Pentru zona

    Calculator pentru calculul suprafeței în metri pătrați de zugrăvit

    Articolul a fost citit chiar de 2825+ utilizatori
    Costul zugrăvitului depinde de mai mulți factori: tipul vopselei, numărul de straturi în care se aplică vopseaua, starea existentă a pereților și a zugravului - dacă ați decis să nu zugrăviți dumneavoastră, ci să angajați un profesionist - și practic – dimensiunile suprafeței de zugrăvit. Pentru a putea calcula cât vă va costa să vopsiți un perete, o cameră sau întreaga casă/apartament, iată un calculator pentru calcularea suprafeței în metri pătrați de zugrăvit
    Articol de specialitate 2825
    calcul suprafata de zugravit
    Avem 3513 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli:

    Calculator pentru calcularea suprafeței în metri pătrați a unui perete/camerei/întregii case

    Este simplu, deoarece tot ce aveți nevoie este o ruletă, o scară și informațiile necesare de mai jos. Când contactați un zugrav, prima întrebare pe care v-o pune este câți metri pătrați trebuie zugrăviți, iar dacă zugrăviți singur, este important să cunoașteți suprafața pentru a cumpăra cantitatea potrivită de var/vopsea lavabilă. Când calculați suprafața unui perete, trebuie să măsurați lățimea și înălțimea acestuia, apoi să înmulțiți cele două valori. Dacă, de exemplu, lățimea peretelui este de 4 m și înălțimea lui este de 2,5 m, produsul acestor două numere este de 10 m și aceasta este suprafața care trebuie zugrăvită. Suprafața tavanului este calculată în același mod - lungimea și lățimea acestuia sunt înmulțite.

    Când se calculează suprafața întregii camere care trebuie vopsită, în practică se utilizează următorul calcul: suprafața camerei este înmulțită cu numărul 3. De exemplu, dacă camera este 4x4, este necesar să se zugrăvească 48 m2. De asemenea, dacă zugrăviți întreaga casă sau apartamentul, calculul arată la fel: înmulțiți suprafața planului casei sau apartamentului cu 3 și obțineți astfel suprafața de zugrăvit. 

    Dacă suprafața apartamentului dvs. este de 50 de metri pătrați, suprafața de zugrăvit  va fi de 150. Acest calcul se aplică desigur dacă doriți să zugrăviți pereții și tavanele.

    Și dacă tavanul, de exemplu, este căptușit cu lemn și nu este necesară zugrăvirea lui? În acest caz, este necesar să se calculeze suprafața tavanului (lungimea înmulțită cu lățimea) și să se scadă din suprafața totală pentru zugrăvit.

    Cu toate acestea, veți obține cea mai precisă cifră atunci când măsurați fiecare perete și tavan sau tavanurile, apoi adunați rezultatele. Desigur, ușile și ferestrele nu se zugrăvesc, iar dimensiunile lor sunt scăzute din sumă.

    Alți factori care afectează costul zugrăvitului

    Costul zugrăvitului nu este afectat doar de suprafețele camerelor. Acordați atenție stării pereților - cantitatea de lucru și materialele vor depinde dacă pereții sunt dărăpănați, grasi, dacă camera în camera care se zugrăvește s-a fumat sau nu. Toate acestea pot afecta prețul vopselei, deoarece înainte de aplicarea vopselei, suprafața pereților trebuie să fie netedă și uscată.

    De asemenea, există o diferență de preț în funcție de faptul că văruiți pereții în mod regulat sau, de exemplu, vopsiți pereții în culori pastelate. Culorile pastelate vor fi cu siguranță mai scumpe, deoarece este necesar să amestecați culorile.

    Costurile văruirii în alb vor depinde și de numărul de straturi de vopsea aplicate, totuși, rețineți că suprafața și culoarea pereților vor fi mai frumoase dacă li se aplică două straturi de vopsea. Desigur, puteți decide și să aplicați un grund pentru o mai bună aderență.
    Protejare mobila cand se zugraveste
    Este necesar să protejați mobilierul, lucrurile din casă și podelele înainte de a începe cu vopsirea

    Celofanul și cartonul sunt asistenți obligatorii la zugrăvit.  Ar fi o idee bună să protejați mobilierul, lucrurile din casă și podelele înainte de a începe să zugrăviți, deoarece acest lucru vă va economisi mult timp și bani pe care altfel i-ați cheltui cu curățarea. Dacă nu o faceți singur, meșterii aleși o vor face, dar costul zugrăvitului va crește.

    Ați calculat suprafața spațiului, dar nu ați reușit să găsiți zugravi care să vă zugrăvească casa sau apartamentul? Puteți căuta ajutor la daibau.ro, trebuie doar să completați întrebarea de pe site-ul nostru și în curând meșterii vă vor contacta cu o ofertă potrivită.

    Pe site, veți găsi, de asemenea, o secțiune de calculator, care vă permite să obțineți informații detaliate despre prețurile zugrăvitului  înainte de a contacta un zugrav. În acest fel, veți obține o perspectivă despre cât va costa zugrăvitul unui metru pătrat calculat al casei sau apartamentului, astfel încât să vă gestionați mai bine bugetul.

     

    Articol de specialitate 2825
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zugrav, zugrăveli?

    Avem 3513 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3513 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli
    8.9
    0

    AMBITECH SOLUTIONS SRL


    8.9
    0

    TOTAL SOLID CONSTRUCT SRL-D

    3
    8.9
    0

    SOGAP CONSTRUCT SRL


    8.9
    0

    NECHITA BUILDING S.R.L.