Pentru zona

    Protecția naturii - utilizarea produselor de curățenie ecologice

    O parte importantă a experienței de a trăi în propria casă, fie că este casă sau apartament, este abilitatea de a menține gospodăria curată și ordonată, astfel încât să vă puteți bucura cu adevărat de ea. Curățarea și spălatul poate să nu sunt prea distractive, dar mobila curată, mobilierul, obiectele personale și orice altceva de care sunteți înconjurați, au un impact mare asupra stării dumneavoastre. Indiferent dacă faceți totul singuri sau aveți parte de ajutor, produsele de curățenie eficiente, sănătoase și ecologice sunt cele mai bune prietene ale dumneavoastră și vă deschid calea spre sănătatea dumneavoastră.
    Articol de specialitate 412
    produse de curatenie
    Avem 253 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    1. Produse ecologice sau produse convenționale de curățenie?

    Poate că sunteți dintre cei care se țin de soluțiile lor vechi și dovedite și sunteți reticenți în a le schimba, sau pur și simplu acestea sunt accesibile și întotdeauna ușor disponibile. Totuși, multe produse obișnuite de curățare și întreținere pentru uz casnic, deși accesibile și versatile pe piață și în ciuda faptului că sunteți foarte mulțumiți de performanța lor, nu sunt deloc bune pentru dumneavoastră, casă sau mediu. Tot mai mulți oameni, dar și animalele lor de companie, suferă de alergii, infecții respiratorii și boli. Detergenții naturali, non-toxici, sunt o alternativă excelentă la produsele și mărcile cunoscute și oferă o abordare ecologică pentru curățarea casei voastre.

    2. Produse ecologice de curățenie – cele mai mari avantaje ale produselor de curățenie ecologice

    2.1. Detergenții organici nu conțin substanțe chimice nocive

    Unele dintre principalele dezavantaje ale produselor de curățenie convenționale sunt numeroasele grupuri de substanțe chimice nocive pe care le conțin, cum ar fi amoniacul, ftalații, clorul, nonoxinol și multe altele. Când utilizați aceste tipuri de agenți de curățare, aceste substanțe chimice rămân pe suprafețe și în aer, sub formă de vapori. Deși ingredientele sunt considerate sigure din punct de vedere legal, există un risc pe termen lung din cauza lipsei de informații, precum și a neclarității în etichetarea conținutului produselor individuale. Datorită acestor elemente și compuși chimici nocivi, tot mai mulți dintre noi se confruntă cu probleme precum iritațiile pielii și reacții alergice și chiar șocuri alergice. În schimb, produsele ecologice conțin multe ingrediente naturale, cum ar fi acizii lactici și citrici și enzime care sunt mult mai blânde și mai puțin iritante.

    2.2. Produsele de curățenie naturale sunt prietenoase cu mediul

    Oamenii devin tot mai conștienți și sunt din ce în ce mai mulți susținători ai respectării naturii și conservării resurselor acesteia, străduindu-se să reducă cât mai mult toate tipurile de poluare, pentru ca să ne bucurăm de frumusețile care ne înconjoară și în viitor. Unul dintre beneficiile produselor de curățare naturale, cum ar fi bicarbonatul de sodiu, sucul de lămâie și oțetul este faptul că sunt mult mai ecologice decât produsele de curățare convenționale cumpărate din magazin. Din păcate, multe substanțe chimice din produsele de curățare mai puternice ajung în apă și sol, punând în pericol ecosistemele fragile și perturbând echilibrul natural. Produsele prietenoase cu mediul sunt biodegradabile și nu au un impact nociv asupra mediului, ceea ce este o soluție excelentă - pentru a ne menține casele curate și pentru a ne păstra conștiința curată.

    2.3. Produsele de curățenie ecologice sunt eficiente

    Există puține dovezi verificate oficial care să sugereze că ingredientele antibacteriene ale săpunului sunt mai eficiente decât săpunurile naturale. De fapt, nu numai că produsele bio sunt mult mai bune pentru persoanele care suferă de alergii și boli respiratorii, dar nici nu distrug bacteriile „sănătoase” de pe pielea noastră, care sunt necesare pentru protecția naturală – exact ceea ce fac produsele chimice. Însă, pe de altă parte, există dovezi ample că produsele antibacteriene pentru curățenie stimulează de fapt rezistența bacteriilor la antibiotice.

    2.4. Produsele de curățenie ecologice nu deteriorează mobila sau îmbrăcămintea și economisesc bani

    Prețurile produselor organice pot varia în funcție de locul în care le cumpărați; produsele de curățenie non-toxice și ecologice sunt disponibile în magazinele online specializate, precum și în multe magazine obișnuite, de pe străzi, iar unele le puteți face chiar și din ingrediente care sunt, de asemenea, ușor disponibile chiar și în piețele agroalimentare. Pe lângă beneficiile pentru mediu și sănătate, există și alte beneficii pe termen lung privind utilizarea produselor de curățenie ecologice. Cu alternative naturale la detergenții chimici abrazivi, puteți evita deteriorarea excesivă a suprafețelor de mobilier și a îmbrăcămintei și, eventual, puteți prelungi durata de viață a acestora.

    Articol de specialitate 412
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firmă de curățenie?

    Avem 253 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    SERVICIU GRATUIT
    CĂUTĂM LOCAL
    FĂRĂ COMISIOANE
    Avem 253 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie
    9.6
    0

    XTREME AQUA JET SRL


    8.9
    0

    LA CAPARICA COSTA SRL


    9.4
    0

    OVAL CLEANING S.R.L.


    9
    0

    AMETHALIM INTERNATIONAL S.R.L.