Pentru zona

    Centrală peleți preț

    Care este prețul unui cazan pe biomasă? Înainte de a alege un combustibil pentru încălzirea casei noastre, trebuie să ne gândim: care combustibil este cel mai ieftin și care poluează cel mai puțin mediul? Câștigătorul la ambele categorii este lemnul. Pentru încălzirea pe peleți veți plăti în jur de 4000lei/an. Puteți verifica ce cantitate de energie este necesară pentru încălzirea casei dumneavoastră prin calcularea certificatului energetic. Putem desigur reduce în mod drastic costurile de încălzire dacă împiedicăm pierderile de căldură ale obiectivului prin instalarea izolației termice pe acoperiș și fațadă și prin instalarea unei tâmplării eficiente. Trebuie să aveți în vedere și investiția în sobe pe biomasă. Există mai multe tipuri de sobe pe peleți, cu puteri diferite de combustie și de aceea prețul lor poate varia substanțial. Un cazan pe peleți costă între 10000-40000lei. Prețul de livrare și montaj al unui cazan pe biomasă cu puterea de cca. 25 kW este 3000-5000lei/buc.

    Cui să încredințați aprovizionarea cu un cazan pe biomasă? Trimiteți o cerere către furnizorii de cazane pe biomasă din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul unui cazan pe biomasă


    Prețul unui cazan pe biomasă. Prețul de livrare și montaj al unui cazan pe biomasă cu puterea de cca. 25 kW.

    11000 RON/buc

    PREȚ MINIM
    RON/buc

    PREȚ MEDIU
    22000 RON/buc

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Centrala pe peleti

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Centrale termice pe biomasă lemnoasă– tot ce trebuie să știți

    1. Ce trebuie să știm despre centralele termice pe biomasă lemnoasă?

    1.1. Ce este o centrală termică pe biomasă?

    Centralele termice pe biomasă sunt foarte asemănătoare centralelor termice convenționale, care funcționează cu gaze, păcură sau electricitate, diferența fiind doar aceea că  funcționează pe lemne sub formă de bușteni, peleți, așchii sau rumeguș. Aceste centrale termice servesc la încălzirea spațiilor interioare și a apei calde pentru întreaga casă. Utilizarea lemnului în locul combustibililor fosili ajută la prevenirea schimbărilor climatice pe termen lung, deoarece dioxidul de carbon eliberat în timpul arderii a fost, de fapt, absorbit de arbore în timpul vieții sale, adică în timp ce creștea. Lemnul este, deci, un combustibil neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Țara noastră are resurse importante de lemn. În plus, în întreaga lume există o mulțime de deșeuri lemnoase. Acestea ar putea fi utilizate ca combustibil pentru centralele termice pe biomasă lemnoasă sau pentru sobele pe lemne. Acest lucru nu ar util și binevenit doar pentru că deșeurile lemnoase ar furniza căldură și apă fierbinte, ci și pentru că în acest fel s-ar reduce și presiunea asupra depozitelor de deșeuri, evitându-se supraîncărcarea lor și risipirea unui combustibil natural.

     Utilizarea lemnului în locul combustibilului fosil ajută la împiedicarea producerii de schimbări climaterice.
    Utilizarea lemnului în locul combustibilului fosil ajută la împiedicarea producerii de schimbări climaterice.

    1.2. Avantajele pe care le oferă centralele termice pe biomasă lemnoasă

    Biocombustibilul este considerat a fi o energie regenerabilă - dioxidul de carbon produs în timpul arderii înlocuiește dioxidul de carbon absorbit de copaci în timpul creșterii. În cazul utilizării unei centrale termice pe lemne, reducerea emisiilor de dioxid de carbon este semnificativă, pentru că aceasta eliberează în atmosferă mai puțin dioxid de carbon decât o centrală termică electrică sau o centrală termică care funcționează pe cărbune sau ulei. Din acest motiv, economiile de combustibil sunt mai puțin importante. Dacă înlocuiți o centrală termică pe gaze cu o centrală termică pe lemne, poate că veți plăti mai mult pentru combustibil. În schimb, dacă vă cumpărați o centrală termică pe biomasă, veți economisi foarte mult în fiecare an. Iar dacă aveți propriul dumneavoastră material lemnos, nu veți avea nevoie să cumpărați combustibil.

    1.3. Dezavantajele pe care le prezintă centralele termice pe biomasă lemnoasă

    Utilizarea centralelor termice pe biomasă lemnoasă cere depunerea unui efort mai mare de către beneficiar decât utilizarea altor tipuri de centrale termice. De exemplu, centralelor termice pe pelete trebuie să fie constant alimentate cu peletele (în funcție de tipul centralei termice: în fiecare zi, o dată la câteva zile sau o dată pe săptămână). În plus, recipientele cu cenușă trebuie golite în mod regulat. Centrala termică pe biomasă ocupă mult mai mult spațiu decât alte tipuri de centrale termice. De asemenea, trebuie să dedicați un spațiu special și pentru depozitarea buștenilor, peletelor, a așchiilor de lemn sau a rumegușului.

    1.4. Subvențiile din Fondul pentru Mediu pentru centralele termice pe bușteni, peleți, așchii din lemn sau rumeguș

    Administrația Fondului pentru Mediu vă poate acorda o subvenție în cazul în care cumpărați o centrală termică pe bușteni, peleți, așchii din lemn sau rumeguș. Contactați direct această instituție pentru a afla amănunte în legătură cu aceste subvenții.

    1.5. Nu uitați de detectorul de monoxid de carbon!

    Când ardeți orice tip de hidrocarburi (gaze naturale, cărbune, biomasă lemnoasă) este foarte important să instalați un detector al prezenței de monoxid de carbon în casa dumneavoastră. Teoretic, dacă tot combustibilul arde complet, acesta produce căldură, apă și dioxid de carbon. În realitate, însă, combustibilul nu arde complet. Aceasta înseamnă, că uneori se pot forma gaze nocive - cum ar fi monoxidul de carbon - care pot fi periculoase pentru sănătatea locatarilor casei. Atâta timp cât aveți în funcțiune un detector al prezenței de monoxid de carbon în casă, veți putea profita din plin de toate beneficiile, pe care vi le poate aduce utilizarea unei centrale termice pe biomasă lemnoasă.

    2. Alegeți un furnizor și un montator de calitate al centralei termice pe biomasă

    2.1. Alegerea furnizorului centralei termice pe biomasă

    Vă recomandăm, să obțineți informații de pe internet și de la mai mulți ofertanți, înainte de a decide ce tip de centrală termică veți cumpăra. Apoi, selectați cel puțin trei ofertanți de centrale termice. Cereți-le estimări informative pe baza datelor reale privind necesitățile termice ale casei dumneavoastră, starea existentă, planul camerei în care se va amplasa centrala termică și depozitul de combustibil, cantitățile de apă caldă necesare etc. Acest lucru vă va permite să comparați prețurile practicate de către furnizori și, probabil, să negociați o reducere a prețului centralei termice. În acest fel, veți primi de la furnizori și date privind termenul de plată cerut, posibilele reduceri de preț, termenul de livrare și includerea sau nu a livrării în preț. De asemenea, este important să verificați, dacă furnizorul asigură și instalarea centralei termice. Dacă oferta este atent pregătită, se presupune că atitudinea furnizorului față de cumpărător va fi una corectă. Vă mai recomandăm și să vă consultați bine în prealabil cu furnizorul și să îi faceți o vizită pentru a-i vedea gama de centrale termice, pe care le comercializează. Centralele termice pe bușteni sunt, de obicei, pre-asamblate și gata de instalare, în timp ce centralele termice pe pelete se livrează de cele mai multe ori pe bucăți și trebuie să fie asamblate la locație.

    2.2. Alegerea montatorului centralei termice pe biomasă

    Nu instalați niciodată singuri o centrală termică pe biomasă, ci încredințați această lucrare unui instalator calificat și cu experiență. Cel mai bine este ca instalarea centralei termice să fie executată de către un instalator autorizat chiar de producătorul centralei, deoarece acesta este bine familiarizat cu tipul centralei termice, are experiență anterioară de instalare și știe cum să rezolve orice eventuale probleme, care ar putea apărea în timpul instalării. Un instalator autorizat poate efectua, de asemenea, prima pornire a centralei termice și vă poate informa cu privire la modul de utilizare a acesteia. Instalarea centralei termice mai poate fi executată și de alți instalatori de dispozitive de încălzire, deoarece centrala termică este, de obicei, însoțită atât de instrucțiuni de utilizare, cât și de instrucțiuni de instalare. Însă, prima pornire a centralei termice poate fi făcută doar de către un instalator autorizat al producătorul, pentru că în caz contrar, producătorul nu vă va da garanție pentru centrala termică și va trebui să vă descurcați singuri, în cazul în care vor apărea defecțiuni de funcționare.

    3. Centrale termice pe bușteni, pelete, așchii din lemn sau rumeguș cu alimentare automată sau manuală

    Cel mai bine este să alegeți tipul centralei termice, pe care urmează să o cumpărați, deja în perioada proiectării casei, pentru că astfel veți putea planifica construirea unui depozit de combustibil, un spațiu pentru dispozitivul de dozare și amplasarea centralei termice, ca și alte spații necesare sistemului de încălzire a casei. Dar, realitatea este că, de cele mai multe ori, centrala termică trebuie să fie adaptată la condițiile existente ale casei.

    Înainte de a alege centrala termică, trebuie vă decideți ce tip de biomasă lemnoasă doriți să folosiți pentru încălzirea casei și a apei. Și aceasta pentru că centrala termică trebuie să fie adecvată pentru tipul selectat de biomasă din lemn. Avem la alegere următoarele tipuri de biomasă lemnoasă: bușteni, așchii din lemn, pelete, rumeguș etc. Este necesar a se ține seama de disponibilitatea, transportul și prețul combustibilului ales. De asemenea, este important ca centrala termică să fie cât mai automată posibil, adică să nu ne ia timp prea mult pentru a o porni, opri și menține în funcțiune.

    3.1. Centrală termică pe bușteni

    Centrala termică pe bușteni va necesita mai multă muncă a utilizatorului pentru pregătirea și alimentarea cu combustibil a centralei, însă partea bună este aceea că nu vom avea nevoie de mașini suplimentare și unelte speciale. Acest tip de centrală termică ocupă mult mai puțin spațiu față de centralele termice pe așchii din lemn sau pelete. Cu toate acestea, este necesar să se asigure un loc, în care să fie depozitați și uscați buștenii. De asemenea, vom avea nevoie de spațiu pentru un acumulator de căldură. Lemnul de foioase este mai dur decât lemnul de conifere și, prin urmare, are o putere calorică mai mare pe metru cub. Prin urmare, în aceeași centrală termică, lemnul mai dur va arde mai mult timp și va trebui să fie încărcat mai rar în cuptor. În ciuda acestui lucru, se recomandă a se utiliza predominant lemnul de foioase, dar parțial și lemnul de conifere, care va facilita aprinderea focului și va face ca temperatura necesară arderii combustibilului să fie atinsă mai rapid. Raportul recomandat de lemn de conifere și de lemn foioase este de aproximativ unu la cinci sau de unu la opt.

    3.2. Centrală termică pe așchii din lemn

    Centrala termică pe așchii din lemn oferă utilizatorului un confort mai mare în exploatarea sistemului de încălzire față de centrala termică pe bușteni. În camera în care se află centrala termică trebuie existe și un spațiu adecvat de depozitare a combustibilului, ca și un dispozitiv de dozare automată. Trebuie să vă atenționăm, că este necesar a avea grijă de calitatea așchiilor din lemn. Aceasta înseamnă că așchiile din lemn trebuie să fie uscate corespunzător și să aibă dimensiunile adecvate.

    3.3. Centrală termică pe peleți

    Centrala termică pe peleți din lemn oferă utilizatorului cel mai înalt nivel de confort. Peleții au o putere calorică mai mare decât așchiile din lemn și, de aceea, rezervorul pentru peleți este mult mai mic. Cu toate acestea, este necesar să vă asigurați că peletele sunt protejate împotriva umezelii. Datorită formei lor, peleții pot fi pompați prin țevi și transportați în rezervor. Pe de altă parte, peleteții sunt mult mai scumpi decât așchiile din lemn. Centralele termice pe peleți sunt populare în gospodăriile ecologice din orașele în care nu există condiții pentru pregătirea biomasei destinate încălzirii locuințelor în regie proprie.

    3.4. Centrală termică cu alimentare manuală

    Centralele termice cu alimentare manuală funcționează, în principal, pe bușteni și au un cuptor ventilat. Buștenii din lemn sunt așezați manual pe jar în rezervorul de stocare. Ventilatorul aspiră sau împinge gazele rezultate în urma arderii buștenilor prin deschiderea din camera aflată  sub sau lângă rezervorul de stocare. În această cameră, se adaugă aer secundar, cu ajutorul căruia gazele ard până la capăt. Căldura gazelor de ardere este transferată la apa folosită ca mediu pentru sistemul de încălzire.

    3.5. Centrală termică cu dozare automată

    Centrala termică pe așchii din lemn cu dozare automată, funcționează în felul următor: așchiile din lemn sunt depozitate într-un rezervor de stocare și sunt încărcate în centrala termică cu ajutorul unui dispozitiv de alimentare. Dispozitivul de alimentare cu combustibil este echipat cu un sistem de siguranță, care împiedică extinderea flăcărilor din cuptor la încărcător și la rezervorul de stocare.

    Pe piață sunt disponibile două tipuri de centrale termice pe peleți. Primul tip este similar centralelor termice pe așchii din lemn cu dozare automată și este utilizat pentru sistemele de încălzirea centrală ale caselor. Aceste centrale termice sunt echipate cu un rezervor de stocare sau cu un sistem de încărcare a peleților. Avantajul utilizării peleților și nu a așchiilor din lemn este acela că peleții sunt un combustibil mai omogen, puterea lor calorică în comparație cu greutatea și volumul lor este mai mare, ceea ce poate face ca rezervorul de stocare să fie chiar și de 4 ori mai mic față de rezervorul pentru așchii din lemn. Pe de altă parte, este foarte important ca peleții să fie depozitați într-un loc uscat, altfel se umezesc și se descompun. Al doilea tip de centrale termice pe peleți sunt șemineurile, la care combustibilul este alimentat automat direct în camera de ardere. Acestea sunt utilizate, în principal, pentru încălzirea camerei în care se află, dar cu ele se pot încălzi și alte camere sau apă menajeră, dacă li se incorporează un transportator de căldură adecvat.

    4. Procedura de instalare a centralei termice pe biomasă lemnoasă

    4.1. Proiectarea sistemului de încălzire

    Cu un sistem de încălzire bine conceput, putem economisi bani și ne putem menaja nervii, pentru că evităm producerea de defecțiuni și modificări ulterioare. Mai întâi, este necesar a se stabili cantitatea de căldură, care este necesară pentru încălzirea casei și a apei menajere. Calculul pierderilor de căldură va fi efectuat de către un expert în domeniu, care deține o licență în acest sens. În cazul caselor nou-construite, calculul acesta constituie baza pentru calcularea dimensiunilor sistemului de încălzire (format din: conducte, calorifere, centrala termică...). În cazul clădirilor vechi, în funcție de acest calcul se decide puterea calorică necesară a centralei termice. În realitate, centrala termică nu are în multe cazuri puterea calorică calculată în prealabil. Se alege astfel o centrală termică cu o putere mai mică. Centrala termică funcționează optim, atât în ​​ceea ce privește eficiența energetică, cât și valorile emisiilor de gaze, la puterea calorică nominală. Emisiile sunt mai mici în cazul în care centrala termică funcționează la putere maximă sau continuu, fără întrerupere, o durată mai îndelungată de timp. De asemenea, în faza de planificare este necesar să anticipăm în ce cameră va fi amplasată centrala termică, unde se montează coșul de fum și rezervorul de combustibil, ca și să planificăm modul în care vom amplasa toate dispozitivele în cameră.

    4.2. Obținerea autorizațiilor necesare instalării și utilizării centralei termice

    Înainte de a instala o centrală termică pe biomasă, proprietarul trebuie să obțină permisele corespunzătoare de la organele competente.

    În cazul unei case nou-construite, proiectanții trebuie să includă o centrală termică pe biomasă lemnoasă în proiect, pentru a obținere autorizația de construire, care stă la baza obținerii autorizațiilor de dare în folosință. Dacă avem o casă mai veche și dorim să ne schimbăm centrala termică, este necesar să se obțină cel puțin o hotărâre cu privire la notificarea lucrărilor, aceasta în măsura în care prin instalarea centralei termice nu se intervine la structura funcționalitatea clădirii. Dacă decideți să construiți un loc de depozitare a biomasei lemnoase în exteriorul casei, trebuie să întrebați la organul administrativ competent, de ce fel de permisiuni aveți nevoie pentru tipul de depozit de combustibil, pe care doriți să îl construiți. Dacă doriți să fă faceți un depozit de combustibil exterior mai mare, este foarte mai probabil să aveți nevoie de o autorizație de construire. În orice caz, este important ca atât camera în care se amplasează centrala termică, cât și centrala termică să corespundă reglementărilor în vigoare de siguranță la incendiu.

    4.3. Procedura de instalare a unei centrale termice

    Asigurați-vă că camera în care montați centrala termică este suficient de luminoasă și îndepărtați din ea tot ce nu este necesar pentru funcționarea și întreținea centralei termice. Podeaua pe care se amplasează centrala termică trebuie să fie plană și curată. Cel puțin pe o latură a centralei termice este necesar a se asigura un spațiu de trecere cu lățimea de 0,8m, în care vom intra pentru a porni, opri sau alimenta centrala. Pe această latură trebuie să se afle toate ușile de deschidere. Dacă cumpărați o nouă centrală termică pe bușteni, o puteți amplasa în locul celei vechi, deoarece aceasta are dimensiuni similare cu cele ale centralelor termice pe combustibil solid sau pe combustibili combinați. În cazul unei centrale termice pe așchii din lemn sau pelete, este necesar să instalați un rezervor de stocare a combustibilului sau să rearanjați spațiul în acest scop. Astfel de centrale termice necesită mai mult spațiu din cauza dispozitivului de dozare. Dimensiunea minimă a camerei în care se instalează centrala termică pe biomasă lemnoasă este de 8m2. Dacă aveți o centrală cu putere mai mare, atunci suprafața camerei trebuie să fie de cel puțin 12m2. Centrala termică se amplasează în cameră cu ajutorul unui lift sau a unui stivuitor. Dacă spațiul este îngust, centrala va fi transportată cu atenție, pe role sau cu un cărucior foarte solid. Centrala termică trebuie să fie instalată de către un instalator profesionist. Prima pornire a centralei termice trebuie să fie făcută de către o persoană autorizată a producătorului.

    4.4. Alimentarea cu aer a cuptorului

    Pentru montarea centralei termice, trebuie să fie îndeplinite toate cerințele obligatorii privind camera în care aceasta este amplasată și cerințele de ventilație, în conformitate cu reglementările tehnice relevante. Trebuie să se asigure o alimentare adecvată cu aer proaspăt a cuptorului, pentru a se facilita arderea combustibilului și pentru ca persoanele aflate în camera centralei termice să nu fie în pericol. Orificiul prin care se face alimentarea cu aer trebuie să aibă un diametru de 180 mm și să fie amplasat aproape de sol. Dacă acest orificiu este acoperit cu o plasă, diametrul lui trebuie să fie mărit în mod corespunzător.

     

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Reparație șemineu peleti

    Buna ziua,

    Curățare și reparație șemineu peleti.

    Multumesc 217.35 RON la 362.25 RON

    ........

    Buna am centrală pe peleți nu se mai aprinde Flacăra va rog sa ma ajut

    Buna ziua,

    Am centrală pe peleți nu se mai aprinde flacăra.

    Multumesc 260.82 RON la 434.7 RON

    ........

    Montaj centrala peleți

    Buna ziua,

    Montaj centrala și calorifere.

    Multumim 434.7 RON la 724.5 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Mentenanta și curatare generala centrala, 1 buc
    Centrala pe peleti, Comandău

    173.88 RON la 289.8 RON

    Prețul, Ofertă centrala termica, 25kW sau 130 mp
    Centrala pe peleti, Dobrun

    2608.2 RON la 4347 RON

    Prețul, Verificat centrală termică peleți, 40 kw
    Centrala pe peleti, Râmnicu Vâlcea

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Reparație centrală, 1 buc
    Centrala pe peleti, Pătârlagele

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Montaj punct termic pensiune, 1 buc
    Centrala pe peleti, Călimăneşti

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Reparatie centrala peleti, 1 buc
    Centrala pe peleti, Şuletea

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Revizie tehnica la o centrala termica peleti, 1 buc
    Centrala pe peleti, Giurgiu

    173.88 RON la 289.8 RON

    Prețul, Setări centrala peleti ABC Proizvod, 1 buc
    Centrala pe peleti, Medgidia

    86.94 RON la 144.9 RON

    Prețul, Cazan peleti paie produs in Felnac, 150 mp
    Centrala pe peleti, Comloşu Mare

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Verificare centrala termică, 1 buc
    Centrala pe peleti, Brăila

    173.88 RON la 289.8 RON

    Prețul, Curatare si verificare centrala pe peleti, 1 buc
    Centrala pe peleti, Iveşti

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Punere in functiune cazan, 1 buc
    Centrala pe peleti, Săcele

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Reparație centrala pe peleți, 25kw
    Centrala pe peleti, Bucovăţ

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Reparat centrala termica, 1 buc
    Centrala pe peleti, Sacoşu Turcesc

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Service centrala peleti, 40kw
    Centrala pe peleti, Râşnov

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Resetare de fabrică termosemineu, 17 kw
    Centrala pe peleti, Arad

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Reparatie aprindere centrala peleti"BIODOM 27", 29 KW
    Centrala pe peleti, Moieciu

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Verificare defect centrala, 130mp
    Centrala pe peleti, Străoane

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Schimbare termostat, 20 kw
    Centrala pe peleti, Hărniceşti

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Reparație centrala pe peleti., 1 buc
    Centrala pe peleti, Suceava

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Punere in functiune a centralei, 25kw
    Centrala pe peleti, Ţepu

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Nu pornește centrala pe peleti mbs, 8 kv
    Centrala pe peleti, Arad

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Instalare centrala pe lemne,
    Centrala pe peleti, Chiojdu

    869.4 RON la 1449 RON

    Prețul, Verificarea instalațiilor de încălzire, 170m pătrați
    Centrala pe peleti, Poieni

    130.41 RON la 217.35 RON

    Prețul, Montaj centrala pe peleti, 25kw
    Centrala pe peleti, Pecineaga

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montare centrala și calorifere, 130 mp
    Centrala pe peleti, Băişoara

    1304.1 RON la 2173.5 RON

    Prețul, Montaj termoșemineu pe peleți., 25 kw, 160 mp
    Centrala pe peleti, Soloneţ

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Revizie centrala, 1 cpl
    Centrala pe peleti, Galaţi

    217.35 RON la 362.25 RON

    Prețul, Încalzire centrala pe peleti cu ventiloconvectoare hala, 300 m2
    Centrala pe peleti, Cluj-Napoca

    13041 RON la 21735 RON

    Prețul, Montaj centrala peleti, 160 mp
    Centrala pe peleti, Aninoasa

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Montaj centrala termica, 250 metri pătrați
    Centrala pe peleti, Sălătrucu

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Reparație sobă pe peleți, 1 buc
    Centrala pe peleti, Râşnov

    173.88 RON la 289.8 RON

    Prețul, Achiziție și instalare centrala, 60 mp
    Centrala pe peleti, Şercaia

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Ofertă achiziție și montare centrală, 80 mp
    Centrala pe peleti, Dorobanţu

    4347 RON la 7245 RON

    Prețul, Revizie centrala peleti, 150 mp
    Centrala pe peleti, Arad

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Montare soba pe peleti,
    Centrala pe peleti, Apahida

    869.4 RON la 1449 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Centrala pe peleti?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Centrala pe peleti lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    1421+ Firme pentru Centrala pe peleti
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă