Case din lemn pret

Care este prețul unei case din lemn? În funcție de disponibilitatea lemnului, casele din lemn pot fi mai convenabile decât cele zidite. Casele din lemn sunt și mai sănătoase. Într-o cabană din lemn ne simțim deja confortabil la 18 °C, motiv pentru care pentru încălzire este necesară mai puțină energie decât în cazul unei construcții clasice. Avantajul unei construcții din lemn îl constituie de asemenea execuția rapidă. Dacă doriți o casă din lemn și ați vrea să economisiți timp, alegeți o casă prefabricată. Puteți de asemenea comanda o casă absolut unicat unui dulgher. Prețul unei cabane din lemn cu mansardă cu izolație în interior este de 1200-3000lei/m2.

Cui să încredințați realizarea unei case din lemn? Trimiteți o cerere către dulgherii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

Cereți ofertă:
TRIMITEȚI CERERE

PREȚUL UNEI CASE MASIVE DIN LEMN


Prețul cabanei din lemn cu izolație în interior. Prețul unei cabane din lemn cu mansardă cu izolație în interior.

1200 RON/mp

PREȚ MINIM
RON/mp

PREȚ MEDIU
3000 RON/mp

PREȚ MAXIM
DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
Case din lemn pret

ALTE PREȚURI PENTRU CASE DIN LEMN

cantitatea dvs.

unitate

prețul orientativ

prețul dumneavoastră

Prețul cabanei din lemn pe structură de tip sandwi


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul cabanei din lemn pe structură din bârnă de


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul cabanei din lemn pe structură din lemn semi


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul cabanei din lemn pe structură din bușteni (


RON

RON/mp

mp
cerere>

Prețul unei case din materiale naturale

Prețul unei case din materiale naturale. Costul construcției scheletului din lemn cu izolație de paie și tencuială de lut. Prețul construcției din materiale naturale la cheie.


RON

RON/mp

mp

RON


RON/mp

mp
cerere>
TOTAL:
TRIMITEȚI O CERERE >

Cum v-au fost de folos aceste informații?

Idei de amenajare a casei

O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

Case și cabane din lemn – tot ce trebuie să știți

A locui într-o casă din lemn constituie o experiență, pe care nu o poți compara cu niciun alt stil de viață. Clădirile din lemn vă permit să vă relaxați și să vă bucurați de un mediu de viață sănătos. Fie că locuiți într-o casă din lemn la oraș sau - și mai bine! - într-o zonă rurală idilică, veți putea profita din plin de multele proprietăți benefice pe care lemnul de oferă omului. În acest articol vă vom prezenta o parte din aceste beneficii și avantaje.

Casele din lemn sunt rezistente la intemperii și la agenții externi, au o durată de viață îndelungată, sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic și financiar.
Casele din lemn sunt rezistente la intemperii și la agenții externi, au o durată de viață îndelungată, sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic și financiar.

1. Ce trebuie să știm despre casele din lemn?

Casele din lemn sunt rezistente la intemperii și la agenții externi, au o durată de viață îndelungată, sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic și financiar. De aceea, casele din lemn oferă o ocazie excelentă de a locui într-un ambient liniștit, fericit și sănătos.

1.1. Izolația termică naturală pe care o oferă o casă din lemn

Lemnul este un excelent termoizolator natural. Chiar dacă în timpul iernii va fi foarte frig afară, temperatura din interiorul unei case din lemn (masiv) va rămâne constantă un timp îndelungat. Scăderile bruște de temperatură nu au niciun efect asupra temperaturii din interiorul unei clădiri din lemn. În schimb, temperatura din interiorul clădirilor din beton oscilează imediat ce temperatura externă se schimbă. A locui într-un ambient cu o temperatură stabilă este foarte confortabil, plăcut și sănătos.

1.2. Casa din lemn are proprietăți termice bune, oferind un ambient excelent

Lemnul are proprietăți termice excelente. Alte materiale de construcție - precum betonul, cimentul și metalele -sunt puternic afectate de temperaturile exterioare. Majoritatea acestor materiale se dilată odată cu creșterea temperaturii și acest lucru le afectează rezistența structurală. Și lemnul de dilată în condiții de temperaturi ridicate, dar clădirile din lemn nu sunt afectate de acest lucru, pentru că lemnul respiră, se dilată și se contrată fără a suferi daune structurale. Prin urmare, clădirile din lemn au o durată de viață mai îndelungată și sunt mai puțin afectate de schimbările de temperatură. De asemenea, lemnul reglează în mod natural umiditatea din interiorul locuințelor.

1.3. Ce avantaje acustice oferă casa din lemn

Multe instrumente muzicale sunt fabricate din lemn. Acest lucru se datorează proprietăților acustice deosebite ale lemnului. Acesta este și motivul pentru care concertele de muzică au loc în săli cu pereți din lemn. Lemnul absoarbe sunetul și astfel atenuează zgomotul și ecoul. Aceste proprietăți acustice excelente sunt, de asemenea, valabile pentru casele din lemn, care oferă locuitorilor lor un mediu de viață liniștit și silențios.

1.4. Eficiența energetică a unei case din lemn

Clădirile din lemn sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Datorită proprietăților lor naturale termoizolante, clădirile din lemn trebuie încălzite mai puțin iarna și răcite mai puțin vara. Iarna, în casele din lemn căldura este reținută mai eficient, în timp ce vara temperatura din interior rămâne relativ rece. Acest lucru reduce dependența de radiatoare, surse de căldură și aparate de aer condiționat, care consumă multă energie.

1.5. Protecția împotriva acțiunii periculoase a curentului electric

Casele din lemn sunt mai sigure în comparație cu alte tipuri de clădiri chiar și în cazul energiei electrice. Și aceasta pentru că lemnul nu este un conducător de curent electric. De aceea, există un risc minim de producere a unui incendiu în urma unui scurt-circuit într-o casă din lemn. Același lucru este valabil și în cazul fulgerelor. Datorită rezistenței sale la curentul electric, lemnul oferă o siguranță importantă, deoarece protejează împotriva potențialelor daune, care pot fi cauzate de electricitate.

1.6. Casele din lemn sunt frumoase

O casă din lemn este mai plăcută de privit decât orice alt tip de clădire. Formele naturale și structura lemnului fac ca, clădirile din lemn să fie în mod natural atractive și frumoase. De asemenea, casele din lemn au efect relaxant, sunt confortabile și plăcute. În plus, mobilierul din lemn și elementele decorative dau stil casei și îi scot în relief suplimentar estetica naturală desăvârșită.

1.7. Casele din lemn sunt ecologice

Datorită consumului de energie mai redus, casele din lemn ”lasă o amprentă carbonică mai mică”. O casă din lemn este alegerea potrivită pentru toți cei cărora le pasă de mediu. Ca material de construcție, lemnul este durabil și ajută la menținerea unui mediu înconjurător curat și sănătos.

1.8. Ambientul natural creat de casele din lemn

Casele din lemn sunt potrivite în special pentru mediul rural sau pentru mediul din apropierea pădurilor, departe de zonele urbane poluate și zgomotoase. Locuirea în astfel de case din lemn prezintă numeroase beneficii pentru sănătate.

1.9. Casele din lemn se montează ușor

Lemnul este un material ușor, care se prelucrează frumos și simplu. Livrarea și montarea unei case din lemn este, prin urmare, rapidă, ușoară și avantajoasă din punct de vedere financiar, mai ales în comparație cu clădirile convenționale din beton. În cazul apariției de deteriorări, elementele din lemn deteriorate pot fi înlocuite relativ ușor cu altele noi.

1.10. Casele din lemn au o durată de viață îndelungată

Lemnul nu este supus oxidării, ca și metalele (oxidarea este cauza ruginirii și a deteriorării părților metalice ale structurii). Acest lucru face ca clădirile din lemn să aibă o durată de viață mai lungă, pentru că nu sunt la fel de predispuse la uzură și sunt mai ușor de întreținut și de reparat în caz de deteriorare.

2. Alegeți executant profesionist de case din lemn

2.1. O casă din lemn poate fi cumpărată în faze diferite de finalizare

Înainte de a căuta un executant, care să vă construiască o casă din lemn, decideți-vă până la ce fază de construire doriți să vă fie predată casa. De obicei, executanții de case din lemn oferă trei opțiuni privind fazele de finalizare:

- casă finalizată în exterior: casa are acoperiș, ferestre, uși și fațadă;

- casă predată la cheie parțială: pe lângă elementele de mai sus, casa mai este dotată și cu toate instalațiile brute, pereți și tavane din ghips-carton și pardoseli;

- casă predată la cheie: clădirea este complet finalizată, în ea trebuie să fie instalat doar mobilierul mobil.

Dacă aceasta este prima dvs. experiență cu construirea unei case sau dacă nu aveți timp să îi supravegheați pe  executanți respectiv lucrările de construire, vă recomandăm să optați pentru cumpărarea unei case la cheie. În acest fel, calea către o nouă casă va fi rapidă, mai rentabilă și lipsită de stres. Vă sfătuim, să colaborați cu un singur executant, care să vă garantează pe deplin eliminarea oricăror eventuale erori de construcție apărute.

2.2. Strângerea de oferte pentru construirea casei din lemn

Odată ce vă restrângeți selecția de potențiali executanți la maximum doi sau trei, puteți să cereți oferte de la aceștia. Acuratețea ofertei primite va depinde de cât de precis ați definit toți parametrii proiectului casei. Este important, să oferiți tuturor furnizorilor același punct de plecare respectiv același proiect. Cu siguranță, că veți descoperi că ofertele executanților sunt foarte diferite, chiar dacă se bazează pe același proiect. Cea mai bună ofertă este cea care este cea mai amplă, oferta care conține o descriere detaliată a lucrărilor de realizat și a materialelor de utilizat. O ofertă bună include și elemente, care poate nu sunt incluse în proiect, dar sunt importante pentru calitatea construcției și a locuirii.

În mod realist, diferențele de preț ale diferiților executanți pentru un produs identic pot fluctua cu maxim câteva mii de euro. Dacă diferențele de preț sunt mai mari, cu siguranță că aveți de-a face cu o diferență de calitate a produselor. Adesea, furnizorii vă oferă prețuri mai mici, dacă folosesc echipamente mai ieftine, cum ar fi: ferestrele din PVC fără storuri; încălzire centrală cu calorifere, cu centrală termică pe gaze; izolații cu grosime minimă și așa mai departe. Verificați cu atenție tot ce conține contractul privind construirea casei înainte de a-l semna. Un preț mai mic al casei față de cel estimat inițial indică adesea și că ofertanții au inclus în ofertele lor elemente, care nu existau în proiect.

Dacă nu aveți experiență în domeniul construcțiilor, vă sfătuim să angajați un supraveghetor al lucrărilor de construcție și să îi cereți pentru început să analizeze ofertele primite și să v-o indice pe cea mai bună.

2.3. Alegeți un executant cu experiență și cu referințe bune!

Evitați executanții, care oferă prețuri neobișnuit de mici. Aceștia sunt, de obicei, începători plin de avânt, care își vor da repede seama că, cu astfel de sume nu vor putea să acopere costurile materialelor și ale execuției. Unii vor da faliment, apoi vor deschide o nouă companie ... În acest caz, riscați să rămâneți fără garanția achitată anticipat și să fiți astfel păgubiți. Investiția dvs. este cea mai sigură, dacă alegeți o companie cu o tradiție îndelungată și referințe bune. Cu toate acestea, vă sfătuim să verificați chiar și operațiunile acestor companii din în ultimii ani. Dacă nu vă pricepeți la asta, angajați niște profesioniști. Trebuie să știți că, costul serviciilor unui supraveghetor al lucrărilor de construcție este neglijabil în comparație cu riscul pe care vi-l asumați, dacă nu vă angajați un astfel de specialist.

2.4. Garanția și profesionalismul executantului

În cele din urmă, ne decidem pentru un executant sau altul și în funcție de impresia pe care acesta ne-a făcut-o în privința profesionalismului, sincerității, conținutului ofertei și lucrărilor de referință anterioare. Dacă suntem satisfăcuți de un anumit executant sub aspectul tuturor acestor factori, atunci putem înceta căutarea. Executantul își demonstrează cel mai mult profesionalismul făcând o ofertă exactă, oferind sfaturi profesionale, subliniind deficiențele din proiect. Alți factori importanți, care vă pot ajuta să alegeți un executant de calitate sunt următorii: executantul vă dă garanția că prețul va rămâne fix și neschimbat; vă acordă toate asigurările și certificatele necesare; vă prezintă calificările profesionale ale angajaților lui; vă demonstrează că a cooperat pe termen lung cu subcontractanții săi și că firma sa a înregistrat și continuă să înregistreze profit.

Prețul este important, desigur, dar nu dacă acest preț se datorează folosirii de materiale ieftine și de calitate proastă sau dacă se fac execuții și lucrări de proastă calitate. Mai trebuie să știți și că garanția de bună execuție oferită de executant poate fi o sabie cu două tăișuri. De obicei, executanții de case oferă garanții pentru acestea cu durată de 30 de ani. Dar, în practică s-a demonstrat că defectele de construire sunt foarte rare sau aproape inexistente. Cele mai frecvente defecte de construire sunt cele ascunse, care fac de obicei obiectul unei garanții generale de 2 ani. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceste erori nu apar într-un timp atât de scurt. Prin urmare, de fapt, cei mai importanți factori sunt experiența și profesionalismul executantului, dar și calitatea materialelor instalate. Existența sau inexistența acestor factori va fi constatată ușor de un expert, atunci când va vizita o casă de referință deja construită de către executant.

3. Casa cu schelet din lemn și casa din lemn masiv - montajul

3.1. Casa prefabricată din lemn

Cel mai răspândit tip de case din lemn din țara noastră sunt casele prefabricate. Toți pereții acestor case sunt realizați și parțial asamblați în fabrică. Aceasta înseamnă că toate ferestrele, rafturile, straturile izolatoare, stratul de fațadă și placările interioare sunt montate deja din fabrică. Tot aici sunt pregătite și elementele tavanelor, inclusiv placările acestora. Structura este un cadru din lemn cu o flanșă inferioară, o flanșă superioară și coloane intermediare. Stabilitatea unei astfel de construcții se obține prin montarea plăcilor din ghips-carton sau a plăcilor OSB pe ambele părți ale construcției. Acestea oferă și protecție în caz de furtuni și cutremure. Spațiul gol dintre plăci este umplut cu izolație termică din vată minerală. Pe partea exterioară este montat ulterior și un strat din poliester, care se acoperă cu un strat de fațadă subțire.

Interiorul este, de obicei, căptușit cu un strat de ghips-carton. Execuțiile de calitate superioară au un spațiu gol izolat suplimentar, destinat cablurilor, instalațiilor și conductelor. Dezavantajul caselor prefabricate sunt barierele de vapori (foliile din polivinil), din cauza cărora casa nu respiră și care fac ca toate efectele pozitive ale lemnului să fie anihilate. În cazul caselor prefabricate, este necesar, de asemenea, să subliniem că nu este posibil să le reparați sau să faceți modificări la ele atunci când casa este deja în faza de producție. Prin urmare, este important ca toate detaliile să fie bine gândite și definite în prealabil. Dacă doriți ca, casa prefabricată să fie sigură în caz de cutremure, este important ca proiectul casei să includă calcule de statică și dinamică și să stabilească și modul de ancorare și de conectare a construcției. Apoi, trebuie să vă asigurați că planul este respectat cu strictețe în faza de implementare respectiv construire.

3.2. Casa cu schelet din lemn

Odată cu dezvoltarea noilor tehnologii, construcțiile cu schelet din lemn - existente de mult timp - au intrat într-o nouă eră. Construcția scheletică înseamnă că cadrul casei este scheletic (pe stâlpi), dar este independent – nu se utilizează plăci. Acest lucru este posibil prin conexiunile diagonale și transversale ale coloanelor care împiedică legănarea sau răsturnarea în caz de vânt puternic. Construirea unei case cu cadru scheletic începe cu planuri de atelier generate de computer, care sunt apoi transferate la o mașină de prelucrare a lemnului controlată de computer (mașină CNC). Doar aceasta decupează toate elementele clădirii cu mare precizie, conform planurilor. Aceste elemente constitutive ale casei sunt apoi livrate la locație, unde sunt asamblate și montate de către montatori cu experiență. În acest fel, se asamblează perimetrul casei și toți pereții interiori, până la acoperișul clădirii. Elementele din lemn din care sunt confecționați pereții exteriori sunt, de obicei, cu secțiune dreptunghiulară de 80 x 180 mm. Pe exteriorul structurii scheletice există o placă din fibră de lemn, iar pe interior există o placă lipită (OSB). Spațiul intermediar este umplut cu izolație din fibră de celuloză, dar poate fi umplut și cu alte tipuri de izolație termică. În interior există un strat de gol, care este finisat cu ghips-carton. În cazul unei structuri scheletice, pereții interiori sunt portanți, deci constau din elemente din lemn cu o secțiune transversală mai mare decât pereții exteriori.

Caracteristicile casei cu construcție scheletică sunt soliditatea construcției și protecția la vânt. Astfel, aceste case oferă o bună rezistență la furtuni și cutremure. Gradul de confort al locuirii este bun, deoarece acest tip de clădire nu are bariere de vapori. Clădirile scheletice se caracterizează printr-o execuție complicată, deoarece sunt necesare lucrări extrem de precise, asigurarea etanșeității și a protecției împotriva deteriorării etc. Construirea unei astfel de case poate fi realizată doar de către un executant cu experiență.

3.3. Casa din lemn masiv

3.3.1. Casa din lemn realizată din plăci laminate din fibre încrucișate

La ora actuală, această tehnologie este utilizată în construcția de case rezidențiale, precum și de clădiri din lemn mai complexe, cum ar fi: clădiri pentru hoteluri, clădiri de apartamente și diverse clădiri publice.

Acest tip de construcție permite instalarea pereților exteriori fără a face o barieră de vapori, fără lipire cu benzi adezive. Deci, facilitează etanșeitatea și permite casei ”să respire” în același timp. Elementul de bază al acestor case masive din lemn este o placă laminată formată din trei straturi, cu grosimea de până la 100 mm. Pereții formați din aceste plăci laminate din fibre încrucișate sunt de 4 ori mai voluminoși față de pereții construcțiilor scheletice. Pe pereții exteriori, stratul izolant (vată minerală, fibră sau plută) este acoperit cu un strat subțire de tencuială. Pe partea interioară există un strat gol pentru instalații și un perete interior din ghips-carton.

Placa dintre etaje este formată din panouri armate cu cinci sau mai multe straturi, cu o grosime totală de 140 -240 mm. Mulți investitori optează pentru un tavan deschis din lemn, dar acesta poate fi și acoperit cu plăci din ghips-carton. Clădirile din lemn realizate din plăci laminate din fibre încrucișate au proprietăți statice excelente și sunt foarte rezistente la cutremure și incendii. În plus, acestea oferă o mulțime de opțiuni de proiectare și de design provocatoare. Montarea este rapidă și ușoară. În comparație cu construcția scheletică, grosimea izolației în contact cu subsolul zidit sau placa de fundație este mai mare. Este posibilă montarea de jaluzele ascunse pentru a evita grinzile de oțel.

Pe un subsol zidit, stratul de izolație este mai gros, iar montarea jaluzelelor ascunse este, de asemenea, mai ușoară. Proprietățile termice ale unei clădiri din lemn realizate din plăci laminate din fibre din lemn încrucișate sunt chiar mai bune decât cele ale clădirilor cu schelet din lemn. Transmisia sunetului între camere este, de asemenea, mai redusă. Durabilitatea și durata de viață a unei clădiri din lemn realizate din plăci laminate încrucișate este mai lungă decât cele ale construcțiilor din lemn construite folosind alte metode de construire.

3.3.2. Casa din lemn masiv – din bușteni de lemn

Cabanele construite din bușteni sunt folosite la ora actuală mai ales ca și case de vacanță. Ele sunt mai puțin potrivite pentru a locui permanent în ele, deoarece nu îndeplinesc standardele energetice moderne prescrise. Dacă doriți să atingeți parametri energetici stricți, ar trebui să izolați suplimentar cabana din bușteni fie din exterior, fie din interior. Dar, în aceste cazuri se anihilează caracteristicile naturale clădirii din bușteni și este necesar să se creeze bariere de vapori. Toate aceste intervenții vor modifica semnificativ atât aspectul, cât și senzațiile trăite în mod natural atunci când locuiești într-o cabană din bușteni. Tehnologia de construcție a clădirilor din lemn a avansat deja foarte mult și permite, de asemenea, unele soluții la problemele pe care le-am menționat. De exemplu, pentru a preveni formarea de curenți de aer prin golurile dintre bușteni, sunt aplică spumă izolatoare. De asemenea, cabana poate fi construită și din panouri lipite, iar conexiunile din lemn sunt tăiate de mașini controlate de computer (tehnologie CNC).

4. Procedura de construire a unei case din lemn prefabricate

Cumpărarea unei case din lemn prefabricate include, de obicei, furnizarea și construirea sau montarea casei. La cererea clientului, furnizorul de case prefabricate selectat se poate ocupa, de asemenea, de toate lucrările preliminare de construcție, ca și de serviciile necesare construirii casei, cum ar fi: execuția fundației-placă, branșamentele la rețelele publice de utilitățile etc. Desigur, aceste lucrări pot fi comandate și separat de la alți executanți specializați. Modulele, care compun casa din lemn, sunt realizate într-un mediu controlat, de fabrică. Acest lucru înseamnă că aceste module sunt fabricate în condiții ideale, astfel încât producătorii să poată garanta execuția la timp de produse de calitate.

4.1. Transportarea părților componente ale casei prefabricate

Când toate părțile componente ale casei din lemn prefabricate sunt finalizate, acestea sunt încărcate pe vehiculele de transport conform unui plan de transportare prestabilit. Transportarea părților componente ale casei la locație se face în funcție de ordinea de montare a lor respectiv ordinea de integrare a acestora în clădire, astfel încât elementele constitutive să ajungă la locație exact în fazele în care sunt necesare.

4.2. Montarea casei prefabricate din lemn

Montarea clădirii din lemn este realizată de către executanți cu experiență și instruiți profesional. Astfel, furnizorul asigură construirea casei exact așa cum a fost planificată în proiect. Datorită tehnologiei de construcție moderne și eficiente, casele din panouri din lemn pot fi asamblate într-un timp foarte scurt. Împreună cu lucrările de finisare, construirea unei case individuale durează, de obicei, de la una la trei luni, în funcție de amploarea lucrărilor.

4.3. Lucrările de finalizare

Odată ce clădirea din lemn a fost asamblată, se pornesc lucrările de finisare: se montează învelișul de acoperiș se finisează fațada, se montează instalațiile interioare: instalațiile electrice, instalațiile sanitare, sistemul de încălzire, sistemul de ventilație. Lucrările de finisare internă și alte lucrări sunt, de asemenea, executate în conformitate cu comanda primită respectiv în conformitate cu cerințele clientului.

4.4. Montarea casei din lemn pe șantiere compacte

La ora actuală, tehnologia de asamblare a caselor prefabricate permite executarea lucrărilor chiar și pe șantiere relativ compacte, unde există spațiu redus. În acest caz, modulele sunt descărcate direct din vehiculul de transport la locul de instalare. În acest fel, este posibil să se evite depozitarea materialelor pe șantier, ceea ce este important mai ales în zonele cu constrângeri de spațiu, cum ar fi în zonele centrale ale orașelor.

 

LA DAIBAU.RO VĂ AJUTĂM SĂ VĂ EVALUAȚI INVESTIȚIA ȘI SĂ VĂ ALEGEȚI EXECUTANTUL PENTRU LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂCASĂ DIN LEMN

Bună ziua,,

Doresc casă din lemn. Amprenta la sol max 50mp, mansarda suprafață 60-65mp, baie parter, bucătărie parter, instalație electrica plus instalație apa(suntem racordați atât la apa cât și la enerrgie), izolare exterioara.

Multumesc și o zi buna. 43470 4.83 la 72450 RON


........

CASA LEMN LA COMANDA. DUPA PROIECTUL MEU

Buna ziua,

Am nevoie de executanti cu experienta in case de lemn. Proiectul casei are să fie finalizat săptămâna viitoare. Rog de seriozitate și calitate.

Multumesc! 152145 4.83 la 253575 RON


........

CONSTRUIRE CASA LEMN

Bună ziua,

DOresc construcție casă din lemn. Am un proiect pentru casa pe care o doresc.

Mulțumesc

21735 4.83 la 36225 RON


........

DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

PREȚUL, DOAR CADRU SI ACOPERIS DIN LEMN LAMELAR CU STALPI 200X200 ,
Case din lemn, Snagov

6520.5 RON la 10867.5 RON

PREȚUL, CABANA DE TIP A DE APROXIMATIV , 30 MP
Case din lemn, Câmpeni

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, MĂGĂZIE DE LEMN, 5,5 M PE 3,5M DOUĂ UȘI
Case din lemn, Hunedoara

4347 RON la 7245 RON

PREȚUL, MAGAZIE DIN LEMN, 12 MP
Case din lemn, Hărman

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CASA DIN LEMN, CCA 150 MP
Case din lemn, Săcălaz

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CABANA DE VACANTA, 30 MP
Case din lemn, Otopeni

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, FUNDAȚIE CASĂ + CASĂ DIN BÂRNE DE LEMN , 82, 90MP
Case din lemn, Braşov

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, STRUCTURA, SARPANTA,INVELITOARE NOI ,LA CABANA VECHE, AMPRENTA CABANA 6,5 ×10 M
Case din lemn, Moieciu

17388 RON la 28980 RON

PREȚUL, CASA DIN LEMN DE 3 CAMERE, 125 MP
Case din lemn, Constanţa

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE ANEXA DE LOCUIT PE STRUCTURA USOARA DE LEMN CCA 40-45 MP , LA CHEIE, 40 - 45 MP
Case din lemn, Mihăeşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA DIN LEMN, 100 MP
Case din lemn, Băbana

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, FUNDATIE PT.CASA DE LEMN., 35M2
Case din lemn, Valea Doftanei

8694 RON la 14490 RON

PREȚUL, CASELE ARMADILLO CA SI DESIGN , MAI MULTE CĂSUȚE
Case din lemn, Pietroasa

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CASA DE VACANTA LA TARA, 80 MP
Case din lemn, Miceşti

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, O CASUTA IN CARE SA FAC UN BIROU SI O SALA DE SPORT, 64 MP
Case din lemn, Slobozia

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA LEMN MASIV, 56 MP
Case din lemn, Pârscov

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, MAGAZIE DE LEMN CU DIMENSIUNILE DE 3X2,5M, H=2,5M, 3X2,5M, H=2,5M
Case din lemn, Baloteşti

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CASA DIN LEMN MODULARA, CCA 60 MP
Case din lemn, Urecheni

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASUTA-ANEXA 24-32 MP, 24 - 32 MP
Case din lemn, Frumosu

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA LEMN, 160 MP
Case din lemn, Târgu Mureş

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, PRELUNGIRE CASA BATRANEASCA, 1 CAMERA 4 X 4 M SI O BAIE
Case din lemn, Tătărani

13041 RON la 21735 RON

PREȚUL, CASA LEMN SCULE GRADINA, 115 X 270 CM
Case din lemn, Timişoara

1738.8 RON la 2898 RON

PREȚUL, CASA DE LEMN PREFABRICATA MODEL SIMPLU MODERN 50 METRI PATRATI, 50 MP
Case din lemn, Ozunca-Băi

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA DIN LEMN, CU IZOLATIE SI INSTALATII (LA CHEIE), APROX 40MP UTILI, PREFABRICATA, CCA 40 MP
Case din lemn, Câmpulung

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CABANA DIN LEMN DE 50MP, 50 MP
Case din lemn, Ţaga

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CASA DE LEMN IZOLATA CU LUT, 80 MP
Case din lemn, Ilva Mare

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE CASA LEMN, 60 MP
Case din lemn, Eforie

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CABANA TIP A 70 MP, 70 MP
Case din lemn, Sibiu

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CONSTRUCTIE CASA TIMBER FRAME,
Case din lemn, Arpaşu de Jos

108675 RON la 181125 RON

PREȚUL, CASA DIN LEMN, CCA 70 MP
Case din lemn, Sighişoara

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA DE VACANTA LEMN, AMPRENTA CCA 60 MP
Case din lemn, Nucşoara

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CASA SISTEM CLT, 75 MP
Case din lemn, Moieciu

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, CASA PANOURI 80 MP PE TEREN 500 MP, 80 MP
Case din lemn, Veţel

43470 RON la 72450 RON

PREȚUL, SLEFUIT CASA DIN LEMN MASIV CU ETAJ, APLICAT LAC SI TRATAMENT, AMPRENTA LA SOL 8 * 9M
Case din lemn, Uzunu

2173.5 RON la 3622.5 RON

PREȚUL, CASA- PARTER: LIVING, BAIE, BUCATARIE, LA ETAJ: 2 DORMITOARE SI BAIE, 90 MP
Case din lemn, Mărceşti

21735 RON la 36225 RON

PREȚUL, CASA DE LEMN 20MP, 20 MP
Case din lemn, Hoghiz

17388 RON la 28980 RONVezi și alte proiecte finalizate, inclusiv prețurile

Case din lemn LISTA DE PREȚURI

Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

349+ FIRME PENTRU CASE DIN LEMN
SERVICIU GRATUIT
FĂRĂ COMISIOANE
OBȚINE O OFERTĂ

CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL CASE DIN LEMN?

 • Case din lemn Bucureşti
 • Case din lemn Cluj-Napoca
 • Case din lemn Constanţa
 • Case din lemn Dumbrăveni
 • Case din lemn Iaşi
 • Case din lemn Timişoara
 • Case din lemn Alba Iulia
 • Case din lemn Arad
 • Case din lemn Bacău
 • Case din lemn Baia Mare
 • Case din lemn Bârlad
 • Case din lemn Bistriţa
 • Case din lemn Botoşani
 • Case din lemn Brăila
 • Case din lemn Braşov
 • Case din lemn Buzău
 • Case din lemn Călăraşi
 • Case din lemn Craiova
 • Case din lemn Deva
 • Case din lemn Drobeta-Turnu Severin
 • Case din lemn Focşani
 • Case din lemn Galaţi
 • Case din lemn Giurgiu
 • Case din lemn Hunedoara
 • Case din lemn Mediaş
 • Case din lemn Oradea
 • Case din lemn Piatra-Neamţ
 • Case din lemn Piteşti
 • Case din lemn Ploieşti
 • Case din lemn Râmnicu Vâlcea
 • Case din lemn Reşiţa
 • Case din lemn Roman
 • Case din lemn Satu Mare
 • Case din lemn Sfântu Gheorghe
 • Case din lemn Sibiu
 • Case din lemn Slatina
 • Case din lemn Slobozia
 • Case din lemn Suceava
 • Case din lemn Târgovişte
 • Case din lemn Târgu Jiu
 • Case din lemn Târgu Mureş
 • Case din lemn Tulcea
 • Case din lemn Turda
 • Case din lemn Vaslui
 • Case din lemn Zalău
 • Case din lemn Abrud
 • Case din lemn Adjud
 • Case din lemn Agnita
 • Case din lemn Aiud
 • Case din lemn Aleşd
 • Case din lemn Alexandria
 • Case din lemn Amara
 • Case din lemn Anina
 • Case din lemn Aninoasa
 • Case din lemn Ardud
 • Case din lemn Avrig
 • Case din lemn Azuga
 • Case din lemn Babadag
 • Case din lemn Baia de Aramă
 • Case din lemn Baia de Arieş
 • Case din lemn Baia Sprie
 • Case din lemn Băile Govora
 • Case din lemn Băile Herculane
 • Case din lemn Băile Olăneşti
 • Case din lemn Băile Tuşnad
 • Case din lemn Băileşti
 • Case din lemn Bălan
 • Case din lemn Bălceşti
 • Case din lemn Balş
 • Case din lemn Băneasa
 • Case din lemn Baraolt
 • Case din lemn Bechet
 • Case din lemn Beclean
 • Case din lemn Beiuş
 • Case din lemn Berbeşti
 • Case din lemn Bereşti
 • Case din lemn Bicaz
 • Case din lemn Blaj
 • Case din lemn Bocşa
 • Case din lemn Boldeşti-Scăeni
 • Case din lemn Bolintin-Vale
 • Case din lemn Borşa
 • Case din lemn Borsec
 • Case din lemn Brad
 • Case din lemn Bran
 • Case din lemn Breaza
 • Case din lemn Brezoi
 • Case din lemn Broşteni
 • Case din lemn Bucecea
 • Case din lemn Budeşti
 • Case din lemn Buhuşi
 • Case din lemn Bumbeşti-Jiu
 • Case din lemn Buşteni
 • Case din lemn Buziaş
 • Case din lemn Cajvana
 • Case din lemn Calafat
 • Case din lemn Călan
 • Case din lemn Călimăneşti
 • Case din lemn Câmpeni
 • Case din lemn Câmpia Turzii
 • Case din lemn Câmpina
 • Case din lemn Câmpulung
 • Case din lemn Câmpulung Moldovenesc
 • Case din lemn Caracal
 • Case din lemn Caransebeş
 • Case din lemn Carei
 • Case din lemn Cavnic
 • Case din lemn Căzăneşti
 • Case din lemn Cehu Silvaniei
 • Case din lemn Cernavodă
 • Case din lemn Chişineu-Criş
 • Case din lemn Ciacova
 • Case din lemn Cisnădie
 • Case din lemn Codlea
 • Case din lemn Comăneşti
 • Case din lemn Comarnic
 • Case din lemn Copşa Mică
 • Case din lemn Corabia
 • Case din lemn Costeşti
 • Case din lemn Covasna
 • Case din lemn Cristuru Secuiesc
 • Case din lemn Cugir
 • Case din lemn Curtea de Argeş
 • Case din lemn Curtici
 • Case din lemn Dăbuleni
 • Case din lemn Darabani
 • Case din lemn Dărmăneşti
 • Case din lemn Dej
 • Case din lemn Deta
 • Case din lemn Dolhasca
 • Case din lemn Dorohoi
 • Case din lemn Drăgăneşti
 • Case din lemn Drăgăneşti-Olt
 • Case din lemn Drăgăşani
 • Case din lemn Dragomireşti
 • Case din lemn Eforie
 • Case din lemn Făgăraş
 • Case din lemn Făget
 • Case din lemn Fălticeni
 • Case din lemn Făurei
 • Case din lemn Feteşti
 • Case din lemn Fieni
 • Case din lemn Fierbinţi-Târg
 • Case din lemn Filiaşi
 • Case din lemn Flămânzi
 • Case din lemn Frasin
 • Case din lemn Fundulea
 • Case din lemn Găeşti
 • Case din lemn Gătaia
 • Case din lemn Geoagiu
 • Case din lemn Gheorgheni
 • Case din lemn Gherla
 • Case din lemn Ghimbav
 • Case din lemn Gura Humorului
 • Case din lemn Hârlău
 • Case din lemn Hârşova
 • Case din lemn Haţeg
 • Case din lemn Horezu
 • Case din lemn Huedin
 • Case din lemn Huşi
 • Case din lemn Ianca
 • Case din lemn Iernut
 • Case din lemn Ineu
 • Case din lemn Însurăţei
 • Case din lemn Întorsura Buzăului
 • Case din lemn Isaccea
 • Case din lemn Jibou
 • Case din lemn Lehliu-Gară
 • Case din lemn Lipova
 • Case din lemn Liteni
 • Case din lemn Livada
 • Case din lemn Luduş
 • Case din lemn Lugoj
 • Case din lemn Lupeni
 • Case din lemn Mangalia
 • Case din lemn Mărăşeşti
 • Case din lemn Marghita
 • Case din lemn Medgidia
 • Case din lemn Miercurea Nirajului
 • Case din lemn Miercurea Sibiului
 • Case din lemn Miercurea-Ciuc
 • Case din lemn Mihăileşti
 • Case din lemn Milişăuţi
 • Case din lemn Mioveni
 • Case din lemn Mizil
 • Case din lemn Moineşti
 • Case din lemn Moldova Nouă
 • Case din lemn Moreni
 • Case din lemn Motru
 • Case din lemn Murfatlar
 • Case din lemn Murgeni
 • Case din lemn Nădlac
 • Case din lemn Năsăud
 • Case din lemn Năvodari
 • Case din lemn Negreşti
 • Case din lemn Negreşti-Oaş
 • Case din lemn Negru Vodă
 • Case din lemn Nehoiu
 • Case din lemn Novaci
 • Case din lemn Nucet
 • Case din lemn Ocna Mureş
 • Case din lemn Ocna Sibiului
 • Case din lemn Ocnele Mari
 • Case din lemn Odobeşti
 • Case din lemn Odorheiu Secuiesc
 • Case din lemn Olteniţa
 • Case din lemn Oneşti
 • Case din lemn Orăştie
 • Case din lemn Oraviţa
 • Case din lemn Orşova
 • Case din lemn Oţelu Roşu
 • Case din lemn Ovidiu
 • Case din lemn Panciu
 • Case din lemn Pâncota
 • Case din lemn Paşcani
 • Case din lemn Pătârlagele
 • Case din lemn Pecica
 • Case din lemn Petrila
 • Case din lemn Petroşani
 • Case din lemn Piatra-Olt
 • Case din lemn Plopeni
 • Case din lemn Podu Iloaiei
 • Case din lemn Pogoanele
 • Case din lemn Potcoava
 • Case din lemn Predeal
 • Case din lemn Pucioasa
 • Case din lemn Răcari
 • Case din lemn Rădăuţi
 • Case din lemn Râmnicu Sărat
 • Case din lemn Râşnov
 • Case din lemn Recaş
 • Case din lemn Reghin
 • Case din lemn Roşiori de Vede
 • Case din lemn Rovinari
 • Case din lemn Roznov
 • Case din lemn Rupea
 • Case din lemn Săcele
 • Case din lemn Săcueni
 • Case din lemn Salcea
 • Case din lemn Sălişte
 • Case din lemn Săliştea de Sus
 • Case din lemn Salonta
 • Case din lemn Sângeorgiu de Pădure
 • Case din lemn Sângeorz-Băi
 • Case din lemn Sânnicolau Mare
 • Case din lemn Sântana
 • Case din lemn Sărmaşu
 • Case din lemn Săveni
 • Case din lemn Scorniceşti
 • Case din lemn Sebeş
 • Case din lemn Sebiş
 • Case din lemn Segarcea
 • Case din lemn Seini
 • Case din lemn Sighetu Marmaţiei
 • Case din lemn Sighişoara
 • Case din lemn Simeria
 • Case din lemn Şimleu Silvaniei
 • Case din lemn Sinaia
 • Case din lemn Siret
 • Case din lemn Slănic
 • Case din lemn Slănic-Moldova
 • Case din lemn Solca
 • Case din lemn Şomcuta Mare
 • Case din lemn Sovata
 • Case din lemn Ştefăneşti
 • Case din lemn Ştefăneşti
 • Case din lemn Ştei
 • Case din lemn Strehaia
 • Case din lemn Sulina
 • Case din lemn Tălmaciu
 • Case din lemn Ţăndărei
 • Case din lemn Târgu Bujor
 • Case din lemn Târgu Cărbuneşti
 • Case din lemn Târgu Frumos
 • Case din lemn Târgu Lăpuş
 • Case din lemn Târgu Neamţ
 • Case din lemn Târgu Ocna
 • Case din lemn Târgu Secuiesc
 • Case din lemn Târnăveni
 • Case din lemn Tăşnad
 • Case din lemn Tăuţii-Măgherăuş
 • Case din lemn Techirghiol
 • Case din lemn Tecuci
 • Case din lemn Teiuş
 • Case din lemn Ţicleni
 • Case din lemn Tismana
 • Case din lemn Titu
 • Case din lemn Topliţa
 • Case din lemn Topoloveni
 • Case din lemn Turceni
 • Case din lemn Turnu Măgurele
 • Case din lemn Ulmeni
 • Case din lemn Ungheni
 • Case din lemn Uricani
 • Case din lemn Urlaţi
 • Case din lemn Urziceni
 • Case din lemn Valea lui Mihai
 • Case din lemn Vălenii de Munte
 • Case din lemn Vânju Mare
 • Case din lemn Vaşcău
 • Case din lemn Vatra Dornei
 • Case din lemn Vicovu de Sus
 • Case din lemn Victoria
 • Case din lemn Videle
 • Case din lemn Vişeu de Sus
 • Case din lemn Vlăhiţa
 • Case din lemn Vulcan
 • Case din lemn Zărneşti
 • Case din lemn Zimnicea
 • Case din lemn Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate