Zid de sprijin din beton armat pret

Care este prețul unui zid de sprijin ? Gradul de dificultate a terenului poate spori în mod considerabil costul construcției, deoarece de regulă este necesară realizarea unei fundații speciale și stabilizarea terenului cu ziduri de sprijin. Dacă zidul de sprijin sau scarpa are peste 1,5 m înălțime, aveți nevoie și de o autorizație de construire, ceea ce scumpește și mai mult construcția. Cu cât zidul de sprijin este mai înalt, cu atât are nevoie de o fundație mai extinsă. Vă recomandăm de asemenea efectuarea calculului static, pe care vi-l realizează inginerul de statică. Prețul de execuție a unui zid de sprijin, cu pregătirea prealabilă, armătura și turnarea betonului, se situează în jur de 100-150 lei/m2.

Cui să încredințați realizarea unui zid de sprijin? Trimiteți o cerere către executanții de ziduri de sprijin din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNUI ZID DE SPRIJIN


Prețul paramentului. Prețul de execuție a unui zid de sprijin, cu pregătirea prealabilă, armatură și turnarea betonului.

100 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
150 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Zid de sprijin din beton armat pret

ALTE PREȚURI PENTRU ZID DE SPRIJIN DIN BETON ARMAT

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul demolării pereților din beton


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul bolțarilor de beton pentru stâlp

Bolțarii din beton pentru stâlpi au avantajul de a fi ușor de montat în cazul în care vrei să demarezi o lucrare de împrejmuire. Bolțarii din beton vibropresați pentru stâlpi sunt tip cofrag, iar în acest caz nu mai este nevoie să cofrați cu scândură. Perfect calibrat, cu suprafețe netede și perfecte, tratate cu soluții impermeabilizante, bolțarul nostru este o soluție de încredere pentru multe aplicații edilitare cu o mare valoare estetică și reducere de costuri. Un alt atu important este durabilitatea, dar și durata montajului.


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Preț capac stâlp beton


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>

Prețul split bolțarilor din beton


RON

RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc

RON


RON/buc

buc
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

ZIDURI DE SPRIJIN – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Ziduri de sprijin - ce trebuie să știi?

zid-de-sprijin.jpg1.1. Zid de sprijin

Zidurile de sprijin sau chiar scarpele (meșterii le deosebesc numind zidurile de sprijin pline, iar cele goale cu scarpele) sunt de fapt granițele dintre două niveluri de teren care împiedică alunecarea pământului din punctele superioare în cele inferioare. Prin urmare, scarpele sunt utilizate în acele locuri în care ar putea surveni o alunecare de teren din cauza diferenței mai mari de înălțime a terenului. De aceea un zid de sprijin este adesea o soluție în curți sau grădini de legume, deși este folosit și pentru amenajarea teritoriului și grădinii. Zidul de sprijin asigură  ca solul terenului superior să rămână pe loc și, astfel, curtea dvs. să arate întotdeauna îngrijită și ordonată.

2. Tipuri de ziduri de sprijin

Există mai multe tipuri de astfel de ziduri – din piatră, beton sau lemn. Cât de durabil va fi zidul și cât timp își va îndeplini scopul, pe lângă calitatea muncii, depinde și de material. Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale și este destul de clar că nu fiecare poate fi folosit în orice scop. La realizarea unei astfel de construcții, alegerea materialelor și a metodelor de lucru depinde în mare parte de caracteristicile terenului, de mediul înconjurător și de locul pe care se ridică. Desigur, este întotdeauna recomandat ca peretele persistent să urmeze stilistic conceptul de amenajare a teritoriului și, mai presus de toate, să fie cât mai discret și neobservat. Deoarece este încă o structură a clădirii și este foarte vizibilă în toate sensurile, este important să se contopească cu mediul. Acesta este și motivul pentru care zidurile de sprijin sunt adesea acoperiți suplimentar cu vegetația care este plantată în punctele mai înalte pentru a, pe măsură ce crește, acoperi întregul zid sau sunt formate din blocuri goale în care sunt plantate plante.

2.1. Ziduri de sprijin clasice din beton

Zidurile de sprijin din beton sunt cea mai comună alegere pentru acest tip de construcție de protecție. Acest lucru se datorează universalității lor, aspectului neutru și, mai ales, durabilității excepționale, care rezistă tuturor condițiilor meteorologice. Un zid de beton se realizează pregătind mai întâi cofrajul cu armătură și apoi turnând betonul în el. Pregătirea cofrajelor cu armătură necesită anumite cunoștințe și experiență. Zidul poate fi ridicat fără armături, dar o astfel de construcție va fi mai slabă și mai puțin rezistentă la deteriorări mecanice sau la influența schimbărilor meteo. Cel mai bun lucru la zidurile de sprijin din beton este că practic nu trebuie reparate niciodată. Deoarece sunt turnate în cea mai mare parte dintr-o singură bucată, întreaga suprafață este purtată uniform de forțele de presiune ale pământului care acționează asupra structurii. În afară de așezările mai mici (vorbim despre milimetri), nu ar trebui să se aștepte alte modificări pe o astfel de pantă de beton. Dacă zidul de beton începe să se aplece în direcția presiunii solului, înseamnă că fundația nu este realizată corect sau că grosimea necesară a betonului a fost estimată incorect.

2.2. Zid de sprijin din elemente din beton

Un ansamblu special al zidului de sprijin este un zid modular din beton, care este realizat din elemente fabricate din fabrică; aceste produse finite sunt transportate într-un anumit loc și amenajate. În cele din urmă, întreaga lungime a zidului arată ca un mozaic de mai multe elemente modulare interconectate. Avantajul unui astfel de ansamblu de construcție în raport cu construcția clasică este timpul de lucru mai redus, elementele de beton de o calitate mai bună datorită unui control mai bun al amestecului și întărirea acestuia în timpul producției și, de asemenea, un preț ușor mai mic în comparație cu un zid clasic de beton.

2.3. Zid de sprijin din blocuri de beton

Un zid rezistent din blocuri de beton este comparabil ca durabilitate și rezistență cu un terasament turnat din beton, cu excepția că de fapt, construcția sa este oarecum mai ușoară. Nu necesită cofraj sau armături, ci pregătirea bazei și a fundațiilor. Prin urmare, zidul poate fi construit din blocuri clasice de beton, solide sau goale, sparte sau crăpate. Acest tip de zid de sprijin este realizat practic la fel ca un zid de cărămidă - blocurile sunt stivuite una peste alta și apoi îmbinate cu mortar. În partea de sus, sunt așezate elemente mai mici, de finisare, cum ar fi cărămizi sau plăci de beton, și dacă sunt alese elemente speciale de beton pentru cofrajele exterioare - și există cele care arată ca piatră reală, de exemplu - zidul poate acționa ca un element elegant în aer liber.

2.4. Ziduri de sprijin din piatră

Zidurile de sprijin din piatră sunt foarte populare în special în lumea mediteraneeană. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că sunt relativ exigente de efectuat și ar trebui acordată o atenție specială alegerii pietrei. Cea mai bună alegere este cea care poate fi găsită în locația în care este ridicat zidul. Cu toate acestea, ar trebui evitate speciile mai moi, deoarece acestea sunt mai puțin durabile și rezistente, cum ar fi rocile poroase care, datorită structurii lor, absorb apa foarte repede sau șistul care se sparge ușor. Pe de altă parte, rocile foarte dure, de asemenea, nu sunt potrivite, chiar dacă sunt foarte stabile și rezistente la influențele atmosferice. Acest lucru se datorează faptului că piatra din carieră nu poate fi niciodată stivuită direct într-un zid de sprijin; de obicei trebuie rafinat sau tăiat într-o anumită formă. Această sarcină este foarte dificilă sau chiar imposibilă atunci când vine vorba de pietrele dure.

Atunci când alegeți o piatră pentru scarpi, pe lângă tipul și duritatea corespunzătoare, vă decideți și pentru dimensiune; este cel mai bun și mai practic să luați pietre din care zidul poate fi ridicat relativ rapid și ușor fără prea multă prelucrare și finisare. Prea mari pietre necesită prea multă muncă suplimentară, iar cele prea mici vor face zidul să pară gol și instabil. Piatra zdrobită poate fi comandată dintr-o carieră și apoi prelucrată, ceea ce, în principiu, este mai scump decât un furnizor de materiale de construcție.

2.5. Zid de sprijin din lemn

Cea mai rară versiune a unui zid de sprijin este cu siguranță din lemn. Acest lucru se datorează în primul rând sensibilității și instabilității lemnului, care dintre toate materialele enumerate este cel mai puțin rezistent la schimbările meteorologice. Zidurile de sprijin din lemn sunt dificil de întreținut, deoarece scândurile sau plăcile trebuie controlate constant și acoperite cu acoperiri de protecție, vopsea sau lac, iar cele deteriorate sau putrede trebuie înlocuite cu altele cât mai curând posibil. Totuși, un zid din lemn oferă și unele avantaje. Una dintre cele mai importante este prețul său, deoarece plăcile sau scândurile le puteți tăia și singuri. Dacă decideți să faceți singuri restul, veți avea nevoie de stâlpi de oțel care vor fi suporturile și consolele pe care sunt fixate elementele din lemn. Un alt avantaj al unui astfel de zid de protecție este construcția ușoară, deoarece dimensiunea și forma scândurilor de lemn pot fi refăcute și reglate rapid, iar stâlpii de oțel nu necesită alte lucrări suplimentare decât fundația. Nu în ultimul rând, zidul de sprijin din lemn este realizat dintr-un material complet natural care poate fi reciclat și înlocuit rapid, deci este o alegere excelentă în cazurile în care este nevoie de o soluție rapidă și temporară.

3. Cum se face un zid de sprijin din beton?

3.1. Pregătirea terenului pentru zidul de sprijin

Înainte de a începe ridicarea zidului de protecție, trebuie făcută o fundație adecvată, deoarece numai atunci zidul va fi puternic, stabil și de lungă durată și își va îndeplini scopul. Terenul este pregătit mai întâi pentru fundație, adică este săpată o groapă a cărei fund este acoperit cu un strat de pietriș. Acest strat dintr-un amestec de pietriș mai fin și mai mare și uneori nisip, cu grosimea de 10 - 20 cm (rar mai mult) la fundul gropii, se numește tampon; se comprimă pentru a deveni compact, fără pori și rezistent la îngheț. După ce totul este nivelat, începe betonarea fundației, care poate fi întărită cu armătură, dacă este necesar.

3.2. Fundația unui zid de sprijin

Când terenul este pregătit, acesta toarnă și compactează de fapt tamponul la fundul gropii de fundație, începe betonarea; fundația este făcută ca o centură, adică o bandă. Ce dimensiuni va avea depinde de dimensiunile zidului în sine. În principiu, regula este că atât lățimea, cât și adâncimea fundației sunt aceleași cu dimensiunile standard ale fundațiilor de tip radier. Aceasta înseamnă că fundația trebuie să fie sub zona de îngheț, la aproximativ 80-100 cm (sub suprafață), iar lățimea să fie de 50-70 cm. Adâncimea este determinată de zona geografică, de fapt, de puterea înghețului și de adâncimea pe care o atinge în mod normal, în timp ce lățimea depinde de lățimea zidului în sine. În orice caz, fundația trebuie să fie de cel puțin două ori mai lată decât zidul. Datorită fundației prea înguste, zidul de sprijin poate începe să se micșoreze și să se scufunde, iar din cauza celui superficial, apa este reținută în timpul iernii și îngheață în construcția însăși, ceea ce duce la crăparea și coroziunea armăturii din fundații.

3.3. Cofraj și armătura pentru fundație

Fundațiile de tip radier din beton sunt construite prin cofraj - așezarea cofrajelor din lemn. Construirea unei fundații de beton fără cofraj nu este nicidecum recomandată. Și anume, unii executanți de construcții pur și simplu trec peste instalarea cofrajelor din lemn și turnă betonul direct în groapa de construcție, ceea ce nu este deloc recomandat. Acest lucru este fezabil, dar atunci este practic imposibil să se controleze acuratețea construcției sau dimensiunile fundației, iar erorile sunt înmulțite cu lungimea fundației. Din acest motiv, recomandăm întotdeauna cofrarea cu cofraje din lemn, în care apoi se toarnă betonul. Cofrajul permite controlul precis al întregii construcții, dimensiunii și poziției armăturii din oțel în fundații. Mai mult, facilitează fixarea, astfel încât armătura să nu se miște sau să alunece din poziția prevăzută la turnarea betonului. Armătura în beton preia acțiunea forțelor de tracțiune și asigură astfel o stabilitate suplimentară a zidului, dar și transferul forțelor din partea superioară a zidului în partea de jos. Sunt necesare cunoștințe și abilități pentru această execuție corectă a fundației din beton cu armătură, așa că vă sfătuim ca în tot cazul să angajați profesioniști și să nu începeți singuri lucrarea.

3.4. Țeavă de drenaj

Unul dintre elementele foarte importante ale oricărui zid de protecție este țeava obligatorie de drenaj. Această țeavă asigură un flux de apă controlat în timpul ploilor abundente prin deschiderile realizate în zidul de sprijin. Aceste deschideri ar trebui să fie planificate în prealabil la o anumită distanță și locurile lor ar trebui să fie marcate înainte de construirea zidului. Dacă se realizează un zid din beton, țevile de drenaj din plastic sunt așezate pe locurile în cofraj, înainte de turnarea betonului. Dacă țeava de drenaj este instalată corect, presiunea apei pe zidul de sprijin este redusă semnificativ.

4. Ridicarea zidului de sprijin din piatră

4.1. Pregătirea amplasamentului și excavarea gropii

Pentru un zid de sprijin din piatră, precum și pentru orice barieră de protecție, terenul trebuie mai întâi pregătit și determinat. Urmează pregătirea fundației din beton armat, deși, teoretic vorbind, fundațiile pot fi și din piatră. O astfel de construcție de fundație este mai riscantă, deoarece este mai dificil de controlat parametrii de calitate, rezistență și non-porozitate, astfel încât fundația AB este considerată o alegere mult mai bună.

4.2. Zid de sprijin din piatră cu mortar de ciment

Dacă vă decideți pentru un zid de piatră cu mortar de ciment, știți că pietrele sunt așezate pe un strat de mortar de ciment care le leagă într-un întreg solid, astfel încât rezistența zidului este unul dintre avantajele sale. Pe de altă parte, non-porozitatea sa s-ar putea dovedi a fi o slăbiciune, datorită retenției de apă, astfel încât conducta de drenaj este foarte importantă aici. Dacă decideți să construiți cu mortar de ciment, acordați atenție tratamentului rosturilor. Mortar poate fi prea mult în rosturi, astfel încât să ajungă până la marginea exterioară, ceea ce pierde tridimensionalitatea zidului la fel de mult ca și specificitatea fiecărei pietre individuale; de fapt, un astfel de zid „turnat” arată mai mult ca un autocolant decât o structură din piatră naturală. Zidul va arăta mai frumos atunci când rosturile sunt mai adânci și nu sunt umplute până la vârf cu mortar, astfel încât volumul și textura fiecărei pietre să fie clar vizibile și naturalețea întregului zid să nu fie perturbată.

4.3. Lucrul cu nisip și pământ

Acest mod de a face un zid de sprijin este așa-numita zidărie uscată cu piatră. Rosturile dintre pietre sunt umplute cu un amestec simplu de nisip și pământ. Un astfel de perete de sprijin nu este la fel de puternic sau stabil ca cel cu mortar de ciment, dar poate rezista presiunii solului, dacă nu este mai mare de un metru. Acest amestec este, de asemenea, suficient de poros.

4.4. Punerea pietrelor

Când fundația este gata, începe așezarea pietrelor una lângă cealaltă. Dacă construcția este uscată, fisurile sunt umplute cu un amestec de nisip și pământ și dacă este așa-numită construcție umedă, rosturile sunt umplute cu mortar de ciment. Odată cu formarea rândurilor individuale și creșterea treptată a zidului de sprijin, se formează o pantă umplută cu pământ, avându-se cea mai mare grijă să nu se deterioreze țeava de drenaj. În principiu, atunci când puneți pietre, regula este că cele mai mari și mai frumoase sunt plasate pe partea din față, astfel încât să fie „fața” zidului de sprijin, iar restul să rămână în spate. În timpul alinierii, pietrele trebuie înclinate astfel încât întreaga pantă a zidului să fie în cele din urmă în jurul valorii de 20 ° optime. Cel mai simplu mod de a păstra această pantă în timpul construcției este de a împlânta lamele în formă de șablon pe fiecare parte a zidului și de a le conecta cu o frânghie care va servi drept punct de reper și un limitator în timpul construcției.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂZID SPRIJIN GARD

Bună ziua,

Vreau un gard de sprijin lung de peste 100 ml și înălțimea sa fie cam 2 m . Vreau de sprijin pentru ca o sa pun umplutura.

Multumesc 10867.5 4.83 la 18112.5 RON


........

DOUA ZIDURI DE BETON

Bună ziua,

Am nevoie de doua ziduri de beton de lungime 6m si inaltime aproximativ 50-60cm pentru o terasare. Intr-o curte cu acces destul de stramt.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

SPRIJINIRE MAL

Bună ziua,

Am nevoie de firma, echipa materiale pentru consolidare mal.

Mulțumesc 1521.45 4.83 la 2535.75 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, AMENAJAREA UNUI DRUM PRIVAT,
Zid de sprijin din beton armat, Bistriţa

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, FUNDAȚIE CABANĂ, STÂLPI DE SUSȚINERE , CCA 20 MP
Zid de sprijin din beton armat, Arieşeni

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZID SPRIJIN, PLACA BETON, CONSTRUCTIE LEMN, 80 MP PLACA
Zid de sprijin din beton armat, Comarnic

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ZID SUSȚINERE LA UN MORMÂNT, 2 MP
Zid de sprijin din beton armat, Aiud

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, EXECUTIE ZID DE SPRIJIN INALTIME VARIABILA - 330 ML, 330 ML
Zid de sprijin din beton armat, Craiova

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ZID DE 3 METRI INALTIME,70 METRI LUNGIMEA, 3 METRI INALTIME,70 METRI LUNGIMEA
Zid de sprijin din beton armat, Valea Argovei

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, AMENAJARE CURTE: TERASARE + PAVAJ, AMENAJARE 10 X 30 M, PAVAJ CCA 200 MP
Zid de sprijin din beton armat, Săcele

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN , 20 ML
Zid de sprijin din beton armat, Berislăveşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, TEREN IN PANTA TERASARE, UN ZID
Zid de sprijin din beton armat, Săcele

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ZID DE 1.20 ÎNĂLȚIME. LUNG DE 10 METRI , PLACARE CU PIATRA
Zid de sprijin din beton armat, Buşteni

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN IN CURTE, 20 ML
Zid de sprijin din beton armat, Dezmir

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, PINTEN SUSTINERE, UNU
Zid de sprijin din beton armat, Buşteni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN, 11M
Zid de sprijin din beton armat, Lupac

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, AMENAJAREA UNUI CURS DE APA PRIN CONSOLIDAREA MALURILOR UNUI RAU., FINALA
Zid de sprijin din beton armat, Măneciu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, CONSTRUIRE DIG SEPARARE, LUNGIME=50 ML, LATIME BAZA INFERIOARA=6 M, LATIME BAZA SUPERIOARA=3 ML SI INALTIMEA DE 4 ML.
Zid de sprijin din beton armat, Vlădeni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN PENTRU UN GARD, CU PINTENI DE SUSTINERE, CCA. 40ML, SANT 30X70 CM, BETON ARMAT
Zid de sprijin din beton armat, Sovata

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, GARD 2 M INALTIME 100 M LINIARI, 100 ML
Zid de sprijin din beton armat, Bistriţa

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN DIN BETON ȘI JUMĂTATE GABIOANE, FISIER CU CANTITĂȚI ATAȘAT
Zid de sprijin din beton armat, Tulcea

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ZID DE SUSTINERE, LUNGIMEA DE 16M,ÎNALT DE 1,5 M
Zid de sprijin din beton armat, Vrancea

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZID DE SUSTINERE A UNEI PANTE DE PAMANT DE APROX.5 M INALTIME , CCA 70 MP
Zid de sprijin din beton armat, Râmeţ

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, GARD DIN BETON ARMAT, 25 METRI LINIARI
Zid de sprijin din beton armat, Bereşti-Meria

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, TEREN IN PANTA SI VREAU SA IL TERASEZ CU UN ZID DE SUSTINERE, 96 MP
Zid de sprijin din beton armat, Corunca

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN 40CM, 33 ML
Zid de sprijin din beton armat, Utvin

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, UN ZID DE SPRIJIN CU LUNGIMEA DE 25 DE METRI SI INALTIMEA DE CCA.2 MET, 25 ML
Zid de sprijin din beton armat, Dej

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, 3 ZIDURI DE SPRIJIN LA O TERASARE DE TEREN APROX 30MP FIECARE, 3 X 30 MP
Zid de sprijin din beton armat, Moara Vlăsiei

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, ZID SPRIJIN PE O LUNGIME DE 20 METRI , 20 ML
Zid de sprijin din beton armat, Topoloveni

2086.56 RON la 3477.6 RON

PREȚUL, ZID SUSTINERE, CCA 9 ML
Zid de sprijin din beton armat, Scorţeni

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN, 50 M
Zid de sprijin din beton armat, Floreşti

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, ZID BETON ARMAT TURNAT CU PANOURI DOKA, 44 ML + 150 MP PAVAJ
Zid de sprijin din beton armat, Cluj-Napoca

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN PE PARTEA DE JOS A TERENUL, CA O CENTURA , 40 MP
Zid de sprijin din beton armat, Cluj-Napoca

3912.3 RON la 6520.5 RON

PREȚUL, SOLICIT FUNDATIE GARD DOMENIU, SI DOUA ZIDURI DE SPRIJIN IN CUGIR JUD., FUNDAȚIA 50 ML, ZIDURILE DE SPRIJIN15 ML
Zid de sprijin din beton armat, Cugir

1564.92 RON la 2608.2 RON

PREȚUL, REFACERE GARD CU 2 PLACI BETON SI STALP, LUNGIME 238, LĂȚIME 186
Zid de sprijin din beton armat, Feteşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, DELIMITARE SPAȚIU VERDE DE TROTUARE PRIN ZID DE BETON , 30 ML
Zid de sprijin din beton armat, Tăuţii-Măgherăuş

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ZID DE SPRIJIN TIP L 39 DE METRI LINIARI ÎNALT DE 2 METRI, PLACARE CU PIATRĂ , CCA 80 MP
Zid de sprijin din beton armat, Liborajdea

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, SĂPAT FUNDATIE,FACUT COFRAG,MONTAT ARMĂTURA ȘI TURNAT BETON CU POMPA,
Zid de sprijin din beton armat, Buşteni

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, GARD...PAVAJ...FOISOR...,
Zid de sprijin din beton armat, Hodivoaia

8694 RON la 14490 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Zid de sprijin din beton armat LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1815+ FIRME PENTRU ZID DE SPRIJIN DIN BETON ARMAT
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ZID DE SPRIJIN DIN BETON ARMAT?

 • Zid de sprijin din beton armat Bucureşti
 • Zid de sprijin din beton armat Cluj-Napoca
 • Zid de sprijin din beton armat Constanţa
 • Zid de sprijin din beton armat Dumbrăveni
 • Zid de sprijin din beton armat Iaşi
 • Zid de sprijin din beton armat Timişoara
 • Zid de sprijin din beton armat Alba Iulia
 • Zid de sprijin din beton armat Arad
 • Zid de sprijin din beton armat Bacău
 • Zid de sprijin din beton armat Baia Mare
 • Zid de sprijin din beton armat Bârlad
 • Zid de sprijin din beton armat Bistriţa
 • Zid de sprijin din beton armat Botoşani
 • Zid de sprijin din beton armat Brăila
 • Zid de sprijin din beton armat Braşov
 • Zid de sprijin din beton armat Buzău
 • Zid de sprijin din beton armat Călăraşi
 • Zid de sprijin din beton armat Craiova
 • Zid de sprijin din beton armat Deva
 • Zid de sprijin din beton armat Drobeta-Turnu Severin
 • Zid de sprijin din beton armat Focşani
 • Zid de sprijin din beton armat Galaţi
 • Zid de sprijin din beton armat Giurgiu
 • Zid de sprijin din beton armat Hunedoara
 • Zid de sprijin din beton armat Mediaş
 • Zid de sprijin din beton armat Oradea
 • Zid de sprijin din beton armat Piatra-Neamţ
 • Zid de sprijin din beton armat Piteşti
 • Zid de sprijin din beton armat Ploieşti
 • Zid de sprijin din beton armat Râmnicu Vâlcea
 • Zid de sprijin din beton armat Reşiţa
 • Zid de sprijin din beton armat Roman
 • Zid de sprijin din beton armat Satu Mare
 • Zid de sprijin din beton armat Sfântu Gheorghe
 • Zid de sprijin din beton armat Sibiu
 • Zid de sprijin din beton armat Slatina
 • Zid de sprijin din beton armat Slobozia
 • Zid de sprijin din beton armat Suceava
 • Zid de sprijin din beton armat Târgovişte
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Jiu
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Mureş
 • Zid de sprijin din beton armat Tulcea
 • Zid de sprijin din beton armat Turda
 • Zid de sprijin din beton armat Vaslui
 • Zid de sprijin din beton armat Zalău
 • Zid de sprijin din beton armat Abrud
 • Zid de sprijin din beton armat Adjud
 • Zid de sprijin din beton armat Agnita
 • Zid de sprijin din beton armat Aiud
 • Zid de sprijin din beton armat Aleşd
 • Zid de sprijin din beton armat Alexandria
 • Zid de sprijin din beton armat Amara
 • Zid de sprijin din beton armat Anina
 • Zid de sprijin din beton armat Aninoasa
 • Zid de sprijin din beton armat Ardud
 • Zid de sprijin din beton armat Avrig
 • Zid de sprijin din beton armat Azuga
 • Zid de sprijin din beton armat Babadag
 • Zid de sprijin din beton armat Baia de Aramă
 • Zid de sprijin din beton armat Baia de Arieş
 • Zid de sprijin din beton armat Baia Sprie
 • Zid de sprijin din beton armat Băile Govora
 • Zid de sprijin din beton armat Băile Herculane
 • Zid de sprijin din beton armat Băile Olăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Băile Tuşnad
 • Zid de sprijin din beton armat Băileşti
 • Zid de sprijin din beton armat Bălan
 • Zid de sprijin din beton armat Bălceşti
 • Zid de sprijin din beton armat Balş
 • Zid de sprijin din beton armat Băneasa
 • Zid de sprijin din beton armat Baraolt
 • Zid de sprijin din beton armat Bechet
 • Zid de sprijin din beton armat Beclean
 • Zid de sprijin din beton armat Beiuş
 • Zid de sprijin din beton armat Berbeşti
 • Zid de sprijin din beton armat Bereşti
 • Zid de sprijin din beton armat Bicaz
 • Zid de sprijin din beton armat Blaj
 • Zid de sprijin din beton armat Bocşa
 • Zid de sprijin din beton armat Boldeşti-Scăeni
 • Zid de sprijin din beton armat Bolintin-Vale
 • Zid de sprijin din beton armat Borşa
 • Zid de sprijin din beton armat Borsec
 • Zid de sprijin din beton armat Brad
 • Zid de sprijin din beton armat Bran
 • Zid de sprijin din beton armat Breaza
 • Zid de sprijin din beton armat Brezoi
 • Zid de sprijin din beton armat Broşteni
 • Zid de sprijin din beton armat Bucecea
 • Zid de sprijin din beton armat Budeşti
 • Zid de sprijin din beton armat Buhuşi
 • Zid de sprijin din beton armat Bumbeşti-Jiu
 • Zid de sprijin din beton armat Buşteni
 • Zid de sprijin din beton armat Buziaş
 • Zid de sprijin din beton armat Cajvana
 • Zid de sprijin din beton armat Calafat
 • Zid de sprijin din beton armat Călan
 • Zid de sprijin din beton armat Călimăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Câmpeni
 • Zid de sprijin din beton armat Câmpia Turzii
 • Zid de sprijin din beton armat Câmpina
 • Zid de sprijin din beton armat Câmpulung
 • Zid de sprijin din beton armat Câmpulung Moldovenesc
 • Zid de sprijin din beton armat Caracal
 • Zid de sprijin din beton armat Caransebeş
 • Zid de sprijin din beton armat Carei
 • Zid de sprijin din beton armat Cavnic
 • Zid de sprijin din beton armat Căzăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Cehu Silvaniei
 • Zid de sprijin din beton armat Cernavodă
 • Zid de sprijin din beton armat Chişineu-Criş
 • Zid de sprijin din beton armat Ciacova
 • Zid de sprijin din beton armat Cisnădie
 • Zid de sprijin din beton armat Codlea
 • Zid de sprijin din beton armat Comăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Comarnic
 • Zid de sprijin din beton armat Copşa Mică
 • Zid de sprijin din beton armat Corabia
 • Zid de sprijin din beton armat Costeşti
 • Zid de sprijin din beton armat Covasna
 • Zid de sprijin din beton armat Cristuru Secuiesc
 • Zid de sprijin din beton armat Cugir
 • Zid de sprijin din beton armat Curtea de Argeş
 • Zid de sprijin din beton armat Curtici
 • Zid de sprijin din beton armat Dăbuleni
 • Zid de sprijin din beton armat Darabani
 • Zid de sprijin din beton armat Dărmăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Dej
 • Zid de sprijin din beton armat Deta
 • Zid de sprijin din beton armat Dolhasca
 • Zid de sprijin din beton armat Dorohoi
 • Zid de sprijin din beton armat Drăgăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Drăgăneşti-Olt
 • Zid de sprijin din beton armat Drăgăşani
 • Zid de sprijin din beton armat Dragomireşti
 • Zid de sprijin din beton armat Eforie
 • Zid de sprijin din beton armat Făgăraş
 • Zid de sprijin din beton armat Făget
 • Zid de sprijin din beton armat Fălticeni
 • Zid de sprijin din beton armat Făurei
 • Zid de sprijin din beton armat Feteşti
 • Zid de sprijin din beton armat Fieni
 • Zid de sprijin din beton armat Fierbinţi-Târg
 • Zid de sprijin din beton armat Filiaşi
 • Zid de sprijin din beton armat Flămânzi
 • Zid de sprijin din beton armat Frasin
 • Zid de sprijin din beton armat Fundulea
 • Zid de sprijin din beton armat Găeşti
 • Zid de sprijin din beton armat Gătaia
 • Zid de sprijin din beton armat Geoagiu
 • Zid de sprijin din beton armat Gheorgheni
 • Zid de sprijin din beton armat Gherla
 • Zid de sprijin din beton armat Ghimbav
 • Zid de sprijin din beton armat Gura Humorului
 • Zid de sprijin din beton armat Hârlău
 • Zid de sprijin din beton armat Hârşova
 • Zid de sprijin din beton armat Haţeg
 • Zid de sprijin din beton armat Horezu
 • Zid de sprijin din beton armat Huedin
 • Zid de sprijin din beton armat Huşi
 • Zid de sprijin din beton armat Ianca
 • Zid de sprijin din beton armat Iernut
 • Zid de sprijin din beton armat Ineu
 • Zid de sprijin din beton armat Însurăţei
 • Zid de sprijin din beton armat Întorsura Buzăului
 • Zid de sprijin din beton armat Isaccea
 • Zid de sprijin din beton armat Jibou
 • Zid de sprijin din beton armat Lehliu-Gară
 • Zid de sprijin din beton armat Lipova
 • Zid de sprijin din beton armat Liteni
 • Zid de sprijin din beton armat Livada
 • Zid de sprijin din beton armat Luduş
 • Zid de sprijin din beton armat Lugoj
 • Zid de sprijin din beton armat Lupeni
 • Zid de sprijin din beton armat Mangalia
 • Zid de sprijin din beton armat Mărăşeşti
 • Zid de sprijin din beton armat Marghita
 • Zid de sprijin din beton armat Medgidia
 • Zid de sprijin din beton armat Miercurea Nirajului
 • Zid de sprijin din beton armat Miercurea Sibiului
 • Zid de sprijin din beton armat Miercurea-Ciuc
 • Zid de sprijin din beton armat Mihăileşti
 • Zid de sprijin din beton armat Milişăuţi
 • Zid de sprijin din beton armat Mioveni
 • Zid de sprijin din beton armat Mizil
 • Zid de sprijin din beton armat Moineşti
 • Zid de sprijin din beton armat Moldova Nouă
 • Zid de sprijin din beton armat Moreni
 • Zid de sprijin din beton armat Motru
 • Zid de sprijin din beton armat Murfatlar
 • Zid de sprijin din beton armat Murgeni
 • Zid de sprijin din beton armat Nădlac
 • Zid de sprijin din beton armat Năsăud
 • Zid de sprijin din beton armat Năvodari
 • Zid de sprijin din beton armat Negreşti
 • Zid de sprijin din beton armat Negreşti-Oaş
 • Zid de sprijin din beton armat Negru Vodă
 • Zid de sprijin din beton armat Nehoiu
 • Zid de sprijin din beton armat Novaci
 • Zid de sprijin din beton armat Nucet
 • Zid de sprijin din beton armat Ocna Mureş
 • Zid de sprijin din beton armat Ocna Sibiului
 • Zid de sprijin din beton armat Ocnele Mari
 • Zid de sprijin din beton armat Odobeşti
 • Zid de sprijin din beton armat Odorheiu Secuiesc
 • Zid de sprijin din beton armat Olteniţa
 • Zid de sprijin din beton armat Oneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Orăştie
 • Zid de sprijin din beton armat Oraviţa
 • Zid de sprijin din beton armat Orşova
 • Zid de sprijin din beton armat Oţelu Roşu
 • Zid de sprijin din beton armat Ovidiu
 • Zid de sprijin din beton armat Panciu
 • Zid de sprijin din beton armat Pâncota
 • Zid de sprijin din beton armat Paşcani
 • Zid de sprijin din beton armat Pătârlagele
 • Zid de sprijin din beton armat Pecica
 • Zid de sprijin din beton armat Petrila
 • Zid de sprijin din beton armat Petroşani
 • Zid de sprijin din beton armat Piatra-Olt
 • Zid de sprijin din beton armat Plopeni
 • Zid de sprijin din beton armat Podu Iloaiei
 • Zid de sprijin din beton armat Pogoanele
 • Zid de sprijin din beton armat Potcoava
 • Zid de sprijin din beton armat Predeal
 • Zid de sprijin din beton armat Pucioasa
 • Zid de sprijin din beton armat Răcari
 • Zid de sprijin din beton armat Rădăuţi
 • Zid de sprijin din beton armat Râmnicu Sărat
 • Zid de sprijin din beton armat Râşnov
 • Zid de sprijin din beton armat Recaş
 • Zid de sprijin din beton armat Reghin
 • Zid de sprijin din beton armat Roşiori de Vede
 • Zid de sprijin din beton armat Rovinari
 • Zid de sprijin din beton armat Roznov
 • Zid de sprijin din beton armat Rupea
 • Zid de sprijin din beton armat Săcele
 • Zid de sprijin din beton armat Săcueni
 • Zid de sprijin din beton armat Salcea
 • Zid de sprijin din beton armat Sălişte
 • Zid de sprijin din beton armat Săliştea de Sus
 • Zid de sprijin din beton armat Salonta
 • Zid de sprijin din beton armat Sângeorgiu de Pădure
 • Zid de sprijin din beton armat Sângeorz-Băi
 • Zid de sprijin din beton armat Sânnicolau Mare
 • Zid de sprijin din beton armat Sântana
 • Zid de sprijin din beton armat Sărmaşu
 • Zid de sprijin din beton armat Săveni
 • Zid de sprijin din beton armat Scorniceşti
 • Zid de sprijin din beton armat Sebeş
 • Zid de sprijin din beton armat Sebiş
 • Zid de sprijin din beton armat Segarcea
 • Zid de sprijin din beton armat Seini
 • Zid de sprijin din beton armat Sighetu Marmaţiei
 • Zid de sprijin din beton armat Sighişoara
 • Zid de sprijin din beton armat Simeria
 • Zid de sprijin din beton armat Şimleu Silvaniei
 • Zid de sprijin din beton armat Sinaia
 • Zid de sprijin din beton armat Siret
 • Zid de sprijin din beton armat Slănic
 • Zid de sprijin din beton armat Slănic-Moldova
 • Zid de sprijin din beton armat Solca
 • Zid de sprijin din beton armat Şomcuta Mare
 • Zid de sprijin din beton armat Sovata
 • Zid de sprijin din beton armat Ştefăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Ştefăneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Ştei
 • Zid de sprijin din beton armat Strehaia
 • Zid de sprijin din beton armat Sulina
 • Zid de sprijin din beton armat Tălmaciu
 • Zid de sprijin din beton armat Ţăndărei
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Bujor
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Cărbuneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Frumos
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Lăpuş
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Neamţ
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Ocna
 • Zid de sprijin din beton armat Târgu Secuiesc
 • Zid de sprijin din beton armat Târnăveni
 • Zid de sprijin din beton armat Tăşnad
 • Zid de sprijin din beton armat Tăuţii-Măgherăuş
 • Zid de sprijin din beton armat Techirghiol
 • Zid de sprijin din beton armat Tecuci
 • Zid de sprijin din beton armat Teiuş
 • Zid de sprijin din beton armat Ţicleni
 • Zid de sprijin din beton armat Tismana
 • Zid de sprijin din beton armat Titu
 • Zid de sprijin din beton armat Topliţa
 • Zid de sprijin din beton armat Topoloveni
 • Zid de sprijin din beton armat Turceni
 • Zid de sprijin din beton armat Turnu Măgurele
 • Zid de sprijin din beton armat Ulmeni
 • Zid de sprijin din beton armat Ungheni
 • Zid de sprijin din beton armat Uricani
 • Zid de sprijin din beton armat Urlaţi
 • Zid de sprijin din beton armat Urziceni
 • Zid de sprijin din beton armat Valea lui Mihai
 • Zid de sprijin din beton armat Vălenii de Munte
 • Zid de sprijin din beton armat Vânju Mare
 • Zid de sprijin din beton armat Vaşcău
 • Zid de sprijin din beton armat Vatra Dornei
 • Zid de sprijin din beton armat Vicovu de Sus
 • Zid de sprijin din beton armat Victoria
 • Zid de sprijin din beton armat Videle
 • Zid de sprijin din beton armat Vişeu de Sus
 • Zid de sprijin din beton armat Vlăhiţa
 • Zid de sprijin din beton armat Vulcan
 • Zid de sprijin din beton armat Zărneşti
 • Zid de sprijin din beton armat Zimnicea
 • Zid de sprijin din beton armat Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate