Pentru zona

  Cât costă renovarea unei băi

  Cât costă o renovare de baie? Prețul renovării unei băi depinde de amploarea lucrărilor incluse în renovare: îndepărtarea plăcilor ceramice și demontarea echipamentelor, transportul materialului de construcție, lucrări de instalații sanitare grosiere, lucrări de zidărie, pregătirea corespunzătoare a bazei pentru placare, montarea plăcilor ceramice, rostuirea plăcilor și lucrările de ipsoserie. După nevoi, renovarea băii poate include și instalarea țevilor pentru încălzirea prin pardoseală, ceea ce sporește costurile de renovare a băii. În cadrul renovării complete a unui apartament, adaptarea băii reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli din cauza echipamentelor și instalațiilor sanitare și mai ales în cazul unei eventuale relocări a țevilor de scurgere si a celorlalte conducte. Prețul renovării unei băi începe de la 8000 lei până la 20000 lei. Prețul nu crește liniar, prin urmare o baie mai mică este mai scumpă pe m2 decât una mai mare. Dacă veți achiziționa materialul prin intermediul executantului, veți plăti o rată mai mică de TVA. Prețul renovării complete a unei băi, care include înlocuirea plăcilor ceramice, instalațiilor și echipamentelor sanitare, se situează în jur de 2000 lei/m2. Tocmai de aceea, în cadrul renovării complete a unui apartament, renovarea băii reprezintă una dintre cele mai mari cheltuieli în general.

  Cui să încredințați renovarea unei băi? Trimiteți o cerere către executanții de renovări de băi din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul renovării unei băi


  Prețul renovării complete a unei băi, care include înlocuirea plăcilor ceramice, instalațiilor și echipamentelor sanitare.

  1000 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  3000 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Renovare baie

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Demontare obiecte sanitare vechi

  Îndepărtarea toaletelor, chiuvetelor, dulapurilor, căzii,dușului și transportarea lor la groapa de gunoi


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj baterie

  Montaj baterie de chiuvetă, cadă, duș


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj boiler

  Montaj boiler


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj cadă

  Montaj cadă


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj calorifer

  Montaj calorifer pentru prosoape 600 x 1800


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj chiuvetă

  Montaj chiuvetă simplă sau dublă


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj duș cu cadă

  Montaj duș cu cadă


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj gresie și faianță

  Montaj gresie și faianță


  mp

  RON/mp

  RON

  Montaj mașină de spălat rufe

  Montaj mașină de spălat rufe, uscător de rufe


  buc

  RON/buc

  RON

  Montaj vas de toaletă

  Montaj vas de toaletă, pisoar, bideu


  buc

  RON/buc

  RON

  Vopsirea pereților și a tavanului în baie

  Vopsirea pereților și a tavanului în baie cu vopsea lavabilă


  mp

  RON/mp

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Renovare baie – tot ce trebuie să știți

  1. Renovare baie – ce trebuie să știți înainte de începerea lucrărilor

  1.1. Despre amploarea renovării băii

  Înainte de a face orice fel de plan de renovare a camerei de baie, trebuie să vă întrebați, dacă doriți doar să schimbați cada și chiuveta sau să renovați complet baia. Hotărâți-vă, care dintre elementele vechi ale băii vor rămâne neschimbate (dacă nu veți schimba totul). Trebuie schimbate instalația de canalizare, instalația de alimentare cu apă și instalația electrică? Complet sau numai doar parțial? Doriți să modificați amplasamentul elementelor băii? De asemenea, trebuie să decideți, ce elemente doriți să conțină camera de baie (bideu, două chiuvete, un duș nou, o saună....). De răspunsurile dvs. depinde atât amploarea lucrărilor de renovare, ca și prețul renovării.

  1.2. Surse de inspirație pentru renovarea camerei de baie

  Aspectul băii dumneavoastră este o alegere foarte personală. Înainte de a face sau a comanda planul de renovare a băii și, deci, de a vizita un birou de arhitectură sau un magazin specializat în vânzarea echipamentelor de baie, este bine să aveți măcar o idee vagă, despre cum doriți să arate baia dumneavoastră în urma renovării. Pentru a primi inspirație, ajută foarte mult răsfoirea de reviste și vizualizarea de site-uri specializate, ca și realizarea unui colaj cu elementele, pe care ați dori să le aveți în baie.

  baie-neagra.jpg
  Camera de baie devine tot mai frecvent un spațiu experimental

   

  1.3. Acceptul vecinilor privind renovarea băii

  Dacă locuiți într-un bloc de apartamente, este bine să vă anunțați cu politețe și la timp administratorul și vecinii cu privire la lucrările, care se vor executa în locuința dumneavoastră, pentru că acestea vor produce cu siguranță mult zgomot și mult praf. Pe lângă aceasta, pentru a schimba instalația de alimentare cu apă, va fi nevoie să se închidă ventilul de alimentare cu apă al clădirii pentru o scurtă perioadă de timp. Deci, veți avea nevoie de acceptul vecinilor. Este bine și să vă interesați dinainte, unde se află ventilul principal al instalației de apă și să obțineți accesul la el.

  1.4. Apariția de lucrări neașteptate pe parcursul renovării

  Atunci când se renovează camerele de baie, pot apărea situații imprevizibile. Anumite situații nu sunt ușor de prevăzut, acestea apărând abia după începerea lucrărilor, când zidari demontează pereții și podeaua. Vă dăm câteva exemple:uneori, în blocurile vechi de apartamente, acestea din urmă au țevi de scurgere comune. Din păcate, acest lucru înseamnă, că lucrările afectează și baia vecinului, care poate că nu va fi de acord cu acest lucru, dacă podeaua portantă de sub baie este din lemn, este obligatorie executarea unei plăci auto-portante din beton armat. În caz contrar, riscăm ca într-o zi să cădem în brațele vecinului de la etajul inferior, în timp ce facem duș,deseori se mai întâmplă și ca pereții în care se montează instalațiile să se afle într-o stare proastă.

  baie-moderna-clasica.jpg
  Noile băi clasice îmbină armonios elemente tradiționale cu elemente moderne.

   

  1.5. Planificarea și pregătirea prealabilă

  Și din cauza cazurilor mai sus menționate, sunt foarte importante planificarea și pregătirea în prealabil a lucrărilor de renovarea băii. Colaborarea cu arhitecți și executanți buni vă va ajuta foarte mult în acest sens. Este bine să aveți deja planuri detaliate înainte ca executanții să înceapă lucrările și, de asemenea, să fi achiziționat deja toate materialele necesare, care vor fi folosite sub sau pe tencuială.

  2. Adaptarea băii și alegerea executanților

  Atunci când vă renovați baia, este foarte importantă colaborarea cu executanți buni și cu experiență, care să știe să reacționeze rapid și corect în cazul apariției de situații imprevizibile.

  deschisa-renovare-baie.jpg
  Baia din zilele noastre este un spațiu deschis și fluid

   

  2.1. Alegerea dintre arhitect și magazinul specializat

  2.1.1 Consilierea și planul renovării

  Într-un salon specializat cu vânzarea echipamentului de baie, vi se va executa o schiță a noii camere de baie gratuit sau la un preț de câteva zeci de euro, pe care îl veți plăti, dacă vă decideți să cumpărați de la ei. Dar oricum, trebuie să faceți singuri schița băii actuale la scară și să o aveți la dumneavoastră, atunci când mergeți la magazin. De asemenea, este bine ca la acel moment să aveți deja o idee generală, despre cum doriți să arate noua cameră de baie. La magazin, vi se va face o schiță, care va cuprinde doar echipamentul și elementele vândute în magazin. Vrem să vă atenționăm deci, că în acest caz, alegerea dvs. este limitată. Un alt aspect pe care dorim să îl evidențiem, este că vânzătorii de la magazin nu sunt designeri profesioniști.

  2.1.2 Arhitectul/designerul de interior care realizează proiectul de renovare a băii

  Pentru renovarea optimă a camerei de baie, vă recomandăm să apelați la un arhitect sau la un designer de interior, pentru că interesul acestora nu este de a vă vinde plăcile ceramice și echipamentul de baie cel mai scump, ci de a vă oferi o soluție cât mai inovativă și utilă , care să fie în același timp conformă cu dorințele și gustul dumneavoastră, și - foarte important! - să se încadreze în bugetul dumneavoastră. Dacă la magazinul specializat pe vânzarea echipamentului de baie vă vor recomanda să cumpărați multe plăci ceramice, pentru a acoperi în întregime pereții băii, trebuie să știți că acest design nu mai este la modă. În schimb, vă spunem din experiență, că un arhitect știe să echipeze eficient o baie și să planifice bine iluminarea, pentru a vă oferi o experiență deosebită. Pe lângă realizarea proiectului, arhitectul mai poate și supraveghea munca executanților și se poate îngriji, ca aceștia să respecte planurile până la ultimul detaliu. Bineînțeles, că această muncă este foarte importantă, pentru că designul de calitate este dat de detalii!

  2.2. Executanții, care participă la renovarea camerei de baie

  Renovarea camerei de baie este un proiect complex, care cuprinde aproape toate fazele de construcție și include lucrările unor executanți diverși. Aceștia din urmă trebuie să își armonizeze munca, pentru a putea preda execuția la termen. Asta înseamnă că lucrările lor trebuie să fie planificate și coordonate cu grijă.

  Zidarul execută lucrări de demolare și deschizături în pereți pentru instalații; montează șapa, zidește pereții, nivelează pereții și podeaua, montează hidroizolația podelei și a pereților ș.a.m.d.

  Instalatorul instalează țevile de alimentare cu apă și de canalizare, montează rezervorul de apă al WC-ului, sifonul de pardoseală, elementele sub tencuială ale armaturilor, iar la sfârșit montează întregul echipament tehnico-sanitar și îl conectează la rețeaua de alimentare cu apă. Instalatorul specializat pe încălzirea centrală montează încălzirea în pardoseală sau țevile și caloriferele.

  Electricianul montează instalația electrică, corpurile de iluminat și alte elemente.

  Montatorul de plăci ceramice montează plăcile ceramice.

  Placările și straturile finale
  La ora actuală, pentru straturile finale ale suprafețelor băii se pot folosi materiale și soluții inovative. De exemplu, în locul plăcilor ceramice de pe podea și pereți, se poate executa așa-numitul microtopping; iar pe podea se poate monta parchet în locul plăcilor ceramice. Pereții - chiar și cei de lângă duș – pot fi placați cu tapet impermeabil... Dar, pentru astfel de lucrări avem nevoie de executanți adecvați.

  Tâmplarul
  Dacă nu doriți să cumpărați mobila de baie de la un magazin, puteți să o comandați direct la un tâmplar, care vă va executa și montarea acesteia.

  Sticlarul
  Execută și montează pereți vitrați, ușile cabinei de duș, oglinda și poate chiar și ușa băii.

  Zugravul
  Va aplica primul și al doilea strat de zugrăveală deja înainte de finalizarea lucrărilor, iar stratul final după încheierea tuturor celorlalte lucrări.

  2.3. Renovarea la cheie a camerei de baie

  Diferiți executanți și chiar arhitecți oferă renovarea la cheie a camerei de baie. Aceasta înseamnă, că preiau întreaga responsabilitate pentru realizarea proiectului de renovare. Astfel, ei se angajează să răspundă pentru profesionalismul și calitatea lucrărilor, încheierea tuturor lucrărilor la termenul prestabilit și menținerea prețului stabilit acordat. Din punctul de vedere al clientului, execuția la cheie reprezintă cu siguranță modul cel mai confortabil de a renova baia, pentru că - cu excepția stabilirii detaliilor lucrărilor cu executanții – acesta nu trebuie să mai facă absolut nimic, decât să plătiți la sfârșit factura! Costul execuției la cheie este mai ridicat față de cel al unei execuții obișnuite și este și de înțeles de ce: executantul se ocupă de obținerea planurilor de renovare, achiziționează întregul echipament, angajează subcontractori, îi coordonează și supraveghează, se îngrijește de siguranța muncii și de păstrarea ordinii și disciplinei la locul de muncă, ca și de transportarea deșeurilor la depozitele de deșeuri, iar la sfârșit se îngrijește și de curățenia finală.

  3. Tipuri diferite de renovări ale băilor

  3.1. Reparațiile de suprafață sau ”cosmetice”

  Uneori putem schimba foarte mult baia doar cu o renovare de suprafață și schimbarea anumitor elemente. Ca exemplu dăm: schimbarea blatului de baie sau a chiuvetei și a dulapului de sub aceasta, montarea unei oglinzi noi... O intervenție mai de anvergură și totuși simplă este renovarea plăcilor de pe pereți și podea și zugrăvirea pereților și a tavanului, sau renovarea mobilierului. De multe ori, proprietarii decid să schimbe și vasul WC și bideul. Dacă nu se schimbă amplasamentul elementelor băii și nici instalațiile, nu se demolează pereții și nu se demontează plăcile, renovarea băii este destul de ușoară. Aceasta nu ia mult timp, dar care poate îmbunătăți în mod esențial aspectul băii.

  3.2. Renovarea parțială a camerei de baie

  Dacă aveți o instalație de alimentare cu apă mai nouă și este bine executată, și doriți, de exemplu, ca în locul căzii să montați o cabină de duș, sau invers, sau dacă doriți să adăugați încă o chiuvetă sau un bideu în baie... atunci trebuie să adaptați parțial instalația de alimentare cu apă. Pentru aceasta nu va fi necesară - dacă nu doriți- schimbarea completă a plăcilor ceramice ale podelei și pereților sau a mobilierului existent, a echipamentului sanitar și a armaturilor, și nici iluminarea... Pentru realizarea unui astfel de proiect, un arhitect vă poate ajuta foarte mult, pentru că acesta va știi cu siguranță să vă propună o soluție, care să cuprindă cât mai puține lucrări.

  3.3. Renovarea completă a camerei de baie

  Renovarea completă a băii cuprinde practic toate fazele de construcție și renovare. Începe cu îndepărtarea elementelor existente în baie și aflate fie sub tencuială, fie pe tencuială. Ne referim la: plăcile ceramice, echipamentul tehnico-sanitar, elementele de mobilier, instalația de alimentare cu apă și instalația de scurgere, corpurile de iluminat și instalațiile electrice. Renovarea continuă apoi cu montarea noilor instalații și a noilor elemente sub tencuială și pe tencuială, și se încheie cu execuția straturilor finale , montarea restului elementelor și racordarea finală a tuturor instalațiilor. În cazul renovării complete a băii, se poate modifica complet amplasamentul elementelor sale și se pot adăuga elemente noi, de exemplu: un bideu sau o cadă de baie… Descriem mai amănunțit fazele individuale ale renovării complete a băii la punctul 4. Procedura de lucru.

  3.4. Construirea unei camere de baie de la zero

  În anumite cazuri, este necesar a construi o baie de la zero, adică într-un loc, în care nu există deja o baie. Motivele pentru aceasta sunt numeroase: familia se lărgește, persoanele în vârstă și cele invalide nu pot urca pe scări și au nevoie de o baie la parter, un apartament mai mare sau o casă se împarte în două apartamente separate etc. Putem construi o baie în orice fel de spațiu interior, cu condiția ca locul destinat acesteia să fie cel mai apropiat de țeava verticală de canalizare a casei. Țeava de scurgere și țeava de canalizare trebuie să fie montate cu o înclinație de minim 1%, adică de 1 cm/ 1 m din lungimea țevii. Dacă această regulă este respectată, putem amplasa baia și mai departe de conducta verticală de canalizare, din nou, dacă înclinația țevii de scurgere este suficient de mare. Dar, din cauza posibilității de înfundare a țevii, vă recomandăm să evitați o astfel de execuție. Baia mai poate fi construită și în mansardă, la subsol sau ca și aripă adăugată a casei. În ultimul caz – al construirii unei noi aripi a casei – veți avea nevoie și de o autorizație de construire.

  4. Procedura de lucru

  4.1. Planificarea și pregătirea prealabilă

  Indiferent de bugetul mare sau mic al renovării, aceasta trebuie începută în mod obligatoriu cu un plan detaliat! Bineînțeles, că ați putea face și singuri acest plan. Și totuși, pentru că renovarea băii necesită o planificare complexă, cel mai bine este să apelați la un arhitect. Planificarea băii necesită și colaborarea cu alți specialiști - cu un instalator, un electrician, un montator de plăci ceramice, un zidar etc. - pentru care trebuie să pregătiți planuri detaliate și inventare, care constituie baza execuției și a facturării.

  4.2. Lucrările de demolare

  Renovarea băii începe cu demontarea elementelor existente în baie. De obicei, se înlătură atât instalația de alimentare cu apă, cât și instalația electrică. În această fază, se înlătură și plăcile ceramice. După se dorește sau este necesar, se poate demola chiar și un perete - dacă se urmărește mărirea suprafeței băii. Trebuie executată și colectarea deșeurilor pe perimetrul locuinței, ca și transportarea acestora la un depozit de deșeuri. Executantul lucrărilor de demolare trebuie să aibă grijă să nu spargă vreo țeavă a instalației de alimentare cu apă sau de canalizare, care se află în perete.

  4.3. Montarea instalațiilor

  Următorul pas este montarea instalației de alimentare cu apă și a instalației de scurgere (din această categorie fac parte și montarea rezervorului WC sub tencuială și a elementelor ascunse sub tencuială ale armaturilor), modificarea instalației de încălzire, montarea sistemului de încălzire în pardoseală conectat cu instalația de încălzire centrală sau a sistemului de încălzire în pardoseală cu electricitate și montarea instalației electrice. La montarea țevilor, trebuie să se acorde atenție etanșeității și preciziei amplasării elementelor de conectare, iar la montarea instalației electrice, trebuie să fie respectate toate reglementările referitoare la asigurarea siguranței în camerele de baie (cu folosire intensă a apei).

  4.4. Lucrările de zidărie

  După montarea instalațiilor în pereți, deschizăturile acestora se zidesc grosier și apoi se nivelează pereții. Apoi urmează faza montării hidroizolației podelei și a pereților. La sfârșit, se încheie zidirea pereților și se montează și zidește cada sau cada cu duș.

  4.5. Montarea plăcilor ceramice/straturilor finale

  După acestea, se montează eventualii pereți despărțitori sau tavane din ghips-carton. Urmează montarea plăcilor ceramice pe pereți și podea, executarea rosturilor și montarea altor straturi finale, cum ar fi microtopping-ul. Aceste montări trebuie să fie executate cu mare precizie. Și execuția corectă a marginilor este foarte importantă.

  4.6. Zugrăvirea, montarea și racordarea

  Urmează apoi și zugrăvirea, montarea ușilor vitrate ale cabinei de duș, montarea elementelor de mobilier, montarea și conectarea armaturilor, a echipamentului tehnico-sanitar, montarea caloriferelor, a ventilatoarelor și a corpurilor de iluminat.

  5. Noile tendințe privind renovarea băilor

  5.1. Camera de baie de culoare neagră

  O tendință inspirată de hotelurile de lux și de stațiunile termale s-a reafirmat în ultimul timp: este vorba de camere de baie ”îndrăznețe”, întunecate, dar luminoase, care creează un ambient și o stare de spirit de top. Oamenii nu percep băile doar ca niște spații utilitare, ci și ca spații experimentale. Căutăm o frumusețe teatrală, pentru un spațiu care era în mod tradițional foarte privat și ”introvertit”.

  5.2. Baia modernă în stil clasic

  Baia în stil clasic este permanent la modă. Dacă folosim elemente cu o singură culoare, neutră, în întreaga cameră de baie, îi vom da acesteia un aspect modern. Pe lângă utilizarea unei singure culori, se mai poate folosi și un singur material, de exemplu, marmura.

  5.3. Conceptul băii deschise

  A trecut timpul în care ne aranjam într-o cameră de baie ascunsă după un perete sau după o ușă. La ora actuală, băile sunt spații deschise, nedespărțite de dormitoare și de alte camere ale locuinței.

  5.4. Folosirea marmurei de culoare albă cu gri

  Marmura de culoare albă cu gri este din ce în ce mai frecvent folosită în băi. Ea este un material clasic și peren. Din punct de vedere estetic, ea se potrivește atât cu design-urile tradiționale, cât și cu cele moderne. Plăcile din cuarț și porțelan par a fi materiale naturale, sunt foarte rezistente și își păstrează aspectul frumos mult timp.

  marmura-baie-renovare.jpg
  Marmura este foarte potrivită atât pentru băile moderne, cât și pentru cele clasice

   

   

   

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Renovara a 2 bai la bloc

  Renovare in 2 bai la apartament de bloc. Schimbat gresie, faianta, wc, bazin, chiuveta cu masca. 1304.1 RON la 2173.5 RON

  ........

  Renovarea unei bai vechi, ce implica si inlocuirea obiectelor sanitare

  Renovarea unei bai vechi: inlocuire gresie si faianta, zugravit, inlocuire obiecte sanitare - adaugare duş in locul cazii. Ventilatie deja existenta, dar am dori schimbarea ventilatorului. Inlocuirea usii (destul de mica, 69cm X 211cm). Pentru aceasta renovare, am dori faianta doar in zona dusului si a chiuvetei. Placi ceramice de calitate, in special pentru podea, care sa creeze senzatia de spatiu mai mare - culori deschise, simple. In spatele usii din fotografie se afla si o masina de spalat, pe care trebuie sa o integram cumva (eventual langa duş). Nu exista fereastra. Baia actuala este cea cu faianta albastra veche. Am atasat si doua imagini cu idei, cu mentiunea ca am dori alta gresie / faianta, conform specificatiilor de mai sus. 6955.2 RON la 11592 RON

  ........

  Renovare a 2 bai

  Doresc sa renovez 2 bai, montaj gresie faianta in doua bai si un hol max 60 mp si de montaj sanitare : 2 X chiuveta, 2 X wc, cada zidita, dus cu rigola. 3912.3 RON la 6520.5 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, Renovare a doua bai, 50m2
  Renovare baie, Petrileni

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Renovare baie, 6 mp
  Renovare baie, Bucureşti

  34776 RON la 57960 RON

  Prețul, Renovare baie, instalație sanitară, 2 x 3 x 2.40 m
  Renovare baie, Bucureşti

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Înlocuire cadita de dus cu una de zidarie placata, 90 x 90 x 27 cm de doua ori.
  Renovare baie, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovare completa baie 4mp, 210 x 170 si inaltime 255
  Renovare baie, Bucureşti

  14779.8 RON la 24633 RON

  Prețul, Renovarea baia completa,
  Renovare baie, Caransebeş

  13041 RON la 21735 RON

  Prețul, Renovare baie completa, 16 mp
  Renovare baie, Bucureşti

  7389.9 RON la 12316.5 RON

  Prețul, Renovare baie, H: 2.65, L: 2.35, l: 1.5, 25 mp
  Renovare baie, Floreşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Montat gresie si faianta, renovat baia, 2000x 800mmm
  Renovare baie, Sinaia

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovare partiala baie, 2.65X2X1.5
  Renovare baie, Floreşti

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Renovare băie, 8 metri pătrați
  Renovare baie, Caransebeş

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Renovare 2 băi, 1.9*2.5*2.1 m
  Renovare baie, Bucureşti

  17388 RON la 28980 RON

  Prețul, Renovare baie, 5,76mp
  Renovare baie, Galaţi

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie, 3,4 x 1m
  Renovare baie, Târgu Jiu

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Renovare baie, cca 3mp
  Renovare baie, Zalău

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Montaj dus walk in, cu cadita incastrata, 1 buc
  Renovare baie, Sibiu

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Montare cada nouă, 1 buc
  Renovare baie, Alba Iulia

  173.88 RON la 289.8 RON

  Prețul, Renovare baie mica in Bucuresti, 2.6x1.4x2.5
  Renovare baie, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie, 25 m patrati
  Renovare baie, Oradea

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare completa baie, 3-4mp
  Renovare baie, Râşnov

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, scos cada inalta de acril si inlocuit cu cada joasa sau facut dus walk, 1.5
  Renovare baie, Constanţa

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie, 5lungime, 3latime 2,5 înălțime.
  Renovare baie, Băicoi

  8694 RON la 14490 RON

  Prețul, Reparatie baie, cca 3 mp
  Renovare baie, Bucureşti

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Refacere dus cu rigola in pardoseala, 3 X 2,5 X 1 - partea dusului
  Renovare baie, Bucureşti

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Renovare baie, 4 mp
  Renovare baie, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie, 2.35x1.75x2.5
  Renovare baie, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Ofertă renovare baie, 2,5 lungime, 1,5 latime, 2,5 inaltime
  Renovare baie, Braşov

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Construcție baie, aprox 10-12 m2
  Renovare baie, Reghin

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie, 2m x 2m
  Renovare baie, Bucureşti

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Renovare baie,
  Renovare baie, Jiblea Veche

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie + zugravit, 2-3 mp baia
  Renovare baie, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie si prelungirea ei, 3 mp
  Renovare baie, Caracal

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Doresc renovare baie, gresie, faianta, raschetare parchet si zugravit, Ap.2 camere, suprafata 45mp
  Renovare baie, Lupeni

  14779.8 RON la 24633 RON

  Prețul, Renovare baie, 4 mp
  Renovare baie, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Renovare baie, aproximativ 2 X 1,5 X 2,45 m
  Renovare baie, Bucureşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  Prețul, Construirea unei toalete, >2mp
  Renovare baie, Alba Iulia

  2173.5 RON la 3622.5 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Renovare baie?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Renovare baie lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  1831+ FIRME PENTRU Renovare baie
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ