Pentru zona

    Tapete - ce fel de tapete pentru camere sunt în tendințe?

    Tapetul are numeroase avantaje precum acoperirea neregulilor și deteriorarea pereților, preț accesibil și oferă posibilități nenumărate privind decorarea interiorului în funcție de preferințele personale, mobilierul și echipamentele actuale. Cu ajutorul tapetului putem repede și ușor să reîmprospătăm spațiul și îi dăm o notă personală. Tapetele s-au reîntors, doar că astăzi sunt și mai colorate, impresionante, maximalismul este scopul. Vă prezentăm cele mai recente tendințe în alegerea tapetului. Să aveți pereții la modă.
    Articol de specialitate 284
    tapete pentru camere
    Avem 994 executanți pentru domeniul Tapet:

    Primăvara aduce mereu o dorință de schimbări a interiorului, fie că este vorba despre vopsit, cumpărarea noilor elemente decorative sau schimbarea amenajării mobilierului în locuință. Rețineți că pereții stau la baza oricărui design interior bun și ar fi o idee bună să începeți de la aceștia, iar tapetele sunt o soluție eficientă și rapidă ca să vă faceți casa autentică și dinamică.

    Întrebarea care se pune este cum să alegeți tapetele potrivite „în marea” de culori și modele? Puteți găsi răspunsul în cele mai recente tendințe de tapete care sunt în fața dumneavoastră.

    În ultimii ani, decorului interior se orientează spre estetica minimalistă și tonurile pământului. Ele rămân în continuare în tendințe, deși culorile accentuate, vii și modelele îndrăznețe ies în prim-plan, iar scopul este de a face casele mai interesante, izbitoare și mai atractive din punct de vedere vizual. Noile tendințe au adus și noi tapete ale căror grafică și culori pot satisface pe deplin toate cerințele decorului modern. Fiți curajoși și originali în alegerile dumneavoastră, deoarece astăzi tapetele pot fi făcute la comandă, exact așa cum le-ați imaginat. Deci - ce fel de tapete pentru camere sunt în tendințe?

    Tapetele ca materiale naturale

    Tendința de întoarcere la natură, care a fost actuală în ultimii ani, încă nu se demodează. Tapetul care imita materiale naturale precum piatra sau lemnul aduce căldură și un sentiment de confort în orice încăpere. Deoarece este o imitație a materialelor naturale, acest tip de tapet se potrivește cu ușurință în aproape toate stilurile amenajărilor interioare. Tapetul cu așa-numit decor din lemn vă poate ajuta să faceți încăperea să pară rustică, pe când cele cu decor din piatră oferă un aspect elegant și sofisticat.

    Tapetele cu imitație de lemn aduc căldură și un sentiment de confort oricărei încăperi
    Tapetele cu imitație de lemn aduc căldură și un sentiment de confort oricărei încăperi
    Motivul cărămizii apare tot mai des pe tapete, mai ales în designul interior modern, industrial, unde se pune accent pe „goliciunea” materialelor de construcție.

    Dacă nu sunteți doar un fan al aspectului materialelor naturale, ci și un susținător al utilizări lor reale, astăzi pe piață găsiți tapete din fibre naturale precum bambus, iuta...

    Tapete în stilul anilor 1970

    Revenirea anilor 70 ai secolului trecut, când vine vorba de designul tapetelor, iese cel mai mult în evidență. Sunt în tendințe roșu, galben-auriu, portocaliu și maro, dungile, figurile geometrice, diferite modele și imprimeuri în stil retro. Tapetele în stilul anilor 1970 creează o atmosferă liniștitoare în camere. Reînvie nostalgia, iar versiunile retro revin cu accente moderniste.

     Tapetele în stilul anilor 1970 aduc din nou nostalgie
    Tapetele în stilul anilor 1970 aduc din nou nostalgie
     Tapetele în stilul anilor 1970 aduc din nou nostalgie
    Revenirea anilor 70 ai secolului trecut iese cel mai mult în evidență când vine vorba de designul tapetului

    Tapetele ca o „junglă” pe pereți

    Tapetele care sunt desenate cu frunze luxuriante de copaci tropicali, palmieri mari și chiar modele asemănătoare cu blană de animale, aduc entuziasmul și exotica junglei.

     Cu ajutorul tapetelor, toată frumusețea peisajelor naturale poate fi adusă cu succes într-un spațiu închis
    Cu ajutorul tapetelor, toată frumusețea peisajelor naturale poate fi adusă cu succes într-un spațiu închis

    De asemenea, puteți crea exotică pe pereți cu ajutorul tapetului de culoare neutră, dar în acest caz, optați pentru o combinație echilibrată a celor care imită materialele naturale și culorile liniștitoare pentru a face camera simplă, dar fascinantă, și mai presus de toate să emane naturalețe. 

    Tapetele vechi cu motive florale sunt încă în tendință, însă, pe măsură ce maximalismul este tot mai căutat, au suferit anumite modificări. Tapetele moderne ne aduc flori gigantice și se aplică regula: cu cât exemplarul este mai mare, cu atât mai bine.

    Tapetele cu motivele mediului natural este deosebit de popular printre cei al căror apartament are o terasă foarte mică sau deloc. Astfel, într-un anumit fel, toate frumusețile peisajelor naturale sunt aduse cu succes într-un spațiu închis.

    Când am menționat deja motivul floral de pe tapete, o tendință iese în special în evidență:

    Tapete cu motive florale

    Este incontestabil că prin motivele florale, puteți insufla viață și voioșie în fiecare casă. Dacă folosiți tapete cu motive florale, o veți face foarte modernă - mai mult, va fi în cea mai nouă modă. Deși florile de pe pereți arată retro, în combinație cu mobilierul minimalist în culori neutre și multă lumină naturală, creează o impresie incredibilă.

     Deși arată retro, tapetele cu motive florale sunt foarte moderne
    Deși arată retro, tapetele cu motive florale sunt foarte moderne

    Tapete în tehnica ombre

    Tehnica ombre este deja prezentă pe scară largă în industria modei și în lumea frumuseții, iar în ultimii ani a devenit tot mai populară în amenajările interioare, dându-i o energie și o dimensiune complet nouă. Această tehnică, care implică trecerea culorii de la o nuanță mai deschisă la o nuanță mai închisă sau invers, este folosită peste tot: de la designul textilelor de casă, până la gresie și la acoperiri de pereți.

    Efectul decorativ al tranzițiilor de culoare, care conferă un aspect unic oricărui spațiu, fie că mai multe nuanțe ale aceleiași culori curg unele în altele sau este vorba de combinarea diferitelor culori, devine relevant și pe tapet. Tapetul realizat folosind tehnica ombre este o soluție excelentă pentru toți cei cărora nu le plac prea multe culori sau modele izbitoare pe pereți, dar doresc să facă spațiul unic și să aducă o anumită cantitate de dinamism.

    Tapete cu decor de marmură

    Dacă doriți ca spațiul din casa dumneavoastră să arate elegant și sofisticat, alegeți tapetele care arată ca pereții de marmură. Tapetele inspirate din marmură au un avantaj semnificativ - sunt accesibile, astfel că puteți obține un aspect luxos pentru casa dumneavoastră cu mai puține investiții. Luați în considerare diferitele culori și modele care se potrivesc stilului existent. Este recomandat ca în locul culorilor tradiționale, strălucitoare, să optați pentru o nuanță mai puternică, neconvențională.

    Articol de specialitate 284
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tapet?

    Avem 994 executanți pentru domeniul Tapet:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 994 executanți pentru domeniul Tapet
    8.9
    0

    SARLEX BUILD S.R.L.


    8.9
    1

    LMD CLEANHOME SRL


    8.9
    1

    MAISON - TAD SRL


    8.9
    0

    SONERG MONTAJ SRL