Pentru zona

    Rame negre pentru ferestre - Absolut NU sau absolut DA?

    În ultimii ani, interioarele inspirate din vechile spații industriale au devenit din ce în ce mai populare. În multe țări, fostele zone industriale sunt transformate în cartiere rezidențiale la modă, cu tendințe pentru intervenții minime, atât în ceea ce privește construcția, cât și în ceea ce privește decorarea și mobilarea. Oriunde este posibil, bateriile negre din baie, bucătăriile cromate, instalațiile vizibile pe pereți sau pe tavan cu lămpi metalice mari suspendate, cărămizi și grinzi vechi nu sunt schimbate; cu un astfel de design, ferestrele negre, din aluminiu sunt aproape inevitabile.
    Articol de specialitate 478
    rame negre ferestre
    Avem 315 executanți pentru domeniul Geamuri termopan:

    Rame negre pentru ferestre - o greșeală sau o alegere fenomenală?

    În locurile potrivite, tocurile negre de ferestre și uși pot avea un efect dramatic de sil în spațiu. Negrul poate fi combinat ușor cu alte culori pe care le doriți să le folosiți pentru mobilier sau pe care le aveți deja, pentru ca la fel ca albul, tolerează și permite practic totul. Ferestrele cu rame negre aduc eleganță unui spațiu tradițional, iar într-unul contemporan, în combinație cu alte elemente, îndrăzneală sau chiar obrăznicie, s-ar putea spune.

    Rame negre baie
    Negrul conferă interiorului eleganță

    Contrar credinței populare, ferestrele negre nu deranjează la prima privire. Se poate vorbi mai degrabă de „neobișnuința” cu astfel de rame de ferestre, deși acestea, într-un anumit sens, nu diferă deloc de cele din alte culori. Ramele negre acționează ca o umbră și, cu paleta de culori potrivită în interior, se pot amesteca chiar și cu fundalul. Cel care privește atent va vedea doar imaginea mediului extern, iar cadrul va deveni practic imperceptibil. Din același motiv, de exemplu, pe terenurile de tenis se folosesc plase negre, întrucât pe lângă cele albe, care ar ieși prea mult în evidență în prim plan, jucătorii nu s-ar putea concentra asupra jocului. Motivul acestei alegeri poate fi găsit și din punct de vedere al exteriorului: dacă doriți să faceți ușor de observat materialele folosite pe fațadă sau căptușeala acesteia, atunci asigurați-vă că alegeți ferestre cu un cadru negru, deoarece acestea vor deveni practic invizibil. Ferestrele albe cu rame albe sunt mult mai vizibile și, într-o situație ca aceasta, se vor dovedi a fi complet contrastante și vizual nu vei obține ceea ce îți dorești.

    Ramele negre ale ferestrelor vor fi extrem de izbitoare doar în interioare foarte luminoase, cu o paletă de culori predominant alb și bej. În acest caz, rămâne la latitudinea dvs. să decideți dacă vă place un astfel de contrast între ramele negre și interiorul luminos sau preferați să îl evitați. Cu toate acestea, ferestrele negre în spații foarte luminoase, mari și deschise nu sunt recomandate, pentru că doar acolo vor fi foarte vizibile, „strălucitoare” și, ceea ce este mult mai rău, vor părea forțate, impuse, ca ceva care este acolo pentru orice. alt motiv, și nu din cauza amenajării armonioase a spațiului.

    Rame negre interioare luminate
    Pentru interioare deschise și bej, ar trebui să vă asigurați că ferestrele negre nu ies prea mult în evidență - cu excepția cazului în care vă place cu adevărat un contrast puternic

    Încălzirea

    Caracteristica ramelor negre de ferestre este absorbția de căldură puțin mai mare, care poate fi de dorit sau nedorit, în funcție de zona geografică și climă. Din fericire, există soluții chiar și pentru zonele foarte calde. Dacă alegeți ferestre din aluminiu negru, există rame cu așa-numita încorporare rupere termică și elemente despărțitoare din plastic. Ele previn transferul de căldură din cadrul exterior în cadrul interior, ceea ce înseamnă că interiorul nu se va încălzi în acest fel.

    Rame aluminiu
    Vă recomandăm rame de ferestre din aluminiu negru

    Ce material să alegem?

    Dacă vă hotărâți pentru rame negre, în principiu, aveți la dispoziție o selecție mai mare de materiale. Ramele pot fi din lemn, apoi vopsite în negru, sau din metal, adică mai ales din aluminiu. Problema cu lemnul este că vopseaua din exterior este expusă la toate intemperiile, așa că poate începe să se decojească și să cadă. De aceea preferăm să cumpărăm cele din aluminiu.

    O opțiune suplimentară sunt ramele ferestrelor din oțel, care îți vor face casa luxoasă și plină de farmec, dar trebuie să știți că sunt destul de scumpe. Dacă finanțele vă permit și doriți să respectați cu strictețe regulile stilului industrial de decorare, vă recomandăm cu siguranță cadrele din oțel. Datorită caracteristicilor materialului în sine, vor lăsa impresia că au fost cu adevărat acolo în momentul producției industriale, iar odată cu timpul vor căpăta o textură cu adevărat fermecătoare. Tocurile din oțel pot fi foarte subțiri, așa că sunt o alegere bună pentru ferestre și uși de balcon cu zăbrele. Astfel de rame sunt, am spune noi, cele mai oneste și autentice, deoarece toate ferestrele industriale au fost inițial din oțel, iar abia ulterior au fost înlocuite cu materiale precum lemnul și aluminiul.

    Vedere
    Contrar credinței populare, ramele negre nu distrag atenția atunci când privești pe fereastră

    Țineți pasul cu vremurile

    Ramele negre pentru ferestre arată grozav atât în ​​stilul modern, cât și în stilul tradițional de a decora un apartament sau o casă. Pe vremuri, multe case aveau de fapt nu numai rame negre de ferestre, ci și accente întunecate pe fațadă și jgheaburi întunecate. Acest lucru a funcționat bine tocmai pentru că negrul nu concurează cu nicio altă culoare și, prin urmare, este ușor de combinat cu diverse culori și materiale. Casele din cărămidă au adesea ferestre negre tocmai din această cauză, deoarece această combinație pe fațadă arată mult mai armonioasă decât combinația dintre cărămidă și cadru alb.

    Cu toate acestea, vă recomandăm să evitați acest lucru atunci când renovați o casă veche care nu avea inițial astfel de rame și nu a fost construită în stilul pentru care erau tipice ramele negre. Este important să păstrați identitatea vechii clădiri și să nu instalați elemente care în mod clar nu aparțin perioadei de construcție. O astfel de casă renovată va arăta cel puțin ciudat. Casele vechi sunt deja valoroase în sine, sunt în general foarte fermecătoare, așa că nu au nevoie de adăugiri excentrice care nu sunt de pe vremea lor.

    Combinatie rame negre
    Negrul este ușor de combinat cu multe materiale și culori

    Gri și alte nuanțe

    Uneori este mai bine să alegeți o nuanță mai închisă pentru ramele ferestrelor, cum ar fi, de exemplu, gri închis. Acum, cel mai vă îndoiți dacă să luați rame negre, dar probabil vă întrebați și cât de negre ar trebui să fie (doar pentru a vă face o idee despre acest lucru, notăm pe care experții din industria textilă îl disting și până la 40 de nuanțe!) și nu ar fi mai bine să alegeți gri? Veți primi răspunsul dacă vă uitați bine la propria casă, deoarece de fapt spațiul în sine vă va conduce spre alegere. Dacă casa are mai multe nuanțe de gri decât negru, atunci ramele gri pentru ferestre vor fi probabil o alegere mai bună, cu excepția cazului în care doriți să adăugați un contrast complet fațadei.

    Pe scurt, luați în considerare paleta de culori existentă, gândiți-vă ce doriți să accentuați pe fațadă și interior și să o faceți mai vizibilă și ce ați dori să ascundeți în fundal. Doar pe baza unei astfel de considerații veți fi încrezător și mulțumit de decizia luată. Cea mai bună modalitate de a imagina conceptul complet, aspectul casei din exterior și din interior, în funcție de diferitele culori ale ramelor ferestrelor, este o vizualizare 3D, care poate fi pregătită de un arhitect. Acest lucru vă va permite să vedeți imediat exact ce înseamnă ramele ferestrelor albe, gri sau negre și să luați o decizie mai ușoară.

    Rame negre bucatarie
    Ferestrele cu rame negre combinate cu lemn și alte elemente sunt partea integral  a stilului industrial din ce în ce mai popular de decorare.
    Tamplarie aluminiu

    Dacă doriți să evidențiați ferestrele ca elemente de fațadă, culoarea neagră a cadrului este o alegere excelentă

    Articol de specialitate 478
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Geamuri termopan?

    Avem 315 executanți pentru domeniul Geamuri termopan:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 315 executanți pentru domeniul Geamuri termopan
    10
    0

    TC CONSTRUCT SRL


    9.5
    0

    ÈLITE TECHLINE S.R.L.


    10
    2

    DOORGLASS BV S.R.L.


    8.7
    0

    ALL RETRO GLASS SRL