Pentru zona

    Rolete textile preț

    Care este prețul unui rulou tip screen? Un rulou tip screen de exterior este un sistem de umbrire a ferestrelor excelent pentru suprafețele mari din sticlă. Datorită rulourilor tip screen de exterior, vara, cheltuielile cu răcirea se diminuează cu până la 33%, în funcție desigur de tipul de țesătură ales. Prețul unui sistem de umbrire tip rulou depinde de material, de suprafața sistemului și, desigur, de executant. Prețul pentru rulouri împreună cu ghidajele, casetele tencuibile și montaj se situează în jur de 180-220 EURO/m2.

    Cui să încredințați montarea unui rulou tip screen? Trimiteți o cerere către montatorii de rulouri de tip screen din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul rulourilor textile


    Prețul rulourilor interioare screen In funcție de tipul de geam pe care îl aveți si designul locuinței dumneavoastră rulourile textile pot fi montate pe tâmplărie de PVC sau lemn, in interiorul sau deasupra glafului, in tavan.

    450 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    800 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Rolete textile

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    RULOURI DE TIP SCREEN DE EXTERIOR - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

    1. Rulouri exterioare - ce trebuie să știți?

     În funcție de scop, alegeți fie rulouri pentru întunecarea completă sau parțială
    În funcție de scop, alegeți fie rulouri pentru întunecarea completă sau parțială

    1.1. Rulouri de exterior

    Nicio casă nu este completă fără rulouri exterioare. Acest lucru este valabil atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Rulourile nu numai că  fac completă imaginea întregii clădiri, ci afectează foarte mult și confortul șederii în interiorul acesteia. Rulourile exterioare instalate corect pot economisi o mulțime de bani, deoarece previn supraîncălzirea vara și acționează ca un strat suplimentar de izolație iarna. Jaluzelele, rulourile sau „screen-urile”, așa cum sunt numite popular de către comercianți, sunt un tip de jaluzele mult mai cunoscute sub denumirea comună de „surori mai mari” – ale jaluzelelor clasice. Acești „succesori” sunt, de fapt, variante moderne, jaluzele ce pot fi montate la exteriorul sau la interiorul tuturor tipurilor de ferestre, uși sau pereți din sticlă sau panoramici; modurile în care sunt folosite, materialele, formele, texturile și culorile în care pot fi găsite sunt la fel de diverse. Caracteristica lor principală este că lasă să intre lumina, dar reduc încălzirea spațiului. Sunt realizate din tipuri speciale de pânză care împiedică apariția strălucirii și a reflexiilor în încăperi și permit o vedere neobstrucționată prin acestea. Tocmai datorită unei oferte atât de mari și diverse, vă recomandăm să vă informați bine înainte de a cumpăra și chiar să consultați un expert.

    1.2. Rulourile sau jaluzelele venețiene?

    Spre deosebire de jaluzelele venețiene exterioare, care sunt cunoscute și foarte populare de zeci de ani, rulourile sunt mai puțin cunoscute și răspândite. Rulourile se deosebesc cu ușurință de jaluzelele venețiene prin faptul că arată într-adevăr ca un ecran mare dintr-o singură bucată de material atunci când sunt complet coborâte; jaluzelele venețiene, însă, sunt compuse dintr-un număr de benzi sau lamele așezate orizontal, pline sau plate, majoritatea de lățime standard, interconectate prin fâșii, lanțuri sau corzi, în funcție de model și tip. În plus, jaluzelele venețiene sunt pliate în carcasă, întinse una peste alta, în timp ce rulourile sunt înfășurate în jurul unei tije care se fixează într-o cutie, la fel ca fostele jaluzele clasice.

    1.3. Rulourile de exterior devin din ce în ce mai populare

    În general, acum se poate spune că, după o atât de lungă „stăpânire” a jaluzelelor venețiene, încet, timpul lor trece. Rulourile devin din ce în ce mai populare și există multe, foarte bune motive pentru asta.

    Primul este cu siguranță că multe clădiri moderne, cu multe suprafețe de sticlă pe fațadă, arată mult mai bine fără jaluzele, care par învechite. Rulourile exterioare sunt mai potrivite pentru noile tendințe și trenduri în arhitectură și design, deoarece sunt complet discrete, simple și reduse – mai precis, minimaliste și nu distrage atenția observatorului de la alte aspecte ale clădirii. Al doilea motiv, nu mai puțin important, este destul de practic: sunt disponibile în dimensiuni mai mari decât jaluzelele și sunt produse și în multe mai multe combinații de culori. Al treilea motiv este legat de funcționalitate: oamenii preferă din ce în ce mai mult rulourile din cauza proprietăților lor excepționale de întunecare, care nu pot fi comparate cu niciun tip de jaluzele. Golurile dintre benzi sau muluri, oricât de mici ar fi, nu permit niciodată o întunecare completă, în timp ce la rulouri nu este o problemă și este absolut fezabil, deoarece sunt realizate dintr-o singură bucată de material, indiferent de dimensiunile acesteia.

    1.4. Rulourile exterioare previn supraîncălzirea casei

    În zilele de vară, când vine vorba de căldură și lumină, apare adesea o problemă de supraîncălzire la fel  ca și strălucirea, așa că oamenii încearcă să le rezolve într-un fel sau altul. În locul diferitelor tipuri de perdele și jaluzele sau a unui sistem de aer condiționat mult mai scump, care mai mult sau mai puțin aduce doar o ușurare temporară, este mai rațional să planificați și să instalați rulourile exterioare care să permită un mediu de locuit plăcut și menținerea unei calități optime a vieții precum și protecția mediului înconjurător. Rulourile plasate la exterior formează o barieră între geamul ferestrei și soare, prevenind astfel supraîncălzirea geamului și asigurând pătrunderea treptată a căldurii în interior. Datorită unor astfel de rulouri exterioare, costul ventilației spațiului poate fi redus cu până la 35%, în funcție de dimensiunea deschiderilor ferestrelor, de orientarea fațadelor și de alegerea materialelor. Un alt avantaj al rulourilor este că împiedică trecerea cu 95% a razelor UV.

    2. Instalarea rulourilor exterioare

    Desigur, protecția adecvată a spațiului de lumina soarelui și căldură, pe lângă alegerea și calitatea rulourilor, depinde de instalarea corectă. Practica a demonstrat că rulourile de exterior sunt mult mai eficiente din punct de vedere al protecției, întrucât stratul de aer dintre geamul ferestrei și ruloul, oricât de subțire ar părea, este de fapt suficient pentru a fi un fel de izolație. Rulourile instalate în interior pot, în cel mai bun caz, să prevină strălucirea și să întunece camera, dar nu să împiedice supraîncălzirea acesteia.

    3. Carcasă pentru rulouri

    3.1. De ce este importantă o carcasă pentru rulourile de exterior?

    Aproape toate tipurile de rulouri au o casetă sau cutie în care pot fi pliate sau împachetate – în funcție de tip, adică de model. Jaluzelele venețiene clasice se ridică treptat, se adună și se pun una peste alta până se retrag complet în carcasă, prin tragerea unui cordon sau lanț; spre deosebire de acestea, rulourile sunt înfășurate în jurul unei bare de lemn sau metal (în jaluzelele clasice se numea sucitor) ascunsă într-o cutie, adică o carcasă montată deasupra ferestrei. Caseta este concepută pentru a proteja rulourile de deteriorări și influențe externe, în timp ce întregul mecanism este compact și plăcut din punct de vedere estetic. Carcasa sau cutia este de obicei din aluminiu, mai rar din PVC sau lemn și, dacă este necesar, poate fi complet dezasamblată, lubrifiată sau reparată, apoi asamblată și repusă la loc. În ceea ce privește metoda de instalare, există două variante: sub fațadă și deasupra fațadei.

    3.2. Instalarea carcasei pe fațadă

    Există două tipuri de instalare a carcasei rulourilor, vizibile sau pe suprafață, deasupra fațadei și invizibile sau sub fațadă. În primul caz carcasa în care stă ruloul este vizibilă, în timp ce la instalarea sub fațadă, cutia este montată și deasupra ferestrei, dar tencuită sau acoperită altfel încât nu se vede deloc pe fațadă. În timpul instalării deasupra fațadei, care este mai simplă și se face cel mai adesea în timpul renovării sau instalării ulterioare, deoarece nu necesită nicio lucrare suplimentară, cutia se înșurubează direct în fațadă și rămâne ca atare.

    3.3. Instalarea carcasei sub fațadă

    Deoarece carcasa rulourilor vizibilă pe fațadă nu este o soluție plăcută din punct de vedere estetic, designerii au descoperit o modalitate de a ascunde cutia, adică de a o fuziona complet cu fațada, astfel încât să fie o soluție absolut acceptabilă și fezabilă - la fel de elegantă pe cât și funcțională. Din păcate, acest lucru nu este posibil în toate cazurile. Carcasa nu poate fi ascunsă dacă este instalată pe o clădire mai veche, fără a interfera cu sistemul de fațadă, adică, îndepărtarea stratului de suprafață sau spargerea tencuielii și aceasta numai cu condiția ca să existe suficient spațiu pentru instalare. Totuși, acest lucru ar putea deteriora întreaga construcție și ar putea pune în pericol întregul înveliș al fațadei. Prin urmare, o astfel de instalare este posibilă numai în cazul renovării ample a exteriorului clădirii împreună cu înlocuirea ferestrelor și în cazul construcțiilor noi. Carcasa este apoi plasată între straturile de izolație, astfel încât este acoperită cu stratul final al fațadei. Avantajul acestui design este stilizarea și estetica superioară a exteriorului, care nu este deranjat de nimic, deoarece rulourile ridicate nu sunt vizibile din nicio parte.

    3.4. Versiune fără carcasă

    Pe unele obiecte cele mai potrivite sisteme sunt fără carcasă, adică rulourile la care se vede tija filetată. Este o variantă care corespunde așa-numitului stil industrial, unde detaliile tehnice vizibile sunt de dorit, deoarece par mai simple, mai goale și mai moderne, însă nu este aplicabilă fiecărei fațade. Se potrivește mai ales celor mai moderne clădiri și celor tehno sau futuriste, unde elementele de construcție sunt dezbrăcate intenționat și nu ascunse.

    4. Materiale pentru rulouri

    4.1. Tipuri de pânză

    Pânza pentru rulourile exterioare diferă prin densitatea țesăturii, care are efecte complet diferite în spațiu. Cu cât țesutul este mai dens, cu atât pânza va lăsa să intre mai puțină lumină și, în consecință, va bloca mai mult vederea în interior. Toate rulourile au o țesătură sub formă de plasă rezistentă la razele UV, astfel încât culoarea să nu se estompeze la soare. Pânza este realizată din fibră de sticlă specială, care este inflamabilă și rezistentă la intemperii.

    4.2. Pânza pentru întunecare completă

    Rulourile cu pânza care transmite mai puțin de 1% din lumină se numesc rulouri cu întunecare completă. Astfel de nuanțe reflectă> 99% din lumina soarelui. Aceasta înseamnă că ruloul nu lasă aproape nicio lumină. Astfel de rulouri sunt folosite pentru dormitoare, deoarece întunecă complet camera și oferă un somn de calitate. Cu toate acestea, rulourile pentru întunecarea totală nu sunt potrivite pentru utilizarea în așa-numitele camere de zi. Deși blochează perfect trecerea razelor solare, împiedică și vederea către mediul exterior. Daca doriți rulouri nu numai în dormitoare, ci și în camerele copiilor, pentru a putea fi coborâte în canicula verii, fără a bloca vederea prin geam, se folosește de obicei o combinație de două rulouri. La exteriorul fațadei se montează rulouri pentru umbrire, destinate în primul rând răcirii încăperii și prevenirii strălucirii, în timp ce la interior se montează perdele opace, care le coborâți în jos doar atunci când vreți să dormiți.

    4.3. Pânza pentru întunecare parțială

    După cum sugerează și numele, pânza cu întunecare parțială lasă lumina, dar într-o măsură foarte limitată. Procentele variază de obicei între 5-10%, ceea ce înseamnă că resping 90-95%. Câtă lumină vor permite rulourile depinde în principal de tipul de pânză și de densitatea țesăturii. Diferitele materiale sunt potrivite pentru diferite tipuri de utilizare. În camerele de zi, unde se petrece cea mai mare parte a zilei, cea mai bună vedere asupra împrejurimilor este cea mai de dorit. Pentru o astfel de iluminare, adică umbrirea ambianței, cele mai utile sunt rulourile cu mai puțină întunecare. Indiferent de câtă lumină este furnizată prin ele în spațiu, nu vor exista reflexii, strălucire sau supraîncălzire în timpul verii.

    5. Ghidaje

    Acest tip de jaluzele necesită ghidaje speciale care le țin pe loc, adică alunecă în timpul închiderii și deschiderii. În special la rulourile de dimensiuni mai mari, stabilitatea pânzei în timpul mișcării este extrem de importantă, deoarece altfel pânza s-ar putea rupe. Ghidajele sunt realizate din aluminiu extrudat și merg de la carcasă la podea. Pentru rulourile de dimensiuni mai mici (pentru ferestrele obișnuite, cu o singur canat, de exemplu), ghidajele nu sunt necesare, deoarece o lamelă grea pe marginea inferioară a pânzei este suficientă pentru stabilitate, care servește și ca protecție împotriva vântului.

    6. Mișcarea manuală și automată a rulourilor

    6.1. Control manual și electric

    Rulourile pot fi acționate în două moduri: manual, cu ajutorul tijelor filetate rabatabile sau, automat, prin intermediul unei telecomenzi, întrerupător sau telefon. În carcasă sunt instalate un motor electric și un senzor pentru control și mișcare automată. Ambele sisteme au avantajele și dezavantajele lor.

    6.2. Rulouri cu tijă pliabilă

    Avantajul controlului manual cu ajutorul unui baton pliabil este ca nu aveți nevoie de un motor care să ocupe mult spațiu în cutie, deci trebuie să fie mai mare și de aceea nu se poate monta un rulou fără carcasă. Un alt avantaj, mai evident, este prețul, deoarece astfel de modele sunt mai ieftine decât cele electrice. În plus, astfel de rulouri pot fi luate în timpul renovării sau adaptării spațiului, deoarece electricitatea nu trebuie să fie condusă la ferestre, ceea ce necesită din nou anumite lucrări de construcție înainte și după instalare.

    6.3. Rulouri cu motor

    Rulourile cu motor electric sunt cele mai confortabile de utilizat, deoarece sunt controlate de la distanță, cu telecomandă, întrerupătoare sau prin intermediul unui smartphone. Avantajul acestui control este viteza - timp mai scurt de închidere și deschidere a sistemului. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și rulourile înseși încep să se ridice sau să coboare. Acest lucru este deosebit de convenabil, de fapt, necesar în casele cu multe ferestre și rulouri, unde munca manuală ar dura mai mult timp. Dezavantajele acestei metode de control sunt însuși motorul electric încorporat în cutie, care din cauza dimensiunilor totale trebuie să fie mai mare. De asemenea, rulourile cu acționare electrică nu pot fi fără carcasă. În acest fel, datorită dimensiunii și complexității întregului mecanism, care este practic un sistem, costurile totale sunt mult mai mari.

    7. Instalații inteligente și rulouri

    În ultimii ani, se pare că întreaga lume se modernizează și se digitalizează rapid. Deoarece casele nu fac excepție, astăzi există diverse și nenumărate sisteme, variante, tipuri și modele ale acestora care pot fi cu adevărat adaptate fiecărei locuințe. Așa au fost create „instalațiile inteligente”, care permit gestionarea simplă, digitalizată, a infrastructurii casei. După alte elemente, a venit rândul rulourilor automate, adică cele mai moderne variante ale acestora, care pot fi controlate prin telefon și programate să se coboare sau să se ridice la un moment dat. De asemenea, este posibilă instalarea rulourilor cu senzori computerizați care coboară sau ridică jaluzelele în funcție de intensitatea soarelui din timpul zilei. Când soarele se ascunde în spatele norilor sau încep furtunile, ei vor ridica totul, iar când va apărea, vor coborî totul din nou. Prin urmare, manevrarea cu astfel de sisteme este cu adevărat simplă și din ce în ce mai de dorit.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Rolete Textile

    Bună ziua,

    Doresc ofertă pentru aprox 12 bucati 1.5 x 2 m , rolete textile.

    Mulțumesc 4347 RON la 7245 RON

    ........

    Confectionare si montaj rolete balcon interior

    Bună ziua,

    4 geamuri mari ca. 140 x 140 cm + geam mai mic ca. 40 x 140 + 1 geam de usa intrare, ca. 70 x 120 cm.
    4 x 140x140cm / 1 x 40x140 cm / 1 x 70x120cm

    Mulțumesc 2608.2 RON la 4347 RON

    ........

    Rolete blackout geamuri balcon

    Bună ziua,

    Aș fi interesată de rulouri geamuri balcon contra lumina/caldura. Material textil.

    Mulțumesc 1738.8 RON la 2898 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Jaluzele verticale in Sanandrei,
    Rolete textile, Sânandrei

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Montaj rolete, Șase(6)
    Rolete textile, Bragadiru

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Rolete,
    Rolete textile, Târgovişte

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Rolete textile maro, 8 buc, 3 buc lățime 65 cm., 2 de 53, 2 de 48 si una de 38
    Rolete textile, Zimnicea

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Rolete textil de interior, 15 geamuri, si 2 usi acces sediu
    Rolete textile, Târgovişte

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Rolete sau jaluzele pt geamuri de diferite forme ex triunghi , 10 buc
    Rolete textile, Geaca

    869.4 RON la 1449 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Rolete textile?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Rolete textile lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    91+ Firme pentru Rolete textile
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă