Pentru zona

    Cost mansardare casă

    Care este prețul renovării unei mansarde? Majoritatea renovărilor de poduri includ următorii pași esențiali: instalarea ferestrelor de acoperiș, izolarea acoperișului, montarea plăcilor de gips-carton și zugrăvirea. Prețul unei ferestre de acoperiș medii este 1000lei/m2, iar executantul v-o instalează pentru aproximativ 300 lei. Nu vă zgârciți la ferestre, deoarece ferestrele de acoperiș au o influență semnificativă asupra calității vieții și fac obiectul aproape fiecărei renovări a mansardei. Pentru o izolație termică din vată de sticlă sau vată minerală cu grosimea de 30 cm, împreună cu bariera de vapori și manopera, veți plăti de la 80lei/m2. Prețul placării mansardei cu rigips, ceea ce în limbajul de specialitate înseamnă acoperirea cu plăci din gips-carton armate și chituite ignifug, este de 80 lei/m2. Zugrăvirea finală mai costă în jur de 15 lei/m2. Prețul renovării complete a unei mansarde, împreună cu instalarea ferestrelor de acoperiș, izolarea acoperișului, montarea sistemului de încălzire și a instalațiilor și lucrările de rigipsare se ridică la 1200-3000 lei/m2.

    Cui să încredințați renovarea mansardei? Trimiteți o cerere către executanții de lucrări de renovare a mansardelor din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul renovării unei mansarde


    Prețul renovării complete a mansardei cu instalarea ferestrelor de acoperiș, izolarea mansardei, încălzirea. Prețul include montarea plăcilor de gips-carton și zugrăvirea.

    1200 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    3000 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Mansarda

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Renovarea sau amenajarea mansardei – tot ce trebuie să știți

    1. Ce trebuie să știți înainte de a vă decide să vă renovați sau amenajați mansarda

    Dacă apartamentul de la mansardă este bine planificat și corect executat, locuirea în el este extrem de confortabilă.
    Dacă apartamentul de la mansardă este bine planificat și corect executat, locuirea în el este extrem de confortabilă.

    1.1. Verificați adecvarea mansardei

    Înainte de a începe reabilitarea mansardei, trebuie să verificați cu atenție, dacă acest spațiu interior al casei poate fi sau nu transformat într-un spațiu de locuit. Caracteristicile principale pe care trebuie să le aibă podul sunt următoarele: înălțimea și accesul la mansardă trebuie să fie adecvate, iar spațiul disponibil și fără obstacole, în care se poate sta în picioare, trebuie să fie suficient de mare. În această privință, vă recomandăm să vă consultați cu un arhitect. La fel de importantă este și evaluarea făcută de un inginer de simulare statică și dinamică, care trebuie să verifice, dacă structura portantă a clădiri poate rezista la sarcina suplimentară creată de pereți, pardoseli, mobilă și instalații noi. De asemenea, trebuie să se verifice starea acoperișului și a învelișului de acoperiș. Pentru aceasta aveți nevoie de un executant de acoperișuri. Invitați acești specialiști să inspecteze mansarda. Un lucru folositor pe care îl puteți face, este acela de a măsura anticipat mansarda, să realizați schița elementelor structurii portante de la etajul de sub mansardă și să măsurați înălțimea peretelui înclinat și gradul de înclinare a acoperișului. Dacă aveți pregătite aceste date, veți putea să comunicați mai bine și să ajungeți la un acord precis cu acești specialiști.

    1.2. Încheiați o asigurare de răspundere civilă

    Proprietarul etajului, care își renovează mansarda, este responsabil de eventualele daune, pe care le poate provoca în cadrul executării acestui proiect proprietarului unui alt apartament al clădirii, ca și de eventuale avarieri ale spațiilor comune ale casei cu mai multe apartamente. De aceea, este recomandabil să încheiați o asigurare de răspundere civilă - pentru cazul producerii de daune unor persoane terțe - cu o companie de asigurări. Astfel, în cazul producerii de daune, compania de asigurări va plăti despăgubiri părților vătămate până la limita de acoperire convenită. În schimb, dacă vă produceți singuri daune, atunci asigurarea nu va avea efect. De aceea, vă sfătuim să verificați dacă executantul ales de dumneavoastră a încheiat și el la rândul lui o asigurare de răspundere civilă adecvată, înainte de a începe lucrul la mansarda dumneavoastră. În această asigurare trebuie să fie incluse eventualele daune pe care le poate provoca executantul asupra clădirii a cărei mansardă o renovează.

    1.3. Execuția planurilor

    De cele mai multe ori, nu este nevoie de o autorizație de construire pentru amenajarea mansardei, aceasta fiind necesară numai în anumite cazuri. Veți avea nevoie de o autorizație de construire dacă veți afecta structura portantă a clădirii sau a acoperișului, dacă schimbați unghiul de înclinare al acoperișului sau dacă ridicați peretele înclinat și dacă schimbați aspectul exterior al clădirii. În aceste cazuri, va trebui să obțineți o autorizație de modificare a construcției sau de reconstruire. Planurile pentru autorizația de construire trebuie să fie executate de un arhitect autorizat. Dar, chiar dacă nu veți avea nevoie de o autorizație de construire, vă sfătuim, să pregătiți proiectul de amenajare a mansardei împreună cu un arhitect. Acest proiect trebuie să conțină următoarele: un plan privind distribuirea camerelor, schema instalațiilor și echipamentelor etc. Numai în acest fel, vă puteți asigura utilizarea optimă a spațiului disponibil și, în același timp, veți pentru realiza un registru al lucrărilor de executat, care este baza necesară și foarte relevantă pentru obținerea ofertelor de la executanți.

    1.4. Renovarea cadrului acoperișului și înlocuirea învelișului acestuia

    În cazul în care clădirea dvs. are un acoperiș dărăpănat, cu o vechime de peste de 30 de ani, este necesar ca înainte de amenajarea mansardei să înlocuiți învelișul acoperișului și poate chiar și jgheaburile și elementele de fixare ale acestora. În caz contrar, apa pluvială poate trece prin acoperiș, ceea ce va duce la deteriorarea permanentă a cadrului din lemn al acoperișului, care va trebui să fie, deci, reparat.

    2. De ce este necesar a angaja executanți profesioniști pentru amenajarea mansardei

    Dacă apartamentul de la mansardă este bine planificat și corect executat, locuirea în el este extrem de confortabilă. La ora actuală, există multe materiale de construcții moderne, de la izolații și până la plăci de montaj uscat și diferite tipuri de ferestre de acoperiș, astfel că execuția de calitate a unui apartament la mansardă este într-adevăr posibilă. Aceasta, bineînțeles, cu condiția obligatorie ca materialele de construcție să fie montate în mod profesional, adică la un nivel înalt de calitate. Execuția profesională și corectă sunt într-adevăr esențiale pentru amenajarea sau renovarea mansardelor. În caz contrar, locuirea în mansardă nu poate fi plăcută, iar costul reparațiilor vor fi foarte ridicate.

    3. Amploarea lucrărilor la mansardă

    3.1. Renovarea unei mansarde existente

    Într-un apartament de mansardă deja existent, puteți obține efecte mari privind aspectul și utilizabilitatea spațiului chiar cu mici intervenții, fără a modifica designul planului de etaj. De exemplu, în baie puteți înlocui blatul și chiuveta, cada sau cabina de duș. Nu este necesară îndepărtarea plăcilor de pe perete și podea, puteți monta niște plăci noi peste cele vechi. Veți realiza o schimbare semnificativă a ambianței prin zugrăvirea pereților și a tavanelor și înlocuirea mobilierului. De asemenea, mobilierul din lemn poate fi vopsit. Puteți face singuri multe dintre aceste lucrări, fără ajutorul unor executanți profesioniști.

    3.2. Renovarea parțială a mansardei

    Dacă în mansarda existentă aveți instalații (electrice, de alimentare cu apă și canalizare, de încălzire, de ventilație) relativ noi și bine executate, însă v-ați hotărât să modificați amplasarea camerelor, va trebui să adaptați aceste instalații la noul plan de etaj. La aceasta vă poate ajuta foarte mult un arhitect. Dacă credeți că nu aveți nevoie de sfaturile unui arhitect și știți clar cum doriți să fie executate lucrările, atunci puteți stabili aceste detalii direct cu executanții.

    3.3. Renovarea completă a mansardei

    Dacă spațiul de la mansardă nu este încă folosit și acesta trebuie să fie amenajat sau dacă apartamentul de la mansardă este complet învechit și uzat, cel mai bine este să optați pentru o renovare completă a mansardei. Apartamentul trebuie să fie mai întâi golit, iar locatarii să se mute temporar în altă parte. Vă sfătuim, să vă pregătiți foarte bine pentru un asemenea proiect și să îl planificați în detaliu, cu ajutorul unui arhitect.

    4. Procedura urmată în cazul renovării complete a unei mansarde

    4.1. Lucrările de demolare

    Renovarea mansardei începe, de obicei, cu demolarea pereților, curățarea și golirea camerelor. Dacă se vor demola pereți despărțitori (neportanți), nu va fi nevoie de autorizații speciale. Cu toate acestea, dacă se vor demola parțial sau total pereții portanți, vor fi necesare un calcul static și o autorizație de construire. Din motive de siguranță, pereții sunt întotdeauna dărâmați de sus în jos și treptat. În pereți - portanți sau neportanți - se pot face doar deschideri pentru trecerea de la o încăpere la alta, în care se pot introduce uși. În acest caz, deschiderea este executată cu un ferăstrău cu disc diamantat. Golul de ușă trebuie să fie apoi întărit prin montarea unui buiandrug, care în cazul golurilor de ușă mici poate fi din cărămidă. Dacă golul de ușă este mare, buiandrugul trebuie să fie din oțel. Aceste lucrări sunt, de obicei, executate de un zidar. Cu toate acestea, vă sfătuim să consultați un inginer de simulare statică și dinamică înainte de începerea lucrărilor.

    4.2. Execuția deschiderii în acoperiș

    Dacă nu schimbați construcția acoperișului și aspectul exterior al clădirii, nu este necesar să obțineți autorizație de construire pentru execuția deschiderii în acoperiș. Aceasta poate mări semnificativ spațiul și zona în care se poate sta în picioare din mansardă. Prin ferestrele montate în această deschidere, care sunt protejate de intemperii datorită ei, facilitați vederea în și din afara mansardei. Execuția unei deschideri în acoperiș de dimensiuni mari necesită, de obicei, intervenții mai complexe la acoperiș și la cadrul acestuia (execuția  deschiderii sau a golului în acoperișul, lucrările de zidărie la aceasta...).

    4.3. Montarea ferestrelor de acoperiș

    Ferestrele de acoperiș sunt, de obicei, instalate la o înălțime de 90-110 cm deasupra podelei camerei. Lățimea ferestrelor depinde de distanța dintre căpriori, având în general valorile între 70-100 cm. Pe piață, sunt disponibile ferestre de acoperiș din diverse materiale, cum ar fi: PVC, lemn și aluminiu. Aceste ferestre au diferite moduri de deschidere. Ferestrele de acoperiș se deschid de cele mai multe ori din zona mediană și în jurul propriei axe. Dacă doriți o deschidere mai mare, puteți opta pentru ferestre cu deschidere din partea superioară sau cu altfel de deschidere. Nu toate ferestrele de acoperiș termoizolează la fel mansarda. Unele se prezintă în execuție și cu conductivitate termică standard, în timp ce altele sunt concepute pentru a îndeplini condițiile standardului caselor pasive. Pentru a preveni supraîncălzirea spațiilor interioare ale mansardei, este recomandabil să alegeți ferestre și jaluzele de exterior sau de interior potrivite. Pentru ca ferestrele să termoizoleze bine mansarda, sunt esențiale montarea profesională a acestora și folosirea de materiale de montare de calitate.

    4.4. Izolarea acoperișului

    Una dintre cele mai importante lucrări de renovare a unei mansarde este execuția corectă a izolației acoperișului. Multe case au acoperiș cu înveliș din țiglă, care este montat pe un cadru din lemn. Dacă gradul de înclinare a acoperișului este sub 20 de grade, este obligatorie realizarea unui acoperiș secundar, care să protejeze casa împotriva infiltrării apei pluviale și a umezelii. De fapt, executarea unui acoperiș secundar se recomandă indiferent de gradul de înclinare a acoperișului. În general, izolația termică se montează între și sub căpriori. Grosimea totală a izolației termice ar trebui să fie între 25 și 30 cm. Ca material izolator se utilizează cel mai adesea vata de piatră, care este economică, ignifugă și ușor de aplicat (facilitează umplerea tuturor golurilor). Un modalitate mai nouă de izolare termică a acoperișului - care necesită o etanșeitate completă a structurii acoperișului - este suflarea de fibre de celuloză.

    4.5. Instalațiile de apă

    Dacă instalațiile sanitare și gurile de scurgere au o vechime de peste 30 de ani, este foarte  probabil ca acestea să fie deja uzate. De aceea, este bine să le înlocuiți complet. Dacă mansarda nu are încă instalații, acestea vor fi  executate pentru prima dată. În acest caz, este important să acordați o atenție cât mai mare posibilă pozițiilor gurilor de scurgere existente pentru apă și canalizare de la etajul inferior, deoarece se recomandă ca racordul la aceste guri de scurgere să fie cât mai scurt și mai vertical posibil.

    4.6. Sistemul de încălzire

    La mansarde, cea mai obișnuită metodă de încălzire este încălzirea cu calorifere, care pot fi conectate la o conductă de încălzire, la un șemineu pe gaze de etaj, la o pompă de căldură, la o centrală termică pe biomasă sau la altă sursă de încălzire din clădire. Sistemul de încălzire cu calorifere este cel mai potrivit pentru încălzirea mansardei pentru că, din cauza evitării supraîncărcării, în mansarde nu se execută șape umede. Acest sistem de încălzire se execută foarte rapid și la un cost redus. Un dezavantaj al acestui sistem de încălzire este faptul că caloriferele sunt vizibile și iau ceva spațiu. În comparație cu încălzirea prin pardoseală (sau prin perete sau tavan), sistemul de încălzire cu calorifere este mai puțin uniform, din cauza modului neuniform de amplasare a caloriferelor în cameră. Un alt avantaj al sistemului de încălzire prin pardoseală este faptul că are o eficiență ridicată, față de folosirea caloriferelor. Costurile de încălzire sunt astfel reduse cu aproximativ 5-10%. Încălzirea prin pardoseală permite o calitate mărită a locuirii, pentru că nu produce ridicarea prafului în aer sau uscarea puternică a aerului. La ora actuală, pe piață sunt disponibile plăci speciale destinate execuției de șape uscate, care au deja instalat sistemul de încălzire prin pardoseală și o grosime totală de doar 2 cm.

    4.7. Instalațiile electrice

    Vă recomandăm, să încredințați executarea instalațiilor electrice unei firme specializate, care să vă asigure atât furnizarea, cât și montarea instalațiilor. La montarea instalațiilor este esențială folosirea unui proiect al instalațiilor electrice executat profesional, care trebuie să includă și instalațiile pentru telecomunicații, sistemul de alarmă, interfonul, sistemul de supraveghere video, deschiderea și închiderea automată a jaluzelelor și a ferestrelor, ca și alte eventuale instalații inteligente etc.

    4.8. Pereții și tavanele din ghips-carton

    Execuția pereților despărțitori și a plafoanelor poate fi începută după montarea grosieră a tuturor instalațiilor (după montarea conductelor sub tencuială). Este vorba de instalațiile electrice, precum și de toate celelalte instalații, cum ar fi instalațiile de alimentare cu apă, gurile de scurgere, instalațiile mecanice, instalațiile de telecomunicații, instalațiile de ventilație etc. De obicei, cu panouri din carton din ghips-carton se prelucrează plafoanele și pereții despărțitori mai mici din mansardă. Izolația fonică poate fi instalată și în pereții despărțitori. În camerele expuse la acțiunea apei - cum ar fi baia, camera utility etc. - se utilizează plăci de ghips-carton speciale, rezistente la umiditate. Pentru un executant profesionist, aceste lucrări de montaj uscat sunt destul de simple, și se realizează curat și rapid. Plăcile din ghips-carton se înșurubează pur și simplu pe structura de profiluri din aluminiu montată în prealabil. Este important ca plăcile să fie legate sau sudate corect între ele cu o bandă, după care trebuie să fie chituite de cel puțin 2 ori, pentru a nu se crăpa.

    4.9. Montarea șapei uscate

    De obicei, pentru mansardă este mai potrivită șapa uscată decât șapă umedă, și aceasta atât datorită greutății sale mici, procesului de execuție rapid și relativ simplu, cât și bunei protecții termice și fonice pe care le oferă. Șapele uscate pot fi executate și în case nou construite. Șapa uscată se execută din plăci din ghips-carton speciale sau din plăci precum PAL sau plăci OSB, de fabrică. Plăcile se montează încrucișat, în cel puțin două straturi. Șapa uscată se montează peste un strat de nivelare și izolare, alcătuit din perlit, bituperl, silicicperl sau levelperl. În locul unuia dintre aceste materiale anterior menționate, se mai poate folosi vata de piatră ca substrat termoizolator. Materialul de umplere sau nivelare se aplică direct pe construcție, care poate fi un tavan din lemn sau o placă din beton. După cum am menționat anterior, șapa uscată prezintă multe avantaje. Cel mai mare dezavantaj al său este că nu este complet impermeabilă și, de aceea, camere cum ar fi: bucătăria, baia și utility trebuie să fie etanșate, prelucrate, tratate și protejate împotriva umidității.

    4.10. Tencuirea pereților

    După montarea instalațiilor sub tencuială, execuția pereților din ghips-carton, sudarea cu bandă și chituirea acestora, se trece la tencuirea pereților. La ora actuală, se execută mai ales tencuieli mortar, pentru că se realizează rapid și economic. O altă opțiune este tencuiala din var-ciment. Ambele tipuri de tencuială pot fi realizate mecanizat sau manual. Atunci când suprafețele de tencuit sunt mici și accesul în ele este dificil, tencuiala se execută manual. Tencuiala executată manual este mai scumpă decât tencuiala mecanizată. Există, de asemenea, tencuieli naturale, precum argila sau lutul, care reglează bine umiditatea și clima din cameră, dar sunt ceva mai sensibile și mai scumpe.

    4.11. Montarea plăcilor ceramice

    Când șapele sunt suficient de uscate și pereții sunt tencuiți și nivelați, poate începe montarea plăcilor ceramice pe podele și pe pereți. Prețul montării plăcilor ceramice depinde de numeroși factori, cum ar fi: netezimea pereților și a podelelor, dimensiunea plăcilor ceramice și modul de montare. Montarea unor plăci ceramice în formă de mozaic este mai scumpă față de montarea de plăci ceramice obișnuite, iar montarea plăcilor de format mare, care sunt din ce în ce mai populare, este mult mai scumpă decât montarea plăcilor de format standard.

    4.12. Lucrările de zugrăvire

    După executarea tencuielilor grosiere și fine, toți pereții trebuie să fie șlefuiți și toate fisurile și crăpăturile trebuie să fie chituite. Suprafețele pereților trebuie să fie curate, drepte și netede. Zugravul va aplica vopseaua în mai multe straturi, mai întâi vopseaua de bază și apoi cel puțin două straturi de vopsea finală. Din experiența noastră, vă sfătuim ca zugravul să aplice ultimul strat de vopsea după finalizarea tuturor lucrărilor din apartament, inclusiv a lucrărilor de montaj fin și de tâmplărie. Și aceasta pentru că foarte adesea, se întâmplă ca executanții să murdărească sau să zgârie pereții în cadrul muncii lor. În acest fel, nu va mai fi nevoie de reabilitări ulterioare.

    4.13. Lucrările de montaj fin

    Înainte de montarea pardoselilor, este bine să se execute toate lucrările de montare fină, cum ar fi instalarea componentelor pe tencuială ale prizelor electrice, întrerupătoarelor și ale corpurilor de iluminat, instalarea echipamentelor sanitare și a armaturilor în baie și bucătărie, instalarea caloriferelor, interfoanelor și a aparatelor de aer condiționat etc.

    4.14. Montarea pardoselilor

    Montarea parchetului și a altor pardoseli finale se execută după ce toate celelalte lucrări au fost finalizate, inclusiv montajul fin. Dacă au fost executate șape umede, trebuie să vă asigurați, că acestea s-au uscat și că gradul de umezeală existent permite montarea pardoselilor finale. Vă sfătuim, să comandați furnizarea și execuția pardoselilor de la o singură firmă, care să vă elibereze garanții atât pentru materiale, cât și pentru execuție.

     

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Mansarda

    Buna ziua,

    Inlocuire podea pod, izolare acoperis. Suprafata de cca.75 mp pe podea. Lucrari de dulgherie, poate o usa de acces si o scara de acces in pod din exterior.

    Multumesc 13041 RON la 21735 RON

    ........

    Mansarda

    Bună ziua,

    Pod mansardat open space(tip francez) 4 ape din lemn si acoperis tabla foi Bilka. Se va monta peste plafon din beton armat. Pret la rosu manopera + materiale.

    Mulțumesc 8694 RON la 14490 RON

    ........

    Construire mansarda in locul podului

    Buna ziua,

    am nevoie de ridicarea unei mansarde in locul podului, suprafata aprox 100 mp. Mansarda sa fie impartita intr-un dormitor, o baie si o camera de relaxare.

    Multumesc 17388 RON la 28980 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Mansarda si acoperiș, 125 mp
    Mansarda, Letea Veche

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Execuție mansardă, 60mp
    Mansarda, Valea Lupului

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Transformare pod in mansarda, 50m2
    Mansarda, Bucureşti

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Ofertă construcție mansardă cu schimbare acoperis și șarpantă, aproximativ 85 mp
    Mansarda, Turda

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, transformare pod in mansarda, 66 mp,
    Mansarda, Bucureşti

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Amenajare pod mansarda, 46 mp,panta acoperisului4,5m,lungimea crestei 8 m
    Mansarda, Braşov

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Refacere acoperiș pt a fii utilizat ca masarea locuibila, 60-70mp
    Mansarda, Lunguleţu

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Amenajare mansardă, 200mp
    Mansarda, Nicula

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Mansardare casa veche 90 mp construiti, 90 mp constr, 1.2 m brau peste placa, 45 grade, 20m creasta
    Mansarda, Ghiroda

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Refacere mansarda , 120 mp
    Mansarda, Chiajna

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Renovare casa veche si mansardare, 120mp
    Mansarda, Şeica Mică

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Refacere mansarda din lemn , 102mp
    Mansarda, Lepşa

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Renovare casă, 200mp
    Mansarda, Hunedoara

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Mansardare pod, 60 mp
    Mansarda, Lugoj

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Realizarea unei mansarde , 52 mp
    Mansarda, Sibiu

    26082 RON la 43470 RON

    Prețul, Gips carton, 100
    Mansarda, Bragadiru

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Reparatii mansardă bloc, 8metri
    Mansarda, Fălticeni

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Izolatie mansarda, amenajare, la gata, 10m L x 8m l x 2.5m h
    Mansarda, Ciolpani

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Izolare mansarda, 90 mp
    Mansarda, Curtea de Argeş

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Finisaj mansarda, 70 - 80 mp
    Mansarda, Sălişte

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Tavan si strucura pt compartimentare mansarda, 80 mp
    Mansarda, Poarta Albă

    10867.5 RON la 18112.5 RON

    Prețul, Construire mansarda, realizare acoperis si izolare, 70 mp
    Mansarda, Potlogi

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Amenajare mansadră, 35 mp
    Mansarda, Cisnădie

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Mansardare cu acoperiș , 100 m patrati
    Mansarda, Zărneşti

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Izolație acoperiș cu vata bazaltica 230mp, 230 mp
    Mansarda, Corbeanca

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Executie mansarda,constructie foisor, 150 mp
    Mansarda, Valea Babei

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Doresc o compartimentare a spatiului de la mansardă: o cameră si spat , 1L aproximativ 4m ,l aproximativ 4m ,plus un hol de 1,5/3,5m
    Mansarda, Bucov

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Adaugare lucarna la acoperis si amenajare mansarda, 134 mp
    Mansarda, Iaşi

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Amenajare mansarda pentru locuit, 15,25/5,70/3,10
    Mansarda, Craiova

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Amenajare mansardă, 15 x 17 m
    Mansarda, Pojorâta

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Reparatie punct de infiltratie al apei la un colt al acoperisului, este vorba doar de un colt al camerei , intersectie panta cu tavan
    Mansarda, Bucureşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Refacere tavan camera/podea mansarda, cca 80 mp
    Mansarda, Cheia

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Reconstructie acoperis, mansarda locuibila, 100 mp
    Mansarda, Oneşti

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Montaj lambriu in interior si exteriorul casei, 200 mp
    Mansarda, Sibiu

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Mansardă, 124 mp
    Mansarda, Constanţa

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Mansardarea casa veche, 80 mp
    Mansarda, Câmpia Turzii

    8694 RON la 14490 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mansarda?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Mansarda lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    793+ Firme pentru Mansarda
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă