Pentru zona
  Întrebările privind achiziția, prețul și costurile încălzirii cu anumite surse de energie revin în fiecare an, adesea prea târziu, chiar înainte de sezonul de încălzire. Ce sunt exact sursele de energie, ce tipuri există și care sunt prețurile acestora, când este momentul potrivit pentru cumpărare? Pentru a vă face alegerea și cumpărarea oarecum mai ușoară, ne-am ocupat de aceste subiecte și iată ce am învățat.
  Articol de specialitate 65
  pret-incalzire.jpg
  Avem 2906 executanți pentru domeniul Centrala termica:

  1. Tipuri de surse de energie

  1.1. Prețurile la energie depind de tipul lor

  Există multe tipuri de energie, de fapt tipuri de încălzire pentru clădiri, pentru încălzirea clădirilor, fiecare dintre ele având avantajele și dezavantajele sale. Clădirile pot fi încălzite cu gaz petrolier natural sau lichefiat, electricitate, ulei de încălzire, lemne, pelete, biomasă, brichete, pompe de căldură și așa-numitele deșeuri din lemn, adică așchii, rumeguș și trunchiuri. Prețurile la energie variază de la sezon la sezon, ca și de producător și furnizor, dar și în funcție de tip, calitate și cantitate.

  1.2. Încălzire pe gaz natural

  Încălzirea pe gaz natural este ideală pentru așezările urbane cu conducte de gaz ramificate. Gazul este considerat o sursă de energie favorabilă, care, în ciuda prețului mai mare, oferă și un confort proporțional, adică corespunzător.  Pentru încălzirea pe gaz natural sunt necesare centrala termică de perete și instalațiile pe gaz, care sunt o soluție ideală pentru apartamentele fără camera tehnică.

  „Centrala termică pe gaz este potrivită pentru clădirile care au radiatoare și încălzire în pardoseală, indiferent dacă sunt clădiri moderne - eficiente energetic sau clădiri mai vechi. ”

  Centralele termice sunt o soluție bună pentru clădirile fără cameră tehnică, deoarece acum sunt moderne și proiectate modern și pot fi amplasate ca parte a mobilierului în orice încăpere, fără a afecta stilul sau estetica acesteia. Printre avantajele centralei termice pe gaz cu condensare se numără posibilitatea combinării acesteia cu un boiler pentru apă caldă menajeră, precum și randamentul ridicat de peste 100%. Prin urmare, gazele naturale sunt una dintre cele mai acceptabile surse de energie.

  1.3. Încălzire cu gaz petrolier lichefiat (GPL).

  Oamenii decid să se încălzească cu gaz petrolier lichefiat doar în cazuri extreme, când din diverse și diverse motive nu sunt în măsură să aleagă unele dintre sursele alternative de energie, deoarece în prezent acesta este cel mai scump sistem de încălzire. Sursa de energie este acea care contribuie la ridicarea costurilor, iar investiția inițială și sistemul pentru o astfel de încălzire este mai mare. Dacă totuși se va întâmpla acest lucru și trebuie să o instalați, atunci instalarea unei centrale termice cu condensare pe gaz are sens. Pe lângă aceasta, se recomandă încălzirea apei sanitare folosind un sistem solar sau o altă sursă de încălzire mai ieftină.

  1.4. Încălzire cu energie electrică

  Încălzirea electrică este recomandată doar consumatorilor mai mici - până la 15 kW. Atunci când vă decideți pentru încălzirea electrică, este important să alegeți un cazan electric care să permită conectarea la sistemul de încălzire centrală. O astfel de alegere asigură o înlocuire ușoară în cazul renovării sau adaptării clădirii, iar dumneavoastră veți putea opta pentru o altă sursă de energie.

  Care sunt avantajele unui cazan electric? Primul avantaj este funcționarea dispozitivului în sine, care este automată și aproape inaudibilă. Cazanul electric pe perete nu ocupă mult spațiu, asigură o întreținere ușoară și nu este nevoie de un coș de fum. Cu ajutorul unui cazan electric, este posibilă și reglarea fină, de fapt, reglarea temperaturii camerei cu ajutorul unui termostat sau a telecomenzii cu un temporizator.

  Prețul surselor de energie depind în primul rând de tipul lor. Gazele naturale în zonele în care s-a efectuat gazeificarea este cu siguranță cea mai favorabilă soluție
  Prețul surselor de energie depind în primul rând de tipul lor. Gazele naturale în zonele în care s-a efectuat gazeificarea este cu siguranță cea mai favorabilă soluție

  1.5. Încălzire cu ulei de încălzire sau păcură

  Păcura este considerată o sursă de energie care, acum într-un moment în care toate sursele de energie sunt deja în creștere pe toate piețele, în continuu se scumpește, iar aceasta este o tendință, spun experții, care va continua și în următorii ani. Totuși, în comparație cu prețurile mari ale combustibilului și cu aceleași costuri anuale de încălzire, uleiul de încălzire, adică păcura are avantajele sale.

  În primul rând, încălzirea cu păcură necesită foarte puțină întreținere, așa că este potrivită pentru acei utilizatori care nu vor să piardă timpul cu întreținerea cazanelor. Temperatura camerei este reglată cu ajutorul unui termostat, astfel încât spațiul de locuit să fie mereu cald și confortabil. Acest cazan este potrivit pentru clădiri cu încălzire prin pardoseală și cu radiatoare. Avantajul cazanului pe ulei este că poate fi folosit ca sursă suplimentară de încălzire, pe lângă pompele de căldură, cât și pe lângă cazanele pe combustibil solid.

  1.6. Încălzire pe pelete

  Încălzirea cu pelete este o alternativă la încălzirea cu ulei și gaze naturale, iar astăzi utilizarea sa este din ce în ce mai răspândită, în special în cazul centralelor termice automate. Avantajul încălzirii pe pelete este prețul mai mic față de cel pentru încălzirea cu ulei și gaze naturale, iar în ceea ce privește metoda de încălzire în sine, aceasta oferă același confort ca și alte tipuri de încălzire, fiind în același timp ecologică.

  Funcționarea cazanului este automată, însă se consideră că umplerea lui și golirea cenușarului trebuie făcută o dată sau de două ori pe săptămână în funcție de intensitatea încălzirii, iar în același timp trebuie să se asigure spațiu uscat în casa pentru depozitarea cantităților necesare. În comparație cu uleiul și gazul de încălzire, peletele necesită multă muncă și întreținere regulată. În ceea ce privește opțiunea de control, există doar un termostat pentru a regla temperatura camerei.

  1.7. Încălzirea cu deșeuri din lemn și cu lemne

  Pe măsură ce prețurile la energie continuă să crească, mulți oameni optează pentru încălzirea cu trunchiuri sau rumeguș și lemne, mai ales dacă își pot asigura singuri cantitățile necesare. Dezvoltarea tehnologiei de producere și exploatare a cazanelor cu combustibil solid a avansat în ultima perioadă foarte mult, astfel încât centralele moderne pe lemne ating randamente de peste 90%. Cazanul pe lemne include și un rezervor de stocare și un control modern al încălzirii. Aceasta înseamnă că încălzirea cu deșeuri de lemn și lemn este considerată o modalitate accesibilă și confortabilă de încălzire.

  „Funcția principală a vasului de expansiune este acumularea întregii călduri produse de cazan. Termostatul, pe de altă parte, reglează eliberarea acesteia și temperatura camerei.”

  Printre avantajele cazanelor pe lemne se numără funcționarea automată a dispozitivelor și sistemelor precum și randamentul ridicat. Este posibil să introduceți bușteni mai mari în cazan, dar viteza de ardere și timpul de încălzire, desigur, depind de numărul acestora. Dezavantajul sistemului este obligația de a adăuga constant combustibil și întreținerea, iar casa trebuie să aibă spațiu suplimentar, uscat, pentru depozitarea combustibilului.

  1.8. Încălzirea cu așa-numite deșeuri de lemn

  Deșeurile de lemn sau biomasa lemnoasă, așa cum este acest tip de combustibil adesea numit, sunt de fapt lemnele de foc care sunt create ca reziduu în timpul producției în industria lemnului și este o soluție potrivită pentru clădirile mari. Un astfel de sistem este considerat economic, dar are unele dezavantaje. Este o investiție foarte costisitoare, și în același timp necesită mai mult spațiu pentru depozitare. Este nevoie de un cazan și un rezervor mare pentru trunchi și rumeguș, așa că nu miră faptul că este potrivit pentru cazanele pe lemn mai mici care se încălzesc din deșeurile proprii de lemn.

  „Una dintre posibilitățile de încălzire cu deșeuri de lemn este o cameră tehnică comuna cu ajutorul căreia se încălzesc mai mulți consumatori în același timp.”

  1.9. Încălzire cu pompa de căldură

  Încălzirea cu pompa de căldură este considerat a fi cel mai economic și mai eficient sistem de încălzire. Funcția pompei de căldură este de a extrage căldură dintr-o sursă de energie regenerabilă din mediul înconjurător (aer, apă, pământ), care apoi încălzește apa. Aproximativ 25% de energie electrică este necesară pentru a începe procesul de încălzire, iar restul de energie este de fapt luată de la sursa selectată. Această relație dintre energia electrică de intrare și energia termică de ieșire obținută dintr-o sursă naturală se numește coeficient de căldură. La încălzirea cu o pompa de căldură, se utilizează un sistem de încălzire la temperatură joasă - încălzire pe perete, pardoseală sau convector.

  „Dacă vă deranjează creșterea în fiecare an a prețurilor la energie, le puteți evita cu succes pe termen lung alegând un tip special de energie sau încălzire - încălzirea cu pompa de căldură.”

  Principalul avantaj este, desigur, un câștig mare de energie gratuită din mediu precum și spațiu minim pentru instalarea unei pompe de căldură. Dezavantajele includ investiția inițială mare, care, desigur, este rapid compensată de costurile reduse de încălzire, iar achiziția este parțial subvenționată de stat. Un alt beneficiu foarte semnificativ este că datorită unei pompe de căldură, casa poate fi încălzita iarna și răcită vara.

   Singurul răspuns eficient și rentabil la creșterea constantă a prețurilor la energie este autosuficiența
  Singurul răspuns eficient și rentabil la creșterea constantă a prețurilor la energie este autosuficiența

  2. Prețurile la energie se schimbă

  Prețurile la energie se modifică de la an la an, deși, pe termen lung, sunt mereu în creștere. Creșterea prețurilor la energie depinde în mare măsură de tipul acestora, deoarece prețurile fiecărui tip diferă semnificativ unele de altele. În rest, sursele de energie în sine depind de evenimente și de creșterea pieței globale; în funcție de creșterea prețurilor de pe piața mondială, cel mai importat gaz poate fi cu până la 100% mai scump decât anul precedent. Același lucru este valabil și pentru produsele petroliere și curent electric. Potrivit datelor oficiale, situația privind curentul electric în România este oarecum mai bună, deoarece este disponibilă și pentru export.

  2.1. Modificarea prețului energiei - autosuficiență

  Cel mai eficient răspuns la creșterea și modificarea prețurilor energiei este, desigur, autosuficiența. Aceasta înseamnă mai puțină conexiune față de evoluțiile pieței mondiale și o mai mare stabilitate. Cu toate acestea, autosuficiența este posibilă numai cu anumite tipuri de încălzire. Una dintre cele mai eficiente și cele mai accesibile pe termen lung este cu siguranță pompa de căldură.

  3. Când sunt prețurile cele mai mici la energie?

  3.1. Prețurile energiei pe tot parcursul sezonului

  Cel mai bun moment pentru cumpărare este imediat după sfârșitul sezonului de încălzire, când oferta este mai mare și cererea este mai mică. Atunci există o alegere mai mare, astfel încât veți putea compara mai multe tipuri de încălzire, atât ca preț, cât și alte caracteristici. Este acceptat în general că prețurile sunt ușor mai mici după sfârșitul sezonului de iarnă, dar acest lucru nu este obligatoriu în toate cazurile. De exemplu, în cazul păcurii pentru încălzire, prețul poate fi afectat de evenimente economice, politice sau alte evenimente valutare neprevăzute, altele decât cererea și oferta la bursa internațională. Același lucru este valabil și pentru gazul petrolier lichefiat (GPL).

  3.2. Preturile energiei în funcție de tip

  Cu prețurile deșeurilor lemnoase, adică a lemnului și biomasei de altă origine și lemnului pentru foc, lucrurile stau diferit, deoarece acestea se formează pe piața internă în funcție de cerere și ofertă și nu depind de tendințele economice, politice sau de altă schimbare socială. Cel mai bine este să cumpărați biomasă lemnoasă în perioada dinaintea verii (mai, iunie) și cel târziu până în august. Reducerile apar primăvara și vara în principal la biomasa lemnoasă.

  „La cumpărare, trebuie avut grijă ca deșeurile de lemn și peletele să fie cât mai uscate, iar pentru lemnul de foc cel mai bine este să fie uscat la aer cu cel puțin un an înainte de utilizare.”

  4. Tipuri de energie la noi

  Este greu de precizat cu exactitate ce tip de energie este cel mai utilizat pentru încălzire, deoarece acestea sunt date care variază de la sezon la sezon. Domină uleiul pentru încălzire, lemnul și biomasa lemnoasă, deși există o tendință din ce în ce mai vizibilă de înlocuire a uleiului pentru încălzire cu alte surse de energie, în principal din cauza prețului. Se poate spune că majoritatea oamenilor încearcă să opteze pentru un sistem de încălzire care să ofere stabilitate și rentabilitate pe termen lung. În acest sens, gazul natural pare promițător. În conformitate cu noile construcții, ies în prim plan și tehnologiile pompelor de căldură moderne care, pe lângă investițiile inițiale mai mari, reprezintă cea mai favorabilă și mai eficientă modalitate de încălzire.

  5. Prețurile energiei – ce să alegeți?

  Problema alegerii adecvate a sursei de energie în primul rând depinde de tipul de clădire. Nu contează dacă este o clădire veche cu izolație minimă sau o clădire nouă, modernă, cu izolație bună sau chiar o casă cu consum redus de energie. Un lucru este sigur - dacă costurile anuale de încălzire sunt prea mari, este recomandat să schimbați cât mai curând tipul de combustibil pentru încălzire.

  „Este evident că privind costurile anuale de încălzire ale oricărei clădiri, acestea sunt reduse proporțional cu clasa energetică superioară. Pe scurt - cu cât este mai multă izolație, cu atât costurile de încălzire sunt mai mici.”

  Dacă decideți să instalați sau să înlocuiți un sistem de încălzire sau de încălzire și răcire, ne puteți contacta și la DaiBau.ro. Pe site-ul nostru veți găsi mai multe sfaturi legate de acest subiect, dar și executanții și producătorii cu care lucrăm și care vor răspunde cererii dumneavoastră cu o ofertă adecvată.

  Puteți vedea informații despre preț în calculatorul nostru.

  Articol de specialitate 65
  Autorul: Revista Daibau
  Avem 2906 executanți pentru domeniul Centrala termica:

  Cum v-au fost de folos aceste informații?


  Idei de amenajare a casei

  O revistă cu idei proaspete și sfaturi din partea autorilor noștri pentru amenajarea spațiului de locuit.

  Avem 2906 executanți pentru domeniul Centrala termica:

  SERVICIU GRATUIT
  CĂUTĂM LOCAL
  FĂRĂ COMISIOANE
  Avem 2906 executanți pentru domeniul Centrala termica
  9.4
  0

  EUROINTECH DESIGN SRL

  Baia Mare
  10
  0

  ALSIR PROFESIONAL SRL

  51931 BUCURESTI
  9.6
  0

  TEHNOLOGICA AR INSTAL SRL

  Sântana
  9.4
  0

  VENTCLIMA SRL

  Vaslui
  CĂUTAȚI EXECUTANȚI BUNI PENTRU DOMENIUL CENTRALA TERMICA?

 • Centrala termica Abrud
 • Centrala termica Adjud
 • Centrala termica Agnita
 • Centrala termica Aiud
 • Centrala termica Alba Iulia
 • Centrala termica Aleşd
 • Centrala termica Alexandria
 • Centrala termica Amara
 • Centrala termica Anina
 • Centrala termica Aninoasa
 • Centrala termica Arad
 • Centrala termica Ardud
 • Centrala termica Avrig
 • Centrala termica Azuga
 • Centrala termica Babadag
 • Centrala termica Bacău
 • Centrala termica Baia de Aramă
 • Centrala termica Baia de Arieş
 • Centrala termica Baia Mare
 • Centrala termica Baia Sprie
 • Centrala termica Băile Govora
 • Centrala termica Băile Herculane
 • Centrala termica Băile Olăneşti
 • Centrala termica Băile Tuşnad
 • Centrala termica Băileşti
 • Centrala termica Bălan
 • Centrala termica Bălceşti
 • Centrala termica Balş
 • Centrala termica Băneasa
 • Centrala termica Baraolt
 • Centrala termica Bârlad
 • Centrala termica Bechet
 • Centrala termica Beclean
 • Centrala termica Beiuş
 • Centrala termica Berbeşti
 • Centrala termica Bereşti
 • Centrala termica Bicaz
 • Centrala termica Bistriţa
 • Centrala termica Blaj
 • Centrala termica Bocşa
 • Centrala termica Boldeşti-Scăeni
 • Centrala termica Bolintin-Vale
 • Centrala termica Borşa
 • Centrala termica Borsec
 • Centrala termica Botoşani
 • Centrala termica Brad
 • Centrala termica Brăila
 • Centrala termica Bran
 • Centrala termica Braşov
 • Centrala termica Breaza
 • Centrala termica Brezoi
 • Centrala termica Broşteni
 • Centrala termica Bucecea
 • Centrala termica Bucureşti
 • Centrala termica Budeşti
 • Centrala termica Buhuşi
 • Centrala termica Bumbeşti-Jiu
 • Centrala termica Buşteni
 • Centrala termica Buzău
 • Centrala termica Buziaş
 • Centrala termica Cajvana
 • Centrala termica Calafat
 • Centrala termica Călan
 • Centrala termica Călăraşi
 • Centrala termica Călimăneşti
 • Centrala termica Câmpeni
 • Centrala termica Câmpia Turzii
 • Centrala termica Câmpina
 • Centrala termica Câmpulung
 • Centrala termica Câmpulung Moldovenesc
 • Centrala termica Caracal
 • Centrala termica Caransebeş
 • Centrala termica Carei
 • Centrala termica Cavnic
 • Centrala termica Căzăneşti
 • Centrala termica Cehu Silvaniei
 • Centrala termica Cernavodă
 • Centrala termica Chişineu-Criş
 • Centrala termica Ciacova
 • Centrala termica Cisnădie
 • Centrala termica Cluj-Napoca
 • Centrala termica Codlea
 • Centrala termica Comăneşti
 • Centrala termica Comarnic
 • Centrala termica Constanţa
 • Centrala termica Copşa Mică
 • Centrala termica Corabia
 • Centrala termica Costeşti
 • Centrala termica Covasna
 • Centrala termica Craiova
 • Centrala termica Cristuru Secuiesc
 • Centrala termica Cugir
 • Centrala termica Curtea de Argeş
 • Centrala termica Curtici
 • Centrala termica Dăbuleni
 • Centrala termica Darabani
 • Centrala termica Dărmăneşti
 • Centrala termica Dej
 • Centrala termica Deta
 • Centrala termica Deva
 • Centrala termica Dolhasca
 • Centrala termica Dorohoi
 • Centrala termica Drăgăneşti
 • Centrala termica Drăgăneşti-Olt
 • Centrala termica Drăgăşani
 • Centrala termica Dragomireşti
 • Centrala termica Drobeta-Turnu Severin
 • Centrala termica Eforie
 • Centrala termica Făgăraş
 • Centrala termica Făget
 • Centrala termica Fălticeni
 • Centrala termica Făurei
 • Centrala termica Feteşti
 • Centrala termica Fieni
 • Centrala termica Fierbinţi-Târg
 • Centrala termica Filiaşi
 • Centrala termica Flămânzi
 • Centrala termica Focşani
 • Centrala termica Frasin
 • Centrala termica Fundulea
 • Centrala termica Găeşti
 • Centrala termica Galaţi
 • Centrala termica Gătaia
 • Centrala termica Geoagiu
 • Centrala termica Gheorgheni
 • Centrala termica Gherla
 • Centrala termica Ghimbav
 • Centrala termica Giurgiu
 • Centrala termica Gura Humorului
 • Centrala termica Hârlău
 • Centrala termica Hârşova
 • Centrala termica Haţeg
 • Centrala termica Horezu
 • Centrala termica Huedin
 • Centrala termica Hunedoara
 • Centrala termica Huşi
 • Centrala termica Ianca
 • Centrala termica Iaşi
 • Centrala termica Iernut
 • Centrala termica Ineu
 • Centrala termica Însurăţei
 • Centrala termica Întorsura Buzăului
 • Centrala termica Isaccea
 • Centrala termica Jibou
 • Centrala termica Lehliu-Gară
 • Centrala termica Lipova
 • Centrala termica Liteni
 • Centrala termica Livada
 • Centrala termica Luduş
 • Centrala termica Lugoj
 • Centrala termica Lupeni
 • Centrala termica Mangalia
 • Centrala termica Mărăşeşti
 • Centrala termica Marghita
 • Centrala termica Medgidia
 • Centrala termica Mediaş
 • Centrala termica Miercurea Nirajului
 • Centrala termica Miercurea Sibiului
 • Centrala termica Miercurea-Ciuc
 • Centrala termica Mihăileşti
 • Centrala termica Milişăuţi
 • Centrala termica Mioveni
 • Centrala termica Mizil
 • Centrala termica Moineşti
 • Centrala termica Moldova Nouă
 • Centrala termica Moreni
 • Centrala termica Motru
 • Centrala termica Murfatlar
 • Centrala termica Murgeni
 • Centrala termica Nădlac
 • Centrala termica Năsăud
 • Centrala termica Năvodari
 • Centrala termica Negreşti
 • Centrala termica Negreşti-Oaş
 • Centrala termica Negru Vodă
 • Centrala termica Nehoiu
 • Centrala termica Novaci
 • Centrala termica Nucet
 • Centrala termica Ocna Mureş
 • Centrala termica Ocna Sibiului
 • Centrala termica Ocnele Mari
 • Centrala termica Odobeşti
 • Centrala termica Odorheiu Secuiesc
 • Centrala termica Olteniţa
 • Centrala termica Oneşti
 • Centrala termica Oradea
 • Centrala termica Orăştie
 • Centrala termica Oraviţa
 • Centrala termica Orşova
 • Centrala termica Oţelu Roşu
 • Centrala termica Ovidiu
 • Centrala termica Panciu
 • Centrala termica Pâncota
 • Centrala termica Paşcani
 • Centrala termica Pătârlagele
 • Centrala termica Pecica
 • Centrala termica Petrila
 • Centrala termica Petroşani
 • Centrala termica Piatra-Neamţ
 • Centrala termica Piatra-Olt
 • Centrala termica Piteşti
 • Centrala termica Ploieşti
 • Centrala termica Plopeni
 • Centrala termica Podu Iloaiei
 • Centrala termica Pogoanele
 • Centrala termica Potcoava
 • Centrala termica Predeal
 • Centrala termica Pucioasa
 • Centrala termica Răcari
 • Centrala termica Rădăuţi
 • Centrala termica Râmnicu Sărat
 • Centrala termica Râmnicu Vâlcea
 • Centrala termica Râşnov
 • Centrala termica Recaş
 • Centrala termica Reghin
 • Centrala termica Reşiţa
 • Centrala termica Roman
 • Centrala termica Roşiori de Vede
 • Centrala termica Rovinari
 • Centrala termica Roznov
 • Centrala termica Rupea
 • Centrala termica Săcele
 • Centrala termica Săcueni
 • Centrala termica Salcea
 • Centrala termica Sălişte
 • Centrala termica Săliştea de Sus
 • Centrala termica Salonta
 • Centrala termica Sângeorgiu de Pădure
 • Centrala termica Sângeorz-Băi
 • Centrala termica Sânnicolau Mare
 • Centrala termica Sântana
 • Centrala termica Sărmaşu
 • Centrala termica Satu Mare
 • Centrala termica Săveni
 • Centrala termica Scorniceşti
 • Centrala termica Sebeş
 • Centrala termica Sebiş
 • Centrala termica Segarcea
 • Centrala termica Seini
 • Centrala termica Sfântu Gheorghe
 • Centrala termica Sibiu
 • Centrala termica Sighetu Marmaţiei
 • Centrala termica Sighişoara
 • Centrala termica Simeria
 • Centrala termica Şimleu Silvaniei
 • Centrala termica Sinaia
 • Centrala termica Siret
 • Centrala termica Slănic
 • Centrala termica Slănic-Moldova
 • Centrala termica Slatina
 • Centrala termica Slobozia
 • Centrala termica Solca
 • Centrala termica Şomcuta Mare
 • Centrala termica Sovata
 • Centrala termica Ştefăneşti
 • Centrala termica Ştefăneşti
 • Centrala termica Ştei
 • Centrala termica Strehaia
 • Centrala termica Suceava
 • Centrala termica Sulina
 • Centrala termica Tălmaciu
 • Centrala termica Ţăndărei
 • Centrala termica Târgovişte
 • Centrala termica Târgu Bujor
 • Centrala termica Târgu Cărbuneşti
 • Centrala termica Târgu Frumos
 • Centrala termica Târgu Jiu
 • Centrala termica Târgu Lăpuş
 • Centrala termica Târgu Mureş
 • Centrala termica Târgu Neamţ
 • Centrala termica Târgu Ocna
 • Centrala termica Târgu Secuiesc
 • Centrala termica Târnăveni
 • Centrala termica Tăşnad
 • Centrala termica Tăuţii-Măgherăuş
 • Centrala termica Techirghiol
 • Centrala termica Tecuci
 • Centrala termica Teiuş
 • Centrala termica Ţicleni
 • Centrala termica Timişoara
 • Centrala termica Tismana
 • Centrala termica Titu
 • Centrala termica Topliţa
 • Centrala termica Topoloveni
 • Centrala termica Tulcea
 • Centrala termica Turceni
 • Centrala termica Turda
 • Centrala termica Turnu Măgurele
 • Centrala termica Ulmeni
 • Centrala termica Ungheni
 • Centrala termica Uricani
 • Centrala termica Urlaţi
 • Centrala termica Urziceni
 • Centrala termica Valea lui Mihai
 • Centrala termica Vălenii de Munte
 • Centrala termica Vânju Mare
 • Centrala termica Vaşcău
 • Centrala termica Vaslui
 • Centrala termica Vatra Dornei
 • Centrala termica Vicovu de Sus
 • Centrala termica Victoria
 • Centrala termica Videle
 • Centrala termica Vişeu de Sus
 • Centrala termica Vlăhiţa
 • Centrala termica Vulcan
 • Centrala termica Zalău
 • Centrala termica Zărneşti
 • Centrala termica Zimnicea
 • Centrala termica Zlatna
 • Romania
  DAIBAU.RO

  +40 31 630 4330

  © 2022 DaiBau.ro, toate drepturile rezervate