Pentru zona

    Corpuri de iluminat preț

    Prețul iluminatului în casă și în exterior este condiționat de numărul și tipul de corpuri de iluminat pe care le vom instala. Prețul montajului corpurilor de iluminat depinde de proprietățile acestora, dacă sunt lămpi încastrate, de suprafață sau suspendate. Datorită prețului scăzut și duratei lungi de viață, sunt din ce în ce mai populare lămpile cu LED. Iluminatul exterior este mai scump pentru că necesită protecție suplimentară împotriva intemperiilor. Încredințați montajul corpurilor de iluminat și al instalațiilor unui electrician experimentat și cu referințe de bună calitate. Tariful orar al unui electroinstalator se ridică la minimum 15 EURO, la care se adaugă de asemenea prețul instalației. Prețul montajului unei lămpi de tavan de dimensiuni medii până la înălțimea de 300 cm, excluzînd livrarea, se ridică la aproximativ 20-35 EURO/complet.

    Cui să încredințați instalarea unor corpuri de iluminat? Trimiteți o cerere către electricienii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul iluminării


    Prețul luminilor și instalării corpurilor de iluminat în casă. Preț pentru livrarea și instalarea corpului de iluminat de calitate medie.

    20 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    50 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Corpuri de iluminat

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Prețul benzilor LED


    ml

    RON/ml

    RON

    ml

    RON/ml

    RON

    ml

    RON/ml

    RON

    ml

    RON/ml

    RON

    Prețul montării corpurilor de iluminat


    buc

    RON/buc

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Iluminatul – tot ce aveți nevoie să știți

    1.Iluminatul- tot ce aveți nevoie să știți

    Iluminarea adecvată a interiorului și exteriorului oferă nu numai iluminatul casei dvs., ci și o ambianță plăcută
    Iluminarea adecvată a interiorului și exteriorului oferă nu numai iluminatul casei dvs., ci și o ambianță plăcutăCaption

     

    1.1 Ce temperatură și culoare de lumină sunt cele mai potrivite pentru locuința ta?

    Temperatura luminii se măsoară în Kelvin (K), iar majoritatea locuințelor au becuri cu o luminozitate de la 2.000 K la 6.500 K. Luând în considerare că pornește și variază de la 1.000 K la 10.000 K, tonurile neutre sunt de 4.000 K la 4.100 K. Temperaturile luminii sub 4.000 K sunt mai calde, iar temperaturile peste 4.100 K sunt mai reci.

    1.1.1 Tonurile mai calde

    2.000 K lumină caldă - tonuri foarte calde, asemănătoare cu strălucirea aurie a unei lumânări.

    2.700 K lumină caldă blândă pentru ochi- lumină plăcută, dar nu la fel de puternică ca lumina lumânărilor. Aceasta este de obicei o alegere utilizată pentru interior, din cauza căldurii și strălucirii.

    1.1.2. Alb rece / neutru

    3.500 K alb mai vibrant - cu un amestec de galben pentru o estetică mai reușită.

    4.100 K alb neutru - alb pur, mai aproape de neutru, fără impurități albastre sau galbene.

    1.1.3. Culoarea luminii naturale

    4.500 K culoarea luminii naturale - acesta este un ton viu, ușor rece, care imită aspectul și culoarea luminii de zi.

    6.500 K culoarea luminii naturale extrem de puternică - această temperatură este ușor luminată și conține nuanțe de albastru.

    Deși alegerea a temperaturii de culoare este individuală, vă oferim câteva propuneri. Luminile calde și blânde pentru ochi sunt minunate în dormitoare și camere de zi - locuri în care doriți să vă simțiți plăcut și liniștit. Lumina albă sau neutră este potrivită pentru încăperile în care este nevoie de lumină puternică și curată, de exemplu în bucătărie sau baie, unde este important să vedeți bine orice detalii. Becurile care imită lumina zilei sunt de obicei rezervate suprafețelor de lucru sau spațiilor de lucru precum garaje, ateliere sau subsoluri.

    1.2 Lumeni și wați

    Lumenul este unitatea de măsură a fluxului luminos, care este deosebit de important la becurile cu LED-uri. Cu cât lumenul este mai mare, cu atât becul este mai luminos. Wații, pe de altă parte, se referă la cantitatea de energie electrică consumată de bec, care este importantă pentru becurile fluorescente, convenționale sau cu halogen.

    1.3 Becuri – care sunt cele mai bune?

    Tipurile de becuri diferă după durata de viață și utilizare, fiecare dintre aceste becuri având propriile sale avantaje și dezavantaje. Descoperiți care dintre becurile cu incandescență, cu halogen, fluorescente sau cu LED-uri sunt mai potrivite pentru locuința dvs.

    1.3.1 Bec incandescent clasic

    Acest tip este o alegere preferată datorită căldurii și prețului său redus. Principala slăbiciune a becurilor incandescente este ineficiența lor. O mare parte din energie este transformată în căldură, nu în lumină, iar durata medie de viață este de 1.000 de ore - mult mai scurtă decât la majoritatea celorlalte tipuri de becuri.

    1.3.2 Becuri cu halogen

    Încă un tip de bec cu o durată de viață relativ scurtă. Becurile cu halogen emit lumină albă strălucitoare, care este mai aproape de lumina zilei decât becul clasic. Când lucrăm cu becurile cu halogen trebuie purtate literalmente mănuși, deoarece pielea noastră unsă, poate deteriora sticla, mai ales dacă becul este fierbinte.

    1.3.3 Becurile fluorescente compacte

    De asemenea, sunt cu 75% mai eficiente din punct de vedere energetic decât becurile incandescente convenționale, cu o durată mai lungă de viață. Luminile fluorescente sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate a temperaturii de culoare de la 2.700 K la 6.500 K. Cu toate acestea, becurile fluorescente conțin urme de mercur, deci păstrați-le separate și ambalate; duceți toate cele arse la reciclare.

    Durata: peste 8.000 de ore

    Temperatura luminii: 2.700 K până la 6.500 K.

    1.3.4 LED-uri

    LED-urile sunt precum s-a dovedit, cele mai eficiente energetic și mai durabile becuri. Se estimează că produsele cu LED-uri au o durată de viață cuprinsă între 25.000 și 50.000 de ore. Deși sunt mai scumpe, merită cumpărate datorită eficienței lor. Unor modele, puteți schimba chiar și culoarea luminii.

    Durata: peste 25.000 de ore.

    Temperatura luminii: 2.000 K până la 6.500 K.

    1.3.5 Becuri inteligente

    Toate becurile inteligente sunt LED, dar nu toate becurile LED sunt inteligente. Instalați becuri inteligente în cadrul iluminatului existent pentru mărirea eficienței energetice la un nivel superior. Utilizați telecomanda sau aplicația din smartphone pentru a controla estomparea, pentru a schimba culoarea becului sau pentru a regla programul de economisire a energiei. Ai uitat să stingi lumina din bucătărie înainte de culcare? Nicio problemă, stingeți lumina cu ajutorul telefonului. Cu becurile inteligente, costul inițial este mai mare, dar investiția se răsplătește atât datorită comodității de utilizare, cât și datorită duratei de viață.

    Durata: diferită.

    Temperatura luminii: toate

    1.4 Gradul de protecție IP

    Atât becurile, cât și lămpile sunt evaluate din punct de vedere al siguranței, exprimând pentru ce tip de mediu sunt cele mai potrivite, în funcție de spațiul de locuit sau cel exterior, adică de condițiile meteorologice și climă.

    Factor IP pentru încăperi uscate - Acest tip de lămpi și becuri este sigur pentru utilizare numai în camere uscate închise.

    Factor IP pentru încăperi cu reveneală - Aceste lămpi și becuri sunt fabricate din materiale impermeabile cu etanșări suplimentare care împiedică pătrunderea umezelii. Sunt făcute pentru camere cu aburi, umiditate sau temperaturi extreme. Sunt excelente pentru băi, saune, spălătorii, vestiare și terase acoperite.

    Factor IP pentru încăperi umede - Lămpi și becuri potrivite pentru camere umede sunt, de asemenea, fabricate din materiale impermeabile cu etanșări suplimentare care împiedică pătrunderea apei. Aceste lumini sunt potrivite pentru dușuri, iluminat de grădină, terase descoperite, fațade sau alte locuri direct expuse apei, ploii sau zăpezii.

    2. Iluminatul – lăsați proiectarea și instalarea pe seama experților

    Dacă doriți să aveți un apartament, o casă, o grădină sau alte spații cu iluminat optim și plăcut, atunci vă recomandăm să lăsați planificarea iluminatului pe seama profesioniștilor. Aceștia pot fi arhitecți, designeri sau consultanți din saloanele specializate pentru iluminat. În orice caz, postul trebuie lăsat în seama persoanelor calificate. Antreprenorul de instalații electrice trebuie să vă asigure că dorințele dvs., pe care arhitectul le-a transferat pe hârtie, vor fi împlinite.

    3. Iluminatul - tipuri de iluminat

    3.1 Iluminatul încastrat

    Iluminatul încastrat este unul care este încorporat în tavan, podea sau pereți. Acest tip de iluminat poate fi instalat și în mobilier. Cel mai adesea, acestea sunt lămpile de tavan care sunt instalate într-un tavan suspendat. Iluminatul încastrat este unul dintre cele mai flexibile tipuri de iluminat. Modelele variază de la cele reduse și elegante, la decorate generos și atractive. Lămpile încastrate sunt căutate și potrivite atât pentru tavanele joase, cât și pentru cele boltite, deoarece oferă o cantitate uniformă de lumină. Utilizați o singură lumină sau combinați mai multe la o distanță de trei până la șase metri pentru a vă asigura o iluminare completă și uniformă în cameră. Funcționează deosebit de bine in combinație cu lămpile suspendate sau candelabre, sporind iluminarea, fără a deranja stilul. Datorită designului simplu al luminilor încastrate, acestea sunt o alegere bună pentru bucătării, camere de zi, băi, holuri, terase și dulapuri și elemente de bucătărie.

    3.2 Iluminat pe șină

    Acesta este un mod flexibil de a ilumina o cameră cu lămpi multiple pe una sau mai multe șine. Este conceput pentru a sublinia caracteristicile speciale ale spațiului sau ale obiectelor (picturi, statui ...) din spațiu. Cu toate acestea, poate fi folosit centrat sau pentru lucru. Corpurile de iluminat pe șine sau benzi sunt produse în nenumărate forme și modele și există, de asemenea, accesorii pentru schimbarea direcției și combinarea șinelor multiple. Dacă sunteți în căutarea unui mod flexibil de iluminat în casa dvs., atunci acest tip de iluminat este o alegere excelentă. Pe șine, lămpile pot fi mutate și direcționate în direcția dorită, ceea ce este foarte util dacă schimbați adesea locul mobilierului din cameră sau apartament. Astfel de lumini sunt folosite cel mai adesea în galerii și spații în care sunt expuse opere de artă (picturi, statui, fotografii), dar sunt și foarte utile în locurile de muncă și în birouri.

    3.3 Lămpi de perete

    Lămpi de baie / becuri pentru oglindă

    Aceste lămpi sau becuri sunt instalate deasupra și / sau lângă oglinzile din baie sau în colțul pentru machiaj. Acestea ajută la toaletele de dimineață și seara, cum ar fi bărbieritul, pieptănatul, spălatul dinților, punerea lentilelor, aplicarea machiajului sau demachierea, la fel și altă îngrijire personală pentru care este importantă chiar iluminarea feței și a corpului superior.

    Lămpi de perete

    Sunt o modalitate excelentă de a evidenția alte lămpi din cameră. Sunt utile pentru iluminarea colțurilor, paturilor, holurilor, sufrageriei sau dormitoarelor și bucătăriilor. Arată grozav puse singure sau alături de fotografii, oglinzi, șemineu. Au caracteristica neobișnuită de a arăta în mod tradițional, dar și modern.

    3.4 Candelabre

    Candelabrele au fost centrul camerei de secole întregi. Și în zilele noastre sunt foarte atrăgătoare. Pe lângă candelabrul de cristal care nu va fi niciodată depășit, au apărut și cele în stiluri moderne, rustice și de alte stiluri. Candelabrele sunt folosite cel mai des în holuri, sufragerie și în camera de zi, deși le puteți folosi oriunde doriți. Adăugați unul în hol pentru a saluta oaspeții, unul în dormitor pentru o notă de farmec și chiar unul deasupra căzii de baie pentru a face scăldatul mai luxos.

    3.5 Lămpi suspendate

    Lămpile suspendate atârnă de tavan asemeni unui colier cu pandantiv la gât. Acestea sunt concepute pentru a ilumina o anumită zonă sau spațiu, cel mai adesea suprafața orizontală a mesei. De obicei, o lampă este agățată de o sârmă, dar există diferite versiuni cu mai multe lămpi. Utilizarea și instalarea lor este foarte flexibilă, astfel încât să poată sta separat, în grupuri sau la o anumită distanță. Sunt adesea folosite în bucătării, pe terase, în sufragerie, băi, holuri și dormitoare. Când adăugați mai multe lămpi suspendate, de exemplu, deasupra insulei de bucătărie, este bine ca distanța dintre lămpi să fie de 50-80 cm. Similar cu candelabrele, există lămpi suspendate în diferite stiluri și dimensiuni.

    3.6 Lămpi cu abajururi

    Lămpile cu abajururi sunt o soluție excelentă, deoarece atunci când renovezi un apartament sau un spațiu, nu trebuie să cumperi alta nouă, ci doar poți înlocui abajurul pentru a se potrivi noului stil sau mobilierului. Adăugați o lampă de masă pentru a completa biroul, colțul de lectură sau dormitorul. Vă gândiți la un nou covor sau paletă de culori? Pur și simplu schimbați abajurul. Sunt disponibile în toate formele, dimensiunile, modelele și stilurile, de la cele de podea până la lămpi de masă. Combinând mobilierul și iluminatul, veți crea un interior atractiv și funcțional. Posibilitățile sunt infinite.

    4. Planificarea Iluminatului

    Pentru o iluminare bună a fiecărui spațiu, cu excepția lămpilor de calitate, cel mai important lucru este aranjarea lor corectă. În primul rând, ar trebui să vă gândiți la activitățile care vor avea loc într-un anumit spațiu, la ce oră din zi, despre familie ... Luați în considerare lumina zilei pentru fiecare dintre locuri și pentru fiecare activitate (citire, gătit, învățare, joc, relaxare ...). În același timp, nu uitați că iluminatul ar trebui să creeze o anumită atmosferă.

    Există iluminat interior și exterior și trei tipuri principale de iluminat:

    Iluminarea ambientală sau centrală
    Iluminat de lucru
    Iluminat decorativ

    4. 1 Iluminatul interior

    4.1.1 Iluminarea ambientală

    Lumina centrală este în primul rând funcțională, deși acest lucru nu exclude stilul sau decorativitatea. În timpul zilei, în încăperile cu ferestre sau uși de sticlă, iluminarea ambientală este asigurată de lumina naturală. În camerele fără ferestre și în întuneric, iluminarea își asumă acest rol. Cele mai frecvente surse de iluminat central sunt: lămpile suspendate, candelabrele, lămpile cu abajururi, de tavan și perete, lămpi cu difuzor, spoturi și iluminat încastrat. Iluminarea ambientală de calitate luminează uniform întregul spațiu și nu creează contraste sau umbre. Acest tip de iluminat vă permite să faceți treburile casnice, cum ar fi aspirarea și curățarea, și, prin urmare, este necesar în toate încăperile. Iluminarea ambientală implică în general culori calde de lumină, care par mai plăcute decât o culoare albă mai rece sau neutră. Cel mai potrivită este pentru camerele de lucru și camerele tehnice.

    4.1.2 Iluminat pentru muncă (de lucru)

    Iluminarea specifică este necesară pentru realizarea diferitelor procese de lucru. În bucătărie, se gătește mâncarea, în sufragerie, oamenii iau masa și stau la masa din sufragerie, în camera de zi se vizionează televizorul, în dormitor se citește înainte de culcare; în birou este aproape obligatoriu să lucrați la calculator sau să scrieți; în ateliere se produc și se repară lucruri ... Fiecare dintre aceste activități necesită iluminare adecvată, dar la fel de important este ca lampa să fie în locul potrivit. Iluminatul pentru muncă înseamnă de obicei iluminarea suprafeței de lucru (sufragerie, bucătărie sau birou, suprafața pe care se lucră etc.), deci este important să așezați lampa lângă sau în fața celui care lucrează. În acest fel, se evită crearea de umbre, ceea ce facilitează munca, și totodată îl protejează pe cel care lucrează de fel de fel de leziuni posibile. Cele mai frecvente surse de iluminat de lucru sunt: lămpile suspendate direcționate, benzi suspendate cu difuzoare, benzile cu LED-uri sub elementele suspendate, lămpi de masă (reflector). O atenție specială trebuie acordată iluminatului pentru citit. Dacă vă alegeți o lampă cu abajur, marginea inferioară a acesteia ar trebui să fie în linie cu ochii, atunci când luați o poziție pentru citit. Reflectarea luminii poate afecta ochii, poate provoca discomfort și dureri de cap. Regula de bază pentru iluminatul de lucru este că trebuie să ofere de două ori mai multă lumină decât iluminarea ambientală. Pentru citit, iluminarea optimă este între 300 și 500 lux, iar pentru iluminarea ambientală între 100 și 150 lux.

    4.1.3 Iluminat decorativ

    Iluminatul decorativ este utilizat pentru acele obiecte sau elemente din spațiu pe care doriți să le accentuați sau să le subliniați. Acestea pot fi texturi neobișnuite ale pereților, grinzi de acoperiș din lemn, picturi sau statui, plante de apartament, perdele ... În felul acesta se creează o atmosferă și un joc de lumini interesant, plin de viață, care atrage atenția și dirijează privirea. De fapt, iluminatul decorativ nu trebuie neapărat să fie practic, ci să sublinieze caracterul și frumusețea spațiului. Desigur, cu o planificare adecvată, este foarte posibilă combinarea iluminării decorative cu cea ambientală, chiar și cu cea de lucru. Astfel, cu ajutorul unei lămpi, puteți obține toate cele trei efecte, precum și o eficiență energetică mai bună și costuri reduse.

    4.2 Iluminat exterior

    În ceea ce privește iluminatul exterior, mai presus de toate este să fie sigur. În exterior, lămpile sunt expuse influenței schimbărilor meteo (ploaie, zăpadă, umezeală, sare ...), deteriorării și a murdăriilor. Gradul de protecție al lămpii indică factorul IP. Știți ce factor IP ar trebui să aibă iluminatul exterior?

    Toate tipurile de iluminat exterior sunt tot mai accesibile odată cu dezvoltarea iluminatului de joasă tensiune și a tehnologiei LED, dar asigurați-vă că ceea ce cumpărați are factorul IP adecvat, în funcție de locul unde de plasare și de modul de utilizare a acestor lămpi. Diferite instalații și locații necesită valori IP diferite. Să luăm ca exemplu IP 65. Prima cifră indică gradul de protecție împotriva șocurilor pe care le are o lampă anume, iar a doua cifră arată cât este de rezistentă la apă. Cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai mare protecția. Ambele numere sunt la fel de importante, deci ar trebui să țineți cont de ele când faceți cumpărături. De ce iluminatul exterior și cel interior au nevoie de valori IP diferite? Iluminatul exterior poate ajunge în contact cu diverse substanțe și influențe externe și, în orice caz, sunt fizic mai mult expuse acestora decât cele de interior. Aceasta înseamnă că, din motive de siguranță, trebuie asigurată o protecție adecvată pentru a preveni deteriorarea lămpii și, cel mai important, pentru a proteja oamenii de șocuri electrice și răniri. Când vine vorba de iluminatul standard pentru grădină, cum ar fi lămpile de pe alee sau cale, alegeți marca IP44 sau mai mare. O valoare „4” înseamnă că lămpile sunt protejate împotriva stropilor sau expunerii prelungite la apă, dar și de impactul loviturilor de piatră sau al altor obiecte mici. Lămpile de podea și cele de terasă necesită un nivel mai ridicat de protecție, deoarece peste ele se trece de multe ori și sunt spălate des. Căutați corpuri de iluminat cu un factor de IP65 sau mai mare, din cauza prafului, substanțelor dăunătoare care se depozitează și a altor contacte. Astfel de valori ridicate ale factorului IP înseamnă și o protecție împotriva jeturilor de apă, ceea ce vă permite să spălați totul cu apă din furtunul de grădină, fără riscul de deteriorare sau șoc electric accidental. Dacă luminați iazuri, fântâni sau bazine, va trebui să instalați lămpi cu un grad minim de protecție IP68. Prin aceasta se asigură faptul că iluminatul subacvatic este de joasă tensiune, impermeabilizat corespunzător și capabil să reziste la o presiune ambientală mai mare.

    Dacă vă decideți să instalați iluminat exterior și / sau interior, ne puteți contacta și pe DaiBau.ro. Pe site-ul nostru, veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și ofertanții cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dvs. cu o ofertă adecvată.

    Informațiile despre prețuri puteți vedea în calculatorul nostru.

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Instalat aplice, plafoniere și lampi

    Instalat aplici, plafoniere și lustre, 11 bucăți. 652.05 RON la 1086.75 RON

    ........

    Montat in apartament lustre

    Bună ziua,

    Constructie noua , la bloc. Cate o lustra in incapere. Trebuiesc conectate + agatate de tavan.

    Mulțumesc 173.88 RON la 289.8 RON

    ........

    Montat corp iluminat neon led

    Avem nevoie de înlocuirea a 4 corpuri de iluminat neon led și instalarea unui al cincilea corp întro zona noua (trebuie tras cablu).
    Sunt 5 corpuri de iluminat aproximativ 40 metri de traseu cablu. 2 întrerupătoare de schimbat și al treilea întrerupător de instalat in zona noua.

    + de înlocuit o siguranță de 125 zi 2 siguranțe de 20 A. 304.29 RON la 507.15 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Montaj panou cartonat si reclamă luminoasă, 1 cpl
    Corpuri de iluminat, Mediaş

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Reparație lampa, O singura lampa
    Corpuri de iluminat, Deva

    86.94 RON la 144.9 RON

    Prețul, Montare corpuri iluminat, 2 lustre, 2 penduli, 3 aplice
    Corpuri de iluminat, Măgurele

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Am de montat 3 lustre si un intrerupator, 3 lustre si un intrerupator
    Corpuri de iluminat, Suceava

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Corpuri iluminat led birou, 6
    Corpuri de iluminat, Traian Vuia

    521.64 RON la 869.4 RON

    Prețul, Instalare corpuri iluminat, 62
    Corpuri de iluminat, Galaţi

    2695.14 RON la 4491.9 RON

    Prețul, Montaj lampi suspendate, spoturi aplicate si spoturi incastrate, -lampi suspendate: 11 ; -spoturi -10
    Corpuri de iluminat, Năvodari

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Montare corpuri de iluminat, 5
    Corpuri de iluminat, Medgidia

    652.05 RON la 1086.75 RON

    Prețul, Montaj corpuri de iluminat, 1 lustra + 5 plafoniere + 1 sina perdea
    Corpuri de iluminat, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Montare corpuri de iluminat, prise si întrerupatoare într-o casa exist, 10 buc
    Corpuri de iluminat, Oveselu

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Montare corpuri iluminat baie, bucătărie,dormitor, hol, 2 lampi hol, 1 aplica baie, 1 plafoniera bucătărie, 1 plafoniera living, 2 plafoniere dormitor
    Corpuri de iluminat, Buşteni

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Lampi LED cu panou fotocelule, acumulator, invertor, 6 buc
    Corpuri de iluminat, Ploieşti

    521.64 RON la 869.4 RON

    Prețul, instalare 3 candelabre, 3
    Corpuri de iluminat, Satu Mare

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Montare corp iluminat + o priza, 9 corpuri de liuminat, 1 priza
    Corpuri de iluminat, Cluj-Napoca

    347.76 RON la 579.6 RON

    Prețul, Reparatii la 2 corpuri de iluminat(aplice)care creeaza scurt circuit, 2 buc
    Corpuri de iluminat, Bicaz

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Reparatii luminatoare, Cat mai repede
    Corpuri de iluminat, Otopeni

    347.76 RON la 579.6 RON

    Prețul, Montaj corpuri de iluminat , 20 buc
    Corpuri de iluminat, Bucureşti

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Vrem sa iluminam exteriorul bisericii,
    Corpuri de iluminat, Resighea

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, inlocuire 3 lustre cu unele noi, beton
    Corpuri de iluminat, Bucureşti

    217.35 RON la 362.25 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Corpuri de iluminat?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Corpuri de iluminat lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    1888+ Firme pentru Corpuri de iluminat
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă