Pentru zona

    Hidroizolație acoperiș preț

    Prețul unui acoperiș drept depinde de tipul de acoperiș drept(acoperiș drept cu bitum, acoperiș drept cu pietriș sau plăci, acoperiș drept cu polistiren extrudat (XPS) sau acoperiș drept„plusˮ), materialele încorporate, suprafață și, desigur, de executant. Fiți deosebit de precauți cu ofertele pentru un acoperiș drept. Nu vă lăsați nicidecum seduși de soluțiile ieftine, deoarece reabilitarea unui acoperiș drept care prezintă scurgeri este costisitoare și complexă. Prețul unui acoperiș plat se situează între 160 și 200 lei/m2, iar dacă doriți un acoperiș plat circulabil, prețul este de 400-500lei/m2, iar prețul unui acoperiș verde cu vegetație extensivă se situează în jur de 500 lei/m2.

    Cui să încredințați hidroizolarea unui acoperiș plat? Trimiteți o cerere către executanții de hidroizolarea acoperișului plat din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul hidroizolării acoperișului drept


    Prețul aplicării foliei pe acoperiș drept simplu. Prețul pentru aplicarea și sudarea foliei protectoare pentru acoperiș Sika, Protan, Firestone, ș.a. împreună cu procesarea ruperii și comutării. Preț pentru furnizarea foliei pentru acoperiș și montare.

    20 RON/m2

    PREȚ MINIM
    RON/m2

    PREȚ MEDIU
    35 RON/m2

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Hidroizolație acoperiș plat, bloc

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Prețul amorsării bituminoase/strat


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul hidroizolației acoperișului plat cu bitum

    Prețul hidroizolației acoperișului plat, acoperirea cu ibitol și dubla aplicare a bitumului, cum ar fi Isotect V4.


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul hidroizolației acoperișului plat cu membrana Sika

    Prețul hidroizolației acoperișului plat. Prețul pentru așezarea și livrarea unei membrane precum Sikaplan pe un acoperiș plat, fără tratament de margine sau perforare.


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul hidroizolației cu amorsă bituminoasă și strat armare


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul hidroizolației cu membrane bituminoase și zid protecție cărămidă


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul hidroizolației cu membrane termosudabile


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul hidroizolației orizontale cu un strat carton asfaltat și 2 straturi bitum


    mp

    RON/mp

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    HIDROIZOLAȚIA ACOPERIȘULUI PLAT - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

    1. Hidroizolarea acoperișului plat - ce trebuie să știți?

    1.1. De ce este importantă hidroizolația acoperișului plat?

    Hidroizolația este cu siguranță unul dintre cele mai importante elemente structurale ale oricărui acoperiș. După cum sugerează și numele, hidroizolația protejează clădirea de pătrunderea apei și de daunele care pot rezulta din aceasta, care sunt greu de reparat și poate fi foarte costisitoare. Scurgerea apei de pe acoperișurile înclinate este mult mai ușoară, deoarece apa de ploaie se scurge singură de pe ele, atât pentru că nu există unde să se rețină, în timp ce la acoperișurile plate nu este cazul, așa că hidroizolația este cu atât mai importantă. Astăzi, există multe feluri și tipuri diferite de materiale care protejează acoperișul, precum și mai multe moduri de montare. Ce model de lucru va fi aplicat și cu ce se va face, se determină în funcție de structură, adică construcția acoperișului în sine.

    Una dintre cele mai frecvente greșeli în implementarea hidroizolației acoperișurilor plate sunt cu siguranță, detaliile executate incorect
    Una dintre cele mai frecvente greșeli în implementarea hidroizolației acoperișurilor plate sunt cu siguranță, detaliile executate incorect

    1.2. Apa este cel mai mare inamic al oricărei case

    Auzim de multe ori că apa este cel mai mare inamic al oricărei clădiri. Deși această afirmație poate sună puțin exagerat, este de fapt adevărată. Apa, mai devreme sau mai târziu, poate pătrunde în straturile cele mai adânci ale fiecărei clădiri, până la structură, unde de fapt provoacă cele mai mari daune, ireparabile. Dacă construcția este din lemn, începe să putrezească, iar dacă este o placă din beton armat (ca și la majoritatea acoperișurilor plate), armătura de oțel se corodează treptat din interior. Toate acestea conduc la deteriorarea lentă a elementelor portante, iar în cel mai rău caz urmează prăbușirea sau demolarea piesei sau a întregii structuri. Știți zicala: apa calmă scufundă malul, așa că același lucru este valabil și pentru clădiri. 

    1.3. Un bun drenaj este, de asemenea, important

    Chiar și hidroizolația excelentă a unui acoperiș plat nu este de niciun ajutor, dacă nu se efectuează un drenaj adecvat. Înseamnă că este proiectat astfel încât apa meteorică să curgă direct în sistemul de drenaj. Acesta este motivul pentru care niciun acoperiș plat nu este 100% plat, ci este întotdeauna realizat la un unghi de 2-3 grade în raport cu jgheaburile. Desigur, acest lucru nu poate fi văzut cu ochiul liber, dar chiar și o pantă atât de mică este destul de eficientă în drenarea apei. Sistemul de drenaj este alcătuit din țevi și bare colectoare verticale și laterale, iar uneori din drenuri și „manșete” în punctele de pătrundere, potrivite pentru toate materialele de hidroizolație ale acoperișurilor plate.

    2. Materiale de hidroizolație pentru acoperișul plat

    2.1. Pe măsură ce tehnologia avansează, se schimbă și oferta materialelor

    În urmă cu doar zece ani, se considera că hidroizolația acoperișului plat se putea face exclusiv cu bitum, deși nu era de o calitate satisfăcătoare, în timp ce astăzi sunt disponibile multe materiale noi grație progreselor tehnologiei. Cu toate acestea, bitumul este încă extrem de eficient și popular și este acum produs sub formă de membrană și acoperiri. Este folosit chiar și pentru a izola clădiri, drumuri și poduri întregi. Pe lângă bitumul brut, există și membrane și folii din materiale artificiale PVC, FPO, TPO sau EPDM.

    2.2. Membrane bituminoase

    Așa-numitele izolații negre, adică benzile bituminoase, sunt încă cea mai comună alegere pentru hidroizolație. Hidroizolația cu membrane bituminoase este potrivită în special pentru suprafețele de acoperiș mai mari, neutilizate, unde hidroizolația nu poate fi acoperită și protejată suplimentar, deci este complet expusă la soare și se poate supraîncălzi. Cu toate acestea, există câteva diferențe foarte importante - bitumul trecut și prezent sunt aproape cu totul diferite. Hidroizolația cu bitum este acum îmbogățită cu un strat de elastomeri, care contribuie foarte mult la rezistența la temperaturi scăzute și ridicate și la razele UV. Hidroizolația în construcții constă de obicei din benzi autoadezive sau din cele care sunt sudate de bază. De obicei, membranele bituminoase sunt așezate în două straturi, cu o distanță de aproximativ zece centimetri pentru a asigura o protecție împotriva apei cu adevărat bună.

    Noile membrane bituminoase au la mijloc un fel de suporturi sau inserții, care asigură o etanșare perfectă, așa că rădăcinile plantelor de pe acoperișurile verzi nu pot pătrunde prin hidroizolație până la termoizolație și construcție. Membranele bituminoase în sine sunt acum destul de ușor de montat și nu sunt dăunătoare sănătății, iar hidroizolația unui acoperiș plat este impecabilă, extrem de rezistentă și durabilă datorită stratului dublu.

    Membranele bituminoase, adică foliile sunt compuse dintr-o inserție care este acoperită pe ambele părți cu masă bituminoasă. Compoziția foliei este cea care determină tipul de aplicare, deoarece oferă caracteristicile fizice și mecanice necesare membranei, în timp ce calitatea și grosimea masei bituminoase conferă durabilitate și, de fapt, le fac rezistente la schimbările de temperatură și mediu. Pentru că se deosebesc după calitate, se aleg în funcție de tipul de acoperiș și de durata de viață estimată. Cea mai bună hidroizolație a unui acoperiș plat se obține cu membranele a căror bază este din poliester, datorită cărora stabilitatea lor este mai bună, precum și rezistența la contracția materialului.

    2.3. Membrane bituminoase cu armătura de fibră de sticlă

    Membranele bituminoase speciale, îmbunătățite, care pot fi cumpărate de pe piață și care au proprietăți similare membranelor obișnuite sunt cele cu armătura de fibră de sticlă. Fibra de sticlă se află în mijloc ca un miez și conferă membranei de hidroizolație proprietăți mecanice excelente, stabilitatea dimensională și rezistență ridicată la tracțiune și o face mai rezistentă la temperaturi ridicate și la modificările acesteia. După cum sugerează și numele, fibrele de sticlă din membrană servesc ca întărire suplimentară, astfel încât acestea devin mai puternice și mai durabile în comparație cu cele clasice și sunt capabile să reziste cu ușurință la forțe mari de încărcare longitudinală și transversală.

    2.4. Membrane - PVC, EPDM, FPO

    Un nou tip de hidroizolație pentru acoperișuri plate, care devine din ce în ce mai popular pe piață, este folia sintetică. Foliile sintetice sunt utile atât pentru acoperișurile înclinate, cât și pentru acoperișurile plate și pot fi folosite pentru construcții noi, renovări, asanări sau adaptări. Avantajul foliilor sintetice este că pot fi amplasate pe orice suprafață, iar acestea sunt disponibile în role, ceea ce facilitează montarea și transportul. Sunt utilizate pentru construcții noi, precum și pentru asanarea hidroizolațiilor existente. Aceste membrane sunt produse pe baza de PVC, FPO (poliolefină flexibilă) și pe baza de materiale EVA/EBA. Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale, așa că decizia pe care să-l folosiți este mai bine să o lăsați în seama profesioniștilor.

    Cel mai mare avantaj al foliilor sintetice față de membranele bituminoase este cantitatea de material folosită. Și anume, pentru aceeași suprafață se folosește de două ori mai puțină folie decât membrane bituminoase. Un avantaj suplimentar este că membrana este mai flexibilă decât la membranele bituminoase, astfel încât se adaptează cu ușurință la cele mai neobișnuite forme de acoperiș. Sunt ignifuge și de dorit din punct de vedere estetic, deoarece contactele sunt sudate astfel încât să fie abia vizibile. Nu în ultimul rând, foliile sintetice se caracterizează printr-o bună permeabilitate la vapori.

    Membranele EPDM au fost dezvoltate în principal pentru hidroizolația clădirilor mai mari, cum ar fi cele sportive și industriale, inclusiv clădiri rezidențiale, și mai rar pentru casele de familie. Folia EPDM are o structură specială care este adaptată în mod special acoperișurilor verzi și, de asemenea, permite montarea mai ușoară a panourilor solare. Această folie, printre altele, acoperă clădirea imensă a companiei aeriene franceze AIR France. La fel ca foliile din PVC, membrana EPDM se montează ușor, dar este și mai rezistentă la condițiile meteorologice extreme. Pe durata de viață, necesită doar o întreținere minimă.

    2.5. Hidroizolația lichidă a unui acoperiș plat

    Hidroizolația acoperișului plat sub formă de membrană lichidă cu două componente este cel mai scump tip, care este, în general, folosită doar pentru detalii. Acest lucru se datorează în principal prețului - deoarece este foarte scumpă, nu are sens să o folosiți în locuri în care nu este absolut necesară. Membranele bituminoase sau foliile sintetice sunt suficiente pentru cea mai mare parte a suprafeței acoperișului, dar nevoia de hidroizolație lichidă pe bază de PMMA este mai frecventă pentru îmbinări. Este un acronim pentru polimetilmetacrilat format din rășină acrilică. Hidroizolația lichidă este compatibilă cu toate materialele și aderă bine la toate substraturile și se montează pe clădire prin metoda de lucrare umedă.

    3. Hidroizolația acoperișului plat - realizare

    3.1. Hidroizolație și tip de acoperiș

    Dacă doriți o casă care să vă servească bine și să reziste ani de zile, hidroizolația adecvată va fi unul dintre lucrurile cheie. Hidroizolația executată prost poate cauza atât de multe probleme și costuri suplimentare. De aceea, obligatoriu, lăsați toată treaba în seama experților.

    3.2. Hidroizolația trebuie să fie fixă

    Indiferent de tipul de acoperiș plat, hidroizolația trebuie să fie întotdeauna bine fixată, fie mecanic prin lipire sau ancorare, fie fixare cu pietriș. Ceea ce va fi montat peste hidroizolație depinde în principal de scopul acoperișului - dacă este circulabil sau nu.

    3.3. Hidroizolarea unui acoperiș plat clasic

    Acoperișul plat clasic este tipul care a apărut prima dată, dar este încă foarte popular. La acest acoperiș se așază o barieră de vapori pe placa sau structura acoperișului, apoi izolarea termică, peste care trece hidroizolația, și apoi diverse straturi de protecție suplimentare (de exemplu, protecție împotriva rădăcinilor plantelor pentru acoperișuri verzi etc.). Barajul de abur este un element mai puțin cunoscut, dar nu mai puțin important al oricărui acoperiș, deoarece sarcina lui este de a împiedica pătrunderea vaporilor de apă din interiorul clădirii către hidroizolație, astfel încât să nu înceapă să se condenseze sub acesta. Bariera de vapori este un element mai puțin cunoscut, dar nu mai puțin important al oricărui acoperiș, deoarece sarcina ei este de a împiedica pătrunderea vaporilor de apă din interiorul clădirii către hidroizolație, astfel încât să nu înceapă să se condenseze sub aceasta. Dacă hidroizolația se face cu bande bituminoase, în principiu, este nevoie de o barieră de vapori mai puternică decât atunci când hidroizolația se face cu folie sintetică, dar se recomandă și utilizarea acesteia. Chiar și un acoperiș plat bine izolat nu poate funcționa normal dacă bariera de vapori nu este instalată corect! Dacă se împiedică pătrunderea apei din exterior spre interior, pot apărea probleme în interiorul clădirii, când umiditatea din încăperi trece la hidroizolație, unde se condensează și se transformă în apă.

    3.4. Hidroizolarea acoperișului plat inversat

    Avantajul următorului tip - acoperișul plat inversat - este că hidroizolația este foarte bine protejată de sarcinile termice și mecanice. Acest lucru se datorează faptului că este așezat sub izolația termică care o protejează. O astfel de montare este posibilă, desigur, numai dacă izolația termică în sine este rezistentă la umiditate și apă. Acoperișul plat inversat trebuie izolat termic cu izolație XPS care are astfel de proprietăți.

    Straturile acoperișului plat inversat sunt în următoarea ordine: placa de tavan, hidroizolație care acționează ca o barieră de vapori și reține aburul, apoi izolație termică din XPS (polistiren extrudat), iar peste termoizolație trebuie așezată membrana permeabilă la vapori prin pe care ar trebui să treacă vaporii de apă care se află prinși între straturi. Termoizolația de peste hidroizolație trebuie să fie suficient încărcată, astfel încât să nu fie ridicată și dusă de vânt. Pietrișul se folosește pentru protecția finală, atunci când este necesar un acoperiș plat, iar șapă dacă este circulabil.

    3.5. Acoperiș plat „plus”

    Construcția unui acoperiș plat inversat a devenit problematică atunci când au început să fie adoptate legi privind liniile directoare pentru construcția  caselor pasive și a acelor cu consum redus de energie. Acest acoperiș are problema grosimii maxime limitate a stratului de termoizolație, care de obicei este de aproximativ 20 cm, în loc de 40 cm, ceea ce ar fi necesar conform cerințelor actuale de eficiență energetică. De aceea astăzi este din ce în ce mai mult folosit așa-numitul acoperiș plat „plus”, care combină avantajele tipului clasic și celui inversat. Are toate acele straturi care sunt tipice pentru versiunea clasică, pe lângă al doilea strat suplimentar, de termoizolație, care îmbunătățește termoizolația și previne răcirea hidroizolației.

    Pe un acoperiș plat „plus”, straturile sunt în următoarea ordine: construcția de tavan sau placa pe care este plasată bariera de vapori, apoi izolația termică EPS (polistiren expandat), vată bazaltică sau de sticlă, apoi hidroizolație și după aceea al doilea strat de XPS izolație termică. Acest al doilea strat, spre deosebire de cel de bază, este expus la apă și de aceea trebuie să fie din XPS (polistiren extrudat), care este rezistent la aceasta. Pietrișul se folosește pentru protecția finală, dacă este vorba de un acoperiș plat, adică șapa dacă este circulabil.

    3.6. Acoperiș plat dublu și hidroizolația

    Ultimul tip de acoperiș plat este și cel mai des întâlnit. Este vorba despre acoperișul plat dublu, în care stratul de hidroizolație, ca și în cazul acoperișului plat „plus”, este plasat între primul și al doilea strat de termoizolație. Acest tip de acoperiș nu necesită o barieră de vapori, dar din această cauză stratul de termoizolație de deasupra hidroizolației trebuie să fie mult mai gros decât cel de sub aceasta.

    4. Erori la montarea hidroizolațiilor

    Una dintre cele mai frecvente greșeli atunci când se efectuează hidroizolația acoperișurilor plate este cu siguranță îmbinările executate incorect sau unele detalii prost executate. Această problemă este întâlnită în special la îmbinările diferitelor materiale și la îmbinările tâmplăriei cu acoperișul sau mansarda, contactele pe pătrunderea coșului și altele asemenea. Apoi există frecvente greșeli în alegerea materialelor în sine, care fie sunt de proastă calitate, fie nepotrivite, fie poate mai ieftine, motiv pentru care clienții optează pentru ele. Cu toate acestea, ar trebui întotdeauna privită imaginea de ansamblu și să fie conștientizat faptul că ceea ce pare a fi o soluție mai bună la un moment dat, pentru că este, să zicem, mai ieftină sau mai rapidă, poate provoca daune, care ulterior vor fi mult mai costisitoare și mai solicitante. Pană la urmă, trebuie să luați în vedere faptul că tot ce ține de construcții este o investiție pe termen lung, care se face o dată la câteva decenii și trebuie să servească cel puțin atât. O problemă suplimentară, totuși, poate fi coordonarea slabă a programărilor de lucrări de construcție.

    5. Asanarea hidroizolației acoperișului plat

    Alegerea greșită sau nepotrivită a tipului de acoperiș plat pentru o anumită tipologie de construcție vă poate da cele mai multe bătăi de cap. Trebuie să știți că acest lucru afectează în consecință întreaga clădire, inclusiv hidroizolația. Responsabilitatea pentru alegerea tipului corect și adecvat de acoperiș plat, precum și a materialelor în sine revine, desigur, proiectantului, care trebuie să se consulte cu executantul care va executa lucrarea. O altă greșeală apare la montarea izolației, iar asta depinde exclusiv de expertiza și profesionalismul executantului. Dacă începeți singuri cu hidroizolația acoperișului plat, vă puteți aștepta la și mai multe probleme și greșeli, care pot fi foarte costisitoare în viitor, când clădirea începe să se distrugă. Punțile termice pot provoca, de asemenea, o mulțime de probleme, care sunt din nou o consecință a structurării necorespunzătoare. De obicei în locurile în care apar punțile termice, se ajunge la condens care dăunează structurii și provoacă daune semnificative.

    Pe lângă toate acestea care necesită reparații urgente, deteriorarea straturilor de acoperiș poate fi un motiv foarte frecvent pentru scurgerile sau pătrunderea umezelii. Dacă se suspectează  o stagnare a apei sau chiar scurgeri în clădire, trebuie să se reacționeze imediat și să înceapă asanarea. Înmuierea poate fi locală - și în acest caz soluția este relativ simplă și rapidă. Totuși, dacă există mai multă umezire sau reținere de apă în mai multe locuri, veți avea o problemă mai mare și asanarea parțială nu va fi suficientă. În acest caz trebuie din nou făcută toată hidroizolația, și cel mai probabil înlocuirea pieselor sau întreaga termoizolație.

    Cel mai logic și practic este să izolați acoperișul atunci când renovați fațada clădirii. Totuși, dacă acest lucru nu este posibil din cauza deteriorării și uzurii, se recomandă acțiuni urgente, deoarece o problemă mică se poate transforma rapid într-una mare și cu cât mai mult se îndelungă, cu atât devine și mai scumpă.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Izolare bloc

    Buna ziua,

    Este nevoie de hidroizolație la acoperis. 2173.5 RON la 3622.5 RON

    ........

    Refacere hidroizolație acoperiș bloc

    Avem nevoie de refacere hidroizolatie acoperiș bloc, suprafata de aprox 300 mp. 6520.5 RON la 10867.5 RON

    ........

    Termo și hidroizolație pt un bloc

    Buna ziua,

    Am nevoie de o firmă profesională pentru termo și hidroizolație la un nivel de placă.

    Multmesc 10867.5 RON la 18112.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Izolare acoperis apartament bloc, 35 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Deva

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolatie bloc etaj 4., 44 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Aiud

    1086.75 RON la 1811.25 RON

    Prețul, Hidroizolatie bloc, 120 m2
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Făgăraş

    2695.14 RON la 4491.9 RON

    Prețul, Hidroizolatie terasa bloc, 450 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Bucureşti

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Refacere acoperis cu membrana bituminoasa., 300 mp.
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Oradea

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Izolatie bloc, 10m x 10m
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Curtea de Argeş

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, hidroizolatie acoperiș plat pe bloc, 80-90 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Iaşi

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Acoperiș plat,suprafața unei scari de bloc ..aprox 200 m², 200 m²
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Lupeni

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Hidroizolație acoperiș bloc, 100 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Victoria

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolatie terasa bloc, 85 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Constanţa

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidrizolatie acoperis bloc, 460 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Bacău

    5216.4 RON la 8694 RON

    Prețul, Reparatie acoperis, 65 m2
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Baia Mare

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolație acoperiș bloc, 28 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Petroşani

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolare acoperis, 450 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Blaj

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Hidroizolat o clădire din containere, 48 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Oradea

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolatie terase, 250mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Bucureşti

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Reparatii hidroizolatie bitum, 100mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Oradea

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolație acopeiș, 100 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Techirghiol

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolație acoperiș tip terasă, 155mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Cluj-Napoca

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Izolare acoperis bloc barlad, 55mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Bârlad

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Hidroizolare balcon exterior, 10mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Vidra

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Termo HidroIzolatie si Hidroizolatie Placa Acoperis, 285mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Bragadiru

    6085.8 RON la 10143 RON

    Prețul, Hidroizolații cu membrana bituminoasa, 2500 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Târgu Neamţ

    30429 RON la 50715 RON

    Prețul, Izolație carton bitumat, 37m²
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Urziceni

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Hidroizolare terasa circulabila, 83 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Urlueni

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Refacere hidroizolatie terasa / acoperis apartament ultimul etaj - 4, 46mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Slobozia

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Hidroizolație terasă necirculabilă, cca 5000 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Olteniţa

    30429 RON la 50715 RON

    Prețul, Refacere hidroizolatie terasa necirculabila, 18mp panta cca. 2...3%
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Hidroizolatia unei terase cu membrana bituminoasa, 60 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Timişoara

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Hidroizolatie terasa circulabila, 105 mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Pantelimon

    2390.85 RON la 3984.75 RON

    Prețul, Hidroizolatie pod, cca 80mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Hunedoara

    4173.12 RON la 6955.2 RON

    Prețul, Hidroizolare între perete panou sandwich la etajul, 4-5cm
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Galaţi

    43.47 RON la 72.45 RON

    Prețul, Termoizolatie si hidroizolatie acoperis bloc, 300mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Craiova

    6520.5 RON la 10867.5 RON

    Prețul, Reparat îmbinare terasa și burlan, Îmbinarea a trei burlane
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Suceava

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Hidroizolatie terasa exterioara, 44mp
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Vlădeşti

    956.34 RON la 1593.9 RON

    Prețul, Hidroizolatie acoperiș bloc, Intre 100-200 m patrati
    Hidroizolație acoperiș plat, bloc, Boldeşti-Scăeni

    4347 RON la 7245 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Hidroizolație acoperiș plat, bloc?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Hidroizolație acoperiș plat, bloc lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    1476+ Firme pentru Hidroizolație acoperiș plat, bloc
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă