Hidroizolație acoperiș preț

Prețul unui acoperiș drept depinde de tipul de acoperiș drept(acoperiș drept cu bitum, acoperiș drept cu pietriș sau plăci, acoperiș drept cu polistiren extrudat (XPS) sau acoperiș drept„plusˮ), materialele încorporate, suprafață și, desigur, de executant. Fiți deosebit de precauți cu ofertele pentru un acoperiș drept. Nu vă lăsați nicidecum seduși de soluțiile ieftine, deoarece reabilitarea unui acoperiș drept care prezintă scurgeri este costisitoare și complexă. Prețul unui acoperiș plat se situează între 160 și 200 lei/m2, iar dacă doriți un acoperiș plat circulabil, prețul este de 400-500lei/m2, iar prețul unui acoperiș verde cu vegetație extensivă se situează în jur de 500 lei/m2.

Cui să încredințați hidroizolarea unui acoperiș plat? Trimiteți o cerere către executanții de hidroizolarea acoperișului plat din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL HIDROIZOLĂRII ACOPERIȘULUI DREPT


Prețul aplicării foliei pe acoperiș drept simplu. Prețul pentru aplicarea și sudarea foliei protectoare pentru acoperiș Sika, Protan, Firestone, ș.a. împreună cu procesarea ruperii și comutării. Preț pentru furnizarea foliei pentru acoperiș și montare.

20 RON/m2

PREȚ MINIM
RON/m2

PREȚ MEDIU
35 RON/m2

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Hidroizolație acoperiș preț

ALTE PREȚURI PENTRU HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ, HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ PLA

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul hidroizolației acoperișului plat cu bitum

Prețul hidroizolației acoperișului plat, acoperirea cu ibitol și dubla aplicare a bitumului, cum ar fi Isotect V4.


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul hidroizolației acoperișului plat cu membrana Sika

Prețul hidroizolației acoperișului plat. Prețul pentru așezarea și livrarea unei membrane precum Sikaplan pe un acoperiș plat, fără tratament de margine sau perforare.


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul hidroizolației cu membrane termosudabile


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul hidroizolației cu membrane bituminoase și zid protecție cărămidă


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul hidroizolației cu amorsă bituminoasă și strat armare


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul hidroizolației orizontale cu un strat carton asfaltat și 2 straturi bitum


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul amorsării bituminoase/strat


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

HIDROIZOLAȚIA ACOPERIȘULUI PLAT - TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

1. Hidroizolarea acoperișului plat - ce trebuie să știți?

1.1. De ce este importantă hidroizolația acoperișului plat?

Hidroizolația este cu siguranță unul dintre cele mai importante elemente structurale ale oricărui acoperiș. După cum sugerează și numele, hidroizolația protejează clădirea de pătrunderea apei și de daunele care pot rezulta din aceasta, care sunt greu de reparat și poate fi foarte costisitoare. Scurgerea apei de pe acoperișurile înclinate este mult mai ușoară, deoarece apa de ploaie se scurge singură de pe ele, atât pentru că nu există unde să se rețină, în timp ce la acoperișurile plate nu este cazul, așa că hidroizolația este cu atât mai importantă. Astăzi, există multe feluri și tipuri diferite de materiale care protejează acoperișul, precum și mai multe moduri de montare. Ce model de lucru va fi aplicat și cu ce se va face, se determină în funcție de structură, adică construcția acoperișului în sine.

Una dintre cele mai frecvente greșeli în implementarea hidroizolației acoperișurilor plate sunt cu siguranță, detaliile executate incorect
Una dintre cele mai frecvente greșeli în implementarea hidroizolației acoperișurilor plate sunt cu siguranță, detaliile executate incorect

1.2. Apa este cel mai mare inamic al oricărei case

Auzim de multe ori că apa este cel mai mare inamic al oricărei clădiri. Deși această afirmație poate sună puțin exagerat, este de fapt adevărată. Apa, mai devreme sau mai târziu, poate pătrunde în straturile cele mai adânci ale fiecărei clădiri, până la structură, unde de fapt provoacă cele mai mari daune, ireparabile. Dacă construcția este din lemn, începe să putrezească, iar dacă este o placă din beton armat (ca și la majoritatea acoperișurilor plate), armătura de oțel se corodează treptat din interior. Toate acestea conduc la deteriorarea lentă a elementelor portante, iar în cel mai rău caz urmează prăbușirea sau demolarea piesei sau a întregii structuri. Știți zicala: apa calmă scufundă malul, așa că același lucru este valabil și pentru clădiri. 

1.3. Un bun drenaj este, de asemenea, important

Chiar și hidroizolația excelentă a unui acoperiș plat nu este de niciun ajutor, dacă nu se efectuează un drenaj adecvat. Înseamnă că este proiectat astfel încât apa meteorică să curgă direct în sistemul de drenaj. Acesta este motivul pentru care niciun acoperiș plat nu este 100% plat, ci este întotdeauna realizat la un unghi de 2-3 grade în raport cu jgheaburile. Desigur, acest lucru nu poate fi văzut cu ochiul liber, dar chiar și o pantă atât de mică este destul de eficientă în drenarea apei. Sistemul de drenaj este alcătuit din țevi și bare colectoare verticale și laterale, iar uneori din drenuri și „manșete” în punctele de pătrundere, potrivite pentru toate materialele de hidroizolație ale acoperișurilor plate.

2. Materiale de hidroizolație pentru acoperișul plat

2.1. Pe măsură ce tehnologia avansează, se schimbă și oferta materialelor

În urmă cu doar zece ani, se considera că hidroizolația acoperișului plat se putea face exclusiv cu bitum, deși nu era de o calitate satisfăcătoare, în timp ce astăzi sunt disponibile multe materiale noi grație progreselor tehnologiei. Cu toate acestea, bitumul este încă extrem de eficient și popular și este acum produs sub formă de membrană și acoperiri. Este folosit chiar și pentru a izola clădiri, drumuri și poduri întregi. Pe lângă bitumul brut, există și membrane și folii din materiale artificiale PVC, FPO, TPO sau EPDM.

2.2. Membrane bituminoase

Așa-numitele izolații negre, adică benzile bituminoase, sunt încă cea mai comună alegere pentru hidroizolație. Hidroizolația cu membrane bituminoase este potrivită în special pentru suprafețele de acoperiș mai mari, neutilizate, unde hidroizolația nu poate fi acoperită și protejată suplimentar, deci este complet expusă la soare și se poate supraîncălzi. Cu toate acestea, există câteva diferențe foarte importante - bitumul trecut și prezent sunt aproape cu totul diferite. Hidroizolația cu bitum este acum îmbogățită cu un strat de elastomeri, care contribuie foarte mult la rezistența la temperaturi scăzute și ridicate și la razele UV. Hidroizolația în construcții constă de obicei din benzi autoadezive sau din cele care sunt sudate de bază. De obicei, membranele bituminoase sunt așezate în două straturi, cu o distanță de aproximativ zece centimetri pentru a asigura o protecție împotriva apei cu adevărat bună.

Noile membrane bituminoase au la mijloc un fel de suporturi sau inserții, care asigură o etanșare perfectă, așa că rădăcinile plantelor de pe acoperișurile verzi nu pot pătrunde prin hidroizolație până la termoizolație și construcție. Membranele bituminoase în sine sunt acum destul de ușor de montat și nu sunt dăunătoare sănătății, iar hidroizolația unui acoperiș plat este impecabilă, extrem de rezistentă și durabilă datorită stratului dublu.

Membranele bituminoase, adică foliile sunt compuse dintr-o inserție care este acoperită pe ambele părți cu masă bituminoasă. Compoziția foliei este cea care determină tipul de aplicare, deoarece oferă caracteristicile fizice și mecanice necesare membranei, în timp ce calitatea și grosimea masei bituminoase conferă durabilitate și, de fapt, le fac rezistente la schimbările de temperatură și mediu. Pentru că se deosebesc după calitate, se aleg în funcție de tipul de acoperiș și de durata de viață estimată. Cea mai bună hidroizolație a unui acoperiș plat se obține cu membranele a căror bază este din poliester, datorită cărora stabilitatea lor este mai bună, precum și rezistența la contracția materialului.

2.3. Membrane bituminoase cu armătura de fibră de sticlă

Membranele bituminoase speciale, îmbunătățite, care pot fi cumpărate de pe piață și care au proprietăți similare membranelor obișnuite sunt cele cu armătura de fibră de sticlă. Fibra de sticlă se află în mijloc ca un miez și conferă membranei de hidroizolație proprietăți mecanice excelente, stabilitatea dimensională și rezistență ridicată la tracțiune și o face mai rezistentă la temperaturi ridicate și la modificările acesteia. După cum sugerează și numele, fibrele de sticlă din membrană servesc ca întărire suplimentară, astfel încât acestea devin mai puternice și mai durabile în comparație cu cele clasice și sunt capabile să reziste cu ușurință la forțe mari de încărcare longitudinală și transversală.

2.4. Membrane - PVC, EPDM, FPO

Un nou tip de hidroizolație pentru acoperișuri plate, care devine din ce în ce mai popular pe piață, este folia sintetică. Foliile sintetice sunt utile atât pentru acoperișurile înclinate, cât și pentru acoperișurile plate și pot fi folosite pentru construcții noi, renovări, asanări sau adaptări. Avantajul foliilor sintetice este că pot fi amplasate pe orice suprafață, iar acestea sunt disponibile în role, ceea ce facilitează montarea și transportul. Sunt utilizate pentru construcții noi, precum și pentru asanarea hidroizolațiilor existente. Aceste membrane sunt produse pe baza de PVC, FPO (poliolefină flexibilă) și pe baza de materiale EVA/EBA. Fiecare material are avantajele și dezavantajele sale, așa că decizia pe care să-l folosiți este mai bine să o lăsați în seama profesioniștilor.

Cel mai mare avantaj al foliilor sintetice față de membranele bituminoase este cantitatea de material folosită. Și anume, pentru aceeași suprafață se folosește de două ori mai puțină folie decât membrane bituminoase. Un avantaj suplimentar este că membrana este mai flexibilă decât la membranele bituminoase, astfel încât se adaptează cu ușurință la cele mai neobișnuite forme de acoperiș. Sunt ignifuge și de dorit din punct de vedere estetic, deoarece contactele sunt sudate astfel încât să fie abia vizibile. Nu în ultimul rând, foliile sintetice se caracterizează printr-o bună permeabilitate la vapori.

Membranele EPDM au fost dezvoltate în principal pentru hidroizolația clădirilor mai mari, cum ar fi cele sportive și industriale, inclusiv clădiri rezidențiale, și mai rar pentru casele de familie. Folia EPDM are o structură specială care este adaptată în mod special acoperișurilor verzi și, de asemenea, permite montarea mai ușoară a panourilor solare. Această folie, printre altele, acoperă clădirea imensă a companiei aeriene franceze AIR France. La fel ca foliile din PVC, membrana EPDM se montează ușor, dar este și mai rezistentă la condițiile meteorologice extreme. Pe durata de viață, necesită doar o întreținere minimă.

2.5. Hidroizolația lichidă a unui acoperiș plat

Hidroizolația acoperișului plat sub formă de membrană lichidă cu două componente este cel mai scump tip, care este, în general, folosită doar pentru detalii. Acest lucru se datorează în principal prețului - deoarece este foarte scumpă, nu are sens să o folosiți în locuri în care nu este absolut necesară. Membranele bituminoase sau foliile sintetice sunt suficiente pentru cea mai mare parte a suprafeței acoperișului, dar nevoia de hidroizolație lichidă pe bază de PMMA este mai frecventă pentru îmbinări. Este un acronim pentru polimetilmetacrilat format din rășină acrilică. Hidroizolația lichidă este compatibilă cu toate materialele și aderă bine la toate substraturile și se montează pe clădire prin metoda de lucrare umedă.

3. Hidroizolația acoperișului plat - realizare

3.1. Hidroizolație și tip de acoperiș

Dacă doriți o casă care să vă servească bine și să reziste ani de zile, hidroizolația adecvată va fi unul dintre lucrurile cheie. Hidroizolația executată prost poate cauza atât de multe probleme și costuri suplimentare. De aceea, obligatoriu, lăsați toată treaba în seama experților.

3.2. Hidroizolația trebuie să fie fixă

Indiferent de tipul de acoperiș plat, hidroizolația trebuie să fie întotdeauna bine fixată, fie mecanic prin lipire sau ancorare, fie fixare cu pietriș. Ceea ce va fi montat peste hidroizolație depinde în principal de scopul acoperișului - dacă este circulabil sau nu.

3.3. Hidroizolarea unui acoperiș plat clasic

Acoperișul plat clasic este tipul care a apărut prima dată, dar este încă foarte popular. La acest acoperiș se așază o barieră de vapori pe placa sau structura acoperișului, apoi izolarea termică, peste care trece hidroizolația, și apoi diverse straturi de protecție suplimentare (de exemplu, protecție împotriva rădăcinilor plantelor pentru acoperișuri verzi etc.). Barajul de abur este un element mai puțin cunoscut, dar nu mai puțin important al oricărui acoperiș, deoarece sarcina lui este de a împiedica pătrunderea vaporilor de apă din interiorul clădirii către hidroizolație, astfel încât să nu înceapă să se condenseze sub acesta. Bariera de vapori este un element mai puțin cunoscut, dar nu mai puțin important al oricărui acoperiș, deoarece sarcina ei este de a împiedica pătrunderea vaporilor de apă din interiorul clădirii către hidroizolație, astfel încât să nu înceapă să se condenseze sub aceasta. Dacă hidroizolația se face cu bande bituminoase, în principiu, este nevoie de o barieră de vapori mai puternică decât atunci când hidroizolația se face cu folie sintetică, dar se recomandă și utilizarea acesteia. Chiar și un acoperiș plat bine izolat nu poate funcționa normal dacă bariera de vapori nu este instalată corect! Dacă se împiedică pătrunderea apei din exterior spre interior, pot apărea probleme în interiorul clădirii, când umiditatea din încăperi trece la hidroizolație, unde se condensează și se transformă în apă.

3.4. Hidroizolarea acoperișului plat inversat

Avantajul următorului tip - acoperișul plat inversat - este că hidroizolația este foarte bine protejată de sarcinile termice și mecanice. Acest lucru se datorează faptului că este așezat sub izolația termică care o protejează. O astfel de montare este posibilă, desigur, numai dacă izolația termică în sine este rezistentă la umiditate și apă. Acoperișul plat inversat trebuie izolat termic cu izolație XPS care are astfel de proprietăți.

Straturile acoperișului plat inversat sunt în următoarea ordine: placa de tavan, hidroizolație care acționează ca o barieră de vapori și reține aburul, apoi izolație termică din XPS (polistiren extrudat), iar peste termoizolație trebuie așezată membrana permeabilă la vapori prin pe care ar trebui să treacă vaporii de apă care se află prinși între straturi. Termoizolația de peste hidroizolație trebuie să fie suficient încărcată, astfel încât să nu fie ridicată și dusă de vânt. Pietrișul se folosește pentru protecția finală, atunci când este necesar un acoperiș plat, iar șapă dacă este circulabil.

3.5. Acoperiș plat „plus”

Construcția unui acoperiș plat inversat a devenit problematică atunci când au început să fie adoptate legi privind liniile directoare pentru construcția  caselor pasive și a acelor cu consum redus de energie. Acest acoperiș are problema grosimii maxime limitate a stratului de termoizolație, care de obicei este de aproximativ 20 cm, în loc de 40 cm, ceea ce ar fi necesar conform cerințelor actuale de eficiență energetică. De aceea astăzi este din ce în ce mai mult folosit așa-numitul acoperiș plat „plus”, care combină avantajele tipului clasic și celui inversat. Are toate acele straturi care sunt tipice pentru versiunea clasică, pe lângă al doilea strat suplimentar, de termoizolație, care îmbunătățește termoizolația și previne răcirea hidroizolației.

Pe un acoperiș plat „plus”, straturile sunt în următoarea ordine: construcția de tavan sau placa pe care este plasată bariera de vapori, apoi izolația termică EPS (polistiren expandat), vată bazaltică sau de sticlă, apoi hidroizolație și după aceea al doilea strat de XPS izolație termică. Acest al doilea strat, spre deosebire de cel de bază, este expus la apă și de aceea trebuie să fie din XPS (polistiren extrudat), care este rezistent la aceasta. Pietrișul se folosește pentru protecția finală, dacă este vorba de un acoperiș plat, adică șapa dacă este circulabil.

3.6. Acoperiș plat dublu și hidroizolația

Ultimul tip de acoperiș plat este și cel mai des întâlnit. Este vorba despre acoperișul plat dublu, în care stratul de hidroizolație, ca și în cazul acoperișului plat „plus”, este plasat între primul și al doilea strat de termoizolație. Acest tip de acoperiș nu necesită o barieră de vapori, dar din această cauză stratul de termoizolație de deasupra hidroizolației trebuie să fie mult mai gros decât cel de sub aceasta.

4. Erori la montarea hidroizolațiilor

Una dintre cele mai frecvente greșeli atunci când se efectuează hidroizolația acoperișurilor plate este cu siguranță îmbinările executate incorect sau unele detalii prost executate. Această problemă este întâlnită în special la îmbinările diferitelor materiale și la îmbinările tâmplăriei cu acoperișul sau mansarda, contactele pe pătrunderea coșului și altele asemenea. Apoi există frecvente greșeli în alegerea materialelor în sine, care fie sunt de proastă calitate, fie nepotrivite, fie poate mai ieftine, motiv pentru care clienții optează pentru ele. Cu toate acestea, ar trebui întotdeauna privită imaginea de ansamblu și să fie conștientizat faptul că ceea ce pare a fi o soluție mai bună la un moment dat, pentru că este, să zicem, mai ieftină sau mai rapidă, poate provoca daune, care ulterior vor fi mult mai costisitoare și mai solicitante. Pană la urmă, trebuie să luați în vedere faptul că tot ce ține de construcții este o investiție pe termen lung, care se face o dată la câteva decenii și trebuie să servească cel puțin atât. O problemă suplimentară, totuși, poate fi coordonarea slabă a programărilor de lucrări de construcție.

5. Asanarea hidroizolației acoperișului plat

Alegerea greșită sau nepotrivită a tipului de acoperiș plat pentru o anumită tipologie de construcție vă poate da cele mai multe bătăi de cap. Trebuie să știți că acest lucru afectează în consecință întreaga clădire, inclusiv hidroizolația. Responsabilitatea pentru alegerea tipului corect și adecvat de acoperiș plat, precum și a materialelor în sine revine, desigur, proiectantului, care trebuie să se consulte cu executantul care va executa lucrarea. O altă greșeală apare la montarea izolației, iar asta depinde exclusiv de expertiza și profesionalismul executantului. Dacă începeți singuri cu hidroizolația acoperișului plat, vă puteți aștepta la și mai multe probleme și greșeli, care pot fi foarte costisitoare în viitor, când clădirea începe să se distrugă. Punțile termice pot provoca, de asemenea, o mulțime de probleme, care sunt din nou o consecință a structurării necorespunzătoare. De obicei în locurile în care apar punțile termice, se ajunge la condens care dăunează structurii și provoacă daune semnificative.

Pe lângă toate acestea care necesită reparații urgente, deteriorarea straturilor de acoperiș poate fi un motiv foarte frecvent pentru scurgerile sau pătrunderea umezelii. Dacă se suspectează  o stagnare a apei sau chiar scurgeri în clădire, trebuie să se reacționeze imediat și să înceapă asanarea. Înmuierea poate fi locală - și în acest caz soluția este relativ simplă și rapidă. Totuși, dacă există mai multă umezire sau reținere de apă în mai multe locuri, veți avea o problemă mai mare și asanarea parțială nu va fi suficientă. În acest caz trebuie din nou făcută toată hidroizolația, și cel mai probabil înlocuirea pieselor sau întreaga termoizolație.

Cel mai logic și practic este să izolați acoperișul atunci când renovați fațada clădirii. Totuși, dacă acest lucru nu este posibil din cauza deteriorării și uzurii, se recomandă acțiuni urgente, deoarece o problemă mică se poate transforma rapid într-una mare și cu cât mai mult se îndelungă, cu atât devine și mai scumpă.

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂHIDROIZOLATIE BLOC

Bună ziua,

Am nevoie de inlocuire hidroizolatie terasa bloc.

Mulțumesc 1086.75 4.83 la 1811.25 RON


........

HIDROIZOLATIE LA UN APARTAMENT DE LA ETAJUL 4

Bună ziua,

Am un apartament la etajul 4 si se infiltreaza apa, aparand numeroase pete pe tavan.

Mulțumesc 1304.1 4.83 la 2173.5 RON


........

HIDROIZOLATIE ACOPERIS BLOC 4 ETAJE

Bună ziua,

Am nevoie de curatare/eliberare acoperis de pietris, inlocuirea tablei de pe marginea blocului, hidroizolarea suprafetei.

Mulțumesc 2825.55 4.83 la 4709.25 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, HIDROIZOLATIE BALCON DESCHIS MANSARDA, 10MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, HIDRO IZOLATIE ACOPERIS BLOC CU MEMBRANA BITUMINOASA., 27 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Satu Mare

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, REPARATII ATIC, REFACERE HIDROIZOLATIE SI JGHEABURI SCURGERE, 5 -6 ML
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Brăila

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, REPARATIE HIDROIZOLATIE ACOPERIS , 50
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, HIDROIZOLAȚIE BLOC CU ȘAPĂ SI BITUM, APROXIMATIV 300 M PATRAȚI
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Botoşani

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE PLACA BETON, 6*4 METRII
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Ploieşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, REFACERE HIDROIZOLATIE, 200
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Timişoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE ACOPERIS TERASA, 16 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Oradea

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, HIDROIZOLAȚIE LA TERASA CIRCULABILA, 90 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Timişoara

1956.15 RON la 3260.25 RON

PREȚUL, REFACERE HIDROIZOLATIE ACOPERIS GARAJ, 18 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Timişoara

652.05 RON la 1086.75 RON

PREȚUL, HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ PLAT LA BLOC, 48 M PĂTRAȚI SUPRAFAȚĂ ESTE PLATA
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Slănic-Moldova

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE CU MEMBRANA CIRCULABILA, 3MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Deva

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE TERASA BLOC, 60 M2
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Slatina

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REFACERE HIDROIZOLATIE TERASA CIRCULABILA, 35 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Ploieşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE TERASA BLOC, EXTERIOR, 400 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Popeşti-Leordeni

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, REFACERE HIDROIZOLATIE BITUMINOASA ACOPERIS APARTAMENT, SUPRAFATA AP.55MP, SUPRAFATA ACOPERIS APROX 80MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Năvodari

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, MONTAREA TUTUROR STRATURILOR UNUI ACOPERIS PLAT CU EPDM.. , 300MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Baia Sprie

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE ACOPERIS, 137 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REFACERE ACOPERIS, ÎN PATRU APE
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Cheia

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, SISTEM ACOPERIS TIP TERASA TERMO + HIDRO, ~250M2
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Braşov

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, ACOPERIS PLAT, CASA STRUCTURA METALICA, 13.60M X 11.40M, 155 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Foeni

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, REPARAȚII ACOPERIȘ CU ȚIGLĂ, JGHEABURI, TÂMPLĂRIE, HIDROIZOLAȚIE , APROXIMATIV 150 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

3260.25 RON la 5433.75 RON

PREȚUL, HIDROIZOLAREA ACOPERISULUI DE BLOC, 260-280MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Lugoj

6085.8 RON la 10143 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE ACOPERIS PLAT, 120 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Cristian

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE HALA, APROX. 200 MP, 200 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Buzău

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE CU MEMBRANA EPDM SAU O ALTA SOLUTIE MODE (NU VEAU BITUM), 120 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Mihail Kogălniceanu

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, IZOLAȚIE PE CASĂ, 55 / 60 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Agnita

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, REABILITARE HIDROIZOLATIE ACOPERIS, 350 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Arad

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, HIDROIZOLAȚIEI GARAJ, 20 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Jilava

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REPART INTERIOR SI EXTERIOR BALCON COLECTOR LUNGIME 4 M, LATIME 1 M, BALCON COLECTOR LUNGIME 4 M, LATIME 1 M
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE TERASA BLOC BRASOV ,CU APROXIMATIE 40 MP , CCA 40 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Braşov

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, HIDROIZOLATIE TERASA NECIRCULABILA 100M2 / CONTRUCTIE NOUA., 100 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, HIDROIZOLAȚIE - REPARAȚIE ACOPERIȘ, 70 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bragadiru

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, TERMO HIDRO IZOLATIE ACOPERIS PLAT 240 MP, 240 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Bucureşti

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, REPARAȚIE HIDROIZOLATIE ACOPERIȘ, BLOC CU 4 ETAJE , SCURGERE PLUVIALA CĂTRE INTERIOR 188 MP
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Craiova

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, ACOPERIS CARTON PE BLOC, 3
Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla, Oneşti

3477.6 RON la 5796 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1229+ FIRME PENTRU HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ, HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ PLA
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ, HIDROIZOLAȚIE ACOPERIȘ PLA?

 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bucureşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cluj-Napoca
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Constanţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dumbrăveni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Iaşi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Timişoara
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Alba Iulia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Arad
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bacău
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Baia Mare
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bârlad
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bistriţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Botoşani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Brăila
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Braşov
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Buzău
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Călăraşi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Craiova
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Deva
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Drobeta-Turnu Severin
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Focşani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Galaţi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Giurgiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Hunedoara
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Mediaş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Oradea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Piatra-Neamţ
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Piteşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ploieşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Râmnicu Vâlcea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Reşiţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Roman
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Satu Mare
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sfântu Gheorghe
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sibiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Slatina
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Slobozia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Suceava
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgovişte
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Jiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Mureş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Tulcea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Turda
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vaslui
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Zalău
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Abrud
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Adjud
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Agnita
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Aiud
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Aleşd
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Alexandria
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Amara
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Anina
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Aninoasa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ardud
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Avrig
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Azuga
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Babadag
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Baia de Aramă
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Baia de Arieş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Baia Sprie
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Băile Govora
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Băile Herculane
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Băile Olăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Băile Tuşnad
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Băileşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bălan
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bălceşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Balş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Băneasa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Baraolt
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bechet
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Beclean
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Beiuş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Berbeşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bereşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bicaz
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Blaj
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bocşa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Boldeşti-Scăeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bolintin-Vale
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Borşa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Borsec
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Brad
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bran
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Breaza
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Brezoi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Broşteni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bucecea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Budeşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Buhuşi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Bumbeşti-Jiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Buşteni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Buziaş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cajvana
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Calafat
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Călan
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Călimăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Câmpeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Câmpia Turzii
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Câmpina
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Câmpulung
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Câmpulung Moldovenesc
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Caracal
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Caransebeş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Carei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cavnic
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Căzăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cehu Silvaniei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cernavodă
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Chişineu-Criş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ciacova
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cisnădie
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Codlea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Comăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Comarnic
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Copşa Mică
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Corabia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Costeşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Covasna
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cristuru Secuiesc
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Cugir
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Curtea de Argeş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Curtici
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dăbuleni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Darabani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dărmăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dej
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Deta
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dolhasca
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dorohoi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Drăgăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Drăgăneşti-Olt
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Drăgăşani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Dragomireşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Eforie
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Făgăraş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Făget
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Fălticeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Făurei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Feteşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Fieni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Fierbinţi-Târg
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Filiaşi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Flămânzi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Frasin
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Fundulea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Găeşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Gătaia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Geoagiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Gheorgheni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Gherla
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ghimbav
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Gura Humorului
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Hârlău
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Hârşova
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Haţeg
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Horezu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Huedin
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Huşi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ianca
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Iernut
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ineu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Însurăţei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Întorsura Buzăului
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Isaccea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Jibou
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Lehliu-Gară
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Lipova
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Liteni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Livada
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Luduş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Lugoj
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Lupeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Mangalia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Mărăşeşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Marghita
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Medgidia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Miercurea Nirajului
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Miercurea Sibiului
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Miercurea-Ciuc
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Mihăileşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Milişăuţi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Mioveni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Mizil
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Moineşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Moldova Nouă
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Moreni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Motru
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Murfatlar
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Murgeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Nădlac
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Năsăud
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Năvodari
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Negreşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Negreşti-Oaş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Negru Vodă
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Nehoiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Novaci
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Nucet
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ocna Mureş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ocna Sibiului
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ocnele Mari
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Odobeşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Odorheiu Secuiesc
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Olteniţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Oneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Orăştie
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Oraviţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Orşova
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Oţelu Roşu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ovidiu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Panciu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Pâncota
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Paşcani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Pătârlagele
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Pecica
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Petrila
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Petroşani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Piatra-Olt
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Plopeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Podu Iloaiei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Pogoanele
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Potcoava
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Predeal
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Pucioasa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Răcari
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Rădăuţi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Râmnicu Sărat
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Râşnov
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Recaş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Reghin
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Roşiori de Vede
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Rovinari
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Roznov
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Rupea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Săcele
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Săcueni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Salcea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sălişte
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Săliştea de Sus
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Salonta
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sângeorgiu de Pădure
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sângeorz-Băi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sânnicolau Mare
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sântana
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sărmaşu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Săveni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Scorniceşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sebeş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sebiş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Segarcea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Seini
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sighetu Marmaţiei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sighişoara
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Simeria
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Şimleu Silvaniei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sinaia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Siret
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Slănic
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Slănic-Moldova
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Solca
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Şomcuta Mare
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sovata
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ştefăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ştefăneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ştei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Strehaia
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Sulina
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Tălmaciu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ţăndărei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Bujor
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Cărbuneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Frumos
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Lăpuş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Neamţ
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Ocna
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târgu Secuiesc
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Târnăveni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Tăşnad
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Tăuţii-Măgherăuş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Techirghiol
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Tecuci
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Teiuş
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ţicleni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Tismana
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Titu
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Topliţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Topoloveni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Turceni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Turnu Măgurele
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ulmeni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Ungheni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Uricani
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Urlaţi
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Urziceni
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Valea lui Mihai
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vălenii de Munte
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vânju Mare
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vaşcău
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vatra Dornei
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vicovu de Sus
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Victoria
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Videle
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vişeu de Sus
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vlăhiţa
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Vulcan
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Zărneşti
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Zimnicea
 • Hidroizolație acoperiș, Hidroizolație acoperiș pla Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate