Accesarea profilului/autentificare

TEKNIKA SRL, Târgu Mureş

sisteme centralizate de aspirare, purificare de aer, încălzire în pardoseală

și în alte localități din România
Pentru zona
  capacitatea de reacție a firmei

  FARKAS ANTAL
  reprezentantul firmei

  Târgu Mureş, Mureș
  Telefon: 0736661...

  Mărimea echipei: 3
  Proiecte: mici și mijlocii
  Înființare: 2011
  Venituri orientative 2015: 80.000 €

  TEKNIKA SRL oferă Sisteme Centralizate de Aspirare, ventilatie cu recuperare de caldura, atât pentru construcții industriale cât și pentru rezidențiale, purificare de aer. Oferim clienților și servicii de încălzire în pardoseală. Lucrarile si produsele noastre, garanteaza filozofia noastra THINK CLEAN. Totdeauna urmarim trei elemente importante: Ecologic Economic Eficient

  Astfel TEKNIKA prin TUBÓ reuseste sa creeze un mediu, in care putem respira un aer curat, demostrandu - si astfel propria filosofie: Think Clean.

  Pentru ca rezistenta si calitatea materiilor prime garanteaza durata de viata si valoarea produsului finit si, implicit, sanatatea si confortul casei tale, este important ca acestea sa aibe cele mai bune clasificari. De aceea TEKNIKA din Romania si-a ales partener AERTECNICA din Italia , care prin TUBÓ este lider mondial in proiectarea si fabricarea SISTEMELOR CENTRALIZATE DE ASPIRARE. Suprematia TUBÓ este definita si prin cele mai distinse certificari.

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta
  Aer condiționat
  Aspirator centralizat
  TUBÒ, un mod simplu si practic pentru a schimba aerul ambiental. TUBÒ este un sistem centralizat de aspirare, care se compune din tuburi PVC, prize de aspirare implementate in constructie, si o centrala de aspirare, care se instaleaza intr-o incapere tehnica. Praful este aspirat de catre centrala, care filtreaza si expuleaza in afara imobilului, evitand astfel recircularea microprafului plin cu bacterii si acarieni, care produc alergii si astm si sunt principalele cauze ale imbolnavirilor cailor respiratorii.
  Oferta
  Încălzire electrică în pardoseală
  Încălzire in pardoseală
  Încălzire prin pereți și tavan
  Instalații electrice, Electrician
  Panouri solare, fotovoltaice
  Pompa de căldură
  Sisteme de supraveghere
  Tubulatură ventilație

  În apropierea localității Târgu Mureş, Mureș și în împrejurimi executăm:

  De ce să aleg TEKNIKA SRL?


  9.6
  excelentă nota firmei
  11
  ani de tradiție și experiență
  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  Sisteme centralizate de aspirare, purificare de aer, încălzire în pardoseală:

  Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureș, Mehedinţi, Mureș, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu, Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea,