Pentru zona

  Pat rabatabil ascuns în dulap, când, unde și de ce

  Vă confruntați cu o lipsă de spațiu în mediul vostru de locuit? Doriți copiilor propria lor cameră, dar apoi rămâneți fără a voastră? Cert este că nu sunteți singurul care s-a confruntat cu astfel de dileme. Oricât de mare ar fi apartamentul sau casa, întotdeauna se pare că ar fi nevoie de un pat suplimentar. Paturile care se ascund în dulap sunt cu siguranță o soluție excelentă în astfel de situații.
  Articol de specialitate 380
  pat rabatabil
  Avem 280 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  1. Când să vă decideți pentru un pat în dulap?

  În perioadă în care prețurile de închiriere cresc vertiginos sau cumpărarea unui apartament mai mare pare o misiune imposibilă, se caută opțiuni creative pentru multe lucruri, iar acesta este cu siguranță unul dintre ele. Un pat într-un dulap sau un pat de perete, așa cum îl numesc mulți, este o soluție ideală pentru apartamentele mici, unde fiecare centimetru pătrat este incredibil de important. Uneori, părinții se decid pentru acestui model de pat dublu pentru că vor să le ofere copiilor lor intimitate și, prin urmare, rămân fără dormitor. Din nou, aceasta poate fi, de asemenea, o idee grozavă pentru apartamentele înghesuite cu un dormitor, unde nu există loc pentru o cameră de zi și un dormitor separat. În ultimul timp, tot mai mulți producători optează pentru mobilier modular sau compozit tocmai din aceste motive - piese care sunt polivalente pentru că pot fi demontate și asamblate sau pot fi adăugate piese noi, după caz. Este un mobilier care are funcție zi și noapte.

   În apartamentele mici moderne, lipsa de spațiu este adesea rezolvată cu elemente de mobilier modulare sau ascunse
  În apartamentele mici moderne, lipsa de spațiu este adesea rezolvată cu elemente de mobilier modulare sau ascunse

  2. Unde să așezați dulapul cu pat ascuns?

  Dacă patul trebuie așezat în camera de zi sau în camera copiilor, dar dimensiunea sa completă este un obstacol pentru mișcarea zilnică, un pat în dulap este o soluție excelentă. Pentru a păstra intimitatea într-un spațiu restrâns, ceea ce înseamnă că oricine intră chiar de la ușă să nu vadă patul din living, un pat mobil este într-adevăr o soluție adecvată. În orice caz, un pat întins ocupă mult mai mult spațiu în sufragerie, care altfel ar putea fi folosit pentru socializare, joacă sau ceva similar.

   Un pat ascuns într-un dulap poate face parte dintr-o cameră de studiu
  Un pat ascuns într-un dulap poate face parte dintr-o cameră de studiu

  3. Pat în dulap - producție la comandă sau în serie?

  În țara noastră nu există astfel de modele de paturi produse în industria mobilei, adică sunt găsite de producători mai mici care au optat pentru produse nestandardizate. Din păcate, nu există suficientă cerere pentru astfel de alternative, așa că nu sunt produse în serie. Soluția pentru comandă este cu siguranță mult mai bună, deoarece puteți crea stilul perfect de mobilier în întregul apartament; dulapul este un camuflaj excelent, deoarece poate arăta ca un perete sau poate avea rafturi sau o masă consolă în loc de picioare. Sfaturile experților legate de apartamentele mai mici merg exact în această direcție - nu ar trebui să cumpărați lucruri menite locuințelor cu mai multe camere, pentru că nu se vor potrivi. Este mult mai bine, atât din punct de vedere practic, funcțional, cât și estetic și stilistic, să proiectați și să realizați la comandă exact acele piese de mobilier care vor servi cel mai bine scopului. Într-un astfel de concept, patul din dulap își poate găsi întotdeauna locul.

  Articol de specialitate 380
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Mobilă la comandă?

  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 280 executanți pentru domeniul Mobilă la comandă:

  Serviciu gratuit
  Căutăm local
  Fără comisioane