Pentru zona

    Zugrăveală modernă - care sunt cele mai moderne culori pentru zugrăvirea unui apartament?

    Articolul a fost citit chiar de 861+ utilizatori
    Zugrăvitul pereților reîmprospătează și aduce schimbări în interior. Atunci când alegeți o culoare pentru zugrăvirea unui apartament, ar trebui să luați în considerare cu atenție mai mulți factori: ce culoare are mobilierul pe care îl aveți, ce texturi și stiluri sunt reprezentate, ce doriți să evidențiați, ce sentimente și dispoziții doriți să evocați. În materialul ce urmează am dori să răspundem la întrebarea care sunt culorile actuale în prezent pentru vopsirea unui apartament.
    Articol de specialitate 861
    culori vopsea
    Avem 3520 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli:

    Pentru zugrăveală modernă, alegeți albastru în toate nuanțele

    Până de curând, nuanțele închise de albastru nu făceau parte din vopselele preferate pentru zugrăvirea pereților, dar acum sunt din nou în trend. Pereții albastru închis sunt deosebit de eficienți în camerele cu mobilier simplu în culori neutre - creează un contrast puternic și redau camerei un aspect deosebit. Pentru a nu supraîncărca interiorul cu o culoare închisă, se recomandă ca acolo unde sunt pereți de culoare albastru închis să se intervină cu elemente în nuanțe lăptoase.

    Culoarea albastru Egee (Aegean Teal) iese în evidență în special, este o culoare între albastru și verde într-un ton tern, mai închis. Cu această culoare, poți picta întreaga cameră sau doar un perete - indiferent de opțiunea pe care o alegi, camera va căpăta un aspect sofisticat, iar tu, privind suprafețele albastre Egee, îți vei odihni ochii și chiar te vei gândi pentru o clipă că ești în Grecia.

    Albastrul deschis este la modă, pentru că, potrivit psihologilor, calmează mintea și sufletul, întărește intuiția și dorința de cunoaștere și încurajează reușita.

    Pereți albastri
    Culoarea albastru deschis pentru pereți este la modă
    Un perete într-o nuanță de albastru deschis ne amintește de un cer fără nori, evocând pace și liniște. Pe măsură ce relaxează psihicul privitorului, albastrul deschis este o alegere excelentă pentru pereții dormitorului.

    Creați un plus de calm prin folosirea de nuanțe verzi

    Prima asociere cu culoarea verde pentru majoritatea oamenilor este natura: păduri, pajiști și câmpuri nesfârșite, iarbă. Designerii de interior iubesc culoarea verde din mai multe motive simple - este neutră și se potrivește cu aproape orice culoare și cu greu puteți greși cu ea.

    Pereți verzi
    Nu veți da greș cu verdele

    Toate nuanțele de verde intră în joc, totuși, în ultimii ani, nuanțele blânde - menta palida, salvie deschisă și verde pastelat - au fost deosebit de populare, care creează o compoziție liniștitoare și elegantă în cameră. Culoarea verde încurajează concentrarea și este o alegere obișnuită atunci când zugrăviți camerele de lucru.

    Nuanțele pastelate de verde se potrivesc bine cu mobilierul din materiale naturale: lemn, răchită, iută sau in.

    Griul și bejul sunt culorile în trendul actual pentru vopsirea apartamentelor

    Interioarele scandinave sunt o inspirație pentru mulți atunci când își amenajează propria casă. Una dintre modalitățile prin care puteți da un aer scandinav casei dumneavoastră este să combinați culorile gri și bej, cu gama de gri variind de la cea mai deschisă la cea mai închisă nuanță. Este bine cunoscut faptul că griul, la fel ca și culoarea verde, se potrivește cu ușurință în spațiu și se combină cu alte culori, iar combinația lui cu nuanța bej, alături de elementele decorative alb și negru, este un hit complet.

    Pentru zugrăvitul modern, înlocuiți albul clasic cu o nuanță neutră

    Nu greșiți folosind albul clasic - camerele vopsite în alb emană puritate și eleganță și este bine cunoscut faptul că culoarea albă mărește vizual spațiul, ceea ce este binevenit în fiecare cameră. Puteți face o mică schimbare și vă abateți de la stabilit prin vopsirea pereților într-o nuanță numită taupe în franceză, care este considerată una dintre cele mai frumoase baze neutre pentru pereți. Această culoare este o combinație de alb, bej și gri și se îmbină ușor cu orice mobilier și piese de mobilier.

    Separați spațiul de lucru

    Pandemia de covid i-a determinat pe mulți să-și înlocuiască birourile cu munca de acasă, iar această practică a persistat chiar și după ce situația s-a calmat. Cu toate acestea, suprafața pătrată a majorității unităților rezidențiale nu le permite să aibă o cameră de studiu separată, dar își îndeplinesc sarcinile în camera de zi sau dormitor. Vă puteți separa spațiul de lucru de restul casei vopsind pereții în diferite nuanțe. În acest fel, puteți zona apartamentul și vă puteți separa spațiul de lucru și cel de locuit.

    Este recomandat ca pereții să fie în culori luminoase și vesele, care să vă facă să fiți concentrat și alert.

    Culorile actuale pentru zugrăvitul apartamentelor sunt nuanțe naturale, calde

    Pentru zugrăveala modernă, alegeți culorile care se regăsesc în natură: diferite nuanțe de maro, verde, bej... Verdele măsliniu, nuanța de argilă de teracotă, culoarea nisipului, cacao, evocă liniște și sunt asociate cu căldura, securitatea și confortul. Toate aceste nuanțe acționează ca neutre, dar creează vibrații mai dinamice și optimiste decât neutrele tradiționale.

    Culori naturale
    Pentru o zugrăveală modernă alegeți nuanțe care se găsesc în natură

    Cel mai bine este să vă consultați cu zugravul ales  căruia i-ați încredințat zugrăvitul  atunci când alegeți o vopsea pentru pereți. Daca nu l-ați găsit, sau dacă sunteți în căutarea unui zugrav care să vă zugrăvească  casa temeinic și cu multă dedicare, puteți solicita ajutor pe platforma Daibau rapid, ușor și gratuit. Trebuie doar să completați întrebarea găsită pe site și veți fi contactat în curând de meșteri verificați care sunt gata să vă răspundă solicitărilor și să vă zugrăvească spațiul de locuit sau de afaceri în cel mai scurt timp posibil, exact așa cum doriți. Puteți verifica prețurile vopsirii în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 861
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zugrav, zugrăveli?

    Avem 3520 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3520 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli
    8.9
    0

    CIFO STIL SRL


    8.9
    0

    MUNTENIA REGIONAL S.R.L.


    8.9
    0

    SPECTRUM SECURE CONSTRUCTION SRL


    8.9
    0

    CREATIVE BRICS SRL