Preț zidărie

Care este prețul unei betonări? Prețul betonului depinde cel mai mult de calitatea acestuia. Dacă luăm ca exemplu betonul C 25/30, cu caracteristici normale, prețul variază de la 200-250lei/mc fără TVA. Dacă adăugăm și armătura și manopera, prețurile variază de la 200 până la 300 lei/mc. Puteți obține mai multe informații despre prețuri în calculatorul nostru de prețuri.

Cui să încredințați betonarea? Trimiteți o cerere către betoniștii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
Trimiteți cerere

Prețul zidăriei cu cărămidă

Prețul zidăriei cu cărămidă modulară de dimensiuni clasice. Prețul zidăriei cu cărămidă de mortar-var-ciment de 29 cm a unui mc de perete.

210 RON/mc
Preț minim
230.00 RON/mc
Preț mediu
250 RON/mc
Preț maxim
Doresc oferte de la executanți

Alte prețuri pentru Zidărie (2025)

cantitatea dvs.

unitate

Prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul placării cu klinker


RON/mp

mp
+
-

RON

Prețul unei case finisate

Prețul unei case finisate cu suprafață de 120 mp, de calitate medie


RON/mp

mp
+
-

RON

Prețul zidăriei BCA 62/24/20


RON/mc

mc
+
-

RON

Prețul zidăriei din piatră cioplită rostuită


RON/mc

mc
+
-

RON

Prețul zidăriei GVP 29/24/16


RON/mc

mc
+
-

RON

Zidărie cu cărămidă

Cărămida este un material de construcție folosit încă din Epoca Bronzului datorită numeroaselor sale avantaje, a durabilității crescute și a faptului că poate fi folosită în diferite lucrări de construcție.


RON/mc

mc
+
-

RON

RON/mc

mc
+
-

RON

RON/mc

mc
+
-

RON

RON/mc

mc
+
-

RON

RON/mc

mc
+
-

RON

Zidărie interior de finisare

Prețul lucrărilor de zidărie interioară de finisare pentru o casă de 170 m2. Lucrările de zidărie interioară finale includ: turnarea mecanizată a podelelor (șapă) și închiderea tavanelor și a pereților. În preț sunt incluse turnarea șapei cu microarmatură cu grosimea 16 cm, inclusiv izolarea (parter, mansardă): izolație termică EPS 100 grosime 80 mm inclusiv placă de sistem, țevi pentru încălzirea în pardoseală și șapă de ciment armat (min. C20 / 25) 65 mm grosime.


RON/buc

buc
+
-

RON
Prețul orientativ
RON
Trimiteți o cerere

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Lucrări de zidărie – tot ce trebuie să știți

1. Lucrările de zidărie

Lucrările de zidărie constau în așezarea de elemente individuale - cum ar fi: cărămizile, bolțarii din beton, bolțarii din piatră etc. - de cele mai multe ori pe mortar de ciment, care le leagă împreună, creându-se astfel o structură uniformă și solidă. Pereții și podele zidite au un aspect vizual frumos și prețuri economice. Munca de zidărie este, de obicei, destul de istovitoare din punct de vedere fizic. Datorită proprietăților cimentului, betonului, cărămizii sau ale pietrei, construcțiile zidite sunt, în general, durabile și necesită puțină întreținere.

În cadrul lucrărilor de zidărie se construiește cu cărămizi, bolțari din beton sau bolțari din piatră, care se leagă împreună cu mortar.
În cadrul lucrărilor de zidărie se construiește cu cărămizi, bolțari din beton sau bolțari din piatră, care se leagă împreună cu mortar.

1.1. Perspectiva istorică

Piatra, cărămida, mortarul și betonul sunt materialele folosite de zidari. Dintre toate aceste materiale, cea mai de bază și primordială este piatra, care poate fi utilizată la construirea de drumuri, ziduri sau pereți, cu sau fără utilizarea mortarului de zidărie. Nici cărămida nu rămâne mult în urma pietrei în istoria construcțiilor. Apoi, oamenii au descoperit că argila și nisipul pot fi amestecate și modelate în elemente de construcție pătrate sau dreptunghiulare, care pot fi montate una peste alta. Undeva de-a lungul acestei cronologii, s-a constatat, de asemenea, că un liant ca mortarul accelerează și facilitează realizarea de construcții. Primii lianți folosiți de oameni în domeniul construcțiilor au fost nămolul simplu, după care s-a trecut și la folosirea varului și nisipului. Componenta de bază a mortarului modern este cimentul Portland, care este și ingredientul activ al betonului.

1.2. Construcțiile zidite necesită baze dure respectiv fundații

Toate materialele utilizate în domeniul zidăriei au în comun faptul că sunt grele și solide și, prin urmare, se pot fisura sau crăpa. Dacă suprafața, pe care este așezată structura de zidărie, se poate mișca, cărămizile se vor fisura în cele din urmă. De aceea, toate zidurile trebuie să fie construite pe suprafețe stabile și solide sau pe terasamente comprimate. În majoritatea cazurilor, fundațiile trebuie să fie construite la adâncime, sub zona de îngheț a pământului. Și aceasta pentru că atunci când pământul îngheață, apa din el se transformă în gheață și se extinde. Acest fenomen poate provoca ridicarea clădirilor sau crăparea materialul rigid de zidărie.

1.2.1. Fundații bandă și fundații placă

Structurile de zidărie sunt construite pe fundații bandă sau fundații placă. În majoritatea cazurilor, prin zidărit se construiesc structuri din beton armat, deși se mai poate zidi și cu pietriș compactat sau piatră zdrobită. Fundațiile sunt întotdeauna mai largi decât zidurile construite, distribuind greutatea fiecărui zid pe o suprafață mai mare ca a zidului, pentru a preveni afundarea neuniformă și crăparea acestuia. Lățimea fundației bandă depinde de greutatea, pe care trebuie să o susțină și de capacitatea portantă a solului. Cele mai multe fundații de tip bandă au lățimea de două ori mai mare decât adâncimea. Acestea oferă o adâncime suficientă pentru ca baza să poată acționa ca suport în susținerea greutății construcției.

1.2.2. Execuția fundației

Plăcile din beton, precum și benzile din piatră sau cărămidă, trebuie să fie sprijinite pe un teren solid, dar în loc de a avea o fundație de beton, ele se sprijină pe piatră zdrobită. La fel ca și fundațiile, piatra zdrobită distribuie uniform greutatea (de exemplu, a unei mașini) pe sol. Nisipul asigură și drenarea apei și formează o suprafață portantă mai mult sau mai puțin uniformă, destinată susținerii structurii superioare. De asemenea, nisipul face ca betonul, piatra sau cărămida să se deplaseze transversal deasupra acestuia. Întreaga structură se dilată și se contractă odată cu schimbările de temperatură și, dacă este obstrucționată în cadrul acestor procese, se va crăpa.

1.3. Ce este betonul?

Betonul folosit pentru fundații este un amestec de pietriș, nisip și ciment Portland. Cimentul Portland este o combinație de lut și calcar, ars la o temperatură foarte ridicată și apoi măcinat într-o pulbere fină. Apa se adaugă la această pulbere pe șantier. Cimentul Portland amestecat cu apă se leagă cu nisipul și pietrișul într-un singur amestec. În același timp, apa reacționează chimic cu cimentul Portland și întregul amestec începe să se solidifice. Doar o cantitate minimă de apă trebuie adăugată la amestec, pentru că excesul de apă ar slăbi betonul obținut în final. Betonul necesită aproximativ 28 de zile pentru a se usca și întări complet. Dar, pe suprafețele din beton se poate păși după o perioadă de 12 până la 24 de ore de la turnare.

În funcție de scopul betonului, la amestec se pot adăuga diferiți aditivi. Fibrele reduc posibilitatea ca betonul să se fisureze sau crape. Substanțele care înmoaie betonul facilitează adăugarea unei cantități reduse de apă, deși betonul astfel format este utilizabil. Anumiți aditivi încetinesc procesul de întărire a betonului, lucru care poate fi foarte folositor în condiții de temperaturi atmosferice ridicate, când există pericolul ca betonul să se întărească prea rapid și să se crape. În schimb, există și aditivi, care accelerează întărirea betonului. Aceștia sunt utili în sezonul rece, când betonul se usucă destul de încet. Pentru proiectele mai mari, betonul se comandă de obicei de la o uzină de beton, care îl va transporta în cisterne speciale pentru a îl livra pe șantier. O cisternă de beton are capacitatea de aproximativ 10 metri cubi de beton umed sau aproximativ 20 de tone de material. Lucrările, care necesită mai puțin de un metru cub de beton, se fac de obicei prin amestecarea manuală a amestecurilor de beton, care se cumpără ambalate în saci.

1.4. Ce este mortarul?

Mortarul este un amestec de ciment Portland și nisip și este utilizat pentru construirea de ziduri din bolțari de beton, cărămidă sau piatră. Mortarul tradițional conține, de asemenea, var, care face mortarul mai lipicios. Mortarele folosite înainte de sfârșitul secolului al XIX-lea, erau compuse doar din var și nisip. Mortarele folosite la ora actuală conțin și aditivi fără var, pentru că astfel betonul capătă proprietăți utile. Aceste mortare au compoziții variate, fiind concepute separat pentru zidirea cu cărămizi, bolțari din beton sau bolțari din piatră.

1.5. Tipuri diferite de materiale de zidărie

Dacă construcția este realizată din bolțari și mortar, atunci lucrarea se încadrează în categoria lucrărilor de zidărie. Mortarul joacă un rol important pentru structurile zidite și acționează ca un adeziv sau un liant, care încheagă solid întreaga construcție. Mortarul este disponibil în mai multe versiuni și poate avea grade diferite de rezistență.

1.5.1. Cărămida

La ora actuală, cărămida este cel mai popular material de zidărie. De asemenea, cărămida este rezistentă și are un aspect frumos. Are o durată de viață îndelungată și este mereu la modă. Cărămizile sunt disponibile într-o varietate de versiuni, de la texturi și culori mai tradiționale și până la cele moderne. Cărămizile pot fi așezate în moduri diferite și conform unor modele variate. Cărămizile sunt, de obicei, făcute din lut, nisip, apă și, uneori, var sau cenușă. Diferite tipuri de cărămizi pot conține ingrediente diferite, care sunt amestecate și apoi presate într-o matriță. Odată ce cărămizile sunt bine modelate, acestea se introduc într-un cuptor foarte fierbinte, pentru a fi coapte și astfel transformate în material de construcție solid.

1.5.2. Piatra

La realizarea zidurilor de piatră pot fi utilizate două tipuri de pietre: prelucrate sau neprelucrate. Pietrele prelucrate au dimensiuni mai uniforme și texturi variate. Piatra brută sau grosieră creează un aspect mai rustic și nu se zidește neapărat conform unor modele. Piatra brută oferă un aspect mai autentic sau natural, care poate fi mai dezordonat, dar creează, de fapt, un rezultat minunat.

1.5.3. Bolțarii din beton

Bolțarii de beton sunt așezați la fel ca și cărămizile, fiind presați unul de altul într-o formă frumos aranjată. Deoarece bolțarii din beton sunt mult mai mari decât cărămizile, este nevoie de mult mai puțin timp pentru a îi așeza. Datorită acestei proprietăți, dar și a altora, elementele de zidărie din beton sunt materiale de construcție foarte populare. De obicei, acestea sunt mai accesibile din punct de vedere financiar și rezistente la foc. Bolțarii din beton sunt disponibili într-o varietate de dimensiuni și forme – unele chiar speciale. De aceea, bolțarii din beton sunt un material de construcție foarte versatil. Clădirile mai mari - cum ar fi școlile, fabricile și clădirile rezidențiale - sunt adesea realizate din bolțari din beton.

2. Alegeți o firmă specializată în lucrări de zidărie profesionistă!

2.1. Putem executa singuri lucrările de zidărie?

Majoritatea lucrărilor de zidărie sunt lucrări, care pot fi executate doar de către profesioniști. Pentru proiecte mai mari, pe lângă faptul că este nevoie de cunoștințe și experiență perfecționate de-a lungul anilor, este nevoie și de mașini grele și unelte specializate. Zidăria este, în general, considerată a fi o meserie mai accesibilă. Acesta este motivul pentru care multe persoane neinstruite în acest domeniu, se avântă să zidească diferite structuri. Dar, zidăria nu este o muncă ușoară, mai ales dacă aveți de gând să construiți pereți portanți, de exemplu. De aceea, cel mai simplu mod de a obține rezultate excelente este acela de a angaja o firmă de zidărie profesionistă pentru executarea proiectului, pe care îl aveți. De asemenea, aceasta este și cea mai rentabilă opțiune, deoarece execuția va fi în acest mod rapidă, iar posibilitatea de apariție a erorilor va fi redusă. Cu toate acestea, există multe lucrări de zidărie pe care, cu puțină abilitate, le putem face noi înșine. De exemplu, realizarea/pavarea unei alei de grădină, poate fi un proiect de tipul ”Construiește singur”. Sau o serie de reparații de zidărie, pe care un om îndemânatic, le poate face bine singur, cu câteva unelte și produse potrivite. De exemplu, repararea tencuielii deteriorate, execuția de patch-uri din beton sau refacerea unei plăci de beton uzate sau a trotuarului. Bolțarii prefabricați din beton deschid posibilități și pentru montarea în pereți a șemineurilor ​​sau construirea teraselor etc.

3. Tipuri de lucrări de zidărie

Sintagma ”lucrări de zidărie” este utilizată foarte pe larg și nu este întotdeauna pe deplin înțeleasă. Construcția din zidărie include tot ceea ce se realizează prin îmbinarea diferitelor materiale cu ajutorul mortarului. Mortarul este un amestec de ciment care, atunci când este uscat, acționează ca un liant pentru clădiri și structuri din cărămidă, beton, piatră, marmură și alte materiale. Materialele pentru zidărie pot fi artificiale sau naturale. În continuare, vă vom explica diferitele tipuri de lucrări de zidărie și vă vom oferi răspunsuri cu privire la fiecare dintre acestea.

3.1. Zidăria ca placare a suprafețelor sau ca realizare de construcții

Placarea pereților și a podelelor are, de obicei, un scop estetic, spre deosebire de construirea de ziduri sau de alte structuri solide și portante. Astfel de lucrări includ placarea și lipirea de materiale pe suprafața exterioară a pereților portanți sau a zidurilor și podelelor. Un zid portant poate rezista atât sarcinilor, la care este supus, cât și agenților externi; este de sine-stătător și nu este fixat de nimic altceva.

3.2. Tipuri diferite de lucrări de zidărie

Deși există încă profesioniști instruiți, care pot efectua lucrări de zidărie de orice tip, în general, această profesie devine din ce în ce mai specializată. Lista extinsă de lucrări de zidărie de mai jos ne indică, că fiecare tip de lucrare de zidărie necesită cunoștințe de specialitate și multă experiență.

Iată câteva dintre lucrările de zidărie:

- zidirea cu cărămizi și cu alte elemente de construcție;

- construirea și repararea coșurilor de fum;

- renovarea și repararea zidurilor din cărămidă;

- zidirea cu piatră și mortar sau zidirea fără mortar (uscată);

- turnarea fundațiilor, a plăcilor de fundație, a coloanelor, a plăcilor de etaj etc.;

- repararea suprafețelor din ciment;

- execuția suprafețelor din ciment;

- execuția cofrajelor;

- execuția hidroizolațiilor;

- construirea zidurilor din piatră sau din cărămidă, a zidurilor de susținere, a coloanelor, a structurilor decorative sau funcționale;

- placarea pereților cu piatră naturală sau piatră artificială;

- tăierea betonului;

- instalarea/renovarea frontoanelor ornamentale din calcar sau piatră naturală și a detaliilor arhitecturale;

- construirea de drumuri din piatră sau beton, de terase, montarea de grătare exterioare, șemineuri și scări;

- pavarea curților;

- turnarea scărilor din beton;

- construirea de căi de acces din beton, piatră sau asfalt;

- restaurarea patrimoniului clădirilor, care include recrearea materialelor și a desenelor originale, inclusiv a mortarelor colorate.

4. Cum se construiește un zid din cărămidă

4.1. Cantitatea de cărămizi

Bineînțeles, că dacă doriți să vă apucați de zidărie, cel mai bine este să alegeți pentru început un proiect mic, ca să exersați abilitățile de bază, pe care trebuie să le aibă un zidar. De exemplu, construirea unui zid în grădină este un început minunat pentru aceasta. Înainte de a începe lucrarea, trebuie să calculați de câte cărămizi veți avea nevoie. Acest lucru se face ținând cont de dimensiunile cărămizilor și ale straturilor de mortar. Dimensiunile standard ale cărămizii sunt 215 mm x 102,5 mm x 65 mm, iar un strat de mortar are o înălțime de 10 mm. Deci, pentru a calcula cantitatea corectă de material, luați în considerare următoarele dimensiuni: 225 mm x 102,5 mm x 75 mm. La cantitatea astfel obținută adăugați un surplus de aproximativ 5%, pentru eventualele pierderi de material.

4.2. De ce fel de unelte veți avea nevoie?

Pentru a construi un zid, veți avea nevoie de următoarele unelte:

- o mistrie pentru cărămidă;

- un panou vechi de cofraj;

- o bandă de măsurare;

- un instrument de măsurare a orizontalității;

- corzi sau sfoară;

- o lopată;

- un ciocan mare din fier;

- un bolster;

- o perie tare.

4.3. Construirea unui zid din cărămidă în 11 pași

Pasul 1: Începeți construirea zidului din colțuri

Mai întâi, așezați cărămizile la ambele capete ale zidului,  unde se vor afla  stâlpii. Acest lucru trebuie să fie făcut după pregătirea fundației, dacă aceasta este necesară. Utilizați o sfoară între cele două cărămizi marginale, la înălțimea cărămizii, pentru a alinia rândul de cărămizi perfect orizontal.

Pasul 2: Amestecați mortarul

Pe vechea placă de cofraj (OSB) turnați cinci lopeți de nisip și o lopată de ciment. Amestecați acest amestec cu lopata, până ce capătă o culoare uniformă. Formați o adâncitură (cavitate) în amestec, turnați apă în ea și amestecați. Repetați până când textura devine netedă și cremoasă, dar nu prea curgătoare.

Pasul 3: Aplicați primul strat de mortar

De-a lungul sforii aplicați apoi 1-2 cm de mortar. Începând de la un capăt, așezați prima cărămidă și presați-o ușor pentru a o așeza în maltă. Puneți maltă pe o latură a cărămizii următoare și lipiți-o de prima cărămidă. Folosiți o sfoară pentru a așeza cărămizile în linie dreaptă.

Pasul 4: Construiți stâlpi din cărămidă

În punctele în care doriți să înceapă stâlpii, așezați cărămizile pe lateral, la capătul zidului. La construirea unui zid, fiecare stâlp succesiv de cărămidă trebuie să fie așezat în direcția opusă.

Pasul 5: Tăierea unei părți din cărămizi

Când construiți stâlpii, pe anumite părți va trebui să așezați doar câte o jumătate de cărămidă. Pentru a tăia cărămida pe jumătate, așezați-o pe o latură, poziționați dalta în locul în care doriți să despicați cărămida și loviți-o puternic cu un ciocan. Cărămida ar trebui să fie înjumătățită deja din prima lovitură.

Pasul 6: Stâlpii trebuie să fie întotdeauna mai ridicați cu un nivel

Stâlpii trebuie să fie întotdeauna mai ridicați cu cel puțin un rând de cărămizi față de restul peretelui. Pentru a vă asigura că îi construiți în linie dreaptă, folosiți-vă de o sfoară. Capătul fiecărei cărămizi trebuie să fie peste mijlocul rândului inferior.

Pasul 7: Asigurați-vă că rosturile au o grosime de 10 mm

Rosturile orizontale și verticale din mortar trebuie să aibă o grosime de 10 mm. Pentru cărămizile obișnuite, distanța dintre partea de sus a cărămizii superioare și partea de sus a cărămizii inferioare ar trebui să fie 75 mm.

Pasul 8: Finalizarea stâlpilor

După ce ați ajuns la vârful stâlpilor, puteți crea un finisaj atractiv la un cost mai mic, așezând cărămizile în stratul de mortar pe lateral.

Pasul 9: Finalizarea zidului

Pentru un finisaj interesant al zidului de cărămidă, întoarceți cărămizile și așezați ultimul rând pe verticală. Folosiți-vă de încă o sfoară, pentru a așeza cărămizile în linie dreaptă și uniform.

Pasul 10: Cum se finalizează rosturile?

Finalizați rosturile, utilizând o unealtă rotundă sau o lingură pentru a îndepărta excesul de mortar și a crea un finisaj frumos al acestora. Începeți cu rosturile orizontale și continuați cu cele verticale - în acest fel, este mai ușor să îndepărtați excesul de mortar.

Pasul 11: Curățați cărămizile

La sfârșit, curățați cu atenție zidul. De asemenea, trebuie să curățați orice pată de mortar de pe sol, înainte ca mortarul să se usuce. Cimentul poate fi spălat de pe sol cu apă. Aveți însă grijă ca în acest fel să nu murdăriți zidul abia construit!

 

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zidărie?

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



Doresc oferte de la executanți
Ultimele cereri publicate

Construire bucatarie

Doresc construirea unei bucatari in com. Valisoara de aprox 40 mp. Nu detin proiect si nici autorizare.

9563.4 RON la 15939 RON

Gard bca

Doresc un gard din bca pentru imprejmuirea unui teren, lungimea de aprx 100 m

17388 RON la 28980 RON

Garaj din bolțari

Doresc sa zidesc un garaj din bolțari roși de 19mm de 9 m lungime pe 4m lățime și 2.5m inaltime

7824.6 RON la 13041 RON

Doresc oferte de la executanți





Prețul, Reparatia unui zid din ghena blocului, Aproximativ 2 metri.
Zidărie, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Constructie magazine din caramida bca, Aprox 20 MP
Zidărie, Brebu

7824.6 RON la 13041 RON

Prețul, Compartimentare interioara din BCA., Ridicare ziduri de 4m cu centuri.
Zidărie, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Scara exterioara din beton la intrarea unui bloc, 6 ml si 1 metru latime
Zidărie, Bucureşti

6955.2 RON la 11592 RON

Prețul, Zidit balcon brâu,
Zidărie, Rovinari

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Deschidere subsol, cum resulta della schiza planimetria . incapperea n. 5 bucatura, are coborirea in cantina ( pivnità)și trebuie făcută deschidere noua sub 5) . Piviniz
Zidărie, Calafat

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Zidarie BCA laterale, triunghi 8m lungime ,2,2m înălțime aprox.9mpx2,18 mp total
Zidărie, Drobeta-Turnu Severin

4347 RON la 7245 RON

Prețul, Zidarie interior caramida, 12 mc
Zidărie, Măgurele

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Zidarie, p+4 350mp pe nivel
Zidărie, Mamaia

17822.7 RON la 29704.5 RON

Prețul, Gratar caramida, placare cu piatra decorativa, travertin, altele, 10/5
Zidărie, Vaslui

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Constructie gard zidit, 31 ml, inaltime 2m.Fundatie la 20-40cm adancime, stalpi la 1m adancime
Zidărie, Bucureşti

8694 RON la 14490 RON

Prețul, Zidărie, 14 m lungime x 2 m inaltimeCom Radulesti, Ialomita
Zidărie, Ploieşti

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Camera tehnica, Dim de 180x180x180 cm, aprox 3,24 mp
Zidărie, Cotmeana

4781.7 RON la 7969.5 RON

Prețul, Constructie ATIC din zidarie BCA, 57 ml
Zidărie, Baloteşti

15214.5 RON la 25357.5 RON

Prețul, Caut cineva sa zidească, vopsească un gard, 10 ml
Zidărie, Luduş

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Zidit o porțiunea de gard in locul porilor, 5 ml
Zidărie, Constanţa

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Reparatie cox exterior,
Zidărie, Braşov

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Zidarie, 150 mc
Zidărie, Râmnicu Vâlcea

6520.5 RON la 10867.5 RON

Prețul, O anexa din 3 ziduri, 3 x 4 x 2,20 m
Zidărie, Caracal

3260.25 RON la 5433.75 RON

Prețul, Reparatii la un gard nou,nereusit!, 17 m gard, Porti mari 2 m, Poarta mica 2 m
Zidărie, Câmpina

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Executie zid despărțitor, APROX 10 mp
Zidărie, Târgu Jiu

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, O magazie, 4 x 6 x 2.25 m
Zidărie, Miluani

23908.5 RON la 39847.5 RON

Prețul, Lucrare reparatie tavan si peteti,
Zidărie, Sinaia

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Construiere 2 camere cu sala deschisă, 33 mp
Zidărie, Râmnicu Vâlcea

9563.4 RON la 15939 RON

Prețul, Extindere constructie existenta, Aprox 100 mp
Zidărie, Târgovişte

39123 RON la 65205 RON

Prețul, O constructie anexa din bca, Aprox 6 mp
Zidărie, Turnu Măgurele

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Casă din piatră, 11 metri lungime, 7 lățime, 2.5 înălțime
Zidărie, Câmpulung

60858 RON la 101430 RON

Prețul, Zidit și turnat beton, 20 ml, 1.75 m inaltime
Zidărie, Moreni

17388 RON la 28980 RON

Prețul, Grătar de curte ,gard stradal, garaj construcție ușoară., gadul aprox 25 ml, garajul aprox 30 mp
Zidărie, Bucureşti

5216.4 RON la 8694 RON

Prețul, Construcția unei casă pe parter, 30 m lungime /10 lățime m /3,5 h
Zidărie, Falaştoaca

21735 RON la 36225 RON

Prețul, Structura, armare, cofrare, betonare, zidarie, 2000 mp
Zidărie, Sovata

34776 RON la 57960 RON

Prețul, Zidarie, 4mp minus fereastra.
Zidărie, Cajvana

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Zidărie cărămidă cca 57 MC. Pe structura de cadre fier beton existent, 150 + 25 subsol, cca 55 mc zidărie, 42 paleti
Zidărie, Mogoşoaia

13041 RON la 21735 RON

Prețul, Zidit, tencuit , zugravit, intrare (vestibul), 2 pereti și gol usa 3 mp.
Zidărie, Breaza

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Legare zid casa, Circa 120-130m liniar
Zidărie, Dej

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Manopera zidărie, 3 cu 3 m. Lățime . 3/50 m. Inaltime
Zidărie, Călăraşi

2173.5 RON la 3622.5 RON



Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Zidărie lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

4033+ Firme pentru Zidărie
Serviciu gratuit
Fără comisioane
Obține o ofertă
Ajutor

Suntem disponibili pentru dumneavoastră în fiecare zi lucrătoare, de la 9:00 la 17:00. Cum vă putem ajuta?

Cereri: +40 31 229 8485
Firme: +40 31 630 4864