Pentru zona

  Tinichigerie - Jgheaburi și burlane preț

  Prețul lucrărilor de montaj jgheaburi și burlane depinde de volumul de lucru, materialul și montatorul de jgheaburi și burlane ales. Pentru o lucrare la o casă familială medie veți plăti între 40-60 lei/ml. Puteți calcula prețul aproximativ în calculatorul nostru de prețuri.

  Cui să încredințați montarea de jgheaburi și burlane? Trimiteți o cerere către montatorii de jgheaburi și burlane din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

  Cereți ofertă:
  Trimiteți cerere

  Prețul lucrărilor de montaj jgheaburi și burlane


  Prețul lucrărilor de montaj jgheaburi și burlane. Prețul lucrărilor de montaj jgheaburi și burlane, la o casă unifamilială medie.

  40 RON/ml

  PREȚ MINIM
  RON/ml

  PREȚ MEDIU
  60 RON/ml

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  ALTE PREȚURI PENTRU Tinichigerie, Jgheaburi și burlane

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Accesorii jgheaburi și burlane

  Prețul montării accesoriilor pentru jgheaburi și burlane, cu materiale și manopera incluse


  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON

  buc

  RON/buc

  RON
  TOTAL:
  RON
  Trimiteți o cerere >

  Acoperișuri tablă


  Prețul unui acoperiș din metal depinde de calitatea oțelului, tipul de protecție (cupru, zinc, alumi...

  Verificați și: Preț acoperiș tablă

  Paratrasnet, impamantare


  Care este prețul unui paratrăsnet? O casă poate fi protejată de un incendiu izbucnit din cauza lovit...

  Verificați și: Paratrăsnet preț

  Jgheaburi si burlane


  Cât costă lucrările de tinichigerie? Prețurile serviciilor de tinichigerie depind de domeniul de act...

  Verificați și: Jgheaburi și burlane Preț

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  TINICHIGIU, LUCRĂRI DE TINICHIGERIE - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

  1. Tinichigiu, lucrări de tinichigerie – ce trebuie să știi?

  1.1. Cine este tinichigiul?

  Construirea unei case este un proces lung în timpul căruia te vei confrunta cu multe probleme neprevăzute. Tocmai din cauza unor astfel de situații, dar și fără ele, un demers de asemenea dimensiuni și complexitate necesită planuri de implementare concepute profesional, o bună organizare și meșteri experimentați. Unul dintre ultimii meșteri care va lucra la casa voastră este un tinichigiu care se va ocupa de anumite lucrări de finisare la acoperiș. Aceasta include instalarea gurilor de scurgere pe acoperiș, rigole, jgheaburi și paratrăsnet, precum și instalarea țevilor de drenaj și a parazăpezilor. Pe scurt, atunci când acoperișul este la locul său și meșterii pentru acoperiș și-au terminat partea lor de treabă, el se va ocupa de toate detaliile care sunt necesare pentru funcționarea normală a casei.

   Lucrările de tinichigerie includ, de asemenea, montarea de table, coame, cornier, jgheaburi, paratrăsnet și parazăpezi
  Lucrările de tinichigerie includ, de asemenea, montarea de table, coame, cornier, jgheaburi, paratrăsnet și parazăpezi

  1.2. Când este nevoie de tinichigiu?

  În construcția casei sunt implicați mulți antreprenori de diverse profiluri și specialități, de la fundație până la acoperiș. Una dintre marile faze ale construcției este cu siguranță ridicarea acoperișului, unde este necesară participarea mai multor tipuri de meșteri: tâmplari, dulgheri, de acoperișuri și tinichigii. Tâmplarul și dulgherul sunt meșteri care lucrează cu lemnul și care împreună pregătesc și asamblează pe loc piesele din lemn ale construcției acoperișului. Așadar, ei montează structura acoperișului. Când toate grinzile, șipcile și coarnele sunt la locul lor, de fapt, când scheletul structurii acoperișului este terminat, este timpul să instalați izolația, mai precis, izolarea termică a acoperișului, barierele de vapori și hidroizolația. Toate acestea pot fi făcute de un meșter pentru acoperiș sau de un alt meșter, dar cu siguranță este rândul lui atunci când se instalează acoperișul. În cele din urmă, va fi un tinichigiu care se va ocupa de toate lucrările finale la acoperiș, precum montarea jgheaburilor, a țevilor de scurgere, a parazăpezilor și a paratrăsnetului. Tinichigiul este, prin urmare, ultima, dar inevitabila și necesară verigă a lanțului.

  1.3. De ce este nevoie de tinichigerie?

  Acoperișul este partea din casă care este, de fapt, cea mai expusă constant la intemperii. Ar trebui să fie frumos și durabil, dar mai presus de toate funcțional, realizat conform tuturor cerințelor de calitate și construcție profesională, pentru a-și îndeplini scopul ani și decenii fără probleme. De aceea este de mare importanță execuția impecabilă a tuturor lucrărilor de tinichigerie de înalt profesionalism și măiestrie. Lucrările și detaliile din tinichigerie prost efectuate au consecințe catastrofale nu numai pentru acoperiș, ci și pentru întreaga clădire. Dacă îmbinările, cum ar fi marginile și țevilor de scurgere și altele asemenea, nu sunt etanșate corespunzător, apa poate pătrunde în spațiul mansardei și apoi mai departe, provocând deteriorarea treptată a întregii construcții. Jgheaburile instalate neprofesional duc la acumularea și stagnarea apei sau zăpezii pe suprafața acoperișului, iar dacă precipitațiile nu curg, pătrunderea apei este doar o chestiune de timp. Parazăpezile sunt necesare în special în zonele în care sunt multe precipitații, deoarece acumularea și reținerea zăpezii reprezintă un potențial pericol pentru acoperiș cât și pentru membrii la domiciliu. O construcție supraîncărcată se poate prăbuși și, chiar și atunci când atât de multă sarcină cade de la înălțime, poate răni grav și chiar ucide pe cineva. Pentru toate acestea, vă recomandăm insistent să angajați un meșter cu experiență și pricepere, cel mai bun localnic, care cunoaște foarte bine condițiile meteo și caracterul lor din zona dumneavoastră și este suficient expert pentru a anticipa și a preveni majoritatea necazurilor schimbându-le cu soluții adecvate. Lucrările din tinichigerie asigură impermeabilizarea și siguranța generală a acoperișului. Totodată, trebuie să țineți cont că lucrările de tinichigerie nu pot fi bune dacă nu sunt asigurate în prealabil de lucrările calitative de tâmplărie și acoperișuri. Unul nu merge fără celălalt - casa este un organism în care toate părțile se îmbină în cele din urmă și trebuie să funcționeze impecabil ca un întreg.

  2. Lucrări de tinichigerie

  2.1. Diferite tipuri de metale pentru lucrările de tinichigerie

  Tinichigiii lucrează în principal cu metale, deoarece mai mult sau mai puțin toate elementele care se montează pe acoperiș sunt metalice. Acest lucru se datorează proprietăților fizice și mecanice excelente ale materialului, care poate rezista chiar și la cele mai dificile condiții meteorologice timp de mulți ani. De aceea fiecare acoperiș este format din multe elemente metalice, cele care sunt finisate, dar și cele care nu au legătură cu structură, precum, de exemplu, paratrăsnetul. Lucrările de tinichigerie asigură, printre altele, o impermeabilizare adecvată a acoperișului. De aceea este foarte importantă prelucrarea de calitate a detaliilor, în special îmbinările între diferite elemente de construcție. Astfel sunt, de exemplu, contactele dintre diverse materiale pe margini, în jurul jgheaburilor sau marginea coșului de fum. Tinichigiii sunt, de asemenea, angajați în îndoirea tinichelei (rindeluirea) după cum este necesar; cele mai subțiri pot fi făcute de ei singuri, dar altele mai groase trebuie prelucrate la mașină. În esență, folosesc materiale diferite pentru diverse lucrări, dintre care cele mai comune sunt:

  - tabla zincată,
  - aluminiu,
  - cupru,
  - oțel inoxidabil
  - tabla pentru acoperiș sau tabla trapezoidală.

  2.2. Tablă zincată

  Tabla zincată este populară în principal datorită prețului scăzut și a instalării ușoare, iar cel mai mare dezavantaj este durata de viață relativ scurtă. Stratul final de zinc, motiv pentru care produsul se numește „zincată”, ii mărește rezistența și durabilitatea. Se folosește mai ales la jgheaburi. Tabla zincată este de fapt tinicheaua laminată la cald, numită adesea tabla neagra. Tabla zincată se îndoaie și se modelează foarte bine, așa că este folosită cel mai des pentru jgheaburi, profile și acoperișuri, ca învăluitoare de acoperiș. Se produce sub formă de plăci de diferite dimensiuni, iar prețul variază în funcție de grosimea zincului.

  2.3. Cupru

  Cuprul este bine cunoscut de toată lumea, în principal din cauza jgheaburilor. Deși este înlocuit din ce in ce mai mult cu tabla zincată, este încă un material răspândit, deoarece se caracterizează prin durabilitate și rezistență la influențele externe. Spre deosebire de tabla zincată, cuprul însuși își dezvoltă proprietățile nobile, ceea ce îl face rezistent la condițiile meteorologice. Se oxidează în aer, capătă o culoare caracteristică verde sau turcoaz. În acest fel, procesul de patinare naturală formează un strat protector care protejează miezul și îi asigură durabilitatea. Cuprul este, s-ar putea spune, un material versatil care poate fi folosit aproape oriunde. Ar trebui evitat numai în cazul colectării și depozitării apei.

  2.4. Aluminiu

  Aluminiul este cunoscut în lumea metalelor pentru greutatea sa specifică redusă, ceea ce îl face un material foarte dorit, mai ales în industria auto. Această caracteristică este motivul prețului său relativ ridicat în comparație cu alte metale. Prin urmare, în producția industrială de elemente și piese din aluminiu, este utilizat numai pentru cele mai importante produse, și nu pentru toate. Produsele din tablă de aluminiu sunt cu adevărat de foarte înaltă calitate și durează ani de zile. Dezavantajul acestui material este însă lipirea relativ dificilă. Îmbinările nu pot fi sudate, așa cum este cazul majorității celorlalte metale.

  2.5. Acoperiș de tinichea

  Acoperișurile din tablă de tinichea sunt printre cele mai ușoare și mai durabile materiale de acoperiș de pe piață. În arhitectura modernă este folosită și pentru stratul final al fațadelor. Sunt produse mai multe tipuri de table, cum ar fi, de exemplu, trapezoidale și striate. Instalarea unui astfel de acoperiș este simplă, deoarece numai substructura este înșurubată.

  2.6. Care metal trebuie ales?

  Astăzi, există multe tipuri și feluri de metale, atât pure, aliaje, compozite, cât și produse din acestea, care sunt utilizate în diverse scopuri în prelucrarea tinichelei. Un tinichigiu bun și cinstit vă va putea da cele mai bune sfaturi cu privire la ce material să folosiți pentru ce element, așa că este indicat să aveți încredere în el și să-l ascultați. În principiu, regula aici este că materialele mai bune și mai durabile, precum aluminiul și cuprul, sunt, ca de obicei, mai scumpe. Totuși, când vine vorba de metale, un preț mai mare înseamnă întotdeauna o calitate mai bună și caracteristici mai bune, așa că dacă aveți posibilități, nu ezitați prea mult. Nu în ultimul rând, prețul și calitatea includ tipul de finisare și cantitatea de material. În același timp, ar trebui să acordați atenție armonizării materialului cu fațada și casa în general. Pe lângă funcție, este importantă și estetica.

  3. Paratrăsnet

  Fiecare casă are nevoie de un paratrăsnet pentru protecție și locuirea în siguranță. Paratrăsnetele sunt conductori care asigură trecerea în siguranță a descărcărilor electrice către sol și previn astfel izbucnirea incendiilor pe acoperiș. Tinichigiii instalează paratrăsnet pe părțile care sunt cele mai expuse la lovituri de trăsnet. Aceste părți sunt toate elemente proeminente - creste, turnuri, stâlpi, acoperișul casei, coșuri și altele asemenea. După instalarea conductoarelor și echipamentelor sistemului de protecție împotriva trăsnetului, sunt obligatorii măsurătorile de control ale conductibilității, care trebuie repetate în mod regulat, mai ales după o furtună și impact care îl poate deteriora și dezactiva.

  4. Jgheaburi de acoperiș

  Jgheaburile și burlanele de pe acoperiș și de-a lungul fațadei sunt una dintre sarcinile de bază și cele mai comune cu care se ocupă fiecare tinichigiu. Aceste conducte și îmbinările lor sunt cele mai importante elemente de scurgere a apei de pe suprafețele acoperișului. Diametrul, lungimea și dimensiunea acestora sunt determinate de suprafața acoperișului, dar și de cantitatea medie de precipitații dintr-o anumită zonă, pentru a asigura scurgerea continuă și sigură a apei și pentru a preveni reținerea și stagnarea acesteia pe suprafețe care pot produce pagube mari clădirii.

  5. Montarea elementelor acoperișului

  Pe lângă toate cele de mai sus, meseria tinichigiului este și așa-numită corniere de margini, adică fixarea învelișului acoperișului, care servește în primul rând la închiderea și etanșarea îmbinărilor de materiale sau elemente. Cornierele de margine pot fi produse din fabrică sau realizate la comandă, conform specificațiilor tehnice și profilelor precum și a dimensiunilor cerute. În consecință, există corniere de margini care sunt plasate pe acoperiș sau fațadă și sunt diferite: corniere de margini contra vânt pentru protecția coarnelor de acoperiș, corniere pentru conectarea a două pante la un anumit unghi, corniere de margini flexibile pentru marginea coșului și pentru montarea tablei cutate. Tabla cutată, pe de altă parte, este folosită pentru îmbinările între pereți și acoperiș. Coamele pentru tabla cutată se introduc în sus de-a lungul suprafețelor plane din beton, pe terase și balcoane. Cornierele de margine sunt folosite pentru trecerea dintre jgheab și acoperiș. Cornierul de margine este folosit pentru trecerea dintre jgheab și acoperiș. Rosturile de dilatare sunt plasate la îmbinările dintre două materiale diferite, adică acoperișurile. Coama nervurată este realizat din tinichea în partea de sus a acoperișului. Șorțul de jgheab pe de altă parte, sunt introduse ca îmbinări și finisaje ale diferitelor tipuri de acoperișuri. Tabla cutată este folosită pentru a proteja pereții sau coroanele de beton din casă. Ultimele din această listă sunt tinichelele pentru protecția ferestrelor, care se mai numesc și glafuri exterioare din tablă zincată.

  6. Montarea jgheaburilor și burlanelor

  6.1. Instalarea corectă a jgheabului este foarte importantă

  Jgheaburile sunt probabil cel mai important element de finisare al acoperișului, deoarece acestea sunt practic în funcțiune în cea mai mare parte a anului. Scopul jgheaburilor este de a aduna apa pluvială și de a o scurge în pământ, astfel încât să nu intre în contact cu fațada sau alte părți ale clădirii. Jgheaburile din cupru sunt încă cele mai comune, deși PVC, aluminiu și tabla zincată sunt din ce în ce mai mult folosite. Jgheaburile sunt împărțite în unghiulare și rotunde. Similar cu dimensiunea jgheaburilor verticale, mărimea scurgerilor de pe acoperiș se determină în conformitate cu cantitățile proiectate, adică cantitățile proiectate de precipitații și cu dimensiunea suprafeței acoperișului. Dacă doriți și aveți condiții realiste pentru asta, puteți colecta apa de ploaie din jgheaburi și o puteți depozita în rezervoare sau cisterne, deci folosiți-o ca apă tehnică.

  6.2. Repararea sau înlocuirea jgheabului

  Tinichigiul schimba de obicei jgheaburile la renovarea întregului acoperiș. Este mai puțin probabilă schimbarea jgheaburilor mai devreme din cauza uzurii. În astfel de cazuri, tinichigiul poate decide să revopsească și să renoveze jgheaburile, dar atunci când deteriorarea este prea mare, când tabla este perforată, subțiată sau zgrăbălată, cu siguranță va fi necesară înlocuirea.

  6.3. Încălzire jgheab

  Dacă locuiți într-o zonă geografică cu multă ninsoare, poate nu ar fi o soluție rea să decideți să încălziți jgheaburile. Înghețarea apei de ploaie în jgheaburi poate fi o mare problemă, deoarece apa nu se poate scurge și, în același timp, gheața dăunează suprafețelor. Astfel de probleme pot fi evitate dacă tinichigiul instalează un sistem de încălzire de-a lungul țevii, adică distribuie cabluri autoreglabile. Acești conductori au senzori și termostate care pornesc automat încălzirea după cum este necesar pentru a asigura topirea sedimentelor și curgerea din jgheab, prevenind în același timp înghețarea și sloieții de la marginile țevilor care ar putea pune viața în pericol.

  7. Parazăpezi pentru acoperiș

  7.1. Materiale și montaj de parazăpezi

  Unul dintre elementele de acoperiș pe care tinichigiii le instalează sunt parazăpezile. Parazăpezile împiedică zăpada să alunece de pe suprafața acoperișului. Dacă depunerile sunt mari, căderea unei astfel de sarcini de la înălțime poate fi foarte periculoasă, mai ales deasupra intrării sau de pe streașină, și nu este sigură nici măcar pe acoperiș deoarece poate provoca prăbușirea învelișului acoperișului. Cel mai important lucru pentru parazăpezi este că sunt suficient de puternice și dens plasate. În principiu, există parazăpezi de tip grilaj și bară. Tinichigiul va ști cel mai bine ce tip și feluri vor fi potrivite pentru toate caracteristicile acoperișului vostru.

  7.2. Parazăpezi de tip bară

  Parazăpezile de tip bară sunt întotdeauna recomandate pentru acoperișuri cu pantă mare. Sunt mai puțin vizibile în comparație cu cele de tip grilaj. În funcție de circumstanțe, un tinichigiu poate sugera uneori o combinație a ambelor tipuri. Parazăpezile de tip bară trebuie amplasate suficient de dens și pe toată suprafața acoperișului.

  7.3. Parazăpezi de tip grilaj

  Tinichigiii folosesc parazăpezile de tip grilaj în principal pe acoperișuri plate sau pe acoperișuri cu pante mai mici. Din punct de vedere al esteticii, ele sunt mai izbitoare, dar o linie de-a lungul marginii coamei este suficientă.

  8. Montarea ferestrelor de acoperiș

  Nu în ultimul rând, lucrările de tinichigerie bine executate sunt foarte importante pentru montarea ferestrelor de acoperiș. Tinichigiul trebuie să pună în jurul ferestrei un glaf care să respingă apa, la joncțiunea ferestrei și a acoperișului. Consecințele unei lucrări necorespunzătoare pot fi catastrofale, deoarece apa ar pătrunde prin fereastră direct în interior. Totuși, tinichigiul nu este singurul care trebuie să-și facă treaba bine. Este important ca fereastra în sine să fie instalată și montată corespunzător, ca toate detaliile să fie efectuate în conformitate cu recomandările producătorului.

  La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ultimele cereri publicate

  Confectionare burlane

  La o cladire formată din p+2 ,am burlanele din tablă ruginite. Au o lungime de 20 metrii. Ar putea fi ruginit și jgheaburi. Ar trebuie culoare natur . 869.4 RON la 1449 RON

  ........

  Am nevoie de jgheab la un foisor

  Vreau sa pun jgheaburi la un foisor 1738.8 RON la 2898 RON

  ........

  Montaj burlane

  Buna ziua,

  Țevi scurgere de la jgheaburi pana jos la rigole. Doua dintre tevi trebuiesc cuplate cu Y de la balcon pana la peretele casei. mai multe informatii telefonic.

  Multumesc 2608.2 RON la 4347 RON

  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  Prețul, De pus căciulă la un cos de inox.,
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Cluj-Napoca

  86.94 RON la 144.9 RON

  Prețul, Schimbare burlan, 10 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Braşov

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Reparatie la imbinarea dintre jghaburi si burlane,
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Cluj-Napoca

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Montat jgheab, 12ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Râmnicu Vâlcea

  521.64 RON la 869.4 RON

  Prețul, Renovare acoperis dranita casa batraneasca, 10,8
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Fălticeni

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, 3 ramificații tip T de 180 mm, 3 buc
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Timişoara

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Streșini la casă, cca 30 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Checea

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Ofertă montaj jgheaburi, 80 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Borşa

  3477.6 RON la 5796 RON

  Prețul, Jgheaburi la acoperisurile de la două balcoane, Maxim 15m
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Zărneşti

  652.05 RON la 1086.75 RON

  Prețul, Montaj jgheaburi, 100 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Lugaşu de Sus

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Montaj jgheaburi bloc - Asociație de proprietari, 50 metri liniari
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Aleşd

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Sort tabla faltuita pentru atic, 20
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Timişoara

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Racordare burlan la canalizare, Distanța dintre burlan și canalizare aprox 2m dar dimensiunea lor (capacitatea de scurgere) cred ca e diferită
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Dumbrăviţa

  434.7 RON la 724.5 RON

  Prețul, Oferta de pret reparat jgheaburi, trebuire făcute măsurători
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Sibiu

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Sistem tabla evacuare rufe murdare hotel, Aprox.24 m
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Sfântu Gheorghe

  2173.5 RON la 3622.5 RON

  Prețul, Montaj jgheab rectangular si burlan rotund sau tot rectangular, Ca 16 ml jgheab rechtangular si 6 m jgheab rotund
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Constanţa

  1130.22 RON la 1883.7 RON

  Prețul, Modificare si completare sistem pluvial casa, Lungime aproximativa jgheaburi-25 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Bazoşu Nou

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Burlane, cca 100 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Răcari

  5651.1 RON la 9418.5 RON

  Prețul, Montaj jgheab, 11 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Misleanu

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Reparații îmbinare a doua ape, 5 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Alba Iulia

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Montaj de jgheab la inaltime, 25 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Baia Mare

  1086.75 RON la 1811.25 RON

  Prețul, Verificare,respectiv cositorire jgheaburi, 26 m jgheaburi
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Buşteni

  1130.22 RON la 1883.7 RON

  Prețul, Înlocuire jgheab si burlan, 16ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Baia Mare

  695.52 RON la 1159.2 RON

  Prețul, Reparație jgheab care curge, 5m
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Sinaia

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Înlocuit burlane la jgheabul de la casă, 23 m
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Satu Mare

  999.81 RON la 1666.35 RON

  Prețul, Inlocuire jgheaburi si burlane, Aproximativ 30 metri
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Gorgota

  1304.1 RON la 2173.5 RON

  Prețul, Reparatii jgheaburi, 40 metri
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Timişoara

  1738.8 RON la 2898 RON

  Prețul, Inlocuire burlane, cca 48 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Suceava

  2086.56 RON la 3477.6 RON

  Prețul, O pălărie la horn de cărămida, pătrat de 32 cm
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Cudalbi

  130.41 RON la 217.35 RON

  Prețul, Reparatie burlan desprins de pe perete., cca 16 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Alba Iulia

  695.52 RON la 1159.2 RON

  Prețul, Inlocuire jgheaburi cu sort tabla, 120 ml cu H= 9m
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Ploieşti

  5216.4 RON la 8694 RON

  Prețul, Schimbare jgheab, cca10ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Braşov

  217.35 RON la 362.25 RON

  Prețul, Montaj pazie, tabla protectie pazie si sistem pluvial, 62 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Coltău

  2695.14 RON la 4491.9 RON

  Prețul, Inlocuire burlan bloc, 11-12 ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Bucureşti

  4347 RON la 7245 RON

  Prețul, Reparatii jgheaburi, 20m
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Cristian

  869.4 RON la 1449 RON

  Prețul, Montaj jgheaburi, 80ml
  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane, Ciugud

  1086.75 RON la 1811.25 RON  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane?
  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Tinichigerie, Jgheaburi și burlane lista de prețuri

  Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

  1461+ FIRME PENTRU Tinichigerie, Jgheaburi și burlane
  SERVICIU GRATUIT
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ