Pentru zona

    Case din lemn prețuri

    Care este prețul unei case din lemn? În funcție de disponibilitatea lemnului, casele din lemn pot fi mai convenabile decât cele zidite. Casele din lemn sunt și mai sănătoase. Într-o cabană din lemn ne simțim deja confortabil la 18 °C, motiv pentru care pentru încălzire este necesară mai puțină energie decât în cazul unei construcții clasice. Avantajul unei construcții din lemn îl constituie de asemenea execuția rapidă. Dacă doriți o casă din lemn și ați vrea să economisiți timp, alegeți o casă prefabricată. Puteți de asemenea comanda o casă absolut unicat unui dulgher. Prețul unei cabane din lemn cu mansardă cu izolație în interior este de 1200-3000lei/m2.

    Cui să încredințați realizarea unei case din lemn? Trimiteți o cerere către dulgherii din apropierea dumneavoastră, care sunt corespunzători și evaluați - gratuit și fără obligații! Completați doar formularul de mai jos.

    Cereți ofertă:
    Trimiteți cerere

    Prețul unei case masive din lemn


    Prețul cabanei din lemn cu izolație în interior. Prețul unei cabane din lemn cu mansardă cu izolație în interior.

    1200 RON/mp

    PREȚ MINIM
    RON/mp

    PREȚ MEDIU
    3000 RON/mp

    PREȚ MAXIM
    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI

    Alte prețuri pentru Case din lemn

    cantitatea dvs.

    unitate

    prețul orientativ

    prețul dumneavoastră

    Prețul cabanei din lemn pe structură de tip sandwi


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul cabanei din lemn pe structură din bârnă de


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul cabanei din lemn pe structură din bușteni (


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul cabanei din lemn pe structură din lemn semi


    mp

    RON/mp

    RON

    Prețul unei case din materiale naturale

    Prețul unei case din materiale naturale. Costul construcției scheletului din lemn cu izolație de paie și tencuială de lut. Prețul construcției din materiale naturale la cheie.


    mp

    RON/mp

    RON

    mp

    RON/mp

    RON
    TOTAL:
    RON
    Trimiteți o cerere >

    Cum v-au fost de folos aceste informații?

    Case și cabane din lemn – tot ce trebuie să știți

    A locui într-o casă din lemn constituie o experiență, pe care nu o poți compara cu niciun alt stil de viață. Clădirile din lemn vă permit să vă relaxați și să vă bucurați de un mediu de viață sănătos. Fie că locuiți într-o casă din lemn la oraș sau - și mai bine! - într-o zonă rurală idilică, veți putea profita din plin de multele proprietăți benefice pe care lemnul de oferă omului. În acest articol vă vom prezenta o parte din aceste beneficii și avantaje.

    Casele din lemn sunt rezistente la intemperii și la agenții externi, au o durată de viață îndelungată, sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic și financiar.
    Casele din lemn sunt rezistente la intemperii și la agenții externi, au o durată de viață îndelungată, sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic și financiar.

    1. Ce trebuie să știm despre casele din lemn?

    Casele din lemn sunt rezistente la intemperii și la agenții externi, au o durată de viață îndelungată, sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic și financiar. De aceea, casele din lemn oferă o ocazie excelentă de a locui într-un ambient liniștit, fericit și sănătos.

    1.1. Izolația termică naturală pe care o oferă o casă din lemn

    Lemnul este un excelent termoizolator natural. Chiar dacă în timpul iernii va fi foarte frig afară, temperatura din interiorul unei case din lemn (masiv) va rămâne constantă un timp îndelungat. Scăderile bruște de temperatură nu au niciun efect asupra temperaturii din interiorul unei clădiri din lemn. În schimb, temperatura din interiorul clădirilor din beton oscilează imediat ce temperatura externă se schimbă. A locui într-un ambient cu o temperatură stabilă este foarte confortabil, plăcut și sănătos.

    1.2. Casa din lemn are proprietăți termice bune, oferind un ambient excelent

    Lemnul are proprietăți termice excelente. Alte materiale de construcție - precum betonul, cimentul și metalele -sunt puternic afectate de temperaturile exterioare. Majoritatea acestor materiale se dilată odată cu creșterea temperaturii și acest lucru le afectează rezistența structurală. Și lemnul de dilată în condiții de temperaturi ridicate, dar clădirile din lemn nu sunt afectate de acest lucru, pentru că lemnul respiră, se dilată și se contrată fără a suferi daune structurale. Prin urmare, clădirile din lemn au o durată de viață mai îndelungată și sunt mai puțin afectate de schimbările de temperatură. De asemenea, lemnul reglează în mod natural umiditatea din interiorul locuințelor.

    1.3. Ce avantaje acustice oferă casa din lemn

    Multe instrumente muzicale sunt fabricate din lemn. Acest lucru se datorează proprietăților acustice deosebite ale lemnului. Acesta este și motivul pentru care concertele de muzică au loc în săli cu pereți din lemn. Lemnul absoarbe sunetul și astfel atenuează zgomotul și ecoul. Aceste proprietăți acustice excelente sunt, de asemenea, valabile pentru casele din lemn, care oferă locuitorilor lor un mediu de viață liniștit și silențios.

    1.4. Eficiența energetică a unei case din lemn

    Clădirile din lemn sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic. Datorită proprietăților lor naturale termoizolante, clădirile din lemn trebuie încălzite mai puțin iarna și răcite mai puțin vara. Iarna, în casele din lemn căldura este reținută mai eficient, în timp ce vara temperatura din interior rămâne relativ rece. Acest lucru reduce dependența de radiatoare, surse de căldură și aparate de aer condiționat, care consumă multă energie.

    1.5. Protecția împotriva acțiunii periculoase a curentului electric

    Casele din lemn sunt mai sigure în comparație cu alte tipuri de clădiri chiar și în cazul energiei electrice. Și aceasta pentru că lemnul nu este un conducător de curent electric. De aceea, există un risc minim de producere a unui incendiu în urma unui scurt-circuit într-o casă din lemn. Același lucru este valabil și în cazul fulgerelor. Datorită rezistenței sale la curentul electric, lemnul oferă o siguranță importantă, deoarece protejează împotriva potențialelor daune, care pot fi cauzate de electricitate.

    1.6. Casele din lemn sunt frumoase

    O casă din lemn este mai plăcută de privit decât orice alt tip de clădire. Formele naturale și structura lemnului fac ca, clădirile din lemn să fie în mod natural atractive și frumoase. De asemenea, casele din lemn au efect relaxant, sunt confortabile și plăcute. În plus, mobilierul din lemn și elementele decorative dau stil casei și îi scot în relief suplimentar estetica naturală desăvârșită.

    1.7. Casele din lemn sunt ecologice

    Datorită consumului de energie mai redus, casele din lemn ”lasă o amprentă carbonică mai mică”. O casă din lemn este alegerea potrivită pentru toți cei cărora le pasă de mediu. Ca material de construcție, lemnul este durabil și ajută la menținerea unui mediu înconjurător curat și sănătos.

    1.8. Ambientul natural creat de casele din lemn

    Casele din lemn sunt potrivite în special pentru mediul rural sau pentru mediul din apropierea pădurilor, departe de zonele urbane poluate și zgomotoase. Locuirea în astfel de case din lemn prezintă numeroase beneficii pentru sănătate.

    1.9. Casele din lemn se montează ușor

    Lemnul este un material ușor, care se prelucrează frumos și simplu. Livrarea și montarea unei case din lemn este, prin urmare, rapidă, ușoară și avantajoasă din punct de vedere financiar, mai ales în comparație cu clădirile convenționale din beton. În cazul apariției de deteriorări, elementele din lemn deteriorate pot fi înlocuite relativ ușor cu altele noi.

    1.10. Casele din lemn au o durată de viață îndelungată

    Lemnul nu este supus oxidării, ca și metalele (oxidarea este cauza ruginirii și a deteriorării părților metalice ale structurii). Acest lucru face ca clădirile din lemn să aibă o durată de viață mai lungă, pentru că nu sunt la fel de predispuse la uzură și sunt mai ușor de întreținut și de reparat în caz de deteriorare.

    2. Alegeți executant profesionist de case din lemn

    2.1. O casă din lemn poate fi cumpărată în faze diferite de finalizare

    Înainte de a căuta un executant, care să vă construiască o casă din lemn, decideți-vă până la ce fază de construire doriți să vă fie predată casa. De obicei, executanții de case din lemn oferă trei opțiuni privind fazele de finalizare:

    - casă finalizată în exterior: casa are acoperiș, ferestre, uși și fațadă;

    - casă predată la cheie parțială: pe lângă elementele de mai sus, casa mai este dotată și cu toate instalațiile brute, pereți și tavane din ghips-carton și pardoseli;

    - casă predată la cheie: clădirea este complet finalizată, în ea trebuie să fie instalat doar mobilierul mobil.

    Dacă aceasta este prima dvs. experiență cu construirea unei case sau dacă nu aveți timp să îi supravegheați pe  executanți respectiv lucrările de construire, vă recomandăm să optați pentru cumpărarea unei case la cheie. În acest fel, calea către o nouă casă va fi rapidă, mai rentabilă și lipsită de stres. Vă sfătuim, să colaborați cu un singur executant, care să vă garantează pe deplin eliminarea oricăror eventuale erori de construcție apărute.

    2.2. Strângerea de oferte pentru construirea casei din lemn

    Odată ce vă restrângeți selecția de potențiali executanți la maximum doi sau trei, puteți să cereți oferte de la aceștia. Acuratețea ofertei primite va depinde de cât de precis ați definit toți parametrii proiectului casei. Este important, să oferiți tuturor furnizorilor același punct de plecare respectiv același proiect. Cu siguranță, că veți descoperi că ofertele executanților sunt foarte diferite, chiar dacă se bazează pe același proiect. Cea mai bună ofertă este cea care este cea mai amplă, oferta care conține o descriere detaliată a lucrărilor de realizat și a materialelor de utilizat. O ofertă bună include și elemente, care poate nu sunt incluse în proiect, dar sunt importante pentru calitatea construcției și a locuirii.

    În mod realist, diferențele de preț ale diferiților executanți pentru un produs identic pot fluctua cu maxim câteva mii de euro. Dacă diferențele de preț sunt mai mari, cu siguranță că aveți de-a face cu o diferență de calitate a produselor. Adesea, furnizorii vă oferă prețuri mai mici, dacă folosesc echipamente mai ieftine, cum ar fi: ferestrele din PVC fără storuri; încălzire centrală cu calorifere, cu centrală termică pe gaze; izolații cu grosime minimă și așa mai departe. Verificați cu atenție tot ce conține contractul privind construirea casei înainte de a-l semna. Un preț mai mic al casei față de cel estimat inițial indică adesea și că ofertanții au inclus în ofertele lor elemente, care nu existau în proiect.

    Dacă nu aveți experiență în domeniul construcțiilor, vă sfătuim să angajați un supraveghetor al lucrărilor de construcție și să îi cereți pentru început să analizeze ofertele primite și să v-o indice pe cea mai bună.

    2.3. Alegeți un executant cu experiență și cu referințe bune!

    Evitați executanții, care oferă prețuri neobișnuit de mici. Aceștia sunt, de obicei, începători plin de avânt, care își vor da repede seama că, cu astfel de sume nu vor putea să acopere costurile materialelor și ale execuției. Unii vor da faliment, apoi vor deschide o nouă companie ... În acest caz, riscați să rămâneți fără garanția achitată anticipat și să fiți astfel păgubiți. Investiția dvs. este cea mai sigură, dacă alegeți o companie cu o tradiție îndelungată și referințe bune. Cu toate acestea, vă sfătuim să verificați chiar și operațiunile acestor companii din în ultimii ani. Dacă nu vă pricepeți la asta, angajați niște profesioniști. Trebuie să știți că, costul serviciilor unui supraveghetor al lucrărilor de construcție este neglijabil în comparație cu riscul pe care vi-l asumați, dacă nu vă angajați un astfel de specialist.

    2.4. Garanția și profesionalismul executantului

    În cele din urmă, ne decidem pentru un executant sau altul și în funcție de impresia pe care acesta ne-a făcut-o în privința profesionalismului, sincerității, conținutului ofertei și lucrărilor de referință anterioare. Dacă suntem satisfăcuți de un anumit executant sub aspectul tuturor acestor factori, atunci putem înceta căutarea. Executantul își demonstrează cel mai mult profesionalismul făcând o ofertă exactă, oferind sfaturi profesionale, subliniind deficiențele din proiect. Alți factori importanți, care vă pot ajuta să alegeți un executant de calitate sunt următorii: executantul vă dă garanția că prețul va rămâne fix și neschimbat; vă acordă toate asigurările și certificatele necesare; vă prezintă calificările profesionale ale angajaților lui; vă demonstrează că a cooperat pe termen lung cu subcontractanții săi și că firma sa a înregistrat și continuă să înregistreze profit.

    Prețul este important, desigur, dar nu dacă acest preț se datorează folosirii de materiale ieftine și de calitate proastă sau dacă se fac execuții și lucrări de proastă calitate. Mai trebuie să știți și că garanția de bună execuție oferită de executant poate fi o sabie cu două tăișuri. De obicei, executanții de case oferă garanții pentru acestea cu durată de 30 de ani. Dar, în practică s-a demonstrat că defectele de construire sunt foarte rare sau aproape inexistente. Cele mai frecvente defecte de construire sunt cele ascunse, care fac de obicei obiectul unei garanții generale de 2 ani. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, aceste erori nu apar într-un timp atât de scurt. Prin urmare, de fapt, cei mai importanți factori sunt experiența și profesionalismul executantului, dar și calitatea materialelor instalate. Existența sau inexistența acestor factori va fi constatată ușor de un expert, atunci când va vizita o casă de referință deja construită de către executant.

    3. Casa cu schelet din lemn și casa din lemn masiv - montajul

    3.1. Casa prefabricată din lemn

    Cel mai răspândit tip de case din lemn din țara noastră sunt casele prefabricate. Toți pereții acestor case sunt realizați și parțial asamblați în fabrică. Aceasta înseamnă că toate ferestrele, rafturile, straturile izolatoare, stratul de fațadă și placările interioare sunt montate deja din fabrică. Tot aici sunt pregătite și elementele tavanelor, inclusiv placările acestora. Structura este un cadru din lemn cu o flanșă inferioară, o flanșă superioară și coloane intermediare. Stabilitatea unei astfel de construcții se obține prin montarea plăcilor din ghips-carton sau a plăcilor OSB pe ambele părți ale construcției. Acestea oferă și protecție în caz de furtuni și cutremure. Spațiul gol dintre plăci este umplut cu izolație termică din vată minerală. Pe partea exterioară este montat ulterior și un strat din poliester, care se acoperă cu un strat de fațadă subțire.

    Interiorul este, de obicei, căptușit cu un strat de ghips-carton. Execuțiile de calitate superioară au un spațiu gol izolat suplimentar, destinat cablurilor, instalațiilor și conductelor. Dezavantajul caselor prefabricate sunt barierele de vapori (foliile din polivinil), din cauza cărora casa nu respiră și care fac ca toate efectele pozitive ale lemnului să fie anihilate. În cazul caselor prefabricate, este necesar, de asemenea, să subliniem că nu este posibil să le reparați sau să faceți modificări la ele atunci când casa este deja în faza de producție. Prin urmare, este important ca toate detaliile să fie bine gândite și definite în prealabil. Dacă doriți ca, casa prefabricată să fie sigură în caz de cutremure, este important ca proiectul casei să includă calcule de statică și dinamică și să stabilească și modul de ancorare și de conectare a construcției. Apoi, trebuie să vă asigurați că planul este respectat cu strictețe în faza de implementare respectiv construire.

    3.2. Casa cu schelet din lemn

    Odată cu dezvoltarea noilor tehnologii, construcțiile cu schelet din lemn - existente de mult timp - au intrat într-o nouă eră. Construcția scheletică înseamnă că cadrul casei este scheletic (pe stâlpi), dar este independent – nu se utilizează plăci. Acest lucru este posibil prin conexiunile diagonale și transversale ale coloanelor care împiedică legănarea sau răsturnarea în caz de vânt puternic. Construirea unei case cu cadru scheletic începe cu planuri de atelier generate de computer, care sunt apoi transferate la o mașină de prelucrare a lemnului controlată de computer (mașină CNC). Doar aceasta decupează toate elementele clădirii cu mare precizie, conform planurilor. Aceste elemente constitutive ale casei sunt apoi livrate la locație, unde sunt asamblate și montate de către montatori cu experiență. În acest fel, se asamblează perimetrul casei și toți pereții interiori, până la acoperișul clădirii. Elementele din lemn din care sunt confecționați pereții exteriori sunt, de obicei, cu secțiune dreptunghiulară de 80 x 180 mm. Pe exteriorul structurii scheletice există o placă din fibră de lemn, iar pe interior există o placă lipită (OSB). Spațiul intermediar este umplut cu izolație din fibră de celuloză, dar poate fi umplut și cu alte tipuri de izolație termică. În interior există un strat de gol, care este finisat cu ghips-carton. În cazul unei structuri scheletice, pereții interiori sunt portanți, deci constau din elemente din lemn cu o secțiune transversală mai mare decât pereții exteriori.

    Caracteristicile casei cu construcție scheletică sunt soliditatea construcției și protecția la vânt. Astfel, aceste case oferă o bună rezistență la furtuni și cutremure. Gradul de confort al locuirii este bun, deoarece acest tip de clădire nu are bariere de vapori. Clădirile scheletice se caracterizează printr-o execuție complicată, deoarece sunt necesare lucrări extrem de precise, asigurarea etanșeității și a protecției împotriva deteriorării etc. Construirea unei astfel de case poate fi realizată doar de către un executant cu experiență.

    3.3. Casa din lemn masiv

    3.3.1. Casa din lemn realizată din plăci laminate din fibre încrucișate

    La ora actuală, această tehnologie este utilizată în construcția de case rezidențiale, precum și de clădiri din lemn mai complexe, cum ar fi: clădiri pentru hoteluri, clădiri de apartamente și diverse clădiri publice.

    Acest tip de construcție permite instalarea pereților exteriori fără a face o barieră de vapori, fără lipire cu benzi adezive. Deci, facilitează etanșeitatea și permite casei ”să respire” în același timp. Elementul de bază al acestor case masive din lemn este o placă laminată formată din trei straturi, cu grosimea de până la 100 mm. Pereții formați din aceste plăci laminate din fibre încrucișate sunt de 4 ori mai voluminoși față de pereții construcțiilor scheletice. Pe pereții exteriori, stratul izolant (vată minerală, fibră sau plută) este acoperit cu un strat subțire de tencuială. Pe partea interioară există un strat gol pentru instalații și un perete interior din ghips-carton.

    Placa dintre etaje este formată din panouri armate cu cinci sau mai multe straturi, cu o grosime totală de 140 -240 mm. Mulți investitori optează pentru un tavan deschis din lemn, dar acesta poate fi și acoperit cu plăci din ghips-carton. Clădirile din lemn realizate din plăci laminate din fibre încrucișate au proprietăți statice excelente și sunt foarte rezistente la cutremure și incendii. În plus, acestea oferă o mulțime de opțiuni de proiectare și de design provocatoare. Montarea este rapidă și ușoară. În comparație cu construcția scheletică, grosimea izolației în contact cu subsolul zidit sau placa de fundație este mai mare. Este posibilă montarea de jaluzele ascunse pentru a evita grinzile de oțel.

    Pe un subsol zidit, stratul de izolație este mai gros, iar montarea jaluzelelor ascunse este, de asemenea, mai ușoară. Proprietățile termice ale unei clădiri din lemn realizate din plăci laminate din fibre din lemn încrucișate sunt chiar mai bune decât cele ale clădirilor cu schelet din lemn. Transmisia sunetului între camere este, de asemenea, mai redusă. Durabilitatea și durata de viață a unei clădiri din lemn realizate din plăci laminate încrucișate este mai lungă decât cele ale construcțiilor din lemn construite folosind alte metode de construire.

    3.3.2. Casa din lemn masiv – din bușteni de lemn

    Cabanele construite din bușteni sunt folosite la ora actuală mai ales ca și case de vacanță. Ele sunt mai puțin potrivite pentru a locui permanent în ele, deoarece nu îndeplinesc standardele energetice moderne prescrise. Dacă doriți să atingeți parametri energetici stricți, ar trebui să izolați suplimentar cabana din bușteni fie din exterior, fie din interior. Dar, în aceste cazuri se anihilează caracteristicile naturale clădirii din bușteni și este necesar să se creeze bariere de vapori. Toate aceste intervenții vor modifica semnificativ atât aspectul, cât și senzațiile trăite în mod natural atunci când locuiești într-o cabană din bușteni. Tehnologia de construcție a clădirilor din lemn a avansat deja foarte mult și permite, de asemenea, unele soluții la problemele pe care le-am menționat. De exemplu, pentru a preveni formarea de curenți de aer prin golurile dintre bușteni, sunt aplică spumă izolatoare. De asemenea, cabana poate fi construită și din panouri lipite, iar conexiunile din lemn sunt tăiate de mașini controlate de computer (tehnologie CNC).

    4. Procedura de construire a unei case din lemn prefabricate

    Cumpărarea unei case din lemn prefabricate include, de obicei, furnizarea și construirea sau montarea casei. La cererea clientului, furnizorul de case prefabricate selectat se poate ocupa, de asemenea, de toate lucrările preliminare de construcție, ca și de serviciile necesare construirii casei, cum ar fi: execuția fundației-placă, branșamentele la rețelele publice de utilitățile etc. Desigur, aceste lucrări pot fi comandate și separat de la alți executanți specializați. Modulele, care compun casa din lemn, sunt realizate într-un mediu controlat, de fabrică. Acest lucru înseamnă că aceste module sunt fabricate în condiții ideale, astfel încât producătorii să poată garanta execuția la timp de produse de calitate.

    4.1. Transportarea părților componente ale casei prefabricate

    Când toate părțile componente ale casei din lemn prefabricate sunt finalizate, acestea sunt încărcate pe vehiculele de transport conform unui plan de transportare prestabilit. Transportarea părților componente ale casei la locație se face în funcție de ordinea de montare a lor respectiv ordinea de integrare a acestora în clădire, astfel încât elementele constitutive să ajungă la locație exact în fazele în care sunt necesare.

    4.2. Montarea casei prefabricate din lemn

    Montarea clădirii din lemn este realizată de către executanți cu experiență și instruiți profesional. Astfel, furnizorul asigură construirea casei exact așa cum a fost planificată în proiect. Datorită tehnologiei de construcție moderne și eficiente, casele din panouri din lemn pot fi asamblate într-un timp foarte scurt. Împreună cu lucrările de finisare, construirea unei case individuale durează, de obicei, de la una la trei luni, în funcție de amploarea lucrărilor.

    4.3. Lucrările de finalizare

    Odată ce clădirea din lemn a fost asamblată, se pornesc lucrările de finisare: se montează învelișul de acoperiș se finisează fațada, se montează instalațiile interioare: instalațiile electrice, instalațiile sanitare, sistemul de încălzire, sistemul de ventilație. Lucrările de finisare internă și alte lucrări sunt, de asemenea, executate în conformitate cu comanda primită respectiv în conformitate cu cerințele clientului.

    4.4. Montarea casei din lemn pe șantiere compacte

    La ora actuală, tehnologia de asamblare a caselor prefabricate permite executarea lucrărilor chiar și pe șantiere relativ compacte, unde există spațiu redus. În acest caz, modulele sunt descărcate direct din vehiculul de transport la locul de instalare. În acest fel, este posibil să se evite depozitarea materialelor pe șantier, ceea ce este important mai ales în zonele cu constrângeri de spațiu, cum ar fi în zonele centrale ale orașelor.

     

    La Daibau.ro vă ajutăm să vă evaluați investiția și să vă alegeți executantul pentru locuința dumneavoastră



    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI
    Ultimele cereri publicate

    Case din lemn

    Am nevoie de cabana de lemn tip A, suprafata de aprox 70 mp. 52164 RON la 86940 RON

    ........

    Construcție bucătărie de vară din lemn sau panouri sandwich

    Am nevoie de un constructor pentru o cameră din lemn sau din panouri sandwich. Suprafata de aprox 6 mp 7824.6 RON la 13041 RON

    ........

    Casă pe structură lemn sau din panouri sandwich

    O casuta de la zero pana la cheie( de la fundatie dusa pana la cheie). 1, baie, 1 bucatarie cu livin +1 dormitor. 86940 RON la 144900 RON

    ........

    DORESC OFERTE DE LA EXECUTANȚI





    Prețul, Căsuță de vacanță mica, 6 x 8 m
    Case din lemn, Moreni

    12606.3 RON la 21010.5 RON

    Prețul, Constructie casa din lemn, 100 mp
    Case din lemn, Horia

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, extindere casa lemn (45mp)pe structura lemn, 45mp _S total -
    Case din lemn, Sinaia

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Casa lemn semirotund, 13,5mp(3÷4,5m)
    Case din lemn, Pietroasa

    19561.5 RON la 32602.5 RON

    Prețul, CASA PARTER 60 MP STRUCTURA LEMN, 60 mp
    Case din lemn, Chitila

    78246 RON la 130410 RON

    Prețul, Casa din lemn, 50 mp
    Case din lemn, Oradea

    65205 RON la 108675 RON

    Prețul, Transport casa din lemn in intregime, 60 mp
    Case din lemn, Bicaz

    434.7 RON la 724.5 RON

    Prețul, Case din lemn, cca 60mp
    Case din lemn, Chitila

    91287 RON la 152145 RON

    Prețul, Doresc construcția unei case din lemn pe structura piloni, 40 mp
    Case din lemn, Şesuri

    130410 RON la 217350 RON

    Prețul, Anexa casa pe structura de lemn, 90mp
    Case din lemn, Ipoteşti

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Vreau o cabana, 36 mp
    Case din lemn, Timişoara

    30429 RON la 50715 RON

    Prețul, Construire cabana din lemn, 24mp
    Case din lemn, Slatina

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Ofertă cabana din lemn, Aprox 100 mp cu tot cu terasa
    Case din lemn, Cluj-Napoca

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Poarta de lemn, 4x3m
    Case din lemn, Cisnădie

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Gard din bârne de lemn, 60 ml
    Case din lemn, Arsa

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, Restaurare etaj casa de lemn, 100 mp
    Case din lemn, Oţeleni

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Casa din lemn, 120mp
    Case din lemn, Sălcioara

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Cabane de lemn, 2 sau 3 cabane a cate ~40m2 fiecare
    Case din lemn, Isverna

    108675 RON la 181125 RON

    Prețul, Constructie din lemn P+M, amprenta la sol 50mp, 50mp la sol + mansardă
    Case din lemn, Râu de Mori

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Oferta pt 60 de casute pt camping, 12buc 6x6mt, 18buc 6x7mt, 31buc 6x8
    Case din lemn, Largu

    434700 RON la 724500 RON

    Prețul, Refacere casa taraneasca si infrastructura instalatii, 70-80mp
    Case din lemn, Gura Teghii

    8694 RON la 14490 RON

    Prețul, Căsuță/ceră de 10 m2, 10m2
    Case din lemn, Moşoaia

    21735 RON la 36225 RON

    Prețul, Cabană de lemn izolată pt iarnă, 30 mp
    Case din lemn, Braşov

    65205 RON la 108675 RON

    Prețul, MAGAZIE LEMN INVELITOARE TABLA, 4,5X2X3
    Case din lemn, Cheţani

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Ofertă casuta in copac, 1
    Case din lemn, Potoci

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, O cabana rustica din lemn, 30 m2
    Case din lemn, Baia

    17388 RON la 28980 RON

    Prețul, oferta de pret pentru construcția unei case din lemn, 55 mp
    Case din lemn, Mizil

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, O casa de vacanță din lemn cu 1 camera , 1 bucatarie 1 wc bae, aprximativ 30 m2
    Case din lemn, Topolovăţu Mare

    130410 RON la 217350 RON

    Prețul, O casuta de 70m2, 70m2
    Case din lemn, Topliţa

    86940 RON la 144900 RON

    Prețul, Cabana cu 5 camere si bai, 150mp
    Case din lemn, Câmpulung Moldovenesc

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Extindere casa lemn pe structura lemn, 40 mp E+M
    Case din lemn, Sinaia

    2173.5 RON la 3622.5 RON

    Prețul, Casuta din lemn dormitor+baie - turism, 25 mp
    Case din lemn, Baia de Fier

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Constructie casa vacanta, 80 mp
    Case din lemn, Fundata

    86940 RON la 144900 RON

    Prețul, constructie, 100 mp
    Case din lemn, Snagov

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, Ofertă construcție casa din lemn manopera sau cu material , 112 mp
    Case din lemn, Topoloveni

    43470 RON la 72450 RON

    Prețul, 3 căbănuțe din lemn și un foișor, 11 m2 o cabana
    Case din lemn, Constanţa

    21735 RON la 36225 RON



    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Case din lemn?
    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    Case din lemn lista de prețuri

    Solicitați o ofertă neobligatorie de la firmă

    478+ Firme pentru Case din lemn
    Serviciu gratuit
    Fără comisioane
    Obține o ofertă