Pentru zona

    Curățarea spațiilor comerciale - ce include și care sunt prețurile?

    Curățarea spațiilor comerciale este foarte importantă din două motive de bază - ordinea și igiena spațiilor comerciale vor inflența impresia pe care o vor avea clienții și potențialii colaboratori, precum și munca angajaților. În acest scop, în cele mai multe cazuri, sunt angajate agenții de curățenie care oferă curățenia spațiilor comerciale ca parte a serviciilor lor. În următoarele rânduri vom explica ce implică igienizarea și curățarea spațiilor comerciale, de ce este importantă și care sunt prețurile.
    Articol de specialitate 264
    curatare birouri
    Avem 260 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    Dacă spațiul tău de birou este dezordonat, dacă sunt vizibile particule de praf și murdărie, ferestrele sunt murdare și podelele nu sunt curățate, este clar că impresia pe care o vei lăsa partenerilor tăi de afaceri va fi negativă. De asemenea, lucrătorii care își îndeplinesc sarcinile într-un astfel de mediu nu vor fi confortabil să rămână acolo, iar productivitatea și calitatea muncii lor vor fi cu siguranță reduse. Într-un mediu curat și ordonat, oamenii sunt mai mulțumiți și lucrează mai eficient. Prin urmare, este important să ne gândim la igiena locului de muncă - este o reflectare a afacerii companiei.

    Fiecare agenție de curățenie oferă diferite pachete de servicii, dar majoritatea oferă curățarea podelei, adesea cu mașina, ștergerea suprafețelor de sticlă, dezinfectarea suprafețelor de lucru, ștergerea monitoarelor și alte tehnici, curățarea bucătăriei și dezinfectarea băii, aspirarea pardoselilor, scoaterea gunoiului.

    Fiecare spațiu comercial are nevoie de curățenie amănunțită, a deoarece un număr mai mare de persoane stau zilnic în el în comparație cu spațiile rezidențiale. Acestea sunt joburile pe care agențiile de curățenie le fac de obicei:

    Curățarea pardoselilor 

    Fiecare dintre muncitori, precum și vizitatorii sediului comercial, vor aduce murdărie pe pantofi, care va fi împrăștiată în timpul zilei de lucru. Urmele de noroi pe parchet sau murdăria de pe pardoseala textilă afectează foarte mult valoarea estetică a spațiilor comerciale.

    Curatare podele
    Serviciile agenției de curățenie includ întreținerea podelei uscate și umede
    Podelele sunt unele dintre cele mai murdare suprafețe din orice spațiu, iar o atenție deosebită trebuie acordată curățării acestora, în primul rând pentru a menține sănătatea angajaților și a persoanelor care vin la acea unitate de afaceri.

    Serviciile agențiilor de curățenie includ menținerea pardoselilor uscate, adică aspirarea, pentru a îndepărta toată murdăria și praful, resturile alimentare, noroiul și tot ce intră pe tălpile pantofilor. Întreținerea uscată este urmată de întreținerea umedă, unde este important să aveți grijă de tipul de pardoseală - nu fiecare pardoseală este curățată în același mod. Deci, de exemplu, parchetul și podeaua nu trebuie să se ude prea mult, se curăță cu anumite mijloace. Când mențineți parchetul uscat, cel mai bine este să folosiți o perie de vid pentru a evita exfolierea accidentală.

    Multe agenții oferă curățarea mecanică a pardoselilor dure, care îndepărtează tot felul de impurități - include degresarea, îndepărtarea impurităților grosiere, îndepărtarea minuțioasă a emulsiei vechi, după care podelele rămân curate și strălucitoare. Se foloseste pe marmură, granit, gresie, beton, parchet. După curățarea mecanică urmează epilarea cu ceară, adică. aplicarea emulsiilor și lustruirea.

    Agențiile de curățenie oferă servicii de spălare și curățare pentru pardoseli moi precum covor, itison. Este bine cunoscut faptul ca covorul este un magnet pentru praf si murdarie care, la acumulare, provoaca mirosuri neplacute. Prin urmare, este necesar de cel puțin două ori pe săptămână să aspirați temeinic covorul, să îl spălați cu agenți cu valoarea pH-ului adecvată și la anumite intervale de timp și extracție profundă.

    Curățarea suprafețelor de sticlă

    Ferestrele curate sunt imaginea unui spațiu de birou îngrijit și bine întreținut, în timp ce ferestrele murdare contribuie la impresia de neglijență și arată neîngrijit. Ele trebuie să fie atât de curate încât lumina să pătrundă nestingherită în interior și aspectul exterioar să fie strălucitor. Pe lângă ferestre, este important să aveți grijă și de curățenia altor suprafețe de sticlă - oglinzi, măsuțe de cafea din sticlă, sticlă uși...

    Curatare suprafete sticla
    Ferestrele curate sunt imaginea și oportunitatea unui spațiu de birou îngrijit și bine întreținut

    Cu toate acestea, trebuie avută grijă la spălarea suprafețelor de sticlă deoarece un mod inadecvat de lucru duce la deteriorarea suprafeței de sticlă. Și anume sticla este un material extrem de sensibil și fragil a cărui suprafață este predispusă la zgârieturi și crăpare. Curățarea neregulată a suprafețelor de sticlă duce la depunerea de murdărie, iar stratul care se formează devine lipicios în timp și este nevoie de mult efort pentru a-l îndepărta. Curățarea regulată a suprafețelor de sticlă este importantă dintr-un alt motiv - durata de viață a acestora poate fi prelungită în acest fel.

    La întreținerea ferestrei, este important să acordați atenție crestelor, marginilor și canelurilor în care este atrasă o cantitate mare de murdărie, inaccesibilă pentru ștergere cu o cârpă sau un șervețel.

    Pentru suprafețele mai mici de sticlă, precum oglinzile și geamurile mai mici, agențiile de curățenie aleg în general metoda manuală de spălare cu ajutorul anumitor detergenți și ștergătoare, precum și frecarea aui lustruirea cu carpe speciale. Când vine vorba de suprafețe mai mari, cel mai des sunt folosite perii speciale cu pulverizatoare, care permit spălarea detaliată și profesională a sticlei, fără a sări o bătaie.

    Ștergerea dispozitivelor electronice

    Cu siguranță vei fi surprins de faptul că tastaturile sunt mai murdare decât un scaun de toaletă. După servirea mesei, de multe ori oamenii nu se spală pe mâini, ci ating tastatura cu degetele grase și se întâmplă adesea să mănânce ceva în timp ce tastează, lăsând grăsimi și bacterii care continuă să se înmulțească și să supraviețuiască până când tastatura este dezinfectată. Prin urmare, agenția oferă curățare cu aer comprimat, o cârpă moale și un agent adecvat.

    Microorganismele se ascund, de asemenea, pe cheile și pliurile scanerelor, imprimantelor și altor echipamente și trebuie să fie șters și dezinfectate în mod regulat.

    Se estimează că telefonul de la birou are până la 25.000 de microbi pe centimetru pătrat și se recomandă ca lucrătorii să ștergă mânerul și butoanele telefonului de mai multe ori pe zi, în timp ce angajații agenției de curățenie le vor curăța temeinic la sosire.

    De asemenea, este important să ștergeți comutatorul - se estimează că 217 bacterii trăiesc pe șase centimetri pătrați, pe care le transferăm cu palmele.

    Ștergerea suprafeței de lucru

    Știați că suprafața mesei are de 400 de ori mai mulți microbi decât toaleta, până la 21.000 de bacterii, viruși și ciuperci pe centimetru pătrat? Prin urmare, nu este de mirare că pachetul de servicii include o agenție pentru curățarea și ștergerea temeinică a suprafețelor de lucru cu dezinfectanți.

    Dacă sunteți în căutarea unei agenții de curățenie profesională care să vă curețe sediul comercial cu dăruire și în cel mai bun mod posibil, puteți solicita ajutor la daibau.rs, complet gratuit, rapid și ușor. Trebuie doar să completați cererea de pe site-ul nostru și în curând agențiile vă vor contacta cu o ofertă potrivită.

    Curățarea spațiilor comerciale – preț

    Prețurile pentru curățarea unităților comerciale variază în funcție de dimensiunea spațiului de curățat, de tipul de curățare, de cantitatea de muncă și de perioada de timp necesară pentru curățare. Prețurile pentru curățarea spațiilor comerciale sunt puțin mai mari decât curățarea spațiilor rezidențiale și variază de la 6 la 10 EURO cu produse chimice de la compania care a angajat agenția. Cu toate acestea, în multe cazuri agențiile de curățenie vor oferi reduceri dacă se semnează un contract pe termen lung. Puteți găsi alte prețuri pentru serviciile de curățenie în afaceri în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 264
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firmă de curățenie?

    Avem 260 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 260 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie
    8.9
    0

    EXCEL SERVICES SRL


    10
    1

    JIANU RENT UTILAJE S.R.L.


    8.9
    0

    BLA SHINE SRL


    8.9
    0

    NLG-FAMILY SERVICES S.R.L.