Pentru zona

    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj

    Care este prețul pentru curățarea fațadelor, acoperișurilor și pavajelor? Depinde în special de suprafață, de persistența murdăriei și a deteriorărilor, de mașinile de curățat și produsele de curățare și, desigur, de executant. Prețul pentru curățarea unei fațade prin aplicarea produsului de curățare cu o tijă telescopică pe suprafața murdară a fațadei se situează între 3-5 EURO/m2.

    Cui să încredințați serviciile de curățare a unor acoperișuri, fațade și pavaje? Trimiteți o cerere către executanții de servicii de curățare a acoperișurilor, fațadelor și pavajelor din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul curățirii pavajelor




    4 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    6 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Curățare fațade, acoperișuri, pavaj

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Curățenie la înălțime

    Spălarea și curățarea diverselor suprafețe (geamuri, fațade) cu manopera și detergenți incluse, în funcție de suprafață și dificultate acces


    mp

    RON/mp

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    CURĂȚAREA FAȚADELOR, ACOPERIȘURILOR ȘI PAVAJELOR – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

    1. Curățarea fațadelor, acoperișurilor și pavajelor - ce trebuie să știți?

      Curățarea regulată a pavajelor și a căilor de acces previne daune majore care ar necesita reparații

    Curățarea regulată a pavajelor și a căilor de acces previne daune majore care ar necesita reparații

    1.1. Curățarea previne deteriorarea

    Doar o casă ordonată și întreținută cu grijă va putea servi mulți ani. Pentru ca o casă să-și atingă durata maximă de viață este nevoie de curățenie, întreținere și reparații periodice, atât pentru interior cât și pentru exterior. Este foarte important ca pe lângă inspecțiile regulate și repararea eventualelor avarii, să curățați casa în detaliu și la intervale regulate. Curățarea regulată va elimina factorii și daunele care se pot transforma de-a lungul timpului în probleme mult mai mari decât simple tulburări estetice. De exemplu, dacă acoperișul nu este curățat, acesta este acoperit cu mușchi, iar cu rădăcinile sale absoarbe și reține multă apă și provoacă o crăpare treptată a acoperișului, ceea ce duce în mod clar la degradarea acestuia, iar mai târziu și a construcției.

    1.2. Impuritățile sunt deranjamente

    Calitatea locuirii în casă și în jurul ei depinde în mare măsură de aspectul și impresia pe care o lasă; cu siguranță știți asta din propria experiență. Nu există nimic mai rău decât camerele murdare și neglijate care sunt cu adevărat nepotrivite locuirii, dar este la fel de incomod să stați pe o terasă pustie odată pavată cu plăci sau blocuri acoperite cu mușchi și cu buruieni care par să atace din toate părțile. Din nou, dacă o casă și curtea ei sunt decorate cu grijă și întreținute cu grijă, veți prefera întotdeauna să stați în cameră sau grădină decât să vă uitați la stradă sau la fațadele murdare. Sunt factori importanți ai calității vieții, de care, din păcate, toată lumea devine conștientă doar când este prea târziu și când problemele sunt deja acolo.

    2. Curățarea căilor și alei de acces

    2.1. De ce și când ar trebui curățate pavajele și căile de acces?

    Atunci când curtea voastră are nevoie de o curățare temeinică, este semnalată mai întâi de iarba fină care începe să răsară între rosturile plăcilor. Dacă nu sunt smulse, rădăcinile mici cresc rapid în buruieni persistente. Prin urmare, căile asfaltate și pavajele trebuie curățate în mod constant, deoarece numai smulgerea regulată a firelor mai mici poate preveni apariția unei probleme majore care este buruiana. Plăcile de piatră sau de beton trebuie curățate toamna, când iarba și buruienile nu sunt atât de deranjante, dar pot fi frunzele căzute acumulate. Frunzele expuse ploii putrezesc mai repede, devin alunecoase, iar sub ele se pot forma alge. Plăcile din diverse materiale expuse precipitațiilor sunt, de asemenea, susceptibile la formarea de mușchi între rosturi, mai ales dacă sunt majoritatea timpului la umbră. Nu în ultimul rând, căile asfaltate și aleile ar trebui curățate pentru o ședere mai plăcută afară. În orice caz, căile asfaltate și aleile de acces ar trebui luate în considerare pe tot parcursul anului și pentru siguranță, deoarece resturile acumulate în combinație cu apa pot provoca crăparea plăcilor, așa că cele ce se clatină devin periculoase atunci când se călcă pe ele cu picioarele. Pentru consolarea voastră, e mult mai puțin lucru în jurul lor iarna.

    2.2. Curățarea manuală a plăcilor

    Majoritatea buruienilor sunt încă smulse cu mâna, ceea ce înseamnă practic că trebuie să scoateți fiecare rădăcină din pământ. La buruieni, este crucial să îndepărtați tulpina împreună cu rădăcina, altfel va crește din nou în câteva zile. Acest gen de muncă este cu siguranță mai grea din punct de vedere fizic și mai obositoare, necesită mai mult timp și efort, dar este necesară pentru că este singura temeinică. În plus, are un avantaj față de curățarea cu o mașină de spălat cu înaltă presiune, deoarece îndepărtează doar stratul de suprafață, iar rădăcinile din îmbinări rămân intacte. O mătură sau o perie aspră este suficientă pentru a menține suprafața plăcilor, cu care puteți freca suprafețele și îndepărta murdăria de pe ele. Când curățați manual, vă recomandăm utilizarea bicarbonatului de sodiu, care vă va permite să îndepărtați toată murdăria și impuritățile de pe suprafață. Amestecul trebuie să fie format din 10 decagrame de bicarbonat de sodiu la 10 litri de apă. Se toarnă amestecul peste plăci, se lasă să acționeze câteva ore, apoi se freacă bine totul cu o perie aspră.

    2.3. Curățarea plăcilor cu un aparat de spălat cu înaltă presiune

    Cu această metodă, puteți elimina cu mare succes mușchii și buruienile dintre îmbinările plăcilor. Acestea sunt unelte de o generație mai nouă, de fapt, mașini de spălat manuale a căror pompă creează un jet de apă foarte puternic și literalmente „spală” toată murdăria și buruienile. Totuși, această metodă, ca oricare alta, are unele dezavantaje. Pot apărea probleme dacă există nisip obișnuit sau cuarț în îmbinări, deoarece jetul îl va îndepărta, așa că va fi necesar să se umple cu un nou strat. În orice caz, va trebui să așteptați ca rosturile să se usuce complet înainte de a adăuga nisip nou.

    2.4. Curățarea chimică

    A treia opțiune care vă stă la dispoziție atunci când curățați aleile și căile de acces este curățarea chimică, care este extrem de eficientă, dar, din păcate, destul de neecologică. Dacă aveți copii mici și animale de companie care stau și se joacă în aceste locuri în fiecare zi, utilizarea acestei metode nu este recomandată. Același lucru este valabil și pentru produsele biocide, mai ales dacă aveți o persoană în familie care este predispusă la alergii și este deosebit de sensibilă la șampoane și detergenți mai puternici.

    2.5. Placă de sablare

    Dacă niciuna dintre metodele posibile de spălare nu reușește, puteți încerca și sablarea plăcilor. Sablarea este procesul de îndepărtare a stratului superior, superficial al plăcilor de beton, ciment, piatră sau compozit cu ajutorul aerului comprimat la care s-au adăugat particule de nisip fin sau elemente similare mici. La curățarea cu un astfel de jet, sub suprafața însăși apare un nou strat șlefuit, astfel încât plăcile să arate ca noi. Acest tip de sablare este o modalitate de prelucrare a celor mai dure materiale pentru pardoseli, totuși, astfel de lucrări necesită echipamente specializate, așa că recomandăm angajarea de profesioniști. În plus, dacă vă hotărâți pentru această metodă, toate suprafețele vor trebui curățate, deoarece altfel o parte va fi mult mai curată și la prima vedere diferită de celelalte părți.

    2.6. Impregnarea plăcilor

    Dacă doriți să evitați obligațiile constante de curățare a pavajelor și a căilor de acces sau ați dori să minimizați timpul necesar pentru o astfel de sarcină, vă recomandăm să alegeți impregnarea. Acestea sunt plăci produse industrial care sunt protejate din fabrică cu un strat care încetinește și previne parțial reținerea impurităților de murdărie. Nu numai că pavajele și căile de acces vor necesita mai puțină întreținere, dar și curățarea în sine va fi mai rapidă și mai ușoară.

    2.7. Curățarea unor căi asfaltate și a pavajelor – preț

    Majoritatea oamenilor fac astfel de lucruri pe cont propriu ca hobby, pentru că sunt relativ nepretențioase. Dacă vreți totuși să angajați un serviciu profesional, totul va depinde de dimensiunea suprafeței, de nivelul de murdărie sau deteriorării, de echipamentele și agenții de curățare care trebuie utilizați și de furnizorul de servicii, desigur. De exemplu, curățarea cu mașină a pavajelor și impregnare este în jur de 4-6 RON/m2.

    3. Curățarea fațadei

    3.1 De ce și când trebuie curățată fațada?

    Fațada este expusă la toate condițiile meteorologice pe tot parcursul anului. În principiu ar trebui vopsită la fiecare zece ani, însă se recomandă întreținerea și curățarea de mai multe ori în acea perioadă, în funcție de necesitate. Cât de multă muncă va trebui să curățați fațada depinde în primul rând de streașină; cu cât streașina este mai mare, cu atât fațada este mai bine protejată și, prin urmare, mai puțin expusă la murdărie și deteriorare. Fațadele cu sau fără pante minime ale acoperișului (în special cele cu acoperișuri plate) sunt destul de susceptibile la alge și mușchi, care trebuie îndepărtate în mod regulat. Dacă nu se face acest lucru, tencuiala va începe să cadă treptat, iar costurile reparațiilor vor fi mult mai mari decât întreținerea și curățarea obișnuită. Dacă este o casă în oraș sau în apropierea orașului, și mai ales dacă casa este situată direct pe șosea, multă murdărie este cauzată de gazele de eșapament, care vopsesc fațada în gri. Acest tip de contaminare este mai mare lângă căile ferate, autostrăzi și porturi.

    3.2. Curățarea fațadei se alege în funcție de tip

    Pe măsură ce materialele pentru finisarea fațadelor sunt din ce în ce mai numeroase, alegerea procesului de curățare depinde în primul rând de felul și tipul acestora. Dacă se folosesc panouri din mase artificiale, prosoapele umede și detergentul vor fi suficiente pentru o spălare reușită, dar numai în condiția în care munca să fie efectuată temeinic și regulat. Când vine vorba de fațadele tencuite, procedura este ceva mai solicitantă; o cârpă umedă nu va fi suficientă și trebuie avut grijă ca tencuiala să nu cadă din cauza curățării. Din nou, situația este diferită cu fațada din cărămidă, unde trebuie îngrijite și rosturile.

    3.3. Formarea de alge, ciuperci și mușchi

    Unul dintre factorii care pun cel mai adesea în pericol fațadele sunt cu siguranță algele, ciupercile și mușchii. Algele și ciupercile sunt microorganisme încăpățânate care au nevoie doar de umiditate și lumină pentru a crește, și care sunt abundente pe fațade, deoarece se produce condens. Fațadele nordice, care sunt practic la umbră toată ziua, sunt deosebit de predispuse la formarea acestor depuneri, ceea ce le face să fie mai lente la uscare. Culoarea lor maro-verzuie se aseamănă cu mucegaiul, deși nu este același lucru. Fațada acoperită cu alge și ciuperci nu este doar foarte urâtă, dar dacă aceste depuneri nu sunt îndepărtate, are loc o degradare treptată și decojirea tencuielii. Repararea acestui tip de daune poate fi foarte solicitantă și costisitoare.

    3.4. Curățarea fațadei cu o mașină de spălat cu presiune joasă sau înaltă

    Curățarea cu o mașină de spălat cu presiune joasă este potrivită în special pentru fațadele tencuite, deoarece această metodă este mult mai puțin agresivă decât utilizarea unei mașini de spălat cu presiune înaltă. Acest tip de mașină de spălat funcționează la presiune mai mică, deci jetul de apă este mai slab, și se adaugă detergenți. Cel mai adesea, sunt agenți biodegradabili care distrug literalmente algele și ciupercile. În unele cazuri, acest lucru nu este, din păcate, suficient, așa că trebuie folosită o mașină de spălat cu înaltă presiune. Apoi, în cazul în care fațada este din cărămidă sau masă artificială, curățarea la presiune ridicată poate fi prima alegere, deoarece astfel de materiale, spre deosebire de tencuială, nu pot fi deteriorate, iar curățarea este mai eficientă și mai rapidă.

    3.5. Impregnarea fațadelor

    Ca și în cazul pavajelor și căilor de acces, protecția cu ajutorul impregnării este recomandată și pentru fațadă. Impregnarea este de fapt pulverizare cu acoperiri impermeabile, datorită cărora fațada nu devine un substrat potrivit pentru dezvoltarea microorganismelor. Mai mult, previne formarea condensului, care este un factor cheie în formarea acestor organisme dăunătoare. Impregnarea prelungește astfel în mod semnificativ durata de viață și păstrează aspectul original.

    3.6. Curățarea fațadei – preț

    Cât de mult va costa curățarea fațadei depinde de dimensiunea suprafeței, de nivelul murdăriei sau deteriorării, de echipamentele și agenții de curățare care trebuie utilizați și, desigur, de furnizorul de servicii. De exemplu, curățarea fațadei cu perii telescopice și detergenți este în jur de 2-10 RON/m2.

    4. Curățarea acoperișului

    4.1. Când și de ce ar trebui curățat acoperișul?

    Acoperișul este partea din casă care, împreună cu fațada, este în orice caz cea mai expusă intemperiilor. Prin urmare, nu este de mirare că acoperișul este unul dintre primele elemente ale casei, unde, asemănător fațadei, apar algele, ciupercile și mușchii nedoriți. Dacă nu le curățați, microorganismele vor cauza deteriorarea treptată și prăbușirea acoperișului. Repararea unor astfel de daune este mult mai costisitoare decât întreținerea obișnuită, așa că nu ezitați și nu întârziați cu această sarcină. Totuși, ceea ce este important să rețineți se referă la curățarea excesivă și necorespunzătoare a acoperișului care poate face mai mult rău decât bine, deoarece poate deteriora învelișul acoperișului.

    4.2. Puteți curăța singuri acoperișul?

    Această întrebare este pusă foarte des, iar răspunsul la ea este dublu, deoarece depinde de mulți factori. În primul rând, trebuie subliniat faptul că în cazul în care curățați singuri acoperișul, poate pune viața în pericol din cauza posibilității de cădere.  Nu contează dacă este un parter sau o casă cu trei etaje - diferența de înălțime este notabilă și importantă. În continuare, este importantă starea voastră fizică, care este simțul echilibrului, care sunt abilitățile motorii și dacă vă este frică de înălțimi și predispuși la amețeli. De asemenea, nu este de neglijat dacă ai instrumentele și echipamentele necesare, în primul rând de protecție, pentru că nu este indiferent dacă vă veți putea opri în caz de alunecare și dacă veți cădea, pe ce fel de suprafață. În plus, există și acoperiș înclinat - streșinile cu pantă mică sau acoperișurile plate nu sunt nici pe departe la fel de periculoase ca și acoperișurile abrupte. După ce am cântărit toate argumentele pro și contra, se pare că există întotdeauna din cele din urmă mai multe, așa că este totuși mai bine să lăsați lucrarea profesioniștilor care sunt instruiți și au echipament profesional.

    4.3. Curățarea acoperișului cu microorganisme

    Este o metodă revoluționară care încă nu a prins viață în țara noastră în mare măsură, dar cu siguranță devine din ce în ce mai populară. În acest proces, acoperișul este mai întâi curățat cu o mașină de spălat cu înaltă presiune, iar apoi microorganismele care se hrănesc cu mușchi sunt stropite pe el. Scopul metodei este de a suprima începutul creșterii mușchilor, deoarece aceste microorganisme se hrănesc literalmente cu acestea. Este de remarcat că, pentru ca această metodă să dea rezultatele dorite, mușchiul nu trebuie curățat complet, pentru că altfel microorganismele nu vor avea cu ce să se hrănească și nu vor fi atât de eficiente pe cât era de așteptat. Se recomandă să lăsați aproximativ jumătate din suprafața de mușchi, care va fi apoi curățată complet în câteva săptămâni.

    4.4. Curățarea manuală a acoperișului

    La fel cum buruienile dintre plăcile de pe pavaje și căi sunt îndepărtate manual, la fel și mușchiul. Nu este nevoie să spunem că o astfel de muncă este extrem de mare consumatoare de timp și plictisitoare, inclusiv, toate echipamentele de protecție sunt necesare.

    4.5. Curățarea acoperișului cu un aparat de spălat cu înaltă presiune

    Cel mai fiabil și rapid mod de a lucra este curățarea acoperișului cu un aparat de spălat cu presiune înaltă. Dacă optați pentru această metodă, trebuie avut grijă să nu deteriorați nicio componentă sau element de pe acoperiș. Consecințele muncii neprofesioniste pot fi catastrofale, deoarece acoperișul va începe să scurgă și apa va pătrunde în interior.

    4.6. Curățarea acoperișului – preț

    Costul spălării acoperișului depinde de mai mulți factori. În primul rând, desigur, este important ce și cât de mare este suprafața, dar și panta acesteia, adică geometria (pantele complexe și rupte necesită o curățare mai detaliată și mai lungă), gradul de murdărie și accesibilitatea acoperișului. În rest, prețurile sunt aproximativ 10 RON/m2.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Curățare pavaje

    Am nevoie de curățare pavaje curte, suprafata de aprox 40 m2. 173.88 RON la 289.8 RON

    ........

    Curățare pavaje curte 50m pătrați

    Curățare pavaje curte 50m pătrați 217.35 RON la 362.25 RON

    ........

    Curățare acoperis

    Curățare acoperis de mușchi și licheni.
    Aștept confirmarea dvs pentru o soluție eficientă 1304.1 RON la 2173.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Curatare terase (mare si mica), scari ext, balcon. Toate au gresie, 39m2
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Râmnicu Vâlcea

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Spălare fațada, Aproximativ 150 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Timişoara

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Curatare profesionala de pavaj, 90 m2
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Târgovişte

    391.23 RON la 652.05 RON

    Prețul, Curatare casa exterioe, 100 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Oradea

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatenie acoperis periodica, 13000 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Sibiu

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Spalat , curățare acoperiș și fațade, 100 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Dorohoi

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Curățare teresei blocului de licheni, 1000-2000 m2
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Bucureşti

    3042.9 RON la 5071.5 RON

    Prețul, Curatare pavaj, 80 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Otopeni

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Spalare pardoseala industriala, 1361mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Oradea

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Ofertă curatare (spalare) fatade din sticlă, 100mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Sighetu Marmaţiei

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curățare pavele ciment, 200mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Valea Ursului

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Curățare terasa, cca 100mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Oradea

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatat pavaj si gard de beton murdarie de la irigatie gazon rugina, 300mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Arad

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Curățarea fațadei, 200 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Sântandrei

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Curatare pavaj și fațade casa, 500-600 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Bucureşti

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Curățare acoperis, cca 300mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Budeasa

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Curățare acoperiș țigla, 100mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Loamneş

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatare pavaj, 100mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Săcălaz

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatare jgheaburi bloc 3 etaje, Asociație proprietari, 67 ml
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatare pavaje, 150 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Iaşi

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curățare acoperiș, 150 m.p.
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Brăila

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Spălare eternit pe acoperiș la o clădire, 2000 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Hunedoara

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Curățat pavaj, 50m2
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Rădăuţi

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Curațare jgheaburi, desfundare burlane, reparații jgheaburi, 700mp are casa
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Galaţi

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatare jgheaburi,
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Dezmir

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curatare pavaje, 1600mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Turda

    1738.8 RON la 2898 RON

    Prețul, Curatare fatada structurata si pavaj, Fatada 150 mp si pavaje 100mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Vladimirescu

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Sablare + hidrodemolare beton, 50000 mp + 1000 mc
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Bucureşti

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Curatat jgheaburi la doua case., 40 ml
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Vălenii de Munte

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Spălat pavaj piatra naturală ,fațada casa spălat, 20mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Dumbrăviţa

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Spalare la acoperis din tigle de beton., 120mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Satu Mare

    521.64 RON la 869.4 RON

    Prețul, Spalare si curatare, 100 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Bacău

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Curățare fațadă, suprafața construită 160 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Costineşti

    695.52 RON la 1159.2 RON

    Prețul, Curățat fațadă bloc 4 etaje, Micălaca, construcție 1980, mucegai, Cca 160
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Arad

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Curățarea țiglele de pe casa și polișarea acesreia, 110 mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Horia

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Curatare pavaj, 100mp
    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj, Turda

    434.7 RON la 724.5 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Curățare fațade, acoperișuri, pavaj?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Curățare fațade, acoperișuri, pavaj lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    293+ Firme pentru Curățare fațade, acoperișuri, pavaj
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă