Pentru zona
    În caz de ninsori abundente și temperaturi foarte scăzute, zăpada și gheața pot cauza probleme majore sistemului de drenaj al acoperișului. Pentru a evita astfel de necazuri și cheltuieli pentru repararea lor, vă recomandăm instalarea unui sistem de degivrare a jgheabului, mai ales dacă în timpul construcției v-ați hotărât pentru așa-numitele jgheaburi ascunse.
    Articol de specialitate 388
    degivrare jgheaburi
    Avem 1474 executanți pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane:

    De ce să încălzim jgheaburile?

    Instalarea unui sistem special de degivrare a jgheabului, care este de obicei sub forma unui cablu electric cu autoreglare, îmbunătățește debitul jgheabului în timpul iernii și previne înghețul acestuia, precum și formarea potențialilor țurțuri de gheață foarte periculoși. În plus, sistemul de degivrare a jgheabului este o excelentă prevenire a daunelor cauzate de pătrunderea gheții și a apei în structura clădirii.

    Cabluri de degivrare pentru jgheaburi

    Dacă optați pentru așa-numitul cablu de degivrare cu autoreglare care este amplasat de-a lungul jgheabului, de fapt alegeți un sistem autonom a cărui funcționare depinde de temperatura exterioară. Acest lucru înseamnă că, practic, conductorul va fi pornit numai atunci când există gheață și zăpadă și oprit înainte ca sistemul să se supraîncălzească. Datorită acestor caracteristici, sistemul este extrem de economic și nu necesită angajamentul dumneavoastră. Încă unul dintre avantajele sale foarte importante este rezistența la condițiile meteorologice, faptul că are protecție UV încorporată și o viață relativ lungă.

    Instalarea sistemului de degivrare a jgheaburilor

    Instalarea unui sistem de degivrare a jgheaburilor este simplă. Cablul în sine se vinde la metru și nu conține material PVC, se cumpără înfășurat pe o bobină, pentru a nu se încurca și pentru a ușura manevrarea lui. Conductorul este mai întâi întins de-a lungul jgheabului și fixat cu distanțiere care îl țin într-o anumită poziție, dar îi permit să se miște atât cât este necesar pentru curățarea jgheabului. Odată ce totul este setat, alimentarea este pornită prin conector. Deși instalarea descrisă în acest fel pare simplă, vă recomandăm să o lăsați pe seama experților. În primul rând, pentru că instalarea cablului nu trebuie făcută oricum, ci într-un anumit fel și într-o anumită direcție, iar în al doilea rând, pentru că este vorba de o instalație electrică (gamă de putere de la 30W/m la 60W/m).

    În cele din urmă, pe lângă cabluri, este instalat și un sistem de control adecvat, care poate fi instalat în două moduri. Sistemul poate fi controlat cu un termostat (min/max) sau cu un senzor de temperatură și umiditate. Primul este recomandat pentru casele de familie, în timp ce al doilea este mai potrivit pentru clădirile mai mari.

    Dacă decideți să instalați cabluri de degivrare în jgheaburi, ne puteți contacta la DaiBau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și executanții și producătorii cu care cooperăm și care vor răspunde cererii dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 388
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane?

    Avem 1474 executanți pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 1474 executanți pentru domeniul Tinichigerie, Jgheaburi și burlane
    10
    0

    EURO MAR MAXIM SRL


    9.8
    0

    CSB ROOF CONSTRUCT SRL


    9.4
    0

    MESERIASUL JUNIOR S.R.L.


    9.4
    0

    PROFESIONAL INDUSTRY SRL