Pentru zona

    Gresia de exterior - va preveni multe pericole

    Articolul a fost citit chiar de 733+ utilizatori
    Plăcile antiderapante pentru pavajul împrejurimilor casei sunt o soluție excelentă pentru orice suprafață în aer liber - căile din curte, accese și garaj, terasă sau balcon. Deoarece astfel de plăci sunt expuse continuu la toate schimbările meteorologice, precum și la alte tipuri de influențe, ele sunt adesea ude, umede sau înghețate, așa că este foarte important să le alegeți pe cele potrivite. Veți fi de acord cu noi că prima condiție și cea de bază este să nu fie alunecoase.
    Articol de specialitate 733
    gresie exterior antiderapanta
    Avem 1277 executanți pentru domeniul Pavaj:

    1. Gresie antiderapantă pentru exterior - care este secretul ei?

    Care este secretul ei? Gresia de exterior antiderapantă are o suprafață special tratată, adică o textură. De aceea nu este alunecoasă nici după ploaie și nici după lapoviță. Aceste tipuri de plăci sunt produse cel mai adesea într-o versiune mată, adică un finisaj, care le face să strălucească mai puțin la soare și, în general, sunt potrivite pentru montarea în aer liber. Cu toate acestea, chiar dacă suprafața lor este mată și pare mai aspră, sunt ușor de întreținut și de curățat. Pentru a le spăla, puteți folosi doar apă sau unele dintre numeroasele produse speciale pentru întreținerea plăcilor ceramice.

    2. Gresia de exterior trebuie să fie rezistentă

    Pe lângă faptul că sunt antiderapante, gresiile de exterior ar trebui să fie complet rezistente la deteriorările mecanice. Sunt plăci solide pentru suprafețele din jurul casei care rezistă bine și la condițiile de iarnă și nu crapă; trebuie doar montate în mod corect - să aibă o pantă, rosturi și dilatații care să le permită să se dilate și să se contracte – apoi vor fi durabile. Dilatările sunt de fapt rosturi mai mari în care sunt plasate de obicei profile metalice, deși culoarea acestora poate fi aceeași cu cea a chitului pentru rosturi, doar că amestecul în sine este ceva mai elastic. De asemenea, sunt rezistente la alte sarcini, cum ar fi căldura solară și razele UV, sare, umiditate ș.a.m.d.

    Gresia de exterior are suprafața rugoasă, iar gradul de protectie împotriva alunecării este indicat de factorul R; dilatația plăcilor din fotografie se face cu o șipcă de metal
    Gresia de exterior are suprafața rugoasă, iar gradul de protectie împotriva alunecării este indicat de factorul R; dilatația plăcilor din fotografie se face cu o șipcă de metal

    3. Gresie de exterior - gradul de antialunecare R

    Gradul R indică cât de multă protecție împotriva alunecării oferă un anumit tip de plăci. Cu cât acest grad este mai mare, cu atât plăcile sunt mai puțin alunecoase. În principiu, pentru uz casnic (în jurul casei, în grădină) se folosesc plăci exterioare cu gradul R11 și R12, ceea ce garantează un nivel de protecție destul de ridicat împotriva alunecării.

    4. Gresie de exterior - grosime și montaj

    Pentru a fi considerate rezistente la alunecare, gresiile de exterior trebuie să fie rezistente și la diverse daune mecanice și condiții meteorologice. Pentru ca acestea să fie așa, adică antiderapante, să îndeplinească toate criteriile necesare montării în exterior, trebuie în primul rând să fie mai groase față de cele folosite la placare în interior.

    Pentru a monta plăci, este necesar să solidificați bine pământul, de fapt, să compactați substratul, lucru pe care orice gresier iscusit îl cunoaște, deoarece în caz contrar se poate ajunge la așezare neuniformă a plăcilor. Înainte de începerea montării, trebuie determinat punctul de la care va începe montarea, astfel încât întreaga suprafață să fie realizată cât mai bine. Regula este ca plăcile să fie cât mai mari peste tot, de fapt, să aibă cât mai puține din cele tăiate. Cel mai bine este să faceți o schiță a aspectului amenajărilor cu dimensiunile plăcilor în proporție exactă, astfel încât să poată fi prezise locurile problematice și ca sistemul de pavaj să poată fi ajustat.

    Gresiile de exterior sunt utile în special în jurul piscinei, deoarece suprafețele din jurul acesteia sunt constant ude
    Gresiile de exterior sunt utile în special în jurul piscinei, deoarece suprafețele din jurul acesteia sunt constant ude

    5. Gresie de exterior cu linii moderne

    5.1. Ce culoare ar trebui să fie gresia de exterior?

    Plăcile moderne antiderapante sunt disponibile într-o gamă variată de culori, dimensiuni și modele diferite, așa că nu va fi greu să le găsiți pe cele ideale pentru casa dumneavoastră. Vă sfătuim să alegeți culori neutre pentru exterior, deoarece se vor adapta mai ușor oricăror posibile schimbări în viitor pentru care vă decideți și se vor potrivi cu mediul înconjurător. De asemenea, vă sfătuim să evitați modelele sau mostre excesiv accentuate pentru că vă veți plictisi repede de astfel de plăci, iar o suprafață mare pavată în acest fel va arăta haotică și neatrăgătoare.

    Atunci când alegeți culori și modele pentru plăcile de exterior, regula spune că este mai bine să alegeți pe cele mai neutre cu modele minime sau chiar mai bine - fără modele. Sunt considerate potrivite toate nuanțele de maro, bej, gri și „cărămizie” deschis.

    6. Gresie de exterior granitogres

    Se poate spune că plăcile de exterior din granit, mai cunoscute sub numele de granitogres sunt tot mai populare în ultimii ani. Datorită metodei de producție și compoziție, acestea sunt complet impermeabile - atât la apa de suprafață, cât și la apa de ploaie. Prin urmare, chiar și înghețul nu le poate face nimic. Granitogres este, prin urmare, ideal pentru toate suprafețele exterioare cu sarcini grele. Plăcile de exterior de acest tip sunt de obicei disponibile în tonuri naturale, pământene, astfel încât să se potrivească perfect cu orice design interior și exterior al casei și grădinii.

    Articol de specialitate 733
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Pavaj?

    Avem 1277 executanți pentru domeniul Pavaj:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 1277 executanți pentru domeniul Pavaj
    9.6
    0

    SPECTRUM SECURE CONSTRUCTION SRL


    9.6
    0

    HOUSE BOBICONSTRUCT SRL


    9.3
    0

    SIDECONSTRUCTTIME. SRL


    9.8
    0

    TOP DESIGN INTERNATIONAL SRL