Pentru zona

    Renovarea contemporană a unei case cu parter

    Articolul a fost citit chiar de 594+ utilizatori
    Această casă este un exemplu excelent ale tipologiilor suburbane australiene care pot fi adaptate la cerințele vieții moderne. California Dreaming Residence, situată în Launceston, într-un district în zona Tasmania care în ultimii ani a cunoscut o dezvoltare extraordinară, este doar una dintre numeroasele case contemporane care vin să înlocuiască casele vechi, în stil clasic.

    Bild Architecture a venit astfel cu ideea de a proiecta o vilă de 235 de metri pătrați cu bucătărie, baie și spălătorie, în centrul clădirii, înconjurată de o cameră de zi extinsă care este mărginită doar provizoriu - sau mai bine zis, se contopește cu spațiul deschis. În acest fel, se asigură că lumina naturală ajunge în toate părțile spațiului de locuit aproape pe tot parcursul zilei.

    Modernitatea în renovarea acestei case cu parter se reflectă în faptul că este decorată cu un fronton dublu caracteristic, care parcă înfășoară întreaga structură. Ușile glisante din sticlă leagă spațiile interioare de curtea exterioară, iar panourile glisante interioare sunt de mare ajutor locuitorilor la închiderea sau deschiderea sufrageriei. Prin urmare, nu este de mirare că acționează ca o parte integrată, organică a întregului și, în același timp, reușește să rupă monotonia caselor învecinate - este un spațiu de locuit unic, cu o abundență de detalii inspiratoare.

    interiorul-casei-moderne.jpg

     Autor: Ambient Design Architecture, design, Maribor, Ljubljana
    Autor: Ambient Design Architecture, design, Maribor, Ljubljana

    Dacă decideți să vă remodelați sau să vă renovați casa cu parter, ne puteți contacta la daibau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și executanții și producătorii cu care cooperăm și care vor răspunde la cererea dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

     Renovarea unei case cu parter
    Renovarea unei case cu parter

     

    594
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.