Pentru zona

  Piscine - tipuri și construcție

  Articolul a fost citit chiar de 590+ utilizatori
  Apropierea apei are un efect pozitiv asupra stării fizice și psihologice a fiecăruia dintre noi. Piscinele din zonele rezidențiale sunt întâlnite tot mai des pentru că sunt mai accesibile și pentru că oferă distracție tuturor simțurilor. Însă, orice satisfacție necesită un efort și cu siguranță luarea anumitor decizii. Dacă ați decis deja să construiți o piscină, vom încerca să vă ajutăm cu câteva sfaturi practice.
  Articol de specialitate 590
  piscina
  Avem 167 executanți pentru domeniul Piscina:

  1. Forma piscinei

  Piscinele pot avea forme complet diferite - de la clasic dreptunghiulară, la rotunde și ovale la complet neobișnuite, curbe sau în cascadă. Cele cu formă neregulată arată mai interesant, dar sunt și mai scumpe. Pe de altă parte, prețul depinde de dimensiuni - cele pentru înot au în general 7-14 m lungime și 3-5 m lățime. Totuși, dimensiunea lor depinde de spațiul disponibil și de banii pe care sunteți dispuși să-i cheltuiți. Al treilea factor important este scopul: cele pentru înot sunt în general mai lungi și mai înguste, în timp ce acelea pentru recreere sunt mai largi și mai mici. Adâncimea standard a piscinei este de aproximativ 1,5 m.

  constructie-piscina.jpg

  2. Piscine montate, din plastic

  Piscinele montate au o durată de viață mai scurtă, însă sunt mai acceptabile ca preț și accesibile. Aceste piscine din plastic se montează foarte repede și relativ ușor, din nou în funcție de dimensiune.

  piscina-constructii.jpg

  3. Piscine din poliester

  Piscinele din poliester sunt un tip care a fost cândva extrem de popular. Motivul a fost instalarea lor relativ ușoară. Și anume, piscinele din poliester pot fi livrate într-o singură bucată, în funcție de dimensiunile piscinei în sine, sau în cazul piscinelor mai mari, în mai multe părți. Instalarea presupune săparea unei gropi de dimensiuni adecvate și asigurarea spațiului pentru dispozitivele de filtrare cu echipamente suplimentare. După această procedură, piscina este instalată rapid. Piscina din poliester este realizata din materiale artificiale și poate fi de diverse forme și culori. Prețurile lor sunt accesibile, însă ceea ce a influențat popularitatea acestui tip de piscină în ultimii ani este materialul în sine. Se vorbește tot mai des despre proprietățile nocive ale poliesterului, iar diferite țări își stabilesc propriile legi, astfel încât acest tip de piscină nu este atât de prezent pe piață.

  4. Piscine din beton și cărămidă

  Piscina din beton a fost primul tip comercial care a ajuns pe piață. Este de cea mai înaltă calitate și cea mai durabilă și, prin urmare, cea mai scumpă. În plus, datorită naturii betonului ca material de construcție, este posibil de a realiza orice formă, totuși, trebuie să țineți cont de faptul că acest tip este și cel mai pretențios.

  5. Iazuri

  Dacă optați pentru o piscină naturală, de fapt alegeți un iaz în care puteți înota. Dacă piscina este naturală, atunci și forma ar trebui să fie organică. Cu alte cuvinte, o groapă este săpată și acoperită cu folie PVC pentru piscină. Când echipamentul piscinei este instalat, plantele pot fi plantate.

  Dacă decideți să construiți o piscină, ne puteți contacta la DaiBau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și furnizorii și producătorii cu care cooperăm și care vor răspunde la cererea dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

  Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

  piscina.jpg

  Articol de specialitate 590
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CăutațI executanțI buni pentru domeniul Piscina?

  Avem 167 executanți pentru domeniul Piscina:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  Avem 167 executanți pentru domeniul Piscina
  9.1
  0

  ORINOCO SRL


  9.5
  0

  PROMAR CONSTRUCT SRL


  9.4
  0

  MALDOM BUSSINES SRL


  8.8
  0

  ART NEW PISCINE SRL