Accesarea profilului/autentificare
Pentru zona

  SACU MARINEL
  reprezentantul firmei

  Bistriţa, Bistriţa-Năsăud
  Telefon: 0736628...

  Mărimea echipei: 15
  Proiecte: mici, mijlocii și mari
  Înființare: 2008
  Venituri orientative 2015: 2.200.000 €

  ECOMAS ENERGOSYSTEM SRL, Bistriţa

  montaj sobe de teracota, cosuri de fum, focare, intretinere si curatare sobe si cosuri de fum, seminee

  Năsăud, Sângeorz-Băi, și în alte localități din România

  Ecomas Energosystem SRL este o companie infiintata in anul 2008, insa experienta tehnica acumulata de majoritatea project managerilor si tehnicienilor este de peste 30 de ani. Compania noastra va ofera o noua abordare sistemica integrata asupra instalatiilor termice conventionale combinate cu instalatii care utilizeaza energia verde si cu echipamente de automatizare pentru o gestionare riguroasa a consumului dar si un confort optim la preturi competitive. VIZIUNE: ,,Cea mai ieftina energie este cea pe care nu o producem

  Ecomas Energosystem SRL este o companie infiintata in anul 2008, insa experienta tehnica acumulata de majoritatea project managerilor si tehnicienilor este de peste 30 de ani.

  VIZIUNE: ,,Cea mai ieftina energie este cea pe care nu o producem ”

  Viitorul incepe din prezent iar raspunsurile la problemele viitorului trebuie alese inca de pe acum. Schimbarile climatice si incalzirea globala , gradul ridicat de izolare termica al constructiilor determina o scadere a necesarului de incalzire si o crestere a nevoilor de racire si ventilatie a cladirilor .

  Viitorul ne va pune in fata unor importante provocari ridicate de costurile in crestere ale energiei provenind din surse conventionale (lemn, combustibili fosili- carbune, petrol si gaze naturale). Acestea sunt surse de energie epuizabile iar pretul lor va fi din ce in ce mai mare in viitor.

  Stiati ca si soarele, vantul, apa pot produce energie pentru nevoile noastre?

  Solutiile cele mai fezabile in contextul actual prevad integrarea energiei din surse epuizabile (lemn, petrol, carbune, gaze naturale) cu energia provenind din surse regenerabile (biomasa, apa, vant, soare).

  MISIUNE: ,, Solutii economice si ecologice la cel mai bun prêt ”

  Compania noastra va ofera o noua abordare sistemica integrata asupra instalatiilor termice conventionale combinate cu instalatii care utilizeaza energia verde si cu echipamente de automatizare pentru o gestionare riguroasa a consumului dar si un confort optim la preturi competitive.

  Pentru problema generala a producerii, stocarii si consumului energiei noi va oferim suport in alegerea celor mai fezabile solutii individualizate, in functie de potentialul si caracteristicile geografice ale fiecarei locatii.

  Evolutia tehnologiei in conectivitate si comunicare la distanta permite optimizarea si controlul parametrilor si a mentenantei echipamentelor online sau smartmobile.

  MIJLOACE: ,, Un partener = O solutie - Mai multi parteneri = Mai multe solutii ”

  Produsele de inalta calitate pe care vi le oferim in sisteme integrate si personalizate poarta marca celor mai renumiti producatori din gama de materiale si echipamente termice si automatizari si sunt rezultatul evolutiei si experientei de peste 120 ani a unora dintre ei. Amintim o parte din furnizorii nostri comerciali si de service cu traditie : VIESSMANN, VAILLANT, BOSCH , ARCA CALDAIE, FERROLI , WIELAND, KERMI, REHAU,VIEGA, UPONOR, TECE, SCHELL, GEBERIT , KESSEL, HERZ, TIEMME, IVAR, GIACOMINI, WILO, GRUNDFOS, PURMO, IRSAP, REFLEX, GITRAL, ESBE, WATTS,TERAPLAST, SALUS, TECH, SENTINEL, VALVEX, TERAPLAST, PESTAN si multi altii.

  PUNCTELE NOASTRE FORTE: ,,Nu calitatea costa ci lipsa ei”

  - Reprezentativitatea extensiva a gamei de produse sustinuta prin politici competitive de import si parteneriate cu producatori importanti, cu istoric si experienta in domeniu.

  -Ofertare si consiliere in alegerea celor mai fezabile solutii adaptate fiecarui client.

  -Toate produsele au durata mare de viata si conditii de garantie extinsa.

  - Experienta in gestionarea unui portofoliu diversificat de clienti si a unui numar de peste 100 000 de comenzi onorate in decursul a 11 ani de activitate .

  -Servicii complete de consiliere, vanzare, transport, asistenta tehnica, punere in functiune, service in garantie si postgarantie lucru care ne permite sa avem o perceptie reala si prompta despre produsele furnizate si performanta in utilizare.

  CE NE DEFINESTE: Ecomas Energosystem = PUTEREA CALITATII

  Emma: Exact ce cautam
  Am dat din greseala de site-ul Ecomas. Gasisem coloana de dus si bateria lavoar din set pe un alt site si contemplam daca sa le iau, deoarece nici unde nu au poze clare produsele astea. Cautand poze am gasit site-ul Ecomas, dar si review-uri pe un site polonez. Am decis sa le comand de aici, fiind pretul mult mult mai bun decat varianta originala pe care o gasisem si sa vad daca intradevar sunt ce ma asteptam sa fie. Wow! Daca vrei un dus fin ca aspect, elegant si calitativ, chiar e asa. Eu am vrut mult ca duzele de apa sa fie finute si simple, negre daca se poate. Sunt gri inchis, patrate micute pe palarie si acelasi gri la para cu cateva albe, dar merg ok. Vazusem unele cu duze mari, albe si nu mergeau deloc cu ideea unei coloane negre mat, cam asta a fost si temerea mea la asta, nefiind clare pozele. Coloana si bateria sunt solide, furtunul cred cauciuc fin fara zalele care se gasesc peste tot, iar palaria si para - un plastic solid si fin de asemenea. De mentionat, comanda a ajuns in 2 zile, iar ambalarea e foarte eficienta si usor de re-ambalat in caz de retur. Merci Ecomas :)

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta
  Capac horn
  Centrala pe gaz, instalații de gaz
  Centrala pe peleti
  Horn inox
  Hornuri
  Încălzire in pardoseală
  Instalații sanitare
  Instalator
  Instalator sanitar
  Panouri solare, fotovoltaice
  Șemineu
  Service centrale termice și cazane

  În apropierea localității Bistriţa, Bistriţa-Năsăud și în împrejurimi executăm:

  Unde ne desfășurăm activitatea și în ce constă aceasta

  Montaj sobe de teracota, cosuri de fum, focare, intretinere si curatare sobe si cosuri de fum, seminee:

  Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureș, Mehedinţi, Mureș, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj, Satu, Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.