Pentru zona

    10 piscine uimitoare

    Articolul a fost citit chiar de 752+ utilizatori
    Ce poate fi mai atrăgător vara decât o baie în piscină în briza după-amiezii? Deși fiecare piscină înseamnă înviorare și relaxare, cu alte cuvinte, distracție în toate sensurile, este foarte important cum este proiectată și cum se potrivește cu mediul înconjurător. Secretul atracției piscinei nu poate fi mai simplu: reprezintă un impuls de înviorare tentantă și răgaz de la tot ce ne înconjoară, astfel încât nu vă mai rămâne decât să săriți în apă.
    Articol de specialitate 752
    piscina
    Avem 173 executanți pentru domeniul Piscina:

    1. Piscină rotundă mărginită cu terrazzo

    Piscina, proiectată de arhitecții Kennedy și Nolan lângă o vilă din Melbourne, evocă deliberat asocieri comune - este rotundă, compactă, adâncă și întunecată. Este destinată folosirii pe tot parcursul anului - vara pentru înot, iar iarna pentru admirarea apei întunecate în care se reflectă aceleași motive rotunde, succesive de pe fațadă.

    piscina-rotunda.jpg

    piscina-terrazo.jpg
    Caroline House/Melbourne; Kennedy Nolan (kennedynolan.com.au), Foto: Derek Swalwell

    2. Reflectarea munților pe suprafața apei

    Imaginea arhetipală a unei vetre în jurul căreia se adună comunitatea - arhitecții biroului Enota au realizat-o ca un centru circular adânc cu un arzător în mijloc, pe care l-au tăiat prin volumul piscinei naturale din fața Hotelului Plesnik în Valea Logarska pitorească. Crestele munților se reflectă pe suprafața apei, iar vizitatorii se pot bucura de priveliștea frumoasă și de compania elementelor naturale ale apei și focului.

    piscina-refexii.jpg

    piscina-cu-reflexie.jpg
    Wellness Plesnik/Logarska dolina; Enota (www.enota.si), Foto: Miran Kambič

    3. O piscină din beton în mijlocul junglei

    Numeroase terase și grădini înconjoară această casă din Malinalco, Mexic, proiectată de MCXA Architects. Punctul culminant al frumuseții întregului ambient este spațiul din spatele casei, care conține o piscină din beton, un șemineu monolit din piatră și o structură din lemn cu pergolă, inspirată de piramida mayașă din apropiere, una dintre cele trei de acest fel din lume. 

    piscina-beton.jpg

    piscina-din-beton.jpg
    Mague House/Malinalco; Mauricio Ceballo X Architects (www.mcxa.group), Foto: Diego Padilla Magallanes

    4. Distracție lângă piscină pentru toată lumea 

    Grădina centrală a plajei Villa Sorrento este concepută ca un spațiu liniștitor și relaxant pentru retragere și relaxare, care reflectă esența verii la plajă lângă piscină. Viața în aer liber este destinată tuturor vârstelor. Trambulinele și săriturile sunt distractive pentru copii, în timp ce adulții se pot bucura de înot și de petrecerea lângă piscină.

    piscina-petrecere.jpg
    Casa Sorrento/Port Philip Bay; Padolfini architects (www.padolfini.com.au ), Foto: Rory Gardiner

    5. Piscina în iarbă

    Casa construită și acoperită în mare parte cu lemn, se caracterizează prin trăsăturile deschise scandinave și conexiunea cu natura. Casa, proiectată de arhitecții Modular, are o piscină în aer liber amplasată la cel mai jos nivel, cu iarbă. Partea clădirii de lângă piscină, unde sunt amplasate sălile de recreere, are acoperiș verde. În acest fel, natura pătrunde liber în spațiile de locuit interioare.

    piscina-langa-iarba.jpg

    piscina-iarba.jpg
    Casa scandinavă/Visoko; Modular arhitecți (www.modular.si), Foto: Miran Kambič

    6. Piscina infinită

    Arhitectul italian Lorenzo Guzzini a proiectat această vilă cu vedere la Lacul Como, Italia, cu o fațadă din piatră morenică și o piscină aparent infinită. „Piscina din vilă nu este doar un clișeu, are o funcție arhitecturală și simbolică care se îmbină vizual cu apa turcoaz albastru-verde a lacului”, a spus Guzzini.

    piscina-infinita.jpg

    piscina-infinita-dinspre-interior.jpg

    casa-cu-piscina-infinita.jpg
    Vila Molli/ Sala Comacina; Lorenzo Guzzini (www.lorenzoguzziniarchitecture), Foto: Giorgio Marafioti

    7. Înot cu vedere

    Vander Urbani Resort este un hotel modernist și perfecționist, situat în zona veche a Ljubljanei. A fost construit în interiorul a patru clădiri istorice adiacente. La ultimul etaj se află o gradină de iarnă cu o terasă deschisă și o piscină. Terasa din lemn oferă mult spațiu pentru plajă și relaxare, iar piscina oferă o priveliște minunată asupra Ljubljanei și a orașului de dincolo.

    piscina-cu-vedere.jpg

    piscina-vedere.jpg

    hotel-cu-piscina-cu-vedere.jpg
    Vander Urbani Resort/Ljubljana_Sadar+Vuga (www.sadarvuga.com)

    8. Piscina în grădină

    Casa din Lisabona, proiectată de arhitecții ComA, are o mică piscină în grădina din spatele casei. Alături se află o terasă asemănătoare din lemn „technowood”, iar intimitatea este asigurată în prezent sub forma unui gard viu la marginea parcelei.

    piscina-din-gradina.jpg

    piscina-in-gradina.jpg
    Casa Ventura Terra/Lisabon; ComA( www.coma.com.pt), Foto: Joao Morgado

    9. Reflexii de apă în atrium

    Ong & Ong Architects au renovat un vechi magazin Art Deco din Singapore. Atriumul casei este deschis pentru a servi drept luminator, în timp ce placarea din aluminiu de pe pereții atriumului ajută la reflectarea luminii naturale. În același timp, este asigurată ventilația circulară pentru răcirea naturală eficientă a interiorului. Pereții plini ai clădirii care sunt întorși spre atrium au fost înlocuiți cu pereți glisanți din sticlă, astfel încât piscina exterioară să poată fi separată, dar și combinată într-o unitate ambientală unică.

    piscina-atrium.jpg

    piscina-atrium-iluminat.jpg
    55 Blair Road/Singapur_Ong&Ong (www.ong-ong.com)

    10. Sunetul liniștitor al unei cascade

    Arhitecții israelieni Blatman-Cohen au renovat și au extins o casă existentă construită în anii 1990. Casei i-a fost adăugat un subsol cu ​​vedere spre atrium, care lasă lumina naturală să intre în camere și servește drept loc de relaxare în aer liber. O piscină cu două cascade este amplasată în atrium pentru a suprima zgomotul urban.

    piscina-cascada.jpg

    piscina-cu-cascada.jpg
    Reședință în Tel Aviv; Blatman-Cohen Architecture Design (www.blatman-cohen.com), Foto: Amit Giron

    Dacă vă decideți pentru o piscină similară cu acestea sau una complet diferită, ne puteți contacta și la Daibau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, precum și executanții și producătorii cu care cooperăm și care vor răspunde la cererea dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

    Puteți vizualiza informații despre preț în calculatorul nostru.

    Articol de specialitate 752
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Piscina?

    Avem 173 executanți pentru domeniul Piscina:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 173 executanți pentru domeniul Piscina
    8.9
    0

    REVE TEHNOLOGIE SRL


    8.9
    0

    HIDROSTYLE SRL

    1
    8.9
    1

    SG CONSTRUCTION HOUSE S.R.L.


    8.9
    0

    SC DIGART CONSTECH SRL