Ferestre lemn pret

  Care este prețul unor ferestre din lemn? Ferestrele din lemn sunt de regulă cea mai bună alegere, dar sunt în medie cu 30% mai scumpe decât alte materiale. Altfel, prețul ferestrelor depinde de mulți factori. Dimensiunea și forma ferestrelor reduc sau majorează investiția. Ferestrele standard sunt mai ieftine decât pereții panoramici. Ferestrele triunghiulare sau semicirculare pot fi cu 40% mai scumpe decât cele dreptunghiulare. Prețul este determinat într-o mare măsură și de toc, care poate fi de mai bună sau mai puțin bună calitate, ascuns sau clasic. Rețineți că un toc glisant este cu 50% mai scump decât unul clasic. În cazul ferestrelor noi se aplică și așa-numitul montaj RAL, care este de 2-3 ori mai scump decât cel clasic, însă la o execuție de bună calitate nu sunt pierderi de căldură și ferestrele sunt bine etanșate. La prețul ferestrelor e necesar să mai adăugăm și prețul sistemelor de umbrire a ferestrelor în exterior sau în interior, cel puțin în părțile orientate către sud ale fațadei. Termenul de livrare a ferestrelor este de regulă de 2-4 luni. Prețul unei ferestre din lemn cu geam dublu pe m2 de sticlă, cu pervaz și montaj, se ridică în jur de 600-900 lei/m2. Pentru un preț exact, puteți solicita informații furnizorilor noștri de ferestre din lemn verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre ferestrele din lemn.

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL FERESTRELOR DE LEMN


  Prețul ferestrelor de lemn. Prețul ferestrelor de lemn cu geam dublu.

  600 lei/mp

  PREȚ MINIM
  lei/mp

  PREȚ MEDIU
  900 lei/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Ferestre lemn pret

  ALTE PREȚURI PENTRU FERESTRE LEMN STRATIFICAT

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul ferestrei din lemn fixe, cu geam dublu

  Prețul ferestrei din lemn fixe, cu geam dublu, cu dimensiunea 120x100cm


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul ferestrei din lemn fixe, cu geam triplu

  Prețul ferestrei din lemn fixe, cu geam triplu, cu dimensiunea 120x100cm


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul ferestrei din lemn cu o deschidere, cu geam

  Prețul ferestrei din lemn cu o deschidere, cu geam dublu, cu dimensiuni 120x100


  lei

  lei/buc

  buc

  lei


  lei/buc

  buc

  lei


  lei/buc

  buc

  lei


  lei/buc

  buc

  lei


  lei/buc

  buc
  cerere>

  Prețul ferestrei din lemn cu o deschidere, cu geam

  Prețul ferestrei din lemn cu o deschidere, cu geam triplu, cu dimensiuni 120x100


  lei

  lei/buc

  buc
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Ferestre din lemn – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra ferestre din lemn

  Ferestrele sunt o investiție pe termen lung și, de aceea, este important a alege tipul cel mai potrivit pentru locuința dumneavoastră. Pentru aceasta, este necesar ca înainte de a cumpăra ferestrele, să vă interesați cu privire la oferta disponibilă pe piață, diferitele tipuri de ferestre, caracteristicile și prețurile acestora. Numeroase funcții și tehnologii de fabricare pot face ferestrele mai eficiente, îmbunătățindu-le atât rezistența și funcționalitatea, cât și aspectul vizual. Atunci când alegeți ferestrele destinate locuinței dumneavoastră, țineți cont de materialul din care sunt fabricate ramele, caracteristicile sticlei folosite, dacă geamurile sunt duble și sunt separate printr-un strat de gaz, ca și de alte eventuale avantaje.

  Ferestrele din lemn izolează bine, dar necesită o mentenanță regulată
  Ferestrele din lemn izolează bine, dar necesită o mentenanță regulată

  1.1. Termoizolația garantată de ferestrele din lemn

  Ramele de fereastră din lemn actuale izolează termic încăperile mult mai bine față de cele din trecut. Astfel, ferestrele din lemn noi prezintă o eficiență energetică mărită, având un coeficient de transmitere a căldurii (Uw) mic. Fiecare dintre diferitele materiale din care se fabrică ramele ferestrelor prezintă propriile avantaje și dezavantaje. Ramele de fereastră din lemn asigură o mai mare izolație termică a locuinței în comparație cu ramele de fereastră din metal. În schimb, ferestrele din lemn necesită mentenanță constantă. Dacă sunt placate cu un strat de aluminiu pe partea exterioară, atunci gradul de izolare termică pe care îl asigură este puțin mai scăzut.

  1.2. Izolația fonică oferită de ferestrele din lemn

  Dacă locuiți în mediul urban, în apropierea unor străzi zgomotoase sau a căii ferate, este important ca ferestrele dumneavoastră să vă asigure o bună izolare fonică a locuinței, împiedicând intrarea zgomotelor supărătoare din exterior. În acest sens, trebuie să știți, că ferestrele din lemn asigură o izolație fonică a locuinței destul de satisfăcătoare.

  1.3. Aspectul vizual al ferestrelor din lemn

  Ferestrele locuinței trebuie să se potrivească atât cu aspectul clădirii, ca și cu împrejurimile acesteia sau aspectul general al zonei. La ora actuală, pe piață sunt disponibile ferestre cu rame din lemn de diferite forme și culori. Din marea varietate de astfel de produse, cu siguranță că veți găsi ferestre adecvate și pentru locuința dumneavoastră.

  1.4. Ferestrele din lemn se caracterizează printr-o durată de viață îndelungată

  Dacă sunt manipulate corect și întreținute în mod corespunzător, ferestrele din lemn de calitate pot avea o durată de viață foarte îndelungată, chiar și de peste 30 de ani. Vă sfătuim, să alegeți ferestre din lemn pentru care producătorii oferă un termen de garanție de cel puțin 10 ani.

  1.5. Ferestrele din lemn pot fi prevăzute cu protecție anti-efracție

  Ramele de fereastră de calitate asigură protecție anti-efracție. În schimb, este ușor de a intra prin efracție printr-o fereastră cu rame obișnuite și aceasta mai ales la etajele inferioare, la subsol și garaje, care sunt și locurile cele mai vulnerabile ale locuinței.

  2. Alegerea furnizorului și a montatorilor de ferestre din lemn

  Pentru că niște seturi noi de ferestre vă vor costa destul de mult, este bine să căutați și să comparați ofertele mai multor furnizori.

  2.1. Termenul de garanție al ferestrelor din lemn

  În general, perioada de garanție a oricărui produs ne spune foarte mult despre calitatea acestuia. Ferestrele de calitate au o durată de viață îndelungată și, de aceea, producătorii lor oferă termene de garanție de cel puțin 10 ani pentru ele. În perioada de garanție, ferestrele manevrate corect și întreținute corespunzător trebuie să funcționeze impecabil.

  2.2. Asigurarea unui montaj profesional și a lucrărilor de mentenanță

  Este clar, că ferestrele vor funcționa în mod optimal, doar dacă vor fi montate corect și profesional. În cazul în care ferestrele nu vor fi montate corespunzător, acestea vor fi zone de pierdere a căldurii din locuință. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să verificați cu atenție profesionalismul și experiența echipei de montatori a furnizorului ferestrelor și să vă asigurați că acesta oferă și lucrări de mentenanță pentru produsele vândute.

  2.3. Documentația aferentă eliberată de furnizor

  După montarea ferestrelor, executantul trebuie să vă elibereze și documentația aferentă acestor produse, cum ar fi: certificatul de mediu, certificatul energetic sau specificațiile tehnice.

  3. Ferestre din lemn în execuții variate

  3.1. Tipurile de lemn folosite la fabricarea ferestrelor 

  Atunci când se alege tipul de lemn cel mai adecvat pentru fabricarea ramelor de ferestre, se ține seama de mai mulți factori. Unul dintre cei mai importanți factori este densitatea speciei de lemn, care va determina în mod esențial gradul de rezistență a ramelor la influențele exterioare. Lemnul dur are o densitate ridicată și, de aceea, speciile de lemn dur sunt folosite la fabricarea ferestrelor din lemn. Un exemplu de specie de lemn dur este lemnul de stejar, care o densitate mare, de 900 kg/m2. Dar, pentru fabricarea ferestrelor din lemn mai sunt adecvate și anumite tipuri de lemn moale, care bineînțeles că au o densitate mică. De exemplu, lemnul de conifere - cum ar fi pinul sau bradul este moale - având o densitate de maxim 470 kg/m2. Speciile de lemn, de cum ar fi: măceșul, pinul sau bradul fac parte din monoculturile sau culturile amestecate europene și nord-americane și sunt foarte strict controlate. Lemnul de măceș este foarte adecvat pentru fabricarea ferestrelor din lemn și  aceasta atât datorită densității, cât și a caracteristicilor sale statice foarte bune.

  3.2. Tipuri de ferestre din lemn

  3.2.1. Ferestre din lemn incorporate în ziduri

  Ferestre din lemn fixe

  Ferestrele fixe nu au canaturi, care să poată fi deschise. Scopul lor este de a lăsa lumina să intre în spațiile interioare ale clădirilor și de a face posibilă privirea în afara acestora. Ferestrele fixe se montează în locurile în care nu este nevoie de aerisire respectiv în încăperile în care mai există și alte ferestre, care se pot deschide. Pentru că au o alcătuire simplă, ferestrele fixe sunt chiar și cu 50% mai ieftine față de restul tipurilor de ferestre.

  Ferestre din lemn cu un canat

  Ferestrele cu un canat sunt alcătuite din tocuri și un canat, care se poate deschide fie spre dreapta, fie spre stânga (deschidere batantă). Dar, acestea mai pot avea și deschidere oscilo-batantă. Dacă dorim să aerisim bine camerele, este suficient să deschidem geamurile la maxim cca. 10 minute de 3 ori pe zi. Dacă deschidem ferestrele oscilo-batant, în camere va intra mai puțin aer proaspăt. Vom prefera acest lucru pe timp de ploaie sau vânt puternic, când nu putem deschide ferestrele la maxim.

  Ferestre din lemn cu două canate

  Ferestrele cu două canate sunt alcătuite din toc și două canate. Canatele pot avea aceeași mărime (canate simetrice) sau pot fi de mărimi diferite (canate asimetrice). Ferestrele cu două canate pot avea montant sau nu între acestea. Dacă fereastra cu două canate are la mijloc un montant, atunci canatele se pot deschide atât batant cât și oscilo-batant. În schimb, în lipsa montantului, canatele se deschid doar batant. Oscilo-batant putem deschide doar unul dintre canaturile ferestrei.

  3.2.2. Ferestre din lemn pentru mansarde

  Ferestre din lemn clasice pentru mansarde

  În cazul ferestrelor de mansardă clasice, mânerul de deschidere este poziționat în partea superioară a ramei. Astfel, avem libertatea de a așeza diferite obiecte sub fereastră, pentru că nu obstaculează deschiderea ferestrei.

  Ferestre din lemn panoramice pentru mansardă

  Ferestrele panoramice au mânerul în partea inferioară. Aceste ferestre oferă o vizibilitate mărită în afara imobilului și lasă să intre în camere mai mult aer și mai multă lumină în timpul zilei.

  4. Reguli de montare și mentenanță 

  4.1. Importanța montării profesionale a ferestrelor din lemn

  Dacă doriți ca ferestrele dumneavoastră să aibă o durată de viață îndelungată și să fie eficiente din punct de vedere energetic, asigurați-vă că acestea vor fi montate profesional. La montare, trebuie să se aibă grijă în mod deosebit la etanșeitatea ferestrelor. De asemenea, canaturile ferestrelor trebuie să fie montate corect, să nu se blocheze sau să se lase în jos la deschidere sau închidere.

  Procedura de montare a ferestrelor din lemn

  Ferestrele vă vor fi livrate în termenul prestabilit. Înainte de a le monta , montatorii vor acoperi podelele și alte suprafețe expuse, pentru a le proteja. Apoi, vă vor descrie toate etapele următoare: vor demonta ferestrele existente; vor stabili unghiul, înălțimea și adâncimea de montare a ferestrelor noi; vor introduce ferestrele în deschizăturile zidurilor și vor umple golurile cu materialul de umplere ales în prealabil; vor verifica fiabilitatea montării; vor strânge materialele protectoare de pe podea și de pe alte suprafețe; la final, că vor înmâna certificatele și instrucțiunile de folosire corectă și mentenanță a ferestrelor.

  Ferestrele pot fi montate în moduri diferite:

  Montajul clasic

  Acest tip de montare se folosește cel mai frecvent la ora actuală. Găurile dintre zid și fereastră se umplu cu spumă poliuretanică.

  Montajul Eco 

  Pentru umplerea golurilor dintre ziduri și ferestre se folosește spumă ecologică elastică pe bază de apă, care are capacitatea permanentă de a se întinde sau contracta și, deci, de a se adapta la variațiile de temperatură și vreme. Astfel, această spumă ecologică asigură o izolare termică foarte bună a ferestrei montate. Acest tip de montaj se recomandă mai ales în cazul renovării unor clădiri mai vechi.

  Montajul Ral

  Acest tip de montaj asigură eficiența energetică a ferestrei montate și reducerea de pierderi de căldură. Împiedică infiltrarea apei în zid și, deci, apariția condensului. Pentru umplerea golurilor dintre zid și fereastră se folosește pe partea interioară o masă permeabilă la vapori, iar pe partea exterioară o spumă elastică moale. Astfel, este facilitată trecerea vaporilor de apă din interiorul clădirii în exterior, dar nu și în sens invers. Acest tip de montaj se recomandă mai ales în cazul unor clădiri noi. Montajul Ral este obligatoriu pentru casele pasive și casele cu consum redus de energie, acest lucru fiind reglementat prin lege.

  4.2. Mentenanța ferestrelor din lemn

  La ora actuală ferestrele din lemn sunt fabricate la un nivel la care singura lucrare de întreținere necesară o dată pe an este aceea de a se spăla cu o cârpă înmuiată în detergent neagresiv ramele și de a unge tijele și cadrul. În funcție de cât de expuse sunt ferestrele de fabrică la influențele climaterice nefavorabile, acestea trebuie să fie relăcuite sau revopsite. Apoi, revopsirea se face o dată la cinci ani. Vopseaua reîmprospătează aspectul ferestrei și o protejează în același timp. Bineînțeles, că puteți alege de fiecare fată o culoare diferită de vopsea. Ferestrele din lemn se renovează mult mai ușor decât ferestrele din PVC sau aluminiu.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  CHITUIT VOPSIT INLOCUIT GEAM FERESTRE

  Salut,

  Si reparat sisteme de inchidere si inlocuit geamuri

  Am atasat poze

  mulțumesc, 270 lei la 450 lei


  ........

  RECONDITIONARE USI DE STEJAR SLEFUIRE SI LACUIRE

  Stimați,

  Slefuire si lacuire

  1usa dubla si 2 usi simple

  mulțumesc, 270 lei la 450 lei


  ........

  USA DE LEMN STRATIFICAT, LA BAIE, ALBA,1900X800

  Pragul scund ( subțire ) este însă pentru baie, de interior.
  Mulțumesc 900 lei la 1500 lei


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, FERESTRE, USI SI GEAMURI LEMN ÎN ITALIA, 36 APARTAMENTE
  Ferestre lemn stratificat, Piteşti

  43470 lei la 72450 lei

  PREȚUL, FERESTRE ȘI UȘI DIN LEMN STRATIFICAT PT 36 APARTAMENTE URGENT, 314 BUC
  Ferestre lemn stratificat, Piteşti

  217350 lei la 362250 lei

  PREȚUL, USA DE LEMN + FERESTRE,
  Ferestre lemn stratificat, Piatra Şoimului

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, FEREASTRA , MARO
  Ferestre lemn stratificat, Galaţi

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, 9 UȘI LEMN PT CASA PODU OLT, VARIABILA
  Ferestre lemn stratificat, Hărman

  17388 lei la 28980 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE FIXARE USA BALE,
  Ferestre lemn stratificat, Bucureşti

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, REPARATII UȘA DE INTRARE ÎN APARTAMENT DIN LEMN, 1
  Ferestre lemn stratificat, Slobozia

  217.35 lei la 362.25 lei

  PREȚUL, FERESTRE + 2 UȘI BALCON, 2
  Ferestre lemn stratificat, Afumaţi

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, 3 FERESTRE DE LEMN CU OBLOANE , DIMENSIUNI: 1.2*1.95
  Ferestre lemn stratificat, Ploieşti

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, VOPSIT FERESTRE LEMN, S-A DETERIORAT CULOAREA DE LA SOARE, ACEASI CULOARE CA PE INTERIOR
  Ferestre lemn stratificat, Bucureşti

  652.05 lei la 1086.75 lei

  PREȚUL, TAMPLARIE LEMN STRATIFICAT, CULOAREA GRI
  Ferestre lemn stratificat, Bucureşti

  26082 lei la 43470 lei

  PREȚUL, TAMPLARIE USI FERESTRE LEMN STRATIFICAT,
  Ferestre lemn stratificat, Grădiştea

  13041 lei la 21735 lei

  PREȚUL, GEAMURI + LAME DIN LEMN PENTRU LUCARNE CASA DIMENSIUNEA 60 CM, NU
  Ferestre lemn stratificat, 1 Decembrie

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, FERESTRE LEMN STRATIFICAT , 10 BUCATI MARO INCHIS
  Ferestre lemn stratificat, Bucureşti

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, TAMPLARIE LEMN LA O VILA CE NECESITA SLEFUIRE SI RECONDITIONARE., IN PLUS DORESC SI RECONDITIONAREA PARTII DE LEMN DE LA ACOPERIS, SPECIFUC CA INALTIMEA DE LUCRU ESTE MARE.
  Ferestre lemn stratificat, Bucureşti

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, USI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT, ALBE. , 41 BUC
  Ferestre lemn stratificat, Focşani

  39123 lei la 65205 lei

  PREȚUL, GEAM LEMN STEATIFICAT , LEMN MAHON
  Ferestre lemn stratificat, Slobozia

  1086.75 lei la 1811.25 lei

  PREȚUL, TAMPLARIE EXTERIOARA PT O CASA, 35 MP
  Ferestre lemn stratificat, Târgu Mureş

  17388 lei la 28980 lei

  PREȚUL, GEAMURI FIXE CU ARCADA, STEJAR
  Ferestre lemn stratificat, Tecuci

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, FERESTRE LEMN STRATIFICAT, 4 FERESTRE + O USA
  Ferestre lemn stratificat, Băbăiţa

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, CONFECȚIONAT ȘI MONTAT 2 GEAMURI DUBLE ȘI 2 OBLOANE UȘI ,
  Ferestre lemn stratificat, Podoleni

  10867.5 lei la 18112.5 lei

  PREȚUL, FERESTRE LEMN STRATIFICAT , 11 FERESTRE
  Ferestre lemn stratificat, Sascut

  15214.5 lei la 25357.5 lei

  PREȚUL, USA TERASA CU DESCHIDERE NORMALA SA FIE MODIFICATA IN GLISANTA, 1 CPL
  Ferestre lemn stratificat, Cluj-Napoca

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, O UȘĂ DE EXTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT, MODERNĀ
  Ferestre lemn stratificat, Borca

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE TAMPLARIE LEMN, USI FERESTRE,
  Ferestre lemn stratificat, Focşani

  869.4 lei la 1449 lei

  PREȚUL, USI INTERIOR , 25 CM
  Ferestre lemn stratificat, Caransebeş

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, TÂMPLĂRIE LEMN, FERESTRE, USI,
  Ferestre lemn stratificat, Plopu

  21300.3 lei la 35500.5 lei

  PREȚUL, SCHIMBARE FERESTRE CASA VECHE CENTRU CLUJ, GRI
  Ferestre lemn stratificat, Cluj-Napoca

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, FERESTRE SI USI LA O CASĂ NORMALĂ , NU
  Ferestre lemn stratificat, Alba Iulia

  8694 lei la 14490 lei

  PREȚUL, 5 FERESTRE LEMN, LEMN BAITUIT S LACUIT
  Ferestre lemn stratificat, Câmpulung Moldovenesc

  4347 lei la 7245 lei

  PREȚUL, 2 FERESTRE DUBLE LEMN STRATIFICAT+ 1 FEREASTRĂ SIMPLĂ TOT LEMN STRATIF, WENGE
  Ferestre lemn stratificat, Giurgiu

  6520.5 lei la 10867.5 lei

  PREȚUL, REPARATII ȘI VOPSIT OBLOANE DIN LEMN ,
  Ferestre lemn stratificat, Sibiu

  434.7 lei la 724.5 lei

  PREȚUL, 2 X GEAMURI CU STICLA TRIPAN , ALB
  Ferestre lemn stratificat, Bistriţa

  2608.2 lei la 4347 lei

  PREȚUL, FERESTRE LEMN STRATIFICAT CU TERMOPAN, ALB-CREM
  Ferestre lemn stratificat, Cluj-Napoca

  3477.6 lei la 5796 lei

  PREȚUL, FERESTRE DIN LEMN, 3 BUC
  Ferestre lemn stratificat, Loamneş

  3912.3 lei la 6520.5 lei

  PREȚUL, RECONDITIONARE 2X FERESTRE DE LEMN,
  Ferestre lemn stratificat, Bucureşti

  2216.97 lei la 3694.95 lei  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  FERESTRE LEMN STRATIFICAT LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 72 FIRME PENTRU FERESTRE LEMN STRATIFICAT


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL FERESTRE LEMN STRATIFICAT?

 • Ferestre lemn stratificat Abrud
 • Ferestre lemn stratificat Adjud
 • Ferestre lemn stratificat Agnita
 • Ferestre lemn stratificat Aiud
 • Ferestre lemn stratificat Alba Iulia
 • Ferestre lemn stratificat Aleşd
 • Ferestre lemn stratificat Alexandria
 • Ferestre lemn stratificat Amara
 • Ferestre lemn stratificat Anina
 • Ferestre lemn stratificat Aninoasa
 • Ferestre lemn stratificat Arad
 • Ferestre lemn stratificat Ardud
 • Ferestre lemn stratificat Avrig
 • Ferestre lemn stratificat Azuga
 • Ferestre lemn stratificat Babadag
 • Ferestre lemn stratificat Bacău
 • Ferestre lemn stratificat Baia de Aramă
 • Ferestre lemn stratificat Baia de Arieş
 • Ferestre lemn stratificat Baia Mare
 • Ferestre lemn stratificat Baia Sprie
 • Ferestre lemn stratificat Băile Govora
 • Ferestre lemn stratificat Băile Herculane
 • Ferestre lemn stratificat Băile Olăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Băile Tuşnad
 • Ferestre lemn stratificat Băileşti
 • Ferestre lemn stratificat Bălan
 • Ferestre lemn stratificat Bălceşti
 • Ferestre lemn stratificat Balş
 • Ferestre lemn stratificat Băneasa
 • Ferestre lemn stratificat Baraolt
 • Ferestre lemn stratificat Bârlad
 • Ferestre lemn stratificat Bechet
 • Ferestre lemn stratificat Beclean
 • Ferestre lemn stratificat Beiuş
 • Ferestre lemn stratificat Berbeşti
 • Ferestre lemn stratificat Bereşti
 • Ferestre lemn stratificat Bicaz
 • Ferestre lemn stratificat Bistriţa
 • Ferestre lemn stratificat Blaj
 • Ferestre lemn stratificat Bocşa
 • Ferestre lemn stratificat Boldeşti-Scăeni
 • Ferestre lemn stratificat Bolintin-Vale
 • Ferestre lemn stratificat Borşa
 • Ferestre lemn stratificat Borsec
 • Ferestre lemn stratificat Botoşani
 • Ferestre lemn stratificat Brad
 • Ferestre lemn stratificat Brăila
 • Ferestre lemn stratificat Bran
 • Ferestre lemn stratificat Braşov
 • Ferestre lemn stratificat Breaza
 • Ferestre lemn stratificat Brezoi
 • Ferestre lemn stratificat Broşteni
 • Ferestre lemn stratificat Bucecea
 • Ferestre lemn stratificat Bucureşti
 • Ferestre lemn stratificat Budeşti
 • Ferestre lemn stratificat Buhuşi
 • Ferestre lemn stratificat Bumbeşti-Jiu
 • Ferestre lemn stratificat Buşteni
 • Ferestre lemn stratificat Buzău
 • Ferestre lemn stratificat Buziaş
 • Ferestre lemn stratificat Cajvana
 • Ferestre lemn stratificat Calafat
 • Ferestre lemn stratificat Călan
 • Ferestre lemn stratificat Călăraşi
 • Ferestre lemn stratificat Călimăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Câmpeni
 • Ferestre lemn stratificat Câmpia Turzii
 • Ferestre lemn stratificat Câmpina
 • Ferestre lemn stratificat Câmpulung
 • Ferestre lemn stratificat Câmpulung Moldovenesc
 • Ferestre lemn stratificat Caracal
 • Ferestre lemn stratificat Caransebeş
 • Ferestre lemn stratificat Carei
 • Ferestre lemn stratificat Cavnic
 • Ferestre lemn stratificat Căzăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Cehu Silvaniei
 • Ferestre lemn stratificat Cernavodă
 • Ferestre lemn stratificat Chişineu-Criş
 • Ferestre lemn stratificat Ciacova
 • Ferestre lemn stratificat Cisnădie
 • Ferestre lemn stratificat Cluj-Napoca
 • Ferestre lemn stratificat Codlea
 • Ferestre lemn stratificat Comăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Comarnic
 • Ferestre lemn stratificat Constanţa
 • Ferestre lemn stratificat Copşa Mică
 • Ferestre lemn stratificat Corabia
 • Ferestre lemn stratificat Costeşti
 • Ferestre lemn stratificat Covasna
 • Ferestre lemn stratificat Craiova
 • Ferestre lemn stratificat Cristuru Secuiesc
 • Ferestre lemn stratificat Cugir
 • Ferestre lemn stratificat Curtea de Argeş
 • Ferestre lemn stratificat Curtici
 • Ferestre lemn stratificat Dăbuleni
 • Ferestre lemn stratificat Darabani
 • Ferestre lemn stratificat Dărmăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Dej
 • Ferestre lemn stratificat Deta
 • Ferestre lemn stratificat Deva
 • Ferestre lemn stratificat Dolhasca
 • Ferestre lemn stratificat Dorohoi
 • Ferestre lemn stratificat Drăgăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Drăgăneşti-Olt
 • Ferestre lemn stratificat Drăgăşani
 • Ferestre lemn stratificat Dragomireşti
 • Ferestre lemn stratificat Drobeta-Turnu Severin
 • Ferestre lemn stratificat Eforie
 • Ferestre lemn stratificat Făgăraş
 • Ferestre lemn stratificat Făget
 • Ferestre lemn stratificat Fălticeni
 • Ferestre lemn stratificat Făurei
 • Ferestre lemn stratificat Feteşti
 • Ferestre lemn stratificat Fieni
 • Ferestre lemn stratificat Fierbinţi-Târg
 • Ferestre lemn stratificat Filiaşi
 • Ferestre lemn stratificat Flămânzi
 • Ferestre lemn stratificat Focşani
 • Ferestre lemn stratificat Frasin
 • Ferestre lemn stratificat Fundulea
 • Ferestre lemn stratificat Găeşti
 • Ferestre lemn stratificat Galaţi
 • Ferestre lemn stratificat Gătaia
 • Ferestre lemn stratificat Geoagiu
 • Ferestre lemn stratificat Gheorgheni
 • Ferestre lemn stratificat Gherla
 • Ferestre lemn stratificat Ghimbav
 • Ferestre lemn stratificat Giurgiu
 • Ferestre lemn stratificat Gura Humorului
 • Ferestre lemn stratificat Hârlău
 • Ferestre lemn stratificat Hârşova
 • Ferestre lemn stratificat Haţeg
 • Ferestre lemn stratificat Horezu
 • Ferestre lemn stratificat Huedin
 • Ferestre lemn stratificat Hunedoara
 • Ferestre lemn stratificat Huşi
 • Ferestre lemn stratificat Ianca
 • Ferestre lemn stratificat Iaşi
 • Ferestre lemn stratificat Iernut
 • Ferestre lemn stratificat Ineu
 • Ferestre lemn stratificat Însurăţei
 • Ferestre lemn stratificat Întorsura Buzăului
 • Ferestre lemn stratificat Isaccea
 • Ferestre lemn stratificat Jibou
 • Ferestre lemn stratificat Lehliu-Gară
 • Ferestre lemn stratificat Lipova
 • Ferestre lemn stratificat Liteni
 • Ferestre lemn stratificat Livada
 • Ferestre lemn stratificat Luduş
 • Ferestre lemn stratificat Lugoj
 • Ferestre lemn stratificat Lupeni
 • Ferestre lemn stratificat Mangalia
 • Ferestre lemn stratificat Mărăşeşti
 • Ferestre lemn stratificat Marghita
 • Ferestre lemn stratificat Medgidia
 • Ferestre lemn stratificat Mediaş
 • Ferestre lemn stratificat Miercurea Nirajului
 • Ferestre lemn stratificat Miercurea Sibiului
 • Ferestre lemn stratificat Miercurea-Ciuc
 • Ferestre lemn stratificat Mihăileşti
 • Ferestre lemn stratificat Milişăuţi
 • Ferestre lemn stratificat Mioveni
 • Ferestre lemn stratificat Mizil
 • Ferestre lemn stratificat Moineşti
 • Ferestre lemn stratificat Moldova Nouă
 • Ferestre lemn stratificat Moreni
 • Ferestre lemn stratificat Motru
 • Ferestre lemn stratificat Murfatlar
 • Ferestre lemn stratificat Murgeni
 • Ferestre lemn stratificat Nădlac
 • Ferestre lemn stratificat Năsăud
 • Ferestre lemn stratificat Năvodari
 • Ferestre lemn stratificat Negreşti
 • Ferestre lemn stratificat Negreşti-Oaş
 • Ferestre lemn stratificat Negru Vodă
 • Ferestre lemn stratificat Nehoiu
 • Ferestre lemn stratificat Novaci
 • Ferestre lemn stratificat Nucet
 • Ferestre lemn stratificat Ocna Mureş
 • Ferestre lemn stratificat Ocna Sibiului
 • Ferestre lemn stratificat Ocnele Mari
 • Ferestre lemn stratificat Odobeşti
 • Ferestre lemn stratificat Odorheiu Secuiesc
 • Ferestre lemn stratificat Olteniţa
 • Ferestre lemn stratificat Oneşti
 • Ferestre lemn stratificat Oradea
 • Ferestre lemn stratificat Orăştie
 • Ferestre lemn stratificat Oraviţa
 • Ferestre lemn stratificat Orşova
 • Ferestre lemn stratificat Oţelu Roşu
 • Ferestre lemn stratificat Ovidiu
 • Ferestre lemn stratificat Panciu
 • Ferestre lemn stratificat Pâncota
 • Ferestre lemn stratificat Paşcani
 • Ferestre lemn stratificat Pătârlagele
 • Ferestre lemn stratificat Pecica
 • Ferestre lemn stratificat Petrila
 • Ferestre lemn stratificat Petroşani
 • Ferestre lemn stratificat Piatra-Neamţ
 • Ferestre lemn stratificat Piatra-Olt
 • Ferestre lemn stratificat Piteşti
 • Ferestre lemn stratificat Ploieşti
 • Ferestre lemn stratificat Plopeni
 • Ferestre lemn stratificat Podu Iloaiei
 • Ferestre lemn stratificat Pogoanele
 • Ferestre lemn stratificat Potcoava
 • Ferestre lemn stratificat Predeal
 • Ferestre lemn stratificat Pucioasa
 • Ferestre lemn stratificat Răcari
 • Ferestre lemn stratificat Rădăuţi
 • Ferestre lemn stratificat Râmnicu Sărat
 • Ferestre lemn stratificat Râmnicu Vâlcea
 • Ferestre lemn stratificat Râşnov
 • Ferestre lemn stratificat Recaş
 • Ferestre lemn stratificat Reghin
 • Ferestre lemn stratificat Reşiţa
 • Ferestre lemn stratificat Roman
 • Ferestre lemn stratificat Roşiori de Vede
 • Ferestre lemn stratificat Rovinari
 • Ferestre lemn stratificat Roznov
 • Ferestre lemn stratificat Rupea
 • Ferestre lemn stratificat Săcele
 • Ferestre lemn stratificat Săcueni
 • Ferestre lemn stratificat Salcea
 • Ferestre lemn stratificat Sălişte
 • Ferestre lemn stratificat Săliştea de Sus
 • Ferestre lemn stratificat Salonta
 • Ferestre lemn stratificat Sângeorgiu de Pădure
 • Ferestre lemn stratificat Sângeorz-Băi
 • Ferestre lemn stratificat Sânnicolau Mare
 • Ferestre lemn stratificat Sântana
 • Ferestre lemn stratificat Sărmaşu
 • Ferestre lemn stratificat Satu Mare
 • Ferestre lemn stratificat Săveni
 • Ferestre lemn stratificat Scorniceşti
 • Ferestre lemn stratificat Sebeş
 • Ferestre lemn stratificat Sebiş
 • Ferestre lemn stratificat Segarcea
 • Ferestre lemn stratificat Seini
 • Ferestre lemn stratificat Sfântu Gheorghe
 • Ferestre lemn stratificat Sibiu
 • Ferestre lemn stratificat Sighetu Marmaţiei
 • Ferestre lemn stratificat Sighişoara
 • Ferestre lemn stratificat Simeria
 • Ferestre lemn stratificat Şimleu Silvaniei
 • Ferestre lemn stratificat Sinaia
 • Ferestre lemn stratificat Siret
 • Ferestre lemn stratificat Slănic
 • Ferestre lemn stratificat Slănic-Moldova
 • Ferestre lemn stratificat Slatina
 • Ferestre lemn stratificat Slobozia
 • Ferestre lemn stratificat Solca
 • Ferestre lemn stratificat Şomcuta Mare
 • Ferestre lemn stratificat Sovata
 • Ferestre lemn stratificat Ştefăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Ştefăneşti
 • Ferestre lemn stratificat Ştei
 • Ferestre lemn stratificat Strehaia
 • Ferestre lemn stratificat Suceava
 • Ferestre lemn stratificat Sulina
 • Ferestre lemn stratificat Tălmaciu
 • Ferestre lemn stratificat Ţăndărei
 • Ferestre lemn stratificat Târgovişte
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Bujor
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Cărbuneşti
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Frumos
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Jiu
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Lăpuş
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Mureş
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Neamţ
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Ocna
 • Ferestre lemn stratificat Târgu Secuiesc
 • Ferestre lemn stratificat Târnăveni
 • Ferestre lemn stratificat Tăşnad
 • Ferestre lemn stratificat Tăuţii-Măgherăuş
 • Ferestre lemn stratificat Techirghiol
 • Ferestre lemn stratificat Tecuci
 • Ferestre lemn stratificat Teiuş
 • Ferestre lemn stratificat Ţicleni
 • Ferestre lemn stratificat Timişoara
 • Ferestre lemn stratificat Tismana
 • Ferestre lemn stratificat Titu
 • Ferestre lemn stratificat Topliţa
 • Ferestre lemn stratificat Topoloveni
 • Ferestre lemn stratificat Tulcea
 • Ferestre lemn stratificat Turceni
 • Ferestre lemn stratificat Turda
 • Ferestre lemn stratificat Turnu Măgurele
 • Ferestre lemn stratificat Ulmeni
 • Ferestre lemn stratificat Ungheni
 • Ferestre lemn stratificat Uricani
 • Ferestre lemn stratificat Urlaţi
 • Ferestre lemn stratificat Urziceni
 • Ferestre lemn stratificat Valea lui Mihai
 • Ferestre lemn stratificat Vălenii de Munte
 • Ferestre lemn stratificat Vânju Mare
 • Ferestre lemn stratificat Vaşcău
 • Ferestre lemn stratificat Vaslui
 • Ferestre lemn stratificat Vatra Dornei
 • Ferestre lemn stratificat Vicovu de Sus
 • Ferestre lemn stratificat Victoria
 • Ferestre lemn stratificat Videle
 • Ferestre lemn stratificat Vişeu de Sus
 • Ferestre lemn stratificat Vlăhiţa
 • Ferestre lemn stratificat Vulcan
 • Ferestre lemn stratificat Zalău
 • Ferestre lemn stratificat Zărneşti
 • Ferestre lemn stratificat Zimnicea
 • Ferestre lemn stratificat Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate