Pentru zona

  Prețul combustibililor pentru încălzire și prețul încălzirii – ce tip de combustibil să alegeți?

  Articolul a fost citit chiar de 1425+ utilizatori
  Prețul combustibililor este un subiect foarte actual în acest an, datorită creșterii record a prețului în ultima perioadă, din cauza războiului din Ucraina. Alegerea tipului de lemn de foc pentru gospodării ar trebui să fie influențată de diverși factori, nu doar de preț. Înainte de a alege modul în care veți încălzi și tipul de dispozitive și echipamente, ar trebui să luați în considerare măsura în care combustibilul poluează mediul. Putem spune că lemnul de foc este câștigător la ambele categorii, deoarece poluează mediul mai puțin decât altele, dar este și cel mai ieftin. Am făcut câteva cercetări și iată ce am aflat despre prețurile combustibililor valabile în prezent.
  Articol de specialitate 1425
  incalzire pret
  Avem 37 executanți pentru domeniul Peleți, brichete, butași, lemne:

  1. Prețul combustibilului lichid de încălzire

  Este clar că și acum multe gospodării încă se încălzesc cu combustibil lichid de încălzire (tip de motorină), deși prețul este deja în jur de 2.795 RON (la palet 1000 l, se vând în ambalaje de câte 10 l). Având în vedere că prețul și furnizarea combustibilului lichid pentru încălzire sunt strâns legate de evenimentele geopolitice din lume, valorile se pot schimba în orice moment, și aproape nimeni nu poate prezice salturile și fluctuațiile prețului barilului de petrol și a derivaților acestuia.

  2. Prețul gazelor naturale pentru încălzire

  Gazul natural a fost mult timp considerat cea mai accesibilă sursă de energie. Din cauza prețului scăzut, numărul utilizatorilor de gaze naturale din România crește de câțiva ani. În ultimul timp, în contextul politic nefavorabil dintre UE și Rusia (principalul furnizor de gaze naturale din Europa), creșterea prețurilor și fiabilitatea livrării sunt instabile. Când vine vorba de import, într-o perioadă de 8 luni, România s-a aprovizionat pentru iarnă cu o cantitate de 1,512 milioane tone gaze naturale utilizabile echivalent petrol.

   

   Cel mai mare furnizor de gaze naturale în Europa este Rusia
  Cel mai mare furnizor de gaze naturale în Europa este Rusia

  3. Biomasă - preț

  Mai puține gospodării se încălzesc doar cu biomasă, iar utilizatorii de multe ori combină biomasa cu alte tipuri de lemn de foc. De obicei cu păcură sau gaz natural. Problema cu acest combustibil este nevoia de mai mult spațiu pentru depozitarea și păstrarea lemnului de foc, iar spațiul respectiv trebuie să fie uscat. Mulți nu au un loc în curte pentru o magazie de depozitare a lemnelor, așa că preferă să aleagă alte tipuri de surse de energie care nu trebuie depozitate în acest fel. Prețurile pentru biomasă sunt destul de diferite, dar aproximativ veți plăti în jur de 500 RON/unitate, lemn de foc, esență fag, la sac de 0,85 mc.

  4. Așchii (deșeuri de lemn) - preț

  Cel mai ieftin combustibil lemnos sunt așchiile de lemn (prețul lor este acum în medie de aproximativ 220 RON paletul, lăturoaie rășinoase, dimensiuni 1x1x4 m) . Vorbim de bucățile de biomasă lemnoasă tăiată, mai exact, deșeuri lemnoase de calitate mai slabă. Așchiile de lemn sunt considerate o sursă de energie ecologică, la fel ca lemnul de foc. Când ard, nu eliberează sulf, iar cantitatea de CO2 eliberată este aceeași cu cantitatea produsă în procesul de degradare naturală. Totuși, eficiența și calitatea lor energetică sunt adesea discutabile, deoarece depind de conținutul de apă, dimensiunea așchiilor, conținutul de rumeguș și factori similari. Ca urmare, cu cât valoarea calorică este mai mică, cu atât se cheltuiește mai mult pentru a ajunge la aceeași temperatură.

  5. Brichete și peleți din lemn - preț

  Toate deșeurile de lemn sunt mărunțite cu mașini - tocătoare și măcinate, apoi sunt comprimate în peleți din lemn. Prețul peleților a crescut din cauza creșterii prețului altor surse de energie și este în prezent în jur de 3000 RON/tonă, ceea ce reprezintă o creștere față de anul trecut. Aceasta este valoarea inferioară sub care este practic imposibil să le obțineți. În timpul arderii, acest combustibil eliberează între 17 și 20 MJ/kg. Prețuri similare se aplică și brichetelor din lemn, dar din păcate sunt mai puțin eficiente. Sunt realizate din resturi lemnoase comprimate cilindric cu putere calorică de 17,5-19,5 MJ/kg.

   Peleții din lemn sunt produși din resturile de lemn de calitate inferioară
  Peleții din lemn sunt produși din resturile de lemn de calitate inferioară

  6. Prețul anual de încălzire

  Compararea prețurilor diferitelor surse de energie în sine este doar o parte a calculului. Trebuie luată în considerare eficiența dispozitivelor individuale de încălzire, precum și a combustibilul în sine. Acesta este singurul mod de a calcula cu exactitate consumul și cât vă va costa fiecare tip de combustibil anual. Un lucru este sigur, că încălzirea la energie electrică este cea mai scumpă modalitate de încălzire în România. Mai puteți alege și cocsul petrolier care ajunge la 2.600 de lei o tonă. 

  Guvernul va plafona prețurile lemnului precum și al produselor derivate din lemn, care se folosesc în gospodării pe timpul iernii, la 500 lei/mc. Aplicarea acestui plafon se referă la: lemne de foc, resturi de lemne, tocături provenite din lemn și rumeguș. Pe lângă această măsură, se vor plafona prețurile pentru brichetele din lemn la 1.500 lei/tonă, TVA inclus și peletele din lemn la 2.000 lei/tonă, TVA inclus. Această plafonare va fi valabilă până la sfârșitul lunii martie a anului 2023.

  Lemnul de foc este mai ieftin comparativ cu alte surse de energie, dar problema este depozitarea lui; mulți nu au un loc suficient de mare și uscat pentru a le depozita
  Lemnul de foc este mai ieftin comparativ cu alte surse de energie, dar problema este depozitarea lui; mulți nu au un loc suficient de mare și uscat pentru a le depozita

  7. Cum rămâne cu pompa de căldură?

  O pompă de căldură este una dintre modalitățile posibile pentru obținerea independenței energetice. Investiția inițială pentru achiziționarea unei pompe de căldură este destul de mare, dar costurile de încălzire sunt minime. Investiția va avea efecte în aproximativ 10 ani. Prețul acestora depinde de calitate, eficienta și, bineînțeles, de sistemul ales. Prețurile sistemelor de pompă de căldură apă-apă sau sol-apă costă până la 71.000 RON, fără sistem de distribuție și încălzire prin pardoseală sau radiatoare. Prețul pompelor de căldură aer-apă este puțin mai mic. Achiziția și instalarea unei pompe de 230V, potrivită pentru case bine izolate, va costa aproximativ 40.000 RON. Încălzirea o plătiți lunar, doar prețul energiei electrice necesare funcționării pompei de căldură.

  8. Economii la încălzire

  Având în vedere că prețurile combustibililor pentru încălzire cresc an de an, este un lucru inteligent să vă gândiți cum puteți avea cea mai eficientă și calitativă încălzire la cel mai bun preț. Veți reduce drastic costurile de încălzire dacă preveniți pierderea de căldură a clădirii. Prin plasarea unui strat suplimentar de termoizolație pe acoperiș și fațadă și prin montarea tâmplăriei eficiente termic, pierderile de căldură vor fi reduse la jumătate. La fel, tot mai mulți utilizatori caută modalități de a deveni cât mai independenți energetic și, astfel independenți de evenimentele actuale din lume, care într-o singură zi pot zgudui complet piețele și pot perturba valorile produselor energetice. Independența privind încălzirea este posibilă cu o pompă de căldură, colectoare solare (dar numai în combinație cu o pompă de căldură) și biomasă lemnoasă dacă dețineți propria pădure.

  Articol de specialitate 1425
  Autorul: Revista Daibau
  Avem 37 executanți pentru domeniul Peleți, brichete, butași, lemne:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 37 executanți pentru domeniul Peleți, brichete, butași, lemne:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  Avem 37 executanți pentru domeniul Peleți, brichete, butași, lemne
  9.7
  0

  TOMIBENA S.R.L.


  9.7
  0

  VELIS AG S.R.L.

  3
  9.5
  0

  COMFORT PRONIA A-Z SRL


  CăutațI executanțI buni pentru domeniul PELEȚI, BRICHETE, BUTAȘI, LEMNE?

 • Peleți, brichete, butași, lemne Bucureşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cluj-Napoca
 • Peleți, brichete, butași, lemne Constanţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dumbrăveni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Iaşi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Timişoara
 • Peleți, brichete, butași, lemne Alba Iulia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Arad
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bacău
 • Peleți, brichete, butași, lemne Baia Mare
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bârlad
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bistriţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Botoşani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Brăila
 • Peleți, brichete, butași, lemne Braşov
 • Peleți, brichete, butași, lemne Buzău
 • Peleți, brichete, butași, lemne Călăraşi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Craiova
 • Peleți, brichete, butași, lemne Deva
 • Peleți, brichete, butași, lemne Drobeta-Turnu Severin
 • Peleți, brichete, butași, lemne Focşani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Galaţi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Giurgiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Hunedoara
 • Peleți, brichete, butași, lemne Mediaş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Oradea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Piatra-Neamţ
 • Peleți, brichete, butași, lemne Piteşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ploieşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Râmnicu Vâlcea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Reşiţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Roman
 • Peleți, brichete, butași, lemne Satu Mare
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sfântu Gheorghe
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sibiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Slatina
 • Peleți, brichete, butași, lemne Slobozia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Suceava
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgovişte
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Jiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Mureş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Tulcea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Turda
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vaslui
 • Peleți, brichete, butași, lemne Zalău
 • Peleți, brichete, butași, lemne Abrud
 • Peleți, brichete, butași, lemne Adjud
 • Peleți, brichete, butași, lemne Agnita
 • Peleți, brichete, butași, lemne Aiud
 • Peleți, brichete, butași, lemne Aleşd
 • Peleți, brichete, butași, lemne Alexandria
 • Peleți, brichete, butași, lemne Amara
 • Peleți, brichete, butași, lemne Anina
 • Peleți, brichete, butași, lemne Aninoasa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ardud
 • Peleți, brichete, butași, lemne Avrig
 • Peleți, brichete, butași, lemne Azuga
 • Peleți, brichete, butași, lemne Babadag
 • Peleți, brichete, butași, lemne Baia de Aramă
 • Peleți, brichete, butași, lemne Baia de Arieş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Baia Sprie
 • Peleți, brichete, butași, lemne Băile Govora
 • Peleți, brichete, butași, lemne Băile Herculane
 • Peleți, brichete, butași, lemne Băile Olăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Băile Tuşnad
 • Peleți, brichete, butași, lemne Băileşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bălan
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bălceşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Balş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Băneasa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Baraolt
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bechet
 • Peleți, brichete, butași, lemne Beclean
 • Peleți, brichete, butași, lemne Beiuş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Berbeşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bereşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bicaz
 • Peleți, brichete, butași, lemne Blaj
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bocşa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Boldeşti-Scăeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bolintin-Vale
 • Peleți, brichete, butași, lemne Borşa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Borsec
 • Peleți, brichete, butași, lemne Brad
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bran
 • Peleți, brichete, butași, lemne Breaza
 • Peleți, brichete, butași, lemne Brezoi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Broşteni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bucecea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Budeşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Buhuşi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Bumbeşti-Jiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Buşteni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Buziaş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cajvana
 • Peleți, brichete, butași, lemne Calafat
 • Peleți, brichete, butași, lemne Călan
 • Peleți, brichete, butași, lemne Călimăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Câmpeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Câmpia Turzii
 • Peleți, brichete, butași, lemne Câmpina
 • Peleți, brichete, butași, lemne Câmpulung
 • Peleți, brichete, butași, lemne Câmpulung Moldovenesc
 • Peleți, brichete, butași, lemne Caracal
 • Peleți, brichete, butași, lemne Caransebeş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Carei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cavnic
 • Peleți, brichete, butași, lemne Căzăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cehu Silvaniei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cernavodă
 • Peleți, brichete, butași, lemne Chişineu-Criş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ciacova
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cisnădie
 • Peleți, brichete, butași, lemne Codlea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Comăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Comarnic
 • Peleți, brichete, butași, lemne Copşa Mică
 • Peleți, brichete, butași, lemne Corabia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Costeşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Covasna
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cristuru Secuiesc
 • Peleți, brichete, butași, lemne Cugir
 • Peleți, brichete, butași, lemne Curtea de Argeş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Curtici
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dăbuleni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Darabani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dărmăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dej
 • Peleți, brichete, butași, lemne Deta
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dolhasca
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dorohoi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Drăgăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Drăgăneşti-Olt
 • Peleți, brichete, butași, lemne Drăgăşani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Dragomireşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Eforie
 • Peleți, brichete, butași, lemne Făgăraş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Făget
 • Peleți, brichete, butași, lemne Fălticeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Făurei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Feteşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Fieni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Fierbinţi-Târg
 • Peleți, brichete, butași, lemne Filiaşi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Flămânzi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Frasin
 • Peleți, brichete, butași, lemne Fundulea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Găeşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Gătaia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Geoagiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Gheorgheni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Gherla
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ghimbav
 • Peleți, brichete, butași, lemne Gura Humorului
 • Peleți, brichete, butași, lemne Hârlău
 • Peleți, brichete, butași, lemne Hârşova
 • Peleți, brichete, butași, lemne Haţeg
 • Peleți, brichete, butași, lemne Horezu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Huedin
 • Peleți, brichete, butași, lemne Huşi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ianca
 • Peleți, brichete, butași, lemne Iernut
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ineu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Însurăţei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Întorsura Buzăului
 • Peleți, brichete, butași, lemne Isaccea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Jibou
 • Peleți, brichete, butași, lemne Lehliu-Gară
 • Peleți, brichete, butași, lemne Lipova
 • Peleți, brichete, butași, lemne Liteni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Livada
 • Peleți, brichete, butași, lemne Luduş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Lugoj
 • Peleți, brichete, butași, lemne Lupeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Mangalia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Mărăşeşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Marghita
 • Peleți, brichete, butași, lemne Medgidia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Miercurea Nirajului
 • Peleți, brichete, butași, lemne Miercurea Sibiului
 • Peleți, brichete, butași, lemne Miercurea-Ciuc
 • Peleți, brichete, butași, lemne Mihăileşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Milişăuţi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Mioveni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Mizil
 • Peleți, brichete, butași, lemne Moineşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Moldova Nouă
 • Peleți, brichete, butași, lemne Moreni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Motru
 • Peleți, brichete, butași, lemne Murfatlar
 • Peleți, brichete, butași, lemne Murgeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Nădlac
 • Peleți, brichete, butași, lemne Năsăud
 • Peleți, brichete, butași, lemne Năvodari
 • Peleți, brichete, butași, lemne Negreşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Negreşti-Oaş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Negru Vodă
 • Peleți, brichete, butași, lemne Nehoiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Novaci
 • Peleți, brichete, butași, lemne Nucet
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ocna Mureş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ocna Sibiului
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ocnele Mari
 • Peleți, brichete, butași, lemne Odobeşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Odorheiu Secuiesc
 • Peleți, brichete, butași, lemne Olteniţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Oneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Orăştie
 • Peleți, brichete, butași, lemne Oraviţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Orşova
 • Peleți, brichete, butași, lemne Oţelu Roşu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ovidiu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Panciu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Pâncota
 • Peleți, brichete, butași, lemne Paşcani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Pătârlagele
 • Peleți, brichete, butași, lemne Pecica
 • Peleți, brichete, butași, lemne Petrila
 • Peleți, brichete, butași, lemne Petroşani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Piatra-Olt
 • Peleți, brichete, butași, lemne Plopeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Podu Iloaiei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Pogoanele
 • Peleți, brichete, butași, lemne Potcoava
 • Peleți, brichete, butași, lemne Predeal
 • Peleți, brichete, butași, lemne Pucioasa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Răcari
 • Peleți, brichete, butași, lemne Rădăuţi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Râmnicu Sărat
 • Peleți, brichete, butași, lemne Râşnov
 • Peleți, brichete, butași, lemne Recaş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Reghin
 • Peleți, brichete, butași, lemne Roşiori de Vede
 • Peleți, brichete, butași, lemne Rovinari
 • Peleți, brichete, butași, lemne Roznov
 • Peleți, brichete, butași, lemne Rupea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Săcele
 • Peleți, brichete, butași, lemne Săcueni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Salcea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sălişte
 • Peleți, brichete, butași, lemne Săliştea de Sus
 • Peleți, brichete, butași, lemne Salonta
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sângeorgiu de Pădure
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sângeorz-Băi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sânnicolau Mare
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sântana
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sărmaşu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Săveni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Scorniceşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sebeş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sebiş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Segarcea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Seini
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sighetu Marmaţiei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sighişoara
 • Peleți, brichete, butași, lemne Simeria
 • Peleți, brichete, butași, lemne Şimleu Silvaniei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sinaia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Siret
 • Peleți, brichete, butași, lemne Slănic
 • Peleți, brichete, butași, lemne Slănic-Moldova
 • Peleți, brichete, butași, lemne Solca
 • Peleți, brichete, butași, lemne Şomcuta Mare
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sovata
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ştefăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ştefăneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ştei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Strehaia
 • Peleți, brichete, butași, lemne Sulina
 • Peleți, brichete, butași, lemne Tălmaciu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ţăndărei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Bujor
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Cărbuneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Frumos
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Lăpuş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Neamţ
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Ocna
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târgu Secuiesc
 • Peleți, brichete, butași, lemne Târnăveni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Tăşnad
 • Peleți, brichete, butași, lemne Tăuţii-Măgherăuş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Techirghiol
 • Peleți, brichete, butași, lemne Tecuci
 • Peleți, brichete, butași, lemne Teiuş
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ţicleni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Tismana
 • Peleți, brichete, butași, lemne Titu
 • Peleți, brichete, butași, lemne Topliţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Topoloveni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Turceni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Turnu Măgurele
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ulmeni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Ungheni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Uricani
 • Peleți, brichete, butași, lemne Urlaţi
 • Peleți, brichete, butași, lemne Urziceni
 • Peleți, brichete, butași, lemne Valea lui Mihai
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vălenii de Munte
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vânju Mare
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vaşcău
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vatra Dornei
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vicovu de Sus
 • Peleți, brichete, butași, lemne Victoria
 • Peleți, brichete, butași, lemne Videle
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vişeu de Sus
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vlăhiţa
 • Peleți, brichete, butași, lemne Vulcan
 • Peleți, brichete, butași, lemne Zărneşti
 • Peleți, brichete, butași, lemne Zimnicea
 • Peleți, brichete, butași, lemne Zlatna