Pentru zona

    Curățarea setului de canapele - de ce este nevoie de curățare profundă

    Articolul a fost citit chiar de 1003+ utilizatori
    Un set de canapele pentru living, pe lângă aspectul estetic, te ajută să te relaxezi în timp ce te uiți la emisiunea ta de televiziune preferată sau citești o carte bună. De asemenea, canapelele sunt un loc de adunare pentru membrii familiei și oaspeți. Prin urmare, este important să aveți grijă de curățenia acestora și de întreținerea corespunzătoare. Conform cercetărilor, până la 80% din impuritățile din mediul extern sunt reținute pe suprafața mobilierului. Am explorat de ce este atât de important să vă curățați canapeaua în mod regulat și care este cel mai bun mod de a face acest lucru.
    Articol de specialitate 1003
    curățare canapele
    Avem 258 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    Colțarul, canapeaua și fotoliile sunt cele mai expuse piese de mobilier din fiecare locuință, deoarece un număr mai mare de persoane stau pe ele o perioadă mai lungă de timp. În acest sens, este important să aveți grijă ca acestea să arate curat și ordonat. Deseori acordăm mai multă atenție exteriorului, încercând să facem mobilierul să arate frumos și bine întreținut, și uităm de interior care este plin de murdărie, acarieni și bacterii. Prin curățarea corespunzătoare, vă veți asigura că mobila atât in interior, cât și în exterior este, în primul rând, sigură pentru sănătate, iar apoi contribuie la estetica și confortul locuinței în general.

    Seturile de canapele sunt un teren propice pentru murdărie și microorganisme dăunătoare

    Deși poate părea că nu are niciun defect din exterior, interiorul canapelei ascunde diverse impurități și microorganisme dăunătoare. Alergeni, mucegaiuri, acarieni, bacterii – pătrund în fibrele mobilierului, iar dacă rămân prea mult timp în el, provoacă alergii, chiar și boli. Dacă observați că strănutați sau tușiți des când stați întins pe canapea sau pur și simplu stați în sufragerie, cauza o pot fi adesea microorganismele și murdăria.

    Agenții care cauzează alergiile și bolile infecțioase trăiesc în mobilier, dar și în aerul din jur. Și anume, atunci când te așezi sau te întinzi pe mobilier tapițat necurățat, eliberezi fără să știi praf, mucegai, bacterii, murdărie și orice altceva din acesta în aer. Prin utilizarea unui set curățat inadecvat, se respiră aer cu particule mici și microorganisme invizibile care afectează negativ sănătatea oamenilor, în special a celor cu probleme respiratorii.

    Firimiturile de mâncare acumulate și alte impurități vor face ca mirosurile neplăcute să se răspândească în timp. De asemenea, în majoritatea locuințelor, livingul este unit cu bucătăria și sufrageria, iar mirosurile de la prepararea alimentelor vor pătrunde în țesătura mobilierului.

    Dacă aveți copii mici și animale de companie, acesta este un motiv în plus pentru a vă ocupa de întreținerea corectă a mobilierului dumneavoastră.

    O canapea murdară strică estetica întregului spațiu

    O canapea neîntreținută, murdară și pătată nu va atrage pe nimeni să stea pe ea, nu-i așa? Nu numai că arată respingător și neîngrijit, dar strică și estetica generală și atractivitatea interiorului, indiferent cât de curate sunt covoarele și restul casei.

    Cumpărarea unei canapele este o cheltuială financiară mare și îi veți prelungi durata de viață curățând-o în mod corespunzător.

    Dacă grăsimile, cafeaua, vinul, ciocolata, machiajul și alte pete nu au fost curățate de pe mobilă de mult timp, acestea pot provoca daune permanente. Murdăria pătrunde în fibre până la punctul în care este imposibil să o curățați „pe cont propriu”. De asemenea, murdăria pe care o absoarbe mobila poate fi abrazivă, ceea ce va avea ca rezultat tapițeria să arate uzată și uzată. Setul capătă un aspect decolorat „mulțumită” prafului și murdăriei care acționează ca o bucată de șmirghel care se freacă de material.

    Pentru a preveni deteriorarea permanentă a setului, îndepărtați petele proaspete cât mai curând posibil, indiferent de tip. Utilizați o cârpă curată, moale și absorbantă și apă distilată atunci când curățați. Evitați frecarea excesivă pentru a evita deteriorarea țesăturii, precum și a diluanților care pot deteriora stratul superior al setului. Când utilizați produse de curățare chimice, utilizați o soluție de detergent blând pentru rufe delicate. Doar ștergeți pata cu o cârpă, fără frecare, și lăsați-o să se usuce.

    Curatare pete
    Pentru a preveni deteriorarea permanentă a mobilierului, îndepărtați petele proaspete cât mai curând posibil

    Dacă este o canapea acoperită cu microfibră, foloiți un detergent de sticlă. Va fi suficient să îl pulverizați pe pată și să îl lăsați timp de cinci minute, apoi să îl spălați cu apă curată.

    Cu toate acestea, autocurățarea cu ajutorul mijloacelor menționate rezolvă problema doar aparent. Deși poate părea perfect curat la prima vedere, de fapt nu este așa. Numai curățarea în profunzime a setului cu ajutorul echipamentelor adecvate, preparatelor chimice dedicate, dar și cunoștințele și experiența necesare pot elimina toată murdăria și alergenii acumulați, îi pot îmbunătăți durabilitatea și îi pot reda strălucirea veche și este mult mai util decât cumpărarea. unul nou, care nu este deloc ieftin.

    Curățarea în profunzime a setului de canapele

    Murdăria ascunsă din cele mai adânci straturi ale mobilierului dumneavoastră poate fi îndepărtată doar prin curățare profesională în profunzime. Curățarea în profunzime îndepărtează și toate acele pete încăpățânate pe care nu le-ați putea face singur, redând  astfel strălucirea și aspectul ca din  salon. Indiferent de materialul din care sunt confecționate, de nivelul de murdărie și cât de des sunt folosite, seturile sunt astfel protejate de deteriorarea prematură.

    Spălarea în profunzime elimină toți potențialii alergeni și cauzele infecției, îndepărtează complet mirosurile neplăcute, iar mobilierul curățat emană prospețime. De asemenea, calitatea aerului din încăperile în care se află mobilierul tratat este îmbunătățită.

    Pentru că  curățarea corectă în profunzime a mobilierului necesită luarea în considerare a proprietăților materialelor din care este fabricat, a instrucțiunilor de întreținere a țesăturilor și a folosirii metodelor optime și a agenților chimici, cel mai bine este să apelați la un serviciu profesional pentru curățarea în profunzime a mobilierului. mobila. Și anume, curățarea în profunzime a mobilierului trebuie lăsată în seama specialiștilor - puteți provoca daune suplimentare frecând petele sau facilita apariția mucegaiului și moliilor dacă udați excesiv mobila în timpul curățării sau nu o uscați suficient. Dacă sunteți în căutarea unei agenții de curățenie profesională, ne puteți contacta pe daibau.ro. Trebuie doar să completați cererea de pe site-ul nostru și în curând firmele specializate vă vor contacta cu o ofertă potrivită.

    Tehnicienii de service vor inspecta mai întâi setul în detaliu pentru a se familiariza cu materialele din care este fabricat, nivelul de murdărie, apoi selectează mijloacele adecvate pentru a-l curăța în cel mai bun mod posibil. Alegerea mijloacelor adecvate este de o importanță crucială, deoarece curățarea în profunzime a mobilierului nu este aceeași atunci când vine vorba, de exemplu, de țesătură de mobilier și piele ecologică.

    Aspirator cu aburi
     Aspiratorul pentru spălare profundă  cu ajutorul aburilor curăță fibrele cu ajutorul aburului

    Spălarea profundă a setului se realizează în general prin injectarea unei soluții preparate din apă fierbinte și substanțe chimice sigure pentru mediu. În acest fel, impuritățile greu accesibile sunt îndepărtate și descompuse, iar microorganismele dăunătoare sunt eliminate. Ca urmare, mirosurile neplăcute dispar, iar mobilierul capătă prospețime. Apoi soluția injectată este trasă la suprafață împreună cu murdăria acumulată. Pentru a preveni umiditatea excesivă și mucegaiul, cantitatea maximă de lichid este îndepărtată din tapițerie.

    Prin utilizarea agenților chimici adecvați, se formează o peliculă de protecție pe suprafața setului, care reduce reținerea particulelor de praf și prelungește durata de viață a materialului.

    Aspiratorul pentru spălare profundă cu ajutorul aburului  cisti fibrele. Îndepărtează cea mai încăpățânată murdărie și reziduuri le alimentare, distruge  toate bacteriile și alergenii și astfel restaurează complet mobila.

    Curățarea profundă a mobilierului - preț

    Curățarea profundă variază de la 10 - 30 de euro pe loc, ceea ce înseamnă că o curățare profundă a unui fotoliu vă va costa aproximativ 10 euro, în timp ce unul cu două locuri este aproximativ 20 EURO. Alte prețuri pentru serviciile de curățenie pot fi găsite în calculatorul nostru.

     

    Articol de specialitate 1003
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firmă de curățenie?

    Avem 258 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 258 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie
    8.9
    0

    XTREME AQUA JET SRL


    8.9
    0

    CURATENIE GENERALA NICOLETA S.R.L.


    8.9
    0

    HYDRO BLAST SIB SRL


    8.9
    0

    RAPEL ALPHA SRL