Pentru zona

    Ușă garaj automată și motoare pentru ușă garaj

    În arhitectura modernă, în special la proiectarea caselor de familie, garajele sunt considerate un element indispensabil al structurii clădirii și, ca atare, se încadrează în întregul concept. Desigur, asta înseamnă că stilistic și estetic ele continuă spre spațiul de locuit, în timp ce funcționalitatea lor este luată de la sine înțeles. Ușile de garaj sunt așadar un element atât al exteriorului, cât și al interiorului și niciuna dintre caracteristicile lor nu este lipsită de importanță. Ușile cu telecomandă sunt ceva mai scumpe, dar oferă mult mai mult confort, mai ales în condiții meteorologice nefavorabile.
    Articol de specialitate 269
    usa garaj
    Avem 221 executanți pentru domeniul Uși de garaj:

    1. Ușă de garaj basculantă

    Primul tip de ușă de garaj care poate fi acționată cu o telecomandă este ușa de garaj basculantă. La fel ca și celelalte, sunt disponibile în nenumărate variante și modele, dar caracteristica lor de bază este că sunt ridicate sub tavanul garajului în ansamblu sau pe segmente. Cele care sunt ridicate dintr-o bucată sunt mai mari și necesită mai mult spațiu liber atât în ​​garaj, cât și în fața acestuia. De regulă, astfel de uși nu sunt izolate și, prin urmare, nu etanșează.

    1.1.  Ușă de garaj basculantă - preț

    Prețul ușilor de garaj cu ridicare obiișnuită este între 400 și 550 EURO, în funcție de materialul ușii, același lucru este valabil și pentru ușile rulante.Usa garaj sectionala

    2. Ușă  de garaj secțională

    Lucrul cu ușile de garaj cu ridicare secțională este că sunt compuse din șipci sau plăci care sunt legate astfel încât atunci când sunt ridicate, se „rup” prin alunecarea de-a lungul ghidajelor și poziționându-le sub tavan. Acest tip de ușă de garaj este foarte convenabil, deoarece nu ocupă mult spațiu, rămâne aproape de tavan când este ridicată și revine în același mod când este închisă. Lamele sau plăcile din care sunt realizate astfel de uși de garaj, de cele mai multe ori au un fel de umplutură și sunt izolate din exterior. Cel mai adesea sunt fabricate din oțel sau aluminiu și sunt umplute cu un material izolator - compozit din lemn, gel, spumă sau ceva similar.

    Pe lângă ușile secționale, există și uși de garaj glisante secționale În loc să fie sub tavan, această ușă trece de perete. De asemenea, sunt realizate din lamele sau plăci izolate și prin urmare etanșează bine spațiul.usa-garaj-sectionalaa.jpg

    2.1. Ușă de garaj secțională – preț

    Achiziționarea și montarea ușilor de garaj secționale automate pentru un autoturism, lățime de 240-400 cm este între 600 și 900 EURO.

    3.Ușă de garaj batantă

    Puteți opta pentru uși duble clasice care se deschid spre exterior, precum și uși obișnuite. Chiar și ușile duble clasice pot fi controlate de la distanță. Singurul dezavantaj al ușilor duble este că ocupă mult spațiu, astfel încât instalarea lor nu este posibilă pe alocuri. Ușile duble clasice sunt de obicei izolate suplimentar, deși nu neapărat.Usa dubla garaj

    3.1.Ușă de garaj cu deschidere – preț

    Prețul unei uși duble de garaj este între 400 și 800 EURO, în funcție de materialul ușii și dacă este gata sau la comandă.

    4.Ușă de garaj rulantă

    În cele din urmă, puteși opta pentru uși cu role, care, după cum sugerează și numele, sunt rulate pe o rolă deasupra deschiderii garajului. Pentru acest model de ușă, în timpul proiectării, este necesar să se prevadă o deschidere puțin mai mare, deoarece această ușă este rulată în carcasa de deasupra ușii, fie din exterior, fie din interior. Pentru ca ușa să se poata mișca în acest fel, este realizată din șipci de dimensiuni standard care sunt izolate pentru a proteja bine spațiul garajului.Usa garaj rulanta

    4.1. Ușă de garaj rulantă – preț

    Prețul unei uși de garaj rulante cu dimensiunile 240x210 cm sau 250x300 cm variază între 650 și 950 EURO.

    5. Materiale pentru uși de garaj

    Cel mai adesea, ușile de garaj sunt fabricate din metal, oțel sau aluminiu. Ușile de acest tip pot fi din PVC sau din lemn. Ușile metalice sunt cele mai durabile și necesită mai puțină întreținere. Există, de asemenea, mai puțină întreținere cu ușile din PVC. Cu toate acestea, cele mai problematice sunt ușile glisante din lemn, care se deteriorează ușor și, în plus, lemnul trebuie întreținut și vopsit în mod regulat. Ușile de garaj sunt produse și vândute în multe varietăți și modele, diverse culori și așa-numitele decoruri, alături de un număr mare de imitații de materiale naturale, așa că cu siguranță veț putea găsi una care să se potrivească perfect garajului și casei dvs. Dacă nu găsiți una așa, indiferent de motiv, le puteți face oricând la comandă.

    6. Motor uși de garaj

    Toate tipurile de uși de garaj pot fi echipate cu un motor electric care permite mișcarea lor automată. Tot ce aveți nevoie este un motor, un mecanism de alunecare și o telecomandă. Unele tipuri de uși de garaj pot fi echipate ulterior cu toate elementele suplimentare.

    Dacă decideți să instalați uși de garaj noi sau să înlocuiți vechea ușă de garaj, ne puteți contacta la Daibau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și furnizori și producători cu care cooperăm și care vor răspunde cererii dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Echipa dvs,

    Daibau.ro

    Articol de specialitate 269
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Uși de garaj?

    Avem 221 executanți pentru domeniul Uși de garaj:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 221 executanți pentru domeniul Uși de garaj
    8.9
    0

    INVERSLUC S.R.L.


    8.9
    0

    TENT MODERN SRL


    8.9
    1

    FERAK GROUP SRL


    8.9
    0

    ALL IN BUSINESS S.R.L.