Pentru zona
  Știați că petreceți în medie o jumătate de oră în baie, ceea ce înseamnă aproape 200 de ore pe an? Dacă vă uitați la timpul din acel punct de vedere, devine rapid clar că aveți cu adevărat nevoie de un spațiu drăguț, ordonat și atractiv în care să petreceți cu bucurie acele 200 de ore pe an. În plus, trebuie să fie cu siguranță practic și confortabil și mai presus de toate astfel încât să fie ușor de curățat și întreținut. De aceea am decis să vă prezentăm una, nu foarte tipică, dar foarte interesantă, cu motive ale tropicelor și sfaturi despre cum să o creați în casa dvs.
  Articol de specialitate 131
  Baie luxurianta
  Avem 242 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  1.Baie tropicală: FIGR Architecture Studio

  Această baie, pe care cu siguranță v-ați dori-o să o aveți în casa dvs., este rodul imaginației arhitecților studioului FIGR Architecture. Există mult contrast, dar încă echilibrat. Cel mai remarcabil este cu siguranță contrastul dintre tavanul negru și grinzile din lemn față de plăcile albe cu o textură accentuată. Acesta este completat de accesorii: aplice ingenioase, adică becuri, o oglindă rotundă, accesorii negre, plante și un perete elegant de sticlă în spatele căruia se află o cadă eliptică și un duș.

  Baie luxoasa
  Baia va arata ca un paradis tropical, cu ajutorul plantelor si o combinatie buna de materiale

  Lavoarul rotund, așezat pe un dulap din furnir închis la culoare, care amintește de lemnul tropical, atrage imediat atenția. Pentru a face combinația perfectă, arhitecții au vopsit și caloriferul de baie în negru. O caracteristică specială este fereastra, care ar putea avea dimensiuni considerabile și poate aduce multă lumină în cameră, datorită faptului că se uită spre fațada clădirii vecine și nu amenință intimitatea persoanei din baie. Prin urmare, nu se poate observa nimic din vană, dar lumina naturală în sine aduce sentimente pozitive. Arhitecții au rezolvat situația plantând plante tropicale între fațadă și ferestre, evocând astfel o adevărată junglă mică care va crește și se va îngroșa și mai mult în următorii ani. Astfel, locuitorii vor putea în continuare să admire natura din cadă.

  Mobilier lemn baie
  Intrarea în camera în sine este căptușită cu furnir închis cu o textură pronunțată.
  Furnir lemn baie
  Baia arată retro, dar în același timp modern. Aplicele și gresia retro sunt interpretate aici într-un mod modern. Studio de arhitectură FIGR; sursa: Casavogue

  2. Cum se creează o baie tropicală

  Daca vă doriți o baie ca aceasta pentru dvs., ar trebui să fiți atent la măsura potrivită și echilibrul între culorile închise și cele deschise. Băile proiectate și decorate de designer sunt în mare parte așa, deoarece aleg culori deschise (în principal alb) pentru suprafețe mai mari, cum ar fi podele și pereți, și apoi le însuflețește cu accesorii negre. Accesoriile pot fi ca acestea - robinete, baterii și culoarea tavanului, dar cu siguranță ar trebui să fie mai puține. Negrul este o culoare puternică, așa că aveți grijă când îl utilizați pentru a nu obține efectul opus.

  Aici sunt plantele. Cu culoarea lor verde puternică, transformă imediat orice spațiu monoton într-o șaradă, iar furnirul cu o imitație de lemn tropical amintește de natură. Privind toate acestea, veți avea cu adevărat impresia că vă aflați într-o pădure tropicală

  2.1. Chiuvetă încorporată

  Chiuveta încorporată rotundă atrage imediat atenția. Acest tip de chiuvetă nu este doar frumos, ci și ușor de întreținut, deoarece suprafețele rotunjite sunt mai ușor de curățat decât cele unghiulare, care au multe margini. O chiuvetă frumoasă și minimalistă poate fi găsită acum în fiecare magazin de mobilier de baie bine echipat.

  Chiuveta moderna
  Chiuvetă încorporată rotunjită; TopDom

  2.2. Cada

  Nu este nimic mai bun decât relaxarea într-o baie cu spumă caldă și parfumată. În această baie tropicală se aplică regula liniilor rotunde, care urmează nu numai chiuveta și toaleta, ci și cada. Arhitecții au ales un model de sine stătător, pe care l-au îndepărtat elegant de perete pentru a-l scoate și mai mult în evidență în spațiu. Ca si in cazul chiuvetei, robinetul de la cada este montat pe perete.

  Cada
  Vană Villeroy&Boch (sursa: Reuters)

  2.3. WC montat pe perete

  Pentru toaletă, arhitecții au ales un vas de WC montat pe perete cu marginile rotunjite, care urmează estetica căzii și chiuvetei. O astfel de toaletă este mult mai confortabilă și mai atractivă decât cele de colț care sunt la limita tendințelor modei. Este o regulă nescrisă că toaleta trebuie să fie rotundă și simplă.

  Toaleta incorporata in zid
  Vas de toaletă montat pe perete; TopDom

  2.4. Baterii pentru chiuvete și vană

  Probabil ați observat imediat robinetele îndrăznețe și negre și robinetele pentru chiuvetă, cadă și duș. Bateriile negre de baie au fost deosebit de solicitate și în tendințe în ultimii ani, așa că pot fi găsite aproape peste tot. Detaliul deosebit folosit în această baie nu sunt elemente, ci metoda de instalare - toate sunt fixate direct pe perete.

  Baterii
  Fitinguri negre Steinberg (sursa: Reuters)

  2.5.  Baterie de duș

  Dacă vă decideți pentru un robinet negru peste chiuvetă, este logic să alegeți aceeași culoare pentru cele pentru duș și cadă. Astfel de elemente sunt în mare parte minimaliste, cu linii drepte și forme reduse, astfel încât se potrivesc perfect în orice stil.

  Baterie dus
  Baterie neagră pentru vană sau duș; TopDom

  2.6. Duș de tavan - „ploaie”

  Dacă vreți să vă bucurați în mod deosebit de duș, atunci nu este nimic mai bun decât „ploaia” de la dușul din tavan cu cap larg, mai ales pentru spălarea părului.

  Dus de tavan
  Duș de tavan Gessi (sursa: Mico)

  2.7. Faianță pentru pereți

  Gresia de baie din ceramică nu se va demoda niciodată. Cu toate acestea, odată cu progresul tehnologiei și căutarea constantă a ceva nou și mai îndrăzneț, acestea s-au schimbat considerabil în ultimii ani. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că plăcile albe clasice, simple, de dimensiuni mai mici, rămân foarte populare. Sunt folosite și în această baie, pe care am luat-o drept exemplu, și aduc glamour și eleganță unor astfel de încăperi precum și liniștea echilibrului.

  Faianta
  Gresie ceramica Mutina (sursa: Mutina)

  2.8. Plăci de terrazzo

  Această baie tropicală are gresie de terrazzo pe podea din agregat gri, ceea ce înseamnă de fapt că „pietrișul” din beton este în nuanțe de gri și maro. Tehnic vorbind, terrazzo nu este ceramică, ci beton lustruit. Betonul este măcinat în așa măsură încât agregatul (pietrele) iese la suprafață, ceea ce conferă plăcilor un aspect deosebit, magic. Nuanțele de bej care completează elementele din lemn le-ar merge bine.

  Placi terazzo
  Plăci de terrazzo Archello (sursa: Archello)

   

  2.9. Dulap pentru chiuvetă

  Pentru ca dulapul pe care va fi amplasataă chiuveta să fie cu adeăarat perfect, vă recomandăm varianta de tâmplărie. Meșterul nu numai că va putea tăia cu precizie dimensiunile ideale în funcție de spațiul disponibil, dar și dvs. veți putea alege furnirul care se potrivește cu acesta, astfel încât veți controla și monitoriza toate detaliile. Veți putea alege între lemnul mai închis la culoare, cu o textură pronunțată, cum ar fi lemnul într-o baie tropicală, între lemn roșcat, lăcuit sau mat, deschis - orice vi se pare mai bine. Dacă doriți să obtineți o chiuvetă exact ca cea din fotografie, vă recomandăm ca dulapul să fie fără mânere și să se deschidă cu fața pe marginea superioară decupată după forma lavoarului. Ca detaliu de stil de top, vă recomandăm și o bucată de piatră impermeabilă pentru partea superioară a dulapului din lemn.

  2.10. Calorifer  negru

  Un calorifer este un element cheie în orice baie. Nu numai că ține cald atunci când sunteți ud și fără haine, dar usucă rapid și prosoapele umede. Un calorifer poate fi, de asemenea, un accesoriu frumos care accentuează și completează în mod semnificativ designul general. În baia tropicală pe care o prezentăm, caloriferul, precum și bateria, sunt în negru, pentru a continua seria pe tema accentelor negre.

  Calorifer negru
  Calorifer negru Bathstore (sursa: Bathstore)

  2.11. Lumină deasupra lavoarului

  Lumina, care de fapt este doar un bec, arată cu adevărat retro. În baia prezentată, arhitecții au amplasat câte o lumină pe fiecare parte a lavoarului, care este fixată pe perete cu o priză neagră. 

  Astfel de lămpi nu sunt însă nimic nou; au fost realizate de designerul italian Castiglioni în secolul trecut.

  Lampa
  Lampă de perete de designerul italian Achille 

   

  Castiglioni (sursa: Pamono)

  2.12. Oglindă rotundă fără ramă

  O oglindă simplă, rotundă, fără margini vizibile sau cadru este întotdeauna o alegere bună. Chiar și atunci când au ales forma oglinzii, arhitecții și-au urmat regula formelor rotunde. Cu cât este mai mare, cu atât mai bine se aplică regula oglinzii, deoarece este mai ușor să se reflecte în ea.

  Oglinda
  Oglinda rotunda Stilhaus (sursa: Keramika-online)

   

   

  Articol de specialitate 131
  Autorul: Revista Daibau
  Avem 242 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 242 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  Avem 242 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă
  9.7
  0

  NEW MOB SRL


  10
  0

  DOMIRAD RAUL SRL


  10
  0

  HOLZ CENTER SRL


  9.5
  0

  BLACK GEMINI SRL


  CăutațI executanțI buni pentru domeniul MOBILĂ LA COMANDĂ?

 • Mobilă la comandă Bucureşti
 • Mobilă la comandă Cluj-Napoca
 • Mobilă la comandă Constanţa
 • Mobilă la comandă Dumbrăveni
 • Mobilă la comandă Iaşi
 • Mobilă la comandă Timişoara
 • Mobilă la comandă Alba Iulia
 • Mobilă la comandă Arad
 • Mobilă la comandă Bacău
 • Mobilă la comandă Baia Mare
 • Mobilă la comandă Bârlad
 • Mobilă la comandă Bistriţa
 • Mobilă la comandă Botoşani
 • Mobilă la comandă Brăila
 • Mobilă la comandă Braşov
 • Mobilă la comandă Buzău
 • Mobilă la comandă Călăraşi
 • Mobilă la comandă Craiova
 • Mobilă la comandă Deva
 • Mobilă la comandă Drobeta-Turnu Severin
 • Mobilă la comandă Focşani
 • Mobilă la comandă Galaţi
 • Mobilă la comandă Giurgiu
 • Mobilă la comandă Hunedoara
 • Mobilă la comandă Mediaş
 • Mobilă la comandă Oradea
 • Mobilă la comandă Piatra-Neamţ
 • Mobilă la comandă Piteşti
 • Mobilă la comandă Ploieşti
 • Mobilă la comandă Râmnicu Vâlcea
 • Mobilă la comandă Reşiţa
 • Mobilă la comandă Roman
 • Mobilă la comandă Satu Mare
 • Mobilă la comandă Sfântu Gheorghe
 • Mobilă la comandă Sibiu
 • Mobilă la comandă Slatina
 • Mobilă la comandă Slobozia
 • Mobilă la comandă Suceava
 • Mobilă la comandă Târgovişte
 • Mobilă la comandă Târgu Jiu
 • Mobilă la comandă Târgu Mureş
 • Mobilă la comandă Tulcea
 • Mobilă la comandă Turda
 • Mobilă la comandă Vaslui
 • Mobilă la comandă Zalău
 • Mobilă la comandă Abrud
 • Mobilă la comandă Adjud
 • Mobilă la comandă Agnita
 • Mobilă la comandă Aiud
 • Mobilă la comandă Aleşd
 • Mobilă la comandă Alexandria
 • Mobilă la comandă Amara
 • Mobilă la comandă Anina
 • Mobilă la comandă Aninoasa
 • Mobilă la comandă Ardud
 • Mobilă la comandă Avrig
 • Mobilă la comandă Azuga
 • Mobilă la comandă Babadag
 • Mobilă la comandă Baia de Aramă
 • Mobilă la comandă Baia de Arieş
 • Mobilă la comandă Baia Sprie
 • Mobilă la comandă Băile Govora
 • Mobilă la comandă Băile Herculane
 • Mobilă la comandă Băile Olăneşti
 • Mobilă la comandă Băile Tuşnad
 • Mobilă la comandă Băileşti
 • Mobilă la comandă Bălan
 • Mobilă la comandă Bălceşti
 • Mobilă la comandă Balş
 • Mobilă la comandă Băneasa
 • Mobilă la comandă Baraolt
 • Mobilă la comandă Bechet
 • Mobilă la comandă Beclean
 • Mobilă la comandă Beiuş
 • Mobilă la comandă Berbeşti
 • Mobilă la comandă Bereşti
 • Mobilă la comandă Bicaz
 • Mobilă la comandă Blaj
 • Mobilă la comandă Bocşa
 • Mobilă la comandă Boldeşti-Scăeni
 • Mobilă la comandă Bolintin-Vale
 • Mobilă la comandă Borşa
 • Mobilă la comandă Borsec
 • Mobilă la comandă Brad
 • Mobilă la comandă Bran
 • Mobilă la comandă Breaza
 • Mobilă la comandă Brezoi
 • Mobilă la comandă Broşteni
 • Mobilă la comandă Bucecea
 • Mobilă la comandă Budeşti
 • Mobilă la comandă Buhuşi
 • Mobilă la comandă Bumbeşti-Jiu
 • Mobilă la comandă Buşteni
 • Mobilă la comandă Buziaş
 • Mobilă la comandă Cajvana
 • Mobilă la comandă Calafat
 • Mobilă la comandă Călan
 • Mobilă la comandă Călimăneşti
 • Mobilă la comandă Câmpeni
 • Mobilă la comandă Câmpia Turzii
 • Mobilă la comandă Câmpina
 • Mobilă la comandă Câmpulung
 • Mobilă la comandă Câmpulung Moldovenesc
 • Mobilă la comandă Caracal
 • Mobilă la comandă Caransebeş
 • Mobilă la comandă Carei
 • Mobilă la comandă Cavnic
 • Mobilă la comandă Căzăneşti
 • Mobilă la comandă Cehu Silvaniei
 • Mobilă la comandă Cernavodă
 • Mobilă la comandă Chişineu-Criş
 • Mobilă la comandă Ciacova
 • Mobilă la comandă Cisnădie
 • Mobilă la comandă Codlea
 • Mobilă la comandă Comăneşti
 • Mobilă la comandă Comarnic
 • Mobilă la comandă Copşa Mică
 • Mobilă la comandă Corabia
 • Mobilă la comandă Costeşti
 • Mobilă la comandă Covasna
 • Mobilă la comandă Cristuru Secuiesc
 • Mobilă la comandă Cugir
 • Mobilă la comandă Curtea de Argeş
 • Mobilă la comandă Curtici
 • Mobilă la comandă Dăbuleni
 • Mobilă la comandă Darabani
 • Mobilă la comandă Dărmăneşti
 • Mobilă la comandă Dej
 • Mobilă la comandă Deta
 • Mobilă la comandă Dolhasca
 • Mobilă la comandă Dorohoi
 • Mobilă la comandă Drăgăneşti
 • Mobilă la comandă Drăgăneşti-Olt
 • Mobilă la comandă Drăgăşani
 • Mobilă la comandă Dragomireşti
 • Mobilă la comandă Eforie
 • Mobilă la comandă Făgăraş
 • Mobilă la comandă Făget
 • Mobilă la comandă Fălticeni
 • Mobilă la comandă Făurei
 • Mobilă la comandă Feteşti
 • Mobilă la comandă Fieni
 • Mobilă la comandă Fierbinţi-Târg
 • Mobilă la comandă Filiaşi
 • Mobilă la comandă Flămânzi
 • Mobilă la comandă Frasin
 • Mobilă la comandă Fundulea
 • Mobilă la comandă Găeşti
 • Mobilă la comandă Gătaia
 • Mobilă la comandă Geoagiu
 • Mobilă la comandă Gheorgheni
 • Mobilă la comandă Gherla
 • Mobilă la comandă Ghimbav
 • Mobilă la comandă Gura Humorului
 • Mobilă la comandă Hârlău
 • Mobilă la comandă Hârşova
 • Mobilă la comandă Haţeg
 • Mobilă la comandă Horezu
 • Mobilă la comandă Huedin
 • Mobilă la comandă Huşi
 • Mobilă la comandă Ianca
 • Mobilă la comandă Iernut
 • Mobilă la comandă Ineu
 • Mobilă la comandă Însurăţei
 • Mobilă la comandă Întorsura Buzăului
 • Mobilă la comandă Isaccea
 • Mobilă la comandă Jibou
 • Mobilă la comandă Lehliu-Gară
 • Mobilă la comandă Lipova
 • Mobilă la comandă Liteni
 • Mobilă la comandă Livada
 • Mobilă la comandă Luduş
 • Mobilă la comandă Lugoj
 • Mobilă la comandă Lupeni
 • Mobilă la comandă Mangalia
 • Mobilă la comandă Mărăşeşti
 • Mobilă la comandă Marghita
 • Mobilă la comandă Medgidia
 • Mobilă la comandă Miercurea Nirajului
 • Mobilă la comandă Miercurea Sibiului
 • Mobilă la comandă Miercurea-Ciuc
 • Mobilă la comandă Mihăileşti
 • Mobilă la comandă Milişăuţi
 • Mobilă la comandă Mioveni
 • Mobilă la comandă Mizil
 • Mobilă la comandă Moineşti
 • Mobilă la comandă Moldova Nouă
 • Mobilă la comandă Moreni
 • Mobilă la comandă Motru
 • Mobilă la comandă Murfatlar
 • Mobilă la comandă Murgeni
 • Mobilă la comandă Nădlac
 • Mobilă la comandă Năsăud
 • Mobilă la comandă Năvodari
 • Mobilă la comandă Negreşti
 • Mobilă la comandă Negreşti-Oaş
 • Mobilă la comandă Negru Vodă
 • Mobilă la comandă Nehoiu
 • Mobilă la comandă Novaci
 • Mobilă la comandă Nucet
 • Mobilă la comandă Ocna Mureş
 • Mobilă la comandă Ocna Sibiului
 • Mobilă la comandă Ocnele Mari
 • Mobilă la comandă Odobeşti
 • Mobilă la comandă Odorheiu Secuiesc
 • Mobilă la comandă Olteniţa
 • Mobilă la comandă Oneşti
 • Mobilă la comandă Orăştie
 • Mobilă la comandă Oraviţa
 • Mobilă la comandă Orşova
 • Mobilă la comandă Oţelu Roşu
 • Mobilă la comandă Ovidiu
 • Mobilă la comandă Panciu
 • Mobilă la comandă Pâncota
 • Mobilă la comandă Paşcani
 • Mobilă la comandă Pătârlagele
 • Mobilă la comandă Pecica
 • Mobilă la comandă Petrila
 • Mobilă la comandă Petroşani
 • Mobilă la comandă Piatra-Olt
 • Mobilă la comandă Plopeni
 • Mobilă la comandă Podu Iloaiei
 • Mobilă la comandă Pogoanele
 • Mobilă la comandă Potcoava
 • Mobilă la comandă Predeal
 • Mobilă la comandă Pucioasa
 • Mobilă la comandă Răcari
 • Mobilă la comandă Rădăuţi
 • Mobilă la comandă Râmnicu Sărat
 • Mobilă la comandă Râşnov
 • Mobilă la comandă Recaş
 • Mobilă la comandă Reghin
 • Mobilă la comandă Roşiori de Vede
 • Mobilă la comandă Rovinari
 • Mobilă la comandă Roznov
 • Mobilă la comandă Rupea
 • Mobilă la comandă Săcele
 • Mobilă la comandă Săcueni
 • Mobilă la comandă Salcea
 • Mobilă la comandă Sălişte
 • Mobilă la comandă Săliştea de Sus
 • Mobilă la comandă Salonta
 • Mobilă la comandă Sângeorgiu de Pădure
 • Mobilă la comandă Sângeorz-Băi
 • Mobilă la comandă Sânnicolau Mare
 • Mobilă la comandă Sântana
 • Mobilă la comandă Sărmaşu
 • Mobilă la comandă Săveni
 • Mobilă la comandă Scorniceşti
 • Mobilă la comandă Sebeş
 • Mobilă la comandă Sebiş
 • Mobilă la comandă Segarcea
 • Mobilă la comandă Seini
 • Mobilă la comandă Sighetu Marmaţiei
 • Mobilă la comandă Sighişoara
 • Mobilă la comandă Simeria
 • Mobilă la comandă Şimleu Silvaniei
 • Mobilă la comandă Sinaia
 • Mobilă la comandă Siret
 • Mobilă la comandă Slănic
 • Mobilă la comandă Slănic-Moldova
 • Mobilă la comandă Solca
 • Mobilă la comandă Şomcuta Mare
 • Mobilă la comandă Sovata
 • Mobilă la comandă Ştefăneşti
 • Mobilă la comandă Ştefăneşti
 • Mobilă la comandă Ştei
 • Mobilă la comandă Strehaia
 • Mobilă la comandă Sulina
 • Mobilă la comandă Tălmaciu
 • Mobilă la comandă Ţăndărei
 • Mobilă la comandă Târgu Bujor
 • Mobilă la comandă Târgu Cărbuneşti
 • Mobilă la comandă Târgu Frumos
 • Mobilă la comandă Târgu Lăpuş
 • Mobilă la comandă Târgu Neamţ
 • Mobilă la comandă Târgu Ocna
 • Mobilă la comandă Târgu Secuiesc
 • Mobilă la comandă Târnăveni
 • Mobilă la comandă Tăşnad
 • Mobilă la comandă Tăuţii-Măgherăuş
 • Mobilă la comandă Techirghiol
 • Mobilă la comandă Tecuci
 • Mobilă la comandă Teiuş
 • Mobilă la comandă Ţicleni
 • Mobilă la comandă Tismana
 • Mobilă la comandă Titu
 • Mobilă la comandă Topliţa
 • Mobilă la comandă Topoloveni
 • Mobilă la comandă Turceni
 • Mobilă la comandă Turnu Măgurele
 • Mobilă la comandă Ulmeni
 • Mobilă la comandă Ungheni
 • Mobilă la comandă Uricani
 • Mobilă la comandă Urlaţi
 • Mobilă la comandă Urziceni
 • Mobilă la comandă Valea lui Mihai
 • Mobilă la comandă Vălenii de Munte
 • Mobilă la comandă Vânju Mare
 • Mobilă la comandă Vaşcău
 • Mobilă la comandă Vatra Dornei
 • Mobilă la comandă Vicovu de Sus
 • Mobilă la comandă Victoria
 • Mobilă la comandă Videle
 • Mobilă la comandă Vişeu de Sus
 • Mobilă la comandă Vlăhiţa
 • Mobilă la comandă Vulcan
 • Mobilă la comandă Zărneşti
 • Mobilă la comandă Zimnicea
 • Mobilă la comandă Zlatna