Pentru zona
    Se poate spune că sticla are un status aparte în arhitectură, deoarece prin transparența ei se închide atât cât și deschide spațiul. Industria sticlei a avansat mult, atât de mult încât chiar și un sticlar poate face mult mai mult decât să înlocuiască doar sticla spartă. Am verificat unde poate fi folosită sticla în locuința modernă.
    Articol de specialitate 382
    sticla sticlar
    Avem 165 executanți pentru domeniul Geamgii:

    1. Panouri din sticlă pentru bucătărie

    Panourile din sticlă pentru bucătărie sunt cu siguranță suprafețe foarte expuse care se murdăresc și se ung mereu în timpul gătitului. Prin urmare, acestea trebuie să fie rezistente la murdărie, agenți de curățare abrazivi și ușor de întreținut. Soluția clasică sunt plăcile ceramice sau inox; totuși, dacă doriți ceva neobișnuit și modern, vă recomandăm panourile din sticlă ca cea mai recentă tendință în bucătărie. Sticla călită securizată pentru bucătării este rezistentă la impact și la căldură. Suprafața netedă este rezistentă mecanic și chimic, durabilă și ușor de curățat. Există multe nuanțe de culori din care puteți alege, deși puteți crea și imprima o fotografie preferată.

    Panourile de bucătărie din sticlă se potrivesc cu orice stil și sunt ușor de întreținut
    Panourile de bucătărie din sticlă se potrivesc cu orice stil și sunt ușor de întreținut

    2. Cabine de duș din sticlă

    Dacă doriți ceva mai mult decât un duș sau o cadă, luați în considerare o cabină de duș elegantă, la comandă, care poate fi realizată de un sticlar. Puteți alege între sticlă fixă, o cabină de duș cu deschidere în două sensuri - cowboy sau uși glisante, atunci când spațiul este îngust. Pe lângă acestea, sticla poate fi prelucrată în diferite moduri: gravată, laminată, satinată, sablată sau imprimată - cu alte cuvinte, poate avea pe ea orice motiv ales.

    Cabină de duș modernă din sticlă - elegantă și simplă
    Cabină de duș modernă din sticlă - elegantă și simplă

    3. Copertina de sticlă

    Copertinele deasupra intrării sau pentru mașină sunt soluții populare, dar deseori fac spațiul îngust și întunecat. Imaginați-vă o copertină transparentă din sticlă călită sau din plăci de policarbonat. Copertina din sticlă se fixează ușor, rapid și simplu pe structura de susținere.

    4. Ușă de sticlă

    Ușile sunt elementul de bază în trecerea dintr-o cameră în altă cameră. Acestea asigură intimitatea, deoarece ușile închise resping, iar ușile deschise invită în spațiu. Cu toate acestea, în cazuri speciale, sunt de dorit mai multe opțiuni. Poate vreți doar să atenuați zgomotul sau să țineți privirile curioase departe. În astfel de cazuri, ușile din sticlă sunt ideale. Puteți opta pentru uși cu canat, deschidere tip cowboy sau glisante din sticlă. Cel mai adesea sunt transparente, dar există și vitrate, laminate, satinate, sablate sau gravate cu un motiv pe placul dumneavoastră sau uși de sticlă cu fotografie. Când nu doriți să vă deranjeze nimeni, dar să nu întunecați camera, se recomandă ușile din sticlă mată.

    Sticla albă permite trecerea luminii, dar păstrează intimitatea
    Sticla albă permite trecerea luminii, dar păstrează intimitatea

    5. Garduri de sticlă

    Gardul este o protecție împotriva căderii de la înălțime. Un gard complet blochează vederile și permite mai multă intimitate, deși lasă, de asemenea, mai multă lumină și căldură să intre în cameră și arată modern. Dacă acestea sunt motivele, optați pentru o balustradă de balcon din sticlă sau o balustradă de sticlă pentru scări, dar este disponibilă și sticla securizată. Gardul de sticlă se montează pe stâlpi metalici, iar o soluție și mai ușoară practică este sticla autoportantă pe stâlpii portanți în puncte. Sticla securizată este disponibilă în grosimi de 6, 8 și 10 mm, iar pentru siguranța suplimentară puteți cere sticla lipită sau laminată. Ca orice sticlă, sticlă de gard poate fi sablată, gravată sau laminată, satinată sau decorată în orice alt mod după preferințele dumneavoastră.

     Gardul de sticlă nu împiedică vederea și aduce lumină și căldură în spațiu
    Gardul de sticlă nu împiedică vederea și aduce lumină și căldură în spațiu

    6. Oglinzi

    Doriți să măriți vizual spațiul? Puteți face ușor acest lucru prin aranjarea corectă a oglinzilor. Un sticlar poate crea o oglindă la comandă care se va potrivi perfect în spațiu. De asemenea, sunt disponibile oglinzi moderne cu imagine imprimată sau iluminat LED.

    Desigur, acestea nu sunt nici pe aproape toate produsele unde se poate folosi sticla. Un sticlar poate face și vitrine, rafturi, sticlă curbată, sticlă pe masă și multe altele.

    Sticla ar aduce eleganță și un spirit modern în casa dumneavoastră, așa că nu ezitați și consultați-vă cu un sticlar local.

    Articol de specialitate 382
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Geamgii?

    Avem 165 executanți pentru domeniul Geamgii:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 165 executanți pentru domeniul Geamgii
    8.9
    0

    PARADOR CONS SRL


    8.9
    0

    SILVER NEWTECH DESIGN SRL-D


    8.9
    0

    STICLA DECORATIVA SRL-D


    8.9
    0

    TRAMBUS SRL