Pentru zona

  10 piscine incredibil de frumoase

  Articolul a fost citit chiar de 999+ utilizatori
  În ultimii ani, se pare că fiecare vară devine mai caldă decât precedenta, așa că tot mai mulți oameni caută soluții de a se împrospăta și evita căldura „infernală”. Una dintre cele mai populare opțiuni este cu siguranță piscina, care, pe lângă răcorire, oferă și divertisment pentru copii și adulți și posibilitatea de a se angaja în activități sportive. Am găsit pentru voi 10 piscine incredibil de frumoase și suntem siguri că acestea nu se vor demoda niciodată. Poate că printre ele o veți găsi pe cea ideală pentru curtea voastră.
  Articol de specialitate 999
  piscina

  Piscina infinită

  Unele tendințe nu se demodează niciodată, iar una dintre ele este așa-numita piscină infinită. Acestea sunt piscine care se termină chiar pe marginea unui deal sau a unei stânci, așa că pare că apa se revarsă peste margine, adică de parcă aceasta nu ar exista. Aceste piscine infinite sunt deosebit de populare și atractive dacă sunt chiar lângă malul mării, deoarece de la distanță dă impresia că suprafața nesfârșită a mării se contopește cu apa din piscină și invers - că piscina se varsă în mare, creând un sentiment de infinit, de unde și numele.

  piscina-infinita.jpg

  casa-cu-piscina-infinita.jpg

  Piscină pentru înot

  Oamenii decid să construiască sau să monteze o piscină pentru că vor să se împrospăteze vara în apă plăcută, alții din cauza copiilor, iar pentru alții, înotul este o activitate fizică centrală pe care o practică de mai multe ori pe săptămână. Dacă sunteți o persoană care iubește înotul și își poate permite propriul confort, atunci această alegere este perfectă pentru dumneavoastră. Este o construcție îngustă și lungă, de fapt o formă dreptunghiulară, care permite înotul de înaltă calitate pe lungimi conform standardelor sportive, chiar dacă suprafața și cantitatea de apă sunt mai mici decât în ​​piscinele sportive.

  casa-cu-piscina-pt-inot.jpg

   (sursa: masaznibazeni.si)
  (sursa: masaznibazeni.si)

  Piscine iluminate

  Contrar părerii multora, piscinele iluminate nu sunt doar o atracție pentru petrecerile de seara. Iluminatul de noapte este atractiv și decorativ și aduce o notă de romantism spațiului, dar este și funcțional, deoarece permite îmbăierea în siguranță și distracția atât în orele de seară, cât și noaptea târziu, când mulți nu îndrăznesc să intre în apă. Iluminatul influențează nu doar piscina în sine, ci și mediul înconjurător și atmosfera în general, fie pe terasă, fie în grădină. Împreună cu iluminatul exterior, luminile din piscină creează o scenă frumoasă, aproape mistică.

  piscina-cu-iluminat.jpg

  Sfaturi de specialitate de la REVE TEHNOLOGIE SRL

  Care perioadă a anului este cea mai bună pentru planificarea piscinei?

  Cea mai bună perioadă pentru demararea unui proiect ce privește execuția unei piscine este toamna. Astfel se asigură timpul necesar pentru execuția corectă a unui proiect cu durată lungă de viață.
  Sunt mai multe elemente ce trebuie luate în considerare atunci când planificăm o piscină:
       - volumul de pământ dislocat care este refolosit pe proprietatea beneficiarului;
       - anumite tipuri de piscine sunt construite din beton. O structură de beton se usucă și se stabilizează structural în timp;
       - construcția unei piscine îngropate presupune și lucrări de amenajare a spațiilor adiacente, iar stabilizarea solului necesită de asemenea timp

  Care este locul ideal de construire a unei piscine în curte?

  Când alegeti locul de amplasare al piscinei ar trebui să aveți în vedere:

       - zonele de vânt,

       - poziționarea piscinei departe de zonele de vegetație ce își pierd din flori, fructe sau frunze pe perioada anului,

       - poziționarea piscinei departe de zona de trafic intens stradal,

       - spațiul unde se va amplasa spatiul tehnic pentru echipamentele de filtrare și tratare ale piscinei, zonele de odihnă ale vecinilor (dormitoare), etc.

  În cazul anumitor situații din cele enumerate mai sus, există și soluții care să rezolve problemele. De exemplu, în situatia unui praf excesiv, se pot achiziționa și instala diverse tipuri de acoperiri (tip seră, prelate automate care se derulează automat pe suprafața apei, etc)

  Ce tip de piscine recomandați clienților cel mai des?

  Alegerile le facem întotdeauna împreună cu clienții noștri, pentru că fiecare proiect este unicat și are de fiecare dată anumite particularități. Dar, dacă pot face o recomandare asupra tipului de piscină, recomand: piscina din polipropilenă, piscina din cofraje Isoblok sau panouri metalice cu finisaj PVC (liner), sau piscinele clasice din beton placate cu mozaic din sticlă sau ceramică.

  Bogdan Precup, REVE TEHNOLOGIE SRL

  Piscine cu nisip

  Piscinele cu nisip sunt o noutate relativă pe piață. Vorbim de piscine al căror strat de suprafață este format din nisip compactat, așa că redă impresia că este de fapt o formațiune naturală, asemănătoare malului mării, deși nu trebuie confundate cu alte tipuri precum cele naturale sau, așa-zise, bio-piscine. Piscinele cu nisip sunt mai mult o experiență și atracție vizuală, decât o structură naturală, care își propune doar să facă întregul loc să arate exotic și luxos.

  La acest tip de construcție a piscinei, ultimul strat final este „acoperit” cu nisip, astfel încât să fie vizibil pe toate suprafețele interioare și să arate ca o groapă naturală de nisip, deși de fapt este doar o simulare tehnologică. O astfel de piscină necesită totuși toată tehnologia piscinei, de la filtre până la clorinarea obișnuită, iar din cauza suprafeței aspre, acestea sunt mai solicitante de curățat decât piscinele obișnuite cu folie.

  (sursa: bazeni.com)
  piscina-nisip.jpg
  (sursa: bazeni.com)

  Piscine cu platformă din lemn

  Un element necesar al oricărei piscine este platforma din jurul acesteia, deoarece vă permite să vă deplasați, să vă așezați sau să vă întindeți pe șezlonguri. Platformele din lemn, care, spre deosebire de cele din piatră sau beton, nu se încălzesc excesiv vara și, în același timp, apar vizual foarte estetice și complete și îmbogățesc întregul imobil, sunt în modă, datorită senzației plăcute pe care o redau. Combinarea acestei zone cu altele din jurul casei, precum terase, balcoane, o verandă sau chiar o fațadă parțială sau integrală din lemn, asigură compatibilitatea și armonia întregului concept de design.

  piscina-cu-platforma-din-lemn.jpg

  Piscine naturale

  Datorită conștientizării tot mai mari privind necesitatea protejării mediului natural, tot mai mulți oameni optează pentru așa-zisele piscine naturale sau bio. Acestea sunt piscine care funcționează pe principiul apelor naturale și sunt curățate în mod natural. Din acest motiv, la fundul lor se află un biotop bogat și divers, care preia rolul de filtre artificiale și clor și așa purifică apa. Piscinele naturale îndeplinesc criteriile chiar și ale celor mai pretențioși clienți care își doresc o piscină ecologică care să se încadreze perfect în mediul înconjurător. 

  (sursa: ellicar.co.uk)
  piscina-natura.jpg
  (sursa: loral.si)

  Un clasic etern

  De ce să complicați lucrurile dacă nu trebuie - piscinele clasice sunt întotdeauna o alegere bună, sunt potrivite pentru fiecare curte și răspund celor mai diverse nevoi. Puteți înota, sări sau pur și simplu pluti, sunt grozave și pentru a vă distra în grădină. Piscinele clasice sunt simple, de formă pătrată, iar dimensiunea este ajustată la condițiile naturale și dimensiunile parcelei. Înconjurate de verdeață, sunt perfecte pentru răcorirea vara și sunt, de asemenea, la prețuri accesibile.

  piscina-clasica.jpg

  Iazuri pentru înot

  Iazurile în care puteți înota sunt din ce în ce mai populare în ultimii ani. Sunt un tip de piscină complet naturală cu un biotop natural, acvatic. Aceasta înseamnă că pe fundul și pereții piscinei sunt plantate cu plante acvatice care filtrează apa în mod natural. Înotul într-un astfel de mediu este ca înotul într-un lac sau râu natural și este cel mai potrivit pentru persoanele cu probleme de piele, deoarece nu există clor. Marele avantaj al unor astfel de piscine este că nu au nevoie de pereți din beton, ci doar de teren compactat într-un anumit mod.

  Singurul dezavantaj a unor astfel de piscine este întreținerea ceva mai complexă care necesită îngrijirea plantelor care trăiesc în piscină și, de asemenea, se poate întâmpla ca din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau bio-chimice, plantele să înceapă să se ofilească, ceea ce perturbă echilibrul întregului iaz.

   (sursa: theswimmingpondcompany.co.uk)
  (sursa: theswimmingpondcompany.co.uk)
  piscina-in-forma-de-iaz.jpg

  (sursa: ellicar.co.uk)

  Piscine la nivelul solului

  Piscinele la nivelul solului diferă de cele preaplin prin definiția marginii structurii. În cazul sistemelor de preaplin, canalul din jurul marginii piscinei este proiectat astfel încât apa să se reverse peste aceasta, pe când în cazul piscinei la nivelul solului, marginea este de fapt la nivel cu suprafața platformei sau terasei care o înconjoară, iar canalul este, de asemenea, în același plan. Aceste piscine sunt deosebit de elegante, deoarece granița dintre terasă sau împrejurimi și piscină este inobservabilă.

  piscina-la-nivelul-solului.jpg

  Piscina cu jacuzzi

  În sfârșit, încă una dintre cele mai luxoase soluții - o piscină cu jacuzzi. Un jacuzzi sau o baie fierbinte este foarte plăcută în trecerea anotimpurilor când temperaturile pot fi mai scăzute; vă poate încălzi sau relaxa, iar după activități sportive chiar contribuie la o regenerare mai rapida a mușchilor. Având în vedere că veți investi deja mulți bani în piscină, instalarea caracteristicilor de jacuzzi vă va costa mai puțin decât construirea unei căzi cu jacuzzi. De fapt, astfel veți rezolva două lucruri deodată – veți avea o piscină pentru răcorire în cele mai călduroase zile, iar când devine mai frig, nu va trebui să renunțați la plăcerea voastră preferată.

  piscina-jacuzzi.jpg

  Articol de specialitate 999
  Autorul: Revista Daibau

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL PISCINA?

 • Piscina Bucureşti
 • Piscina Cluj-Napoca
 • Piscina Constanţa
 • Piscina Dumbrăveni
 • Piscina Iaşi
 • Piscina Timişoara
 • Piscina Alba Iulia
 • Piscina Arad
 • Piscina Bacău
 • Piscina Baia Mare
 • Piscina Bârlad
 • Piscina Bistriţa
 • Piscina Botoşani
 • Piscina Brăila
 • Piscina Braşov
 • Piscina Buzău
 • Piscina Călăraşi
 • Piscina Craiova
 • Piscina Deva
 • Piscina Drobeta-Turnu Severin
 • Piscina Focşani
 • Piscina Galaţi
 • Piscina Giurgiu
 • Piscina Hunedoara
 • Piscina Mediaş
 • Piscina Oradea
 • Piscina Piatra-Neamţ
 • Piscina Piteşti
 • Piscina Ploieşti
 • Piscina Râmnicu Vâlcea
 • Piscina Reşiţa
 • Piscina Roman
 • Piscina Satu Mare
 • Piscina Sfântu Gheorghe
 • Piscina Sibiu
 • Piscina Slatina
 • Piscina Slobozia
 • Piscina Suceava
 • Piscina Târgovişte
 • Piscina Târgu Jiu
 • Piscina Târgu Mureş
 • Piscina Tulcea
 • Piscina Turda
 • Piscina Vaslui
 • Piscina Zalău
 • Piscina Abrud
 • Piscina Adjud
 • Piscina Agnita
 • Piscina Aiud
 • Piscina Aleşd
 • Piscina Alexandria
 • Piscina Amara
 • Piscina Anina
 • Piscina Aninoasa
 • Piscina Ardud
 • Piscina Avrig
 • Piscina Azuga
 • Piscina Babadag
 • Piscina Baia de Aramă
 • Piscina Baia de Arieş
 • Piscina Baia Sprie
 • Piscina Băile Govora
 • Piscina Băile Herculane
 • Piscina Băile Olăneşti
 • Piscina Băile Tuşnad
 • Piscina Băileşti
 • Piscina Bălan
 • Piscina Bălceşti
 • Piscina Balş
 • Piscina Băneasa
 • Piscina Baraolt
 • Piscina Bechet
 • Piscina Beclean
 • Piscina Beiuş
 • Piscina Berbeşti
 • Piscina Bereşti
 • Piscina Bicaz
 • Piscina Blaj
 • Piscina Bocşa
 • Piscina Boldeşti-Scăeni
 • Piscina Bolintin-Vale
 • Piscina Borşa
 • Piscina Borsec
 • Piscina Brad
 • Piscina Bran
 • Piscina Breaza
 • Piscina Brezoi
 • Piscina Broşteni
 • Piscina Bucecea
 • Piscina Budeşti
 • Piscina Buhuşi
 • Piscina Bumbeşti-Jiu
 • Piscina Buşteni
 • Piscina Buziaş
 • Piscina Cajvana
 • Piscina Calafat
 • Piscina Călan
 • Piscina Călimăneşti
 • Piscina Câmpeni
 • Piscina Câmpia Turzii
 • Piscina Câmpina
 • Piscina Câmpulung
 • Piscina Câmpulung Moldovenesc
 • Piscina Caracal
 • Piscina Caransebeş
 • Piscina Carei
 • Piscina Cavnic
 • Piscina Căzăneşti
 • Piscina Cehu Silvaniei
 • Piscina Cernavodă
 • Piscina Chişineu-Criş
 • Piscina Ciacova
 • Piscina Cisnădie
 • Piscina Codlea
 • Piscina Comăneşti
 • Piscina Comarnic
 • Piscina Copşa Mică
 • Piscina Corabia
 • Piscina Costeşti
 • Piscina Covasna
 • Piscina Cristuru Secuiesc
 • Piscina Cugir
 • Piscina Curtea de Argeş
 • Piscina Curtici
 • Piscina Dăbuleni
 • Piscina Darabani
 • Piscina Dărmăneşti
 • Piscina Dej
 • Piscina Deta
 • Piscina Dolhasca
 • Piscina Dorohoi
 • Piscina Drăgăneşti
 • Piscina Drăgăneşti-Olt
 • Piscina Drăgăşani
 • Piscina Dragomireşti
 • Piscina Eforie
 • Piscina Făgăraş
 • Piscina Făget
 • Piscina Fălticeni
 • Piscina Făurei
 • Piscina Feteşti
 • Piscina Fieni
 • Piscina Fierbinţi-Târg
 • Piscina Filiaşi
 • Piscina Flămânzi
 • Piscina Frasin
 • Piscina Fundulea
 • Piscina Găeşti
 • Piscina Gătaia
 • Piscina Geoagiu
 • Piscina Gheorgheni
 • Piscina Gherla
 • Piscina Ghimbav
 • Piscina Gura Humorului
 • Piscina Hârlău
 • Piscina Hârşova
 • Piscina Haţeg
 • Piscina Horezu
 • Piscina Huedin
 • Piscina Huşi
 • Piscina Ianca
 • Piscina Iernut
 • Piscina Ineu
 • Piscina Însurăţei
 • Piscina Întorsura Buzăului
 • Piscina Isaccea
 • Piscina Jibou
 • Piscina Lehliu-Gară
 • Piscina Lipova
 • Piscina Liteni
 • Piscina Livada
 • Piscina Luduş
 • Piscina Lugoj
 • Piscina Lupeni
 • Piscina Mangalia
 • Piscina Mărăşeşti
 • Piscina Marghita
 • Piscina Medgidia
 • Piscina Miercurea Nirajului
 • Piscina Miercurea Sibiului
 • Piscina Miercurea-Ciuc
 • Piscina Mihăileşti
 • Piscina Milişăuţi
 • Piscina Mioveni
 • Piscina Mizil
 • Piscina Moineşti
 • Piscina Moldova Nouă
 • Piscina Moreni
 • Piscina Motru
 • Piscina Murfatlar
 • Piscina Murgeni
 • Piscina Nădlac
 • Piscina Năsăud
 • Piscina Năvodari
 • Piscina Negreşti
 • Piscina Negreşti-Oaş
 • Piscina Negru Vodă
 • Piscina Nehoiu
 • Piscina Novaci
 • Piscina Nucet
 • Piscina Ocna Mureş
 • Piscina Ocna Sibiului
 • Piscina Ocnele Mari
 • Piscina Odobeşti
 • Piscina Odorheiu Secuiesc
 • Piscina Olteniţa
 • Piscina Oneşti
 • Piscina Orăştie
 • Piscina Oraviţa
 • Piscina Orşova
 • Piscina Oţelu Roşu
 • Piscina Ovidiu
 • Piscina Panciu
 • Piscina Pâncota
 • Piscina Paşcani
 • Piscina Pătârlagele
 • Piscina Pecica
 • Piscina Petrila
 • Piscina Petroşani
 • Piscina Piatra-Olt
 • Piscina Plopeni
 • Piscina Podu Iloaiei
 • Piscina Pogoanele
 • Piscina Potcoava
 • Piscina Predeal
 • Piscina Pucioasa
 • Piscina Răcari
 • Piscina Rădăuţi
 • Piscina Râmnicu Sărat
 • Piscina Râşnov
 • Piscina Recaş
 • Piscina Reghin
 • Piscina Roşiori de Vede
 • Piscina Rovinari
 • Piscina Roznov
 • Piscina Rupea
 • Piscina Săcele
 • Piscina Săcueni
 • Piscina Salcea
 • Piscina Sălişte
 • Piscina Săliştea de Sus
 • Piscina Salonta
 • Piscina Sângeorgiu de Pădure
 • Piscina Sângeorz-Băi
 • Piscina Sânnicolau Mare
 • Piscina Sântana
 • Piscina Sărmaşu
 • Piscina Săveni
 • Piscina Scorniceşti
 • Piscina Sebeş
 • Piscina Sebiş
 • Piscina Segarcea
 • Piscina Seini
 • Piscina Sighetu Marmaţiei
 • Piscina Sighişoara
 • Piscina Simeria
 • Piscina Şimleu Silvaniei
 • Piscina Sinaia
 • Piscina Siret
 • Piscina Slănic
 • Piscina Slănic-Moldova
 • Piscina Solca
 • Piscina Şomcuta Mare
 • Piscina Sovata
 • Piscina Ştefăneşti
 • Piscina Ştefăneşti
 • Piscina Ştei
 • Piscina Strehaia
 • Piscina Sulina
 • Piscina Tălmaciu
 • Piscina Ţăndărei
 • Piscina Târgu Bujor
 • Piscina Târgu Cărbuneşti
 • Piscina Târgu Frumos
 • Piscina Târgu Lăpuş
 • Piscina Târgu Neamţ
 • Piscina Târgu Ocna
 • Piscina Târgu Secuiesc
 • Piscina Târnăveni
 • Piscina Tăşnad
 • Piscina Tăuţii-Măgherăuş
 • Piscina Techirghiol
 • Piscina Tecuci
 • Piscina Teiuş
 • Piscina Ţicleni
 • Piscina Tismana
 • Piscina Titu
 • Piscina Topliţa
 • Piscina Topoloveni
 • Piscina Turceni
 • Piscina Turnu Măgurele
 • Piscina Ulmeni
 • Piscina Ungheni
 • Piscina Uricani
 • Piscina Urlaţi
 • Piscina Urziceni
 • Piscina Valea lui Mihai
 • Piscina Vălenii de Munte
 • Piscina Vânju Mare
 • Piscina Vaşcău
 • Piscina Vatra Dornei
 • Piscina Vicovu de Sus
 • Piscina Victoria
 • Piscina Videle
 • Piscina Vişeu de Sus
 • Piscina Vlăhiţa
 • Piscina Vulcan
 • Piscina Zărneşti
 • Piscina Zimnicea
 • Piscina Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4000

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate