Fereastră mansardă preț

Prețul unei ferestre pentru acoperiș depinde de dimensiunile ferestrei, de materialul cadrului, de numărul foilor de sticlă, de modalitatea de deschidere și, desigur, de producător. În cazul unei ferestre de acoperiș este foarte important montajul, pentru că veți avea nevoie și de lucrări de rigipsare și zugrăvire. Termenul de livrare a ferestrelor este de obicei de la 7 la 30 de zile. Prețul unei ferestre se situează între 1000 si 1500 lei/m2, prin urmare, pentru o fereastră de dimensiunile 80 x 160 cm veți plăti în jur de 1500 lei. Pentru montajul și livrarea ferestrei veți plăti încă 300 - 500 lei, iar pentru execuția ramei de etanșare, încă circa 200 lei.

Cui să încredințați aprovizionarea cu ferestre de mansardă? Trimiteți o cerere către montatorii de ferestre de acoperiș din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Rapid până la meșteri - ușor și gratuit!
Trimiteți cerere

Prețul ferestrei de mansardă

Prețul ferestrei de mansardă. Prețul pentru livrarea și montarea unei ferestre de mansardă de dimensiuni 80 x 160 cm.

1000 RON/buc
Preț minim
1500.00 RON/buc
Preț mediu
3000 RON/buc
Preț maxim
Doresc oferte de la executanți

Alte prețuri pentru Ferestre mansardă (2025)

cantitatea dvs.

unitate

Prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul ferestrei de mansardă clasice

Prețul ferestrei de mansardă clasice, cu dimensiunea 78 x 98 cm, fereastră standard cu fixare centrală, cu clapetă de ventilare, acoperită cu lac pe bază de apă. Thermo plus (sticlă exterioară securizată)


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă clasice plastifiate

Prețul ferestrei de mansardă clasice plastifiate, cu dimensiunea 78 x 98 cm, fereastră standard plastifiată cu fixare centrală, cu clapetă de ventilare, acoperită cu lac pe bază de apă. Thermo plus (sticlă exterioară securizată)


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă clasice plastifiate

Prețul ferestrei de mansardă clasice plastifiate, cu dimensiunea 78 x 98 cm, fereastră standart plastifiată cu fixare centrală, cu clapetă de ventilare, acoperită cu lac pe bază de apă. Safety plus (sticlă standart securizată)


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă clasice plastifiate

Prețul ferestrei de mansardă clasice plastifiate, cu dimensiunea 78 x 98 cm, fereastră standart plastifiată cu fixare centrală, cu clapetă de ventilare, acoperită cu lac pe bază de apă. Energy star (geam triplu)


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă din lemn pentru veder

Prețul ferestrei de mansardă din lemn acoperit cu lac incolor, pentru vedere panoramică, cu dimensiuni78 x 140 cm, integrată la mijloc si sus, cu operare de jos. Safety plus (sticlă securizată)


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă din lemn pentru veder

Prețul ferestrei de mansardă din lemn acoperit cu lac incolor, pentru vedere panoramică, cu dimensiuni 78 x 140 cm, integrată la mijloc si sus, cu operare de jos. Energy star (geam triplu).


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă plastifiate pentru ve

Prețul ferestrei de mansardă plastifiate, pentru vedere panoramică, cu dimensiuni 78 x 140 cm, cu operare de jos, lac incolor. Safety plus ( sticlă securizată).


RON/buc

buc
+
-

RON

Prețul ferestrei de mansardă plastifiate pentru vedere panoramică

Prețul ferestrei de mansardă plastifiate, pentru vedere panoramică, cu dimensiuni 78 x 140 cm, cu operare de jos, lac incolor. Energy star (geam triplu).


RON/buc

buc
+
-

RON
Prețul orientativ
RON
Trimiteți o cerere

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Ferestre de mansardă – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți despre ferestrele de mansardă?

Ferestrele mansardei influențează foarte mult asupra aspectului acesteia, eficienței energetice și chiar valorii locuinței dumneavoastră. De aceea, este important a cunoaște variantele pe care le veți la dispoziție cât privește modelul și poziția acestora.

 Ferestrele de mansardă facilitează intrarea luminii din exterior cu 30% mai mult față de ferestrele obișnuite!
Ferestrele de mansardă facilitează intrarea luminii din exterior cu 30% mai mult față de ferestrele obișnuite!

1.1. Gradul de înclinare a acoperișului

Seturile și procedurile de montare a ferestrelor de acoperiș se stabilesc în funcție de gradul de înclinare - mai mare sau mai mic - al acoperișului. Setul de montare asigură o etanșeitate completă a ferestrei atunci când aceasta este închisă. Setul și modul de montare vor mai fi alese de către executant și în funcție de construcția și învelișul acoperișului, pentru ca rezultatul final să fie unul optimal.

1.2. Poziționarea ferestrelor de mansardă

Alegeți poziția ferestrelor de acoperiș în funcție de poziția casei față de soare, pentru ca să vă puteți bucura cât mai mult posibil de lumina acestuia de-a lungul zilei. Ferestrele direcționate spre nord nu vor primi niciodată lumină solară directă. De aceea, dacă aveți doar posibilitatea de a monta o fereastră de acoperiș orientată spre nord, alegeți o fereastră de dimensiuni mari, pentru a putea atrage cât mai multă lumină în interiorul camerei. Ferestrele, care deschid camera către est, vor primi lumină solară directă dimineața, ceea ce este bine mai ales pentru un dormitor sau o bucătărie. Ferestrele, care dau către vest, vor lăsa ca lumina solară să intre în interior în orele după-amiezii. Această situație este ideală pentru camerele de zi. Iar ferestrele orientate către sud vor primi lumina soarelui pe parcursul întregii zile. Acest lucru este optimal pentru camerele în care petreceți marea majoritate a timpului.

1.3. Izolarea termică și aerisirea

Modelele mai noi de ferestre de acoperiș permit aerisirea inovativă a încăperilor chiar și atunci când sunt închise. Aceste ferestre sunt dotate cu trape de aerisire, care facilitează circulația aerului printr-un filtru de aer în timp ce fereastra rămâne închisă. Filtrul de aer împiedică și intrarea insectelor în încăpere, lucru care este folositor mai ales vara, când este necesar să ne apărăm de țânțari. Gradul de izolare termică pe care îl asigură fereastra depinde de tipul geamului. Alegeți geamuri cu valoarea U minimă, care asigură o eficiența termică optimală. Deci, cu cât mai mică e valoarea U, cu atât mai termoizolante sunt ferestrele.

1.4. Storuri și jaluzele pentru ferestrele de mansardă

Ferestrele de acoperiș facilitează intrarea luminii în camere cu 30% mai mult decât ferestrele obișnuite. De cele mai multe ori, acest lucru este fantastic, însă montarea unor storuri  adecvate are o importanță esențială pentru timpul în care doriți să faceți întuneric în încăperi. Majoritatea producătorilor de ferestre de acoperiș fabrică și storuri speciale pentru aceste ferestre. Anumite storuri asigură și o reducere a pierderilor de căldură cu 20%. Camerele pot fi complet întunecate cu ajutorul storurilor ”black out”. Acestea din urmă sunt ideale pentru dormitoare, ajutându-vă să dormiți nestingheriți.

2. Angajați un montator profesionist

Nu puteți monta singuri ferestrele de acoperiș, ci aveți nevoie de un executant profesionist, aceasta dacă nu doriți să pierdeți mulți bani și mulți nervi. Puteți însă să vă interesați în legătură cu cele mai inovative ferestre de acoperiș și modurile existente de montare a acestora. În acest fel, vă veți înțelege mai bine cu executanții.

3. Tipurile de ferestre de mansardă

Este important să alegeți tipul de ferestre de acoperiș adecvat pentru mansarda dumneavoastră. Pentru a vă ajuta să faceți cât mai bine acest lucru, vă expunem mai jos tipurile existente de ferestre de acoperiș și avantajele pe care acestea le prezintă.

3.1. Ferestre de mansardă clasice

Ferestrele de acoperiș clasice pot avea mânerul fie în marginea superioară, fie în marginea inferioară. Dacă mânerul ferestrei se află în partea superioară, atunci sub fereastră puteți amplasa mobilă și tot veți mai avea suficient spațiu pentru a deschide și spăla fereastra. Ferestrele de acoperiș clasice se curăță ușor, pentru că partea exterioară se poate roti în jurul axei și adusă astfel în interior.

3.2. Ferestre de mansardă panoramice

Aceste ferestre se deschid în sus din partea superioară și, de aceea, este important ca în fața ferestrei sau în zona de acces la ea să nu existe obstacole. Din motive de siguranță și pentru ca ferestrele să se poată deschide fără probleme, marginea inferioară a ferestrelor panoramice trebuie să se afle la o înălțime de minim 110 cm și maxim 150 cm față de podea (mânerul se află în partea inferioară a ferestrei). Ferestrele panoramice facilitează trecerea din abundență a luminii și aerisirea camerelor fără afectarea eficienței energetice a locuinței. Ele dau o senzație de deschidere a mansardelor spre exterior, permițând priveliști ample din interiorul locuinței în afară.

3.3. Ansamblu de ferestre de acoperiș

În mansardă puteți monta mai multe ferestre de acoperiș. Le puteți amplasa una lângă alta în linie orizontală sau una deasupra alteia în linie verticală. Astfel, veți avea mai multă lumină în camere și veți putea privi spre exterior, iar mansarda va părea mai spațioasă. Dacă aveți un perete înalt care în partea superioară este înclinat din cauza acoperișului, deasupra ferestrelor normale puteți monta și ferestre de acoperiș.

3.4. Balconul sau terasa de mansardă

Și în apartamentul din mansardă puteți avea un balcon sau o terasă, pentru a vă bucura direct de razele soarelui. Acest lucru este facilitat de o execuție specială de fereastră de acoperiș, care are partea inferioară în formă de ușă ce se deschide spre exterior, în timp ce în lateral se deschide o balustradă de siguranță. Balconul de acoperiș face ca în cameră să intre mai multă lumină, facilitează ieșirea în exterior și o cantitate adecvată de aer proaspăt. Pentru o terasă sau un balcon puteți folosi și spațiul neutilizat de sub acoperiș.

3.5. Ferestre de mansardă speciale

Pe piață sunt disponibile ferestre de mansardă speciale, dintre care enumerăm:

- ferestre de acoperiș pentru mansarde nelocuibile;

- ferestre de acoperiș de revizie, destinate ieșirii pe acoperiș;

- ferestre de acoperiș cu trapă de aerisire și cu ieșire pe acoperiș, utilizabile pentru spații locuite;

- ferestre de acoperiș cu cupole, adecvate pentru acoperișuri plate;

- ferestre de acoperiș pentru eliminarea fumului, destinate clădirilor ce trebuie să îndeplinească anumite cerințe de siguranță;

- ferestre de acoperiș destinate intrării luminii, adecvate pentru învelișuri de acoperiș plate și ondulate sau adecvate pentru acoperișuri plate.

4. Materialele din care sunt executate ramele

4.1. Rame din lemn lăcuite

Lemnul lăcuit și impregnat este un material foarte frecvent folosit la fabricarea ramelor ferestrelor de mansardă. De obicei, în acest scop se folosește lemn de pin sau de stejar, care a fost în prealabil profund impregnat. Produsul final este apoi lăcuit cu un lac acrilic ecologic. Ferestrele de mansardă cu rame din lemn se montează în spații uscate și de dimensiuni mici și mijlocii. Pe partea exterioară sunt protejate de profiluri din aluminiu.

4.2. Rame din lemn îmbrăcate în poliuretan

Pentru spațiile umede sunt mai adecvate ferestrele cu rame din lemn îmbrăcate în poliuretan, care sunt rezistente și la acțiunea razelor ultraviolete. Ramele sunt fabricate din lemn de stejar sau de fag, profund impregnat. Aceste ferestre sunt ceva mai scumpe față de ferestrele cu rame din lemn lăcuit, însă au durată de viață mai îndelungată decât acestea.

4.3. Rame din PVC

Ferestrele cu rame din PVC, concepute astfel încât să împiedice pierderile de căldură, sunt preferate de mulți beneficiari. Aceste ferestre pot fi mai mari ca ferestrele cu rame din lemn. Dacă fereastra este foarte mare, atunci profilul din PVC este întărit cu o armatură din aluminiu sau oțel. Astfel de ferestre sunt adecvate și pentru spații umede, cum ar fi băile, bucătăriile și camerele utility. Sunt disponibile în mai multe culori și modele.

4.4. Rame din aluminiu

Ramele din aluminiu se folosesc pentru execuția unor ferestre de dimensiuni mari sau a unor ferestre speciale (ferestre glisante, balcoane suspendate...). Este important, ca profilurile din aluminiu să aibă incorporate și elementele, care asigură împiedicarea pierderilor de căldură.

5. Tipuri de geamuri pentru ferestrele de mansardă

5.1. Geamuri duble

Ferestrele de mansardă cu geamuri duble și un strat de aer între ele sunt preferate de mulți beneficiari, fiind și destul de accesibile ca și preț. Puteți alege și modele cu stratul exterior din sticlă securizată și care oferă protecție împotriva grindinei și a efracției. Conductivitatea termică a acestor geamuri este Ug = 1,0W/m2K.

5.2. Geamuri triple

Geamurile triple au între spațiile dintre ele  – care pot fi mai mici sau mai mari – gaz nobil (argon sau cripton). Aceste geamuri sunt cele mai frecvent folosite la fabricarea ferestrelor de mansardă. Conductivitatea termică a acestor geamuri este Ug=0,5 W/m2K.

5.3. Geamuri cuadruple

Geamurile cuadruple oferă o izolație termică excepțională, având trei spații între cele patru rânduri de geamuri, umplute cu gaz nobil. Aceste geamuri sunt și cele mai scumpe, dar oferă mult confort și reduc considerabil cheltuielile cu încălzirea sau răcirea  camerelor. Corespund standardelor construcțiilor pasive și cu consum redus de energie. Conductivitatea termică a acestor geamuri este de doar 0,3 W/m2K.

6. Procedura de montare a ferestrelor de mansardă

Montarea profesionistă a ferestrelor de acoperiș este absolut esențială, pentru că acestea sunt expuse la influențele externe și climaterice mult mai mult decât ferestrele obișnuite. De asemenea, la montarea acestor ferestre se intervine la construcția acoperișului, unde apar pierderi de căldură semnificative. Din cauza construcției acoperișului, ferestrele de acoperiș nu pot fi montate cu tehnica RAL. Dacă montarea este corectă, atunci nu vor apărea pierderi de căldură. Acest lucru este facilitat de utilizarea unui cadru izolator exterior, execuția unei conexiuni secundare pentru asigurarea etanșeității montării și execuția unei bariere de vapori în interior, cu care se etanșeizează toate elementele de contact și se protejează construcția împotriva umidității.

6.1. Unde se montează ferestrele de mansardă

Se recomandă, ca marginea inferioară a ferestrelor de acoperiș să se afle la o înălțime de aproximativ 90 cm, iar marginea superioară a acestora la 200 cm de podea. Înălțimea ferestrelor de acoperiș mai depinde și de înălțimea zidului înclinat, înălțimea mansardei și înălțimea utilizatorilor. În general, se recomandă montarea ferestrelor de acoperiș la o înălțime, la care acestea să fie foarte accesibile și să se poată deschide și închide cu ușurință. Este important și ca ferestrele să permită privirea către exterior, atât din poziția în picioare cât și pe scaun. Lățimea ferestrelor de acoperiș trebuie să se potrivească cu distanța dintre căpriori, pentru a nu modifica construcția acoperișului. În cazul în care învelișul acoperișului prezintă crestături, ferestrele de acoperiș se montează pe șipci, pe ultimul nivel al construcției acoperișului, iar în cazul unui înveliș plat, ferestrele se montează pe plăci.

6.2. Utilizarea setului de montare

Dacă se dorește evitarea unei montări de proastă calitate, ca și a altor probleme, trebuie să se folosească un set de montare pentru ferestre de acoperiș. Acest set este format din:

a) 1 cadru izolator, făcut pe măsură și care se montează înainte de a monta fereastra, pe golul de fereastră deja prelucrat; astfel, se asigură o izolație optimală între fereastră și construcția acoperișului, ca și pierderi de căldură minime. Apoi, fereastra se montează pe cadrul izolator.

b) Setul de montare mai conține și o conexiune secundară, care este de asemenea executată pe măsură și asigură etanșeitatea și impermeabilitatea ferestrei, protejează fereastra împotriva condensului - care se acumulează sub marginea metalică - și împiedică intrarea apei pluviale. Acest element se fixează pe rama ferestrei, iar folia permeabilă se aplică pe șipci.

c) Al treilea element al setului de montare este bariera de vapori, care se montează în jurul ferestrei, pe partea interioară, pentru a împiedica intrarea umidității și a vaporilor în spațiul construcției, și protejează cadrul din lemn al acoperișului și izolația. Și bariera de vapori este executată conform dimensiunilor ferestrei.

6.3. Prelucrarea părții interioare a ferestrei de mansardă

Trebuie să de prelucreze corect și partea interioară a cadrului acoperișului, nu numai partea exterioară. Atunci când se izolează acoperișul, trebuie să se izoleze și obloanele ferestrelor și să se umple toate spațiile goale din jurul ferestrelor. În partea inferioară, oblonul se montează în direcție verticală, iar în partea superioară, în direcție orizontală. Astfel se obține o circulație optimală a aerului și se permite intrarea la maxim a luminii. Obloanele se execută, de obicei, din lemn sau din plăci din ghip-carton.

 

CăutațI executanțI buni pentru domeniul Ferestre mansardă?

La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



Doresc oferte de la executanți
Ultimele cereri publicate

Montaj fereastră mansardă cu kit inclus

Decupat si montaj fereastră mansardă 55×98 cm cu kit inclus.

1304.1 RON la 2173.5 RON

Montaj ferestre mansarda

Avem nevoie de montaj 4 ferestre mansarda. Ferestrele exista, e nevoie doar de montaj.

2173.5 RON la 3622.5 RON

Geam pod casa

Doresc un geam pentru pod cu dimensiunile standard, aprox 70 x 90 cm.

2608.2 RON la 4347 RON

Doresc oferte de la executanți





Prețul, Ferestre de mansardă, 3 buc, 700x800 cm
Ferestre mansardă, Suceava

3912.3 RON la 6520.5 RON

Prețul, Achiziție si montaj fereastra acoperis, 1 buc, 78 x 140 cm
Ferestre mansardă, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Fereastră velux baie culoare stejar, 60 cm sau 70 cm și lățime 45 cm sau 50 cm
Ferestre mansardă, Oradea

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Montaj ferestre de mansarda, 2 buc
Ferestre mansardă, Suceava

260.82 RON la 434.7 RON

Prețul, 2 x montaj luminator in acoperis terasa, 45 x 55 cm
Ferestre mansardă, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Montaj fereastra mansarda, 78x55 cm
Ferestre mansardă, Braşov

956.34 RON la 1593.9 RON

Prețul, Ferestre mansarda lemn, 2 buc
Ferestre mansardă, Brăila

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Montare 3 ferestre mansarda Roto, 54 x 78 cm
Ferestre mansardă, Alba Iulia

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Geam mansarga velux, 1 sau 2 buc
Ferestre mansardă, Pantelimon

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Montare si achizitionare ferestre mansarda, 2 buc: dimensiune geam 60x100Dimensiune geam + cadru- 68,5x108
Ferestre mansardă, Sibiu

3477.6 RON la 5796 RON

Prețul, Ferestre mansarda,
Ferestre mansardă, Pantelimon

1564.92 RON la 2608.2 RON

Prețul, Achizitie si montaj geam mansarda,
Ferestre mansardă, Pantelimon

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Montaj fereastre mansarda, 5 buc
Ferestre mansardă, Copalnic-Mănăştur

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Fereastra mansarda, Nu am cumpărat încă vreau recomandări
Ferestre mansardă, Deva

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Montare luminator fereastra pod, 6 buc 55/45 cm
Ferestre mansardă, Piatra-Olt

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Schimbare geam mansardă, 1 geam
Ferestre mansardă, Sibiu

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Ferestre mansarda, 2 buc
Ferestre mansardă, Târgu Mureş

2695.14 RON la 4491.9 RON

Prețul, Montaj Velux si ferestre PVC,
Ferestre mansardă, Poiana Braşov

652.05 RON la 1086.75 RON

Prețul, Fereastra de mansarda plus montaj, 66 x 115 cm
Ferestre mansardă, Braşov

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Montarea a trei ferestre mansarde, 3 buc, dimensiuni standard
Ferestre mansardă, Dobroteasa

1304.1 RON la 2173.5 RON

Prețul, Reparatie geam mansarda,
Ferestre mansardă, Piatra-Neamţ

217.35 RON la 362.25 RON

Prețul, Ferestre pentru mansarda,
Ferestre mansardă, Vatra Dornei

1956.15 RON la 3260.25 RON

Prețul, Luminator cu geamuri mari fixe, Nu pot masura
Ferestre mansardă, Bucureşti

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, 3 ferestre mansarda, 100 x 77 cm
Ferestre mansardă, Bacău

2173.5 RON la 3622.5 RON

Prețul, Montaj ferestre mansarda VELUX, 2 buc
Ferestre mansardă, Filiaşi

1521.45 RON la 2535.75 RON

Prețul, Geam velux pentru podul casei mele,
Ferestre mansardă, Timişoara

1086.75 RON la 1811.25 RON

Prețul, Fereastra velux cu montaj, 78 x 140 cm
Ferestre mansardă, Bucureşti

1086.75 RON la 1811.25 RON

Prețul, Ferestre de tip Velux, 2 buc 60x90cm
Ferestre mansardă, Miroslava

3042.9 RON la 5071.5 RON

Prețul, Schimbare 5 ferestre mansarda, izolatie 65 m2, 5 buc 70*40 cm aprox.
Ferestre mansardă, Oradea

4781.7 RON la 7969.5 RON

Prețul, Montaj ferestre velux mansarda, 2 ferestre 68 x 118 cm
Ferestre mansardă, Constanţa

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Fereastra mansardă, 1 buc
Ferestre mansardă, Ploieşti

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Decupat acoperis si montat geam velux, 2x 80x150 cm
Ferestre mansardă, Timişoara

1738.8 RON la 2898 RON

Prețul, Montare 2 iluminatoare de pod, 75 x 42 cm
Ferestre mansardă, Alba Iulia

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Montaj doua fereste de masarda, 480x900
Ferestre mansardă, Galaţi

434.7 RON la 724.5 RON

Prețul, Achizitionare si montaj fereasra mansarda, 1 bucata 540 x 1100 mm
Ferestre mansardă, Tulcea

869.4 RON la 1449 RON

Prețul, Ferestre de mansarda, Rămâne sa fie stabilit, 4 buc
Ferestre mansardă, Moieciu

5216.4 RON la 8694 RON



Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Ferestre mansardă lista de prețuri

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

702+ Firme pentru Ferestre mansardă
Serviciu gratuit
Fără comisioane
Obține o ofertă
Ajutor

Suntem disponibili pentru dumneavoastră în fiecare zi lucrătoare, de la 9:00 la 17:00. Cum vă putem ajuta?

Cereri: +40 31 229 8485
Firme: +40 31 630 4864