Pentru zona

    Cât costă renovarea unui apartament

    Care este prețul renovării unui apartament? Dacă ați cumpărat un apartament vechi cu scopul de a-l renova, fiți foarte atenți la prețul pe care l-ați plătit. Renovarea obiectivului este în multe cazuri mult mai solicitantă decât o construcție nouă și deseori aproape identică în ceea ce privește costurile. Prețul renovării unui apartament depinde de numărul de lucrări, tipul și calitatea materialelor utilizate, de executant, complexitatea renovării. Prețul adaptării complete a apartamentului, cu demolarea pereților despărțitori, amplasarea de pereți noi, renovarea completă a instalațiilor electrice, execuția unui nou sistem de încălzire, a lucrărilor de rigipsare, ceramică, parchet și zugrăvire, începe la 1600lei/m2 până la 3000lei/m2 și mai mult. Astfel, pentru renovarea unui apartament la cheie, cu suprafața de 65 m2, veți plăti cel puțin 30.000€. Dacă aveți nevoie de ajutorul unui arhitect sau al unui designer de interior, acest serviciu vă va costa în jur de 40 lei/m2, iar la suprafețe mai mari chiar și mai puțin, ceea ce este neglijabil în comparație cu costul unei renovări complete, deoarece vă poate economisi mult timp și bani, rezultatul fiind de asemenea mult mai atractiv din punct de vedere vizual.

    Cui să încredințați renovarea unui apartament? Trimiteți o cerere către executanții de renovări de apartamente din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul renovării unui apartament


    Prețul renovării unui apartament. Prețul adaptării complete a apartamentului, cu demolarea pereților despărțitori, amplasarea de pereți noi, renovarea completă a instalațiilor electrice, execuția unui nou sistem de încălzire.Prețul include lucrări de acoperire cu rigips, ceramică, parchet și zugrăvire.

    400 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    3000 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    ALTE PREȚURI PENTRU Renovare apartament

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Costul amenajării balconului

    Chiar dacă de cele mai multe ori balconul este folosit pentru depozitare sau uscarea hainelor, atunci când el este vizibil din living, merită să fie plăcut amenajat, măcar partea care este la vedere dinspre interior.


    buc

    RON/buc

    RON

    Demontarea caloriferului

    Prețul demontării caloriferului la renovarea apartamentului


    buc

    RON/buc

    RON

    Hidroizolația

    Prețul hidroizolației cu produse bicomponente ( în băi, balcoane, terase ș.a.)


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul demontării ușii de exterior standard


    buc

    RON/buc

    RON

    Prețul demontării ușii de interior standard


    buc

    RON/buc

    RON

    Prețul recondiționării parchetului de lemn


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul recondiționării ușii de interior


    buc

    RON/buc

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Adaptarea apartamentului – tot ce trebuie să știți

    1. Ce trebuie să știți înainte de a vă renova apartamentul?

    Pregătirile dinaintea renovării apartamentului sunt deosebit de importante
    Pregătirile dinaintea renovării apartamentului sunt deosebit de importante

    1.1. Amploarea renovării

    Înainte de a începe lucrările de renovare trebuie să vă decideți cât de ample doriți ca acestea să fie. De exemplu, dacă doriți să păstrați instalațiile electrice și mecanice existente sau nu. Sunt acestea suficient de noi și de calitate? Sau ar trebui înlocuite cel puțin parțial, dacă nu chiar total? Doriți doar să văruiți pereții și să schimbați mobila? Echipamentul și camerele locuinței vor rămâne neschimbate? Sau doriți să dărâmați unul dintre pereții de susținere? Am putea continua să vă punem numeroase astfel de întrebări... De răspunsurile dumneavoastră la ele depinde amploarea lucrărilor și costul final al renovării.

    1.2. Cum să căutați inspirație pentru proiectul de renovare

    Aspectul apartamentului dumneavoastră este o alegere foarte personală. De aceea, înainte de a vă întâlni cu arhitectul angajat, este bine să vă faceți un plan privind renovările și schimbările pe care le doriți. În acest sens, vă sfătuim să căutați inspirație în reviste și pe site-uri de specialitate și eventual să vă faceți un colaj cu fotografii legate de noul aspect pe care doriți să îl capete locuința dumneavoastră.

    1.3. Obținerea înțelegerii vecinilor

    Vă recomandăm, ca înainte de a porni lucrările de renovare să anunțați administratorul blocului și vecinii cu privire la acestea. Aceasta pentru că lucrările vor fi uneori zgomotoase, se va crea mult praf chiar și pe holul scării blocului și poate că va fi nevoie să schimbați instalația de apă și, deci, să opriți temporar alimentarea cu apă pe scară. Un anunț politicos cu privire la lucrările ce urmează a fi efectuate, termenul de execuție și datele dvs. de contact poate aplana eventuala rea-voință a vecinilor. De asemenea, este important să vă asigurați că spațiile comune ale scării sunt curățate în fiecare zi. Vă asigurăm, că înțelegerea și colaborarea vecinilor va fi foarte bine-venită pentru liniștea dumneavoastră personală și desfășurarea lucrărilor într-un spirit destins, pozitiv și plin de energie.

    1.4. Fondul de rezervă

    Proiectele de renovare pot fi imprevizibile, mai ales în cazul apartamentelor din clădirile vechi. De exemplu, anumite situații devin clare abia după spargerea pereților, tavanelor sau după demontarea pardoselii. Astfel, pot apărea costuri suplimentare ale renovării, pe care inițial nu le-ați luat în calcul. De aceea, este important să planificați un fond de rezervă pentru astfel de cazuri, în valoare de aproximativ 15-30% din costul întregului proiect. Dacă nu veți avea lucrări neprevăzute, atunci nu veți folosi acești bani; în schimb, dacă le veți avea, veți fi fericiți că v-ați asigurat în prealabil un fond de rezervă.

    1.5. Buna pregătire a lucrărilor

    Pregătirea lucrărilor de renovare a apartamentului este deosebit de importantă. Pentru aceste pregătiri vă va fi foarte utilă colaborarea cu un arhitect bun și cu executanți experimentați. Înainte de începe lucrările, trebuie să vă asigurați că au fost deja executate toate planurile necesare, chiar și cele detaliate, pentru că executanții vor avea nevoie de ele. Vă mai recomandăm, să vă achiziționați din timp și toate materialele de construcții, care vor fi folosite în cadrul renovării.

    2. Alegerea executanților

    Atunci când ne renovăm locuința este foarte important să colaborăm cu executanți de încredere și cu experiență, care să fie pregătiți pentru orice situație și să acționeze respectiv să ia deciziile corecte în oricare dintre acestea.

    2.1. Consultanța și planul echipamentului

    Dacă renovarea locuinței nu este de amploare - mai ales atunci când renovați doar o cameră din apartament - veți putea cere sfaturi și de la vânzătorii specializați ai magazinelor de mobilă. Multe magazine (de mobilă, specializate în vânzarea de echipamente de baie, bucătării, corpuri de iluminat...) oferă consultanță gratuită pentru cumpărători.  Aceste magazine vă pot face chiar și un plan 3D al băii, bucătăriei și al altor camere ale locuinței, care va fi gratuit, dacă le cumpărați marfa. Dar, trebuie să vă ocupați singuri de măsurarea camerelor și planul stării de fapt (cu schițele instalațiilor electrice și mecanice, poziția ferestrelor și a ușilor etc.). Este bine să vă gândiți, cum doriți să amplasați mobila și să arate apartamentul dumneavoastră în urma renovării. Consultantul magazinului vă va pregăti conceptul echipamentului interior, folosind în acesta produse comercializate de magazin.

    2.2. Angajarea unui arhitect sau a unui designer de interior

    În cazul în care vă decideți să vă renovați complet apartamentul și aveți, deci, un proiect complex și exigent de renovare, vă recomandăm să angajați un arhitect sau un designer de interior, pentru că un astfel de specialist va știi cum să folosească optimal spațiul locuinței, vă va pregăti toate planurile necesare muncii executanților și vă va da sfaturi foarte utile și dezinteresate. Interesul arhitecților și a designerilor de interior este de a găsi soluții inovative, de a facilita o utilitate maximă a mobilierului și a echipamentului interior al locuinței și de a vă îndeplini dorințele, respectând în același timp termenele de execuție și bugetul stabilite în prealabil. Aceștia nu caută să vândă cât mai multe materiale și echipamente la un preț cât mai ridicat, ci să creeze în locuința dumneavoastră un ambient foarte plăcut, confortabil și util. Deci, arhitectul sau designerul de interior vă poate executa planul instalațiilor mecanice, al instalațiilor electrice, al iluminării etc; pe lângă acestea, el va supraveghea și coordona munca executanților, având grijă ca aceștia să respecte cu strictețe planurile și să le transpună în realitate. Și nu uitați: secretul unui design de succes se află în detalii.

    2.3. Lucrările de renovare

    Renovarea apartamentului este un proiect relativ dificil, care cuprinde aproape toate fazele construire și pentru a cărui realizare este nevoie de colaborarea unor executanți, care activează în domenii diferite. Este important, ca munca acestora să fie planificată și organizată armonios și eficient. De asemenea, toate lucrările proiectului de renovare trebuie să fie bine supravegheate.

    LUCRĂRILE DE ZIDĂRIE

    Din categoria lucrărilor de zidărie fac parte demolările, execuția de deschizături în pereți, execuția șapelor, zidirea pereților, nivelarea pereților și a podelelor, execuția hidroizolației podelelor și alte lucrări.

    LUCRĂRILE LA INSTALAȚIILE MECANICE

    Din această categorie fac parte instalarea țevilor de alimentare cu apă și de canalizare, montajul rezervorului de apă al WC-ului, al sifonului de pardoseală, al elementelor sub tencuială ale armaturilor, montajul întregului echipament tehnico-sanitar, execuția branșamentului la rețeaua de alimentare cu apă și la rețeaua de canalizare.  Aici mai sunt incluse și montarea sistemului de încălzire în pardoseală, a sistemului de aerisire și a aparatelor de aer condiționat.

    LUCRĂRILE LA INSTALAȚIILE ELECTRICE

    Lucrările la instalațiile electrice sunt următoarele: demontarea vechilor instalații electrice, montarea noilor instalații electrice, conectarea aparatelor electrocasnice (a mașinii de spălat, a mașinii de uscat rufe etc.) montarea corpurilor de iluminat, a prizelor și a restului echipamentului electric.

    MONTAREA PLĂCILOR CERAMICE ȘI ALTE PLACĂRI

    Pe lângă montarea de plăci ceramice - cu toate lucrările pe care aceasta le include - la ora actuală, se mai poate opta pentru alte materiale sau produse de placare a podelelor, pereților și tavanelor. De exemplu, în locul montării plăcilor ceramice pe podea și pereți, se poate executa așa-numitul microtopping; sau, pe podea se poate monta parchet în locul plăcilor ceramice. Pereții camerei de baie - chiar și cei de lângă duș – pot fi placați cu tapet impermeabil... Este importat să precizăm, că astfel de lucrări sunt realizate de către executanți specializați.

    LUCRĂRILE DE TÂMPLĂRIE

    Puteți angaja un tâmplar pentru a vă executa mobilă și alte echipamente la comandă.

    LUCRĂRILE DE STICLĂRIE

    Execuția și montarea de pereți vitrați, uși de duș, oglinzi, uși de sticlă, geamuri pentru dulapuri, mobilă și alte echipamente din sticlă.

    LUCRĂRILE DE ZUGRĂVIRE

    Zugravii execută următoarele lucrări: șlefuirea, chituirea, netezirea pereților, zugrăvirea pereților și altele.

    PARCHETAREA ȘI MONTAREA PAROSELILOR

    Pregătirea podelei, montarea pardoselilor și prelucrarea finală a acestora, execuția șipcilor marginale decorative.

    2.4. Servicii de renovare a apartamentelor la cheie

    Diferiți executanți - printre care se numără și arhitecții - oferă servicii de renovare a apartamentelor la cheie. În acest caz, acești executanți preiau întreaga responsabilitate pentru realizarea proiectului de renovare și asigură executarea cu profesionalism a unor lucrări de calitate, încheierea tuturor lucrărilor la termenul și la prețul prestabilit. Din punctul de vedere al clientului, execuția la cheie reprezintă cu siguranță modul cel mai confortabil de a își renova apartamentul, pentru că nu trebuie să se ocupe personal de nimic, iar la sfârșit pur și simplu primește înapoi cheia apartamentului complet renovat.

    3. Tipuri de renovări în funcție de amploare

    3.1. Schimbări superficiale de aspect

    Și prin lucrări mici putem crea efecte deosebite din punctul de vedere al aspectului și funcționalității apartamentului. De exemplu, camera de baie poate fi renovată prin înlocuirea blatului chiuvetei sau montarea unei cabine de duș noi. Iar plăcile montate pe pereți și podea pot fi doar acoperite cu un strat nou în loc de a fi înlocuite complet. Apartamentul poate fi renovat chiar și fără ajutorul unor executanți, numai print-o nouă zugrăvire și prin înlocuirea mobilei.  Dacă lăsăm camerele intacte și nu vom dărâma anumiți pereți, atunci nu sunt necesare nici lucrările la instalații. Deci, aspectul locuinței poate fi îmbunătățit și prin lucrări de mică anvergură și relativ ieftine.

    3.2. Renovarea parțială a apartamentului

    Chiar dacă instalațiile de alimentare cu apă, instalațiile mecanice și instalațiile electrice ale locuinței sunt destul de noi și de calitate, ele tot trebuie să fie redistribuite în cazul modificării camerelor. De exemplu, acest lucru este valabil dacă în baie doriți ca un locul căzii să montați o cabină de duș; sau dacă doriți să modificați amplasamentul echipamentului de bucătărie sau al mobilei din camere. În astfel de cazuri, un arhitect vă poate da sfaturi foarte utile. Sau puteți apela la un designer de interior sau la un angajat al unui magazin specializat în domeniu. Iar dacă știți deja singuri ce doriți, puteți să angajați direct executanți, care să vă realizeze proiectul.

    3.3. Renovarea completă a locuinței

    Uneori, din cauza stării de uzură avansată a locuinței sau din cauza anumitor schimbării survenite în viața oamenilor sau din numeroase alte motive, apare necesitatea renovării complete a apartamentului. Într-un astfel de caz, cel mai bine este să goliți apartamentul și să vă mutați temporar în altă parte. De asemenea, este recomandabil să vă pregătiți foarte bine pentru o astfel de lucrare, cu planuri detaliate. În acest sens, cel mai bine este să apelați la un arhitect.

    4. Procedura de renovare a apartamentului pe faze

    4.1. Fazele renovării

    După golirea completă a apartamentului, se execută mai întâi lucrările de demolare și de construcție grosiere. În a doua fază, ne ocupăm de instalațiile de apă și de instalațiile electrice vechi, ca și de turnarea de șape noi. Apoi, urmează montarea noilor instalații de apă și electrice și montarea sistemului de încălzire în pardoseală. În această fază este bine a executa și tencuirea grosieră și fină a pereților și tavanelor. Astfel, sunt încheiate cele mai murdare faze ale renovării. Continuăm apoi cu lucrările fine de chituire, netezire și zugrăvire a pereților și tavanelor, și cu montarea parchetului. În ultima fază, se execută și montarea fină a prizelor, întrerupătoarelor, corpurilor de iluminat, ca și a altor elemente ale instalațiilor electrice. La sfârșit, se amplasează și montează mobila.

    4.2. Lucrările de construcții și de demolare; demontarea pardoselilor

    Orice renovare completă a apartamentului cuprinde și câteva lucrări de construcție. Trebuie să știți, că lucrările de demolare fac parte din categoria lucrărilor de construcție. Costurile acestor lucrări - cum ar fi demolarea de pereți - sunt direct proporționale cu amploarea lor. Printre lucrările de construcție, care se pot executa în cadrul unui proiect de renovare a unui apartament după golirea lui de mobilă și echipamente, se numără: demontarea pardoselilor și a plăcilor ceramice sau a altor tipuri de placări, a ramelor ferestrelor și a tocurilor ușilor. Pregătirea pereților, tavanelor și a podelelor respectiv execuția găurilor și a canalelor pentru noile instalații electrice și mecanice (instalația de apă, instalația de încălzire și instalația de aerisire). Toate materialele reziduale rezultate în urma tuturor acestor lucrări trebuie să fie transportate la centre de colectare a deșeurilor. Urmează prelucrarea deschizăturilor de ferestre și uși în vederea montării de ferestre și uși noi. Se execută apoi șape noi respectiv se nivelează podelele. După montarea tuturor instalațiilor, se astupă găurile din pereți și se execută tencuirea grosieră și fină a acestora.

    4.3. Renovarea instalațiilor mecanice

    În prima fază - aceea a lucrărilor de construcție - executanții de instalații mecanice (sanitare, de încălzire și de aerisire) vor înlătura țevile de alimentare cu apă, țevile caloriferelor, aparatele de aer condiționat etc. apoi vor executa găuri  și canale în pereți și podele, guri de scurgere. După aceea, vor monta instalațiile noi. Un ultimele faze, ei vor executa montajul fin al armaturilor și al echipamentului tehnico-sanitar, al aparatelor de aer condiționat, ventilatoarelor și al altor sisteme de aerisire.

    4.4. Renovarea instalațiilor electrice

    În apartamentele vechi este, de obicei, necesar a înlocui complet tabloul electric și cablurile electrice. Deja în prima fază a lucrărilor de construcție, după înlăturarea vechilor instalații electrice, electricianul va executa canalele în pereți pentru țevile din PVC, în funcție de planul instalațiilor electrice, în care sunt marcate locurile cablurilor, ale prizelor și ale întrerupătoarelor.  Tot în această primă fază se montează și noile instalații electrice, cu tablouri, cabluri electrice și doze noi. Montarea întrerupătoarelor, a prizelor, a corpurilor de iluminat și a celorlalte echipamente electrice se face la final, în ultimele faze ale renovării.

    4.5. Renovarea camerei de baie

    Renovarea completă a camerei de baie este lucrarea cea mai costisitoare a proiectului de renovare a apartamentului. Aceasta cuprinde lucrări de precizie ale unor executanți diferiți. Pe lângă montarea unor noi instalații - sanitare, de alimentare cu apă, electrice – este necesar a hidroizola podeaua și pereții și a monta plăcile ceramice sau de alt fel pe podea și pe pereți. Instalatorul va achiziționa și va monta vasul WC, rezervorul WC, cada și cabina de duș, armaturile (țevile, dușul). Iar la sfârșit, tâmplarul va monta mobilierul de baie executat la comandă sau cumpărat de la un magazin.

    4.6. Lucrările de zugrăvire

    Lucrările de zugrăvire se execută la sfârșit, după ce apartamentul dumneavoastră aproape că a dobândit deja un aspect nou și frumos. Mai întâi, zugravul netezește și șlefuiește suprafața pereților, protejează colțurile pereților - mai ales în zonele de trecere - și le chituiește. De asemenea, el chituiește și deschizăturile de ferestre și uși și eventualele crăpături și găuri existente în pereți și tavane. Urmează zugrăvirea pereților și a tavanelor, care se face în cel puțin două straturi. Este bine, ca zugrăvirea în diferite culori să se facă chiar înainte de mutarea în apartament, când toate celelalte lucrări de montare – inclusiv parchetarea – și de tâmplărie sunt deja încheiate. Aceasta pentru ca pereții nou zugrăviți să nu fie murdăriți și zgâriați accidental în timpul montării parchetului, a corpurilor de iluminat, întrerupătoarelor etc.

    4.7. Montarea unui parchet nou

    Pe o mare parte din podelele apartamentului se montează pardoseli, care au un rol important în crearea aspectului general al apartamentului. Podelele sunt părțile cele mai solicitate ale apartamentului. De aceea, este important să alegeți parchete de calitate, care să fie montate de executanți profesioniști și cu experiență. Parchetul se montează, în genere, după terminarea tuturor celorlalte lucrări de renovare, cu excepția montării mobilei. Parchetarul va pregăti mai întâi podelele, după care va monta parchetele. În cazul în care ați ales un parchet masiv, parchetarul îl va prelucra prin șlefuire și lăcuire sau uleiere repetată. În schimb, dacă parchetarul va monta un parchet finit, aceste lucrări de prelucrare nu sunt necesare. Atenție! După montarea parchetului este interzis a călca pe el timp de câteva zile. Șipcile decorative marginale ale parchetului se montează după amplasarea și montarea mobilei.

     

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Renovare completa

    Buna ziua,
    Renovare completa ,inclusiv instalati electrica 16518.6 RON la 27531 RON

    ........

    Restructurare apartament

    Buna ziua,

    am nevoie de restructurare apartament la suprafata de 100 m2 17388 RON la 28980 RON

    ........

    Renovare apartament

    Bună ziua,

    Este nevoie de reparat pereti, gletuit, tencuit etc.
    Multumim 13041 RON la 21735 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Renovare, 30 m2
    Renovare apartament, Curtea de Argeş

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Renovare completă a unui apartament cu 2 camere, 44 mp
    Renovare apartament, Bucureşti

    36949.5 RON la 61582.5 RON

    Prețul, Renovare apartament, 68 mp
    Renovare apartament, Târgovişte

    34776 RON la 57960 RON

    Prețul, Renovare apartament, 65m²
    Renovare apartament, Baia Mare

    36949.5 RON la 61582.5 RON

    Prețul, Renovare apartament, 88 m2
    Renovare apartament, Drobeta-Turnu Severin

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Renovare apartament, 50 mp
    Renovare apartament, Galaţi

    14345.1 RON la 23908.5 RON

    Prețul, Renovat apartament, 53mp
    Renovare apartament, Paşcani

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Renovare apartament, 55 mp
    Renovare apartament, Bucureşti

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Renovare interioara la un spatiu comercial, 96 mp
    Renovare apartament, Roman

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Renovare garsoniera - zugravit, montaj faianta, 27 mp
    Renovare apartament, Braşov

    10867.5 RON la 18112.5 RON

    Prețul, Renovare bucatarie si schimbat 2 tocuri usa, 6.65
    Renovare apartament, Timişoara

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, Finisaje interioare și exterioare, 160 mp
    Renovare apartament, Tunari

    30429 RON la 50715 RON

    Prețul, Renovare baie, instalație sanitară, 2 x 3 x 2.40 m
    Renovare apartament, Bucureşti

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Infiltrație apă în tavan , necesită reparații, 55 mp
    Renovare apartament, Cluj-Napoca

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, Renovare baie, Apartamentul se afla la etajul 2
    Renovare apartament, Bucureşti

    10867.5 RON la 18112.5 RON

    Prețul, Reabilitare pod casa veche, 100
    Renovare apartament, Roman

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Renovare apartament cu toate instalațiile și zugrăvit complet, 75 m2
    Renovare apartament, Ploieşti

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Renovare si reparatii apartament, 54.3 m2
    Renovare apartament, Bucureşti

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Renovat ap 3 cam, 68mp
    Renovare apartament, Bucureşti

    14779.8 RON la 24633 RON

    Prețul, Renovare garsoniera, 35 m2
    Renovare apartament, Mangalia

    14345.1 RON la 23908.5 RON

    Prețul, inlocuire gips carton, zugravire, 51mp
    Renovare apartament, Bucureşti

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Apartament 2 camere.Bucatarie si baie complet.Camere zugravit si rasch, 53mp
    Renovare apartament, Braşov

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Renovare apartament, 65m2
    Renovare apartament, Călăraşi

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Renovare apartament, 90 mp
    Renovare apartament, Constanţa

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Renovare partiala apartament 2 camere, 63,20 m2
    Renovare apartament, Ploieşti

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Dulgherie, pardoseli, finisare pereți, instalații canalizare, 13 metri lungime, 4 metri latime-mansarda
    Renovare apartament, Bucureşti

    14345.1 RON la 23908.5 RON

    Prețul, Renovare totala, 52 mp
    Renovare apartament, Slatina

    14779.8 RON la 24633 RON

    Prețul, Renovat apartment, 50 metri patrati
    Renovare apartament, Ploieşti

    14779.8 RON la 24633 RON

    Prețul, Renovare apartament, refacere electric si sanitar, 60 mp
    Renovare apartament, Baia Mare

    15214.5 RON la 25357.5 RON

    Prețul, Varuire hol si bucatarie dupa ce au fost afumate, Urgent!
    Renovare apartament, Iaşi

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Izolatie pereti, inlocuire parchet, izolatie baie, izolatie geamuri, 56 mp
    Renovare apartament, Arad

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Reamenajare interior, Nu știu exact
    Renovare apartament, Iaşi

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Renovare completa, 49 mp
    Renovare apartament, Oradea

    34776 RON la 57960 RON

    Prețul, Renovare apartament, 55mp
    Renovare apartament, Focşani

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Renovat apartament, 55mp
    Renovare apartament, Bucureşti

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Renovarea apartamentului, 88mp
    Renovare apartament, Mărăşeşti

    21735 RON la 36225 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Renovare apartament?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Renovare apartament lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    1535+ FIRME PENTRU Renovare apartament
    SERVICIU GRATUIT
    FĂRĂ COMISIOANE
    OBȚINE O OFERTĂ