Pentru zona
    Dacă decideți să construiți sau să renovați o casă sau un apartament pentru a vă oferi vouă și familiei dumneavoastră o locuință confortabilă și funcțională, este clar că decizia de a vă angaja într-o astfel de activitate este prima și cea mai importantă, dar în niciun caz unica pe care ar trebui să o luați. O serie întreagă de întrebări, sarcini și opțiuni se vor deschide în fața dumneavoastră. Printre altele, este clar că toată lumea își dorește o achiziție cât mai ieftină, chiar și în cazul unei investiții care ar trebui să dureze câteva decenii. Auzim adesea că ferestrele din PVC sunt cea mai ieftină alegere, deși din practică se știe că ferestrele poartă 5-7% din valoarea unor astfel de investiții. Pentru a vă ajuta să faceți o combinație între ieftin și funcțional, ne vom ocupa de cumpărarea ferestrelor.
    Articol de specialitate 317
    cele mai ieftine ferestre pvc
    Avem 482 executanți pentru domeniul Tamplarie PVC:

    1. De ce depinde prețul ferestrelor?

    Cu siguranță vedeți zilnic numeroase reclame pentru cele mai diverse tipuri de produse, iar atunci când vă concentrați pe un subiect, se pare că acestea se multiplică și apar peste tot. Va fi exact la fel și cu ferestrele de îndată ce începeți să le căutați. Cele mai ieftine, cele mai ieftine - și de unde știți că sunt cu adevărat cele mai ieftine și că nu există o ofertă mai bună în altă parte?

    Vă sfătuim să contactați mai întâi un arhitect sau proiectant cu ajutorul căruia să vă cristalizați ideile și să le transformați într-un plan concret de construcție sau remodelare, deoarece chiar și cu un proiect și calcule precise și detaliate, vă veți confrunta cu un proces durabil, complex și foarte solicitat. Prin urmare, nu există nicio îndoială că nu va fi la fel să cumpărați 5, 10 sau 15 ferestre, îndeplinind în același timp toate criteriile date.

    Este de așteptat ca toată lumea dorește să obțină cel mai bun produs posibil pentru banii pe care îi cheltuiește. Când vine vorba de ferestre, trebuie să știți că prețul acestora se formează în funcție de mai mulți factori: în primul rând, este vorba de materialul din care este realizată rama, apoi de dimensiuni, de tipul de sticlă și tipul de umplutură și în sfârșit, dar nu mai puțin important, mecanismul și metoda deschiderii.

    2. PVC ca material pentru ramele ferestrelor

    Orice furnizor de ferestre vă va spune că PVC-ul este cel mai ieftin. În comparație cu alte materii prime utilizate în producția de tâmplărie în general, precum metalul și lemnul, acest lucru este adevărat. PVC-ul este o materie primă plastică și ca atare mai puțin de dorit din punct de vedere al mediului, dar tocmai datorită producției simple și volumului său, poate fi mai ieftin. Desigur, ca orice alt material, PVC-ul are avantajele și dezavantajele sale, dar are întâietate pe piață tocmai pentru disponibilitatea sa. De asemenea, trebuie avut în vedere că toate ramele ferestrelor sunt din metal și sunt acoperite doar cu PVC sau altceva, deci este vorba în esență de finisarea ramelor, nu de producția lor.

    Ferestrele din PVC sunt mai ieftine deoarece producția lor este mai ieftină
    Ferestrele din PVC sunt mai ieftine deoarece producția lor este mai ieftină

    3. Cele mai ieftine ferestre din PVC - rame

    Ramele ferestrelor sunt realizate din profile metalice care sunt tăiate și asamblate în ramă într-o anumită ordine și într-un anumit mod. Aceste profile pot fi asamblate astfel încât doar o pereche să formeze o „cameră”, de fapt, o cavitate care servește drept canal de aer. În acest caz, este cea mai simplă versiune – o ramă cu o singură cameră care este folosită în principal pentru geamuri, adică ferestre care nu se deschid, dar se folosesc pentru iluminarea spațiului. O astfel de ramă cu o singură cameră, atunci când este acoperită cu un anumit tip de plastic și se introduce în ea sticla obișnuită cu un singur strat, devine cea mai ieftină fereastră din PVC.

    4. Cele mai ieftine ferestre din PVC - moduri de deschidere

    Este clar că cea mai ieftină fereastră din PVC este de fapt una care nu este deloc o fereastră, ci un geam care servește drept luminator, nu pentru ventilație. Arhitectul sau designerul cu care vă consultați vă va sugera cel mai probabil montarea unor astfel de ferestre unde iluminatul este mai important, unde există și alte ferestre care pot fi folosite pentru ventilație. Prin urmare, pentru a ilumina un coridor, anticameră sau altă parte a locuinței în care lumina naturală nu ajunge direct, geamurile sunt montate deasupra sau lângă ușă sau sus, la joncțiunea peretelui cu tavanul, oferind astfel indirect iluminarea și evitarea nevoii corpurilor de iluminat aprinse. În principiu, gemurile nu au mecanism de deschidere, deși acesta poate fi montat dacă este necesar.

    Ferestrele batante, pe de altă parte, se deschid în general în două moduri - lateral și pe margine. În funcție de dimensiunea ferestrei, aceasta ar trebui să aibă două sau mai multe balamale ca puncte de sprijin, accesorii, un mecanism de deschidere și un mâner. Această varianta este cea mai ieftină. Ferestrele cu două sau mai multe canate și mecanisme de glisare, glisare-ridicare sau pliere sunt sisteme de ferestre cu adevărat complete și ca atare sunt cu siguranță variante mai scumpe chiar și atunci când sunt acoperite cu PVC. Și în aceste cazuri, un canat este fix, de obicei primul - nu se mișcă sau nu se deschide pentru că servește drept suport pentru celelalte. Dimensiunea ferestrei respective este ajustată la altele, precum și metoda realizării unui vitraj.

    5. Cele mai ieftine ferestre din PVC - formă și dimensiune

    Alți factori care influențează prețul final al ferestrei sunt forma și dimensiunea. Dacă vă decideți pentru ferestre dreptunghiulare obișnuite de dimensiuni standard, precum sunt la noi, să zicem, 60x120 cm sau 80x160 cm și sunt din PVC, cu siguranță vor fi printre cele mai ieftine de pe piață. Ferestrele mai mari, cu mai multe canate sau oscilobatante, poligonale sau rotunde, chiar și atunci când sunt din PVC, vor fi mai scumpe deoarece trebuie să fie făcute la comandă și să aibă instalat un alt sistem de deschidere. Aici se includ și luminatoarele.

    6. Cele mai ieftine ferestre din PVC – de ce ar trebui să țineți cont?

    6.1. Ferestre PVC - avantaje

    Faptul că ferestrele din PVC sunt cele mai ieftine este adevărat, indiferent de piață, producător sau furnizor. Un astfel de preț accesibil permite un proces mai ușor și mai rapid de producție și plastifiere a ramelor metalice. Astfel de ferestre sunt mai ieftine decât cele din aluminiu sau lemn datorită materiilor prime mai ieftine. Totuși, prețul în sine nu contrazice calitatea - dimpotrivă. Ferestrele din PVC sunt rezistente și durabile, iar în plus sunt excelente izolatoare termice datorită grosimii și conductibilității termice scăzute a ramelor și a geamurilor, de fapt, a impermeabilității izolației. Sunt la fel de bune la protecția fonică, sunt durabile, deși nu necesită multă întreținere, arată bine și atunci când au fitinguri calitative asigură o bună protecție antiefracție.

    6.2. Ferestre din PVC - dezavantaje

    Din păcate, ferestrele din PVC nu sunt fără defecte. La cele mai ieftine modele, ramele sunt în mare parte cu două camere, au de obicei sticlă simplă sau dublă fără umplere cu gaz și fără întreruperi ale punților termice și sunt de obicei albe. De aceea, mulți oameni cred că arată prea „plastic” și ieftin și că sunt prea vizibile pe fațade din cauza acelui alb. De-a lungul anilor, PVC-ul, deși este rezistent la radiațiile UV, poate începe să îngălbenească (în principal din cauza smogului și funinginii și a altor influențe atmosferice nefavorabile), se poate deforma și din cauza fluctuațiilor de temperatură mai lungi sau neprevăzute.

    Ferestrele din PVC sunt o combinație între cea mai bună calitate și cel mai bun preț
    Ferestrele din PVC sunt o combinație între cea mai bună calitate și cel mai bun preț

    7. Concluzie

    Urmează ceea ce vă putem sfătui: producătorii ferestrelor PVC dau garanții între 20 și 40 de ani, așa că nu se poate vorbi despre produse de calitate redusă. Având în vedere că pot fi cu până la 30% mai ieftine decât cele din aluminiu și lemn, vă sugerăm să faceți tot posibilul și să cercetați bine piața și să folosiți această diferență pentru achiziționarea ferestrelor PVC foarte bune.

    Cel mai important lucru pe care trebuie să îl căutați atunci când cumpărați este:

    • tipul de profil (număr de camere) din care se realizează tâmplăria PVC;
    • tipul de fitinguri folosite la tâmplăria PVC;
    • tipul de sticlă care se montează în tâmplăria PVC.
    Deci, dacă luați, de exemplu, o fereastră din PVC cu patru sau șase camere cu geam triplu, care are și așa-numita întrerupere a punților termice, de dimensiuni standard și batantă, și în decor din lemn sau metal ( PVC-ul nu este alb, ci o imitație a lemnului sau a metalului, mat sau crom) - se poate spune că veți obține ferestre excelente la un preț foarte solid.

    Dacă doriți să aflați mai multe despre executanții cu care cooperăm, trimiteți-ne o cerere sau puneți o întrebare. Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 317
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tamplarie PVC?

    Avem 482 executanți pentru domeniul Tamplarie PVC:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 482 executanți pentru domeniul Tamplarie PVC
    9.5
    0

    Pajero - Ferestre Premium


    9.7
    0

    VICTORIA SHADES GROUP S.R.L.


    10
    0

    INVERSLUC S.R.L.


    9.3
    0

    ROOF SYSTEM SOLUTION SRL