Pentru zona

    Balustradele din inox

    Articolul a fost citit chiar de 922+ utilizatori
    Balustradele din inox au un aspect modern și, de aceea, sunt tot mai folosite în locuințe. Acestea sunt și foarte rezistente, fiind fabricate din material inoxidabil, ceea ce înseamnă că nu necesită o mentenanță deosebită și că au o durată de viață lungă. Din aceste motive, balustradele din inox sunt o bună investiție pentru casa dumneavoastră.
    Articol de specialitate 922
    1
    Avem 165 executanți pentru domeniul Balustrade inox:

    1. INOXUL CA MATERIAL

    Inoxul este oțel inoxidabil, un aliaj care are ca bază fierul, ceea ce înseamnă că are un conținut de fier de peste 50%. Cuvântul ”inoxidabil” înseamnă că în cazul contactului prelungit cu apa sau cu aerul umed, acest material nu reacționează cu apa și nu ruginește. Această rezistență la coroziune se datorează mai ales folosirii cromului ca și element component al aliajului, cromul creând la suprafață un strat de oxid protector.

     

    2.png

     

    Pentru că oțelul inoxidabil este ușor de întreținut, acesta este un material binevenit în locuințe. Între caracteristicile principale ale oțelurilor inoxidabile enumerăm: rezistența la coroziune, aspectul vizual plăcut, rezistența la căldură, posibilitatea de a recicla materialul în totalitate, prelucrarea ușoară ș.a.. Deși, în principiu, toate oțelurile inoxidabile sunt rezistente la factorii externi, trebuie să alegem cu atenție tipul oțelului, în funcție de condițiile de mediu și de alte condiții exterioare.

    Sfaturi de specialitate de la DIVEROLI INDUSTRIAL SRL

    Cu ce produse din inox vă adresați pieței dumneavoastră țintă?

    Mă numesc Bortolini Alexandru, sunt reprezentantul firmei Diveroli Industrial SRL din Ploiesti și obiectul principal de activitate al firmei îl reprezintă balustradele din inox având diverse modele în funcție de dorința clienților și de forma scărilor, balcoanelor sau teraselor unde urmează să fie montate .

    Care sunt avantajele inoxului în comparație cu alte materiale utilizate pentru realizarea de balustrade și scări?

    Inoxul folosit de noi este marca Aisi304 și se poate monta atât la interior cât și la exterior. Avantajele inoxului sunt: rezistență, aspect estetic plăcut, întreținere facilă, durabilitate.

    Cum vedeți evoluția pieței în domeniul dumneavoastră de activitate?

    Piața balustradelor din inox este în continuă dezvoltare, datorită avantajelor enumerate mai sus. Firma noastră are o experiență de peste 20 de ani pe piața balustradelor din inox. Considerăm că o colaborare cu firma noastră aduce cu sine următoarele avantaje: calitatea lucrării, viteza de execuție, investiție sigură.

    Ing.Alexandru Bortolini, DIVEROLI INDUSTRIAL SRL

    2. UTILIZAREA ȘI TIPURILE BALUSTRADELOR DIN INOX

    Odată cu dezvoltarea construcțiilor moderne, s-a dezvoltat și tehnica de fabricare a balustradelor din inox. Acestea pot avea diferite forme, în funcție de forma scărilor, a balcoanelor etc.. Astfel, balustradele pot fi drepte, în forma literei L, în forma literei U, semicirculare sau circulare. Pe lângă acestea, și domeniile de utilizare ale balustradelor din inox s-au extins, aceasta mai ales datorită faptului că materialul din care sunt fabricate este inoxidabil.

    Balustradele din inox se pot folosi pentru scările interioare și exterioare ale casei, ca și pentru balcoane și terase. După cum am mai menționat, datorită faptului că sunt rezistente la contactul cu apa și cu aerul umed, balustradele din inox sunt adecvate și practice pentru orice tip de spații, indiferent de condițiile de mediu.

     

    Articol de specialitate 922
    Autorul: Daibau.ro

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Balustrade inox?

    Avem 165 executanți pentru domeniul Balustrade inox:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 165 executanți pentru domeniul Balustrade inox
    8.9
    0

    BERZAVA CONSTRUCT S.R.L.


    9.4
    0

    NEW METAL DESIGN SRL


    8.9
    0

    METALKALL S.R.L.


    8.9
    0

    DECOR INOX SRL