Pentru zona

    Mobilier din piele - de ce este o alegere potrivită pe termen lung?

    În trecut, mobilierul din piele era considerat un simbol al poziției, iar astăzi este o alegere frecventă a multora datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă. Mobilierul din piele poartă pe bună dreptate epitetul atemporal, deoarece popularitatea sa nu scade și de ce ar fi pierdut-o când aduce o doză de eleganță, lux și rafinament în fiecare casă. Dacă vă gândiți să cumpărați mobilier nou și nu sunteți siguri care material este cel mai bun, veți afla de ce pielea naturală este o decizie excelentă.
    Articol de specialitate 147
    mobilier din piele
    Avem 272 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

    Pielea ca material poate fi găsită pe diverse piese de mobilier, de la taburetele simple, fotolii până la canapele din camera de zi. Indiferent de piesa de mobilier și designul pentru care îl alegeți, se va distinge prin caracteristicile de mai jos.

    Mobilierul din piele este durabil

    Mobilierul din piele poate fi comparat cu vinul bun și se poate spune: cu cât este mai vechi, cu atât mai bine. Spre deosebire de mobilierul din alte materiale, mobila din piele nu va ajunge la gunoi după ani de utilizare și murdărie. Și anume, dezvoltă o patină plăcută în timp. Pielea este un material care de mult timp este considerat de înaltă calitate, dur, trainic și rezistent la anii de „uzură”.

    Mobilierul din piele este rezistent deoarece deține cu o caracteristică importantă, dacă nu și decisivă - durabilitatea. Cu întreținere minimă, pielea naturală este robustă și va rezista semnificativ mai mult decât mobilierul din alte materiale. Pur și simplu, mobilierul din piele este făcut pentru a rezista și pentru a oferi funcționalitate și confort maxim proprietarului său.

    Pentru toți cei care se ghidează după spusa „nu sunt suficient de bogat ca să cumpăr lucruri ieftine”, mobila din piele este soluția potrivită pentru că investiția în ea este avantajoasă pe termen lung. Se întâmplă adesea ca mobila din piele să fie moștenită dintr-o generație într-alta în familii.

    Mobilierul din piele este ușor de combinat

    Unul dintre motivele pentru care mobilierul din piele se moștenește din generație în generație, pe lângă durabilitatea sa, este capacitatea sa de a se combina cu ușurință în orice design interior. Acest mobilier este clasic și, prin urmare, adaptabil.

      Mobilierul din piele este considerat universal, este o alegere frecventă a designerilor de interior

    Mobilierul din piele este considerat universal, este o alegere frecventă a designerilor de interior

    Există o părere însădită că mobilierul din piele arată rafinat și elegant, iar spațiul în care este amplasat se transformă ușor într-o cameră de zi. Acest lucru este adevărat, dar astăzi mobilierul din piele se potrivește pur și simplu în toate stilurile moderne de amenajare.

    În prezent, mobilierul din piele poate fi găsit într-un număr mare de culori, chiar și în diferite combinații de culori, iar cu ajutorul diverselor finisaje se pot obține diferite efecte. De exemplu, pielea complet netedă are o strălucire aparte care conferă setului un aspect luxos și se adaptează ușor la interioarele moderne, în timp ce pielea texturată pare mai moale, iar cea periată dă impresia de căldură și confort, mai ales dacă este în nuanțe maro sau crem. Prin urmare, mobilierul din piele este considerat universal; este o alegere deasă a designerilor de interior pentru că se potrivește la fel de bine și cu stilul rustic, cu stilul industrial popular, minimalismul scandinav.

    Pielea naturală este rezistentă la șifonare, întindere, nu absoarbe lichidul vărsat
    Pielea naturală este rezistentă la șifonare, întindere, nu absoarbe lichidul vărsat

    Mobilierul din piele este „recunoscător”

    Pielea, printre altele, poate fi caracterizată ca un material recunoscător și există mai multe motive pentru aceasta. Este dură, dar flexibilă și moale, este extrem de plăcută la atingere. Deși există o părere că mobilierul din piele este rece, acesta se caracterizează prin adaptabilitate rapidă la temperatura corpului.

    Pielea naturală este rezistentă la șifonare, întindere, nu absoarbe lichidul vărsat. Acest lucru este potrivit în special pentru familiile cu copii mici, dacă vărsă suc sau apă pe canapeaua din piele, veți avea nevoie doar de o cârpă uscată. Acesta este un mare avantaj în comparație cu mobilierul din material textil: în timp ce lichidul de pe pielea netedă se îndepărtează în mare parte printr-o singură mișcare, pe de altă parte, materialul necesită spălare cu anumiți detergenți, iar petele pot rămâne dacă mobilierul din material textil nu este curățat temeinic.

    Pielea este un material hipoalergenic care nu reține acarienii de praf și alți alergeni care pot provoca probleme respiratorii. Este un material natural care are o capacitate accentuată de a transmite aer, vapori de apă și de a acumula umiditate. Un alt avantaj important: mobilierul din piele nu absoarbe fumul de tutun sau mirosurile care vin din bucătărie.

    Mobilierul din piele este ușor de întreținut

    Un fapt bine-cunoscut despre mobilierul din piele este întreținerea ușoară. Tot ce aveți nevoie este o soluție slabă, din săpun și apă, precum și o cremă pentru piele care se folosește tot la câteva luni.

    Pentru întreținerea de bază și ștergerea mobilierului din piele este necesară doar o cârpă uscată din bumbac
    Pentru întreținerea de bază și ștergerea mobilierului din piele este necesară doar o cârpă uscată din bumbac

    Mobilierul din piele se aspiră de obicei o dată pe săptămâna, când se vede clar că este nevoie, iar dacă este piele de culoare deschisă, de doua ori pe săptămână.

    Pentru întreținerea și ștergerea de bază, este necesară doar o cârpă moale din bumbac. Când apar pete, este suficient să le umeziți cu o soluție din apă și câteva picături de săpun lichid cu o valoare a pH-ului neutru. Cel mai bine este să acoperiți mobila de două ori pe an cu o cremă specială pentru piele, într-o cantitate minimă, adică un strat subțire.

    Acest beneficiu al mobilierului din piele este evident mai ales în casele cu copii și/sau animale de companie. Și anume, copiii vor atinge adesea mobila cu mâinile murdare în joc, dar petele vor fi îndepărtate cu o cârpă într-o singură mișcare, iar când vine vorba de animalele de companie, părul lor nu se va lipi de piele.

    Se poate clar concluziona că mobilierul din piele este o alegere excelentă pe termen lung. Deși are un preț mai mare decât mobila din alte materiale, banii se returnează rapid; mobilierul din piele va rezista mai mult și îl veți putea lăsa moștenire urmașilor dumneavoastră, întreținerea lui nu este nici solicitantă, nici costisitoare, iar datorită durabilității sale se evită și costurile de reparație. De asemenea, economisește timpul și energia care ar fi fost cheltuite cu o curățare obositoare dacă ar fi fost alt material. În același timp, se va potrivi cu ușurință în orice casă și îi va oferi o notă de rafinament și lux.

    Articol de specialitate 147
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

    Avem 272 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 272 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă
    8.9
    0

    PRO CASA XXI S.R.L.


    8.9
    0

    MC PRO SRL


    8.9
    0

    DORIALX MOB SRL


    8.9
    0

    LORIPLEX S.R.L.