Pret zidarie

Care este prețul unei betonări? Prețul betonului depinde cel mai mult de calitatea acestuia. Dacă luăm ca exemplu betonul C 25/30, cu caracteristici normale, prețul variază de la 200-250lei/mc fără TVA. Dacă adăugăm și armătura și manopera, prețurile variază de la 200 până la 300 lei/mc. Puteți obține mai multe informații despre prețuri în calculatorul nostru de prețuri.

Cui să încredințați betonarea? Trimiteți o cerere către betoniștii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL ZIDĂRIEI CU CĂRĂMIDĂ


Prețul zidăriei cu cărămidă modulară de dimensiuni clasice. Prețul zidăriei cu cărămidă de mortar-var-ciment de 29 cm a unul mc de perete.

100 RON/mc

PREȚ MINIM
RON/mc

PREȚ MEDIU
200 RON/mc

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Pret zidarie

ALTE PREȚURI PENTRU ZIDĂRIE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul unei case finisate

Prețul unei case finisate cu suprafață de 120 mp, de calitate medie


RON

RON/mp

mp
cerere>

Zidărie interior de finisare

Prețul lucrărilor de zidărie interioară de finisare pentru o casă de 170 m2. Lucrările de zidărie interioară finale includ: turnarea mecanizată a podelelor (șapă) și închiderea tavanelor și a pereților. În preț sunt incluse turnarea șapei cu microarmatură cu grosimea 16 cm, inclusiv izolarea (parter, mansardă): izolație termică EPS 100 grosime 80 mm inclusiv placă de sistem, țevi pentru încălzirea în pardoseală și șapă de ciment armat (min. C20 / 25) 65 mm grosime.


RON

RON/buc

buc
cerere>

Zidărie cu cărămidă

Cărămida este un material de construcție folosit încă din Epoca Bronzului datorită numeroaselor sale avantaje, a durabilității crescute și a faptului că poate fi folosită în diferite lucrări de construcție.


RON

RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc

RON


RON/mc

mc
cerere>

Prețul zidăriei BCA 62/24/20


RON

RON/mc

mc
cerere>

Prețul zidăriei GVP 29/24/16


RON

RON/mc

mc
cerere>

Prețul zidăriei din piatră cioplită rostuită


RON

RON/mc

mc
cerere>

Prețul placării cu klinker


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Lucrări de zidărie – tot ce trebuie să știți

1. Lucrările de zidărie

Lucrările de zidărie constau în așezarea de elemente individuale - cum ar fi: cărămizile, bolțarii din beton, bolțarii din piatră etc. - de cele mai multe ori pe mortar de ciment, care le leagă împreună, creându-se astfel o structură uniformă și solidă. Pereții și podele zidite au un aspect vizual frumos și prețuri economice. Munca de zidărie este, de obicei, destul de istovitoare din punct de vedere fizic. Datorită proprietăților cimentului, betonului, cărămizii sau ale pietrei, construcțiile zidite sunt, în general, durabile și necesită puțină întreținere.

În cadrul lucrărilor de zidărie se construiește cu cărămizi, bolțari din beton sau bolțari din piatră, care se leagă împreună cu mortar.
În cadrul lucrărilor de zidărie se construiește cu cărămizi, bolțari din beton sau bolțari din piatră, care se leagă împreună cu mortar.

1.1. Perspectiva istorică

Piatra, cărămida, mortarul și betonul sunt materialele folosite de zidari. Dintre toate aceste materiale, cea mai de bază și primordială este piatra, care poate fi utilizată la construirea de drumuri, ziduri sau pereți, cu sau fără utilizarea mortarului de zidărie. Nici cărămida nu rămâne mult în urma pietrei în istoria construcțiilor. Apoi, oamenii au descoperit că argila și nisipul pot fi amestecate și modelate în elemente de construcție pătrate sau dreptunghiulare, care pot fi montate una peste alta. Undeva de-a lungul acestei cronologii, s-a constatat, de asemenea, că un liant ca mortarul accelerează și facilitează realizarea de construcții. Primii lianți folosiți de oameni în domeniul construcțiilor au fost nămolul simplu, după care s-a trecut și la folosirea varului și nisipului. Componenta de bază a mortarului modern este cimentul Portland, care este și ingredientul activ al betonului.

1.2. Construcțiile zidite necesită baze dure respectiv fundații

Toate materialele utilizate în domeniul zidăriei au în comun faptul că sunt grele și solide și, prin urmare, se pot fisura sau crăpa. Dacă suprafața, pe care este așezată structura de zidărie, se poate mișca, cărămizile se vor fisura în cele din urmă. De aceea, toate zidurile trebuie să fie construite pe suprafețe stabile și solide sau pe terasamente comprimate. În majoritatea cazurilor, fundațiile trebuie să fie construite la adâncime, sub zona de îngheț a pământului. Și aceasta pentru că atunci când pământul îngheață, apa din el se transformă în gheață și se extinde. Acest fenomen poate provoca ridicarea clădirilor sau crăparea materialul rigid de zidărie.

1.2.1. Fundații bandă și fundații placă

Structurile de zidărie sunt construite pe fundații bandă sau fundații placă. În majoritatea cazurilor, prin zidărit se construiesc structuri din beton armat, deși se mai poate zidi și cu pietriș compactat sau piatră zdrobită. Fundațiile sunt întotdeauna mai largi decât zidurile construite, distribuind greutatea fiecărui zid pe o suprafață mai mare ca a zidului, pentru a preveni afundarea neuniformă și crăparea acestuia. Lățimea fundației bandă depinde de greutatea, pe care trebuie să o susțină și de capacitatea portantă a solului. Cele mai multe fundații de tip bandă au lățimea de două ori mai mare decât adâncimea. Acestea oferă o adâncime suficientă pentru ca baza să poată acționa ca suport în susținerea greutății construcției.

1.2.2. Execuția fundației

Plăcile din beton, precum și benzile din piatră sau cărămidă, trebuie să fie sprijinite pe un teren solid, dar în loc de a avea o fundație de beton, ele se sprijină pe piatră zdrobită. La fel ca și fundațiile, piatra zdrobită distribuie uniform greutatea (de exemplu, a unei mașini) pe sol. Nisipul asigură și drenarea apei și formează o suprafață portantă mai mult sau mai puțin uniformă, destinată susținerii structurii superioare. De asemenea, nisipul face ca betonul, piatra sau cărămida să se deplaseze transversal deasupra acestuia. Întreaga structură se dilată și se contractă odată cu schimbările de temperatură și, dacă este obstrucționată în cadrul acestor procese, se va crăpa.

1.3. Ce este betonul?

Betonul folosit pentru fundații este un amestec de pietriș, nisip și ciment Portland. Cimentul Portland este o combinație de lut și calcar, ars la o temperatură foarte ridicată și apoi măcinat într-o pulbere fină. Apa se adaugă la această pulbere pe șantier. Cimentul Portland amestecat cu apă se leagă cu nisipul și pietrișul într-un singur amestec. În același timp, apa reacționează chimic cu cimentul Portland și întregul amestec începe să se solidifice. Doar o cantitate minimă de apă trebuie adăugată la amestec, pentru că excesul de apă ar slăbi betonul obținut în final. Betonul necesită aproximativ 28 de zile pentru a se usca și întări complet. Dar, pe suprafețele din beton se poate păși după o perioadă de 12 până la 24 de ore de la turnare.

În funcție de scopul betonului, la amestec se pot adăuga diferiți aditivi. Fibrele reduc posibilitatea ca betonul să se fisureze sau crape. Substanțele care înmoaie betonul facilitează adăugarea unei cantități reduse de apă, deși betonul astfel format este utilizabil. Anumiți aditivi încetinesc procesul de întărire a betonului, lucru care poate fi foarte folositor în condiții de temperaturi atmosferice ridicate, când există pericolul ca betonul să se întărească prea rapid și să se crape. În schimb, există și aditivi, care accelerează întărirea betonului. Aceștia sunt utili în sezonul rece, când betonul se usucă destul de încet. Pentru proiectele mai mari, betonul se comandă de obicei de la o uzină de beton, care îl va transporta în cisterne speciale pentru a îl livra pe șantier. O cisternă de beton are capacitatea de aproximativ 10 metri cubi de beton umed sau aproximativ 20 de tone de material. Lucrările, care necesită mai puțin de un metru cub de beton, se fac de obicei prin amestecarea manuală a amestecurilor de beton, care se cumpără ambalate în saci.

1.4. Ce este mortarul?

Mortarul este un amestec de ciment Portland și nisip și este utilizat pentru construirea de ziduri din bolțari de beton, cărămidă sau piatră. Mortarul tradițional conține, de asemenea, var, care face mortarul mai lipicios. Mortarele folosite înainte de sfârșitul secolului al XIX-lea, erau compuse doar din var și nisip. Mortarele folosite la ora actuală conțin și aditivi fără var, pentru că astfel betonul capătă proprietăți utile. Aceste mortare au compoziții variate, fiind concepute separat pentru zidirea cu cărămizi, bolțari din beton sau bolțari din piatră.

1.5. Tipuri diferite de materiale de zidărie

Dacă construcția este realizată din bolțari și mortar, atunci lucrarea se încadrează în categoria lucrărilor de zidărie. Mortarul joacă un rol important pentru structurile zidite și acționează ca un adeziv sau un liant, care încheagă solid întreaga construcție. Mortarul este disponibil în mai multe versiuni și poate avea grade diferite de rezistență.

1.5.1. Cărămida

La ora actuală, cărămida este cel mai popular material de zidărie. De asemenea, cărămida este rezistentă și are un aspect frumos. Are o durată de viață îndelungată și este mereu la modă. Cărămizile sunt disponibile într-o varietate de versiuni, de la texturi și culori mai tradiționale și până la cele moderne. Cărămizile pot fi așezate în moduri diferite și conform unor modele variate. Cărămizile sunt, de obicei, făcute din lut, nisip, apă și, uneori, var sau cenușă. Diferite tipuri de cărămizi pot conține ingrediente diferite, care sunt amestecate și apoi presate într-o matriță. Odată ce cărămizile sunt bine modelate, acestea se introduc într-un cuptor foarte fierbinte, pentru a fi coapte și astfel transformate în material de construcție solid.

1.5.2. Piatra

La realizarea zidurilor de piatră pot fi utilizate două tipuri de pietre: prelucrate sau neprelucrate. Pietrele prelucrate au dimensiuni mai uniforme și texturi variate. Piatra brută sau grosieră creează un aspect mai rustic și nu se zidește neapărat conform unor modele. Piatra brută oferă un aspect mai autentic sau natural, care poate fi mai dezordonat, dar creează, de fapt, un rezultat minunat.

1.5.3. Bolțarii din beton

Bolțarii de beton sunt așezați la fel ca și cărămizile, fiind presați unul de altul într-o formă frumos aranjată. Deoarece bolțarii din beton sunt mult mai mari decât cărămizile, este nevoie de mult mai puțin timp pentru a îi așeza. Datorită acestei proprietăți, dar și a altora, elementele de zidărie din beton sunt materiale de construcție foarte populare. De obicei, acestea sunt mai accesibile din punct de vedere financiar și rezistente la foc. Bolțarii din beton sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni și forme – unele chiar speciale. De aceea, bolțarii din beton sunt un material de construcție foarte versatil. Clădirile mai mari - cum ar fi școlile, fabricile și clădirile rezidențiale - sunt adesea realizate din bolțari din beton.

2. Alegeți o firmă specializată în lucrări de zidărie profesionistă!

2.1. Putem executa singuri lucrările de zidărie?

Majoritatea lucrărilor de zidărie sunt lucrări, care pot fi executate doar de către profesioniști. Pentru proiecte mai mari, pe lângă faptul că este nevoie de cunoștințe și experiență perfecționate de-a lungul anilor, este nevoie și de mașini grele și unelte specializate. Zidăria este, în general, considerată a fi o meserie mai accesibilă. Acesta este motivul pentru care multe persoane neinstruite în acest domeniu, se avântă să zidească diferite structuri. Dar, zidăria nu este o muncă ușoară, mai ales dacă aveți de gând să construiți pereți portanți, de exemplu. De aceea, cel mai simplu mod de a obține rezultate excelente este acela de a angaja o firmă de zidărie profesionistă pentru executarea proiectului, pe care îl aveți. De asemenea, aceasta este și cea mai rentabilă opțiune, deoarece execuția va fi în acest mod rapidă, iar posibilitatea de apariție a erorilor va fi redusă. Cu toate acestea, există multe lucrări de zidărie pe care, cu puțină abilitate, le putem face noi înșine. De exemplu, realizarea/pavarea unei alei de grădină, poate fi un proiect de tipul ”Construiește singur”. Sau o serie de reparații de zidărie, pe care un om îndemânatic, le poate face bine singur, cu câteva unelte și produse potrivite. De exemplu, repararea tencuielii deteriorate, execuția de patch-uri din beton sau refacerea unei plăci de beton uzate sau a trotuarului. Bolțarii prefabricați din beton deschid posibilități și pentru montarea în pereți a șemineurilor ​​sau construirea teraselor etc.

3. Tipuri de lucrări de zidărie

Sintagma ”lucrări de zidărie” este utilizată foarte pe larg și nu este întotdeauna pe deplin înțeleasă. Construcția din zidărie include tot ceea ce se realizează prin îmbinarea diferitelor materiale cu ajutorul mortarului. Mortarul este un amestec de ciment care, atunci când este uscat, acționează ca un liant pentru clădiri și structuri din cărămidă, beton, piatră, marmură și alte materiale. Materialele pentru zidărie pot fi artificiale sau naturale. În continuare, vă vom explica diferitele tipuri de lucrări de zidărie și vă vom oferi răspunsuri cu privire la fiecare dintre acestea.

3.1. Zidăria ca placare a suprafețelor sau ca realizare de construcții

Placarea pereților și a podelelor are, de obicei, un scop estetic, spre deosebire de construirea de ziduri sau de alte structuri solide și portante. Astfel de lucrări includ placarea și lipirea de materiale pe suprafața exterioară a pereților portanți sau a zidurilor și podelelor. Un zid portant poate rezista atât sarcinilor, la care este supus, cât și agenților externi; este de sine-stătător și nu este fixat de nimic altceva.

3.2. Tipuri diferite de lucrări de zidărie

Deși există încă profesioniști instruiți, care pot efectua lucrări de zidărie de orice tip, în general, această profesie devine din ce în ce mai specializată. Lista extinsă de lucrări de zidărie de mai jos ne indică, că fiecare tip de lucrare de zidărie necesită cunoștințe de specialitate și multă experiență.

Iată câteva dintre lucrările de zidărie:

- zidirea cu cărămizi și cu alte elemente de construcție;

- construirea și repararea coșurilor de fum;

- renovarea și repararea zidurilor din cărămidă;

- zidirea cu piatră și mortar sau zidirea fără mortar (uscată);

- turnarea fundațiilor, a plăcilor de fundație, a coloanelor, a plăcilor de etaj etc.;

- repararea suprafețelor din ciment;

- execuția suprafețelor din ciment;

- execuția cofrajelor;

- execuția hidroizolațiilor;

- construirea zidurilor din piatră sau din cărămidă, a zidurilor de susținere, a coloanelor, a structurilor decorative sau funcționale;

- placarea pereților cu piatră naturală sau piatră artificială;

- tăierea betonului;

- instalarea/renovarea frontoanelor ornamentale din calcar sau piatră naturală și a detaliilor arhitecturale;

- construirea de drumuri din piatră sau beton, de terase, montarea de grătare exterioare, șemineuri și scări;

- pavarea curților;

- turnarea scărilor din beton;

- construirea de căi de acces din beton, piatră sau asfalt;

- restaurarea patrimoniului clădirilor, care include recrearea materialelor și a desenelor originale, inclusiv a mortarelor colorate.

4. Cum se construiește un zid din cărămidă

4.1. Cantitatea de cărămizi

Bineînțeles, că dacă doriți să vă apucați de zidărie, cel mai bine este să alegeți pentru început un proiect mic, ca să exersați abilitățile de bază, pe care trebuie să le aibă un zidar. De exemplu, construirea unui zid în grădină este un început minunat pentru aceasta. Înainte de a începe lucrarea, trebuie să calculați de câte cărămizi veți avea nevoie. Acest lucru se face ținând cont de dimensiunile cărămizilor și ale straturilor de mortar. Dimensiunile standard ale cărămizii sunt 215 mm x 102,5 mm x 65 mm, iar un strat de mortar are o înălțime de 10 mm. Deci, pentru a calcula cantitatea corectă de material, luați în considerare următoarele dimensiuni: 225 mm x 102,5 mm x 75 mm. La cantitatea astfel obținută adăugați un surplus de aproximativ 5%, pentru eventualele pierderi de material.

4.2. De ce fel de unelte veți avea nevoie?

Pentru a construi un zid, veți avea nevoie de următoarele unelte:

- o mistrie pentru cărămidă;

- un panou vechi de cofraj;

- o bandă de măsurare;

- un instrument de măsurare a orizontalității;

- corzi sau sfoară;

- o lopată;

- un ciocan mare din fier;

- un bolster;

- o perie tare.

4.3. Construirea unui zid din cărămidă în 11 pași

Pasul 1: Începeți construirea zidului din colțuri

Mai întâi, așezați cărămizile la ambele capete ale zidului,  unde se vor afla  stâlpii. Acest lucru trebuie să fie făcut după pregătirea fundației, dacă aceasta este necesară. Utilizați o sfoară între cele două cărămizi marginale, la înălțimea cărămizii, pentru a alinia rândul de cărămizi perfect orizontal.

Pasul 2: Amestecați mortarul

Pe vechea placă de cofraj (OSB) turnați cinci lopeți de nisip și o lopată de ciment. Amestecați acest amestec cu lopata, până ce capătă o culoare uniformă. Formați o adâncitură (cavitate) în amestec, turnați apă în ea și amestecați. Repetați până când textura devine netedă și cremoasă, dar nu prea curgătoare.

Pasul 3: Aplicați primul strat de mortar

De-a lungul sforii aplicați apoi 1-2 cm de mortar. Începând de la un capăt, așezați prima cărămidă și presați-o ușor pentru a o așeza în maltă. Puneți maltă pe o latură a cărămizii următoare și lipiți-o de prima cărămidă. Folosiți o sfoară pentru a așeza cărămizile în linie dreaptă.

Pasul 4: Construiți stâlpi din cărămidă

În punctele în care doriți să înceapă stâlpii, așezați cărămizile pe lateral, la capătul zidului. La construirea unui zid, fiecare stâlp succesiv de cărămidă trebuie să fie așezat în direcția opusă.

Pasul 5: Tăierea unei părți din cărămizi

Când construiți stâlpii, pe anumite părți va trebui să așezați doar câte o jumătate de cărămidă. Pentru a tăia cărămida pe jumătate, așezați-o pe o latură, poziționați dalta în locul în care doriți să despicați cărămida și loviți-o puternic cu un ciocan. Cărămida ar trebui să fie înjumătățită deja din prima lovitură.

Pasul 6: Stâlpii trebuie să fie întotdeauna mai ridicați cu un nivel

Stâlpii trebuie să fie întotdeauna mai ridicați cu cel puțin un rând de cărămizi față de restul peretelui. Pentru a vă asigura că îi construiți în linie dreaptă, folosiți-vă de o sfoară. Capătul fiecărei cărămizi trebuie să fie peste mijlocul rândului inferior.

Pasul 7: Asigurați-vă că rosturile au o grosime de 10 mm

Rosturile orizontale și verticale din mortar trebuie să aibă o grosime de 10 mm. Pentru cărămizile obișnuite, distanța dintre partea de sus a cărămizii superioare și partea de sus a cărămizii inferioare ar trebui să fie 75 mm.

Pasul 8: Finalizarea stâlpilor

După ce ați ajuns la vârful stâlpilor, puteți crea un finisaj atractiv la un cost mai mic, așezând cărămizile în stratul de mortar pe lateral.

Pasul 9: Finalizarea zidului

Pentru un finisaj interesant al zidului de cărămidă, întoarceți cărămizile și așezați ultimul rând pe verticală. Folosiți-vă de încă o sfoară, pentru a așeza cărămizile în linie dreaptă și uniform.

Pasul 10: Cum se finalizează rosturile?

Finalizați rosturile, utilizând o unealtă rotundă sau o lingură pentru a îndepărta excesul de mortar și a crea un finisaj frumos al acestora. Începeți cu rosturile orizontale și continuați cu cele verticale - în acest fel, este mai ușor să îndepărtați excesul de mortar.

Pasul 11: Curățați cărămizile

La sfârșit, curățați cu atenție zidul. De asemenea, trebuie să curățați orice pată de mortar de pe sol, înainte ca mortarul să se usuce. Cimentul poate fi spălat de pe sol cu apă. Aveți însă grijă ca în acest fel să nu murdăriți zidul abia construit!

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂREFACEREA UNUI COS DE CARAMIDA, PARTEA DE DEASUPRA ACOPERISULUI

Bună ziua,l

Am nevoie de refacerea unui cos de caramida, partea de deasupra acoperisului din țiglă.

Mulțumesc

90 RON la 150 RON


........

REFACERE SOCLU BETON PT.GARD.

Bună ziua,

Restaurare soclul din beton al unul gard din fier. Inaltimea soclului este de aprox. 30 cm, iar lungimea de 40 m.

Mulțumim 180 RON la 300 RON


........

ZIDARIE + TENCUIELI INTERIOARE SI EXTERIOARE

Bună ziua,

trebuie executat un zid din blocuri ceramice porotherm 20 N+F, tencuit, gletuit si zugravit cu vopsea lavabila.

Mulțumesc 900 RON la 1500 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, CONSTRUCTII PERETI INTERIORI SI TERASE, CARAMIDA, 192 MP
Zidărie, Bucureşti

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, REPARATIE GARD, CCA 50 ML
Zidărie, Petrăchioaia

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CONSOLIDARE CAMERA 10,6MP CASA PAIANTA, ÎNLOCUIRE CU PEREȚI BCA, BCA ȘI O MINIBAIE ÎN INTERIORUL ACESTEI CAMERE
Zidărie, Dudescu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, REFACERE INTRARE SCARA BLOCULUI, 1
Zidărie, Chiajna

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, PIVNITA CU HIDROIZOLATIE, APROXIMATIV 1700X2500MM
Zidărie, Joiţa

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REPARATIE CASA EXTERIOR, O CRĂPĂTURĂ PE VERTICAL
Zidărie, Galaţi

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZIDIT STALPI DE BETON PENTRU POARTĂ , 2 STÂLPI
Zidărie, Cincu

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, DE EXECUTAT O ZIDĂRIE LA UN BALCON CARE TREBUIE SĂ-L ÎNCHID, H = 2,40 CM L = 3,40 CM L =. 1,40 CM
Zidărie, Piteşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, FUNDATIE GARD DE BETON , 30 ML
Zidărie, Cristian

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, INCHIDERE GEAMURI CU ZID BCA, 5 GEAMURI CU DIMENSIUNE APROX 1,50×1,50M
Zidărie, Pietroşani

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, STALPI DE POARTA, CARAMIDA, 2
Zidărie, Sălişte

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZIDARIE BCA, 35 MC
Zidărie, Craiova

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ZID 25MP, TURNARE PLANSON, BCA 250MM, CCA 25 MP
Zidărie, Moldoveneşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, ZID PENTRU TERASAMENT, 80 ML
Zidărie, Braşov

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DE ZIDIT ÎN BALCON LA ETAJUL 10, PESTE 5 MP
Zidărie, Ploieşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, GARD BETON+ZIDARIE, 18 METRI LINIARI
Zidărie, Cernica

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE GARD BOLTARI, 20 ML
Zidărie, Oneşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, TENCUIALA PEREȚII EXTERIORI, REFACERE ZIDURI, CASA SASEASCA,
Zidărie, Prejmer

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, ZIDARIE SI TENCUIT, ZIDARIE 20MP, TENCUIT 80MP
Zidărie, Cuciulata

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, ZIDARIE O BAIE ȘI O CAMERĂ, CCA 7 X 7 M
Zidărie, Rădoieşti

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, TURNARE PLACA SI ZIDIRE-INCHIDERE BALCON, CARAMIDA - BETON
Zidărie, Glina

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, GARD ZIDĂRIE CĂRĂMIDA 25X12, 20M LUNGIME 2M ÎNĂLȚIME , 20M LUNGIME 2M ÎNĂLȚIME
Zidărie, Frumuşani

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, DARAMAT SOBA TERACOTA, ZIDIT PERETE, 2
Zidărie, Zidurile

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, MONTAREA CARMAIDA POROTHERM , 2 RȚNDURI CU INALTIMEA DE 10 M
Zidărie, Simeria

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DE RIDICAT UN PERETE ÎN INTERIORUL CAMEREI DE 327/277 CM. , 327/277 CM
Zidărie, Mediaş

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, REFACERE GARD CARAMIDA, CONSTRUIRE ANEXA PT CAZAN INCALZIRE, ANEXA PENTRU CAZAN
Zidărie, Oradea

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, DEMOLARE SI RECONSTRUCTIE GARD DIN BOLTARI L =26 M H 1,60M, L =26 M H 1,60M
Zidărie, Târgu Jiu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DE ASTUPAT UN GEAM, 1
Zidărie, Brăila

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, ZIDARIE BCA BLOCURI NOI DE 10 ETAJE, BCA
Zidărie, Bucureşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, GARD DIN BETON, 33 ML
Zidărie, Grădiştea

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ZIDIT PEREȚI CASA, BCA 145 MP
Zidărie, Siliştea

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CONSTRUIREA UNUI ZID DE SUSTINERE , BOLTARI SAU ALT MATERIAL CARE SE PRETEAZA, 10 MP
Zidărie, Cojocna

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REALIZARE ZIDARIE INTERIOARA, CCA 21 MC
Zidărie, Periş

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, GARD PARTIAL DIN PLACI BETON SI RESTUL ZIDARIE POROTHERM, 20.5ML GARD DIN PLACI BETON, APROX 48ML GARD ZIDIT DIN CARAMIDA POROTHERM
Zidărie, Dumbrăviţa

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, ZIDIT GARD CARAMIDA MICA APARENTA, CARAMIDA MICA. 100 MP
Zidărie, Timişoara

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, ZIDARIE, CONSTRUCȚIE CARAMIZI
Zidărie, Blaj

4347 RON la 7245 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

ZIDĂRIE LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

3424+ FIRME PENTRU ZIDĂRIE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL ZIDĂRIE?

 • Zidărie Abrud
 • Zidărie Adjud
 • Zidărie Agnita
 • Zidărie Aiud
 • Zidărie Alba Iulia
 • Zidărie Aleşd
 • Zidărie Alexandria
 • Zidărie Amara
 • Zidărie Anina
 • Zidărie Aninoasa
 • Zidărie Arad
 • Zidărie Ardud
 • Zidărie Avrig
 • Zidărie Azuga
 • Zidărie Babadag
 • Zidărie Bacău
 • Zidărie Baia de Aramă
 • Zidărie Baia de Arieş
 • Zidărie Baia Mare
 • Zidărie Baia Sprie
 • Zidărie Băile Govora
 • Zidărie Băile Herculane
 • Zidărie Băile Olăneşti
 • Zidărie Băile Tuşnad
 • Zidărie Băileşti
 • Zidărie Bălan
 • Zidărie Bălceşti
 • Zidărie Balş
 • Zidărie Băneasa
 • Zidărie Baraolt
 • Zidărie Bârlad
 • Zidărie Bechet
 • Zidărie Beclean
 • Zidărie Beiuş
 • Zidărie Berbeşti
 • Zidărie Bereşti
 • Zidărie Bicaz
 • Zidărie Bistriţa
 • Zidărie Blaj
 • Zidărie Bocşa
 • Zidărie Boldeşti-Scăeni
 • Zidărie Bolintin-Vale
 • Zidărie Borşa
 • Zidărie Borsec
 • Zidărie Botoşani
 • Zidărie Brad
 • Zidărie Brăila
 • Zidărie Bran
 • Zidărie Braşov
 • Zidărie Breaza
 • Zidărie Brezoi
 • Zidărie Broşteni
 • Zidărie Bucecea
 • Zidărie Bucureşti
 • Zidărie Budeşti
 • Zidărie Buhuşi
 • Zidărie Bumbeşti-Jiu
 • Zidărie Buşteni
 • Zidărie Buzău
 • Zidărie Buziaş
 • Zidărie Cajvana
 • Zidărie Calafat
 • Zidărie Călan
 • Zidărie Călăraşi
 • Zidărie Călimăneşti
 • Zidărie Câmpeni
 • Zidărie Câmpia Turzii
 • Zidărie Câmpina
 • Zidărie Câmpulung
 • Zidărie Câmpulung Moldovenesc
 • Zidărie Caracal
 • Zidărie Caransebeş
 • Zidărie Carei
 • Zidărie Cavnic
 • Zidărie Căzăneşti
 • Zidărie Cehu Silvaniei
 • Zidărie Cernavodă
 • Zidărie Chişineu-Criş
 • Zidărie Ciacova
 • Zidărie Cisnădie
 • Zidărie Cluj-Napoca
 • Zidărie Codlea
 • Zidărie Comăneşti
 • Zidărie Comarnic
 • Zidărie Constanţa
 • Zidărie Copşa Mică
 • Zidărie Corabia
 • Zidărie Costeşti
 • Zidărie Covasna
 • Zidărie Craiova
 • Zidărie Cristuru Secuiesc
 • Zidărie Cugir
 • Zidărie Curtea de Argeş
 • Zidărie Curtici
 • Zidărie Dăbuleni
 • Zidărie Darabani
 • Zidărie Dărmăneşti
 • Zidărie Dej
 • Zidărie Deta
 • Zidărie Deva
 • Zidărie Dolhasca
 • Zidărie Dorohoi
 • Zidărie Drăgăneşti
 • Zidărie Drăgăneşti-Olt
 • Zidărie Drăgăşani
 • Zidărie Dragomireşti
 • Zidărie Drobeta-Turnu Severin
 • Zidărie Eforie
 • Zidărie Făgăraş
 • Zidărie Făget
 • Zidărie Fălticeni
 • Zidărie Făurei
 • Zidărie Feteşti
 • Zidărie Fieni
 • Zidărie Fierbinţi-Târg
 • Zidărie Filiaşi
 • Zidărie Flămânzi
 • Zidărie Focşani
 • Zidărie Frasin
 • Zidărie Fundulea
 • Zidărie Găeşti
 • Zidărie Galaţi
 • Zidărie Gătaia
 • Zidărie Geoagiu
 • Zidărie Gheorgheni
 • Zidărie Gherla
 • Zidărie Ghimbav
 • Zidărie Giurgiu
 • Zidărie Gura Humorului
 • Zidărie Hârlău
 • Zidărie Hârşova
 • Zidărie Haţeg
 • Zidărie Horezu
 • Zidărie Huedin
 • Zidărie Hunedoara
 • Zidărie Huşi
 • Zidărie Ianca
 • Zidărie Iaşi
 • Zidărie Iernut
 • Zidărie Ineu
 • Zidărie Însurăţei
 • Zidărie Întorsura Buzăului
 • Zidărie Isaccea
 • Zidărie Jibou
 • Zidărie Lehliu-Gară
 • Zidărie Lipova
 • Zidărie Liteni
 • Zidărie Livada
 • Zidărie Luduş
 • Zidărie Lugoj
 • Zidărie Lupeni
 • Zidărie Mangalia
 • Zidărie Mărăşeşti
 • Zidărie Marghita
 • Zidărie Medgidia
 • Zidărie Mediaş
 • Zidărie Miercurea Nirajului
 • Zidărie Miercurea Sibiului
 • Zidărie Miercurea-Ciuc
 • Zidărie Mihăileşti
 • Zidărie Milişăuţi
 • Zidărie Mioveni
 • Zidărie Mizil
 • Zidărie Moineşti
 • Zidărie Moldova Nouă
 • Zidărie Moreni
 • Zidărie Motru
 • Zidărie Murfatlar
 • Zidărie Murgeni
 • Zidărie Nădlac
 • Zidărie Năsăud
 • Zidărie Năvodari
 • Zidărie Negreşti
 • Zidărie Negreşti-Oaş
 • Zidărie Negru Vodă
 • Zidărie Nehoiu
 • Zidărie Novaci
 • Zidărie Nucet
 • Zidărie Ocna Mureş
 • Zidărie Ocna Sibiului
 • Zidărie Ocnele Mari
 • Zidărie Odobeşti
 • Zidărie Odorheiu Secuiesc
 • Zidărie Olteniţa
 • Zidărie Oneşti
 • Zidărie Oradea
 • Zidărie Orăştie
 • Zidărie Oraviţa
 • Zidărie Orşova
 • Zidărie Oţelu Roşu
 • Zidărie Ovidiu
 • Zidărie Panciu
 • Zidărie Pâncota
 • Zidărie Paşcani
 • Zidărie Pătârlagele
 • Zidărie Pecica
 • Zidărie Petrila
 • Zidărie Petroşani
 • Zidărie Piatra-Neamţ
 • Zidărie Piatra-Olt
 • Zidărie Piteşti
 • Zidărie Ploieşti
 • Zidărie Plopeni
 • Zidărie Podu Iloaiei
 • Zidărie Pogoanele
 • Zidărie Potcoava
 • Zidărie Predeal
 • Zidărie Pucioasa
 • Zidărie Răcari
 • Zidărie Rădăuţi
 • Zidărie Râmnicu Sărat
 • Zidărie Râmnicu Vâlcea
 • Zidărie Râşnov
 • Zidărie Recaş
 • Zidărie Reghin
 • Zidărie Reşiţa
 • Zidărie Roman
 • Zidărie Roşiori de Vede
 • Zidărie Rovinari
 • Zidărie Roznov
 • Zidărie Rupea
 • Zidărie Săcele
 • Zidărie Săcueni
 • Zidărie Salcea
 • Zidărie Sălişte
 • Zidărie Săliştea de Sus
 • Zidărie Salonta
 • Zidărie Sângeorgiu de Pădure
 • Zidărie Sângeorz-Băi
 • Zidărie Sânnicolau Mare
 • Zidărie Sântana
 • Zidărie Sărmaşu
 • Zidărie Satu Mare
 • Zidărie Săveni
 • Zidărie Scorniceşti
 • Zidărie Sebeş
 • Zidărie Sebiş
 • Zidărie Segarcea
 • Zidărie Seini
 • Zidărie Sfântu Gheorghe
 • Zidărie Sibiu
 • Zidărie Sighetu Marmaţiei
 • Zidărie Sighişoara
 • Zidărie Simeria
 • Zidărie Şimleu Silvaniei
 • Zidărie Sinaia
 • Zidărie Siret
 • Zidărie Slănic
 • Zidărie Slănic-Moldova
 • Zidărie Slatina
 • Zidărie Slobozia
 • Zidărie Solca
 • Zidărie Şomcuta Mare
 • Zidărie Sovata
 • Zidărie Ştefăneşti
 • Zidărie Ştefăneşti
 • Zidărie Ştei
 • Zidărie Strehaia
 • Zidărie Suceava
 • Zidărie Sulina
 • Zidărie Tălmaciu
 • Zidărie Ţăndărei
 • Zidărie Târgovişte
 • Zidărie Târgu Bujor
 • Zidărie Târgu Cărbuneşti
 • Zidărie Târgu Frumos
 • Zidărie Târgu Jiu
 • Zidărie Târgu Lăpuş
 • Zidărie Târgu Mureş
 • Zidărie Târgu Neamţ
 • Zidărie Târgu Ocna
 • Zidărie Târgu Secuiesc
 • Zidărie Târnăveni
 • Zidărie Tăşnad
 • Zidărie Tăuţii-Măgherăuş
 • Zidărie Techirghiol
 • Zidărie Tecuci
 • Zidărie Teiuş
 • Zidărie Ţicleni
 • Zidărie Timişoara
 • Zidărie Tismana
 • Zidărie Titu
 • Zidărie Topliţa
 • Zidărie Topoloveni
 • Zidărie Tulcea
 • Zidărie Turceni
 • Zidărie Turda
 • Zidărie Turnu Măgurele
 • Zidărie Ulmeni
 • Zidărie Ungheni
 • Zidărie Uricani
 • Zidărie Urlaţi
 • Zidărie Urziceni
 • Zidărie Valea lui Mihai
 • Zidărie Vălenii de Munte
 • Zidărie Vânju Mare
 • Zidărie Vaşcău
 • Zidărie Vaslui
 • Zidărie Vatra Dornei
 • Zidărie Vicovu de Sus
 • Zidărie Victoria
 • Zidărie Videle
 • Zidărie Vişeu de Sus
 • Zidărie Vlăhiţa
 • Zidărie Vulcan
 • Zidărie Zalău
 • Zidărie Zărneşti
 • Zidărie Zimnicea
 • Zidărie Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate