Pentru zona

  Mobilier din fier forjat: De ce să îl alegeți și cum să îl adaptați cel mai bine?

  Mobilierul din fier forjat poate fi alegerea potrivită atunci când amenajați  interiorul casei sau spațiului de birou. Se va potrivi cu ușurință cu celelalte materiale și cu restul decorului, aducând eleganță și căldură atemporală, ducându-ne în același timp  în vremuri trecute. Am cercetat toate modalitățile prin care puteți îmbunătăți spațiul de locuit cu mobilier din fier forjat.
  Articol de specialitate 173
  masa din fier forjat
  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  Piesele de mobilier din fier forjat vor conferi oricărui spațiu de locuit sau de afaceri un aspect unic și îl vor face stilat, oferindu-i o atmosferă plăcută și caldă, mai ales în combinație cu cărămidă și lemn.

  În timp ce multe alte materiale necesită sacrificarea durabilității pentru estetică, sau invers, designul pentru durabilitate, nu este cazul mobilierului din fier forjat. Pe lângă faptul că este durabil, dacă este realizat într-un mod adecvat, nu își schimbă aspectul de zeci de ani și oferă multe  posibilități de combinare cu piese de mobilier și decorațiuni interioare deja existente. „Cocnirea” interiorului modern cu piese de mobilier din fier forjat va face orice spațiu să iasă în evidență.

  Acest material poate fi folosit pentru a face paturi, candelabre, seturi, rafturi, noptiere și un număr mare de elemente decorative pentru fiecare locuință. De asemenea, la acest tip de mobilier există un design diferit, deoarece fierul forjat poate fi realizat în diferite forme și curbe neregulate.

  Mobilierul din fier forjat este solid și stabil și este asociat în principal cu decorarea exterioarelor, adică curți și grădini, precum și verande. Mobilierul de grădină din fier forjat trebuie să reziste la diferite condiții meteorologice, altfel, sub influența apei și a aerului, fierul oxidează și ruginește. Prin urmare, mobilierul din fier forjat trebuie protejat imediat în timpul procesului de fabricație (acoperire de protecție a grundului epoxidic, finisare cu pulbere poliuretanică groasă, aplicarea sudurilor perimetrale întreg oriunde sunt tăiate componente de fier).

  Mobilierul  din fier forjat este o alegere ideală și pentru spațiile interioare. Puteți opta pentru unele dintre următoarele piese.

  Mobilă din fier forjat în dormitor

  Piesa principală de mobilier din fier forjat care se găsește în dormitor este patul. Dacă vă place un aspect rustic și sunteți atrași de o atmosferă de basm, paturile din fier forjat sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră. Datorită capacității fierului de a fi modelat, curbat, răsucit, răsucit, pot fi găsite rame din cele mai diverse modele. Pe lângă pat, puteți opta și pentru o noptieră mai mică din fier forjat, un raft cu cărți, o lampă de masă și un candelabru.

  Pat din fier forjat
  Pat din fier forjat

  Mobilă din fier forjat în baie

  Când vine vorba de baie, folosirea fierului forjat se reflectă în detalii: suporturi pentru prosoape sau hârtie igienică, rame oglinzi, iar dacă vreți o piesă de mobilier din fier forjat mai mare, puteți alege un raft pentru cosmetice care să completeze momentele dedicate îngrijirii și frumuseții.

  Mobilă din fier forjat în living

  Când vine vorba de living, puteți opta și pentru detalii cum sunt lămpi debirou  sau de perete, un suport pentru umbrelă sau unul pentru ziare, biblioteci, suporturi pentru vaze și oale. Există și piese mai mari: diferite mese, bănci și rafturi pe care vți aranja diferite obiecte. Puteți alege o măsuță de cafea din fier forjat cu placă  din sticlă, granit sau marmură. O măsuță de cafea din fier forjat, puțin mai înaltă decât standardul, poate înlocui cu succes o comodă în living.

  Mobilă din fier forjat în bucătărie și sufragerie

  Daca v-aâi hotărât  pentru o bucătărie în  stil rustic, o puteți  decora  cu suporturi pentru prosoape, oale sau fier forjat, care nu vor face decât să adauge aspect antic  acestei încăperi  în care vă petreceți o bună parte a zilei.

  Deși mesele și scaunele din fier forjat sunt în general asociate cu spațiile deschise, adică exteriorul, acestea pot fi o alegere excelentă pentru o sufragerie. Când adăugați scaune frumos tapițate sau un decor interesant de masă, obțineți atmosfera potrivită în timp ce luați masa cu cei dragi.

  Rafturi din fier forjat
  Raft din fier forjat

  Dacă vă decideți pentru confecționarea mobilierului din fier forjat,ne puteți contacta la DaiBau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și furnizori și producători cu care colaborăm și care vor răspunde solicitării dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

  Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

   

  echipa dvs.

   

  Daibau.ro

   

  Articol de specialitate 173
  Autorul: Revista Daibau
  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă
  9
  0

  DESIGN PROIECTARE EXECUTIE MONTAJ MOBILIER PAL COMANDA S.R.L.


  9.4
  0

  TOPO EXPERT PAI SRL

  NR. 1
  10
  2

  ORIZONT CONSTRUCT BUILDING S.R.L.

  Lotul nr.2 camera 1
  10
  0

  DOMIRAD RAUL SRL