Pentru zona

    Firme de curățenie și întreținere

    Articolul a fost citit chiar de 583+ utilizatori
    Curățarea casei pentru unii este distracție, iar pentru alții un chin teribil. Experiența privind curățarea, ca orice altceva, este o chestiune complet individuală. Faptul că ne place sau nu, precum și alte obiceiuri și atitudini de viață, își au rădăcinile în familie și copilărie. În orice caz, adevărul este că, din cauza ritmului de viață în prezent, puțini dintre noi au timp să o facă singuri.
    Articol de specialitate 583
    firma de curatanie
    Avem 260 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    1. Curățenie în apartament și casă

    Toată lumea preferă să se întoarcă într-o casă curată și ordonată, deși, din păcate, puțini oameni au posibilitatea de a menține curățenia în mod regulat și uniform din cauza muncii. O nouă eră și noile tendințe au făcut din agențiile și serviciile de curățenie și întreținere să devină o nevoie constantă.

    Angajarea unei firme de curățenie este foarte practică
    Angajarea unei firme de curățenie este foarte practică

    2. Încredere și daune

    Alegerea unei agenții sau a unei firme de curățenie și întreținere nu poate fi deloc o decizie ușoară sau rapidă, deoarece decidem să lăsăm în casă un complet străin. Mai mult, nu este vorba doar de acces, ci și de accesibilitate și de ceea ce este considerat foarte personal și intim. Dilema pe care o întâlniți pentru prima dată este legată de încrederea în persoana care va curăța și va intra în contact cu bunurile voastre. Tot ceea ce este permis sau nu să se atingă, ceea ce se va întâmpla în caz de deteriorare sau distrugere a obiectelor deosebit de valoroase și altele similare, ar trebui să fie enumerate și definite la încheierea contractului înainte de începerea colaborării.

    Sfaturi de specialitate de la TRANSILVANIA SERVICII CLĂDIRI S.R.L.

    Ce servicii oferiți clienților? 

    Fondată în anul 2005 TRANSILVANIA SERVICII CLĂDIRI S.R.L. este o companie de facility & property management. Clienții noștri sunt companiile din industria automotive, retail, medicală și farmaceutică cărora le oferim servicii complete de curățenie. Oferim servicii de curățenie înainte și după constructor, înainte și după evenimente, curățenie spații exterioare, curățenie industrială. Clienților oferim și spălare covoare, mochete, spălare geamuri, fațade clădiri, spălat și aspirat tubulaturi industriale pe exterior la înălțime, decalcifiat și dezinfectat grupuri sanitare, degresat bucătării restaurante și cantine, spălat pavaje și curți exterioare.

    Din anul 2012 oferim servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, pentru persoane fizice și companii. Avem personal calificat și echipamente pentru recondiționarea padoselilor de marmură, travertin, terazzo, lemn masiv etc

    Marius Lucaci, TRANSILVANIA SERVICII CLĂDIRI S.R.L.

    3. Alegerea agenților de curățare

    Agenții de curățare pot fi un subiect sensibil. Unii oameni folosesc doar mijloace biologice și ecologice, considerându-le cel mai bun compromis între calitate și protecția mediului. Sunt cei care se consideră că bicarbonatul de sodiu, oțetul și lămâia sunt tot ceea ce este nevoie. În orice caz, este necesar să vă înțelegeți cu persoana care va curăța despre ce și cu ce va curăța. De asemenea, dacă se va face curățenie cu produsele voastre sau ale firmei.

     Agențiile oferă un serviciu complet de curățenie și întreținere
    Agențiile oferă un serviciu complet de curățenie și întreținere

    4. Permis și interzis

    În contract trebuie să indicați exact și precis la ce permiteți accesul și ce așteptați de la acea persoană. Sunt doar suprafețe exterioare, podele, rafturi? Interiorul dulapurilor și șifonierelor? Este curățare generală sau o întreținere a suprafețelor?

    5. Prețuri

    Prețul curățeniei și întreținerii depinde de oraș, locație și tip de curățenie - manuală sau mecanizată. O oră de curățenie începe de la aproximativ 8 lei/h, cu o durată minimă de lucru de 2 ore. Deci, fiecare vizită va costa cel puțin 20 lei. Prețurile curățeniei generale sunt mai mari și depind în primul rând de zonă, de numărul de geamuri pentru spălat și de starea generală a gospodăriei. Curățenia generală a unei case este mai scumpă și începe de la 600 lei. Prețul indicativ pentru curățenia zilnică a spațiilor de birouri (1200 m2/lucrător) este de 5 lei/m2.

    Articol de specialitate 583
    Autorul: Revista Daibau

    Cum v-au fost de folos aceste informații?


    Idei de amenajare a casei

    O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

    CăutațI executanțI buni pentru domeniul Firmă de curățenie?

    Avem 260 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie:

    Serviciu gratuit
    CĂUTĂM LOCAL
    Fără comisioane
    Avem 260 executanți pentru domeniul Firmă de curățenie
    8.9
    0

    PRO CLEANING BY LD SRL


    8.9
    0

    CURATENIE GENERALA NICOLETA S.R.L.


    8.9
    0

    SUPER PRO CLEAN SRL


    8.9
    0

    OVAL CLEANING S.R.L.