Pentru zona

    Zugrăvire: sfaturi pentru zugrăvirea fațadelor și prețuri

    Stratul final de pe fațadă este absolut necesar pentru o durată de viață mai lungă a învelitorii fațadei, precum și a clădirii în sine, deoarece este singurul mod în care poate rezista influenței tuturor schimbărilor atmosferice de-a lungul anilor.
    Articol de specialitate 299
    zugravire fatada
    Avem 3513 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli:

    1. Zugrăvirea fațadei - de ce este importantă?

    Zugrăvirea fațadei păstrează longevitatea întregii clădiri. Acoperirea fațadei protejează clădirea de efectele dăunătoare ale zăpezii, ploii, soarelui și vântului, dar și de alte tipuri de poluanți, mai precis, agenți ai diverselor substanțe din aer. Pe lângă protecție, vopselele pentru fațadă au un efect estetic, adică decorativ.

    2. Refacerea vopselei pe fațadă - procedură

    Înainte de zugrăvirea fațadei în sine, este important să verificați dacă suprafețele sunt deteriorate, cum ar fi fisurile sau vopseaua despicată. Lucrurile de genul acesta trebuie mai întâi renovate pentru a se asigura că nu se vor răspândi sau deteriora, asigurând astfel longevitatea fațadei nou zugrăvite.

    Vă puteți pregăti apoi pentru procesul de zugrăvire a fațadei, care include îndepărtarea vopselei vechi, dacă este necesar, și pregătirea suprafețelor pentru aplicarea vopselei noi. În timpul lucrării, nu trebuie să uitați de măsurile de protecție personală, adică este important să folosiți echipament de protecție adecvat, inclusiv o mască, ochelari și mănuși și, cu siguranță, să respectați instrucțiunile producătorului de vopsea.

    Zugrăvirea fațadei este o muncă solicitantă și, poate, cel mai bine este să o lăsați pe seama experților calificați și cu experiență.

    Tipul vopselei pentru fațadă, pe lângă restricțiile impuse de urbaniști și arhitecți, depinde și de tipul tencuielii, de calitatea și starea substratului de fațadă
    Tipul vopselei pentru fațadă, pe lângă restricțiile impuse de urbaniști și arhitecți, depinde și de tipul tencuielii, de calitatea și starea substratului de fațadă

    3. Zugrăvirea fațadei - ce culoare să alegeți?

    Zugrăvirea unei fațade nu este o sarcină ușoară. Înainte de renovare, trebuie să verificați (dacă nu ați făcut-o deja, și este o casă mai veche) ce tonuri de culoare sunt permise pe locația clădirii, de fapt, dacă acea clădire nu este sub protecția statului ca monument cultural. Cel mai simplu mod de a obține aceste informații este să solicitați informații despre locație de la autoritățile administrației publice locale, pentru care se plătește o anumită taxă administrativă.

    Ce culoare veți alege, pe lângă eventualele restricții stabilite de urbaniști și arhitecți, depinde și de tipul tencuielii, de calitatea și starea substratului de fațadă de pe clădire. Prin urmare, este mai bine să încredințați cumpărarea culorii adecvate unui executant cu experiență.

    4. Zugrăvirea fațadei - la ce să fiți atenți?

    Când zugrăviți fațada, este necesar să acordați atenție condițiilor meteorologice. Fațada trebuie zugrăvită când temperatura aerului este între 8°C-30°C și umiditatea relativă este mai mică de 80%. Pentru ca vopseaua umedă să nu fie influențată de căldura soarelui în timpul lucrării, se recomandă întotdeauna să o protejați cu perdele speciale pentru fațadă. Zugrăvirea trebuie să se facă în două straturi.

    5. Prețul zugrăvirii fațadei

    Prețul zugrăvirii fațadei depinde de alegerea culorii și de substratul pe care se aplică stratul decorativ. Rețineți că executantul trebuie să protejeze zona în care se desfășoară lucrările, astfel încât toate suprafețele înconjurătoare, fie ele verticale sau orizontale - cu alte cuvinte, căile sau clădirile învecinate - să rămână nepătate și nedeteriorate în vreun fel.

    Prețul zugrăvirii în 2 straturi cu vopsea acrilică lavabilă pentru fațadă este în jur de 10-18 RON/m2.

    Articol de specialitate 299
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Zugrav, zugrăveli?

    Avem 3513 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 3513 executanți pentru domeniul Zugrav, zugrăveli
    9.6
    0

    RAAIS FRESH CONSTRUCT S.R.L.

    641 Comuna Vladimirescu
    8.9
    1

    RED POINT PROMOTIONS SRL


    8.9
    0

    MALDOM BUSSINES SRL


    8.9
    0

    SEBYHAR - CONSTRUCT S.R.L.