Accesarea profilului/autentificare
Pentru zona
  capacitatea de reacție a firmei

  Pelin Ovidiu Ilie
  reprezentantul firmei

  Prejmer, Braşov
  Telefon: 0745473...

  Mărimea echipei: 2
  Proiecte: mici
  Înființare: 2021

  PELIN OVIDIU ILIE PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, Prejmer

  Amenajări și întreținere de spații verzi, toaletare arbori, montare de gazon, sistem de irigatii, terase și garduri din lemn plastificat.

  Beclean, Bran, Codlea, Făgăraş, Ghimbav, Predeal, Râşnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărneşti, și în alte localități din România

  PELIN OVIDIU ILIE PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ din județul Brașov vă oferă servicii de amenajări și întreținere și amenajare de spații verzi: montare de gazon și sistem de irigatii, întreținere și tuns gazon, tuns gard viu, defrișări, curățare grădini și alte terenuri, degajarea ierbii, crengilor, toaletare arbori. Facem și garduri de WPC adică lemnul compozit sau lemnul plastifiat, cunoscut sub numele de WPC (Wood Plastic Composite). Este un produs compozit, în a cărui compoziţie intră făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor UV, a mucegaiurilor şi insectelor. Suntem o echipă serioasă, oferim servicii de calitate, la prețuri foarte avantajoase. Ne putem deplasa la cererea clientului ( și în afara județului).

  Note
  2 nota
  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  PROIECTARE, BIROU DE ARHITECTURĂ, GEODEZIE

  Peisagistică

  Foisor
  Alpinism utilitar
  Amenajări exterioare
  Amenajări grădini
  Sisteme de irigare

  În apropierea localității Prejmer, Braşov și în împrejurimi executăm:

  De ce să aleg PELIN OVIDIU ILIE PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ?


  10
  excelentă nota firmei
  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  Amenajări și întreținere de spații verzi, toaletare arbori, montare de gazon, sistem de irigatii, terase și garduri din lemn plastificat.:

  Braşov, Buzău, Covasna.