Pentru zona

    Firmă demolări preț

    Costul unei demolări depinde în foarte mare măsură de materialul din care este construit peretele și de înălțimea și gradul de accesibilitate ale șantierului. Prețul demolării unor ziduri din cărămidă de până la 15 cm grosime se ridică la 30-60 lei/m2.

    Cui să încredințați demolarea pereților? Trimiteți o cerere către executanții demolărilor din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul demolării manuale


    Prețul demolării manuale. Prețul demolării unor ziduri din cărămidă de până la 15 cm grosime.

    40 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    60 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Demolare pereți

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Căratul molozului


    mc

    RON/mc

    RON

    mc

    RON/mc

    RON

    mc

    RON/mc

    RON

    Prețul demolării elementelor din beton/beton armat


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul demolării pereților din zidărie

    Poate una dintre cele mai dese întrebări pe care și-o pune oricine este dacă un perete poate fi sau nu demolat, dacă are rol structural sau nu. Acest răspuns îl puteți găsi prin apelarea la serviciile unui arhitect care are in spate o întreagă echipă de ingineri, experți tehnici cât si ingineri de rezistență.

    Este bine de știut că pentru orice modificări interioare ale unui spațiu ce presupun reconfigurare interioară prin mărirea suprafețelor și rezultarea altor spații decât cele specificate în fișa de cadastru, este necesară obținerea unei autorizații de construire sau demolare, după caz.


    mc

    RON/mc

    RON

    Prețul demolării șapei


    mp

    RON/mp

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Demolări de clădiri - tot ce trebuie să știți

    1. Demolarea clădirilor - ce trebuie să știți?

    1.1. Ce înseamnă „demolare majoră”?

    Demolarea pe scară largă a clădirilor din industria construcțiilor presupune demontarea și demolarea, de fapt, îndepărtarea elementelor de construcție mai mari. Acestea sunt atât elemente portante cât și neportante de dimensiuni mai mari, care nu pot fi demontate cu ușurință, adică dezasamblate și eliminate la deșeu. Când vorbim de demolări complexe și la scară largă, ne referim în principal la demolarea elementelor structurale, adică a elementelor portante ale clădirii. Pentru demolare, mai ales dacă este o clădire mai mare, este necesar să găsiți executanți profesioniști care să fie specializați în acest tip de lucrări și să aibă toate echipamentele și utilajele necesare. Strategia este importantă aici, iar munca trebuie făcută de profesioniști, altfel o parte din clădire se poate prăbuși și poate provoca daune ireparabile.

    Demolările majore includ demolarea elementelor portante și a clădirilor întregi
    Demolările majore includ demolarea elementelor portante și a clădirilor întregi

    1.2. Servicii de demolare

    Când vorbim de demolare, ne referim la lucrări de construcții majore sau minore. Demolările minore sunt, de exemplu, îndepărtarea pereților neportanți (despărțitori), părțile acestora sau străpungerile prin pereții neportanți. Demolările majore sunt demolarea unor părți ale întregii clădiri, cum ar fi, de exemplu, completări sau suprastructuri ilegale, plăcile de mezanin, elemente de construcție, părți de acoperiș, coșuri și altele asemenea. Tipul de demolare depinde de modul în care ar trebui gestionat întregul proces și care executanți și experți ar trebui angajați. Cel mai important lucru în demolarea părților unei clădiri este siguranța, deoarece acestea sunt în mare parte locuri de muncă periculoase, cu sarcini și utilaje grele.

    1.3. Când este rentabilă demolarea?

    În astfel de chestiuni, prima întrebare ar trebui să fie întotdeauna ce se poate câștigă. Deoarece aceasta este o intervenție majoră, este necesar să cântăriți cu atenție avantajele și dezavantajele unei astfel de decizii, deoarece este ireversibilă. Motivul principal al demolării în majoritatea cazurilor este nesiguranța - atunci când clădirea este instabilă din punct de vedere structural și inacceptabilă pentru o viață în siguranță continuă - uneori din cauza unui accident (incendiu, explozie, dezastre naturale sau altele asemenea), deși cea mai des întâlnită situație este clădirea neglijată și nefolosită o perioadă lungă de timp și care și-a pierdut complet forma și funcția inițială. Demolarea dă roade atunci când permite crearea a ceva nou care va mări calitatea vieții într-o anumită locație. Dacă, de exemplu, tavanul este prea jos, merită să-l dărâmați și să îl ridicați (dacă planul permite). Dacă ați cumpărat un teren în care casa este într-o stare foarte proastă, iar renovarea și reconstrucția ar fi mai complicate și mai costisitoare, merită să o dărâmați și să construiți ceva mai bun. Este cu siguranță o investiție excelentă să faceți o pătrundere într-un perete din casă, unde o astfel de intervenție ar contribui semnificativ la o mai bună conexiune a spațiului și o mai mare funcționalitate.

    1.4. Construcția de înlocuire

    Proprietarii terenurilor decid adesea să demoleze cea existentă pentru a construi o nouă clădire în locul ei. Motivul pentru aceasta este de obicei faptul că vechea clădire nu corespunde așteptărilor sau cerințelor sau că doresc să construiască ceva complet diferit pe teren.

    2. Documentație pentru demolare

    Autorizația de demolare este actul final de autoritate al administrației publice competente conform legii în vigoare, în baza căruia se pot realiza lucrări de desființare a construcțiilor (fie acestea parțiale sau totale), inclusiv a anexelor sau a amenajărilor. Să spunem ca ați achiziționat un teren pe care este construită o casă, care nu mai corespunde normelor de modernitate actuală, singura variantă fiind demolarea pentru a va elibera terenul cu scopul construiri unei case noi fără a mai ține cont de clădirea existentă deja pe teren. Pentru a putea face acest lucru, aveți nevoie de un aviz de demolare, care presupune anumite implicații legislative, respectiv o documentație specifică.

    În cazul în care va hotarati să mențineți casa așa cum e ea pe teren, doar vreți să o extindeți, să o schimbați după standardele estetice și de confort dorite, dar pe teren mai există un garaj sau un coteț, poate și un gard care vă deranjează, pentru a le putea dărâma, aveți nevoie de un aviz de demolare. Excepție de la regulă sunt construcțiile din zona protejată și clasa de monument, pentru acestea legal nu ar trebui să se emite o autorizație de demolare, doar dacă sunt cazuri excepționale. Achiziționarea terenurilor în a căror incintă se află clădiri monument implică conservarea acestor construcții și mai multe constrângeri în funcție de cazul specific.

    Conform articolului 8 din: Legea nr. 50/1991: demolarea, dezafectarea ori dezmembrarea, parțială sau totală, a construcțiilor, a dependințelor, a amenajărilor exterioare sau exploatările de suprafață sau subterane se face doar pe baza autorizației de demolare obținută de la primărie.

    În urma achitării unor taxe, pentru ca să puteți face rost de o autorizație de demolare, aveți nevoie de următoarele documente:

    • Cerere tip cu anexa;
    • Actul de proprietate;
    • Documentație tehnică pentru autorizarea lucrărilor de demolare (DtaD);
    • Chitanțele care dovedesc achitarea taxelor de demolare;
    • Declarație pe propria răspundere pentru a demonstra că nu există litigiu;
    • Certificat de urbanism și avizele certificatului de urbanism;
    • Fotografii cu clădirea care urmează a fi demolată, obligatoriu poze cu toate fațadele.

    În general, vă recomandăm să vă întrebați întotdeauna despre reglementările aplicabile fie în municipiul dumneavoastră, fie la inspecția competentă pentru a evita inconvenientele.

    3. Plan de demolare a clădirii

    3.1. Care este planul de demolare?

    Planul de demolare face parte din proiectul de obținere a autorizației de demolare, pentru eliminarea unui anumit imobil. Planul de demolare constă dintr-o pagină de copertă care conține toate informațiile generale despre clădire și toți participanții, o declarație a proiectantului responsabil, un raport tehnic și desene ale clădirii.

    3.2. Prima pagină

    Pagina de titlu este de fapt coperta întregului document, în care trebuie găsite informații generale, precum tipul și numărul proiectului, tipul construcției, cine este investitorul, locația exactă și proiectantul sau managerul de proiect, care este de obicei aceeași persoană. Tipul de construcție este tratat ca reconstrucție, extindere, îndepărtare sau reabilitare energetică a clădirii. Aceste date sunt imediat urmate de fișe, adică documente individuale cu alte informații mai detaliate, precum declarația proiectantului responsabil care a realizat planul. Prin aceasta, proiectantul garantează și se obligă că intervenția de îndepărtare, adică demolarea clădirii, va fi în conformitate cu cerințele și condițiile legale, și că a obținut toate avizele și studiile necesare.

    3.3. Sarcina proiectului

    Sarcina proiectului include date de bază despre clădire, descrierea stării existente, procesul de demolare, descrierea lucrărilor pregătitoare necesare, descrierea demolării, descrierea și respectarea tehnicilor de siguranță atunci când părțile individuale sunt îndepărtate în moduri diferite, descrierea și respectarea tehnicilor de siguranță. în cazul demolării manuale, metode de prevenire a apariției unor cantități excesive de praf și a altor pericole, perioada de demolare planificată și inventarierea deșeurilor de construcții în timpul lucrărilor.

    3.4. Inventarul cantității de deșeuri de construcții planificate

    Lucrările de demolare necesită un inventar al deșeurilor generate în timpul procesului. Acesta se numește inventar al cantității de deșeuri pe tip. Pe lângă tipul de material, în tabelul de inventar se mai regăsește și cantitatea de moloz creată în timpul execuției lucrărilor. Colectarea și eliminarea deșeurilor trebuie efectuate în conformitate cu studiul privind gestionarea corectă a deșeurilor.

    3.5. Plan de demolare a clădirii

    Scopul principal al întregii întreprinderi este demolarea în siguranță a întregii clădiri sau a unei părți a acesteia. În acest sens, planurile și schițele de demolare sunt o parte indispensabilă a pregătirii. Doar pe baza acestor planuri poate începe chiar și îndepărtarea. Planurile, adică desenele, includ de obicei planul de etaj al parterului, mansardă, acoperiș, precum și secțiuni transversale caracteristice. Toate desenele sunt, desigur, realizate la scara corespunzătoare, astfel încât toate datele necesare să poată fi văzute și extrase din ele. Scara poate fi 1:500, desenele în plan și secțiune 1:100, iar unele detalii înregistrate la scară 1:50 sau 1:20. Planul principal trebuie să includă întreaga situație de pe parcelă, în care toate elementele și părțile clădirii care urmează să fie demolate sunt marcate clar cu culori (de exemplu, roșu). Planul trebuie să fie precis și detaliat, astfel încât executantul să poată ști cu certitudine ce elemente trebuie demolate și care nu. De asemenea, planul trebuie să prevadă și să explice soluții alternative, în cazul în care acestea sunt prevăzute pentru implementare și care conduc la eliminarea a tot ceea ce este propus.

    3.6. Îndepărtarea materialului

    Deja pe șantierul propriu-zis, dacă este fezabil din cauza spațiului disponibil, ar trebui prevăzut un loc pentru eliminarea temporară a deșeurilor. Dacă materialul poate fi reciclat, acesta poate fi, de asemenea, vândut și procesat într-o materie primă nouă. Dacă acest lucru nu este posibil, acesta este dus la un depozit de deșeuri desemnat, unde este eliminat în mod corespunzător. În unele cazuri, deșeurile pot fi reciclate la locul demolării și utilizate pentru rambleuri sau ca suport pentru plăcile de mezanin în timpul procesului de demolare, dar aceasta este mai mult o excepție decât o regulă, deoarece elementele demolate sunt de obicei într-o stare atât de proastă încât nu pot fi reutilizate fără recondiționare sau reciclare ulterioară.

    3.7. Protecție în timpul procesului de demolare

    Demolarea este o lucrare de construcții potențial periculoasă, care necesită multe precauții și atenție. Protecția este asigurată prin descrierea procesului de demolare și a echipamentelor adecvate care vor fi utilizate pentru fiecare fază a lucrării. Totodată, este foarte important ca șantierul să fie amenajat în conformitate cu cerințele de siguranță pe șantiere, care necesită anumite măsuri de siguranță pentru lucrările în curs. Întrucât este vorba despre demolarea clădirii, trebuie asigurată siguranța clădirilor din jur, și nu doar a oamenilor. Acest lucru este cu atât mai important dacă lucrările se desfășoară în apropierea clădirilor din jur, adică într-un mediu urban. Acesta este unul dintre motivele pentru care este necesar să se angajeze experți care au o vastă experiență în acest tip de muncă.

    3.8. Mașini și echipamente de construcții

    În raportul tehnic se menționează și utilajele de construcții care vor fi utilizate pentru demolarea clădirii de pe șantier și transportul deșeurilor. Toate mașinile, uneltele și echipamentele enumerate în raportul tehnic trebuie să îndeplinească cerințele și să fie testate pentru a se ști că sunt sigure pentru utilizare. Muncitorii care se ocupă de acestea trebuie să aibă certificate de lucru cu utilajele în cauză.

    4. Demolarea elementelor neportante

    Îndepărtarea elementelor neportante nu este o lucrare de construcție solicitantă și nu necesită autorizație de construire. La demolarea pereților neportanți nu există pericolul ca dărâmarea acestora să afecteze statica și să provoace prăbușirea unei părți. Îndepărtarea elementelor neportante include, de exemplu, demolarea pereților despărțitori, deschiderile prin pereți neportanți pentru uși sau ferestre, demolarea scărilor neportante și altele asemenea. În principiu, puteți efectua singuri o astfel de demolare, dar este necesar să rețineți că sunt necesare unelte specifice, mai ales dacă elementele sunt lipite de suprafața de lucru. Vă sfătuim să angajați o echipă care să poată îndepărta în siguranță aceste elemente fără a deteriora alte părți ale casei și, în același timp, să se ocupe de transportarea deșeurilor la locul de depozitare a acestuia. Înainte de demolare, obligatoriu mai întâi trebuie oprită electricitatea și apa.

    5. Demolarea elementelor de sprijin

    Demolarea elementelor portante este mai complexă, deoarece piesele care susțin casa existentă sunt îndepărtate. O astfel de demolare ar trebui lăsată în seama profesioniștilor, deoarece clădirea trebuie susținută corespunzător în punctele cheie în timpul lucrărilor pentru a preveni prăbușirea. Până când elementele distruse sunt înlocuite cu altele noi care preiau sarcina casei, este necesară asigurarea unui sprijin temporar. Demolarea elementelor de susținere se poate face manual sau mecanic. Ce metodă va fi aplicată depinde de materialul elementului structural care urmează să fie demolat. Betonul armat nu poate fi demolat manual, deoarece este necesar un ferăstrău cu fir diamantat, în timp ce un zid de cărămidă poate fi demolat și cu mâna. Demolarea elementelor de susținere are loc întotdeauna de sus în jos, ceea ce înseamnă că începe de la acoperiș, unde sarcina este minimă, și progresează treptat către sol. Înainte de demolare, obligatoriu mai întâi trebuie oprită electricitatea și apa.

    5.1. Ce sunt pereții portanți?

    Atunci când se stabilește dacă peretele care urmează să fie demolat este portant sau neportant (perete despărțitor), trebuie mai întâi să se stabilească din ce material este realizat. Cel mai simplu mod de a afla este să îndepărtați straturile de suprafață, de fapt, acoperirile de perete și tencuiala sau gipsul și să vedeți ce se ascunde dedesubt. Dacă peretele este din gips-carton sau knauf-board sau knauf, atunci cu siguranță este neportant, iar dacă este beton, cu siguranță este portant. Nu veți putea demola singuri pereții de beton, deoarece este necesar un ferăstrău cu fir diamantat datorită armăturii din oțel din interior.

    Dacă peretele este din cărămizi, situația este oarecum diferită, deoarece nu este atât de ușor de determinat dacă este portant sau nu. Aici, în principiu, se aplică regula că pereții portanți sunt aceia mai groși de 15 cm, iar restul sunt neportanți. La blocurile de locuit, pereții au cel puțin o cincime din înălțimea tavanului de etaj, iar la blocurile cu mai mult de 4 etaje, grosimea este de cel puțin 20 cm. În cazul demolării unor astfel de elemente, trebuie consultat și un inginer structural, deoarece înlocuirea necorespunzătoare a suporturilor poate duce la consecințe catastrofale ale demolării unei părți din clădire.

    5.2. Angajarea inginerilor structurali 

    Dacă decideți să demolați elemente portante sau dacă acest lucru este necesar conform proiectului, va trebui să angajați un inginer constructor care va calcula sarcina clădirii și va asigura suporturi temporare. Trebuie să fiți conștienți de faptul că atunci când un element de susținere este îndepărtat, casa nu mai are suport în acel loc, ceea ce duce la un dezechilibru al întregii clădiri. Alte elemente structurale devin brusc mai solicitate, ceea ce poate duce la prăbușire, dar și teoretic, la prăbușirea întregii clădiri. Inginerul structural va inspecta mai întâi clădirea și apoi va controla planurile. Dacă nu aveți planuri, va trebui să găsiți pe cineva care să refacă proiectul clădirii existente, deoarece fără acesta, inginerul structural nu poate calcula sarcina casei. Inginerul structural are nevoie, de asemenea, de o listă a tuturor elementelor portante cu grosimi și materiale specificate. El va fi interesat de grosimea plăcii de podea și din ce material este făcută, cât de groși sunt pereții portanti și altele. Doar pe baza tuturor calculelor, acesta va putea propune suporturi provizorii care vor fi amplasate la șantierele de demolare și vor prelua sarcinile suportate de elementele existente. Armăturile sunt de obicei realizate din stâlpi și grinzi de oțel de susținere temporară, care sunt apoi înlocuite cu unele permanente - oțel, beton sau lemn.

    Prețul ieșirii pe teren și obținerea unei păreri de la un inginer structural pentru schimbarea așteptată în construcția casei variază în general între 500 RON.

    6. Demolarea zidului

    6.1. Începutul demolării clădirii

    Demolarea unui perete sau a unui alt element este o intervenție așa-zisă invazivă, care cel mai probabil va deteriora parchetul sau alt tip de pardoseală pe care le aveți în acele încăperi, pentru care trebuie să fiți pregătiți. Înainte de fiecare demolare a elementelor structurale, placa de mezanin trebuie mai întâi susținută suplimentar. Acest lucru se realizează cu ajutorul stâlpilor de sprijin reglabili, care sunt utilizați și ca suport pentru cofraj la betonarea plăcilor de mezanin. Stâlpii de susținere vor preveni formarea oricăror fisuri în placă. Urmează apoi demolarea treptată a peretelui în benzi verticale. Dacă în acel perete sunt instalații electrice și sanitare, acestea trebuie oprite toate. În aceeași zonă sau în apropiere (sau în afara acesteia) trebuie prevăzut un loc pentru eliminarea temporară și colectarea deșeurilor.

    6.2. Susținerea la locul peretelui demolat

    S-a menționat că placa de mezanin trebuie susținută corespunzător în timpul procesului de demolare. Acest lucru se face cel mai adesea cu grinzi din beton sau cu cele din oțel reglabil. Utilizarea grinzilor de oțel reglabile este cel mai adesea recomandată, dar atunci când acest lucru nu este posibil din anumite motive, poate fi folosit și betonul.

    7. Costul demolării clădirilor

    Demolarea unei case medii cu mașini de construcție și îndepărtarea molozului la deșeuri poate costa între 200 și 300 RON/m3. La acestea se adaugă costurile de obținere a autorizației de construire, proiectant, calcule statice și protecția șantierului. Un plan complet de demolare pentru o casă de familie poate costa între în jur de 15.000 RON, iar demolarea în sine costă între 120 RON/mp 270 RON/mp.

    Deși poate părea incompatibil cu toate demolările și decopertările care trebuie făcute, dar în această lucrare se poate vorbi și despre realizarea de economii. Dacă piesele sparte pot fi reciclate (de exemplu, lemn, oțel, aluminiu), acestea pot fi vândute sau folosite pentru altceva. De asemenea, recomandăm întotdeauna să angajați firme locale care nu vor cere prea mult pentru cheltuielile cu diurna. De asemenea, se poate întâmpla ca aceste firme să coopereze cu alții care cumpără material vechi de la ei, așa că vor taxa doar pentru mediere în căutarea unui cumpărător al deșeurilor.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Demolare și transport moloz casa paianță

    Demolat si carat mozolul 4347 RON la 7245 RON

    ........

    Demolare tencuiala, expunere zidarie

    Demolare tencuiala pana la zidarie, demolare podea si sapaturi la nivel de perete interior (scoatere umplutura podea partial). Dat jos vopseaua de pe tavan si scos huma. Evacuarea molozului in curte la saci e de asemenea necesara. Sunt 4 camere ramase de spart plus doua holuri. O parte din lucrari le-am facut in regie proprie insa din lipsa de timp apelez la profesionisti. 13041 RON la 21735 RON

    ........

    Demolare pereti

    Buna ziua,

    Casa din paianta plus bucatarie de vara.

    Multumesc 2608.2 RON la 4347 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Eliminare cada, moloz si coborat molozul si cada doua etaje, 2m latime, 2,5 lungime
    Demolare pereți, Slatina

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Spargere sapa, 80mp
    Demolare pereți, Bucureşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Demolare pereti si un planseu dintre etaj, Un etaj si parter
    Demolare pereți, Baia Mare

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Ofertă demolare șapa, 82 mp
    Demolare pereți, Cluj-Napoca

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Demolare gard intre proprietati, 40ml
    Demolare pereți, Milcovul

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Demolari, 70 m2
    Demolare pereți, Piatra-Neamţ

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Demolare perete interior, 20cm 5mp
    Demolare pereți, Bucureşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Demolat 2 camere paianta si construit,
    Demolare pereți, Secara

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, Demolare pereți și tavane în interiorul unei case, 8 metri cubi
    Demolare pereți, Mavrodin

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, demolare ,transport moloz,nivelare pt.constr. noua., 30m2
    Demolare pereți, Peciu Nou

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Demolare pereți și anexă, 16m-20m patrati suprafata
    Demolare pereți, Petroşani

    2086.56 RON la 3477.6 RON

    Prețul, Demolare sura 50 mp, 50 mp
    Demolare pereți, Dezmir

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Decupare sub geam, 2m patrati
    Demolare pereți, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Daramare 2 sobe de teracota si debarasare moloz, 2 buc
    Demolare pereți, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Demolare casa de aproximativ 60mp, Aproximativ 20 cm ( pereti din cărămidă)
    Demolare pereți, Drobeta-Turnu Severin

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Demolare perete debara la bucatarie bloc., Cred ca 10 cm aprox 5m patrati
    Demolare pereți, Cluj-Napoca

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Demolare și transport pereți casa, 15 cm max
    Demolare pereți, Bucureşti

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Demolat,carat moloz!! 10 pereti,o scara!, 3,5 metri lățime 9 pereti și 20 metri 1 cu 6 înălțime cu 50 lățime,BCA cu beton plus 3,5 metri pe 20 lungime placa beton de 15 cm!
    Demolare pereți, Bucureşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Demolare doua bolti din usa facuta si as vrea sa se decupeze din perete , 15 cm
    Demolare pereți, Deva

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Demolare sură , 110 mp
    Demolare pereți, Lisaura

    4781.7 RON la 7969.5 RON

    Prețul, Daramare gard bca + stalpi de rezistenta, 25 cm, 14mp
    Demolare pereți, Păuleşti

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Taiat 50cm de zid din BCA deasupra ușii garajului pe o lungime de 2.5m, 1.25 m2
    Demolare pereți, Constanţa

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Demolare gard beton fără fundație , 40 mp
    Demolare pereți, Bucureşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Demontat faiantă, gresie baie, 2-3 cm, 30 mp
    Demolare pereți, Oradea

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Demolare magazie trasport material demolat, 15m x 3m
    Demolare pereți, Profa

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Demolare zid curte din boltari, un stalp si temelie vizibila din beton, 2mp
    Demolare pereți, Chitila

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Demolare pereti si nivelare resturi, 2 pereți
    Demolare pereți, Mitreni

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Demolare perete si montaj faianta, 20 / 5
    Demolare pereți, Tulcea

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Demolare hala metalica , 200 mp
    Demolare pereți, Baloteşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Demolare casa paianta , amprenta la sol 70.mp
    Demolare pereți, Bucureşti

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Demolare perete și podea, 15 20 cm si lungime de 3
    Demolare pereți, Craiova

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Taiere perete între bucătărie și balcon, aproximativ 90x70x30cm
    Demolare pereți, Constanţa

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Bucătărie veche, 4*5 m
    Demolare pereți, Mangalia

    3477.6 RON la 5796 RON

    Prețul, Demolat magazie lemn 25 m lungime 3 m latime si turnat platforma beton, lem 2 cmn
    Demolare pereți, Dolheşti

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Demolare paianta , 100 mp
    Demolare pereți, Rahova

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Demontare pereti rigips, 35mp placaj rigips
    Demolare pereți, Bucureşti

    1521.45 RON la 2535.75 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Demolare pereți?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Demolare pereți lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    573+ Firme pentru Demolare pereți
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă