Pentru zona

  10 case cu acoperiș de tablă care inspiră

  Popularitatea acoperișurilor din tablă este în creștere. În ciuda unei investiții inițiale mai mari, acest tip de acoperiș oferă multe avantaje care compensează pe deplin costul pe termen lung. Durata de viață estimată a unui acoperiș de tablă este până la 75 de ani sau mai mult. Suprafața sa reflectă căldura, ceea ce reduce costurile de răcire în lunile calde, dar este, de asemenea, mai puțin predispus la scurgeri decât un acoperiș convențional și este mai rezistent la vânt. Acoperișul de tablă poate fi reciclat când vine momentul. Pe lângă aceasta, tabla permite și o mai mare flexibilitate în proiectarea acoperișului. Am găsit pentru dumneavoastră câteva exemple minunate de case cu acoperiș de tablă.

  1. Birou extins cu acoperiș fațetat din cupru_Emrys architects (www.emrisarchitects.com); foto: Alan Williams

  Emrys Studios a fost angajat de o companie de administrare a imobiliarelor pentru a moderniza și extinde birourile care ocupă două foste clădiri rezidențiale din Great James Street, Bloomsbury. Arhitecții au amplasat completarea nouă cu două etaje în curtea dintre clădirile existente și astfel au creat spațiu suplimentar și au îmbunătățit conexiunile dintre spațiile de lucru existente. „Soluția noastră a fost să păstrăm și să mărim clădirea existentă și să introducem o structură complet nouă în spațiul îngust al atriumului din spate, pentru a crea o tranziție dramatică de la vechi la nou”, spun arhitecții. Panourile triunghiulare creează un relief interesant al acoperișului vizibil din clădirile existente din jur și, în același timp, înălțimi diferite ale tavanului în cadrul noii structuri. „Am determinat înălțimile punctelor cheie din jurul perimetrului și am folosit acest lucru ca inspirație pentru forma triunghiulară neobișnuită a acoperișului”, au adăugat arhitecții. În interior, iluminatul încorporat evidențiază marginile fiecărui plan, iar luminatoarele triunghiulare permit luminii naturale să pătrundă în cameră.

  acoperis-cupru.jpg

  acopris-de-cupru.jpg

  acoperis-cupru-din-interior.jpg

  2. Casa în două părți_AB obiect (www.ab-objekt.si); foto: Matej Lozar

  Biroul de arhitectură AB este cunoscut pentru casele sale de familie fotogenice și perfecte din punct de vedere arhitectural. Clădirea numită Shared Object este situată în Griže lângă Pongrac și nu este o excepție. Casa urmează estetica recunoscută a autorilor săi și, în același timp, aduce o bună parte din tradiția arhitecturală locală în design. Forma și dimensiunile arhetipale ale ambelor case, care imită arhitectura locală a satului, sunt îmbrăcate din „cap până în picioare” cu plăci din tablă închisă la culoare, dându-le un caracter modern, minimalist, rafinat.

  ab-acoperis.jpg

  ab-casa.jpg

  ab-casa-curte.jpg

  casa-doua-parti.jpg

  3. Casa-cort, Tham&Videgard arhitecți (www.thamvidegard.se); foto: arhiva autorului

  Arhitecții studioului Tham&Videgard au proiectat o casă pe o insulă din arhipelagul suedez Kroholmen. Vederea magnifică a farului din apropiere și a mării deschise a inspirat conceptul, adică suprafețele mari de sticlă care leagă interiorul cu cele trei terase. Profilul neobișnuit al casei aduce înălțime în interior și în același timp creează o imagine exterioară care amintește de o structură de cort și de o viață relaxată de vară în aer liber. Construcția clădirii este în întregime din lemn, cu excepția grinzilor din oțel care suportă sarcina fațadei principale. Acoperișul curbat, acoperit cu tablă zincată, atinge o înălțime de șase metri.

  tabla-ca-val.jpg

  acoperis-ca-valul.jpg

  acoperis-ca-valul-interior.jpg

  acoperis-ca-valul-interior.jpg

  4. Casa cu privire spre munte_Sono architects (www.sono.si); foto: Matevž Paternoster

  Reședința de familie numită Mountain View House este situată în apropierea stațiunii de schi Kitzbuehel. Poziția sa în apropierea vârfului dealului permite o priveliște impresionantă, motiv pentru care casa a fost concepută pentru a profita la maximum de ea. Arhitecții sloveni SoNo au proiectat clădirea ca un set de clădiri mai mici care imită formele caselor tradiționale alpine și creează împreună o imagine modernă a unui spațiu de locuit.

  tabla-alba.jpg

  casa-alba.jpg

  casa-alba-priveliste.jpg

  5. Casa-triptic_Studio Puisto (www.studiopuisto.fi); foto: Marc Goodwin

  Construită între un lac și o pădure deasă de molid, casa este acoperită cu lemn uns cu ulei negru și un acoperiș înclinat din tablă zincată. Casa din sudul Savoniei, numită Three Square House, este formată dintr-o clădire centrală înconjurată de două mai mici care se află un garaj, un depozit și o saună. Între garaj și clădirea principală, la colțul unei platforme de lemn înălțate se află o cadă în aer liber pentru răcorire, conectată la o potecă pentru plimbare care duce la debarcader și lac. Arhitecții studioului Puisto au descris un cerc în jurul clădirii la o înălțime de 2,3 metri. Jumătatea inferioară a fost acoperită cu lemn, iar jumătatea superioară cu tablă zincată.

  casa-trei-parti.jpg

  casa-din-trei-parti.jpg

  casa-din-trei-parti-interior.jpg

  casa-trei-parti-interior.jpg

  6. Casa C.H.I.K _MF arhitektura (www.mihafujs.com); foto: Matej Lozar

  Exteriorul clădirii rezidențiale, care se află la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Mariborului, la intersecția dealurilor din nord și a caselor familiale așezate dens în sud, este rafinat, modern și minimalist, dar nu este deloc rece și impersonal. Volumele albe compacte, alungite, cu acoperișuri negre din tablă dublu pliată și ferestre cu rame negre, nu iasă în evidență față de mediu, ci se încadrează discret în el. Suprafața mai mare, divizată vertical, a acoperișului cu un singur front pare a fi o prelungire naturală a acestora, îmbinându-se cu liniile dealurilor și viței de vie din spate.

  casa-chik.jpg

  chik-perspectiva.jpg

  chik-partea-din-spate.jpg

  7. Casă asemănătoare hambarului_Valbæk Brørup arhitecți (www.vba.dk)

  Arhitecții Valbæk Brørup au construit o cabană cu un acoperiș semicircular boltit din tablă ondulată într-o pădure de pini, lângă orașul Nikøbing Sjælland din Danemarca. Cabana, care seamănă cu o clădire agricolă, se află la doar 200 de metri de mare. „Ne-am dorit să realizăm o casă a cărei formă este legată de construcția rurală tradițională existentă, în special cea industrială”, spun arhitecții. Majoritatea zonei de zi de la parter se deschide prin uși glisante către grădina înconjurată de pini. "Interiorul este din lemn de pin. Mirosul, sunetul și atmosfera sunt ca într-o cabană tradițională", spun designerii de la studio. „Am vrut să imităm materialele, culorile și atmosfera naturii înconjurătoare, așa că nici nu ne-am propus să acoperim nimic cu culoare – mai ales nu cu alb”. Fațada casei este din lemn argintiu, iar acoperișul este acoperit cu plăci ondulate, care, împreună cu un coș mare, reprezintă o casă asemănătoare cu fostele fabrici industriale.

  casa-hambar.jpg

  casa-tren.jpg

  hambar-interior.jpg

  8. O casă pentru cinci și o lume întreagă de prieteni_Biro Gašperic (www.birogasperic.com); foto: Miran Kambič

  În procesul de proiectare a locuinței noi, așteptările familiei s-au concentrat pe trei „lucruri urgente”: un interior confortabil și spațios, care să îi ajute să treacă mai ușor și confortabil lunile de iarnă în el, suficient spațiu pentru a găzdui mulți prieteni și o bucătărie mare care oferă mediul perfect pentru mâncări delicioase. Cu ajutorul arhitectului Matej Gašperić, procesul de conceptualizare a rezultat într-o casă dublă. Cea mai mică are saună, sală de sport și spațiu de birou. Clădirea principală conține camera de zi, care este conectată, de fapt fuzionată cu terasa exterioară pentru a crea un spațiu social unic, fără o graniță clar definită între interior și exterior. Sub aceasta găsim un atelier de tâmplărie, un atelier de reparații de biciclete și un depozit. Dar ceea ce dă cu adevărat tonul clădirii noi este bucătăria - piesa centrală - cu căldura sobei pe lemne și șemineul primitor.

  retro-casa.jpg

  retro-curte.jpg

  9. Atelier de fierarie_Veld (www.veld.work); foto: Barbara Sandra

  Experții de la studioul de arhitectură belgian Veld au „acoperit” fostul atelier de fierărie cu tablă zincată, pentru a-i lumina interiorul înnegrit. Arhitecții acestui studio au venit cu ideea de a conecta vechiul atelier cu casa din anii 1950, extinzând-o astfel, păstrând în același timp toate caracteristicile lor. „Am văzut clădirile existente ca o oportunitate, nu o limitare”, a spus fondatorul Studio Veld, Bruno Vanhaesebrouck. Interiorul înnegrit al atelierului de fierărie a fost finisat cu tencuială de var într-o tehnică folosită în mod tradițional pentru clădirile rurale. Albul care acoperă pereții și tavanele din cărămidă păstrează intacte structurile acestora, combinându-le vizual cu interiorul casei principale. „Am vrut să creăm un fundal neutru și minimalist”, a spus Vanhaesebrouck. Exteriorul este placat cu tablă zincată neagră care imită aspectul fermelor din jur și se integrează perfect în peisaj.

  metal-adugat-la-casa.jpg

  fatada-din-metal.jpg

  casa-din-metal-interior.jpg

  10. Casa Husaro, Tham&Videgard architects (www.thamvidegard.se); foto: arhiva autorului

  În spatele exteriorului metalic negru al acestei case din arhipelagul Stockholm, arhitecții Tham&Videgard au creat o cameră de zi cu tavane boltite și dormitoare cu luminatoare mari. Casa Husaro a fost concepută ca o casă de vară pentru unul dintre cei doi arhitecți și familia sa, sau mai bine zis, ca înlocuitor pentru câteva clădiri mai mici pe care le-au deținut de mulți ani. „Pe măsură ce o nouă generație a ajuns în familie, a fost nevoie de o clădire mai mare, cu mai mult spațiu”, a spus Videgard. Așa a fost făcută o casă cu două etaje din materiale ușoare, inclusiv acea fațadă și acoperiș din tablă, placaj de mesteacăn și cherestea. „Iluminatul, privirea spre mare și un teren plat sunt doar câteva dintre condițiile prealabile, adică baza inițială a structurii conceptuale, precum și proiectarea rațională datorită unui buget relativ mic”, au spus aceștia la final.

  husaro-casa.jpg

  husaro-acces.jpg

  husaro-terasa.jpg

  husaro-partea-din-spate.jpg

  31
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul ÎNVELITOARE ACOPERIS?

 • Învelitoare acoperis Bucureşti
 • Învelitoare acoperis Cluj-Napoca
 • Învelitoare acoperis Constanţa
 • Învelitoare acoperis Dumbrăveni
 • Învelitoare acoperis Iaşi
 • Învelitoare acoperis Timişoara
 • Învelitoare acoperis Alba Iulia
 • Învelitoare acoperis Arad
 • Învelitoare acoperis Bacău
 • Învelitoare acoperis Baia Mare
 • Învelitoare acoperis Bârlad
 • Învelitoare acoperis Bistriţa
 • Învelitoare acoperis Botoşani
 • Învelitoare acoperis Brăila
 • Învelitoare acoperis Braşov
 • Învelitoare acoperis Buzău
 • Învelitoare acoperis Călăraşi
 • Învelitoare acoperis Craiova
 • Învelitoare acoperis Deva
 • Învelitoare acoperis Drobeta-Turnu Severin
 • Învelitoare acoperis Focşani
 • Învelitoare acoperis Galaţi
 • Învelitoare acoperis Giurgiu
 • Învelitoare acoperis Hunedoara
 • Învelitoare acoperis Mediaş
 • Învelitoare acoperis Oradea
 • Învelitoare acoperis Piatra-Neamţ
 • Învelitoare acoperis Piteşti
 • Învelitoare acoperis Ploieşti
 • Învelitoare acoperis Râmnicu Vâlcea
 • Învelitoare acoperis Reşiţa
 • Învelitoare acoperis Roman
 • Învelitoare acoperis Satu Mare
 • Învelitoare acoperis Sfântu Gheorghe
 • Învelitoare acoperis Sibiu
 • Învelitoare acoperis Slatina
 • Învelitoare acoperis Slobozia
 • Învelitoare acoperis Suceava
 • Învelitoare acoperis Târgovişte
 • Învelitoare acoperis Târgu Jiu
 • Învelitoare acoperis Târgu Mureş
 • Învelitoare acoperis Tulcea
 • Învelitoare acoperis Turda
 • Învelitoare acoperis Vaslui
 • Învelitoare acoperis Zalău
 • Învelitoare acoperis Abrud
 • Învelitoare acoperis Adjud
 • Învelitoare acoperis Agnita
 • Învelitoare acoperis Aiud
 • Învelitoare acoperis Aleşd
 • Învelitoare acoperis Alexandria
 • Învelitoare acoperis Amara
 • Învelitoare acoperis Anina
 • Învelitoare acoperis Aninoasa
 • Învelitoare acoperis Ardud
 • Învelitoare acoperis Avrig
 • Învelitoare acoperis Azuga
 • Învelitoare acoperis Babadag
 • Învelitoare acoperis Baia de Aramă
 • Învelitoare acoperis Baia de Arieş
 • Învelitoare acoperis Baia Sprie
 • Învelitoare acoperis Băile Govora
 • Învelitoare acoperis Băile Herculane
 • Învelitoare acoperis Băile Olăneşti
 • Învelitoare acoperis Băile Tuşnad
 • Învelitoare acoperis Băileşti
 • Învelitoare acoperis Bălan
 • Învelitoare acoperis Bălceşti
 • Învelitoare acoperis Balş
 • Învelitoare acoperis Băneasa
 • Învelitoare acoperis Baraolt
 • Învelitoare acoperis Bechet
 • Învelitoare acoperis Beclean
 • Învelitoare acoperis Beiuş
 • Învelitoare acoperis Berbeşti
 • Învelitoare acoperis Bereşti
 • Învelitoare acoperis Bicaz
 • Învelitoare acoperis Blaj
 • Învelitoare acoperis Bocşa
 • Învelitoare acoperis Boldeşti-Scăeni
 • Învelitoare acoperis Bolintin-Vale
 • Învelitoare acoperis Borşa
 • Învelitoare acoperis Borsec
 • Învelitoare acoperis Brad
 • Învelitoare acoperis Bran
 • Învelitoare acoperis Breaza
 • Învelitoare acoperis Brezoi
 • Învelitoare acoperis Broşteni
 • Învelitoare acoperis Bucecea
 • Învelitoare acoperis Budeşti
 • Învelitoare acoperis Buhuşi
 • Învelitoare acoperis Bumbeşti-Jiu
 • Învelitoare acoperis Buşteni
 • Învelitoare acoperis Buziaş
 • Învelitoare acoperis Cajvana
 • Învelitoare acoperis Calafat
 • Învelitoare acoperis Călan
 • Învelitoare acoperis Călimăneşti
 • Învelitoare acoperis Câmpeni
 • Învelitoare acoperis Câmpia Turzii
 • Învelitoare acoperis Câmpina
 • Învelitoare acoperis Câmpulung
 • Învelitoare acoperis Câmpulung Moldovenesc
 • Învelitoare acoperis Caracal
 • Învelitoare acoperis Caransebeş
 • Învelitoare acoperis Carei
 • Învelitoare acoperis Cavnic
 • Învelitoare acoperis Căzăneşti
 • Învelitoare acoperis Cehu Silvaniei
 • Învelitoare acoperis Cernavodă
 • Învelitoare acoperis Chişineu-Criş
 • Învelitoare acoperis Ciacova
 • Învelitoare acoperis Cisnădie
 • Învelitoare acoperis Codlea
 • Învelitoare acoperis Comăneşti
 • Învelitoare acoperis Comarnic
 • Învelitoare acoperis Copşa Mică
 • Învelitoare acoperis Corabia
 • Învelitoare acoperis Costeşti
 • Învelitoare acoperis Covasna
 • Învelitoare acoperis Cristuru Secuiesc
 • Învelitoare acoperis Cugir
 • Învelitoare acoperis Curtea de Argeş
 • Învelitoare acoperis Curtici
 • Învelitoare acoperis Dăbuleni
 • Învelitoare acoperis Darabani
 • Învelitoare acoperis Dărmăneşti
 • Învelitoare acoperis Dej
 • Învelitoare acoperis Deta
 • Învelitoare acoperis Dolhasca
 • Învelitoare acoperis Dorohoi
 • Învelitoare acoperis Drăgăneşti
 • Învelitoare acoperis Drăgăneşti-Olt
 • Învelitoare acoperis Drăgăşani
 • Învelitoare acoperis Dragomireşti
 • Învelitoare acoperis Eforie
 • Învelitoare acoperis Făgăraş
 • Învelitoare acoperis Făget
 • Învelitoare acoperis Fălticeni
 • Învelitoare acoperis Făurei
 • Învelitoare acoperis Feteşti
 • Învelitoare acoperis Fieni
 • Învelitoare acoperis Fierbinţi-Târg
 • Învelitoare acoperis Filiaşi
 • Învelitoare acoperis Flămânzi
 • Învelitoare acoperis Frasin
 • Învelitoare acoperis Fundulea
 • Învelitoare acoperis Găeşti
 • Învelitoare acoperis Gătaia
 • Învelitoare acoperis Geoagiu
 • Învelitoare acoperis Gheorgheni
 • Învelitoare acoperis Gherla
 • Învelitoare acoperis Ghimbav
 • Învelitoare acoperis Gura Humorului
 • Învelitoare acoperis Hârlău
 • Învelitoare acoperis Hârşova
 • Învelitoare acoperis Haţeg
 • Învelitoare acoperis Horezu
 • Învelitoare acoperis Huedin
 • Învelitoare acoperis Huşi
 • Învelitoare acoperis Ianca
 • Învelitoare acoperis Iernut
 • Învelitoare acoperis Ineu
 • Învelitoare acoperis Însurăţei
 • Învelitoare acoperis Întorsura Buzăului
 • Învelitoare acoperis Isaccea
 • Învelitoare acoperis Jibou
 • Învelitoare acoperis Lehliu-Gară
 • Învelitoare acoperis Lipova
 • Învelitoare acoperis Liteni
 • Învelitoare acoperis Livada
 • Învelitoare acoperis Luduş
 • Învelitoare acoperis Lugoj
 • Învelitoare acoperis Lupeni
 • Învelitoare acoperis Mangalia
 • Învelitoare acoperis Mărăşeşti
 • Învelitoare acoperis Marghita
 • Învelitoare acoperis Medgidia
 • Învelitoare acoperis Miercurea Nirajului
 • Învelitoare acoperis Miercurea Sibiului
 • Învelitoare acoperis Miercurea-Ciuc
 • Învelitoare acoperis Mihăileşti
 • Învelitoare acoperis Milişăuţi
 • Învelitoare acoperis Mioveni
 • Învelitoare acoperis Mizil
 • Învelitoare acoperis Moineşti
 • Învelitoare acoperis Moldova Nouă
 • Învelitoare acoperis Moreni
 • Învelitoare acoperis Motru
 • Învelitoare acoperis Murfatlar
 • Învelitoare acoperis Murgeni
 • Învelitoare acoperis Nădlac
 • Învelitoare acoperis Năsăud
 • Învelitoare acoperis Năvodari
 • Învelitoare acoperis Negreşti
 • Învelitoare acoperis Negreşti-Oaş
 • Învelitoare acoperis Negru Vodă
 • Învelitoare acoperis Nehoiu
 • Învelitoare acoperis Novaci
 • Învelitoare acoperis Nucet
 • Învelitoare acoperis Ocna Mureş
 • Învelitoare acoperis Ocna Sibiului
 • Învelitoare acoperis Ocnele Mari
 • Învelitoare acoperis Odobeşti
 • Învelitoare acoperis Odorheiu Secuiesc
 • Învelitoare acoperis Olteniţa
 • Învelitoare acoperis Oneşti
 • Învelitoare acoperis Orăştie
 • Învelitoare acoperis Oraviţa
 • Învelitoare acoperis Orşova
 • Învelitoare acoperis Oţelu Roşu
 • Învelitoare acoperis Ovidiu
 • Învelitoare acoperis Panciu
 • Învelitoare acoperis Pâncota
 • Învelitoare acoperis Paşcani
 • Învelitoare acoperis Pătârlagele
 • Învelitoare acoperis Pecica
 • Învelitoare acoperis Petrila
 • Învelitoare acoperis Petroşani
 • Învelitoare acoperis Piatra-Olt
 • Învelitoare acoperis Plopeni
 • Învelitoare acoperis Podu Iloaiei
 • Învelitoare acoperis Pogoanele
 • Învelitoare acoperis Potcoava
 • Învelitoare acoperis Predeal
 • Învelitoare acoperis Pucioasa
 • Învelitoare acoperis Răcari
 • Învelitoare acoperis Rădăuţi
 • Învelitoare acoperis Râmnicu Sărat
 • Învelitoare acoperis Râşnov
 • Învelitoare acoperis Recaş
 • Învelitoare acoperis Reghin
 • Învelitoare acoperis Roşiori de Vede
 • Învelitoare acoperis Rovinari
 • Învelitoare acoperis Roznov
 • Învelitoare acoperis Rupea
 • Învelitoare acoperis Săcele
 • Învelitoare acoperis Săcueni
 • Învelitoare acoperis Salcea
 • Învelitoare acoperis Sălişte
 • Învelitoare acoperis Săliştea de Sus
 • Învelitoare acoperis Salonta
 • Învelitoare acoperis Sângeorgiu de Pădure
 • Învelitoare acoperis Sângeorz-Băi
 • Învelitoare acoperis Sânnicolau Mare
 • Învelitoare acoperis Sântana
 • Învelitoare acoperis Sărmaşu
 • Învelitoare acoperis Săveni
 • Învelitoare acoperis Scorniceşti
 • Învelitoare acoperis Sebeş
 • Învelitoare acoperis Sebiş
 • Învelitoare acoperis Segarcea
 • Învelitoare acoperis Seini
 • Învelitoare acoperis Sighetu Marmaţiei
 • Învelitoare acoperis Sighişoara
 • Învelitoare acoperis Simeria
 • Învelitoare acoperis Şimleu Silvaniei
 • Învelitoare acoperis Sinaia
 • Învelitoare acoperis Siret
 • Învelitoare acoperis Slănic
 • Învelitoare acoperis Slănic-Moldova
 • Învelitoare acoperis Solca
 • Învelitoare acoperis Şomcuta Mare
 • Învelitoare acoperis Sovata
 • Învelitoare acoperis Ştefăneşti
 • Învelitoare acoperis Ştefăneşti
 • Învelitoare acoperis Ştei
 • Învelitoare acoperis Strehaia
 • Învelitoare acoperis Sulina
 • Învelitoare acoperis Tălmaciu
 • Învelitoare acoperis Ţăndărei
 • Învelitoare acoperis Târgu Bujor
 • Învelitoare acoperis Târgu Cărbuneşti
 • Învelitoare acoperis Târgu Frumos
 • Învelitoare acoperis Târgu Lăpuş
 • Învelitoare acoperis Târgu Neamţ
 • Învelitoare acoperis Târgu Ocna
 • Învelitoare acoperis Târgu Secuiesc
 • Învelitoare acoperis Târnăveni
 • Învelitoare acoperis Tăşnad
 • Învelitoare acoperis Tăuţii-Măgherăuş
 • Învelitoare acoperis Techirghiol
 • Învelitoare acoperis Tecuci
 • Învelitoare acoperis Teiuş
 • Învelitoare acoperis Ţicleni
 • Învelitoare acoperis Tismana
 • Învelitoare acoperis Titu
 • Învelitoare acoperis Topliţa
 • Învelitoare acoperis Topoloveni
 • Învelitoare acoperis Turceni
 • Învelitoare acoperis Turnu Măgurele
 • Învelitoare acoperis Ulmeni
 • Învelitoare acoperis Ungheni
 • Învelitoare acoperis Uricani
 • Învelitoare acoperis Urlaţi
 • Învelitoare acoperis Urziceni
 • Învelitoare acoperis Valea lui Mihai
 • Învelitoare acoperis Vălenii de Munte
 • Învelitoare acoperis Vânju Mare
 • Învelitoare acoperis Vaşcău
 • Învelitoare acoperis Vatra Dornei
 • Învelitoare acoperis Vicovu de Sus
 • Învelitoare acoperis Victoria
 • Învelitoare acoperis Videle
 • Învelitoare acoperis Vişeu de Sus
 • Învelitoare acoperis Vlăhiţa
 • Învelitoare acoperis Vulcan
 • Învelitoare acoperis Zărneşti
 • Învelitoare acoperis Zimnicea
 • Învelitoare acoperis Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate