Pentru zona
    Unul dintre cele mai importante elemente ale fiecărui bar sau, aproape fiecărui restaurant este barul. Dacă doriți să obțineți unul, mai întâi gândiți-vă cu atenție exact ce fel de bar doriți: ce material, ce dimensiune și formă ar trebui să aibă.
    Articol de specialitate 335
    mobilier de bar
    Avem 265 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

    1. Masa de bar - dimensiune și materiale

    Masa de bar nu poate avea orice dimensiune. Este influențată de numărul de invitați așteptați, așa că estimarea corectă este importantă. Dacă vă decideți pentru o masă de bar supradimensionată, nu vă veți putea recupera investiția din cauza numărului insuficient de vizite.

    Un alt factor care influențează funcționalitatea, aspectul masei de bar, precum și prețul acesteia, este materialul. Alegerea materialului din care va fi realizată masa de bar trebuie adaptată și altor elemente din interior. Mesele de bar pentru restaurante sunt cel mai adesea din lemn masiv, din imitație de lemn precum PAL, metal (inox) sau piatră.

    2. Masa de bar din lemn

    Masa de bar este cel mai adesea din lemn masiv. Lemnul este un material natural, extrem de popular pentru că aduce o senzație de confort, căldură, ospitalitate și o atmosferă familiară oricărei ambianțe. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că masa de bar din lemn trebuie prelucrată suplimentar și protejată cu acoperiri speciale înainte de utilizare. Folosirea mesei de bar din lemn, adică a suprafeței superioare, necesită o atenție deosebită, fiindcă lemnul nu este deosebit de rezistent la deteriorarea mecanică și nici impermeabil. Este rezistent la temperaturi ridicate, dar urmele vor rămâne aceleași ca și de la lichide. Din acest motiv, este necesară o bună impregnare a suprafețelor din lemn cele mai expuse.

    2.1. Masa de bar din lemn - preț

    Prețul unei mese de bar din lemn pentru baruri și pub-uri este dat în funcție de design. Masa de bar cu dimensiunea de 100 x 50 x 110 cm, din lemn masiv costă în jur de 580 RON.

    3. Masa de bar din PAL

    PAL-ul este un material fabricat din plăci de lemn și, prin urmare, este mai ieftin. Cel mai adesea, pentru aceste ocazii, PAL-ul este acoperit cu laminat. Este un material de înaltă calitate, dar mai puțin durabil decât lemnul adevărat. De asemenea, nu este rezistent la deteriorări mecanice sau la temperaturi ridicate. În general, cel mai mare avantaj este curățarea și întreținerea ușoară. Un alt avantaj al plăcilor din PAL este prelucrarea lor ușoară, iar suprafața acestora poate fi realizată ca imitație fidelă de textură, culori și modele a materialelor naturale prin lipirea stratului final.

    3.1. Masa de bar PAL - preț

    Prețul unei mese de bar din PAL variază, dar la dimensiunea de 102x50x103,5 este în jur de 430 RON.

    4. Masa de bar din oțel inoxidabil

    Masa de bar poate fi și din metal, cel mai adesea din oțel inoxidabil. Acest material este extrem de rezistent și durabil, însă, pe de altă parte, creează un aspect rece, industrial. Materialul este rezistent la influențele mecanice și de temperatură. Masa de bar din inox este, de asemenea, destul de ușor și simplu de întreținut, deoarece zgârieturile care apar pot fi îndepărtate prin lustruire. Suprafața mesei de bar arată întotdeauna curată, deoarece murdăria, grăsimea și lichidele nu pot pătrunde în ea.

    4.1. Masa de bar din oțel inoxidabil - preț

    Veți plăti pentru o masă de bar din inox cu stație cocktail, dimensiunea 120x70x90 cm, aproximativ 1.300 RON.

    5. Masa de bar din piatră

    O masă de bar din piatră naturală, de obicei granit, este, de asemenea, foarte calitativă și durabilă. Piatra este extrem de rezistentă la deteriorări mecanice și la temperaturi ridicate și nici impuritățile, nici lichidele vărsate nu pot pătrunde în suprafață. Piatra este un material excelent pentru un bar și din punct de vedere estetic, deoarece într-o combinație potrivită a elementelor poate arăta foarte bine și poate îmbogăți spațiul în toate privințele.

    5.1. Masa de bar din piatră - preț

    Masa de bar din piatră este ceva mai scumpă și este în jur de 1.700 RON/m2.

    Dacă decideți să montați o masă de bar acasă sau în bar, ne puteți contacta la daibau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și executanții și producătorii cu care cooperăm și care vor răspunde la cererea dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Masa de bar placată cu metal
    Masa de bar placată cu metal
    Masa de bar din piatră într-un bar
    Masa de bar din piatră într-un bar

     

    Articol de specialitate 335
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

    Avem 265 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 265 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă
    9.5
    0

    SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L.


    8.9
    0

    B.P.C. Executive


    9.6
    0

    PRO CASA XXI S.R.L.


    10
    0

    DOMIRAD RAUL SRL