Pentru zona

    Cât costă renovarea unei băi

    Cât costă o renovare de baie? Prețul renovării unei băi depinde de amploarea lucrărilor incluse în renovare: îndepărtarea plăcilor ceramice și demontarea echipamentelor, transportul materialului de construcție, lucrări de instalații sanitare grosiere, lucrări de zidărie, pregătirea corespunzătoare a bazei pentru placare, montarea plăcilor ceramice, rostuirea plăcilor și lucrările de ipsoserie. După nevoi, renovarea băii poate include și instalarea țevilor pentru încălzirea prin pardoseală, ceea ce sporește costurile de renovare a băii. În cadrul renovării complete a unui apartament, adaptarea băii reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli din cauza echipamentelor și instalațiilor sanitare și mai ales în cazul unei eventuale relocări a țevilor de scurgere si a celorlalte conducte. Prețul renovării unei băi începe de la 8000 lei până la 20000 lei. Prețul nu crește liniar, prin urmare o baie mai mică este mai scumpă pe m2 decât una mai mare. Dacă veți achiziționa materialul prin intermediul executantului, veți plăti o rată mai mică de TVA. Prețul renovării complete a unei băi, care include înlocuirea plăcilor ceramice, instalațiilor și echipamentelor sanitare, se situează în jur de 2000 lei/m2. Tocmai de aceea, în cadrul renovării complete a unui apartament, renovarea băii reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli în general.

    Cui să încredințați renovarea unei băi? Trimiteți o cerere către executanții de renovări de băi din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
    Trimiteți cerere

    Prețul renovării unei băi


    Prețul renovării complete a unei băi, care include înlocuirea plăcilor ceramice, instalațiilor și echipamentelor sanitare.

    1000 RON/mp

    PREȚ MINIM
    2000.00 RON/mp

    PREȚ MEDIU
    3000 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Renovare baie (2024)

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Demontare obiecte sanitare vechi

    Îndepărtarea toaletelor, chiuvetelor, dulapurilor, căzii,dușului și transportarea lor la groapa de gunoi


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj baterie

    Montaj baterie de chiuvetă, cadă, duș


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj boiler

    Montaj boiler


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj cadă

    Montaj cadă


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj calorifer

    Montaj calorifer pentru prosoape 600 x 1800


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj chiuvetă

    Montaj chiuvetă simplă sau dublă


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj duș cu cadă

    Montaj duș cu cadă


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj gresie și faianță

    Montaj gresie și faianță


    mp

    RON/mp

    RON

    Montaj mașină de spălat rufe

    Montaj mașină de spălat rufe, uscător de rufe


    buc

    RON/buc

    RON

    Montaj vas de toaletă

    Montaj vas de toaletă, pisoar, bideu


    buc

    RON/buc

    RON

    Vopsirea pereților și a tavanului în baie

    Vopsirea pereților și a tavanului în baie cu vopsea lavabilă


    mp

    RON/mp

    RON
    prețul orientativ
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Renovare baie – tot ce trebuie să știți

    1. Renovare baie – ce trebuie să știți înainte de începerea lucrărilor

    1.1. Despre amploarea renovării băii

    Înainte de a face orice fel de plan de renovare a camerei de baie, trebuie să vă întrebați, dacă doriți doar să schimbați cada și chiuveta sau să renovați complet baia. Hotărâți-vă, care dintre elementele vechi ale băii vor rămâne neschimbate (dacă nu veți schimba totul). Trebuie schimbate instalația de canalizare, instalația de alimentare cu apă și instalația electrică? Complet sau numai doar parțial? Doriți să modificați amplasamentul elementelor băii? De asemenea, trebuie să decideți, ce elemente doriți să conțină camera de baie (bideu, două chiuvete, un duș nou, o saună....). De răspunsurile dvs. depinde atât amploarea lucrărilor de renovare, ca și prețul renovării.

    1.2. Surse de inspirație pentru renovarea camerei de baie

    Aspectul băii dumneavoastră este o alegere foarte personală. Înainte de a face sau a comanda planul de renovare a băii și, deci, de a vizita un birou de arhitectură sau un magazin specializat în vânzarea echipamentelor de baie, este bine să aveți măcar o idee vagă, despre cum doriți să arate baia dumneavoastră în urma renovării. Pentru a primi inspirație, ajută foarte mult răsfoirea de reviste și vizualizarea de site-uri specializate, ca și realizarea unui colaj cu elementele, pe care ați dori să le aveți în baie.

    baie-neagra.jpg
    Camera de baie devine tot mai frecvent un spațiu experimental

     

    1.3. Acceptul vecinilor privind renovarea băii

    Dacă locuiți într-un bloc de apartamente, este bine să vă anunțați cu politețe și la timp administratorul și vecinii cu privire la lucrările, care se vor executa în locuința dumneavoastră, pentru că acestea vor produce cu siguranță mult zgomot și mult praf. Pe lângă aceasta, pentru a schimba instalația de alimentare cu apă, va fi nevoie să se închidă ventilul de alimentare cu apă al clădirii pentru o scurtă perioadă de timp. Deci, veți avea nevoie de acceptul vecinilor. Este bine și să vă interesați dinainte, unde se află ventilul principal al instalației de apă și să obțineți accesul la el.

    1.4. Apariția de lucrări neașteptate pe parcursul renovării

    Atunci când se renovează camerele de baie, pot apărea situații imprevizibile. Anumite situații nu sunt ușor de prevăzut, acestea apărând abia după începerea lucrărilor, când zidari demontează pereții și podeaua. Vă dăm câteva exemple:uneori, în blocurile vechi de apartamente, acestea din urmă au țevi de scurgere comune. Din păcate, acest lucru înseamnă, că lucrările afectează și baia vecinului, care poate că nu va fi de acord cu acest lucru, dacă podeaua portantă de sub baie este din lemn, este obligatorie executarea unei plăci auto-portante din beton armat. În caz contrar, riscăm ca într-o zi să cădem în brațele vecinului de la etajul inferior, în timp ce facem duș,deseori se mai întâmplă și ca pereții în care se montează instalațiile să se afle într-o stare proastă.

    baie-moderna-clasica.jpg
    Noile băi clasice îmbină armonios elemente tradiționale cu elemente moderne.

     

    1.5. Planificarea și pregătirea prealabilă

    Și din cauza cazurilor mai sus menționate, sunt foarte importante planificarea și pregătirea în prealabil a lucrărilor de renovarea băii. Colaborarea cu arhitecți și executanți buni vă va ajuta foarte mult în acest sens. Este bine să aveți deja planuri detaliate înainte ca executanții să înceapă lucrările și, de asemenea, să fi achiziționat deja toate materialele necesare, care vor fi folosite sub sau pe tencuială.

    2. Adaptarea băii și alegerea executanților

    Atunci când vă renovați baia, este foarte importantă colaborarea cu executanți buni și cu experiență, care să știe să reacționeze rapid și corect în cazul apariției de situații imprevizibile.

    deschisa-renovare-baie.jpg
    Baia din zilele noastre este un spațiu deschis și fluid

     

    2.1. Alegerea dintre arhitect și magazinul specializat

    2.1.1 Consilierea și planul renovării

    Într-un salon specializat cu vânzarea echipamentului de baie, vi se va executa o schiță a noii camere de baie gratuit sau la un preț de câteva zeci de euro, pe care îl veți plăti, dacă vă decideți să cumpărați de la ei. Dar oricum, trebuie să faceți singuri schița băii actuale la scară și să o aveți la dumneavoastră, atunci când mergeți la magazin. De asemenea, este bine ca la acel moment să aveți deja o idee generală, despre cum doriți să arate noua cameră de baie. La magazin, vi se va face o schiță, care va cuprinde doar echipamentul și elementele vândute în magazin. Vrem să vă atenționăm deci, că în acest caz, alegerea dvs. este limitată. Un alt aspect pe care dorim să îl evidențiem, este că vânzătorii de la magazin nu sunt designeri profesioniști.

    2.1.2 Arhitectul/designerul de interior care realizează proiectul de renovare a băii

    Pentru renovarea optimă a camerei de baie, vă recomandăm să apelați la un arhitect sau la un designer de interior, pentru că interesul acestora nu este de a vă vinde plăcile ceramice și echipamentul de baie cel mai scump, ci de a vă oferi o soluție cât mai inovativă și utilă , care să fie în același timp conformă cu dorințele și gustul dumneavoastră, și - foarte important! - să se încadreze în bugetul dumneavoastră. Dacă la magazinul specializat pe vânzarea echipamentului de baie vă vor recomanda să cumpărați multe plăci ceramice, pentru a acoperi în întregime pereții băii, trebuie să știți că acest design nu mai este la modă. În schimb, vă spunem din experiență, că un arhitect știe să echipeze eficient o baie și să planifice bine iluminarea, pentru a vă oferi o experiență deosebită. Pe lângă realizarea proiectului, arhitectul mai poate și supraveghea munca executanților și se poate îngriji, ca aceștia să respecte planurile până la ultimul detaliu. Bineînțeles, că această muncă este foarte importantă, pentru că designul de calitate este dat de detalii!

    2.2. Executanții, care participă la renovarea camerei de baie

    Renovarea camerei de baie este un proiect complex, care cuprinde aproape toate fazele de construcție și include lucrările unor executanți diverși. Aceștia din urmă trebuie să își armonizeze munca, pentru a putea preda execuția la termen. Asta înseamnă că lucrările lor trebuie să fie planificate și coordonate cu grijă.

    Zidarul execută lucrări de demolare și deschizături în pereți pentru instalații; montează șapa, zidește pereții, nivelează pereții și podeaua, montează hidroizolația podelei și a pereților ș.a.m.d.

    Instalatorul instalează țevile de alimentare cu apă și de canalizare, montează rezervorul de apă al WC-ului, sifonul de pardoseală, elementele sub tencuială ale armaturilor, iar la sfârșit montează întregul echipament tehnico-sanitar și îl conectează la rețeaua de alimentare cu apă. Instalatorul specializat pe încălzirea centrală montează încălzirea în pardoseală sau țevile și caloriferele.

    Electricianul montează instalația electrică, corpurile de iluminat și alte elemente.

    Montatorul de plăci ceramice montează plăcile ceramice.

    Placările și straturile finale
    La ora actuală, pentru straturile finale ale suprafețelor băii se pot folosi materiale și soluții inovative. De exemplu, în locul plăcilor ceramice de pe podea și pereți, se poate executa așa-numitul microtopping; iar pe podea se poate monta parchet în locul plăcilor ceramice. Pereții - chiar și cei de lângă duș – pot fi placați cu tapet impermeabil... Dar, pentru astfel de lucrări avem nevoie de executanți adecvați.

    Tâmplarul
    Dacă nu doriți să cumpărați mobila de baie de la un magazin, puteți să o comandați direct la un tâmplar, care vă va executa și montarea acesteia.

    Sticlarul
    Execută și montează pereți vitrați, ușile cabinei de duș, oglinda și poate chiar și ușa băii.

    Zugravul
    Va aplica primul și al doilea strat de zugrăveală deja înainte de finalizarea lucrărilor, iar stratul final după încheierea tuturor celorlalte lucrări.

    2.3. Renovarea la cheie a camerei de baie

    Diferiți executanți și chiar arhitecți oferă renovarea la cheie a camerei de baie. Aceasta înseamnă, că preiau întreaga responsabilitate pentru realizarea proiectului de renovare. Astfel, ei se angajează să răspundă pentru profesionalismul și calitatea lucrărilor, încheierea tuturor lucrărilor la termenul prestabilit și menținerea prețului stabilit acordat. Din punctul de vedere al clientului, execuția la cheie reprezintă cu siguranță modul cel mai confortabil de a renova baia, pentru că - cu excepția stabilirii detaliilor lucrărilor cu executanții – acesta nu trebuie să mai facă absolut nimic, decât să plătiți la sfârșit factura! Costul execuției la cheie este mai ridicat față de cel al unei execuții obișnuite și este și de înțeles de ce: executantul se ocupă de obținerea planurilor de renovare, achiziționează întregul echipament, angajează subcontractori, îi coordonează și supraveghează, se îngrijește de siguranța muncii și de păstrarea ordinii și disciplinei la locul de muncă, ca și de transportarea deșeurilor la depozitele de deșeuri, iar la sfârșit se îngrijește și de curățenia finală.

    3. Tipuri diferite de renovări ale băilor

    3.1. Reparațiile de suprafață sau ”cosmetice”

    Uneori putem schimba foarte mult baia doar cu o renovare de suprafață și schimbarea anumitor elemente. Ca exemplu dăm: schimbarea blatului de baie sau a chiuvetei și a dulapului de sub aceasta, montarea unei oglinzi noi... O intervenție mai de anvergură și totuși simplă este renovarea plăcilor de pe pereți și podea și zugrăvirea pereților și a tavanului, sau renovarea mobilierului. De multe ori, proprietarii decid să schimbe și vasul WC și bideul. Dacă nu se schimbă amplasamentul elementelor băii și nici instalațiile, nu se demolează pereții și nu se demontează plăcile, renovarea băii este destul de ușoară. Aceasta nu ia mult timp, dar care poate îmbunătăți în mod esențial aspectul băii.

    3.2. Renovarea parțială a camerei de baie

    Dacă aveți o instalație de alimentare cu apă mai nouă și este bine executată, și doriți, de exemplu, ca în locul căzii să montați o cabină de duș, sau invers, sau dacă doriți să adăugați încă o chiuvetă sau un bideu în baie... atunci trebuie să adaptați parțial instalația de alimentare cu apă. Pentru aceasta nu va fi necesară - dacă nu doriți- schimbarea completă a plăcilor ceramice ale podelei și pereților sau a mobilierului existent, a echipamentului sanitar și a armaturilor, și nici iluminarea... Pentru realizarea unui astfel de proiect, un arhitect vă poate ajuta foarte mult, pentru că acesta va știi cu siguranță să vă propună o soluție, care să cuprindă cât mai puține lucrări.

    3.3. Renovarea completă a camerei de baie

    Renovarea completă a băii cuprinde practic toate fazele de construcție și renovare. Începe cu îndepărtarea elementelor existente în baie și aflate fie sub tencuială, fie pe tencuială. Ne referim la: plăcile ceramice, echipamentul tehnico-sanitar, elementele de mobilier, instalația de alimentare cu apă și instalația de scurgere, corpurile de iluminat și instalațiile electrice. Renovarea continuă apoi cu montarea noilor instalații și a noilor elemente sub tencuială și pe tencuială, și se încheie cu execuția straturilor finale , montarea restului elementelor și racordarea finală a tuturor instalațiilor. În cazul renovării complete a băii, se poate modifica complet amplasamentul elementelor sale și se pot adăuga elemente noi, de exemplu: un bideu sau o cadă de baie… Descriem mai amănunțit fazele individuale ale renovării complete a băii la punctul 4. Procedura de lucru.

    3.4. Construirea unei camere de baie de la zero

    În anumite cazuri, este necesar a construi o baie de la zero, adică într-un loc, în care nu există deja o baie. Motivele pentru aceasta sunt numeroase: familia se lărgește, persoanele în vârstă și cele invalide nu pot urca pe scări și au nevoie de o baie la parter, un apartament mai mare sau o casă se împarte în două apartamente separate etc. Putem construi o baie în orice fel de spațiu interior, cu condiția ca locul destinat acesteia să fie cel mai apropiat de țeava verticală de canalizare a casei. Țeava de scurgere și țeava de canalizare trebuie să fie montate cu o înclinație de minim 1%, adică de 1 cm/ 1 m din lungimea țevii. Dacă această regulă este respectată, putem amplasa baia și mai departe de conducta verticală de canalizare, din nou, dacă înclinația țevii de scurgere este suficient de mare. Dar, din cauza posibilității de înfundare a țevii, vă recomandăm să evitați o astfel de execuție. Baia mai poate fi construită și în mansardă, la subsol sau ca și aripă adăugată a casei. În ultimul caz – al construirii unei noi aripi a casei – veți avea nevoie și de o autorizație de construire.

    4. Procedura de lucru

    4.1. Planificarea și pregătirea prealabilă

    Indiferent de bugetul mare sau mic al renovării, aceasta trebuie începută în mod obligatoriu cu un plan detaliat! Bineînțeles, că ați putea face și singuri acest plan. Și totuși, pentru că renovarea băii necesită o planificare complexă, cel mai bine este să apelați la un arhitect. Planificarea băii necesită și colaborarea cu alți specialiști - cu un instalator, un electrician, un montator de plăci ceramice, un zidar etc. - pentru care trebuie să pregătiți planuri detaliate și inventare, care constituie baza execuției și a facturării.

    4.2. Lucrările de demolare

    Renovarea băii începe cu demontarea elementelor existente în baie. De obicei, se înlătură atât instalația de alimentare cu apă, cât și instalația electrică. În această fază, se înlătură și plăcile ceramice. După se dorește sau este necesar, se poate demola chiar și un perete - dacă se urmărește mărirea suprafeței băii. Trebuie executată și colectarea deșeurilor pe perimetrul locuinței, ca și transportarea acestora la un depozit de deșeuri. Executantul lucrărilor de demolare trebuie să aibă grijă să nu spargă vreo țeavă a instalației de alimentare cu apă sau de canalizare, care se află în perete.

    4.3. Montarea instalațiilor

    Următorul pas este montarea instalației de alimentare cu apă și a instalației de scurgere (din această categorie fac parte și montarea rezervorului WC sub tencuială și a elementelor ascunse sub tencuială ale armaturilor), modificarea instalației de încălzire, montarea sistemului de încălzire în pardoseală conectat cu instalația de încălzire centrală sau a sistemului de încălzire în pardoseală cu electricitate și montarea instalației electrice. La montarea țevilor, trebuie să se acorde atenție etanșeității și preciziei amplasării elementelor de conectare, iar la montarea instalației electrice, trebuie să fie respectate toate reglementările referitoare la asigurarea siguranței în camerele de baie (cu folosire intensă a apei).

    4.4. Lucrările de zidărie

    După montarea instalațiilor în pereți, deschizăturile acestora se zidesc grosier și apoi se nivelează pereții. Apoi urmează faza montării hidroizolației podelei și a pereților. La sfârșit, se încheie zidirea pereților și se montează și zidește cada sau cada cu duș.

    4.5. Montarea plăcilor ceramice/straturilor finale

    După acestea, se montează eventualii pereți despărțitori sau tavane din ghips-carton. Urmează montarea plăcilor ceramice pe pereți și podea, executarea rosturilor și montarea altor straturi finale, cum ar fi microtopping-ul. Aceste montări trebuie să fie executate cu mare precizie. Și execuția corectă a marginilor este foarte importantă.

    4.6. Zugrăvirea, montarea și racordarea

    Urmează apoi și zugrăvirea, montarea ușilor vitrate ale cabinei de duș, montarea elementelor de mobilier, montarea și conectarea armaturilor, a echipamentului tehnico-sanitar, montarea caloriferelor, a ventilatoarelor și a corpurilor de iluminat.

    5. Noile tendințe privind renovarea băilor

    5.1. Camera de baie de culoare neagră

    O tendință inspirată de hotelurile de lux și de stațiunile termale s-a reafirmat în ultimul timp: este vorba de camere de baie ”îndrăznețe”, întunecate, dar luminoase, care creează un ambient și o stare de spirit de top. Oamenii nu percep băile doar ca niște spații utilitare, ci și ca spații experimentale. Căutăm o frumusețe teatrală, pentru un spațiu care era în mod tradițional foarte privat și ”introvertit”.

    5.2. Baia modernă în stil clasic

    Baia în stil clasic este permanent la modă. Dacă folosim elemente cu o singură culoare, neutră, în întreaga cameră de baie, îi vom da acesteia un aspect modern. Pe lângă utilizarea unei singure culori, se mai poate folosi și un singur material, de exemplu, marmura.

    5.3. Conceptul băii deschise

    A trecut timpul în care ne aranjam într-o cameră de baie ascunsă după un perete sau după o ușă. La ora actuală, băile sunt spații deschise, nedespărțite de dormitoare și de alte camere ale locuinței.

    5.4. Folosirea marmurei de culoare albă cu gri

    Marmura de culoare albă cu gri este din ce în ce mai frecvent folosită în băi. Ea este un material clasic și peren. Din punct de vedere estetic, ea se potrivește atât cu design-urile tradiționale, cât și cu cele moderne. Plăcile din cuarț și porțelan par a fi materiale naturale, sunt foarte rezistente și își păstrează aspectul frumos mult timp.

    marmura-baie-renovare.jpg
    Marmura este foarte potrivită atât pentru băile moderne, cât și pentru cele clasice

     

     

     

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Renovare baie?

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Renovare baie

    Reamenajare baie, schimbare gresie si faianta, construire dus wal-in, hidroizolatie baie, refacere canalizare baie. 3477.6 RON la 5796 RON

    ........

    Renovare baie

    Zidit si refacut zona de dus cu scurgere prin pardoseala, placat pereti cu gresie, schimbat usi baie 5651.1 RON la 9418.5 RON

    ........

    Renovare baie

    Doresc sa renovez o baie. Schimbarea instalației sanitare la o baie chiuveta, WC, duș, instalarea chiuvetei WC. 1304.1 RON la 2173.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Cabina duș ( walk in),
    Renovare baie, Floreşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Renovare apartament, Baie mare 300x240x130 cm Baie mica 130 x 240 x 130 cm
    Renovare baie, Tulcea

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Renovare baie, Aprox 4 m2
    Renovare baie, Giurgiu

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Renovare completa baie, Aprox 6 mp
    Renovare baie, Constanţa

    7824.6 RON la 13041 RON

    Prețul, Renovare si reconfigurare completa baie apartament, Suprafata 4-5 mp
    Renovare baie, Buzău

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Renovare baie, 2,60 x 2,70 x 2,70 m
    Renovare baie, Valu lui Traian

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Baie și bucătărie de la 0,
    Renovare baie, Slatina

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Amenajare interioara baie/bucatarie, Aprox 70 m2
    Renovare baie, Sibiu

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Renovare baie,
    Renovare baie, Slobozia

    1521.45 RON la 2535.75 RON

    Prețul, Montare cabina dus, 2,25 x2 x 2,2 m
    Renovare baie, Târgovişte

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Renovare baie, Aprox 10 mp
    Renovare baie, Domneşti

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Renovare baie completa, 260 x 260 x 180 cm
    Renovare baie, Galaţi

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Renovare baie completa, Aprox 7,5 mp
    Renovare baie, Nemşa

    9563.4 RON la 15939 RON

    Prețul, Renovare completa baie, 309 × 245 cm
    Renovare baie, Bucureşti

    7824.6 RON la 13041 RON

    Prețul, Renovare baie 6mp,
    Renovare baie, Domneşti

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Renovare baie, 1,55 x 2 m
    Renovare baie, Bucureşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Construire baie, 2.5 x 1.8 m
    Renovare baie, Almălău

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Renovarea completă a unei băi, 3,2 mp
    Renovare baie, Galaţi

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Renovare baie, 2x2,5
    Renovare baie, Bârlad

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Schimbare cada cu cabina de dus, Aproximativ 3m /3m
    Renovare baie, Petroşani

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Renovare baie, L = 2,38 m; l = 1,64 m; h = 2,47 m
    Renovare baie, Bacău

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Renovare baie, wc de serviciu si bucatarie.,
    Renovare baie, Braşov

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, Refacere baie, se da jos faianță.și gresie și se pune alta, 3x2
    Renovare baie, Drăgeşti

    5651.1 RON la 9418.5 RON

    Prețul, Renovare baie,
    Renovare baie, Craiova

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Schimbat in baie cada cu o cabina de dus, 2.60/ 2 m , înălțime 2,70
    Renovare baie, Cluj-Napoca

    5651.1 RON la 9418.5 RON

    Prețul, Renovare bai galvanice pentru tratament balneo fiziterapie, Lungime 1,2 latime 1 inaltime 1 m.
    Renovare baie, Timişoara

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Renovare 2 bai, 2,20 X 1,95 m, h 2,5 Baia si 2,05 X 0,95 m, h 2,5 baia de servici
    Renovare baie, Bucureşti

    5651.1 RON la 9418.5 RON

    Prețul, Renovare baie, Inaltime 245 cm, latime 175 cm, lungime 205 cm
    Renovare baie, Bucureşti

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Constructie baie, 4 ml, 2.2m înălțime, 1.5 lățime.
    Renovare baie, Bistra Mureşului

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Renovare baie de bloc,
    Renovare baie, Focşani

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Renovare baia, 1.2 x 1.9 m
    Renovare baie, Constanţa

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Renovare baie si terasa, Dimensiuni baie: L 2,80 x l 170 x H 2,70 Tereasa 13,78 mp
    Renovare baie, Bucureşti

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Renovare baie,
    Renovare baie, Braşov

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Renovare baie, Supraf cca 2x3 min altimea cca 2,5m
    Renovare baie, Bucureşti

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Platou suprainaltat dus 80x80, instalare sifon-rigola dus, 80x80x15 cm
    Renovare baie, Oradea

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Constatare reparație baie, 65 mp
    Renovare baie, Paşcani

    434.7 RON la 724.5 RON



    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Renovare baie lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    1899+ Firme pentru Renovare baie
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă