Ce s-a scris în mass-media despre noi – daibau.ro

Suntem o echipă internațională interdisciplinară, care dorește să ușureze activitățile de construire și renovare de imobile pentru mii de persoane. Invităm să ni se alăture persoanele cărora le plac provocările și doresc să schimbe lucrurile în bine cu ajutorul propriilor cunoștințe

Martin, fondator

SCRIEȚI-NE

Mass-media despre noi

 Cauți un executant pentru lucrări de reparații, renovare sau construcții? DIGI24

Cauți un executant pentru lucrări de reparații, renovare sau construcții? DIGI24

Pe platforma online daibau.ro sunt reuniți executanți din întreaga țară. Toți acești executanți sunt verificați cu atenție și au propriile lor profiluri pe site, care conțin lucrări de referință și evaluări făcute de clienți anteriori. Astfel, site-ul web daibau.ro facilitează găsirea cu ușurință a unor executanți de calitate. Aceste servicii sunt absolut gratuite pentru utilizatori, care nu plătesc niciun comision și nu au nici cheltuieli ascunse, sistemul fiind susținut financiar de către executanți, care plătesc un abonament la momentul înregistrării lor pe site.

Pe daibau.ro veți găsi foarte ușor executanți profesioniști,... CAPITAL

Pe daibau.ro veți găsi foarte ușor executanți profesioniști,... CAPITAL

Pe daibau.ro veți găsi foarte ușor executanți profesioniști, care oferă lucrări de reparații, construcții și renovări. Descoperiți în acest fel executanții cei mai buni din vecinătatea dumneavoastră. Cu toții știm cât de greu este de găsit un meșter iscusit, atunci când avem nevoie de el. De cele mai multe ori, cunoaștem doar meșteri, care au lucrat deja pentru prietenii și cunoștințele noastre. Asta este și bine, dar și rău.