Case modulare pret

  Care este prețul unei case prefabricate? Prețurile caselor prefabricate diferă în funcție de firma sau de producătorul de case prefabricate, de dimensiunea casei prefabricate și de forma acesteia, de tipul de casă prefabricată și în sfârșit în funcție de sistemul de construcție al casei prefabricate. Prețul mediu al unei case prefabricate (120m2) la cheie este 1000-5000lei/m2.Prețurile caselor prefabricate diferă bineînțeles de la un furnizor la altul, însă cu toate acestea, în general nu există variații excesive. În funcție de prețuri, casele prefabricate se împart în două clase. Clasa caselor prefabricate tip standard include casele prefabricate cu prețul variind în medie între 1000-2000lei/m2. În a doua clasă de preț, mai ridicat, sunt incluse casele prefabricate cu prețul variind în medie peste 2000lei/m2. Dacă doriți o casă prefabricată la comandă, aceasta poate fi cu peste 15% mai scumpă în comparație cu o casă prefabricată tip. Pentru un preț exact puteți solicita informații furnizorilor noștri de case prefabricate verificați. Am pregătit pentru dumneavoastră și câteva sfaturi utile despre casele prefabricate. Spor la construit!

  TRIMITEȚI O CERERE EXECUTANȚI >

  PREȚUL CASEI PREFABRICATE


  Prețul casei unifamiliale prefabricate la cheie. Preț pentru o casă prefabricată clasică din lemn 120 m2 la parter și mansardă cu acoperiș cu patru pante.

  1000 RON/mp

  PREȚ MINIM
  RON/mp

  PREȚ MEDIU
  5000 RON/mp

  PREȚ MAXIM
  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
  Case modulare pret

  ALTE PREȚURI PENTRU CASE MODULARE

  cantitatea dvs.

  unitate

  prețul orientativ

  prețul dumneavoastră

  Prețul casei prefabricate până la IV fază de const

  Prețul casei prefabricate până la IV fază de construcție, pentru o casă de 170 m2 (casă prefabricată finisată din exterior). Prețul include documentația proiectului, casa prefabricată (pereți exteriori și interiori), transportul și instalarea construcției, tâmplăria (ferestrele și ușa la intrare), jaluzelele (motorașele inferioare și superioare), pervazurile exterioare și interioare, scara din lemn, balustrada din sticla la balcon, procesele pregătitoare fotovoltaice, lucrări de acoperire și montare, finisarea fațadei casei prefabricate, jgheaburi, pardoseli din lemn, bilanțul energetic CPE și testul de etanșeitate al anvelopei clădirii.


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul casei prefabricate din lemn la cheie parți

  Prețul casei prefabricate de 170 mp la cheie parțial. Pe lângă lucrările până la a IV faza de construcție, în preț sunt incluse instalațiile electrice si mecanice (instalații sanitare, canalizarea, pompa de căldură, sistemul de recuperare), precum și lucrările de finisare interioare (turnare sapa).


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul casei prefabricate la cheie complet

  Prețul unei case prefabricate de 170 mp la cheie complet. Prețul include, pe lângă toate componentele și performanța casei prefabricate la cheie parțial, lucrările de zidărie finală (finalizarea pereților și tavanelor) și finisarea scărilor interioare.


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul unei case prefabricate pasive la cheie

  Prețul unei case prefabricate pasive la cheie cu suprafața 170 mp


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>

  Prețul unei case prefabricate active

  Prețul unei case prefabricate active cu suprafața 170 mp


  RON

  RON/mp

  mp
  cerere>
  TOTAL:
  TRIMITEȚI O CERERE >

  Cum v-au fost de folos aceste informații?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Case modulare, case prefabricate – tot ce trebuie să știți

  1. Ce trebuie să știți despre casele prefabricate?

  Casele prefabricate sunt construite din componente executate în fabrică, aduse și asamblate la locație.
  Casele prefabricate sunt construite din componente executate în fabrică, aduse și asamblate la locație.

  În timp ce casele zidite se construiesc în faze diferite, casele prefabricate se asamblează din componente executate în fabrică.

  1.1. Cât timp durează construirea unei case prefabricate?

  Timpul de execuție a unei case prefabricate variază între trei și șase luni, în funcție de mărimea și complexitatea construcției. Deci, casele prefabricate se execută mult mai rapid decât casele zidite, care necesită o perioadă de cel puțin 1 an pentru a fi finalizate. Rapiditatea construirii caselor prefabricate se datorează faptului că acestea sunt asamblate din componente deja executate în fabrică, cu mașini și utilaje speciale și în condiții controlate, care nu depind de influențele nefavorabile de climă și nici de agenții de mediu. În cazul construirii unei case prefabricate, modul de organizare a muncii este mai eficient, executantul principal fiind scutit de munca stresantă de coordonare a sub-contractanților și a fazelor de construire a clădirii. Dar, bineînțeles că și pentru casa prefabricată este nevoie de timp pentru realizarea documentației proiectului și obținerea autorizației de construire și a restului aprobărilor necesare. De asemenea, trebuie să se planifice timp și pentru pregătirea șantierului, execuția excavărilor pentru fundație, execuția fundației clasice sau a fundației -placă, eventuala execuție a subsolului (în cazul unei construcții clasice). În plus, mai trebuie să țineți seama și de faptul că executantul poate fi ocupat cu alte proiecte și trebuie să așteptați (poate mai mult de jumătate de an) ca acesta să le finalizeze, înainte de a se apuca de proiectul dumneavoastră.

  1.2. Este casa prefabricată mai ecologică și mai durabilă față de casa zidită?

  Casele prefabricate sunt considerate a fi mai ecologice decât casele zidite. În primul rând, modul de construire a caselor prefabricate produce mai puține deșeuri, pentru că nu se creează situația în care diferiți executanți livrează materiale de construcții variate la locație și produc deșeuri. Deci, șantierul pe care se construiește casa prefabricată este mai eficient din acest punct de vedere. În al doilea rând, cantitățile de materiale necesare sunt calculate cu exactitate. În al treilea rând, în atelierele în care se fabrică părțile componentele ale casei prefabricate se reutilizează și reciclează majoritatea materialelor rezultate din construirea casei. În al patrulea rând, casele prefabricate sunt mai bine izolate termic și ermetizate față de casele construite în stil clasic, aceasta făcând ca încălzirea și climatizarea casei să fie mai eficiente. În al cincilea rând, ofertanții de case prefabricate preferă variantele ecologice. Majoritatea constructorilor de case prefabricate oferă aparate mai eficiente din punct de vedere energetic. Unii dintre aceștia includ chiar materiale durabile (de exemplu: pardoseli din bambus) și elemente cum ar fi panourile solare sau sistemele de colectare a apei pluviale. Toate aceste aspecte cotează casele prefabricate la un nivel ecologic superior, într-o eră în care înregistrăm atâtea modificări și probleme climatice.

  1.3. Există și varianta execuției unei case prefabricate la comandă?

  Da! Puteți remodela designul casei prefabricate după propriile gusturi și necesități, în limitele pe care vi le oferă executantul. Majoritatea furnizorilor de case prefabricate au conceput oferte, care pot fi suplimentate cu anumite elemente, existând și posibilitatea unor readaptări și reconfigurări la comandă. Dar, atenție! Aceste preferințe pot ridica foarte mult prețul casei.

  2. Folosiți cât mai rapid serviciile furnizorului casei prefabricate

  Producătorii de case prefabricate se ocupă zilnic de probleme legate de proiectarea caselor, logistica execuției, montarea la locație a casei și conducerea lucrărilor. Atunci când semnați un contract cu un executant profesionist nu cumpărați doar o casă, ci angajați și un specialist extrem de instruit și experimentat, care vă va sta alături de-a lungul întregului proiect. Și atunci, nu este mai bine să primiți serviciile acestui profesionist cât mai curând? În continuare, vă prezentăm cât de mult puteți câștiga, dacă angajați acest specialist încă din fazele incipiente ale proiectului.

  2.1. Detaliile construcției

  În timp ce în cazul caselor zidite, arhitecții se concentrează asupra proiectării, formei geometrice și esteticii caselor, producătorii de case prefabricate pun accentul de detaliile construcției. Cu siguranță, că la prima întrevedere cu furnizorul casei prefabricate, acesta vă va pune foarte multe întrebări. Acest lucru este foarte important și necesar pentru dumneavoastră. Și aceasta pentru că ,de fapt, furnizorul casei trebuie să v-o construiască. Executanții de case prefabricate le văd ca pe o locuință doar în plan secundar. Aici ne referim la faptul că, în primul rând, ei văd casa ca pe un ansamblu de materiale diferite, care trebuie să formeze o clădire solidă, de sine-stătătoare și care trebuie să reziste atât la forța gravitațională, cât și la forțele naturii și la uzură. La calcularea prețului casei prefabricate, se ține seama de toate aceste detalii ale construcției. Detaliile trebuie să fie, deci, foarte bine determinate și cunoscute. Dacă veți contacta mai mulți furnizori de case prefabricate, trebuie să știți că fiecare dintre aceștia va alege să folosească anumite tipuri de materiale și detalii, iar prețul oferit de fiecare furnizor va depinde de aceste materiale și detalii. Cu cât mai rapid veți decide detaliile construcției, cu atât mai repede veți afla și prețul casei.

  2.2. Consiliere pentru problemele de natură tehnică

  Furnizorul respectiv executantul casei prefabricate vă poate fi foarte util la rezolvarea problemelor tehnice. Situațiile tipice în care îi veți cere părerea de specialist sunt următoarele: eficiența energetică a casei, instalațiile casei (sistemul de încălzire, instalația de alimentare cu apă, instalațiile electrice, sistemul de ventilație etc.), proiectarea fundației... Veți fi scutiți de multe probleme, dacă îl veți pune rapid în contact pe executantul casei cu restul executanților de lucrări necesare locuinței.

  2.3. Economisirea timpului

  Cu cât mai bine sunt realizate planurile, cu atât mai puține întârzieri și probleme veți înregistra în timpul construirii casei. Cu cât mai mult timp dedicați planificării, cu atât mai repede va avansa și proiectul dumneavoastră. Dacă veți include târziu în proiect pe producătorul casei prefabricate, veți avea nevoie de mai multe revizuiri și modificări ulterioare ale documentației proiectului.

  3. Casa prefabricată poate fi predată beneficiarului în diferite fazele de construire

  3.1. Casă prefabricată construită până la faza a treia

  Construirea casei prefabricate până în faza a treia înseamnă că partea exterioară a casei este finalizată complet, iar în interiorul casei lipsesc următoarele elemente: instalațiile electrice și mecanice, sistemul de încălzire, sistemul de ventilație sau climatizare, podelele executate prin presare mecanică. De asemenea, în interiorul casei nu au fost executate lucrările de montaj uscat, pardoselile finale și placările pereților, lucrările de zugrăvire și montare fină și bineînțeles că lipsește și mobila.

  3.2. Casă prefabricată construită până la faza a patra (predată parțial la cheie)

  Faza a patra de construire înseamnă că, pe lângă faptul că exteriorul casei (construcția, fațada, învelișul de acoperiș, mobilierul de clădire respectiv ferestrele și ușile exterioare, elementele de tinichigerie, balconul și pervazurile ferestrelor etc.) a fost finalizat, în interior au fost executate următoarele elemente respectiv lucrări: pereții, tavanele și podelele, pardoselile finale și placările pereților, lucrările de zugrăvire). Trebuie să vă atenționăm însă că în calitate de contractor trebuie să îl întrebați singuri pe furnizorul casei încă de la început, ce înțelege el prin faza a patra de construire, adică ce lucrări include în această fază, pentru că ofertele diferă de la producător la producător.

  3.3. Casă prefabricată la cheie

  Desigur, că varianta cea mai scumpă este casa prefabricată la cheie. Prețul acesteia depinde și de tipul anumitor materiale utilizate și execuții, cum ar fi pardoselile, placările pereților, ușile interioare, elementele echipamentului tehnico-sanitar, elementele de mobilier incorporat și corpurile de iluminat. Mobila obișnuită lipsește și, deci, nu este inclusă în preț.

  4. Procedura de construire a casei prefabricate

  4.1. Ideea

  Totul începe cu o idee. Într-o zi, vă veți hotărî că aveți nevoie de o locuință pentru familia dumneavoastră și veți începe să vă gândiți la cum ar arăta casa dvs. ideală.  În funcție de necesități, obiceiuri și rutină veți stabili numărul de camere și suprafața pe care ar trebui să o aibă casa. Apoi, puteți să căutați pe internet câteva modele de case prefabricate.

  4.2. Execuția proiectului

  Dacă aveți deja schița, o serie de fotografii ilustrative și o ideea în mare despre cât sunteți pregătit să plătiți pentru casă, puteți contacta un arhitect, cu care să începeți să lucrați la proiectul casei. Includerea serviciilor unui arhitect încă din fazele incipiente este foarte importantă din trei motive:

  - arhitectul cunoaște normativele în vigoare și procedurile de îndeplinit pe lângă organele competente (care se pot diferenția de la zonă la zonă). Țineți seama de sfaturile lui și veți economisi foarte mult timp, evitând în același timp multe dureri de cap.

  - arhitectul vă poate propune diferite soluții ce țin de organizarea spațiului, care vor îmbunătăți considerabil aspectul și funcționalitatea casei (nu vă recomandăm să vă proiectați singuri casa, dacă nu sunteți un profesionist în domeniu!).

  - trebuie să știți că oricum veți avea nevoie de un arhitect pentru obținerea autorizației de construire.

  Deci, în baza celor trei motive expuse mai sus, susținem că cel mai bine este să angajați un arhitect cât mai curând!

  4.3. Planul financiar

  Este greșit să crezi că producătorul casei prefabricate ți-o va preda complet finalizată respectiv gata de mutare. În realitate, doar câțiva producători de case prefabricate sunt capabili să ofere case complet finalizate. Marea majoritate a acestor furnizori execută casa parțial. Aceasta înseamnă că va trebui să vă ocupați singuri de multe lucruri și că veți avea cheltuieli suplimentare. Pe lângă faptul că trebuie să angajați pe altcineva pentru execuția excavărilor pentru fundație și pentru execuția fundației, va trebui să vă ocupați singuri de branșamentele casei la rețelele de utilității ale infrastructurii edilitare ( la rețeaua de alimentarea cu apă, de canalizare, de electricitate, de alimentare cu gaze, de comunicații etc.), care se planifică și execută la faza execuției fundației. Mai este posibil, să trebuiască să vă îngrijiți și de instalațiile din interiorul casei: de încălzire, electrice, de climatizare, de alimentare cu apă etc. Aceasta înseamnă că va trebui să obțineți oferte pentru toate aceste lucrări, să contactați în acest scop numeroase firme și administratori, care vor executa branșamentele respectiv lucrările mai sus menționate după construirea casei. Aveți grijă, să nu uitați nici de lucrările de finalizare sau de echipare a interiorului casei.

  4.4. Alegerea furnizorului casei prefabricate

  Alegerea furnizorului casei prefabricate ia mult timp. În această fază, cumpărătorul are multe întrebări încă fără răspuns și este bombardat de o mulțime de informații date de diferiți ofertanți de case contactați. Este important să îl implicați în proiect cât mai rapid pe furnizorul ales al casei, care să vă direcționeze corect prin toți pașii construirii acesteia. De acest subiect ne-am ocupat în mai amănunt la punctul 2.

  4.5. Alegerea restului executanților

  În cazul în care nu veți comanda o casă prefabricată la cheie de la producător, vă sfătuim să vă angajați un executant general, care să se ocupe de toate lucrările meșteșugărești și de construcții de care nu se va ocupa furnizorul casei. În acest fel, puteți fi siguri că posibilitatea producerii de erori este redusă la minim. În plus, producătorul casei va avea mai puține responsabilități și colaborarea cu toate părțile implicate va fi mai ușoară, pentru că producătorul va avea pe șantier o persoană de contact competentă, iar schimbul de informații va fi rapid, mai fiabil și mai eficient. Trebuie să știți, că succesul sau eșecul proiectelor din domeniul construcțiilor depinde deseori de calitatea comunicației dintre toate părțile implicate. În plus, în acest fel cheltuielile vor fi reduse la minim, iar calitatea lucrărilor va fi maximă.

  4.6. Planurile de lucru

  După ce au fost angajate toate părțile implicate în proiect, este timpul să se realizeze conceptul ingineresc al casei, adică ca furnizorul casei prefabricate să facă planurile de lucru. Realizarea acestor planuri constituie o parte importantă și unul dintre pașii principali ai procedurii de construire a casei prefabricate și necesită destul de mult timp. În funcție de mărimea casei și complexitatea arhitecturii, această fază poate dura chiar și 12 săptămâni. În această fază, casa este împărțită în părți componente ca într-un puzzle 3D. După crearea planurilor de lucru, fiecare componentă a casei este proiectată cu mare precizie. La proiectarea părților componente ale casei, proiectanții țin seama de amplasamentul instalațiilor electrice, a sistemului de ventilație, a instalației de apă și a altor instalații ale casei. Acesta este motivul pentru care toate proiectele necesare ale celorlalți executanți trebuie să fie armonizate în această fază. Faza aceasta se încheie cu realizarea tuturor schițelor și planurilor casei, ca și a planului de montare a casei la locație.

  4.7. Pregătirea terenului și execuția fundației

  În timp ce se pregătesc toate proiectele și schițele casei, la locație se fac excavările pentru fundație și se execută fie o fundație clasică, fie o fundație-placă.

  4.8. Execuția părților componente ale casei

  Această este una dintre cele mai scurte faze ale construirii casei prefabricate (cea mai scurtă fiind transportarea părților componente ale casei la locație). Execuția în fabrică sau atelier a părților componente ale unei case prefabricate familiale durează extrem de puțin și anume în jur de două săptămâni. Pentru ca aceste elemente constitutive ale casei să fie realizate fără erori, planurile și schițele casei trebuie să fie fără nici un cusur. Și aici vedem de ce faza de proiectare a casei cea mai importantă și durează mult mai mult. O atenție deosebită la detalii este ceea ce diferențiază casa prefabricată de casa construită în mod clasic. Designul și execuția de calitate fac ca elementele constitutive ale casei să aibă o calitate de vârf.

  4.9. Transportarea părților componente ale casei la locație

  După execuția părților componente ale casei, acestea se transportată la locație.

  4.10. Montarea casei la locație

  Montarea casei la locație durează aproximativ o săptămână sau două, în funcție de caracteristicile și mărimea casei.

  4.11. Instalațiile casei

  După construirea casei, echipa care a montat-o va pleca și va lăsa pe executantul general să organizeze montarea tuturor instalațiilor casei de către diferiți executanți. Aceste instalații sunt următoarele: de alimentare cu apă, canalizare, electrice, de climatizare, de încălzire și de comunicații. Aceste lucrări vor dura încă câteva săptămâni.

  4.12. Interiorul casei

  În ultima fază, executantul general sau executanți diferiți de lucrări de construcții și meșteșugărești vor realiza și ultimele lucrări din interiorul casei. Această fază poate dura între două săptămâni și câteva luni, în funcție de mărimea casei și de complexitatea lucrărilor. Este important ca lucrările finale să fie executate fără grabă și cu precizie. Chiar dacă structura casei este executată perfect, dacă lucrările de finisare nu sunt de calitate, pe pereți pot apărea crăpături sau se pot produce alte surprize neplăcute.

  4.13. Predarea casei

  După finalizarea lucrărilor finale din interiorul casei, producătorul, executantul general și proprietarul casei prefabricate vor face ultimele controale, pentru a se asigura conformitatea casei cu proiectul acesteia și cu așteptările inițiale. Fiecare mențiune a proprietarului în termeni de calitate și cantitate va fi notată într-un proces verbal, care va fi semnat de toate părțile implicate. Eliminarea eventualelor lipsuri sau defecțiuni se va face în condițiile garanției date atât de către producătorul casei prefabricate, cât și de executantul general al lucrărilor.

  Casa este acum gata de a fi predată clientului.

   

  LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ  CASA CU BUCĂTĂRIE, CĂMARĂ, CAMERA ZI, DORMITOR, BAIE ȘI CAM. LA MANSAR

  Bună ziua

  Doresc casa mica, cu hol la întrare, camera zi, baie, dormitor bucătărie și cămară.. Eventual camera mica la mansarda. Obligatoriu cu terasa.
  Pusa pe un teren în panta ușoară... Eventual pe piloni de fundație..... Cu garaj.... Chiar și deschis, sub casa și o mica magazie. Vreau o casa cât mai ecologică.... Cu instalație de panouri fotovoltaice... Ma interesează cele înălțate de la sol, pe piloni, ideea e sa nu aibă fundație de beton, vreau încălzire prin pardoseala... Vreau un perete panoramic pt priveliște... Un design modern dar cu accente rustice... Vreau elemente naturale în casă :lemn, piatra, apa, foc... Vreau un arhitect cu care sa pot colabora, deschis la nou..... Și vreau un preț corect????. Mulțumesc. Adriana Nistor


  Mulțumesc 630 RON la 1050 RON


  ........

  O CASĂ MODULARĂ


  Bună ziua

  Doresc o casă de vacanță cu suprafața de max 35 mp( living,baie, dormitor) cu o verandă. Am atașat două poze modele.

  O zi frumoasă 12600 RON la 21000 RON


  ........

  PROIECT CASE

  Vreau o casa cu 3 dormitoare,3 bai, fara garaj, structura lemn, exterior lambriu lemn /scandura vopsita alb , calitate ridicata, terasa lemn. 720 RON la 1200 RON


  ........

  DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

  PREȚUL, PANOURI SI ASAMBLARE, 50 MP
  Case modulare, Breasta

  17388 RON la 28980 RON

  PREȚUL, PREFABRICATA,2CAMERE,1BAIE,1BUCATARIE,40 MP,REZISTENTA LA UMIDITATE, CLASICA, MADERNA
  Case modulare, Cocani

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASE MODULARE,
  Case modulare, Zimnicea

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA CU 2 DORMITOARE LIVING BUCATARIE BAIE , ARHITECTURA CLASICA
  Case modulare, Dobroteasa

  139104 RON la 231840 RON

  PREȚUL, GARAJ 10MX10M X 2,5M DIN PANOURI SANDVICH , 100 MP
  Case modulare, Ciorani

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA 3 DORMITOARE DOUA BAI, 100 MP
  Case modulare, Constanţa

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, CASA DE VACANTA, CONTAINER, LOCUIBILA IN TOT TIMPUL ANULUI, 30 MP
  Case modulare, Arad

  39123 RON la 65205 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , 110MP
  Case modulare, Mintia

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA DE VACANTA, MODERNA
  Case modulare, Iaşi

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, O CASUTA MODULARA , CLASICA
  Case modulare, Iaslovăţ

  39123 RON la 65205 RON

  PREȚUL, CASUTE MODULARE DE VACANTA, CU BAIE PROPRIE, DE 15-17 MP
  Case modulare, Constanţa

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , RUSTICA
  Case modulare, Tranişu

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, EXECUTARE CONSTRUCTIE USOARA, LA CHEIE
  Case modulare, Braşov

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , AMPRENTA P 4.8M/13M M 6.4M/11M.
  Case modulare, Drobeta-Turnu Severin

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASA MODULARĂ , 120 M2
  Case modulare, Hunedoara

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, O SALA DE ADUNARE PENTICOSTALA, CLASICA 10M LUNGIME PE 8 LATIME
  Case modulare, Jidvei

  39123 RON la 65205 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , 80 MP
  Case modulare, Poiana Ilvei

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASA MODULARĂ- PROIECT , 130 MP
  Case modulare, Galaţi

  3477.6 RON la 5796 RON

  PREȚUL, CASE LEMN PREFABRICATE COMPLET, 150 MP
  Case modulare, Bucureşti

  173880 RON la 289800 RON

  PREȚUL, CONSULTANTA PROIECT CASA MODULARĂ DUPLEX CU MANSARDA 2FAM., MODERNA
  Case modulare, Craiova

  434.7 RON la 724.5 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , 60 MP UTIL LA CHEIE
  Case modulare, Valea Muscelului

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA DIN LEMN, 170 MP
  Case modulare, Olteniţa

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASĂ MODULARĂ P+1, 200 MP
  Case modulare, Faraoanele

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , 20 MP
  Case modulare, Pârscov

  43470 RON la 72450 RON

  PREȚUL, PROIECT CASA MODULARA PENTRU FAMILIE 5 MEMBRI, 110 MP
  Case modulare, Bacău

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, PROIECTARE CASA MODULARA LA CHEIE, 120 MP
  Case modulare, Piteşti

  6520.5 RON la 10867.5 RON

  PREȚUL, CASA MODULARĂ , 5X4
  Case modulare, Poienarii Burchii

  34776 RON la 57960 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , 180 MP
  Case modulare, Domneşti

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASA VACANTA, 70 MP
  Case modulare, Ceptura

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASA MODULARĂ , 88 MP
  Case modulare, Baloteşti

  86940 RON la 144900 RON

  PREȚUL, PROIECT CASA STRUCTURA USOARA, 35 MP
  Case modulare, Braniştea

  4347 RON la 7245 RON

  PREȚUL, CASA RUSTICĂ, 65 MP
  Case modulare, Dorobanţu

  130410 RON la 217350 RON

  PREȚUL, CASA MODULARA , 60MP UTILI
  Case modulare, Câmpulung

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CASE PREFABRICATE, 62 BUC
  Case modulare, Bucureşti

  434700 RON la 724500 RON

  PREȚUL, CASA MODULARĂ, 70 MP
  Case modulare, Călăraşi

  65205 RON la 108675 RON

  PREȚUL, CONSTRUCȚIE CABANA LEMN PROIECTUL ESTE TERMINAT, 115 MP
  Case modulare, Văliug

  43470 RON la 72450 RON  Vezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

  CASE MODULARE LISTA DE PREȚURI

  COLABORĂM CU PESTE 83 FIRME PENTRU CASE MODULARE


  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  OBȚINE O OFERTĂ

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL CASE MODULARE?

 • Case modulare Abrud
 • Case modulare Adjud
 • Case modulare Agnita
 • Case modulare Aiud
 • Case modulare Alba Iulia
 • Case modulare Aleşd
 • Case modulare Alexandria
 • Case modulare Amara
 • Case modulare Anina
 • Case modulare Aninoasa
 • Case modulare Arad
 • Case modulare Ardud
 • Case modulare Avrig
 • Case modulare Azuga
 • Case modulare Babadag
 • Case modulare Bacău
 • Case modulare Baia de Aramă
 • Case modulare Baia de Arieş
 • Case modulare Baia Mare
 • Case modulare Baia Sprie
 • Case modulare Băile Govora
 • Case modulare Băile Herculane
 • Case modulare Băile Olăneşti
 • Case modulare Băile Tuşnad
 • Case modulare Băileşti
 • Case modulare Bălan
 • Case modulare Bălceşti
 • Case modulare Balş
 • Case modulare Băneasa
 • Case modulare Baraolt
 • Case modulare Bârlad
 • Case modulare Bechet
 • Case modulare Beclean
 • Case modulare Beiuş
 • Case modulare Berbeşti
 • Case modulare Bereşti
 • Case modulare Bicaz
 • Case modulare Bistriţa
 • Case modulare Blaj
 • Case modulare Bocşa
 • Case modulare Boldeşti-Scăeni
 • Case modulare Bolintin-Vale
 • Case modulare Borşa
 • Case modulare Borsec
 • Case modulare Botoşani
 • Case modulare Brad
 • Case modulare Brăila
 • Case modulare Bran
 • Case modulare Braşov
 • Case modulare Breaza
 • Case modulare Brezoi
 • Case modulare Broşteni
 • Case modulare Bucecea
 • Case modulare Bucureşti
 • Case modulare Budeşti
 • Case modulare Buhuşi
 • Case modulare Bumbeşti-Jiu
 • Case modulare Buşteni
 • Case modulare Buzău
 • Case modulare Buziaş
 • Case modulare Cajvana
 • Case modulare Calafat
 • Case modulare Călan
 • Case modulare Călăraşi
 • Case modulare Călimăneşti
 • Case modulare Câmpeni
 • Case modulare Câmpia Turzii
 • Case modulare Câmpina
 • Case modulare Câmpulung
 • Case modulare Câmpulung Moldovenesc
 • Case modulare Caracal
 • Case modulare Caransebeş
 • Case modulare Carei
 • Case modulare Cavnic
 • Case modulare Căzăneşti
 • Case modulare Cehu Silvaniei
 • Case modulare Cernavodă
 • Case modulare Chişineu-Criş
 • Case modulare Ciacova
 • Case modulare Cisnădie
 • Case modulare Cluj-Napoca
 • Case modulare Codlea
 • Case modulare Comăneşti
 • Case modulare Comarnic
 • Case modulare Constanţa
 • Case modulare Copşa Mică
 • Case modulare Corabia
 • Case modulare Costeşti
 • Case modulare Covasna
 • Case modulare Craiova
 • Case modulare Cristuru Secuiesc
 • Case modulare Cugir
 • Case modulare Curtea de Argeş
 • Case modulare Curtici
 • Case modulare Dăbuleni
 • Case modulare Darabani
 • Case modulare Dărmăneşti
 • Case modulare Dej
 • Case modulare Deta
 • Case modulare Deva
 • Case modulare Dolhasca
 • Case modulare Dorohoi
 • Case modulare Drăgăneşti
 • Case modulare Drăgăneşti-Olt
 • Case modulare Drăgăşani
 • Case modulare Dragomireşti
 • Case modulare Drobeta-Turnu Severin
 • Case modulare Eforie
 • Case modulare Făgăraş
 • Case modulare Făget
 • Case modulare Fălticeni
 • Case modulare Făurei
 • Case modulare Feteşti
 • Case modulare Fieni
 • Case modulare Fierbinţi-Târg
 • Case modulare Filiaşi
 • Case modulare Flămânzi
 • Case modulare Focşani
 • Case modulare Frasin
 • Case modulare Fundulea
 • Case modulare Găeşti
 • Case modulare Galaţi
 • Case modulare Gătaia
 • Case modulare Geoagiu
 • Case modulare Gheorgheni
 • Case modulare Gherla
 • Case modulare Ghimbav
 • Case modulare Giurgiu
 • Case modulare Gura Humorului
 • Case modulare Hârlău
 • Case modulare Hârşova
 • Case modulare Haţeg
 • Case modulare Horezu
 • Case modulare Huedin
 • Case modulare Hunedoara
 • Case modulare Huşi
 • Case modulare Ianca
 • Case modulare Iaşi
 • Case modulare Iernut
 • Case modulare Ineu
 • Case modulare Însurăţei
 • Case modulare Întorsura Buzăului
 • Case modulare Isaccea
 • Case modulare Jibou
 • Case modulare Lehliu-Gară
 • Case modulare Lipova
 • Case modulare Liteni
 • Case modulare Livada
 • Case modulare Luduş
 • Case modulare Lugoj
 • Case modulare Lupeni
 • Case modulare Mangalia
 • Case modulare Mărăşeşti
 • Case modulare Marghita
 • Case modulare Medgidia
 • Case modulare Mediaş
 • Case modulare Miercurea Nirajului
 • Case modulare Miercurea Sibiului
 • Case modulare Miercurea-Ciuc
 • Case modulare Mihăileşti
 • Case modulare Milişăuţi
 • Case modulare Mioveni
 • Case modulare Mizil
 • Case modulare Moineşti
 • Case modulare Moldova Nouă
 • Case modulare Moreni
 • Case modulare Motru
 • Case modulare Murfatlar
 • Case modulare Murgeni
 • Case modulare Nădlac
 • Case modulare Năsăud
 • Case modulare Năvodari
 • Case modulare Negreşti
 • Case modulare Negreşti-Oaş
 • Case modulare Negru Vodă
 • Case modulare Nehoiu
 • Case modulare Novaci
 • Case modulare Nucet
 • Case modulare Ocna Mureş
 • Case modulare Ocna Sibiului
 • Case modulare Ocnele Mari
 • Case modulare Odobeşti
 • Case modulare Odorheiu Secuiesc
 • Case modulare Olteniţa
 • Case modulare Oneşti
 • Case modulare Oradea
 • Case modulare Orăştie
 • Case modulare Oraviţa
 • Case modulare Orşova
 • Case modulare Oţelu Roşu
 • Case modulare Ovidiu
 • Case modulare Panciu
 • Case modulare Pâncota
 • Case modulare Paşcani
 • Case modulare Pătârlagele
 • Case modulare Pecica
 • Case modulare Petrila
 • Case modulare Petroşani
 • Case modulare Piatra-Neamţ
 • Case modulare Piatra-Olt
 • Case modulare Piteşti
 • Case modulare Ploieşti
 • Case modulare Plopeni
 • Case modulare Podu Iloaiei
 • Case modulare Pogoanele
 • Case modulare Potcoava
 • Case modulare Predeal
 • Case modulare Pucioasa
 • Case modulare Răcari
 • Case modulare Rădăuţi
 • Case modulare Râmnicu Sărat
 • Case modulare Râmnicu Vâlcea
 • Case modulare Râşnov
 • Case modulare Recaş
 • Case modulare Reghin
 • Case modulare Reşiţa
 • Case modulare Roman
 • Case modulare Roşiori de Vede
 • Case modulare Rovinari
 • Case modulare Roznov
 • Case modulare Rupea
 • Case modulare Săcele
 • Case modulare Săcueni
 • Case modulare Salcea
 • Case modulare Sălişte
 • Case modulare Săliştea de Sus
 • Case modulare Salonta
 • Case modulare Sângeorgiu de Pădure
 • Case modulare Sângeorz-Băi
 • Case modulare Sânnicolau Mare
 • Case modulare Sântana
 • Case modulare Sărmaşu
 • Case modulare Satu Mare
 • Case modulare Săveni
 • Case modulare Scorniceşti
 • Case modulare Sebeş
 • Case modulare Sebiş
 • Case modulare Segarcea
 • Case modulare Seini
 • Case modulare Sfântu Gheorghe
 • Case modulare Sibiu
 • Case modulare Sighetu Marmaţiei
 • Case modulare Sighişoara
 • Case modulare Simeria
 • Case modulare Şimleu Silvaniei
 • Case modulare Sinaia
 • Case modulare Siret
 • Case modulare Slănic
 • Case modulare Slănic-Moldova
 • Case modulare Slatina
 • Case modulare Slobozia
 • Case modulare Solca
 • Case modulare Şomcuta Mare
 • Case modulare Sovata
 • Case modulare Ştefăneşti
 • Case modulare Ştefăneşti
 • Case modulare Ştei
 • Case modulare Strehaia
 • Case modulare Suceava
 • Case modulare Sulina
 • Case modulare Tălmaciu
 • Case modulare Ţăndărei
 • Case modulare Târgovişte
 • Case modulare Târgu Bujor
 • Case modulare Târgu Cărbuneşti
 • Case modulare Târgu Frumos
 • Case modulare Târgu Jiu
 • Case modulare Târgu Lăpuş
 • Case modulare Târgu Mureş
 • Case modulare Târgu Neamţ
 • Case modulare Târgu Ocna
 • Case modulare Târgu Secuiesc
 • Case modulare Târnăveni
 • Case modulare Tăşnad
 • Case modulare Tăuţii-Măgherăuş
 • Case modulare Techirghiol
 • Case modulare Tecuci
 • Case modulare Teiuş
 • Case modulare Ţicleni
 • Case modulare Timişoara
 • Case modulare Tismana
 • Case modulare Titu
 • Case modulare Topliţa
 • Case modulare Topoloveni
 • Case modulare Tulcea
 • Case modulare Turceni
 • Case modulare Turda
 • Case modulare Turnu Măgurele
 • Case modulare Ulmeni
 • Case modulare Ungheni
 • Case modulare Uricani
 • Case modulare Urlaţi
 • Case modulare Urziceni
 • Case modulare Valea lui Mihai
 • Case modulare Vălenii de Munte
 • Case modulare Vânju Mare
 • Case modulare Vaşcău
 • Case modulare Vaslui
 • Case modulare Vatra Dornei
 • Case modulare Vicovu de Sus
 • Case modulare Victoria
 • Case modulare Videle
 • Case modulare Vişeu de Sus
 • Case modulare Vlăhiţa
 • Case modulare Vulcan
 • Case modulare Zalău
 • Case modulare Zărneşti
 • Case modulare Zimnicea
 • Case modulare Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  CONTACTE

  Cereri: +40 31 630 4330
  Firme: +40 31 630 4330

  PAGINI REGIONALE

  www.daibau.com
  www.daibau.at
  www.mojmojster.net
  www.emajstor.hr
  www.daibau.rs
  www.daibau.sk
  www.daibau.ro
  © 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate