Extindeți-vă fiabil afacerea cu DaiBau

Înregistrați-vă gratuit și experimentați sistemul DaiBau


ÎNREGISTRAȚI GRATUIT FIRMA VIZUALIZAȚI PROIECTELE

Proiecte verificate, clienți serioși

Verificăm telefonic toți clienții, constatăm gradul de seriozitate al acestora și le cerem cât mai multe informații

Vă alegeți singuri proiectele

Vă puteți hotărî singuri, care dintre proiecte vă interesează suficient de mult pentru a intra în contact cu clientul

Numai ceea ce vă interesează

Puteți hotărî singuri, ce proiecte vă interesează în funcție de valoarea acestora, ca și cât de departe poate fi locația lucrărilor

Informare zilnică cu privire la proiecte

Colaborând cu dvs. ca și parteneri, vă informăm zilnic prin e-mail, SMS și în aplicație cu privire la noile proiecte apărute la

Specialiști în domeniul construcțiilor

Avem un sistem specializat pentru proiectele din domeniul construcțiilor. Și noi suntem constructori și arhitecți și, de aceea, ne dăm permanent silința de a oferi servicii de nivel calitativ înalt.

Cu dvs. de peste 5 ani

Colaborăm pe termen lung cu mii de firme, pentru care am devenit un partener foarte apropiat. Dorim să vă oferim servicii, care să vă mărească și dvs. succesul.

Cum funcționează platforma?

1

Conferirea și confirmarea proiectului

PRIMIM CERERI, VERIFICĂM CLIENȚII, CONFIRMĂM PROIECTELE

Mai întâi verificăm telefonic fiecare proiect primit și, dacă este necesar, completăm datele incomplete. În discuția cu clientul, îi analizăm gradul de seriozitate și scopul pentru care acesta dorește să realizeze proiectul. Nu publicăm proiectele clienților, care de fapt nu au intenția de a le și realiza.
La noi apelează atât persoanele fizice cât și firmele, instituțiile și organizațiile publice.

Verificare telefonică
Clienți serioși
2

Anunțăm și recomandăm executanți

VĂ INFORMĂM CU PRIVIRE LA PROIECTE, VĂ RECOMANDĂM CLIENȚILOR

Dacă proiectele sunt pe măsura dorințelor și calificărilor dvs., vă anunțăm cu privire la acestea prin e-mail, mesaj SMS și aplicație. Puteți primi anunțul sub forma unei liste de oportunități sau a unei invitații de a răspunde la proiect, pentru că v-am recomandat clientului.

mesaje SMS
e-mail
aplicația
3

Stabiliți condițiile unei vizite și ale ofertei

VĂ CONFIRMAȚI INTERESUL, VĂ ÎNȚELEGEȚI CU CLIENTUL CU PRIVIRE LA OFERTĂ

În cazul în care vă interesează proiectul, puteți cere datele de contact ale clientului și confirma astfel interesul dvs. în a îl executa. Cu privire la aceasta va fi anunțat și clientul. De fapt, noi îi comunicăm clientului deja dinainte nr. dvs. de telefon, ca să vă sune și să vadă dacă sunteți interesați. Pe platformă, vă facilităm comunicarea cu fiecare client și trimiterea reciprocă de fișiere și oferte.

4

Execuția și nota

CONTRACTUL, EXECUȚIA ȘI NOTA

Pentru execuția lucrărilor mici, clienții și executanții ajung la o înțelegere deja în câteva ore. Proiectele cu valoare mai ridicată necesită de obicei o mai mare coordonare și adaptare a ofertei. Pentru a obține un contract bun, vă recomandăm o abordare personală și o vizită la locație. Încheiați contractele direct cu clientul; de asemenea, nu ne amestecăm în tranzacțiile financiare. DaiBau – DaiBau promovează calitatea și, de aceea, cerem fiecărui client să vă evalueze munca, iar dvs. vă dăm ocazia de a ne anunța dacă clientul a fost corect.

Rezolvați totul într-un singur loc

Puteți să vă asigurați accesul la cererile și datele de contact ale clienților, să le administrați și să comunicați cu clienții în panoul dvs. de control.
Tot prin intermediul acestuia puteți activa reclame, publica referințe, texte și edita magazinul dvs. online.

Construim cu dvs. un parteneriat de lungă durată

Stimate domn/Stimată doamnă,

Mă bucur, că existați!!!
Mă ocup de ceva timp cu căutarea de lucrări pentru firmele noastre slovene care activează în Austria. Am început să colaborez cu dvs. după vizionarea emisiunii O idee bună... Pentru că aveam un contract în Austria și executantul întârzia, mi-ați recomandat câteva firme care se ocupă cu amenajarea fațadelor. Am ales firma G* SRL., care a executat excelent lucrarea, toate părțile implicate în proiect fiind foarte mulțumite!

Sistemul pe care l-ați creat este pentru ramura: investitor, intermediar, executant (cel puțin pentru Austria) pur și simplu fenomenal! Momentan, administrez trei proiecte. Și pe restul executanților i-am găsit tot prin sistemul vostru și al nostru: DaiBau! Și modul de comunicare cu mine este surprinzător de excelent, sunteți amabili și rapizi, astfel că pot vorbi numai la superlativ despre serviciile dvs.! Uneori lucrurile se întrerup atunci când executanții nu au obținut deja permisul de muncă în Austria și eu îi ajut prin firmele de avocatură din Klagenfurt.

Vă sunt foarte recunoscător!
Vă doresc mult succes pe viitor și bineînțeles că vă rog să continuăm buna noastră colaborare. Firmele îmi împărtășesc opinia, pentru că în străinătate obținem prețuri substanțial mai mari și ceea ce e important este că aici există suficiente proiecte!

Mulțumesc și toate cele bune!
PAVEL R.

Faceți-vă publicitate la peste 150.000 utilizatorii lunari

Faceți-vă publicitate la comunitatea slovenă care construiește și renovează. Platforma noastră este folosită atât de persoane particulare, cât și de firme, arhitecți și instituții.
Prezentați-vă marca la 20.000 de firme din domeniul construcțiilor și al urbanismului.

întrebări frecvente

Serviciile DaiBau

1. De ce să faci parte din rețeaua DaiBau?


DaiBau facilitează accesul la clienți și proiecte noi, și se ocupă cu promovarea calității serviciilor dumneavoastră. În noi au încredere câteva mii de firme verificate de proiectare, meșteșugărești și de construcții. Activăm pe mai multe piețe și facilităm numeroase servicii de asistență pentru partenerii noștri. Am devenit partenerul de lungă durată al tuturor celor prezenți pe piața slovenă a construcțiilor.

2. Cine poate face parte din rețeaua DaiBau?


Pentru că punem accent pe calitate, avem anumite standarde pentru înregistrarea firmelor: în rețea se pot înscrie firmele cu o experiență de cel puțin 5 ani, un venit anual de cel puțin 10.000 EUR și conturi neblocate. Organizăm o întrevedere personală cu reprezentanții fiecărei firme pentru a afla informații-cheie cu privire la activitatea desfășurată de acestea. Verificăm în mod constant calitatea partenerilor noștri.

3. Ce este perioada de probă gratuită?


În cadrul sistemului, oferim ca și semn de încredere proiecte verificate gratuite fiecărei firme 15. În acest fel, puteți testa performanțele noastre și vă puteți convinge de seriozitatea proiectelor pe care le primim. De două ori pe săptămână vă vom trimite la adresa de e-mail o listă cu proiecte interesante, dvs. având posibilitatea de a intra imediat în contact cu 15 clienți. După expirarea perioadei de probă, vă invităm să deveniți partenerul nostru.

4. De ce să cumpăr un pachet?


Pachetele cumpărate prezintă numeroase avantaje, de care nu se poate beneficia în perioada de probă. Dacă vă abonați, vă facilităm un acces lărgit la un număr mai mare de proiecte. De asemenea, vă puteți alege lucrările și regiunile în care doriți să lucrați. Dacă deveniți partenerul nostru, vi se deschide accesul la proiecte mai mari și la clienți cu privire la care am constatat că sunt mai serioși. În timp ce proiectele primite în perioada de probă sunt vechi de câteva zile, pe partenerii sistemului îi anunțăm imediat cu privire la noile proiecte. Încheierea parteneriatului vă facilitează și numeroase alte avantaje, prezentate la rubrica pachete.

Proiecte și clienți

1. În ce fel obținem clienți și proiecte?


DaiBau își manifestă prezența pe piață prin internet, presă și chiar și fizic. Colaborăm cu parteneri care activează în domeniul construcțiilor și al renovărilor de imobile, care ne măresc vizibilitatea. Clienții ne găsesc pe internet și prin intermediul partenerilor noștri. Peste jumătate din clienții noștri apelează repetat la serviciile noastre, pentru că au avut o experiență pozitivă cu platforma noastră.

2. De ce se întorc clienții la DaiBau?


Găsirea unui executant adecvat, care să fie disponibil în perioada planificată pentru realizarea lucrărilor, constituie o problemă pe care o întâmpină atât persoanele fizice, cât și cele juridice. Numai cu câteva click-uri, DaiBau conectează clientul cu un executant verificat, care este interesat de proiect. Astfel, le economisim mult timp utilizatorilor noștri și le reducem din riscuri.

3. Cine sunt clienții de pe DaiBau și cum sunt proiectele?


La DaiBau apelează toți cei ce doresc să găsească un executant adecvat și verificat. Utilizatorii noștri sunt atât persoane fizice, cât și firme, arhitecți, organizații și instituții de stat.
Proiectele pe care le primim sunt foarte variate, începând de la mici lucrări pentru locuință și terminând cu proiecte în valoare de câteva milioane. Pentru fiecare partener, în baza de proiecte săptămânală se află multe ocazii interesante.

4. Sunt clienții care apelează la DaiBau serioși?


Ne dăm seama că seriozitatea clienților este extraordinar de importantă pentru partenerii noștri. Din acest motiv, prin mai multe metode verificăm, cât de mare este posibilitatea ca clientul să realizeze proiectul. Cererile prin care clienții se interesează numai de prețul lucrărilor sau care au o perioada execuției îndepărtată în timp sunt eliminate din anunțuri. În cazul proiectelor confirmate, verificăm câte oferte a strâns deja clientul și îi evaluăm individual seriozitatea. Ținem cont de toți acești factori în evaluarea posibilității de realizare a proiectului, care este marcată în lista proiectelor dvs. cu o bandă verde cu galben. De asemenea, partenerii noștri au posibilitatea de a denunța clienții neserioși administratorului lor.

5. Cum să răspund la un proiect inclus în anunțul zilnic sau săptămânal?


În perioada de probă vă anunțăm cu privire la proiecte de două ori pe săptămână, dar dacă încheiem un parteneriat veți primi anunțuri zilnic. Veți putea vedea toate ocaziile și veți putea decide, care dintre proiecte vă interesează. Făcând click pe contact, ne anunțați pe noi și pe client că sunteți interesați de proiect. Prin intermediul sistemului îi veți putea trimite clientului un mesaj sau îl veți putea suna. Din experiența noastră de până acum știm că, contactul direct cu clientul mărește posibilitatea realizării proiectului.

6. Cum să răspund în cazul în care mă invitați să particip la proiect?


Dacă suntem de părere că ați fi în mod deosebit adecvat pentru proiect, vom recomanda firma dvs. clientului imediat ce confirmăm cererea. Deja de la început clientul primește numărul dvs. de telefon și se bazează pe răspunsul dvs.. În acest caz, vă trimitem un e-mail și un mesaj SMS individual.

7. Cred că nu primesc proiecte adecvate


În cazul în care constatați că vă anunțăm cu privire la activități pe care nu le desfășurați, vă rugăm să ne anunțați și vom schimba anunțurile în mod adecvat. De asemenea, anunțați-ne și dacă valorile proiectelor sunt prea mici sau dacă acestea sunt în afara zonei dvs. de activitate, pentru a corecta informațiile. Vă puteți reseta profilul la panoul dvs. de control, atunci când vă accesați contul.

8. La ce proiecte pot colabora?


Pentru că ne conectăm clienții cu executanții adecvați, avem grijă să le recomandăm firme capabile și calificate. Evaluăm amploarea proiectelor pe care le puteți executa în funcție de mărimea echipei dumneavoastră. În cazul proiectelor de construire a unor case noi sau de renovare completă a unor imobile, este necesară o echipă adecvată și trebuie să fie completată lista cu referințe. Pentru categorii cum ar fi: geodezia, proiectarea sau arhitectura, aveți nevoie de licență de la Camera pentru Arhitectură și Spațiu a României sau de la Camera de Inginerie a României.

9. Ce se întâmplă dacă închei un contract pentru un proiect?


Realizarea unui proiect în perioada de probă înseamnă și încheierea colaborării gratuite. Dacă sunteți deja abonatul nostru, realizarea unui proiect nu are efect asupra costului colaborării cu noi, pentru că la DaiBau nu percepem comisioane de la abonați pentru lucrările intermediate.

Evaluare

1. Cum obținem opinii de la clienți?


Doar clienții care au trimis o cerere în sistem pot să ne transmită opinia lor despre munca dvs.. Clientul evaluează profesionalismul dvs. în funcție de sfaturile pe care i le-ați dat și de prețul și calitatea execuției. Puteți să le cereți și singuri clienților opinia lor cu privire la munca dvs. pentru că, comentariile au efect asupra notei dvs. generale și sunt vizibile în profilul dvs. DaiBau.

2. Ce reprezintă nota DaiBau?


Nota DaiBau este o reflectare obiectivă a calității serviciilor dvs.. Aceasta este compusă din numărul de ani de activitate și mărimea echipei dvs.. Asupra ei influențează și capacitatea dvs. de reacție, ca și opiniile clienților și a utilizatorilor de specialitate. Vă puteți mări nota și dacă completați lista cu referințe. Nota generală reflectă competențele dumneavoastră. De aceasta depinde poziția dvs. în nomenclator și pe lista executanților recomandați clienților. Utilizatorii noștri dau o mare importanță acestei note.

3. Cine sunt executanții recomandați?


Executanții recomandați sunt firmele cu care colaborăm de peste doi ani și care în acest timp au atins o notă de peste 8,5. Pentru executanții recomandați putem să garantăm, că vor executa lucrările la un nivel calitativ ridicat și cu corectitudine. Emblema pentru executanții recomandați se acordă în baza unor factori obiectivi și a evaluărilor individuale ale clienților. Celor ce primesc această emblemă le putem da și autocolante pentru automobil.

4. Ce reprezintă restul emblemelor DaiBau?


Pe baza calităților deosebite ale executanților, le acordăm și alte premii avantajoase, făcând acest lucru public. Puteți primi embleme pentru capacitatea de reacție, dacă firma dvs. a răspuns la cel puțin 70 % dintre invitațiile noastre de a participa la proiecte. Acordăm emblema pentru experiență firmelor are au o experiență pe piața construcțiilor de peste 10 ani. Dacă firma dvs. va obține o notă peste 9, îi vom acorda o emblemă pentru nota generală mare.

5. Ce facem în cazul în care clientul a făcut o evaluare negativă?


În fapt, DaiBau nu răspunde pentru calitatea muncii executanților (condițiile utilizării). În conformitate cu regulile de monitorizare a calității verificăm fiecare reclamație scrisă primită fie din partea executanților, fie a clienților. Dacă constatăm că executantul a primit două reclamații justificate și nu le-a soluționat, îl excludem din sistem pe termen nelimitat.

Colaborarea

1. Cum pot să mă abonez?


Pentru a vă abona, contactați departamentul de vânzări respectiv de asistență pentru parteneri, care vă va ajuta să alegeți un pachet adecvat necesităților dumneavoastră. Pentru pachetul ales vă vom emite o factură de avans sau vă vom trimite un contract de abonament. Activăm pachetul în prima zi lucrătoare de după primirea confirmări plății.

2. Cât timp este valabil abonamentul pe DaiBau?


Valabilitatea abonamentului dvs. depinde de pachetul ales. Abonamentul anual este valabil din data plății și până în aceeași zi a anului următor. Dacă aveți un abonament lunar, vă vom emite în fiecare lună o factură pentru luna anterioară.

3. Ce fel de abonamente oferiți pe DaiBau?


Puteți vedea oferta actuală de pachete și prețuri aici: DaiBau, pachete de parteneriat. Vă oferim pachete cu abonament anual sau lunar. Oferim avantaje speciale pentru colaborări pe termen lung.

4. Momentan nu putem primi proiecte, ce putem face?


Dacă momentan sunteți ocupați cu alte proiecte, îl puteți anunța pe administratorul dvs. și vom opri trimiterea de anunțuri firmei dvs. pe perioada dorită. După încheierea acestei perioade, trimiterea anunțurilor va fi automat reactivată. Întreruperea abonamentului pe această perioadă nu este posibilă.

5. Ce să fac dacă nu îmi mai desfășor activitatea?


În cazul în care renunțați la activitate, ne puteți informa dacă încă mai desfășurați una dintre cele 220 de activități de pe DaiBau. În cazul în care închideți firma, vă dezactivăm din sistem.

Plasați-vă firma în centrul atenției

Înregistrați-vă gratuit și experimentați sistemul DaiBau


ÎNREGISTRAȚI GRATUIT FIRMA VIZUALIZAȚI PROIECTELE
Romania
DAIBAU.RO

+40 31 630 4330

CONTACTE

Cereri: +40 31 630 4330
Firme: +40 31 630 4330

PAGINI REGIONALE

www.daibau.com
www.daibau.at
www.mojmojster.net
www.emajstor.hr
www.daibau.rs
www.daibau.sk
www.daibau.ro
© 2021 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate