Preturi manopera dulgherie acoperis

Prețul realizării unui acoperiș din lemn variază în funcție de tipul de lemn de construcții și de executant. Prețul indicativ al lemnului de construcții tăiat este de 750 lei/m3. Execuția structurii acoperișului, cu livrarea, realizarea, transportul și montajul complet din lemn clasa II, se ridică la circa 32-38€/m2.

Cui să încredințați realizarea unui acoperiș din lemn? Trimiteți o cerere către dulgherii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL REALIZĂRII UNEI STRUCTURI DE ACOPERIȘ PE CA


Preț pentru un acoperiș din lemn. Preț pentru furnizarea și instalarea unei structuri de acoperiș pe o casă familială de dimensiuni medii

150 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
1000 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Preturi manopera dulgherie acoperis

ALTE PREȚURI PENTRU DULGHERIE

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul consolidării unui acoperiș vechi


RON

RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Dulgher, dulgherie – tot ce trebuie să știți

1. Ce trebuie să știți despre executarea cadrelor de acoperiș

Cadrul acoperiș are rolul de a susține acoperișul. De cele mai multe ori, acesta este executat din lemn masiv sau lipit. Există însă și cadre de acoperiș din oțel sau din alte materiale. Pentru a avea o durată de viață îndelungată, cadrul de acoperiș trebuie să fie mai întâi proiectat și dimensionat corect și apoi executat cu profesionalism. De asemenea, mentenanța cadrului de acoperiș are o importanță deosebit de mare.

Pentru a avea o durată de viață îndelungată, cadrul de acoperiș trebuie să fie mai întâi proiectat și dimensionat corect și apoi executat cu profesionalism
Pentru a avea o durată de viață îndelungată, cadrul de acoperiș trebuie să fie mai întâi proiectat și dimensionat corect și apoi executat cu profesionalism

1.1. Ce caracteristici trebuie să aibă lemnul folosit la executarea cadrelor de acoperiș?

Pentru execuția cadrelor de acoperiș se folosește mai ales lemn de brad. Elementele constitutive ale unui cadru de acoperiș sunt fie din lemn masiv, fie din lemn lipit, pentru a fi suficient de rezistente. Alte specii de lemn folosite la fabricarea cadrelor de acoperiș mai sunt: lemnul de stejar și lemnul de zadă, care sunt însă mai scumpe. Lemnul de brad are o structură fibroasă puternică, fiind astfel un material foarte rezistent și adecvat pentru realizarea cadrelor de acoperiș. Numeroase clădiri urbane vechi de sute de ani s-au păstrat foarte bine datorită faptului că au cadrele de acoperiș din lemn de brad. O studiere atentă a modului în care cadrele de acoperiș ale acestor case vechi au fost realizate a scos la iveală faptul că rezistența și marea lor durabilitate se datorează calității lemnului folosit, ca și poziționării corecte a elementelor constitutive în interiorul construcției, în conformitate cu direcția fibrelor lemnului. În schimb, lemnul de proastă calitate este atacat de insecte și, în ciuda tratării sale chimice, nu va dura decât câteva zeci de ani.

Durata de viață a lemnului depinde de numeroși factori. Pomii trebuie să fie tăiați în mod corect și la timpul potrivit. Apoi, elementele din lemn trebuie fă fie tăiate cu fierăstrăul și apoi uscate. Acestea trebuie să fie corect incorporate în structura cadrului de acoperiș. Lemnul folosit la executarea cadrelor de acoperiș trebuie să aibă umiditatea maximă de 18%, iar dacă se folosește lemn lipit, umiditatea maximă a acestuia trebuie să fie doar de 12%. Dacă elementele din lemn sunt pregătite în mod corect, atunci nu este necesar a le trata cu chimicale. Pentru eliminarea umidității capilare și ocazionale se folosește de sute de ani procedura tratării prin ardere. Astfel, elementele din lemn vor rezista chiar sute de ani. Lemnul uscat corect va avea o contractare și o dilatare minime. La ora actuală, cadrele de acoperiș se proiectează cu ajutorul unor software speciale și se execută folosind mașini de debitare CNC, care asigură o precizie maximă. Elementele vizibile pe casă ale cadrului de acoperiș se șlefuiesc pentru a se obține suprafețe nivelate, iar părțile expuse agenților externi și condițiilor climaterice nefavorabile se protejează cu soluții fungicide și insecticide, care se aplică în două până la trei straturi. Este bine cunoscut faptul că lemnul se înnegrește, își pierde culoare sau se crapă din cauza vântului, a soarelui și a precipitațiilor. Pericolul cel mai mare pentru sănătatea lemnului îl constituie paraziții, care pot produce daune mari, putând distruge și dărâma cadrul de acoperiș. Acesta este motivul pentru care lemnul trebuie să fie impregnat cu mijloace de protecție nedăunătoare, care să reducă și capacitatea de ardere a acestuia.

1.2. Proiectarea și dimensionarea corectă a cadrului de acoperiș

Cadrul de acoperiș trebuie să fie proiectat și dimensionat corect, pentru a își putea susține propria greutate și a susține, de asemenea, greutatea învelișului de acoperiș, ca și a precipitaților (eventualelor ploi și zăpezi abundente), și a rezista la condiții de vânt puternic. Cadrele de acoperiș trebuie să aibă o capacitate portantă medie de aproximativ 270 kg pe metru pătrat. De foarte multe ori, însă, cadrele de acoperiș sunt fie supradimensionate, fie subdimensionate. Acesta este motivul pentru care înainte de a vă apuca de renovarea cadrului de acoperiș trebuie neapărat să angajați un specialist în statică, care să inspecteze starea imobilului și să facă calculul static pentru cadrul acoperișului. La realizarea calculului static se ține seama de: tipul învelișului de acoperiș, cantitățile de zăpadă care cad în zona în care se află imobilul în timpul iernii, dacă în această zonă bat vânturi puternice sau nu. Greutatea învelișului de acoperiș și a zăpezii sunt factori pozitivi pentru cadrul de acoperiș, pentru că îi dau stabilitate, acționând în direcția din sus în jos. Vântul, în schimb, poate acționa în direcția de jos în sus, ca și din lateral. Un alt factor de care se ține seama la realizarea calculului static este posibilitatea producerii de cutremure. Pentru a se asigura siguranța la cutremure, cadrul din lemn al acoperișului trebuie să fie fixat și prins corect în zidurile de susținere ale imobilului, cu elemente de fixare din lemn, dibluri, cepuri și caneluri. Greutatea cadrului de acoperiș este susținută de zidurile de susținere exterioare și interioare, ca și de placa din beton a tavanului.

2. Cum se alege un dulgher bun?

Execuția cadrelor de acoperiș constituie una dintre cele mai dificile lucrări de construcții. Acoperișurile moderne pot fi foarte complexe și pot avea forme dinamice, care implică realizarea de lucrări măiestre de dulgherie și tinichigerie. Indiferent de faptul că doriți numai renovarea unui cadru de acoperiș vechi sau realizarea unuia nou, această muncă trebuie să fie încredințată numai unui specialist în domeniu, care are cunoștințele și experiența necesară pentru realizarea unei execuții de calitate. Gândiți-vă, că un cadru de acoperiș de proastă calitate poate produce daune financiare foarte mari și poate chiar pune în pericol sănătatea și viața oamenilor. În continuare, vă prezentăm câteva motive pentru care alegerea unui executant de cadre de acoperiș de calitate are o importanță esențială:

Cadrul oricărui acoperiș trebuie să reziste necondiționat - chiar și cu adăugarea unui factor de siguranță - la diferite sarcini, și anume: la greutatea proprie, la greutatea învelișului de acoperiș, la greutatea zăpezii și a gheții, ca și la acțiunea vântului. În zona de litoral, acoperișul trebuie să aibă o capacitate portantă de cca. 70kg/m2, iar în zona de munte - în care cad cantități însemnate de zăpadă - capacitatea portantă a cadrului de acoperiș trebuie să fie chiar și de 500 kg/m2 sau mai mult. Capacitatea portantă medie a cadrului de acoperiș trebuie să fie de 270 kg/m2.

În timpul furtunilor puternice iese la iveală, dacă cadrul acoperișului a fost executat corect sau nu. O greșeală frecventă este fixarea proastă a cadrului acoperișului pe ziduri. În timpul furtunilor puternice, rafalele de vânt pot ridica acoperișurile și chiar le pot desprinde de casă, mai ales dacă acoperișul se extinde mult peste perimetrul zidurilor exterioare ale imobilului și vântul bate cu putere de jos în sus. Deci, ancorarea corectă a cadrului acoperișului are o importanță capitală. Acest lucru este la ora actuală ignorat de mulți executanți de cadre de acoperiș fără experiență.

Mai este important a evidenția și faptul că, cadrul acoperișului și învelișul acestuia sunt două componente ale acoperișului complet separate între ele, dar care trebuie să se potrivească foarte bine una cu alta. Cadrele acoperișurilor sunt realizate de dulgheri, în timp ce învelișurile de acoperiș sunt montate de tinichigii sau de montatori specializați. Firmele, care se ocupă cu execuția de acoperișuri de casă, oferă de cele mai multe ori întregul serviciu, adică atât execuția cadrului de acoperiș, cât și montarea învelișului de acoperiș. Angajații acestor firme sunt deci specializați atât în lucrări de dulgherie, cât și în montarea de învelișuri de acoperiș. Aveți grijă mare, dacă vă hotărâți să angajați un meseriaș liber profesionist pentru execuția acoperișului. Asigurați-vă, că acesta are cunoștințele, profesionalismul și experiența necesare pentru a vă executa un acoperiș de calitate.

3. Alte lucrări de dulgherie

Lucrările de dulgherie se încadrează în domeniul construcțiilor și în alte domenii specializate. În domeniul construcțiilor, dulgherul se ocupă mai ales cu realizarea de construcții din lemn, montarea acestora, execuția de schele din lemn, executarea de cofraje și de cadre de acoperiș. În cadrul activității lor, dulgherii colaborează cu meseriași, specializați în alte domenii, cum ar fi: zidari, tinichigii, montatori de acoperișuri etc. Dulgherii mai oferă și lucrări anexe meseriei lor, ca de exemplu: execuția de planuri pentru construcții din lemn și pentru placări cu lemn a unor elemente ale imobilelor.

Deci, lucrările de dulgherie sunt foarte variate. Iată câteva dintre cele mai frecvente astfel de lucrări:

- studierea și interpretarea proiectelor, realizarea proiectelor;

- execuția design-ului pentru diferite construcții din lemn;

- stabilirea și optimizarea procesului de fabricație;

- repararea de elemente sau părți ale produselor de dulgherie;

- mentenanța componentelor produselor de dulgherie.

Pe lângă realizarea de cadre de acoperiș, mai există 4 categorii de lucrări de dulgherie.

Iată, care sunt acestea:

3.1. Lucrări generale de dulgherie-tâmplărie

Aceste lucrări sunt destinate readaptării și modernizării imobilelor. Ele pot fi și lucrări de reparații și îmbunătățire a aspectului diferitelor elemente ale locuinței. Dulgherii vă pot construi terase din lemn, pergole, pavilioane din lemn, vă pot monta sau repara pereții de compartimentare ai casei, vă pot monta uși și ferestre noi etc.

3.2. Lucrări de armare, cofrare și turnare beton

Dulgherii sunt specializați și în executarea de diferite cofraje și elemente marginale. Cofrajele se execută mai ales din plăci OSB, dar și din alte materiale. În cofraje, dulgherii fixează armaturile și apoi toarnă betonul. În acest fel, dulgherii execută ziduri din beton armat, plăci de etaj, elemente de susținere, elemente de legătură sau conexiuni orizontale, verticale sau oblice din beton armat, scări drepte, curbate sau rotunde din beton armat, ca și alte construcții mai mult sau mai puțin complicate tot din beton armat.

3.3. Execuția de vapoare și bărci

Dulgherii specializați în execuția de vase maritime fabrică și repară bărci, vapoare și orice fel de vase maritime, respectând în mod absolut proiectele și specificațiile clienților. Dulgherii pot participa atât la realizarea marilor vase de croazieră, cât și la repararea de bărci și vapoare ale unor pescari sau proprietari privați. Dulgherii nu lucrează numai cu lemnul, ci și cu materiale din plastic, sticlă sau aluminiu. Sarcinile dulgherilor, care activează în domeniul construcției de vase maritime, includ: construirea de componente ale vaselor maritime, ca și de cadre și schele; montarea elementelor constitutive ale vaselor maritime; reparații la vase maritime; finisarea suprafețelor vaselor maritime, inspectarea preventivă a vaselor maritime etc.

3.4. Execuția de cadre de acoperiș pentru case prefabricate

Scheletele caselor prefabricate sunt formate din elemente din lemn orizontale și verticale. La fabricarea acestor schelete se folosește lemn lipit respectiv componente din lemn lipite pe laturile lor lungi. În baza proiectului arhitectural, dulgherul execută cu ajutorul unui software specializat un plan tridimensional al construcției scheletice, ca și planuri detaliate, pentru fiecare element constitutiv în parte. Elementele construcției scheletice sunt realizate la o mașină de debitat CNC. Pereții imobilului se realizează în atelier și se transportă la locație, unde se asamblează între ei.

4. Procedura de execuție a unui cadru de acoperiș din lemn

Cadrul de acoperiș va suporta toate sarcinile menționate deja în acest articol și va avea o durată de viață de câteva zeci de ani sau chiar de sute de ani, dacă este corect proiectat și executat. Nici nu putem accentua suficient în cuvinte, cât de importantă este documentația de proiect pentru cadrul de acoperiș, care trebuie să fie adecvată, executată cu profesionalism, și trebuie să conțină în mod obligatoriu următoarele elemente:

- planul întregului cadru de acoperiș, cu menționarea materialelor alese;

- o schiță cu secțiunea transversală a elementelor construcției portante și a conexiunilor acestor elemente, cu menționarea tipului mijlocului de conectate, a numărului elementelor și a modului de distribuire a acestora;

- detaliile conexiunilor elementelor cadrului de acoperiș, ca și ale montării întregului cadru pe construcție.

Din păcate, mulți clienți nu consideră necesară execuția unui proiect exact al cadrului de acoperiș și a calculelor aferente, dorind să elimine costurile acestora, care nu li se par necesare. Respectivii clienți trebuie să înțeleagă, că aceste planuri și calcule sunt unica metodă de a verifica pe hârtie, fără nici o daună, siguranța construcției și a elementelor ei constitutive, și de a fi siguri că acoperișul va fi rezistent din punct de vedere mecanic și în totalitate stabil.

Iată ce etape implică executarea unui cadru de acoperiș:

1. Vizita la locație și măsurătorile.

2. Execuția calculelor și a construcției cu un software adecvat.

3. Tăierea lemnului manual sau cu o mașină de debitare CNC. În cazul folosirii unei mașini de debitare CNC procesele tehnologice sunt automatizate, tăierea și consumul de material este optimizată, calitatea produselor este constantă, condițiile de muncă sunt mai ușoare și costurile lucrărilor mai mici.

4. Asamblarea elementelor tăiate în atelier pentru ca montajul la locație să fie cât mai eficient;

5. Execuția unui plan exact de asamblare.

6. Transportarea elementelor cadrului de acoperiș la locație și montajul cadrului de acoperiș pe casă.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂMODIFICARE ACOPERIS ACOPERITOARE MASINI

Bună ziua,

Demontarea acoperis si extindere/reconstruire. Am nevoie de un dulgher.

Mulțumesc 360 RON la 600 RON


........

DULGHERIE ACOPERIS

Bună ziua,

Am nevoie de dulgherie, cca 140 mp. Nu e nevoie de beton. Trebuie refacut acoperisul.

Mulțumesc 720 RON la 1200 RON


........

LUCRARE DE DULGHERIE ACOPERIS 2 APE 240 MP

Bună ziua,

Am nevoie de constructia unui acoperis in 2 ape structura de lemn. Este un acoperis normal si simplu.

Mulțumesc 900 RON la 1500 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, ACOPERIS ȘI DULGHERIE, 9 X 5 M
Dulgherie, Valea Mare

3477.6 RON la 5796 RON

PREȚUL, MODIFICARE UNGHI DE INCLINARE ACOPERIȘ IN 2 APE 14X5ML., ACOPERIȘ IN 2 APE 14X5ML.
Dulgherie, Otopeni

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, DE SCHIMBAT 2 STALPI DEC 10X10 CM LA O TERASA, 2 ( 10 X 10 CM)
Dulgherie, Urişor

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, ACOPERIS NOU SI INVELITOARE TIGLA CERAMICA, ACOPERIS IN 4 APE
Dulgherie, Sulina

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE STRUCTURA ACOPERIS, 300 MP
Dulgherie, Bălteni

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, COPERTINA DE LEMN, 3 METRI X 2 METRI
Dulgherie, Constanţa

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, REALIZAREA LUCRARI DE DULGHERIE SI FIERARIE PROIECT NOU,
Dulgherie, Blaj

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, DULGHERIE ACOPERIS + TABLA, LEMN STEJAR, 600 MP
Dulgherie, Voluntari

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, DEMONTARE, MUTARE SI MONTARE LA LOC DEFINITIV CONSTRUCTIE DE LEMN ,
Dulgherie, Piteşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ECHIPA DULGHERI CARE SA RIDICE HALA DE CALARIE DEMONTATĂ, 726 MP
Dulgherie, Mogoşoaia

9563.4 RON la 15939 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE ACOPERIS DULGHERIE, 130 MP
Dulgherie, Bucureşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, MODIFICARE ACOPERIȘ TOTAL,
Dulgherie, Bucureşti

2608.2 RON la 4347 RON

PREȚUL, ACOPERIS NOU. 250MP, 6X30METRI
Dulgherie, Homorod

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REPARATII SOPRON SI TROTUAR BETON 10 ML, 10 ML
Dulgherie, Albeşti

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, DULGHERIE ACOPERIS, 1
Dulgherie, Bucureşti

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, CONSOLIDARE ACOPERIȘ, 1
Dulgherie, Bucureşti

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, EXECUȚIE STRUCTURA MANSARDA, 45 M2
Dulgherie, Braşov

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, REPARATIE ACOPERIS TERASA, 20 M2
Dulgherie, Iaşi

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, DULGHERIE, 80 M2
Dulgherie, Comandău

1956.15 RON la 3260.25 RON

PREȚUL, RENOVARE ACOPERIS, 200MP
Dulgherie, Cornetu

5216.4 RON la 8694 RON

PREȚUL, DE BATUT SAGEACUL,
Dulgherie, Bucureşti

434.7 RON la 724.5 RON

PREȚUL, SCÂNDURĂ 6MC PENTRU ACOPERIȘ ,
Dulgherie, Ocnele Mari

217.35 RON la 362.25 RON

PREȚUL, DULGHERIE COMPLETĂ , 40 MP
Dulgherie, Bucureşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, MONTAJ PAZIE, 50 ML
Dulgherie, Cireşu

1304.1 RON la 2173.5 RON

PREȚUL, ACOPERIS, DULGHERIE, FOLIE, ÎNVELITOARE, JGHEABURI ȘI ACCESORII, DA
Dulgherie, Clinceni

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, RENOVARE ACOPERIS DRANITA,
Dulgherie, Boroaia

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, RENOVARE ACOPERIS DULGHERIE ,TABLA23MP, 23MP
Dulgherie, Bucureşti

869.4 RON la 1449 RON

PREȚUL, REALIZARE ACOPERIS LEMN SI TIGLA METALICA, 400MP
Dulgherie, Bălăuşeri

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, REALIZAREA UNUI ACOPERIS PENTRU UN BLOC, 450MP
Dulgherie, Iernut

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, COMPARTIMENTARE POD, PT MANSARDARE. MODIFICARE POZITIE POPICI, 35MP
Dulgherie, Hideaga

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, REPARATIE STRUCTURA LEMN ACOPERIS CASA (1/3 DIN ACOPERIS),
Dulgherie, Bucureşti

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, REPARATIE ACOPERIS ,CAPRIORI , PAZIE , VOPSIRE LEMN ,
Dulgherie, Secăria

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, RIDICARE MANSARDA, FAZA3
Dulgherie, Balş

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, CONSTRUIRE ACOPERIȘ , 100 MP
Dulgherie, Târgu Frumos

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, REPARAT ACOPERIS,
Dulgherie, Boghiş

3042.9 RON la 5071.5 RON

PREȚUL, EXTINDERE ACOPERIS, 20 MP
Dulgherie, Belciugatele

869.4 RON la 1449 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

DULGHERIE LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

1277+ FIRME PENTRU DULGHERIE
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL DULGHERIE?

 • Dulgherie Abrud
 • Dulgherie Adjud
 • Dulgherie Agnita
 • Dulgherie Aiud
 • Dulgherie Alba Iulia
 • Dulgherie Aleşd
 • Dulgherie Alexandria
 • Dulgherie Amara
 • Dulgherie Anina
 • Dulgherie Aninoasa
 • Dulgherie Arad
 • Dulgherie Ardud
 • Dulgherie Avrig
 • Dulgherie Azuga
 • Dulgherie Babadag
 • Dulgherie Bacău
 • Dulgherie Baia de Aramă
 • Dulgherie Baia de Arieş
 • Dulgherie Baia Mare
 • Dulgherie Baia Sprie
 • Dulgherie Băile Govora
 • Dulgherie Băile Herculane
 • Dulgherie Băile Olăneşti
 • Dulgherie Băile Tuşnad
 • Dulgherie Băileşti
 • Dulgherie Bălan
 • Dulgherie Bălceşti
 • Dulgherie Balş
 • Dulgherie Băneasa
 • Dulgherie Baraolt
 • Dulgherie Bârlad
 • Dulgherie Bechet
 • Dulgherie Beclean
 • Dulgherie Beiuş
 • Dulgherie Berbeşti
 • Dulgherie Bereşti
 • Dulgherie Bicaz
 • Dulgherie Bistriţa
 • Dulgherie Blaj
 • Dulgherie Bocşa
 • Dulgherie Boldeşti-Scăeni
 • Dulgherie Bolintin-Vale
 • Dulgherie Borşa
 • Dulgherie Borsec
 • Dulgherie Botoşani
 • Dulgherie Brad
 • Dulgherie Brăila
 • Dulgherie Bran
 • Dulgherie Braşov
 • Dulgherie Breaza
 • Dulgherie Brezoi
 • Dulgherie Broşteni
 • Dulgherie Bucecea
 • Dulgherie Bucureşti
 • Dulgherie Budeşti
 • Dulgherie Buhuşi
 • Dulgherie Bumbeşti-Jiu
 • Dulgherie Buşteni
 • Dulgherie Buzău
 • Dulgherie Buziaş
 • Dulgherie Cajvana
 • Dulgherie Calafat
 • Dulgherie Călan
 • Dulgherie Călăraşi
 • Dulgherie Călimăneşti
 • Dulgherie Câmpeni
 • Dulgherie Câmpia Turzii
 • Dulgherie Câmpina
 • Dulgherie Câmpulung
 • Dulgherie Câmpulung Moldovenesc
 • Dulgherie Caracal
 • Dulgherie Caransebeş
 • Dulgherie Carei
 • Dulgherie Cavnic
 • Dulgherie Căzăneşti
 • Dulgherie Cehu Silvaniei
 • Dulgherie Cernavodă
 • Dulgherie Chişineu-Criş
 • Dulgherie Ciacova
 • Dulgherie Cisnădie
 • Dulgherie Cluj-Napoca
 • Dulgherie Codlea
 • Dulgherie Comăneşti
 • Dulgherie Comarnic
 • Dulgherie Constanţa
 • Dulgherie Copşa Mică
 • Dulgherie Corabia
 • Dulgherie Costeşti
 • Dulgherie Covasna
 • Dulgherie Craiova
 • Dulgherie Cristuru Secuiesc
 • Dulgherie Cugir
 • Dulgherie Curtea de Argeş
 • Dulgherie Curtici
 • Dulgherie Dăbuleni
 • Dulgherie Darabani
 • Dulgherie Dărmăneşti
 • Dulgherie Dej
 • Dulgherie Deta
 • Dulgherie Deva
 • Dulgherie Dolhasca
 • Dulgherie Dorohoi
 • Dulgherie Drăgăneşti
 • Dulgherie Drăgăneşti-Olt
 • Dulgherie Drăgăşani
 • Dulgherie Dragomireşti
 • Dulgherie Drobeta-Turnu Severin
 • Dulgherie Eforie
 • Dulgherie Făgăraş
 • Dulgherie Făget
 • Dulgherie Fălticeni
 • Dulgherie Făurei
 • Dulgherie Feteşti
 • Dulgherie Fieni
 • Dulgherie Fierbinţi-Târg
 • Dulgherie Filiaşi
 • Dulgherie Flămânzi
 • Dulgherie Focşani
 • Dulgherie Frasin
 • Dulgherie Fundulea
 • Dulgherie Găeşti
 • Dulgherie Galaţi
 • Dulgherie Gătaia
 • Dulgherie Geoagiu
 • Dulgherie Gheorgheni
 • Dulgherie Gherla
 • Dulgherie Ghimbav
 • Dulgherie Giurgiu
 • Dulgherie Gura Humorului
 • Dulgherie Hârlău
 • Dulgherie Hârşova
 • Dulgherie Haţeg
 • Dulgherie Horezu
 • Dulgherie Huedin
 • Dulgherie Hunedoara
 • Dulgherie Huşi
 • Dulgherie Ianca
 • Dulgherie Iaşi
 • Dulgherie Iernut
 • Dulgherie Ineu
 • Dulgherie Însurăţei
 • Dulgherie Întorsura Buzăului
 • Dulgherie Isaccea
 • Dulgherie Jibou
 • Dulgherie Lehliu-Gară
 • Dulgherie Lipova
 • Dulgherie Liteni
 • Dulgherie Livada
 • Dulgherie Luduş
 • Dulgherie Lugoj
 • Dulgherie Lupeni
 • Dulgherie Mangalia
 • Dulgherie Mărăşeşti
 • Dulgherie Marghita
 • Dulgherie Medgidia
 • Dulgherie Mediaş
 • Dulgherie Miercurea Nirajului
 • Dulgherie Miercurea Sibiului
 • Dulgherie Miercurea-Ciuc
 • Dulgherie Mihăileşti
 • Dulgherie Milişăuţi
 • Dulgherie Mioveni
 • Dulgherie Mizil
 • Dulgherie Moineşti
 • Dulgherie Moldova Nouă
 • Dulgherie Moreni
 • Dulgherie Motru
 • Dulgherie Murfatlar
 • Dulgherie Murgeni
 • Dulgherie Nădlac
 • Dulgherie Năsăud
 • Dulgherie Năvodari
 • Dulgherie Negreşti
 • Dulgherie Negreşti-Oaş
 • Dulgherie Negru Vodă
 • Dulgherie Nehoiu
 • Dulgherie Novaci
 • Dulgherie Nucet
 • Dulgherie Ocna Mureş
 • Dulgherie Ocna Sibiului
 • Dulgherie Ocnele Mari
 • Dulgherie Odobeşti
 • Dulgherie Odorheiu Secuiesc
 • Dulgherie Olteniţa
 • Dulgherie Oneşti
 • Dulgherie Oradea
 • Dulgherie Orăştie
 • Dulgherie Oraviţa
 • Dulgherie Orşova
 • Dulgherie Oţelu Roşu
 • Dulgherie Ovidiu
 • Dulgherie Panciu
 • Dulgherie Pâncota
 • Dulgherie Paşcani
 • Dulgherie Pătârlagele
 • Dulgherie Pecica
 • Dulgherie Petrila
 • Dulgherie Petroşani
 • Dulgherie Piatra-Neamţ
 • Dulgherie Piatra-Olt
 • Dulgherie Piteşti
 • Dulgherie Ploieşti
 • Dulgherie Plopeni
 • Dulgherie Podu Iloaiei
 • Dulgherie Pogoanele
 • Dulgherie Potcoava
 • Dulgherie Predeal
 • Dulgherie Pucioasa
 • Dulgherie Răcari
 • Dulgherie Rădăuţi
 • Dulgherie Râmnicu Sărat
 • Dulgherie Râmnicu Vâlcea
 • Dulgherie Râşnov
 • Dulgherie Recaş
 • Dulgherie Reghin
 • Dulgherie Reşiţa
 • Dulgherie Roman
 • Dulgherie Roşiori de Vede
 • Dulgherie Rovinari
 • Dulgherie Roznov
 • Dulgherie Rupea
 • Dulgherie Săcele
 • Dulgherie Săcueni
 • Dulgherie Salcea
 • Dulgherie Sălişte
 • Dulgherie Săliştea de Sus
 • Dulgherie Salonta
 • Dulgherie Sângeorgiu de Pădure
 • Dulgherie Sângeorz-Băi
 • Dulgherie Sânnicolau Mare
 • Dulgherie Sântana
 • Dulgherie Sărmaşu
 • Dulgherie Satu Mare
 • Dulgherie Săveni
 • Dulgherie Scorniceşti
 • Dulgherie Sebeş
 • Dulgherie Sebiş
 • Dulgherie Segarcea
 • Dulgherie Seini
 • Dulgherie Sfântu Gheorghe
 • Dulgherie Sibiu
 • Dulgherie Sighetu Marmaţiei
 • Dulgherie Sighişoara
 • Dulgherie Simeria
 • Dulgherie Şimleu Silvaniei
 • Dulgherie Sinaia
 • Dulgherie Siret
 • Dulgherie Slănic
 • Dulgherie Slănic-Moldova
 • Dulgherie Slatina
 • Dulgherie Slobozia
 • Dulgherie Solca
 • Dulgherie Şomcuta Mare
 • Dulgherie Sovata
 • Dulgherie Ştefăneşti
 • Dulgherie Ştefăneşti
 • Dulgherie Ştei
 • Dulgherie Strehaia
 • Dulgherie Suceava
 • Dulgherie Sulina
 • Dulgherie Tălmaciu
 • Dulgherie Ţăndărei
 • Dulgherie Târgovişte
 • Dulgherie Târgu Bujor
 • Dulgherie Târgu Cărbuneşti
 • Dulgherie Târgu Frumos
 • Dulgherie Târgu Jiu
 • Dulgherie Târgu Lăpuş
 • Dulgherie Târgu Mureş
 • Dulgherie Târgu Neamţ
 • Dulgherie Târgu Ocna
 • Dulgherie Târgu Secuiesc
 • Dulgherie Târnăveni
 • Dulgherie Tăşnad
 • Dulgherie Tăuţii-Măgherăuş
 • Dulgherie Techirghiol
 • Dulgherie Tecuci
 • Dulgherie Teiuş
 • Dulgherie Ţicleni
 • Dulgherie Timişoara
 • Dulgherie Tismana
 • Dulgherie Titu
 • Dulgherie Topliţa
 • Dulgherie Topoloveni
 • Dulgherie Tulcea
 • Dulgherie Turceni
 • Dulgherie Turda
 • Dulgherie Turnu Măgurele
 • Dulgherie Ulmeni
 • Dulgherie Ungheni
 • Dulgherie Uricani
 • Dulgherie Urlaţi
 • Dulgherie Urziceni
 • Dulgherie Valea lui Mihai
 • Dulgherie Vălenii de Munte
 • Dulgherie Vânju Mare
 • Dulgherie Vaşcău
 • Dulgherie Vaslui
 • Dulgherie Vatra Dornei
 • Dulgherie Vicovu de Sus
 • Dulgherie Victoria
 • Dulgherie Videle
 • Dulgherie Vişeu de Sus
 • Dulgherie Vlăhiţa
 • Dulgherie Vulcan
 • Dulgherie Zalău
 • Dulgherie Zărneşti
 • Dulgherie Zimnicea
 • Dulgherie Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate