Pentru zona
  Când începeți să amenajați și să decorați interiorul unei locuințe noi sau reconstruite, mai ales dacă o faceți singuri, țineți cont că se începe cu alegerea formelor, culorilor și materialelor elementelor din încăperi. Una dintre deciziile cheie este alegerea materialului potrivit pentru mobilier.
  Articol de specialitate 223
  mobilier din lemn
  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  1. Mobilier din lemn masiv

  Cel mai frumos și confortabil mobilier este cu siguranță cel din lemn adevărat. Lemnul masiv este un material natural și, prin urmare, are un efect pozitiv asupra sănătății și bunăstării membrilor gospodăriei. De asemenea, face interiorul mai cald și mai confortabil.

  În plus, lemnul este o resursă regenerabilă, extrem de dorită și prietenoasă cu mediul. Lemnul este foarte rezistent și are o durată de viață lungă, iar din cherestea se poate forma aproape orice formă. Prin urmare, tot mobilierul, la fel ca și elementele din casă, pot fi din lemn.

  Lemnul masiv este, de asemenea, unul dintre cele mai des folosite materiale pentru mobilier. Pentru mobilier, puteți folosi plăcile lipite, care sunt ceva mai rezistente, sau lemn masiv natural. Singurul „dezavantaj” care poate fi atribuit lemnului este prețul – întotdeauna este puțin mai scump decât alte materiale pentru mobilier și piese de casă.

  Prețul dulapurilor din lemn masiv de molid este în jur de 4. 700 RON, dimensiunea 153x58x201 cm.

  2. Mobilier din PAL

  PAL este materialul care arată cel mai aproape de lemnul adevărat. Se poate spune că astăzi este utilizat pe scară largă în industria mobilei. PAL poate fi acoperit cu folie, melamină, furnir sau unul dintre materialele compozite de generație nouă. PAL-ul furniruit seamănă cel mai mult cu lemnul masiv și, prin urmare, mobilierul din PAL acoperit cu furnir evocă la fel o senzație de căldură și plăcută a atmosferei de acasă.

  În plus, PAL este un material suficient de durabil, deși mai puțin decât lemnul masiv. Din păcate, se poate deteriora cu ușurință dacă piesa din acest material este mutată sau dezasamblată în mod repetat. Mobilierul din PAL nu necesită întreținere specială. Praful și murdăria pot fi îndepărtate numai cu o cârpă umedă.

  Prețul mobilierului din PAL este influențat de tip și calitate precum și de metoda de finisare. Un dulap din PAL la dimensiunea de 135x180x41 cm, costă în jur de 900 RON.

  3. Mobilier din MDF

  Mobilierul poate fi realizat și din plăci MDF, adică plăci din fibre lemnoase cu densitate medie. Prin metodele de finisare, mai precis, prin lipirea stratului final peste placa presată, se poate imita lemnul adevărat (folie imprimată), iar pe de altă parte, se obține ceva complet diferit - o suprafață complet netedă, lucioasă. Prin alegerea uneia dintre posibilele opțiuni de prelucrare - de la imitația lemnului la luciu înalt - puteți avea fie piese asemănătoare cu cele clasice, fie în stil modern, contemporan. Totuși, MDF-ul nu are durabilitatea lemnului masiv și, prin urmare, se deteriorează mai ușor. Pe de altă parte, dacă este acoperit cu folie lucioasă, este extrem de ușor de curățat și de întreținut.

  Prețul mobilierului din MDF variază în funcție de tipul și calitatea MDF-ului și de finisajul mobilierului. Un dulap din MDF de dimensiunea 138x216x59 cm, costă în jur de 2.100 RON.

  4. Mobilier din paleți din lemn

  Dacă doriți ceva ieșit din comun, un mobilier diferit, iar în același timp mai ieftin, atunci paleții din lemn sunt cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Mobilierul din paleți din lemn are unele caracteristici la fel ca și mobilierul din lemn. Paleții din lemn sunt ambalaje, dar sunt prietenoși cu mediul și contribuie la interiorul plăcut, confortabil, familiar, asemănător cu cel tradițional, deși nepretențios. Un alt lucru pozitiv despre paleții din lemn este că aceștia servesc ca material de ambalare care poate fi reciclat și reutilizat. Paleții din lemn sunt oarecum mai puțin rezistenți și nu permit o mare varietate de forme, dar pot crea o ambianță deosebită, mai ales dacă designul este realizat de un meșter priceput.

  De asemenea, mobilierul din paleții din lemn este extrem de accesibil, deoarece paleții cu dimensiunea 1200x800 mm, costă în jur de 140 RON/buc.

  Dacă vă decideți să realizați mobilier la comandă, pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de această temă, precum și experți, furnizori și producători cu care cooperăm și care vor răspunde la cererea dumneavoastră cu o ofertă adecvată. Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

  Articol de specialitate 223
  Autorul: Revista Daibau
  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  Avem 252 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă
  9.4
  0

  FREE SPIRIT PURE SRL

  41
  9.2
  0

  MOBILA BOCSIG SRL


  9.7
  0

  ZO KRAFT SRL


  9.2
  0

  DORIALX MOB SRL